Mäklarhuset Köping

Mäklarhuset Köping

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Pungbovägen 24, Nära centrum, Köpings kommun

Pungbovägen 24

Lägenhet
Nära centrum, Köpings kommun
825 000 kr
70,5 m²
2 rum
vån 6/7
4 835 kr/mån
11 702 kr/m²

Välkommen nu har tillfället kommit att förvärva denna bostadsrättslägenhet med fantastisk utsikt mot vattentornet, centrum och Köpings kyrka! Denna lägenhet ligger på våning 5 i huset (ny hiss är installerad). I hallen finns gott om förvaring i form av linneskåp och garderober. Stort vardagsrum med utgång till en stor härlig inglasad balkong med sydvästläge vilket innebär dag-eftermiddag och kvällssol. Badrum med plastmatta och helkaklade väggar och här är förberett för tvättmaskin. 1 sovrum men lätt att göra om matrummet till ett sovrum till. Bara några steg till en matvaruaffär, pizzeria och bara ett stenkast till centrum där det finns förskolor, skolor, butiker, restauranger, apotek, banker, matvaruaffär mm. Köping har även gymnasium. Tågstation finns i Köping så det är lätt att ta sig till andra städer såsom Västerås, Eskilstuna, Örebro och Stockholm. Närhet även till belysta motionsspår finns i Johannesdalsskogen och Karlbergsskogen. I Johannesdalsskogen finns även ett utegym. Bostadsrättsföreningen har stabil ekonomi och många stora renoveringar är gjorda såsom balkonger, renovering av fönster, stam- och rotrenovering mm. I föreningen finns även ett gym och festlokal som man kan hyra för en billig penning.

  • Balkong
  • Hiss
Västeråsvägen 28C, Nära centrum, Köpings kommun

Västeråsvägen 28C

Villa
Nära centrum, Köpings kommun
4 100 000 kr
141 + 24 m²
5 rum
797 m² tomt

Välkomna till en 1-plansvilla lämplig för egenföretagare med familj. På gården finns det pool, växthus och garage med vidbyggt rum med vatten och avlopp. Friköpt tomt, nära centrum i Köping! Välplanerad och fräsch villa med stor sällskapsyta och öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Från vardagsrum och kök kommer man ut till ett stort inglasat uterum som man kan njuta av på tidig vår och sen höst samt soldäck med el-styrd markis. Det går lätt att få till ytterligare ett sovrum blir då totalt 4 sovrum. 2 badrum varav en med dusch och en med bubbelbadkar. Mycket bra förvaring med garderober och 2 st klädkammare. Garage med "fd" pannrum med luft-vatten pump. Vidbyggt med garaget finns ett rum med golvvärme på ca 15 kvm med vatten och avlopp. Lättskött tomt med häckar, familjeträd med 4 olika sorters äpplen. Man kan börja säsongen att odla tidigt i växthuset då det finns värmesystem. Cykel- och promenadavstånd till centrum där det finns banker, restauranger, affärer, apotek, butiker och skolor mm. Bakom fastigheten finns fina belysta promenadstråk i Karlbergsskogen. Lätt att ta tåget till större städer såsom Västerås, Örebro och Stockholm. Fastigheten är lämplig med sitt extra rum vid garaget för någon form av affärsverksamhet exempelvis bokföringsbyrå eller som tidigare ägare frisörsalong.

Glasgatan 12 A, Centrum, Köpings kommun

Glasgatan 12 A

Lägenhet
Centrum, Köpings kommun
1 650 000 kr
99,5 m²
3 rum
vån 2/3
4 816 kr/mån
16 583 kr/m²

Välkomna till denna fräscha lägenhet med å utsikt och belägen i en bra förening! Lägenheten är en 3:a idag men går lätt att göra om till en 4:a. Stort kök som totalrenoverades 2015 med skafferi, köksö och plats för matbord. Vardagsrum med utgång till balkong med markis i sydväst och utsikt mot ån. Välskött och vacker innergård med ån som rinner förbi. Lägenheten är belägen centralt med mataffärer, restauranger, banker, butiker mm. I närheten finns fina strövområden i Karlbergsskogen med upplysta motionsspår. Promenad- och cykelavstånd till järnvägsstationen, där man lätt kan ta tåget till städer som Västerås, Örebro och Stockholm.

