Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Emma Tysk

Emma Tysk

Om mig

Jag är en positiv och social dalkulla som gillar människor. Jag ser det som en självklarhet att säljaren ska kunna lita på att jag gör allt för en framgångsrik försäljning och att köparen ska känna sig trygga i sitt livs största affär. Kunderna uppskattar framför allt mitt personliga engagemang, min långa erfarenhet och kunskap. Jag är född och uppvuxen i Mora och när jag inte förmedlar fastigheter så umgås jag med familjen och djuren på gården och är även riksspelman på fiol.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Lassargata 8, Orsbleck, Orsa kommun

Lassargata 8

Villa
Orsbleck, Orsa kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Mora - Orsa
1 500 000 kr
125 + 14 m²
5 rum
4,1 ha tomt

Gård i Orsbleck med stall och uthus. 1½ plans-villa belägen i lantlig idyll med 4 Ha sammanhängande mark! Jakträtt! Ett tillfälle för dig som vill bo på gård med möjlighet till djurhållning och odling. Huset välkomnar dig med farstukvist och i hallen finns plats för klädavhängning och garderober. I köket finns gott om utrymme för matplats, flera beredningsytor och bra förvaring! Intill köket finns ett stort sovrum. Entréplan rymmer även en WC med dusch och ett vardagsrum/sovrum. På övre plan finns stort allrum/vardagsrum med utgång till balkong, ett större sovrum med vindsförråd samt ett mindre sovrum/klädkammare. I källarplan finns jordvärmepump, tvättstuga, stort förråd med äldre vedspis och bakugn, pannrum, matkällare och ett äldre badrum och bastu. I trädgården finns ett stort härligt pilträd som ger insynsskydd och skugga varma dagar. Några fruktträd och buskar pryder trädgården och här finns gott om utrymme att odla! På fastigheten finns även två timrade härbren och ett garage/snickarverkstad, stor lada med loge, förråd och carport. Fastigheten är på totalt 4 Ha sammanhängande mark och goda möjlighet för djurhållning och odling. Vissa jordbruksredskap och äldre traktor ingår i överlåtelsen. Bostadshuset är besiktigat. Även Lassargata 9 (Orsbleck 4:4) sälj separat.

  • Energieffektiv
Rådjursstigen 6, Stenberg, Orsa kommun

Rådjursstigen 6

Villa
Stenberg, Orsa kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Mora - Orsa
1 225 000 kr
150 + 113 m²
5 rum
2 003 m² tomt

Stor villa med sluttningsvåning, högst upp på Rådjursstigen. Vacker utsikt mot Orsasjön och bergen i väster. En villa med stor potential för den händige. Jordvärme, två murade eldstäder. Friliggande garage finns.

Nedre Hornbergavägen 49, Hansjö, Orsa kommun
  • Tor 1 aug kl 16:00
Nedre Hornbergavägen 49, Hansjö, Orsa kommun, bild 2
Nedre Hornbergavägen 49, Hansjö, Orsa kommun, bild 3

Nedre Hornbergavägen 49

Villa
Hansjö, Orsa kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Mora - Orsa
2 650 000 kr
80 m²
3 rum
1,6 ha tomt

Gård med 1,6 Ha mark i Hornberga. Helrenoverat bostadshus med 3 rok och värmepump. Fin gäststuga med 2 rok i nyskick! Flera komplementbyggnader. Jakträtt! Välrenoverad villa i charmigt lantlig stil men målade snickerier. Vattenburen värme med luft/vattenvärmepump. På entréplan inrymmer bostaden ljus entréhall, fullt utrustat kök med matplats och charmig vedspis, vardagsrum med braskamin och badrum med WC, dusch och handfat. på övre plan finns två rymliga sovrum. Gästhuset är nyligen inrett och har allrum med fullt utrustad köksavdelning, luftvärmepump och braskamin. Fint sovrum med plats för dubbelsäng och badrum med våtrumsmatta, WC, dusch och handfat.

