Mäklare Maria Hellström

Maria Hellström

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Vallbygatan 2, Kolbäck, Hallstahammars kommun

Vallbygatan 2

Villa
Kolbäck, Hallstahammars kommun
2 975 000 kr
210 m²
8.5 rum
1 090 m² tomt

Välkomna till denna fastighet med 2 lägenheter och en lokal! En lägenhet är 3 rum och kök på plan 1 och på plan 2, 4 rum och kök. Lägenheten på plan 2 med tillhörande garage är för närvarande ej uthyrd. För den som har elbil finns laddplats. Fastigheten är belägen i Kolbäck med närhet till matvaruaffär, pizzeria mm. Närhet till E18. Strömsholm med vacker natur- och strövområden ligger ca 5 minuters bilväg. Där finns en stor ridanläggning med utbildning för bl a ridlärare, hovslagare och hästskötarutbildning. Lämpligt som generationsboende eller uthyrning och kan därmed bo billigt. Denna fastighet är typkodad 321 - Hyreshusenhet, bostäder och lokaler men kan taxeras om till kod 220, Småhusenhet, bebyggd. Idag är det 2 st lägenheter och en lokal. Det finns ett bygglov för omtaxeringen. Den är belägen bara 5 minuters promenadväg till tågstationen. Det finns även en gratisbuss som går mellan Surahammar-Hallstahammar-Kolbäck och Strömsholm.

  • Plus
Villagatan 10, Centrum - Kungsör, Kungsörs kommun

Villagatan 10

Villa
Centrum - Kungsör, Kungsörs kommun
2 750 000 kr
126 + 80 m²
5 rum
972 m² tomt

Villan har renoverats varsamt med nya spröjsade fönster i gammaldags stil (-17), köket är också renoverats samma år med skafferi och öppen planlösning mot matrummet. Villan präglas av vackra trägolv, högt i tak och bra planlösning. Nuvarande ägare har låtit installerat en braskamin som förhöjer mysfaktorn. Ägaren har också investerat i en luft-vatten pump som har gjort att uppvärmningskostnaderna har sjunkit betydligt. Dessutom har ägaren låtit målat det falsad plåttaket nu i år. Hörntomt med en vacker-lummig trädgård omgärdat med staket/häckar. Ägaren har gjort iordning en köksträdgård där man kan njuta av jordgubbar, smultron och rabarber. Bra pendlingsmöjligheter till Eskilstuna, Köping, Arboga, Västerås och Stockholm.

Vadarvägen 42, Elund, Köpings kommun

Vadarvägen 42

Villa
Elund, Köpings kommun
2 375 000 kr
132 m²
6 rum
360 m² tomt

Denna rymliga och välplanerade 1-plansvilla har en lummig och härlig, lättskött trädgård, en liten oas. I dag finns 4 sovrum men går att få till ytterligare 1 sovrum. 1990 gjordes yttertaket om till sadeltak och de flesta fönster är utbytta till 3-glasfönster på 2000-talet och elementen är utbytta till oljeelement. Det finns 2 st luft-luft värmepumpar varav en är ny från 2021. Från köket är det utgång till den inglasade uteplatsen (fönsterpartina är punkterade offerter finns), På uteplatsen växer vindruvsrankor i taket vilket gör att man får lite utlandskänsla. I den helt insynsskyddade och lummiga trädgården växer fläder-, äppel- och päronträd, sparris och björnbär. Där finns även en liten damm. Villan ligger i ett populärt område med närhet till motionsspår, förskola och skola. Till centrum är det promenad- och cykelavstånd där det finns matvaruaffär, restauranger, apotek, butiker mm. Lätta att pendla med tåg till Västerås, Örebro och Stockholm.

