Norra Gårdslötsvägen 23

Flaxenvik, Österåker Se på karta

1 695 000 kr

1 895 000 kr -11%
Bostadstyp
Fritidshus
Upplåtelseform
Äganderätt
Boarea
55 m²
Tomtarea
2 397 m²
Byggår
1959
Driftkostnad
8 699 kr/år

Med ett högt och solsäkert läge. I eftertraktade Flaxenvik, på en lugn återvändsgata, finns detta charmiga hus uppfört 1959. Här bor man med skog och natur som närmsta granne. Den väl tilltagna tomten, som är om 2 397 kvm, är en blandning av natur- och trädgårdstomt. Nära till havet med fina badplatser. Med båt tar man sig enkelt runt till Skärgårdens sprudlande sommarliv.

Väl innanför ytterdörren välkomnas man av hall med plats för avhängning. Till höger finns husets väl tilltagna vardagsrum med gott om plats för både stora soffgrupper och matbord. En öppen spis ger både värme och mysfaktor. Gott om fönster ger ett fint ljusinsläpp. Fint trägolv och träpanel på väggarna. Innanför vardagsrummet finns ett sovrum med altandörrar som leder ut till husets baksida. Till vänster om hallen finns ett tvättrum med handfat. En skjutdörr leder till rum med en fin ljus mönstrad tapet. Köket är utrustat med spis med ugn, rostfri ho samt litet kylskåp. Från köket finns en altandörr som leder ut på tomten.

Utöver huvudbyggnaden finns ett förråd. Sommarvatten finns via gemensamt pumphus. Enkelt avlopp. Fiber finns i området. Ca 650 m till närmsta busshållplats med täta avgångar mot Åkersberga C.

I Flaxenvik bor man man med lugnet, havet, skog, natur och skärgården på nära avstånd. Ca 5 km bort finns Margretelund Centrum med bl.a. matbutik, restaurang och apotek. I Åkersberga C finns stort utbud av matbutiker, restauranger, butiker, gym och allt tänkbar samhällsservice.

Läs mer hos mäklaren
HusmanHagberg Österåker