  • Premium
Östervägen 58, Venjan, Mora kommun

Östervägen 58

Villa
Venjan, Mora kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Mora - Orsa
850 000 kr
135 + 81 m²
6 rum
1,1 ha tomt

Välkommen till denna charmiga gård i Venjan! Med avskilt läge intill skogen och en å som slingrar sig längs fastigheten kan du här njuta av lugnet med skogen som närmsta granne! Här finns möjlighet till mindre djurhållning med uthus, lador, garage, vedbod och ett äldre (oinrett) bostadshus. Huvudbyggnaden har en trevlig planlösning där hallen erbjuder klädkammare och badrum med WC och dusch, stort vardagsrum med ljusinsläpp från två väderstreck. Köket är stort och rymmer gott om förvaring och plats för möblering, stämningsfull vedspis som värmer gott en kall vinterdag! Intill köket finns två rum. På övervåningen finns tre sovrum med vindsförråd i två av rummen, samt stort allrum och WC. I källarplan ryms tvättstuga, matkällare, pannrum, garage och förrådsutrymmen. Tomten är stor och trevlig inramad av hus och uthus. Här finns goda möjligheter till odling och mindre djurhållning. Från tomten tar du dig direkt ut i härliga skogar med många vägar och stigar att promenera, springa, cykla eller åka skidor på! Det slingrar sig även en å längs fastigheten som tillför en mysig oas just intill hemmet. Huset har visst renoveringsbehov/underhållsarbete. Tvättmaskin samt torktumlare ingår ej. I Venjan finns mindre matbutik, simhall, gym, bibliotek, förskola, skola och fritids, idrottsförening, distriktssköterskemottagning mm. Välkommen att lämna ditt intresse för bostaden redan idag!

Gröttvägen 2, Oljonsbyn, Orsa kommun

Gröttvägen 2

Villa
Oljonsbyn, Orsa kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Mora - Orsa
2 650 000 kr
121 + 56 m²
4 rum
1 197 m² tomt

På Gröttvägen 2 kan du njuta av en vacker utsikt och magiska solnedgångar över Orsasjön! Här erbjuds en 1-plansvilla med garage och härlig trädgård! Välkommen till en ljus och smakfull 1-plansvilla som har ett rymligt kök med gott om förvaring och arbetsytor, ett härligt vardagsrum med utsikt över Orsasjön, 3 sovrum varav ett med fördel kan användas som arbetsrum. Dessutom badrum, ett separat WC med dusch samt tvättstuga. Det stora köket med kakelugn och den öppna planlösningen mot vardagsrummet skapar en härlig rymd och genom stora fönster kan man vila blicken på Orsasjön och bergen i bakgrunden. Garaget har plats för en bil och stora förvaringsutrymmen. I garaget finns ett uppvärmt hobbyrum med gym. Den generösa tomten på 1197 kvm med fruktträd och bärbuskar ger möjligheter till trädgårdssysslor och utomhusaktiviteter. Den stora altanen med infravärme har utgång från köket och vardagsrummet. Fiberbredband är installerat. Gröttvägen 2 ligger i ett lugnt och trivsamt område inte långt från mataffärer och restauranger i Orsa centrum och 15 min från Mora. Välkommen på visning!

Gunneråsvägen 3, Noret, Mora kommun

Gunneråsvägen 3

Villa
Noret, Mora kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Mora - Orsa
2 650 000 kr
97 + 68 m²
4 rum
1 363 m² tomt

Timrad villa! Välskött och energieffektivt bostadshus på trädgårdstomt med högt läge i Mora Noret. Bostadshuset har entré dels i sluttningsplan och dels till övre plan. I sluttningsplan finns allrum med murad öppenspis med insatskamin, WC, hobbyrum och god förvaring samt rymligt garage med skyddsrumsfunktion. På övre plan finns kök med matplats, allrum med murad spis, stor balkong under tak, två sovrum och badrum. Gedigen interiör med ryggåstak med synliga timmerstockar i vardagsrummet. Bostaden värms energieffektivt med jordvärmepump.

