Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Mora - Orsa

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Mora - Orsa

Mäklare

Sandvisolsvägen 21, Nusnäs, Mora kommun

Sandvisolsvägen 21

Villa
Nusnäs, Mora kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Mora - Orsa

3 200 000 kr

111 m²

4 rum

3 264 m² tomt

Njut av utsikten över Siljan i denna välskötta villa i Nusnäs. Energieffektiv bostad med bergvärme, isolerglasfönster, murad eldstad med insats, helrenoverat badrum och inglasad veranda. Här finns generöst med utrymme med tre sovrum på övre plan och möjlighet till ett extra sovrum på källarplan. Stor takad och inglasad altan med magnifik utsikt över Siljan! Här kan du njuta av utsikten och bad året runt! Tomten är på hela 3 264 kvm och lämnar gott om utrymme för odling, uteplatser eller lek. Utöver garage i bostadens källarplan finns även fristående garage med förråd på fastigheten. I Nusnäs finns förskola och skola 1-3, och med bil tar du dig till Mora-Noret på endast 10 min.

Stenbergsvägen 8, Trunna, Orsa kommun

Stenbergsvägen 8

Villa
Trunna, Orsa kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Mora - Orsa

1 750 000 kr

160 m²

5 rum

2 040 m² tomt

Charmig och välskött sekelskiftesvilla knappt 1 km från centrala Orsa, med mysig trädgård och stort garage! Vattenburen värme med vedpanna och acktank. Timrad gäststuga.

Gärnängsbacken 1, Vångsgärde, Orsa kommun
  • Budgivning pågår

Gärnängsbacken 1

Villa
Vångsgärde, Orsa kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Mora - Orsa

1 300 000 kr

106 m²

3 rum

1 392 m² tomt

Trevlig villa med garage, inglasad altan, soldäck och helkaklat badrum. Köket renoverat 2019. Luftvärmepump, pelletskamin och vedspis! Lummig och insynsskyddad trädgård. Från övervåningen har man vacker utsikt mot Orsasjön!

Millåkersgatan 16A, Centralt, Mora kommun

Millåkersgatan 16A

Lägenhet
Centralt, Mora kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Mora - Orsa

1 650 000 kr

88,7 m²

4 rum

5 541 kr/mån

18 602 kr/m²

4 rok endast ½-trappa upp i centrum. Helrenoverad lägenhet med balkong på Millåkersgatan 16 i centrala Mora! Modernt renoverad, mycket fräsch bostadsrätt om 4 rum, kök med matplats -18 samt helkaklat bad/tvättrum fr 2020. Toppläge med fönster mot 3 håll. Mycket trivsam och välplanerad bostad, attraktivt belägen i centrala Mora. Tillgång till förråd och tvättstuga. Bredbandsanslutning via Mora Stadsnät.

  • Balkong
Täppvägen 26, Öna, Mora kommun

Täppvägen 26

Villa
Öna, Mora kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Mora - Orsa

3 200 000 kr

134 m²

6 rum

1 550 m² tomt

Rymlig och vacker arkitektritad villa med upp till 6 rok och fin gästlägenhet i källarplan. Energieffektivt hus med bergvärme, isolerglasfönster, nyare yttertak och täljstenskamin. Stor inglasad veranda. Entrévåningen har hall med stenlagt golv. Kök till höger med exklusiv inredning i ek, plats för matbord och dörr vidare till matsalen. Därifrån öppen planlösning mot vardagsrum med glasparti mot stort och rymligt uterum med klinkergolv. Täljstenskamin. Kontor med ekparkett. Två fina sovrum. Stort badrum med 2 fönster, duschplats, WC och handfat. Från hallen finns trappa till övervåningen som har två stora rum, möblerbar hall, gästtoalett och pentry. I källaren finns en fin gästlägenhet med ingång både från huset och från trädgården. Perfekt för uthyrning! Fint ordnad med 2 rum och kök med matplats. Toalett med dusch, WC och handfat. I källaren finns även stort allrum med murad spis, tvättstuga, bergvärmepump, förråd, matkällare och dörr till garageplats under uterummet. Den gamla vedpannan finns kvar i källaren. Väl uppvuxen trädgård som delvis omgärdas av mur och vackra grindar i smide. Här finns robotgräsklippare, vinbärsbuskar, äppel- och plommonträd och plats för grönsaksodling. Garageplats i källaren och fristående carport.

