Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Marie-Louise Frisk

Marie-Louise Frisk

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Budselvägen 5, Ryssa, Mora kommun
  • Budgivning pågår

Budselvägen 5

Villa
Ryssa, Mora kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Mora - Orsa
2 000 000 kr
125 + 25 m²
4 rum
9 760 m² tomt

Välkommen till Budselvägen 5 i vackra Ryssa! Här finns en egen stor oas med köksträdgård, blomsterrabatter och eget skogsparti som sträcker sig ner i Ryssån. Här kan du vid säsong plocka bär och svamp direkt ute på den egna naturtomten. Ryssa är en aktiv by med egen majstång, bed and breakfast och närhet till Siljan. Här finns flertalet motionsstråk och fin natur intill Ryssån som rinner genom byn. Närhet finns till både Gesunda och Sollerön men framför allt till Mora och dess utbud av affärer, aktiviteter och restauranger m.m. som du når på 10-15 min med bil. Här bor du bekvämt i enplansvilla med 4 rum och kök. Huset byggdes ut 2013 och utökades då med ett stort badrum, bastu och 2 rum. I denna del finns vattenburen golvvärme. I husets äldre del finns bl.a. ett ombyggt kök (2016) med öppen och social yta mot allrum som modernt kombineras med matplats och tv-rum. I direkt anslutning till köket finns ett praktiskt förberedningskök för den som gillar bak och matlagning. Allrummet har en vacker gjutjärnskamin och direkt närhet ut till husets uteplats där du kan njuta av det insynsskyddade läget. Huset har ytterligare ett badrum (äldre) med klädvårdsdel. Kommunalt vatten och avlopp samt fiber installerades 2019. På tomten finns ett inrett härbre/gäststuga, eget eko-utedass (byggt 2016) och flera förrådsutrymmen. Vid den takade eldplatsen kan du samla familj, släkt och vänner för trevliga utestunder eller bara njuta av fina kvällar i Ryssåns brus. Bilen kan du bekvämt parkera i egen carport och det vidbyggda rummet kan utnyttjas för hobby/träningsutrymme. Missa inte denna unika oas, välkommen att boka visning!

Kvarnlandet 115, Kättbo, Mora kommun

Kvarnlandet 115

Fritidshus
Kättbo, Mora kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Mora - Orsa
2 200 000 kr
68 m²
2 rum
2 460 m² tomt

Välkommen till ett mycket välvårdat och fräscht fritidshus med vackert idylliskt läge vid sjön och är fint omgiven av natur, skog och här finns endast en granne. Här kan du ostört njuta av bad-, båt-, bastu-, natur eller bara vara liv. Vintertid finns möjligheter för skoteråkning, skidåkning och pimpelfiske. Vackra Kättbo ligger fint omgiven av sjö och natur. Här ifrån finns närmaste affär i Venjan och för större utbud finns Mora ca 30 minuter bort. Här finns egen brygga, båtplats och badplats i direkt anslutning till fastigheten via servitut. Fastigheten erbjuder också gästutrymmen, bastu, förvaringsmöjligheter och flertal härliga uteplatser. Vägbom finns in till området och delas med granne. El finns installerat, eget avlopp/minireningsverk installerades 2016 och eget vatten finns via vattenbrunn som delas med grannen. Huset i ett plan inrymmer charmigt allrum med bl.a. härligt trägolv, synliga takbjälkar, fönster mot sjön och eldstad för mys och värme. Härifrån finns utgång till den inglasade uteplatsen också den med sjöutsikt och som passar fint för socialt umgänge, avkoppling eller också som praktiskt extra utrymme regniga dagar. Köket från 2016 är rymligt och välutrustat. Här finns matplats och kökets utrymme ger möjlighet att duka upp för större matbord om så önskas. Entrédörren till huset finns i köket och plats för sko- och klädförvaring finns i hall intill köket. Från hallen når du det rymliga badrummet byggt 2016. Här finns bekväm golvvärme, handukstorkar, duschplats, tvättmaskin, tvättställ med lådor och ett förvaringsskåp. Vidare in i huset finns stort och ljust sovrum även det från 2016. Här kan du vakna och njuta av ljuset från fönstren mot både skog och sjö. Ute på tomten bakom huset finns en charmig vinterbonad gäststuga med 4 platsbyggda sängplatser. Bastun har sjöutsikt och praktisk utrymme för omklädning och dusch. Intill bastubyggnaden finns vidbyggt gästrum med fönster mot sjön och här finns plats för flera sängar om så önskas. I förrådet byggt 2018 finns gott om förvaringsutrymme. Ytterligare hobby och förrådsutrymme och utedass finns. Flaggstång finns på gården för högtidliga tillfällen. Slogbod med eldstad finns mot fin sjöutsikt. Välkommen på visning och upplev denna idylliska fastighet på plats!