  • Balkong
Holmen 21, Holmen, Skinnskattebergs kommun

Holmen 21

Villa
Holmen, Skinnskattebergs kommun
1 400 000 kr
134 + 16 m²
6 rum
2 716 m² tomt

Välkommen till Holmen 21 med 1,5 plans villa med en mysig fastighet som erbjuder ett lugn intill naturen. Mysig bostad med bra planlösning och eldstäder som man kan mysa framför när hösten kommer. Varmgarage som är i samma byggnad som huvudhuset. Fastigheten ligger belägen mellan Lillsvan och Långsvan med en kort biltur så kommer man till vattnet. Välkommen på visning !

Sadelgatan 63, Hästhagen, Köpings kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Sadelgatan 63

Villa
Hästhagen, Köpings kommun
1 600 000 kr
123 + 29 m²
6 rum
482 m² tomt

Välkommen att förvärva denna fina villa i Köping på ett lugnt och fint område med närhet till E18. Villan har en smart planlösning och känslan av större än vad det är infinner sig snabbt när man stiger in. Det finns även ett garage som du kan ha bilen i när vintern närmar sig. Barnvänligt område med en lekpark nära med stora gräsytor. Närhet till matvaruhandel och detaljhandel samt skolor.

Konvaljegatan 7, Ullvibackar, Köpings kommun

Konvaljegatan 7

Villa
Ullvibackar, Köpings kommun
4 200 000 kr
164,8 m²
6 rum
903 m² tomt

Välkomna till denna nya 1,5-plansvilla med stora generösa sällskapsytor belägen på friköpt tomt. De första 15 år har fastigheten ingen kommunal fastighetsavgift. Välplanerad med kök och vardagsrum i öppen planlösning och utgång till baksidan av huset. 4 sovrum med möjlighet att inreda ett till. 2 badrum med klinkergolv och helkaklade väggar. Stor tvättstuga med grovingång. Fjärrvärme. Tomten är inte iordninggjord den får man skapa till sitt eget. På baksidan är den ett skogsparti. Gång- och cykelavstånd till centrum där det finns restauranger, bowlinghall, banker, butiker och matvaruaffärer mm. Förskola och skola finns på nära avstånd och gymnasiet är bara ett stenkast. Bra pendlingsmöjligheter med tåg från Köpings station.

"Torpvägen 8", Torp, Köpings kommun

"Torpvägen 8"

Villa
Torp, Köpings kommun
4 900 000 kr
193 m²
7 rum

Ca 8 km från Köping säljes ett exempel på nyproducerat VM Plusenergihus G 150 TP på 193 kvm boyta fördelat på 5 rum och kök med 3 badrum plus 39 kvm isolerad förråd. Husets unika konstruktion med ett U-Värde på 0,11 levereras med komplett solcellspaket som producerar ca 15,000 kWh, hushållet förbrukar ca 7,000 kWh och överskottet på ca 8,000 kWh räcker ledigt att ladda / driva den nya VW ID.3 Elbil som följer med i husköpet. Denna tomt ligger naturnära med härlig utsikt mot åker och Hedströmmen. Tomten är friköpt och här har du byggrätt för 250 kvm bostadsbyggnad och 100 kvm uthusbyggnad samt tillgång till gemensamhetsanläggning med vatten och avlopp betalt till tomtgränsen. Här i Köping/Kolsvas vackraste landsbygdsområde är det alltid nära till skogens lugn och utsikt över åkrar. Torp är verkligen helt rätt område för dig som uppskattar landsbygden men ändå kan ta dig på några minuter till både Kolsva och Köping. I Kolsva finns förskola, skola (årskurs 1-9), matvaruaffär, badhus och restauranger.

