Stakboda 14

Köping Se på karta

1 595 000 kr

Bostadstyp
Fritidshus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
75 m²
Biarea
12 m²
Tomtarea
4 820 m²
Byggår
1940
Antal besök
10 448
Dagar på Hemnet
22

Välkommen ut till harmoniska och lugna Stakboda.

På Stakboda 14 finner du denna charmiga fritidsvilla med oändliga möjligheter att få till ditt absoluta drömboende i en härlig miljö.

På entréplanet finner du vardagsrum med öppen spis och fönster i flera väderstreck. I anslutning till vardagsrummet finner du ett av villans sovrum, här finns ett trägolv och tapet på väggarna samt två stora fönster. Stort kök med äldre vitvaror samt vedspis, från köket når du både matrummet och badrummet. Matrummet har en plastmatta på golvet och tapet på väggarna samt två stora fönster i två väderstreck för ett behagligt ljusinsläpp.
Ovanvåningen erbjuder två sovrum med trägolv och tapeter på väggarna, i det ena sovrummet finns en gjutjärnskamin. Det finns även flera kattvindar för förvaring samt utgång till villans balkong.

Till villan hör en stor tomt på nästan 5 000 kvm. Enskilt vatten och avlopp. Fräscht plåttak.

Närhet till skog full med både svamp och bär och närheten till Västlandasjön möjliggör bad och fiske sommartid samt skridskoåkning vintertid.

In till Kolsva tar det ca 10 minuter och här finner du livsmedelsbutik, pizzeria, café och restaurang. Det finns även bensinmack, vårdcentral, förskola och skola. Från Stakboda tar det ca 25 minuter att ta sig in till Köping där du enkelt tar dig vidare till större städer både via bil och tåg.

Läs mer hos mäklaren

Kontakta mäklaren

Matilda Gustavsson

Mäklarhuset Köping
Mäklare Matilda Gustavsson, Mäklarhuset Köping
0769455615

Visningstider

Observera att många visningar kräver föranmälan. Kontakta mäklaren för mer information.
  • 6
    dec
    Sön 6 dec
    Välkommen på visning – för tider,mer info och anmälan gå till Mäklarhusets sida
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.