Skogsängsvägen 4, Garsås, Mora kommun

Skogsängsvägen 4

Villa
Garsås, Mora kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Mora - Orsa

1 695 000 kr

88 m²

6 rum

2 134 m² tomt

Varmt välkomna till Skogsängsvägen 4 och till detta fina timmerhus om 88 kvm. Här erbjuds ett komplett boende med tre sovrum på entréplan, härliga sociala ytor med vacker utsikt mot siljan samt stort och rymligt kök. På nedre plan återfinns en mysig gillestuga med öppenspis, tvättstuga samt förrådsutrymmen för förvaring. Lättskött tomt som med sitt läge ger en fantastisk utsikt över Siljan samt omgivande landskap och en av husets absoluta höjdpunkter är den rymliga altanen som med sitt söderläge erbjuder många soltimmar. På tomten finns även vidbyggd garage! I Garsås bor ni mellan Mora och Rättvik och har bra bussförbindelser. Byn har en mysig bad- och båtplats vid Siljan.

Norra stugvägen 75 & Södra stugvägen 88, 106, Grönklitt, Orsa kommun

Norra stugvägen 75 & Södra stugvägen 88, 106

Lägenhet
Grönklitt, Orsa kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Mora - Orsa

95 000 kr

55 m²

4 rum

Älskar du friluftsliv och skidåkning? Då är dessa andelsveckor i Orsa Grönklitt något för dig! Spendera hela 3 veckor, v 13, 26 och 30 i detta friluftsparadis! Centrumbyn är Grönklitts äldsta by och består av traditionella fjällstugor med härliga innergårdar och har ett utmärkt läge mellan skidspår (spår nr 9-14), centrum och Längdcentrum. Inom promenadavstånd hittar du även restaurang Ugglan & Björnen, Sportshopen, Närlivs och Gästcentrum. Sommartid har du närhet till sjö, grillplats, pool, cykel- och vandringleder, multiskidbanan, utegym och massor av aktiviteter! Här finns vacker natur precis utanför dörren! Försäljningen omfattar 3 andelsveckor enligt följande: Vecka 13 i stuga 106, klassisk timrad 1-plansstuga på 55 kvm. Vecka 26 i stuga 88, klassisk timrad 1-plansstuga på 55 kvm. Vecka 30 i stuga 75, 2-våningsstuga på 68 kvm. Samtliga stugor har 3 sovrum med totalt 6 bäddar, braskamin, diskmaskin, WIFI och är djurtillåtna. Till varje stuga hör ett delat förråd med motorvärmaruttag. Årsavgiften till bostadsrättsföreningen är 2 700 kr/år. (900 kr/andelsvecka) Som medlem i föreningen har man även rabatt på andra veckor under året. Om du inte nyttjar veckorna kan du hyra ut dem via Grönklittsgruppen och på så vis få ett årligt överskott.

Dikvägen 24 B, Vattnäs, Mora kommun

Dikvägen 24 B

Tomt
Vattnäs, Mora kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Mora - Orsa

475 000 kr

2 348 m² tomt

Villatomt i Vattnäs! Högt upp i byn, på Dikvägen 24 B, finns denna tomt för villa eller fritidshus. På fastigheten, som är 2348 kvm stor, finns två äldre timmerstommar med carport mellan som gör att du kan skapa en kringbyggd gårdskänsla. Positivt förhandsbesked för byggnation av villa/fritidshus finns. Möjligt att ansluta kommunalt vatten och avlopp, el och fiber. Här bygger man i bymiljö med närheten till skog och det mesta man behöver i vardagen. Bland annat finns kooperativ förskola, Vattnäs konsertlada, två småbåtshamnar, härliga bad i Orsasjön, vandringsleder och elljusspår. Kollektivtrafik med skolbuss till Mora Noret med skola F-9, matbutiker och Mora Lasarett.