Kattrisvägen 6, null, Älvdalens kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Kattrisvägen 6

Villa
Älvdalens kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Mora - Orsa
2 200 000 kr
101 + 24 m²
6 rum
8,1 ha tomt

Ett unikt tillfälle för er som söker en gård! Här erbjuds en fin gård med sammanhängande mark och jakträtt. Fint tilltalande gårdstun med uthus, trädgård, stor gäststuga och slogbod. I det stora uthuset finns möjlighet att baka bröd i den egna fungerande bagarstugan. I anslutning till gården finns ängs- och åkermark, och en bit bort finns avverkad skogsmark. Till fastigheten hör även några markområden i olika storlek intill Västängsvägen. Läget är avskilt, nära natur och skog men ändå centralt. Ca 100 m till närmaste busshållplats och endast 3 km till centrala Älvdalen med skolor, affärer, matställen, Apotek, vårdcentral, sportanläggningar, aktiviteter och mycket mer. Närhet finns till älven med möjlighet till fiske, bad och skidspår på vintern. Bostadshuset bjuder på 6 rum och kök fördelat på 1,5-plan. Ett trivsamt och familjärt hus med gedigna och välvårdade ytor, trägolv och träpanel. Här finns också möjlighet för en värmande brasa i vardagsrummets kakelugn. Centralt och strategiskt placerat i huset finns köket med bra ytor, väl utrustat med bl.a. hel kyl- och frysskåp, diskmaskin, 70 cm spishäll/ugn och praktisk vedspis. Matrum finns intill köket. Kommunalt V/A samt fiber finns installerat. Här finns skogsstigar för promenad, motion, eller bärplockning. Vill du finna lugn och ro så finns här möjlighet för fina kvällar i slogboden. I gårdens egna bagarstuga finns möjlighet till glädjestunder med bakning och kanske även kvällar med hemlagad pizza. Gårdens gäststuga om hela 3 rum och kök ger gott om plats för gäster. I uthusens alla ytor och loft finns många möjligheter. En stor härlig gård som bjuder in till mycket och kan fungera som möjlig samlingspunkt för släkt och vänner.

Fåsås 161, Fåsås, Mora kommun
  • Budgivning pågår

Fåsås 161

Fritidshus
Fåsås, Mora kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Mora - Orsa
375 000 kr
13 m²
1 rum
1 635 m² tomt

Välkommen till denna charmiga timmerstuga i Fåsås, belägen i de vackra Dalaskogarna. Med endast 1,5 mil till Mora får du närheten till butiker och matställen samtidigt som du kan njuta av lugnet och skönheten i naturen. Här kan du uppleva traditionella midsommarfiranden och ta del av de vackra naturområdena för promenader och motion. Fastigheten är belägen i utkanten av området och erbjuder en fridfull och avskild miljö. En vacker gärdesgård omringar fastigheten och ger en trevlig och ombonad känsla. Träden på tomten ger en känsla av avskildhet och här finns även några bärbuskar och blommor, samt möjlighet till egna odlingar. På gårdstunet finner du en timmerstuga, en gäststuga och ett förråd med utedass. I timmerstugan finns en storstuga med platsbyggd säng, matplats och eldstad med vedspis och öppen spis. I gäststugan finns ett köksskåp, gasolspis och gasolkylskåp samt ett rum med sängar, matplats och kamin. Förrådet rymmer både vedbod, förvaring och utedass. Vatten, avlopp och el saknas, men det finns en egen solcell för 12V-funktioner. Denna timmerstuga erbjuder en genuin och idyllisk tillflyktsort i Dalaskogarna, perfekt för den som längtar efter en enkel och naturnära livsstil.