  • Energieffektiv
Japanvägen, Skattungbyn, Orsa kommun
  • Budgivning pågår

Japanvägen

Tomt
Skattungbyn, Orsa kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Mora - Orsa
195 000 kr
6 068 m² tomt

Tomt på 6068 kvm, vackert belägen i Skattungbyn och bebyggd med fin timrad lada! Genom fastigheten rinner en porlande bäck! Ytterligare byggnation möjlig då dispens beviljats för strandskyddet längs med bäcken. En fastighet perfekt för mindre odling och djurhållning.

Jugen Jons väg 31, Sollerön, Mora kommun

Jugen Jons väg 31

Fritidshus
Sollerön, Mora kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Mora - Orsa
1 950 000 kr
74 m²
4 rum
876 m² tomt

Nära Siljan! På vackra Sollerön finns detta välskötta fritidshus som uppfördes fr 2005. 1-planshuset på gjuten platta har god standard och här kan man trivas året runt oavsett om man bor permanent eller nyttjar det för fritidsändamål både sommar och vinter. Uppvärmning med elradiatorer och braskamin. I huset finns 3 sovrum, vardagsrum med plats för hela familjen att samlas och umgås framför braskaminen och fräscht kök med matplats. Kaklat badrum med dusch, WC, handfat och utrymme för bastu. Stort soldäck med utgång från vardagsrummet! På fastigheten finns även ett fint gästhus med el och 4 bäddar och garage. Inventarier ingår i överlåtelsen Bostaden ligger med närhet till golfbana, båtklubb och badplats vid Siljan, där du både kan bada från stranden eller badbrygga. På Sollerö camping har du olika aktiviteter som anordnas, restaurang och minigolfbana. På Sollerön finns en populär matbutik. Runt hela Sollerön finns det fina promenadstråk och längdskidspår under vintern. Välkommen på visning!

Högbovägen 14, Venjan, Mora kommun
  • Budgivning pågår

Högbovägen 14

Villa
Venjan, Mora kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Mora - Orsa
1 150 000 kr
120 + 30 m²
5 rum
4 860 m² tomt

Gård i Venjan! Bostadshuset i 1½-plan med källare är 120 kvm och upplevs rymligt med 5 rum och stort kök som renoverades 2016. Vattenburen värme med pelletspanna. Isolerglasfönster och 2 kaklade badrum. Fiberbredband. Stora uthus, delvis i timmer, bla en "gammelstuga" fr 1800-talet med originalinredning, lada, bilplats, matkällare och äldre stallbyggnad. Gården som har 4860 kvm mark, ligger på landet med nära till natur och skog, men ändå inte isolerad utan med trevliga gårdar och människor och djur runt omkring. Ca 1 km till längdskidspår och 2 km till centrala Venjan. I byn finns många kreativa, engagerade eldsjälar som skapar trivsel. Venjan ligger på pendlingsavstånd till Malung, Sälen, Älvdalen, Mora, Vansbro.

  • Energieffektiv
Solbacksvägen 42A-B, 44A-B, 50A-B, Vika, Mora kommun

Solbacksvägen 42A-B, 44A-B, 50A-B

Radhus
Vika, Mora kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Mora - Orsa
5 250 000 kr
156 m²
18 rum
4 554 m² tomt

Tillfälle att förvärva 3 st parhus med totalt 6 lgh. Söker du efter en fastighet att hyra ut? Då är detta något för dig! Fastigheten är vackert belägen i bymiljö med närhet till Siljan. Vika ligger ca 10 min med bil söder om Mora. Husen uppfördes 1991 och lägenheterna är lätta att hyra ut och inrymmer 3 rok, med vardera 80 kvm, i markplan. Samtliga bostäder har en egen carport med vidbyggt förråd. Varje lägenhet har hall, kök med matplats, tvättstuga med egen värmepanna och tvättmaskin, badrum med WC, handfat och dusch, två sovrum samt vardagsrum. Hyresintäkterna uppgår till 360.000:-/ år Hyresgästerna betalar kallhyra och står själva för uppvärmning och hushållsel genom egna abonnemang, samt sophämtning. Husen kommer att besiktigas och energideklareras.