  • Plus
Björkgårdsvägen 9, Åberga, Orsa kommun

Björkgårdsvägen 9

Villa
Åberga, Orsa kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Mora - Orsa

3 750 000 kr

280 m²

8 rum

3,2 ha tomt

Dalagård med högt läge, milsvid utsikt och jakträtt! Harmoniskt belägen på landet, i byn Åberga utanför Orsa, finns denna vackra gård med stort boningshus med ca 280 kvm boarea som är rymligt fördelade på 8 rum och kök. Huset har också källare och vind med goda utrymmen för förvaring. Bostaden har energieffektiv uppvärmning med både jordvärmepump och bergvärmepump samt flera eldstäder. Fastigheten har fiberbredband. Här möts man av en makalös utsikt och flera fina komplementbyggnader som inramar den mysiga trädgården. Marksten på entrésidan skapar en exklusiv känsla. Till fastigheten finns 3,2 Ha ängs- och betesmark samt skog och jakträtt! Ett spännande tillfälle för dig som vill leva på landet med möjlighet till djurhållning och odling! Från gården når du enkelt härliga promenadvägar i skogen och på gångavstånd finns badplats vid Åbergatjärnen. Till Orsa tar du dig med bil på ca 10 min och till Mora på knappt 30 min. Närhet till busshållplats för kollektivtrafik. Med bilen tar du dig också enkelt till populära friluftsparadiset Orsa Grönklitt och Fryksås. Skicka in din intresseanmälan så kontaktar vi dig för visning!

Mickelgärdsvägen, Vattnäs, Mora kommun

Mickelgärdsvägen

Tomt
Vattnäs, Mora kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Mora - Orsa

850 000 kr

1 773 m² tomt

Sjöutsikt får du som bygger ditt drömhus på den här fint belägna tomten på 1773 kvm i vackra Vattnäs. Här finns möjlighet att ansluta till kommunalt vatten och avlopp, el och fiber. Vattnäs ligger ca 5 km norr om Mora Noret, där det finns skola F-9, affärsområde och Mora Lasarett. I Vattnäs finns, förutom närhet till Orsasjön, vacker natur och promenadstigar, även en populär kooperativ förskola, Konsertladan, bystuga, idrottsförening och 2 småbåtshamnar där man kan hyra båtplats. Vintertid dras, av ideella, krafter längdskidspår och plogad bana för långfärdsskridskor.

  • Plus
Lillgatö 24, Venjan, Mora kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Lillgatö 24

Villa
Venjan, Mora kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Mora - Orsa

495 000 kr

62 m²

2 rum

3 650 m² tomt

Söker ni efter den lantliga drömmen i Venjan? Om så är fallet, så vill jag hälsa er varmt välkomna till Lillgatö 24! I naturskön och lantlig miljö presenteras nu denna charmiga 1 ½ plansvilla på en tomt om hela 3 650 kvm. Bostadshuset kräver omfattande renovering men erbjuder en potential som sällan är till salu. Det vackra timret är synligt på insidan och trägolven i kombination med den höga takhöjden ger känslan av sekelskiftet. Utöver bostadshuset finns flera uthus som omringar gården till en härlig miljö att vistas i. Denna möjlighet är sällan till salu, boka in er på visningen idag! Fastigheten säljs med friskrivningsklausul.

  • Plus
Bonäs sjöväg 80, Bonäs, Mora kommun

Bonäs sjöväg 80

Tomt
Bonäs, Mora kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Mora - Orsa

1 350 000 kr

3 210 m² tomt

Villatomt med panoramavy över Orsasjön! Här erbjuds 3210 kvm sjönära tomtmark med bygglov för villa och garage. Nu finns chansen att bygga drömtillvaron alldeles intill Orsasjön och med endast 10 minuters bilresa till Mora. Rofylld omgivning med ängar och vacker natur. I Bonäs finns förskola och kollektivtrafik till Mora och Orsa. Med detta perfekta läge har du verkligen känslan av Dalarnas landsbygd samtidigt som du snabbt tar dig till Mora för arbete eller andra ärenden. Servitut ger rätt till att nyttja marken mellan tomten och vattnet för bad och båtplats. Kan anslutas till kommunalt vatten och avlopp.

Björnarvet 33, Oxberg, Mora kommun

Björnarvet 33

Fritidshus
Oxberg, Mora kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Mora - Orsa

425 000 kr

25 m²

1 rum

3 275 m² tomt

Stuga i Björnarvet! I vacker omgivning och med milsvid utsikt finns denna timmerstuga på stor härlig tomt! Fastigheten gränsar till Vasaloppsleden vilket gör detta till ett drömställe för friluftsälskaren. Stugan har en takad uteplats med fin utsikt. Inne i stugan kombineras hallen med litet kök och vidare in finns ett allrum med plats för sängar och bord. En fin öppen spis finns i allrummet och vedspis i köket. Ute på tomten finns ett timrat härbre, vedbod och utedass. Fastigheten saknar vatten, avlopp och el. El finns i området. Från området finns närhet till bad i Oxbergssjön, skog och natur. Något längre bort finns elljusspår, tvättstuga, utförsåkning i Gopshusbacken vintertid, skoterleder och andra motionsanläggningar. Ca 6 mil till Sälen och ca 3 mil till Mora. Välkommen att boka visning!