  • Plus
Gåsvarvsvägen 40A, Gåsvarv, Älvdalens kommun

Gåsvarvsvägen 40A

Fritidshus
Gåsvarv, Älvdalens kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Mora - Orsa
1 150 000 kr
33 m²
2 rum
8 300 m² tomt

Välkommen till Frostbacken! En fritidsfastighet högt belägen i Gåsvarvs by strax söder om Älvdalen. Fin utsikt och fastigheten har insynsskyddade läge. En fastighet som bjuder in till möjligheter då det finns 3 olika stugor varav ett med både garage och carport i souterrängplan. Byggnaderna har var och en sin charm och funktion då de är byggda under olika årtionden och efter behov. El, kommunalt v/a och eldstäder finns installerade i alla stugor. Tomten erbjuder plats för umgänge och lek. På gården finns redskapsbodar, vedbod med förvaring, anläggning för kall-rökning av fisk, utedass och trädäck. En mysig bäck rinner längs fastighetens ena gräns. Från tomen kan du ta stigen som leder vidare upp mot terräng och vägar för fina promenad/motionsrundor. På vintern går det att ta sig med skoter från stugan till norra Dalarnas stora nät av skoterleder. I Gåsvarv finns badplats och närhet till Gopshus- skidbacke, Vasaloppsleden, Kläppen i Sälen, fiske och flertal destinationer med vildmark, natur och fritids- och sportaktiviteter. Några km norr ut finns Älvdalens by med hotell, simhall, motionsanläggningar, ishall, hotell, camping, biograf, matställen, café, apotek, vårdcentral, folktandvård, systembolag och flertal andra butiker och mycket mer. Den timrade faluröda stugan har använts som huvudbyggnad och inrymmer 2 rok i 1,5 plan. Isolerad och inbyggd veranda används som matplats, vidare in i stugan finns allrum med eldstad, köksutrymme och badrum. En trapp upp finns stugans sovrum. Äldsta byggnaden på gården är en mörkbrun timmerbyggnad från 1955. Stugan har inte använts på flertal år och har underhållsbehov. Den har hall, allrum, köksutrymme, sovrum och badrum. Under stugan finns en liten källardel med tvättstuga, matkällare och förvaring. Den nyare byggnaden från 2004, har stort fint utrymme med fönsterparti och balkong mot utsikt. Det ljusa rummet har flexibilitet och passar som utrymme för festmiddagar, flertal övernattningsbäddar, går att inreda med flera rum eller fortsätta att använda som väv- och syateljé. Här finns en installerad köksbänk med förvaring samt diskho och hemtrevlig vedspis. I souterrängplan finns garage och carport. Här finns goda möjligheter bjuda hem familj och vänner och ändå luta sig tillbaka i sin egna stuga! Välkommen på visning och titta på möjligheterna med fastigheten och dess fina läge!

  • Plus
Nybolet 41, null, Älvdalens kommun

Nybolet 41

Fritidshus
Älvdalens kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Mora - Orsa
550 000 kr
40 m²
1 rum
1 351 m² tomt

Välkommen till denna fäbodstuga med flertal eldstäder, solcell, bastu och mysigt gårdstun. En stuga som är funktionell året runt. Läget är öppet och vackert och finns i den övre delen av Nybolet. Här får du en unik möjlighet att bo i en genuin miljö, omgiven av naturens lugn. Gårdstunet är omsorgsfullt utformat och består av ett charmigt boningshus samt två uthus. Här finns köksträdgård, bärbuskar och yta för såväl lek som dukat långbord. Området saknar el, men stugan är funktionell och har nyttjats året runt även vintermånaderna. Solcell finns monterad för 12V funktion och för uppvärmning finns rörspis och vedspis. Vatten finns att hämta ur gemensam brunn och ett enklare avlopp till stenkista finns från kökets diskbänk. Stugans storstuga är både inbjudande och trevlig med flertal bäddar och social yta. Köket är praktisk utrustat med gasolspis och gasolkyl, diskbänk och praktiska förvaringsskåp. Från kökets matplats går det att njuta av värmen från hemtrevlig vedspis. En dörr i köket leder vidare ut mot gårdstunet, där du smidigt når den egna bastun, duschmöjlighet och utedasset i intill liggande uthus. Denna pärla till fäbodstuga erbjuder inte bara en behaglig miljö, utan härifrån finns även närhet till natur, äventyr, fiske, bär/svampplockning. Här finns också närhet till centrala Älvdalen, med butiker, badhus och matställen. Förutom den egna bastun finns ett stenkast från stugan en gemensam bastu, där du kan njuta av avkopplande stunder tillsammans med grannar. Vägen till Nybolet plogas sporadiskt vintertid men inte hela vägen genom fäboden. Parkeringsmöjlighet finns för vidare transport till stugan med skoter eller kanske snöskor. Välkommen att besöka denna pärla på plats!

