Pålsvallen 391

Härjedalens kommun Se på karta

5 995 000 kr

Bostadstyp
Fritidshus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
106 m²
Tomtarea
1 484 m²

Huset som ska uppföras här är smart planerat där ett snyggt kök, matplats och allrum bildar en härlig samvaroyta med en stilren och effektiv braskamin i blickfånget. Takhöjd i nock och de stora fönsterpartierna ger härlig rymd och ljus. Utsikten är magisk! Här blir naturen en del av innemiljön med maffiga Hamrafjället som vacker fond. Totalt finns det fyra sovrum – ett rymligt master bedroom med fönster i två väderstreck. De övriga rummen har plats för våningssäng med bredare underslaf, något som nästan hör fjällvärlden till vilket ger plats för upp till 11 bäddar. Två badrum med dusch underlättar morgon- och kvällsbestyren. Det ena hänger även samman med en bastu att njuta av.

Den svenska fjällvärlden är hetare än någonsin. Och allt fler drömmer om möjligheten att få vara med och skapa sitt eget boende för familjens vistelser året om. Här, i snösäkra Tänndalen, erbjuds nu en attraktiv möjlighet till ett spännande projekt. Alldeles intill längdspår (0 meter) och med skoterled i närheten ligger den här härliga naturtomten på 1484 kvm. Tomten ligger i området Pålsvallen vid familjära Tänndalsvallen med lift och gemytligt café.

Byggrätten medger även möjlighet att bygga ytterligare en bostad på 40 kvm för tex uthyrning eller gästboende. Det fina läget ger goda möjligheter till uthyrning och på så vis möjlighet att kunna finansiera en del av kostnaderna.

Tänndalen har utsetts till Skandinaviens bästa skidort, vilket innebär att orten är älskad av skidåkare. Och det är lätt att förstå. Här vistas man i en genuin fjällmiljö med upplevelsen av orörda vidder. Det är snösäkert och kanske bäst av allt – det är nära till det mesta! Alldeles utanför stugdörren når man det omtalade Nordic Ski skidsystemet som med sina 300 km preparerade längdspår lockar skidåkare från hela världen. Populärt är också att ta en tur till någon av våffelstugorna Andersborg och Malmbäcksstugan ett par kilometer bort.
Föredrar man utförsåkning så har man tillgång till fyra alpina skidsystem i närområdet - Tänndalen, Funäsdalen, Ramundberget och Tännäs. I familjära Tänndalsområdet finns ett 20-tal liftar, ett 50-tal nedfarter med olika svårighetsgrader.

Men Tänndalen är inte bara en vinterort. Här erbjuds underbara upplevelser och en mängd aktiviteter för alla åldrar året om. Från stugan har man nära till fantastisk fjällvandring och MTB-leder. Man kan även jaga, rida, fiska, plocka bär och svamp - bara för att nämna några exempel.

Butiker och annan service nås snabbt och enkelt. Närköp i Hamra är närmast och i Funäsdalen 15 km bort finns bland annat apotek, vårdcentral, restauranger, systembolag, bowling, padel, matbutiker och inredningsbutiker.

Läs mer hos mäklaren

Kontakta mäklaren

Malin Nyström

Funäsdalsfjällens Fastighetsbyrå AB
Mäklare Malin Nyström, Funäsdalsfjällens Fastighetsbyrå AB
0705-88 61 27