Hästskovägen 7, null, Hallstahammars kommun
  • Imorgon

Hästskovägen 7

Villa
Hallstahammars kommun
3 245 000 kr
153 + 27 m²
5 rum
962 m² tomt

Välplanerad 1-plansvilla i Strömsholm med härlig är trädgård och atriumgård med utomlandskänsla! Villan i mexitegel inrymmer 4 sovrum varav ett med eget badrum. Stort härligt kök med stor köksö och lantkänsla. Rymligt och ljust vardagsrum i vinkel med fönster åt tre väderstreck. I vardagsrummet finns en täljstenskamin som används flitigt vintertid både för mysfaktor och energisynpunkt. Mycket har renoverats på 2000-talet såsom kök, rymligare vardagsrum, fönster, två av badrummen (3 toaletter), Yale Doorman, växthus mm. Trädgården är väl omhändertaget med fruktträd och bärbuskar. Är man intresserad att odla sina egna grönsaker finns odlingslådor och växthus. Atriumgården som är omgärdat med murar och nischer ger en utomlandskänsla som om man är i södra Europa. I området finns en populär pulkabacke strax bakom huset vidare finns lekpark, fotbolls- och hockeyplan. Strömsholm är ett vackert område där det finns en av Sveriges största hästmetropoler med stora hästtävlingar och utbildningar inom häst. En stor veterinärklinik för både smådjur och häst. Det finns även det vackra slottet, restaurang, kända cafét "Markan" som är välbesökt. Det finns också skola i närheten, F-6. För att ta sig till Kolbäck där det finns tågstation kan man åka buss med "Brukslinjen" som är gratis om man inte kör bilen.

  • Plus
Felingvägen 16, null, Surahammars kommun

Felingvägen 16

Radhus
Surahammars kommun
1 125 000 kr
115 + 16 m²
4 rum
204 m² tomt

Välkommen till ett välplanerat 1-plansradhus, Entréplan består av ett stort kök. Vidare så finns badrum med dusch och toalett och vardagsrum med utgång till stor inglasad altan med utgång till trädgården. Ovanvåningen inrymmer 3 sovrum varav ett sovrum med utgång till balkong och ytterligare ett badrum med tvättmaskin och dusch. Det finns även en vindsvåning som inrymmer ett stort förråd samt ett mindre förråd och en duschplats (ej i bruk) och en bastu. Det finns carport i länga några steg från huset med plats för 1 bil. I Virsbo finns matvaruaffär, restaurang, bibliotek och tågstation som gör att det är lät att pendla till Västerås, Fagersta och Stockholm.

Södra Lunger, Lunger, Arboga kommun

Södra Lunger

Tomt
Lunger, Arboga kommun
Mäklarhuset Arboga
425 000 kr
2 619 m² tomt

Nu finns tillfälle att förvärva en stor tomt i Lunger, Fastigheten ligger med gångavstånd till Lungers hamn, ställplats för husbilar och där finns även en allmän badstrand. Fastigheten ligger utom detaljplanerat område. Det går att ansluta sig till kommunalt vatten och avlopp. Här kan du bygga ditt drömboende.

Norra Långsvansvägen 6, null, Skinnskattebergs kommun
  • Tor 1 aug

Norra Långsvansvägen 6

Villa
Skinnskattebergs kommun
1 150 000 kr
51 m²
2 rum
1 030 m² tomt

Välkomna till detta fräsch fritidshus som säljaren i princip har totalrenoverat med nya ytskikt, nytt kök, nytt badrum och nyligen installerat en insatskamin i den vackra öppna spisen. Dessutom har säljaren bekostat ett nytt godkänt avloppsystem med minireningsverk. Året runt vatten så här kan man vistas vinter som sommar. Den nya inglasade altan blir som ett extra rum på vår, sommar och höst. För den som gillar att plocka bär- och svampar finns dessa runt husknuten. På sommaren kan man åka bil eller cykla till det kommunala badet vid lilla Sandviken. Vill man ha en liten båt går den att ha vid sjön inte så långt ifrån huset. På vinter är det härligt att åka skridskor på sjön. Det finns minilivs och pizzeria samt en fin restaurang på Färna Herrgård bara 5 kilometer bort. Närmaste större ort är Kolsva ett par mil bort. Där finns matvaruaffär, pizzerior, förskolor, skola (1-9), badhus, bibliotek, vårdcentral mm.