  • Plus
Kulåravägen 98, Sollerön, Mora kommun

Kulåravägen 98

Villa
Sollerön, Mora kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Mora - Orsa
2 650 000 kr
50 + 5 m²
2 rum
1 388 m² tomt

Välkommen till denna fina fastighet med makalöst vackert läge vid Siljan och gångavstånd till badplatsen i Kulåra på södra Sollerön! På fastigheten finns ett timrat bostadshus som har allrum med murad öppenspis med insats. Här inryms både vardagsrum och köksavdelning. Rummet har dörr till delvis inglasad verandan med utsikt mot sjön. Till höger från entrén finns ett tillbyggt sovrum med klinkergolv. Badrum med WC, handfat, tvättmaskin, varmvattenberedare och dusch. På fastigheten finns även en stor och rymlig komplementbyggnad på gjuten platta, med el och vatten, som använts både som stall och även som garage/verkstad. Hönshus med hage. Mindre gäststuga/sovhus i timmer.

Bingbyvägen 9 B, Oljonsbyn, Orsa kommun

Bingbyvägen 9 B

Tomt
Oljonsbyn, Orsa kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Mora - Orsa
500 000 kr
1 532 m² tomt

Attraktiv tomt i Orsa, lämplig för villa eller fritidshus. Tomtstorlek 1532 kvm. Tomt för byggnation av småhus, högt belägen med möjlighet till vacker utsikt över Orsasjön och med närhet till Digerbergets skola F-6. Anslutning till el, fiberbredband och kommunalt vatten och avlopp är möjlig. Byggstart krävs inom 12 mån från köp.

Älvgatan 30 B, Broåkern, Mora kommun

Älvgatan 30 B

Lägenhet
Broåkern, Mora kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Mora - Orsa
1 250 000 kr
58 m²
2 rum
vån 2/2
4 400 kr/mån
21 552 kr/m²

Lägenhet med hörnläge, balkong och fönster åt tre håll! Bostadsrätt om 2 rum och kök, 58 kvm, och balkong, med närhet till Mora gymnasium. Här får du ett bekvämt boende i stabil bostadsrättsförening med gångavstånd till Mora resecentrum och närhet till badplats och strövområden i den mysiga naturen längs Österdalälven och Siljan! Lägenheten är charmig, med bevarat kök i fräscht skick och matplats. Harmoniskt sovrum med plats för dubbelsäng och övrig möblering. Stort och ljust vardagsrum med plats för soffmöblering och dörr ut till balkongen. Badrum med kaklade väggar och våtrumsmatta, praktiska duschväggar, WC, handfat och plats för tvättmaskin, handdukstork och stort spegelskåp. Till lägenheten finns källarförråd. Välskött föreningen med väl underhållen fastighet och lugnt läge. I huset finns ett fint gym i bottenplan, fräsch tvättstuga, torkrum och aktivitetsrum. Fiberbredband. Möjlighet till garageplats. På Broåkern bor du i ett lugnt och fint område med god grannsamverkan. Inom gångavstånd finns Mora resecentrum med tåg- och bussförbindelser samt centrala Mora där allt du kan tänkas behöva finns i form av matbutiker, klädbutiker, restauranger och olika typer utav träningsfaciliteter. Gångavstånd till Mora Gymnasium som har ett brett utbud på olika utbildningar. En promenad på ca 10 min tar dig även till Tingsnäs populära badplats och lekpark och vintertid finns skridsko/promenadbana lite längre bort vid Saxviken! Ett tillfälle för dig som studerar och vill bo nära gymnasiet.

  • Balkong
  • Uteplats
Blåtryvägen 8, null, Orsa kommun
  • Mån 29 jul kl 17:00
Blåtryvägen 8, null, Orsa kommun, bild 2
Blåtryvägen 8, null, Orsa kommun, bild 3

Blåtryvägen 8

Radhus
Orsa kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Mora - Orsa
1 450 000 kr
132 + 64 m²
4 rum
482 m² tomt

Renoverat och rymligt radhus med garage, värmepump och härlig utsikt över Orsasjön! Yttertaket bytt och isolerglasfönster på entréplan fr 2021. Trivsam bostad med stor altan med vidsträckt utsikt mot vattnet och bergen i väster! På entréplanet finns kök med matplats, stort vardagsrum med altandörr till längsgående balkong mot väster, sovrum och helkaklat badrum fr 2015. I sluttningsplanet finns två sovrum samt dörr till stor takad altan med infälld takbelysning. Helkaklat badrum med dusch. Här finns även rejäla förråds- och hobbyutrymmen samt värmepump som ger ett energisnålt boende. Fin, mindre trädgård, samt takad altan som har härligt västerläge.