Landsvägen 203, Mässbacken, Orsa kommun

Landsvägen 203

Villa
Mässbacken, Orsa kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Mora - Orsa

875 000 kr

270 m²

9 rum

1 400 m² tomt

Välkommen till Landsvägen 203! Ett stort charmigt hus med nyinstallerad bergvärme och fiber. Huset används idag som fritidshus. Här finns gott om social ytor, flertal sovrum och bra förvaringsutrymmen. Huset har fortsatta stora renoveringsbehov men här finns också härlig takhöjd, luftiga rum, flera eldstäder samt några sekelskiftes detaljer, så här finns chansen att skapa ett unikt hem helt efter eget tycke! På tomten finns gårdsplan och trädgårdsyta med uteplats och vedeldad badtunna. Huset är f.d. affär/bensinstation i byn Mässbacken, fastigheten ligger intill landsvägen med direktanslutning till busshållplats. Härifrån finns närhet till bad, fiske, natur och lite längre bort skidåkning i Orsa Grönklitt.

  • Plus
Kalkbergsvägen 6, Vattnäs, Mora kommun
  • Sön 12 feb kl 13:00

Kalkbergsvägen 6

Villa
Vattnäs, Mora kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Mora - Orsa

2 995 000 kr

139 m²

4 rum

1 499 m² tomt

I natursköna Vattnäs saluförs nu denna attraktiva enplansvilla med bergvärme. Här erbjuds ett komplett boende för hela familjen där man kommer trivas från dag ett. Bostaden innefattar fyra rum varav tre sovrum, stora sociala ytor för festliga tillställningar där även en braskamin finns för extra mysfaktor, fina och väl omhändertagna ytskikt samt mycket fräscha badrum, allt detta disponerat över 139 kvm. Till fastigheten finns även ett dubbelgarage samt stora förrådsutrymmen. Mycket välskött trädgård med olika träd och blommor på bostadens framsida i ett trevligt insynsskyddat läge, här finns även ett växthus och en stor altan med plats för middagsbjudningar och avkoppling. I Vattnäs bor ni med ett tilltalande läge i anslutning till äldre bymiljö och närhet till bad i Orsasjön. På några minuter med bil når ni Moras stadsliv som erbjuder allt ni kan tänkas behöva i form av restauranger, caféer, matbutiker, shopping och bio. Detta är ett tillfälle som ni inte kan missa! Boka in er på visningen idag! Fastigheten besiktigas 3/10 och protokoll följer därefter.

  • Plus
Bjönns väg 3, Nusnäs, Mora kommun

Bjönns väg 3

Villa
Nusnäs, Mora kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Mora - Orsa

2 200 000 kr

142 m²

6 rum

937 m² tomt

Sjönära i Nusnäs! Smakfullt renoverad villa med ljus interiör, vackra golv och helkaklat badrum. 1 ½-planshus med 6 rum och kök samt rymlig veranda i västerläge. Välplanerad tomt med asfalterad uppfart och marksten vid entrén. Lummig lättskött trädgård och fin insynsskyddad uteplats med trädäck vid entrén. Fiberbredband och vattenburen värme på entréplan. Ca 200 m till Siljans strand med badplats, gemensam grillplats och underbar utsikt. Här bor man i ett lugnt område med promenadavstånd till Siljan och med möjlighet till båtplats.

Skvaltvägen 6, Berget, Orsa kommun

Skvaltvägen 6

Radhus
Berget, Orsa kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Mora - Orsa

1 500 000 kr

129 m²

5 rum

466 m² tomt

Nu finns det möjlighet att förvärva denna stora familjevilla med souterrängvåning om hela 129 kvm och tillhörande garage med förråd. Bostadshuset erbjuder en bra planlösning med härliga umgängesytor på båda plan och med sina 3 sovrum är det möjligt för den stor familjen att flytta in. Huset har en genomgående röd tråd med smakfulla materialval som ger ett modernt intryck. Det finns två väl tilltagna uteplatser som ger plats för både familj och vänner att umgås under sommarens härliga kvällar. Med sina 446 m² stora yta bjuder tomten in till såväl småprat med grannar som avskildhet. Bostaden erbjuder dessutom ett hobbyrum, tvättstuga och utrymme för bastu! Uppvärmningen sker effektivt genom luftvärmepump. På Skvaltvägen bor ni med närhet till skola, ishall elljusspår, även Orsa centrum som erbjuder allt som kan tänkas att behövas.