  • Plus
Torsgatan 25 D, Nyckelberget, Köpings kommun
  • Sön 4 aug
Torsgatan 25 D, Nyckelberget, Köpings kommun, bild 2
Torsgatan 25 D, Nyckelberget, Köpings kommun, bild 3

Torsgatan 25 D

Lägenhet
Nyckelberget, Köpings kommun
745 000 kr
52,5 m²
2 rum
vån 3/3
3 625 kr/mån
14 190 kr/m²

Denna lägenhet har genomgått totalrenovering förutom badrummet. Köket är helt nytt 2023 även med vitvarorna såsom spishäll, spisfläkt, kyl/frys och mikrougn samt varmluftsugn i arbetshöjd. . I badrummet är det förberett för tvättmaskin. Vardagsrummet har fönster åt två väderstreck vilket gör att det är ljust och luftigt samt utgång till balkong under tak. Här behöver du inte göra någonting bara flytta in och bo Lägenheten har bra förvaringsmöjligheter med stor Walk-In-Closet med fönster, dessutom finns vinds- och källarförråd. Gångavstånd till matvaruaffärer, restaurang, butiker och skolor. Det finns även fina strövområden längs Köpings ån. Bra pendlingsavstånd till större städer såsom Västerås, Eskilstuna och Örebro. Tåg till Stockholm som tar endast 1 timma och 15 minuter.

  • Premium
Stjärnvik 10, Stjärnvik, Skinnskattebergs kommun

Stjärnvik 10

Gård/Skog
Stjärnvik, Skinnskattebergs kommun
1 995 000 kr
134 m²
4 rum
4,8 ha tomt

Unikt tillfälle att sätta sin egen prägel på bostadshuset beläget fantastiskt mot sjön Stora Kjedjen! Egen strandremsa på ca 200 m mot sjön. Bostadshuset är helt tomt, med timmerväggarna framtagna, vatten och avlopp (grävd vattenbrunn och pump finns (sommarvatten) avloppet kommer att behöva göras om). Planlösning entréplan, hall, Kök med vedspis (ej i bruk), fönster åt två väderstreck, matrum/sovrum med fönster åt två väderstreck, vardagsrum med fönster åt två väderstreck, "punchveranda" och sovrum med fönster åt två väderstreck. Ovanvåningen med hall, möjlighet till två sovrum. Övriga byggnader finns såsom "drängstuga/magasin/"tvättstuga" med stensatt jordkällare. Snickarbod/vedbod/förråd och källare. Loge/ladugård med höskulle. I ladugården är det bra takhöjd för att ha hästar. Taket på bostad och "drängstugan" bredvid har nytt tegeltak sen 3 år sedan. Det finns en tomt som går att stycka av mot infarten mot Ebba Brahes lusthus, ett par hundra meter bort från gården, se tomtkartan. Fiskerätt finns i sjöarna Övre Gävjan, Kalven, Nedre Gävjan, Dammängsån, Fantebosjön, Bockhammarsån, Dammen, Erlandsbobäcken, Stora Kedjen, Lilla Kedjen och Gunnilboån. Närmsta stad är Fagersta, där det finns affärer, banker, lasarett, restauranger, skolor, tågstation mm. Till Fagersta är det ca 20 minuter med bil.

Lindbacken 21, Munktorp, Köpings kommun

Lindbacken 21

Villa
Munktorp, Köpings kommun
2 495 000 kr
120 m²
4 rum
1,2 ha tomt

Välkommen till landet men ändå nära stan. Stor tomt ca 1,2 ha med ett bostadshus och en byggnad med verkstad, förråd och ett fd stall. Bostadsbyggnaden inrymmer 4 rum och kök. Den värms upp med en luft-vatten pump och det finns även en luft-luft värmepump som på sommaren kan kyla ner. I verkstaden har man höjt upp innertaket så att det är ca 3 m högt. Det före detta stallet är utrivet och innertaket är borttaget. Tar ca 5 minuter med bil in till Köpings centrum där det finns restauranger, butiker, matvaruaffärer, skolor mm. I Köping finns även järnvägsstation så det är lätt att ta tåget till andra städer såsom Västerås, Arboga, Örebro och Stockholm.