  • Premium
Dr Seldingers väg 13, Noret, Mora kommun

Dr Seldingers väg 13

Villa
Noret, Mora kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Mora - Orsa
3 500 000 kr
129 m²
4 rum
1 325 m² tomt

1-plansvilla i Noret! Nybyggd och energieffektiv villa med vattenburet värmesystem och frånluftvärmepump Nibe Fighter 750. Genomgående ljus och modern interiör med ekparkett och stort välkomnande vardagsrum med braskamin "Nordpeis" och öppen planlösning mot kök med rymlig matplats. Tre sovrum, varav ett har klädkammare. Möjlighet till 4 sovrum. Stort helkaklat badrum med dusch, WC, tvättställskommod och fönster samt bastu. Badrum 2 med WC, handfat och dusch. Separat tvättstuga med groventré. Soldäck med altandörr från vardagsrummet ger möjlighet att njuta av morgonkaffet mot öster. Vid entrén finns soldäck med insynsskydd där det bjuds på eftermiddagssol och solnedgångar mot väster. Carport finns.

Övre Hornbergavägen 23, Hornberga, Orsa kommun
  • Budgivning pågår

Övre Hornbergavägen 23

Fritidshus
Hornberga, Orsa kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Mora - Orsa
1 750 000 kr
58 m²
3 rum
4 472 m² tomt

Nytt fritidshus med 2-3 rok på entréplan samt stor veranda mot den milsvida utsikten över bergen! Nära till Orsa Grönklitt och skoterleder. Övervåningen är oinredd men väl förberedd för att inredas till ytterligare rum. Bostaden har en stor välkomnande hall med plats för förvaring. Smakfullt inrett fullt utrustat kök. Matplats och umgängesytor i allrummet som har fönsterparti och dörr till altanen med fantastisk vy mot bergen. Sovrum med plats för dubbelsäng. Badrum med WC, handfat och dusch. Huset är besiktat. Den övre delen av tomtmarken är förberedd för ett Attefallshus . Det finns en stor plan avvägd grusad yta . Vägen upp är färdigställd. Vatten och avlopp är dimensionerat för 2 st hushåll och avsättning finns för detta, även el är förberett med uttag på stugan för vidarematning.

  • Plus
Älvgatan 6, Centrum, Orsa kommun
Älvgatan 6, Centrum, Orsa kommun, bild 2
Älvgatan 6, Centrum, Orsa kommun, bild 3

Älvgatan 6

Övrigt
Centrum, Orsa kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Mora - Orsa
4 950 000 kr
527 m²
1 418 m² tomt

Välkommen till Hotell Strandvillan i Orsa, en liten oas intill Lillån med egen brygga. Centralt beläget men ändå ostört hittar du detta populära och gemytliga hotell. Här finns 12 hotellrum, 5 minuters promenad ifrån tåg-busstation där Inlandsbanan passerar. I alla 12 rum finns WIFI, vattenkokare, TV, egen dusch och toalett. Rummen som erbjuds är 1 trebäddsrum, 1 dubbelrum med bäddsoffa och 6 dubbelrum/större dubbelrum samt 4 enkelrum. Ett av dessa rum är utrustat med air-condition och har bubbelbad, det är hotellets "De luxe" rum (rum 12.) Övriga utrymmen som finns är entrén med reception, fina umgängesytor med stämningsfull braskamin, matsal för frukostservering (plats för 26 pers), altan och en stor och fräsch köksavdelning med separat entré samt personalutrymme. I soutterrängplan finns utrymme för gemensamma aktiviteter och sociala sammanhang, samt bastu och dusch. Det är grävt fiberslang till huset så det går att ansluta om så önskas, säljarna använder i dagsläget router med simkort. TV kanaler som finns är 1:an, 4:an och kunskapskanalen. Hotellet har båtplats och erbjuder roddbåt, fin grillplats i slogbod, praktisk vallabod och det finns volleybollplan alldeles intill fastigheten. Bastu och badmöjligheter från bryggan som ligger precis nedanför hotellet. Orsa med omnejd bjuder på många olika utflyktsmål och vackra platser att besöka! Tex storslagna vyer från Fryksås fäbod och Orsa Grönklitt bara 20 min bort med bil, lika vackert på vintern som övriga årstider, aktiviteter året runt och skidåkning i världsklass! Till centrala Mora är det endast 20 min med bil vilket ger bra utgångspunkt för tex Vasaloppsgäster. Promenadavstånd till sandstrand och bad i Orsasjön! Fastigheten har 14 parkeringsplatser, vissa med el. 1 laddplats för elbil/hybrid.

