Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Marie-Louise Frisk

Marie-Louise Frisk

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Blåmesvägen 1, Utmeland, Mora kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Blåmesvägen 1

Radhus
Utmeland, Mora kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Mora - Orsa
1 455 000 kr
108 m²
5 rum
220 m² tomt

Välkommen till Blåmesvägen 1! Ett trevligt hem i radhus med närhet till Mora centrum. Bra hörnläge med en tomtarea på 220 kvadratmeter. Bostaden har boyta på 108 kvadratmeter och 5 rum och kök fördelat i 2 plan. Här finns fem rum som kan användas efter behov. Den renoverade interiören ger en modern och fräsch känsla i hela bostaden. Ett stort plus är närheten områdets skola, gång- och cykelvägar samt bussförbindelsen, vilket gör det enkelt att ta sig runt både till jobbet och till fritidsaktiviteter. För den som har bil finns även ett garage, vilket är extra praktiskt och bekvämt. Sammanfattningsvis erbjuder denna radhusbostad en härlig kombination av ett trevligt hem, närhet till kommunikationer och möjlighet till bilparkering. Perfekt för den som söker ett bekvämt och praktiskt boende i Mora.

Nöjdvägen 5, Maggås, Orsa kommun

Nöjdvägen 5

Fritidshus
Maggås, Orsa kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Mora - Orsa
575 000 kr
26 m²
1 rum
4 936 m² tomt

Välkommen till denna mysiga lilla stuga med ett idylliskt läge i Maggås! Här kan du verkligen koppla av och njuta av fint läge, granne med naturen. Med en stor tomt som kombinerar trädgård och naturtomt får du gott om utrymme att utforska och skapa dina egna gröna oaser. På soliga sommardagar kan du sitta i den vackra syrenbersån och bara njuta i skuggan. Stugan på 26 kvadratmeter har kombinerad entré och kök. Köket har för utom matplats, köksdel med diskbänk, förvaring, spis/ugn, köksfläkt och kylskåp med frysfack. Från köket finns större portal mot allrummet. Inventarier ingår. El finns installerad och stugan värms upp med el-radiatorer. Vatten saknas och det finns endast enkel avloppslösning för diskvatten samt ett utedass. Utöver stugan finns det också en förrådsbyggnad, perfekt för förvaring av trädgårdsredskap eller fritidsutrustning. Utedasset ger dig en autentisk upplevelse av det lantliga livet. Läget är perfekt med närhet till både Orsa och Mora, vilket ger dig tillgång till alla bekvämligheter och aktiviteter som dessa populära orter har att erbjuda. Missa inte chansen att bli ägare till detta läge i Maggås, Orsa. Kontakta oss idag för mer information och boka din visning!

Myllervägen 9, Holen, Älvdalens kommun

Myllervägen 9

Villa
Holen, Älvdalens kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Idre - Älvdalen
1 695 000 kr
70 + 70 m²
3 rum
940 m² tomt

Varmt välkomna till denna totalrenoverade villa i populära Holen. Här bor du i ett barnvänligt område med naturen inpå knuten på en lugn gata med väldigt lite trafik och med trevliga promenadstråk i skogen. Den trivsamma villan har renoverats med omsorg med ljusa toner blandat med fina kulörval och praktiska lösningar. En välkomnande veranda under tak leder dig in i huset där du möts av en hall med badrum. Från hallen nås de två trevliga sovrummen som renoverats med nya ytskikt och förvaringslösningar. Köket ligger i en social öppen planlösning mot vardagsrummet där ni kan samla hela familjen för trevliga middagar. I källaren finns tvättstugan, pannrum, förvaringsutrymmen, ett inrett gästrum och ingång till husets garage. Huset värms effektivt upp med bergvärme. På den trevliga tomten finns härliga gräsytor för hopp och lek och en mysig slogbod som är fantastisk om du vill förlänga sensommaren med en varm eld när hösten och vintern närmar sig. Här finns även en isolerad gäststuga som kan nyttjas året runt. Här bor du med endast 1,4 km till närmaste förskola och grundskola åk 1-6 och 3,4 km in till Älvdalens centrum. 4 minuter från bostaden finns busshållplatsen som enkelt tar dig in till centrum. Ca 2 km bort finns Grundsands badplats med sandstrand och hopptorn. Sammanfattningsvis en perfekt villa för paret eller barnfamiljen!