Blåmesvägen 1, Utmeland, Mora kommun
  • Budgivning pågår

Blåmesvägen 1

Radhus
Utmeland, Mora kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Mora - Orsa
1 455 000 kr
108 m²
5 rum
220 m² tomt

Välkommen till Blåmesvägen 1! Ett trevligt hem i radhus med närhet till Mora centrum. Bra hörnläge med en tomtarea på 220 kvadratmeter. Bostaden har boyta på 108 kvadratmeter och 5 rum och kök fördelat i 2 plan. Här finns fem rum som kan användas efter behov. Den renoverade interiören ger en modern och fräsch känsla i hela bostaden. Ett stort plus är närheten områdets skola, gång- och cykelvägar samt bussförbindelsen, vilket gör det enkelt att ta sig runt både till jobbet och till fritidsaktiviteter. För den som har bil finns även ett garage, vilket är extra praktiskt och bekvämt. Sammanfattningsvis erbjuder denna radhusbostad en härlig kombination av ett trevligt hem, närhet till kommunikationer och möjlighet till bilparkering. Perfekt för den som söker ett bekvämt och praktiskt boende i Mora.

Nöjdvägen 5, Maggås, Orsa kommun

Nöjdvägen 5

Fritidshus
Maggås, Orsa kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Mora - Orsa
495 000 kr
26 m²
1 rum
4 936 m² tomt

Nytt pris! Välkommen till denna mysiga lilla stuga med ett idylliskt läge i Maggås! Här kan du verkligen koppla av och njuta av fint läge, granne med naturen. Med en stor tomt som kombinerar trädgård och naturtomt får du gott om utrymme att utforska och skapa dina egna gröna oaser. På soliga sommardagar kan du sitta i den vackra syrenbersån och bara njuta i skuggan. Stugan på 26 kvadratmeter har kombinerad entré och kök. Köket har för utom matplats, köksdel med diskbänk, förvaring, spis/ugn, köksfläkt och kylskåp med frysfack. Från köket finns större portal mot allrummet. Inventarier ingår. El finns installerad och stugan värms upp med el-radiatorer. Vatten saknas och det finns endast enkel avloppslösning för diskvatten samt ett utedass. Utöver stugan finns det också en förrådsbyggnad, perfekt för förvaring av trädgårdsredskap eller fritidsutrustning. Utedasset ger dig en autentisk upplevelse av det lantliga livet. Läget är perfekt med närhet till både Orsa och Mora, vilket ger dig tillgång till alla bekvämligheter och aktiviteter som dessa populära orter har att erbjuda. Missa inte chansen att bli ägare till detta läge i Maggås, Orsa. Kontakta oss idag för mer information och boka din visning!

Västängsvägen 27, Älvdalen, Älvdalens kommun

Västängsvägen 27

Villa
Älvdalen, Älvdalens kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Mora - Orsa
1 950 000 kr
130 + 78 m²
6 rum
932 m² tomt