Klocknäsvägen 51, Öna, Mora kommun

Klocknäsvägen 51

Tomt
Öna, Mora kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Mora - Orsa

495 000 kr

1 311 m² tomt

Villatomt i Mora Öna på 1311 kvm belägen inom detaljplanerat område. Ett tillfälle för dig som vill bygga din drömvilla i en vacker bymiljö med varierande bebyggelse med villor, äldre gårdar och öppen ängsmark. Cykelavstånd till Mora centrum och Bjäkenbackens skola F-6. Här finns möjlighet att ansluta till kommunalt vatten och avlopp, el och bredband.

Nissavägen 2, Hansjö, Orsa kommun

Nissavägen 2

Villa
Hansjö, Orsa kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Mora - Orsa

2 295 000 kr

220 m²

9 rum

2 149 m² tomt

Nu ges det chans att få förvärva denna attraktiva 1 ½ plansvilla i natursköna Hansjö! Här väntar ett rymligt hus för den stora familjen med många sociala sällskapsytor och gemensamhetsutrymmen i både kök och vardagsrum. Huset är tillbyggt i omgångar och den totala boytan uppgår till hela 220 kvm som fördelas på två plan, övre plan finns flertalet sovrum och toalett där ena sovrummet har direkt utgång till den övre soldränkta balkongen. På entréplan finns kök, vardagsrum, två sovrum och badrum, här finns även utgångar till husets stora altan som erbjuder härliga soltimmar! Boendet erbjuder bra möjlighet till exempelvis generationsboende eller hyra ut del av huset, så välj själv hur stort du vill leva. På Nissavägen bor du med närhet till Orsa centrum där allt du kan tänkas behöva. Skola matbutik, idrottsplats samt promenadstråk. Busshållplatsen finner du strax utanför huset. Välkommen med din visningsanmälan!

Turistvägen, Åberga, Orsa kommun

Turistvägen

Tomt
Åberga, Orsa kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Mora - Orsa

160 000 kr

2 345 m² tomt

Tomt med fin utsikt i Åberga! Fint belägen intill Turistvägen och bland gårdar/ängar i byn finns denna fastighet med en markareal om 2 345 kvm. Åberga är en fin levande by högt belägen i Orsa Kommun. Här finner du fina promenadvägar, badplats vid Åberga tjärnen, ca 10 min till Orsa och ca 30 minuter till Orsa Grönklitt. Fastigheten saknar el, vatten/avlopp och ligger inte i detaljplanelagt område. Förhandsbesked är ej sökt och förvärvstillstånd krävs då fastigheten är taxerad som lantbruksenhet, se mer information under övrigt! Välkommen att besöka tomten på plats!

Södra stugvägen 94, Grönklitt, Orsa kommun

Södra stugvägen 94

Lägenhet
Grönklitt, Orsa kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Mora - Orsa

95 000 kr

68 m²

4 rum

150 kr/mån

1 397 kr/m²

Älskar du också Orsa Grönklitt? Köp din egen andel och spendera 2 veckor, v 14 + 40 i stuga 94, i skid- och friluftsparadiset Orsa Grönklitt. Försäljningen omfattar 2 st veckor/år i den faluröda 2-plansstugan på nr 94 i Centrumbyn. Som andelsägare är du medlem i Brf Stugby Björnen i Orsa Grönklitt. På Södra Stugvägen 94 i Centrumbyn finns detta fritidshus på 68 kvm med 2 våningar. Här får du 6 bäddar i 3 sovrum (1DS, 1VS, 1VS). Köksavdelning med kyl, frys, mikro och diskmaskin. Storstuga med öppen spis. TV på övervåningen där även sovrummen är belägna. I badrummet finns handfat, WC och dusch. Torkskåp. Motorvärmaruttag. Rökning ej tillåten Årsavgiften till bostadsrättsföreningen är 1800 kr/år. (900 kr/andelsvecka) Som medlem i föreningen har man även rabatt på andra veckor under året. Om du inte nyttjar veckorna kan du hyra ut dem via Grönklittsgruppen och på så vis få ett årligt överskott.

Visar alla 21