Rämma Sunnantillvägen 32, null, Älvdalens kommun

Rämma Sunnantillvägen 32

Fritidshus
Älvdalens kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Idre - Älvdalen
695 000 kr
35 m²
1 rum
1,2 ha tomt

Nytt pris! Unikt tillfälle att förvärva ett fritidshus i populära Rämma fäbod! Nu äntligen finns ett fantastiskt ställe i Rämma till salu. Rämma fäbod ligger endas ca 10 min från Älvdalen och har med sin närhet till byn och Rämmasjön med badplats och fint fiske blivit ett otroligt populärt ställe både för permanentboende men framförallt fritidshus. Här bor man i lugn bymiljö med fantastisk natur och friluftsaktiviteter runt knuten. På Sunnantillvägen 32 har du möjlighet att skapa dig din alldeles egna idyll med stor potential med en tomt på hela 1 ha. Bad finns inom gångavstånd från tomten, både i Rämmasjön eller vid en liten damm strax nedanför tomten. Egen borrad brunns finns på tomten, dock ej indraget i huset. Nytt tak och grund från 2016. Bostadshuset består av en liten hall samt ett stort allrum med kamin, matplats och sängplatser. El finns indraget i huset. På tomten finns även en timrad lada samt utedass. Välkommen att kontakta mäklaren för visning!

Balser, Balser, Älvdalens kommun

Balser

Tomt
Balser, Älvdalens kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Idre - Älvdalen
180 000 kr
1 537 m² tomt

I orörd vildmark, ovanför populära Rotälven ca 40 minuter från Älvdalen, säljs nu en tomt om 1 537 kvm. Har du en dröm om att bygga en fiske eller jaktstuga i vacker natur är detta rätt plats för dig. Området är ett paradis för härliga skogspromenader, bärplockning, fiske samt skoteråkning. Tomten sluttar en aning och är beväxt med tallskog. Ett stenkast från tomten rinner en bäck med källvatten. Detta gör att tomten ligger inom strandskyddat område. För att få bygga på tomten krävs därför att först ansöka om strandskyddsdispens hos Länsstyrelsen. Tomten ligger ca 30 meter in från bilvägen och ett servitut för att göra infartsväg finns.

Västängsvägen 27, Älvdalen, Älvdalens kommun

Västängsvägen 27

Villa
Älvdalen, Älvdalens kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Mora - Orsa
1 950 000 kr
130 + 78 m²
6 rum
932 m² tomt

Välkomna till denna påkostade och renoverade villa i Västäng. Här erbjuds en väl omhändertagen och trivsam familjevilla uppdelad på två boendeplan och med källare. Här bor du i lantliga omgivningar med utsikt ner mot älven. En härlig veranda med utsikt välkomnar dig in det charmiga huset. En rymlig hall med wc och plats för klädförvaring och garderobförvaring leder dig vidare in till det nyrenoverade köket som bjuder på stora sociala ytor och med intilliggande matsal. Här ger stora fönsterpartier ett fint ljusinsläpp och bjuder in till trevliga middagar. Vardagsrummet har lättmöblerade ytor och en öppenspis för att höja mysfaktorn ytterligare. Vidare på entréplan finns ett badrum med dusch. En trappa upp finns hela fem sovrum och en wc. I källaren finns förberett för ytterligare ett badrum/spa, en fräsch renoverad tvättstuga, pannrum och förvaringsytor. Effektiv uppvärmning via bergvärme samt ved/flis om så önskas. På tomten finns bärbuskar och lummiga träd och en uthusbyggnad med garage, vedbod och förråd. Gott om plats för utelek och uteplatser för att njuta av utsikten ner mot älven. I detta välskötta, ombonade hus är det lätt att trivas med en fin utemiljö, gårdsplan och trädgård som omges av några grannhus, åkermark, Österdalälven med utmärkta fiskevatten samt vidsträckta skogsområden. Kort avstånd till byn och bara 5 mil bort finner ni Kläppens skidanläggning med ett bra utbud av pister för hela familjen. Missa inte detta trivsamma hus där det bara är att flytta in! Välkomna att kontakta mäklaren för visning!

  • Energieffektiv
Lundholmsvägen 3, Östermyckeläng, Älvdalens kommun

Lundholmsvägen 3

Tomt
Östermyckeläng, Älvdalens kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Idre - Älvdalen
65 000 kr
962 m² tomt

Bygg ditt drömboende i trevligt område! Tomtmark i fint grönområde, närmast granne med tomtmark på Humlevägen 21 som också är till salu. Här ifrån har du närhet till skog, natur och promenadstråk. Lite längre bort når du skolor, Älvdalens sporthall och motionsområde. Välkommen förbi tomten och ta en titt på läget!

Mässvägen 13, Älvdalen, Älvdalens kommun

Mässvägen 13

Tomt
Älvdalen, Älvdalens kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Idre - Älvdalen
64 000 kr
915 m² tomt

Bygga nytt? Söker du ett område med aktivt läge men ändå närhet till skog och natur kan detta vara ett läge för dig! Här bor du med direkt närhet till Älvdalens Utbildningscentrum, men också närhet till natur och motionsanläggningar och promenadavstånd till centrum. Välkommen förbi tomten och ta en titt på läget!