Välkomna till denna påkostade och renoverade villa i Västäng. Här erbjuds en väl omhändertagen och trivsam familjevilla uppdelad på två boendeplan och med källare. Här bor du i lantliga omgivningar med utsikt ner mot älven. En härlig veranda med utsikt välkomnar dig in det charmiga huset. En rymlig hall med wc och plats för klädförvaring och garderobförvaring leder dig vidare in till det nyrenoverade köket som bjuder på stora sociala ytor och med intilliggande matsal. Här ger stora fönsterpartier ett fint ljusinsläpp och bjuder in till trevliga middagar. Vardagsrummet har lättmöblerade ytor och en öppenspis för att höja mysfaktorn ytterligare. Vidare på entréplan finns ett badrum med dusch. En trappa upp finns hela fem sovrum och en wc. I källaren finns förberett för ytterligare ett badrum/spa, en fräsch renoverad tvättstuga, pannrum och förvaringsytor. Effektiv uppvärmning via bergvärme samt ved/flis om så önskas. På tomten finns bärbuskar och lummiga träd och en uthusbyggnad med garage, vedbod och förråd. Gott om plats för utelek och uteplatser för att njuta av utsikten ner mot älven. I detta välskötta, ombonade hus är det lätt att trivas med en fin utemiljö, gårdsplan och trädgård som omges av några grannhus, åkermark, Österdalälven med utmärkta fiskevatten samt vidsträckta skogsområden. Kort avstånd till byn och bara 5 mil bort finner ni Kläppens skidanläggning med ett bra utbud av pister för hela familjen. Missa inte detta trivsamma hus där det bara är att flytta in! Välkomna att kontakta mäklaren för visning!

  • Energieffektiv
Blåbärsstigen 21, Idre, Älvdalens kommun

Blåbärsstigen 21

Tomt
Idre, Älvdalens kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Idre - Älvdalen
230 000 kr
1 361 m² tomt

Tomt för permanentboende! Nu har vi nöjet att erbjuda en villatomt i vackra Idre! I ett nybyggt villaområde, med ett högt läge, härliga vyer och natur runt knuten, har du nu chansen att bygga ditt drömboende. Tänk dig härliga dagar på fjället eller fiske och bad i närliggande sjöar på fritiden och sen komma direkt hem! Och inte minst - tänk dig att få bygga exakt det där huset som blir familjens favoritplats. Endast ca 10 minuter med bil och du når Himmelfjälls och Idre Fjälls lift och spårsystem där du hittar aktiviteter för barnfamiljer, kompisgänget eller kollegorna. Välkommen förbi tomten och ta en titt på läget!

Blåbärsstigen 19, Idre, Älvdalens kommun
  • Budgivning pågår

Blåbärsstigen 19

Tomt
Idre, Älvdalens kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Idre - Älvdalen
250 000 kr
1 462 m² tomt

Tomt för permanentboende! Nu har vi nöjet att erbjuda en villatomt i vackra Idre! I ett nybyggt villaområde, med ett högt läge, härliga vyer och natur runt knuten, har du nu chansen att bygga ditt drömboende. Tänk dig härliga dagar på fjället eller fiske och bad i närliggande sjöar på fritiden och sen komma direkt hem! Och inte minst - tänk dig att få bygga exakt det där huset som blir familjens favoritplats. Endast 10 minuter med bil och du når Himmelfjälls och Idre Fjälls lift och spårsystem där du hittar aktiviteter för barnfamiljer, kompisgänget eller kollegorna. Välkommen förbi tomten och ta en titt på läget!

Lundholmsvägen 3, Östermyckeläng, Älvdalens kommun

Lundholmsvägen 3

Tomt
Östermyckeläng, Älvdalens kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Idre - Älvdalen
65 000 kr
962 m² tomt

Bygg ditt drömboende i trevligt område! Tomtmark i fint grönområde, närmast granne med tomtmark på Humlevägen 21 som också är till salu. Här ifrån har du närhet till skog, natur och promenadstråk. Lite längre bort når du skolor, Älvdalens sporthall och motionsområde. Välkommen förbi tomten och ta en titt på läget!

Mässvägen 13, Älvdalen, Älvdalens kommun

Mässvägen 13

Tomt
Älvdalen, Älvdalens kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Idre - Älvdalen
64 000 kr
915 m² tomt

Bygga nytt? Söker du ett område med aktivt läge men ändå närhet till skog och natur kan detta vara ett läge för dig! Här bor du med direkt närhet till Älvdalens Utbildningscentrum, men också närhet till natur och motionsanläggningar och promenadavstånd till centrum. Välkommen förbi tomten och ta en titt på läget!