  • Premium
Stenuddsvägen 15D, Saxviken, Mora kommun

Stenuddsvägen 15D

Lägenhet
Saxviken, Mora kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Mora - Orsa
1 650 000 kr
65 m²
2 rum
vån 1/2
5 699 kr/mån
25 385 kr/m²

Välkommen till denna bostadsrätt på ett av Moras attraktivaste lägen. Här bor du bekvämt på markplan nära Siljan. När du kommer in i lägenheten möts du av en ljus hall med gott om plats för förvaring. Vidare in i lägenheten har du ett stort sovrum med garderober, klädkammare, helkaklat badrum med WC, dusch, handfat, tvättmaskin, torktumlare och övrig möblering. Går man vidare in i lägenheten kommer man till bostadsrättens pärla. Den öppna planlösningen mellan köket och vardagsrummet skapar en drömlik känsla. Här finns komplett kök med mycket förvaring, plats för matbord för flera personer och en fulltaligt soffgrupp. Det öppna rummet skapar perfekta möjligheter för middagsbjudningar eller lugna kvällar framför TV:n. Med utgång från vardagsrummet ligger uteplatsen med möjlighet för inglasning. Här kan du sitta på både regniga och soliga dagar för att njuta av livet. På Stenuddsvägen har du även lyxen att ha egen carport och separat förråd som tillhör lägenheten. Läget hade inte heller kunnat bli bättre. Här bor du i ett lugnt område nära vatten med promenadstråk utanför dörren och samtidigt har du centrala Mora ett stenkast bort. Låter det här som din dröm? Hör då av dig så bokar vi in en visning!

  • Uteplats
  • Hiss
Slingan 47, Drevdagen, Älvdalens kommun

Slingan 47

Fritidshus
Drevdagen, Älvdalens kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Idre - Älvdalen
1 950 000 kr
84 m²
2 rum
1 111 m² tomt

Topprenoverat fritidshus i vackra Drevdagen ett stenkast från skoterleder och med skidspår och sjön runt knuten. Nu har ni chansen att bli nya ägare av denna mysiga stuga med riktig Lodge-känsla i snösäkra och populära Drevdagen. Huset har totalrenoverats med omsorg för att få till den där fjällstugekänslan man vill ha efter en dag i skidspåret eller på skoterleden och direkt när man kliver in över tröskeln känner man att detta hus är något utöver det vanliga. En välkomnande entré, där du också hittar ett praktiskt skidförråd, leder dig in till den välkomnande hallen. Vidare in från hallen nås det stora luftiga vardagsrummet som bjuder upp till både soffhäng och umgänge framför brasan samtidigt som maten lagas i det fullt utrustade köket. Köket är både praktiskt och snyggt utformat med många smarta förvaringslösningar. I det rofulla sovrummet med träpanel ryms en stor säng här finns även en wc med snyggt dubbelhandfat och tvättmaskin/torktumlare. Huset andra badrum med dusch ligger i anslutning till hallen. Planlösningen är genial och ytan har använts med varsam hand för att maximera funktion och design. Golvvärme i den nybyggda delen, dvs kök, sovrum och badrum. På tomten finns en trevlig uteplats med grillmöjligheter och en badtunna för trevliga sociala kvällar med familj och vänner. Här finns även en uthusbyggnad med ett gästrum med sovplatser och förrådsutrymme och vedbod. Huset säljs med inventarier så här är det bara att flytta in och börja trivas! I drevdagen finns ett unikt område med ett av Sveriges bästa ledsystem för snöskotrar och draghundar och ni har endast 35 km till Idre Fjäll. Det finns gott om orörd natur som är lättillgänglig sommar som vinter med ett väl utbyggt aktivitetsnät. I byn finns också en trevlig restaurang Fjällbjörken. Drevfjällsområdet har många fina leder som är en del i SONDs (Snöskoterområdet norra Dalarna) ledsystem med cirka 1600km preparerade leder. Besök gärna byns trevliga hemsida www.drevdagen.se Kontakta mäklare för att boka visning!

