Nyproduktion

Cygnusvägen 15

Idre Himmelfjäll, Älvdalen Se på karta

3 495 000 kr

Bostadstyp
Fritidshus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
108 m²
Biarea
19 m²
Tomtarea
590 m²
Byggår
2020
Driftkostnad
29 150 kr/år
Nyproduktion

På Himmelfjäll i bästa ski-in-ski-out och scoot-in-scoot-out läge kommer en gedigen fjällstuga att byggas. Stugan kommer ha två badrum, bastu och fyra sovrum som alla är tillräckligt stora för dubbelsängar. Allrummet kommer ha fullhöjd i nock och stort fönsterparti mot fjällvärlden som kan njutas även från den generösa loftvåningen. Den underbara fjällvyn kommer även den delvis takade altanen i sydväst erbjuda.

Ni köper en tomt och tecknar entreprenadavtal med Progressive Marketing AB. Antingen beställer ni ett nyckelfärdigt hus exakt som det är beskrivet i dokument "Husbeskrivning" för utgångspris 3,495 milj. eller så kan ni påverka materialvalet i viss utsträckning och kommer då överens om ett avvikande pris med entreprenören.
Entreprenören har under 2019 byggt ett hus på granntomten "Cygnusvägen 13" som motsvarar "Husbeskrivning". Bilder i annonsen är tagna i grannhuset och köparen av huset tillåter att visningar erbjuds så att man kan se vad man kan komma att köpa.
Platta på mark är redan gjuten och av erfarenhet med första huset beräknas en byggtid av ca 16 veckor.

Huset kommer att byggas mycket gediget och kommer ha följande pluspunkter som inte många andra hus i området har:
* Väl dränerad omgivning (med spolningsöppningar) för en bättre husmiljö.
* Tjockare väggar - bättre isolering - lägre energiförbrukning.
* Energiberäkning - värde 62 kWh/m2/år är 17% lägre än gällande krav.
* Underhållsfri järnvitriolad fasad.

Idre Himmelfjäll invigdes i december 2019 och stugan kommer ligga i direkt närhet till nedfart "Trolltrillet" och till Skiduthyrningen. Här startar längdspåret som tar dig vidare ut i ett gnistrande vinterlandskap och Idre fjälls 84 kilometer preparerade tränings- och motionsspår. Du kan även åka skoter direkt från tomten ut till Norra Dalarnas skoterleder!
Läs allt om Himmelfjäll: www.idrehimmelfjall.se

Utgångspriset är för tomten med ett nyckelfärdigt hus som motsvarar "Husbeskrivning" och som inkluderar fiber, VA-, el-anslutning och Uthyrningsavtal med Idre Himmelfjäll som gäller i 3 år. Om en köpare väljer att inte överta uthyrningsavtalet måste denne betala 100 tkr utöver köpeskillingen som kompensation.

Läs mer om bostaden
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Idre - Älvdalen