Mäklarhuset Köping

Mäklarhuset Köping

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Torsgatan 25 D, Nyckelberget, Köpings kommun
Torsgatan 25 D, Nyckelberget, Köpings kommun, bild 2
Torsgatan 25 D, Nyckelberget, Köpings kommun, bild 3

Torsgatan 25 D

Lägenhet
Nyckelberget, Köpings kommun
745 000 kr
52,5 m²
2 rum
vån 3/3
3 625 kr/mån
14 190 kr/m²

Denna lägenhet har genomgått totalrenovering förutom badrummet. Köket är helt nytt 2023 även med vitvarorna såsom spishäll, spisfläkt, kyl/frys och mikrougn samt varmluftsugn i arbetshöjd. . I badrummet är det förberett för tvättmaskin. Vardagsrummet har fönster åt två väderstreck vilket gör att det är ljust och luftigt samt utgång till balkong under tak. Här behöver du inte göra någonting bara flytta in och bo Lägenheten har bra förvaringsmöjligheter med stor Walk-In-Closet med fönster, dessutom finns vinds- och källarförråd. Gångavstånd till matvaruaffärer, restaurang, butiker och skolor. Det finns även fina strövområden längs Köpings ån. Bra pendlingsavstånd till större städer såsom Västerås, Eskilstuna och Örebro. Tåg till Stockholm som tar endast 1 timma och 15 minuter.

  • Premium
Stjärnvik 10, Stjärnvik, Skinnskattebergs kommun

Stjärnvik 10

Gård/Skog
Stjärnvik, Skinnskattebergs kommun
2 495 000 kr
134 m²
4 rum
4,8 ha tomt

Unikt tillfälle att sätta sin egen prägel på bostadshuset beläget fantastiskt mot sjön Stora Kjedjen! Egen strandremsa på ca 200 m mot sjön. Bostadshuset är helt tomt, med timmerväggarna framtagna, el, vatten och avlopp (kommer att behöva göras om). Planlösning entréplan, hall, Kök med vedspis (ej i bruk), fönster åt två väderstreck, matrum/sovrum med fönster åt två väderstreck, vardagsrum med fönster åt två väderstreck, "punchveranda" och sovrum med fönster åt två väderstreck. Ovanvåningen med hall, möjlighet till två sovrum. Övriga byggnader finns såsom "drängstuga/magasin/"tvättstuga" med stensatt jordkällare. Snickarbod/vedbod/förråd och källare. Loge/ladugård med höskulle. I ladugården är det bra takhöjd för att ha hästar. Taket på bostad och "drängstugan" bredvid har nytt tegeltak sen 3 år sedan. Det finns en tomt som går att stycka av mot infarten mot Ebba Brahes lusthus, ett par hundra meter bort från gården, se tomtkartan. Fiskerätt finns i sjöarna Övre Gävjan, Kalven, Nedre Gävjan, Dammängsån, Fantebosjön, Bockhammarsån, Dammen, Erlandsbobäcken, Stora Kedjen, Lilla Kedjen och Gunnilboån. Närmsta stad är Fagersta, där det finns affärer, banker, lasarett, restauranger, skolor, tågstation mm. Till Fagersta är det ca 20 minuter med bil.

Lindbacken 21, Munktorp, Köpings kommun

Lindbacken 21

Villa
Munktorp, Köpings kommun
2 850 000 kr
120 m²
4 rum
1,2 ha tomt

Välkommen till landet men ändå nära stan. Stor tomt ca 1,2 ha med ett bostadshus och en byggnad med verkstad, förråd och ett fd stall. Bostadsbyggnaden inrymmer 4 rum och kök. Den värms upp med en luft-vatten pump och det finns även en luft-luft värmepump som på sommaren kan kyla ner. I verkstaden har man höjt upp innertaket så att det är ca 3 m högt. Det före detta stallet är utrivet och innertaket är borttaget. Tar ca 5 minuter med bil in till Köpings centrum där det finns restauranger, butiker, matvaruaffärer, skolor mm. I Köping finns även järnvägsstation så det är lätt att ta tåget till andra städer såsom Västerås, Arboga, Örebro och Stockholm.

Pungbovägen 24, Östanås, Köpings kommun

Pungbovägen 24

Lägenhet
Östanås, Köpings kommun
780 000 kr
70,5 m²
3 rum
vån 6/6
5 533 kr/mån
11 064 kr/m²

Välkommen att förvärva denna 3:a med fantastisk utsikt mot centrum och Köpings kyrka! Denna lägenhet ligger på våning 6 i huset (ny hiss är installerad). I hallen finns gott om förvaring i form av linneskåp och garderober. Stort vardagsrum med utgång till en stor härlig balkong med sydvästläge vilket innebär dag-eftermiddag och kvällssol. Badrum med plastmatta och helkaklade väggar. Öppen planlösning mellan vardagsrum och kontoret. Bara några steg till en matvaruaffär, pizzeria och bara ett stenkast till centrum där det finns förskolor, skolor, butiker, restauranger, apotek, banker, matvaruaffär mm. Köping har även gymnasium. Tågstation finns i Köping så det är lätt att ta sig till andra städer såsom Västerås, Eskilstuna, Örebro och Stockholm. Närhet även till belysta motionsspår finns i Johannesdalsskogen och Karlbergsskogen. I Johannesdalsskogen finns även ett utegym. Bostadsrättsföreningen har stabil ekonomi och många stora renoveringar är gjorda såsom balkonger, renovering av fönster, stam- och rotrenovering mm. I föreningen finns även ett gym och festlokal som man kan hyra för en billig penning.

  • Hiss
Holmen 21, Holmen, Skinnskattebergs kommun

Holmen 21

Villa
Holmen, Skinnskattebergs kommun
1 400 000 kr
134 + 16 m²
6 rum
2 716 m² tomt

Välkommen till Holmen 21 med 1,5 plans villa med en mysig fastighet som erbjuder ett lugn intill naturen. Mysig bostad med bra planlösning och eldstäder som man kan mysa framför när hösten kommer. Varmgarage som är i samma byggnad som huvudhuset. Fastigheten ligger belägen mellan Lillsvan och Långsvan med en kort biltur så kommer man till vattnet. Välkommen på visning !

Visar alla 5