Israelshöjden 19, Särna, Älvdalens kommun
  • Sön 4 aug

Israelshöjden 19

Fritidshus
Särna, Älvdalens kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Idre - Älvdalen
1 295 000 kr
65 m²
3 rum
1 434 m² tomt

Varmt välkomna till vackra Israelshöjden, Östomsjön, i Särna! Här erbjuds ett trivsamt fritidshus med 3 rok, ny luftvärmepump och närhet till skoterleder och skidåkning. Med ett lugnt läge på återvändsgata och med skogen som närmaste granne har du här din alldeles egna oas året runt. Vintertid med ett gnistrande snölandskap och närhet till både skoterleder, längdskidspår och med endast ca 40 minuter till Idre fjäll, Himmelfjäll och Fjätervålen med sina stora skidanläggningar. Sommar och höst har du fina bärmarker och fiskevatten runt knuten. Bostadshuset består av ett enplanshus med två sovrum, badrum och kök och vardagsrum i en trevlig social öppen planlösning. På tomten finns en isolerad gäststuga med el, dock utan vatten och avlopp. I överlåtelsen ingår 2 st fungerande, äldre, skotrar (Yamaha) Kontakta mäklaren för att boka visning!

  • Plus
Landsvägen 205, Mässbacken, Orsa kommun

Landsvägen 205

Villa
Mässbacken, Orsa kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Mora - Orsa
575 000 kr
181 + 60 m²
6 rum
2 055 m² tomt

Stor villa i 1 ½ plan med källare i Mässbacken! Här finns en fastighet med potential att bli ett drömhem med hela 6 rum och två kök! Inglasad altan mot bakgården, på entréplan finner du rymlig hall, tre stora rum, kök och badrum. En trappa upp finns ytterligare tre rum samt ett kök, klädkammare och badrum. I källarplan finns tvättstuga, dusch, bastu, WC, två matkällare, torkrum och pannrum. Längs med infarten finns garagebyggnad med förråd och trädgården, som är hela 2 055 kvm stor, är trivsam med buskar och träd och har gott om utrymme för odling och plantering. Omgivningarna är fantastiska. Två badtjärnar o Oreälven på cykelavstånd. Massor med stigar i de fina skogarna runt om med svamp o bär. Närheten till Grönklitt Skattungbyn o Orsasjön. Storstupet o Helvetes fallet. Orsayran. Restaurang Slipstenen.

Harbacksvägen, Färnäs, Mora kommun

Harbacksvägen

Tomt
Färnäs, Mora kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Mora - Orsa
250 000 kr
3 077 m² tomt

Tomt i Färnäs med förhandsbesked och närhet till Siljan. På Harbacksvägen finns denna tomt på 3077 kvm med tidigare beviljat positivt förhandsbesked för villa/fritidshus.

Harbacksvägen 8, Färnäs, Mora kommun
  • Budgivning pågår

Harbacksvägen 8

Villa
Färnäs, Mora kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Mora - Orsa
2 950 000 kr
84 m²
3 rum
12 ha tomt

Intressant markområde vid Siljan med närhet till expansiva Mora Noret. Förhandsbesked finns för flera villatomter. Elanslutning finns på fastigheten och möjlighet att ansluta till kommunalt vatten och avlopp. Totalt närmare 12 Ha varav ca 7 Ha är fördelat på markområdet vid Siljans strand och övrig mark är ett skogsskifte vid Fåsås. Jakträtt. Äldre bostadshus med genomgående renoveringsbehov samt komplementbyggnader i dåligt skick. Smedja, verkstad, förrådsbyggnader mm. Fina möjligheter för dig som vill bygga upp verksamhet och boende på samma fastighet eller för dig som drömmer om sammanhängande mark för häst- och djurhållning. Vackert läge med gångavstånd till badplats i Siljan och Färnäs båthamn. Även fastigheten Färnäs 60:26, med förhandsbesked för villa, kan överlåtas.