Trotvägen 19, Östermyckeläng, Älvdalens kommun

Trotvägen 19

Tomt
Östermyckeläng, Älvdalens kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Idre - Älvdalen
67 000 kr
1 280 m² tomt

Bygg ditt drömboende i fint läge mot skogen! Här bor du granne med skogen och ett fåtal hus intill. Tomten har egen infartsväg och ligger i utkanten av villakvarteret. Härifrån har du direkt närhet till skog, natur och fina promenadstråk. Lite längre bort når du skolor, Älvdalens sporthall och motionsområde. Välkommen in till tomten och ta en titt på läget!

Enstigen 8, Älvdalen, Älvdalens kommun

Enstigen 8

Tomt
Älvdalen, Älvdalens kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Idre - Älvdalen
100 000 kr
1 164 m² tomt

Bygg ditt drömboende i populärt område med fin utsikt! Tomtmarken ligger med fint västerläge i trevligt villaområde. Hörntomt längsmed återvändsgata. Här finns närhet till förskola, butiker i Älvdalen, promenadstråk, motionsområde, skog och natur. Lite längre bort finns skolor och motionsanläggningar. Välkommen förbi tomten och ta en titt på läget!

Tallstigen 3, Centralt, Älvdalens kommun
  • Budgivning pågår

Tallstigen 3

Tomt
Centralt, Älvdalens kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Idre - Älvdalen
80 000 kr
948 m² tomt

Bygg ditt drömboende i lugnt villaområde! Här bor du med ett högt och naturnära läge. Tomtmarken ligger fint i området, omgiven av endast ett fåtal hus. Tallstigen är en återvändsgata och ligger i populärt villaområde. Härifrån finns närhet till förskola, butiker i centrala Älvdalen och lite längre bort finns skolor, flertal motionsanläggningar och motionsområden. Välkommen förbi tomten och ta en titt på läget!

Humlevägen 3, Östermyckeläng, Älvdalens kommun

Humlevägen 3

Tomt
Östermyckeläng, Älvdalens kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Idre - Älvdalen
65 000 kr
940 m² tomt

Bygg ditt drömboende i trevligt villa område! Tomten ligger i södersluttning och har utsikt mot grönområde. Området är lugnt och ligger längsmed återvändsgata. Här ifrån har du närhet till fina promenadstråk, natur och en bit bort finns skolor, Älvdalens sporthall och motionsområde. Välkommen förbi tomten och ta en titt på läget!

Nybolsvägen 18, Östermyckeläng, Älvdalens kommun

Nybolsvägen 18

Tomt
Östermyckeläng, Älvdalens kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Idre - Älvdalen
70 000 kr
1 165 m² tomt

Bygg ditt drömboende i trevligt villa område! Tomtmarken ligger ljust och fint längsmed Nybolsvägen i korsningen mot Ripvägen. Härifrån når du skog och natur direkt och lite längre bort når du skolor, Älvdalens sporthall och motionsområde. Tomten på Nybolsvägen 20 finns också till salu. Nytt bostadsområde finns planerat längre söder ut om tomten och ny infartsväg kommer ledas in till området förbi tomten. Välkommen förbi tomten och ta en titt på läget!

Nybolsvägen 20, Östermyckeläng, Älvdalens kommun

Nybolsvägen 20

Tomt
Östermyckeläng, Älvdalens kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Idre - Älvdalen
70 000 kr
1 157 m² tomt

Bygg ditt drömboende i trevligt villaområde! Tomtmarken ligger ljust och fint längsmed Nybolsvägen. Härifrån når du skog och natur direkt. Längre bort når du skolor, Älvdalens sporthall och motionsområde. Granne med tomten på Nybolsvägen 18 som också är till salu. Tomterna ligger i närheten av korsningen Nybolsvägen/Ripvägen. Välkommen förbi tomten och ta en titt på läget!

Lundholmsvägen 1, Östermyckeläng, Älvdalens kommun

Lundholmsvägen 1

Tomt
Östermyckeläng, Älvdalens kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Idre - Älvdalen
65 000 kr
921 m² tomt

Bygg ditt drömboende i trevligt villaområde! Tomtmarken ligger ljust och fint intill grönområde i korsningen mot Humlevägen/Ripvägen. Härifrån har du närhet till skog, natur och promenadstråk. Lite längre bort når du skolor, Älvdalens sporthall och motionsområde. Välkommen förbi tomten och ta en titt på läget!

Visar alla 15