Pungbovägen 24, Östanås, Köpings kommun

Pungbovägen 24

Lägenhet
Östanås, Köpings kommun
780 000 kr
70,5 m²
3 rum
vån 6/6
5 533 kr/mån
11 064 kr/m²

Välkommen att förvärva denna 3:a med fantastisk utsikt mot centrum och Köpings kyrka! Denna lägenhet ligger på våning 6 i huset (ny hiss är installerad). I hallen finns gott om förvaring i form av linneskåp och garderober. Stort vardagsrum med utgång till en stor härlig balkong med sydvästläge vilket innebär dag-eftermiddag och kvällssol. Badrum med plastmatta och helkaklade väggar. Öppen planlösning mellan vardagsrum och kontoret. Bara några steg till en matvaruaffär, pizzeria och bara ett stenkast till centrum där det finns förskolor, skolor, butiker, restauranger, apotek, banker, matvaruaffär mm. Köping har även gymnasium. Tågstation finns i Köping så det är lätt att ta sig till andra städer såsom Västerås, Eskilstuna, Örebro och Stockholm. Närhet även till belysta motionsspår finns i Johannesdalsskogen och Karlbergsskogen. I Johannesdalsskogen finns även ett utegym. Bostadsrättsföreningen har stabil ekonomi och många stora renoveringar är gjorda såsom balkonger, renovering av fönster, stam- och rotrenovering mm. I föreningen finns även ett gym och festlokal som man kan hyra för en billig penning.

  • Hiss
Högsta Koloniträdgårds Förening lott 121, Högsta, Arboga kommun

Högsta Koloniträdgårds Förening lott 121

Fritidshus
Högsta, Arboga kommun
Mäklarhuset Arboga
170 000 kr
15 + 25 m²
1 rum
800 m² tomt

Kolonistuga nr 121 finns nu till salu. Kolonistugan har ett allrum, stor inglasad altan och stort soldäck. Stor tomt på 800 kvm där det finns stora möjligheter att odla. Ägaren odlar nu massor av olika grönsaker som bl a potatis, gurka, tomater, mynta, koriander, paprika, jordgubbar mm. Finns även fruktträd såsom plommon. För bevattning finns pump på tomten och vattnet finns i närheten av tomten. På tomten finns även en redskapsbod.

Lilla Herrfallet 1, Herrfallet, Eskilstuna kommun

Lilla Herrfallet 1

Villa
Herrfallet, Eskilstuna kommun
Mäklarhuset Arboga
2 925 000 kr
42 m²
2 rum
1 440 m² tomt

Välkomna till ett vinterbonat fritidshus, Sjöstugan, med sjöläge, ca 42 kvm (enligt försäkringsuppgifter) fördelat på 2-3 rum och kök med inglasad veranda, ca 20 kvm och kallgarage. Väg till sjöstugan bakom stall/loge. Kommer att avstyckas från en större fastighet efter önskemål. Herrfallet som är beläget utanför Arboga i området finns vackra naturvårdsområden med vandringsleder. I närheten finns även en välskött camping med en liten livsmedelsbutik på somrarna, uthyrning av båtar, minigolfbana, stuguthyrning, hotell, lekplats, bastu och restaurang mm. Herrfallet som är beläget i Sörmland tar med bil ca 40 minuter till Eskilstuna, Västerås, Örebro och till Arboga (Västmanlands län) tar det ca 15 minuter samt till Stockholm ca 1,5 timmar. Bekvämt är att ta tåget från Arboga till Stockholm. Kommunal buss/skolbuss finns ca 200 m från bostaden.