Borgavägen 13, Drevdagen, Älvdalens kommun

Borgavägen 13

Fritidshus
Drevdagen, Älvdalens kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Idre - Älvdalen
1 950 000 kr
70 m²
4 rum
1 260 m² tomt

Med ett fantastiskt läge ett stenkast från Stordrevdagssjön med utsikt mot de vackra bergen ligger detta charmiga hus, renoverat och tillbyggt 2011-17, där det bara är att flytta in. Här kan du bo antingen permanent eller använda som fritidshus med det lilla extra. På den fantastiska altanen med trädäck runt hela huset har du en bedårande utsikt över sjön som är lika vacker sommar som vintertid. Här finns också en oinredd gäststuga om man behöver mer utrymme. Huset omges av vacker natur och här är det bara att ta på sig skidorna eller hoppa upp på skotern så har du både skidspår och leder precis nedanför huset. Huset består att ett mysigt allrum med braskamin som ligger i en trevlig öppen planlösning mot det smakfullt renoverade köket. Här finns plats både för soffmöbel och matbord och från vardagsrummet når också det inglasade uterummet med plats för stort middagsbord. Här kommer garanterat många mysiga middagar avnjutas med utsikt ner mot sjön. Här finns också två sovrum samt ett badrum med tvättmaskin. Ute på den väl tilltagna terrassen kan många härliga soltimmar avnjutas och här finns också en badtunna. I Drevdagen finns ett unikt område med ett av Sveriges bästa ledsystem för snöskotrar och draghundar och ni har endast 35 km till Idre Fjäll. Det finns gott om orörd natur som är lättillgänglig sommar som vinter med ett väl utbyggt aktivitetsnät. I byn finns också en trevlig restaurang Fjällbjörken. Drevfjällsområdet har många fina leder som är en del i SONDs (Snöskoterområdet norra Dalarna) ledsystem med cirka 1600km preparerade leder. Besök gärna byns trevliga hemsida www.drevdagen.se Kontakta mäklaren för att boka in er på visning!

Järnvägsgatan 6A, Centrum, Orsa kommun
Järnvägsgatan 6A, Centrum, Orsa kommun, bild 2
Järnvägsgatan 6A, Centrum, Orsa kommun, bild 3

Järnvägsgatan 6A

Övrigt
Centrum, Orsa kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Mora - Orsa
7 500 000 kr
365 m²
497 m² tomt

B&B med restaurang i anrika fd Stationshuset i Orsa! Välkommen till denna smakfullt renoverade byggnad på 365 kvm som inrymmer restaurang i markplan med plats för uteservering. På övervåningen finns ett hemtrevligt B&B samt bostadslägenhet om 3 rum och kök. Här kan du förverkliga drömmen om att själv driva ett B&B med restaurang eller hyra ut delar av verksamheten. Stationshuset är en vacker byggnad som uppfördes 1892 och är belägen mitt i centrum. På senare år har flera stora renoveringar utförts tex är alla elinstallationer, skåp och jordfelsbrytare utbytt, vatten- och avloppsstammar är nya, byggnaden är tilläggsisolerad, de flesta fönster är nya eller renoverade av lokal entreprenör. Stadsnät och fjärrvärme finns installerat. Mekanisk ventilation på markplan, anpassad för restaurangverksamhet, är fr 2019. Ytskikten på bägge våningar är löpande renoverat av entreprenör mellan 2016-2019, byggnadens utrymmen är med andra ord mycket fräscha och tilltalande. Restaurang & B&B inventarier ingår.

  • Premium

Visar 1 - 25 av 32