Trotvägen 19, Östermyckeläng, Älvdalens kommun

Trotvägen 19

Tomt
Östermyckeläng, Älvdalens kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Idre - Älvdalen
67 000 kr
1 280 m² tomt

Bygg ditt drömboende i fint läge mot skogen! Här bor du granne med skogen och ett fåtal hus intill. Tomten har egen infartsväg och ligger i utkanten av villakvarteret. Härifrån har du direkt närhet till skog, natur och fina promenadstråk. Lite längre bort når du skolor, Älvdalens sporthall och motionsområde. Välkommen in till tomten och ta en titt på läget!

Enstigen 8, Älvdalen, Älvdalens kommun

Enstigen 8

Tomt
Älvdalen, Älvdalens kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Idre - Älvdalen
100 000 kr
1 164 m² tomt

Bygg ditt drömboende i populärt område med fin utsikt! Tomtmarken ligger med fint västerläge i trevligt villaområde. Hörntomt längsmed återvändsgata. Här finns närhet till förskola, butiker i Älvdalen, promenadstråk, motionsområde, skog och natur. Lite längre bort finns skolor och motionsanläggningar. Välkommen förbi tomten och ta en titt på läget!

Tallstigen 3, Centralt, Älvdalens kommun
  • Budgivning pågår

Tallstigen 3

Tomt
Centralt, Älvdalens kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Idre - Älvdalen
80 000 kr
948 m² tomt

Bygg ditt drömboende i lugnt villaområde! Här bor du med ett högt och naturnära läge. Tomtmarken ligger fint i området, omgiven av endast ett fåtal hus. Tallstigen är en återvändsgata och ligger i populärt villaområde. Härifrån finns närhet till förskola, butiker i centrala Älvdalen och lite längre bort finns skolor, flertal motionsanläggningar och motionsområden. Välkommen förbi tomten och ta en titt på läget!

Humlevägen 3, Östermyckeläng, Älvdalens kommun

Humlevägen 3

Tomt
Östermyckeläng, Älvdalens kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Idre - Älvdalen
65 000 kr
940 m² tomt

Bygg ditt drömboende i trevligt villa område! Tomten ligger i södersluttning och har utsikt mot grönområde. Området är lugnt och ligger längsmed återvändsgata. Här ifrån har du närhet till fina promenadstråk, natur och en bit bort finns skolor, Älvdalens sporthall och motionsområde. Välkommen förbi tomten och ta en titt på läget!

Nybolsvägen 18, Östermyckeläng, Älvdalens kommun

Nybolsvägen 18

Tomt
Östermyckeläng, Älvdalens kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Idre - Älvdalen
70 000 kr
1 165 m² tomt

Bygg ditt drömboende i trevligt villa område! Tomtmarken ligger ljust och fint längsmed Nybolsvägen i korsningen mot Ripvägen. Härifrån når du skog och natur direkt och lite längre bort når du skolor, Älvdalens sporthall och motionsområde. Tomten på Nybolsvägen 20 finns också till salu. Nytt bostadsområde finns planerat längre söder ut om tomten och ny infartsväg kommer ledas in till området förbi tomten. Välkommen förbi tomten och ta en titt på läget!

Nybolsvägen 20, Östermyckeläng, Älvdalens kommun

Nybolsvägen 20

Tomt
Östermyckeläng, Älvdalens kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Idre - Älvdalen
70 000 kr
1 157 m² tomt

Bygg ditt drömboende i trevligt villaområde! Tomtmarken ligger ljust och fint längsmed Nybolsvägen. Härifrån når du skog och natur direkt. Längre bort når du skolor, Älvdalens sporthall och motionsområde. Granne med tomten på Nybolsvägen 18 som också är till salu. Tomterna ligger i närheten av korsningen Nybolsvägen/Ripvägen. Välkommen förbi tomten och ta en titt på läget!

Lundholmsvägen 1, Östermyckeläng, Älvdalens kommun

Lundholmsvägen 1

Tomt
Östermyckeläng, Älvdalens kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Idre - Älvdalen
65 000 kr
921 m² tomt

Bygg ditt drömboende i trevligt villaområde! Tomtmarken ligger ljust och fint intill grönområde i korsningen mot Humlevägen/Ripvägen. Härifrån har du närhet till skog, natur och promenadstråk. Lite längre bort når du skolor, Älvdalens sporthall och motionsområde. Välkommen förbi tomten och ta en titt på läget!

Visar alla 20