  • Nyproduktion
"Torpvägen 7", Torp, Köpings kommun

"Torpvägen 7"

Villa
Torp, Köpings kommun
4 900 000 kr
172 m²
7 rum

Ca 8 km från Köping säljes ett förslag på nyproducerat VM Plusenergihus G 120 TP på 172 kvm boyta fördelat på 7 rum och kök med 2 badrum plus 23 kvm isolerat förråd och 34 kvm balkong och altan. Husets unika konstruktion med ett U-Värde på 0,11 levereras med komplett solcellspaket som producerar ca 15,000 kWh, hushållet förbrukar ca 7,000 kWh och överskottet på ca 8,000 kWh räcker ledigt att ladda / driva den nya VW ID.3 Elbil som följer med i husköpet. Denna tomt ligger naturnära med härlig utsikt mot åker och Hedströmmen. Tomten är friköpt och här har du byggrätt för 250 kvm bostadsbyggnad och 100 kvm uthusbyggnad samt tillgång till gemensamhetsanläggning med vatten och avlopp betalt till tomtgränsen. Här i Köping/Kolsvas vackraste landsbygdsområde är det alltid nära till skogens lugn och utsikt över åkrar. Torp är verkligen helt rätt område för dig som uppskattar landsbygden men ändå kan ta dig på några minuter till både Kolsva och Köping. I Kolsva finns förskola, skola (årskurs 1-9), matvaruaffär, badhus och restauranger.

  • Nyproduktion
"Torpvägen 6", Torp, Köpings kommun

"Torpvägen 6"

Villa
Torp, Köpings kommun
4 200 000 kr
135 + 88 m²
5 rum

Ca 8 km från Köping säljes ett exempel på nyproducerat Plusenergihus G 150 S på 135 kvm boyta fördelat på 5 rum och kök med 2 badrum plus 88 kvm isolerad vind som kan inredas till ca 35 kvm boyta, husets unika konstruktion med ett U-Värde på 0,11 levereras med komplett solcellspaket som producerar ca 15,000 kWh, hushållet förbrukar ca 7,000 kWh och överskottet på ca 8,000 kWh räcker ledigt att ladda / driva den nya VW ID.3 Elbil som följer med i husköpet. Denna tomt ligger naturnära med härlig utsikt mot åker och Hedströmmen. Tomten är friköpt och här har du byggrätt för 250 kvm bostadsbyggnad och 100 kvm uthusbyggnad samt tillgång till gemensamhetsanläggning med vatten och avlopp betalt till tomtgränsen. Här i Köping/Kolsvas vackraste landsbygdsområde är det alltid nära till skogens lugn och utsikt över åkrar. Torp är verkligen helt rätt område för dig som uppskattar landsbygden men ändå kan ta dig på några minuter till både Kolsva och Köping. I Kolsva finns förskola, skola (årskurs 1-9), matvaruaffär, badhus och restauranger.

  • Nyproduktion
Torpvägen 10, Torp, Köpings kommun

Torpvägen 10

Villa
Torp, Köpings kommun
6 400 000 kr
237 m²
9 rum

Denna hörntomt ligger naturnära med härlig utsikt mot åker och Hedströmmen. Tomten är friköpt och här har du byggrätt för 250 kvm bostadsbyggnad och 100 kvm uthusbyggnad samt tillgång till gemensamhetsanläggning med vatten och avlopp betalt till tomtgränsen. I detta exempel säljes ett nyproducerat VM Plusenergihus på 237 kvm boyta fördelat på 9 rum och kök med 3 badrum, 7 sovrum plus 33 kvm altan samt 17 kvm fördelat på 2 balkonger, husets unika konstruktion med ett U-Värde på 0,11 levereras med komplett solcellspaket som producerar ca 15,000 kWh, hushållet förbrukar ca 7,000 kWh och överskottet på ca 8,000 kWh räcker ledigt att ladda / driva den nya VW ID.3 Elbil som följer med i husköpet. Här i Köping/Kolsvas vackraste landsbygdsområde är det alltid nära till skogens lugn och utsikt över åkrar. Torp är verkligen helt rätt område för dig som uppskattar landsbygden men ändå kan ta dig på några minuter till både Kolsva och Köping. I Kolsva finns förskola, skola (årskurs 1-9), matvaruaffär, badhus och restauranger.

  • Nyproduktion

Visar alla 10