Spovvägen 6, Björkudden/Lunger, Arboga kommun

Spovvägen 6

Tomt
Björkudden/Lunger, Arboga kommun
Mäklarhuset Arboga
325 000 kr

Bygg ditt drömboende! Välkommen ut till harmoniska Björkudden i Lunger. Här finns alla möjligheter för avkoppling och återhämtning från en stressig vardag. I området finns en fin och välskött badplats med mindre sandstrand samt badbrygga. Vid badplatsen finns det även grillplats samt träbord med fasta bänkar för fikastunden. Finns även båtbrygga i området där det finns möjlighet att ha sin egen båt. Gillar du skog och natur så ligger naturreservatet Kuggenäs granne med Björkudden. I naturreservatet finns det fina promenadstigar med flera rastplatser. Runt om hela området finns det flera grönskande skogsområden med möjlighet till både svamp- och bärplockning finns. Just nu finns det närmare 30 olika tomter till salu där alla har olika former och storlekar, här kan du välja vilken tomt som skulle passa just dig bäst och sedan välja en hustyp som du gillar. Priser på tomterna är från 325 000 kr till 420 000 kr. Storlekar från 1 503 kvm till 2 071 kvm. Under året kommer bildas en ny gemensamhetsanläggning för den kommunala VA, kostnad för detta uppskattas bli ca 6 500 kr som dyrast. Anslutningsavgift för el är ca 50 000 kr.

Björkudden - Lunger, Äganderätt, Arboga kommun

Björkudden - Lunger

Tomt
Äganderätt, Arboga kommun
Mäklarhuset Arboga
fr. 325 000 kr
1 744 m² tomt

Lugnt, barnvänligt och växande område med möjlighet till både permanent- och fritidsboende. Bad-, båt- samt fiskemöjligheter finns i området samt närhet till skog och natur. Välkommen ut till harmoniska Björkudden i Lunger. Här finns alla möjligheter för avkoppling och återhämtning från en stressig vardag. I området finns en fin och välskött badplats med mindre sandstrand samt badbrygga. Vid badplatsen finns det även grillplats samt träbord med fasta bänkar för fikastunden. Finns även båtbrygga i området där det finns möjlighet att ha sin egen båt. Gillar du skog och natur så ligger naturreservatet Kuggenäs granne med Björkudden. I naturreservatet finns det fina promenadstigar med flera rastplatser. Runt om hela området finns det flera grönskande skogsområden med möjlighet till både svamp- och bärplockning finns. Just nu finns det närmare 30 olika tomter till salu där alla har olika former och storlekar, här kan du välja vilken tomt som skulle passa just dig bäst och sedan välja en hustyp som du gillar. Det finns sju stycken olika husvarianter att kunna välja på, dock finns även möjlighet att skräddarsy dessa villor så att du får ditt absoluta drömboende. De villorna som är tänkta är i materialet Ytong, med putsad fasad och PVC 3-glas fönster, vilket gör huset väldigt underhållsfritt under många år framöver. Stilrena och bra materialval med 3 stavs ekparkett och målade väggar i alla rum, klinker i hallen samt klinker och helkaklade väggar i badrum. De olika husen som finns att välja på är för både permanent- och fritidsboende. Möjlighet till olika tillval som exempelvis köksändringar, kamin, garage och altan går att göra. Priser inklusive tomt och hus från 2.2 miljoner. Anslutningsavgift till kommunalt V/A till föreningen tillkommer med max 15 000 kr och el tillkommer utöver priset.

  • Nybyggnadsprojekt
Arboga Norra Skogen, Säbylund, Arboga kommun

Arboga Norra Skogen

Tomt
Säbylund, Arboga kommun
Mäklarhuset Arboga
1 200 000 kr
6 151 m² tomt

Stor tomt vid Säbylund norr om Arboga med närhet till E18 och närhet till matvaruaffär och nybyggt bostadsområde. Här finns möjlighet att bygga ditt drömboende på en stor tomt. Möjlighet finns också om man vill bygga fler hus och stycka av. Byggrätt på 20 % av tomtytan högst 250 kvm. Man måste koppla på sig på det kommunala vatten och avlopp.

Visar alla 16