Mäklare Maria Hellström

Maria Hellström

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Vasagatan 30b, Vasastan, Arboga kommun

Vasagatan 30b

Lägenhet
Vasastan, Arboga kommun
Mäklarhuset Arboga
375 000 kr
73 m²
4 rum
vån 3/3
5 434 kr/mån
5 137 kr/m²

Välkommen till denna hörnlägenhet med balkong på våning 3. Lägenheten är fräsch och ljus. En gästtoalett och ett badrum med badkar, toalett och handfat. Vardagsrum med fönster åt två väderstreck och utgång till balkong. Köket är totalrenoverat 2021. Ytskikt är genom gående renoverat förutom gästtoalett och badrum, 2020-21. Lägenheten är belägen i en förening där man gjort många renoveringar och ständigt förbättrar. I föreningen finns tvättstuga, grillplats och lokal att hyra. Området är beläget med gång- och cykelavstånd till Arboga centrum och här finns restauranger, butiker, banker, caféer och tågcentral. Arboga är en mindre och väldigt mysig stad med anrika byggnader, kullerstensgator och det finns utmärkta förbindelser till de större städerna såsom Örebro, Eskilstuna, Västerås och Stockholm.

Vasagatan 28, Vasastan, Arboga kommun

Vasagatan 28

Lägenhet
Vasastan, Arboga kommun
Mäklarhuset Arboga
260 000 kr
57 m²
2 rum
vån 1/2
4 296 kr/mån
4 561 kr/m²

Välkommen till en fräsch hörnlägenhet! Köket är renoverat 2015. Badrum med klinkergolv, helkaklade väggar och fönster. i badrummet finns en toppmatad tvättmaskin (-18). Vardagsrum med fönster åt två väderstreck och utgång till balkong i sydväst vilket innebär dag-, eftermiddags- och kvällssol. Bra förvaring med stor klädkammare med fönster. Till lägenheten tillhör 2 st förråd. Föreningen har gjort större renoveringar såsom stamrenovering, nya fönster, fiber indraget samt fler viktiga renoveringar. I Arboga så finns butiker, banker, matvaruaffärer och järnvägsstation.

 • Balkong
Högsta Koloniträdgårds Förening lott 121, Högsta, Arboga kommun

Högsta Koloniträdgårds Förening lott 121

Fritidshus
Högsta, Arboga kommun
Mäklarhuset Arboga
170 000 kr
15 + 25 m²
1 rum
800 m² tomt

Kolonistuga nr 121 finns nu till salu. Kolonistugan har ett allrum, stor inglasad altan och stort soldäck. Stor tomt på 800 kvm där det finns stora möjligheter att odla. Ägaren odlar nu massor av olika grönsaker som bl a potatis, gurka, tomater, mynta, koriander, paprika, jordgubbar mm. Finns även fruktträd såsom plommon. För bevattning finns pump på tomten och vattnet finns i närheten av tomten. På tomten finns även en redskapsbod.

Norra Hantverkaregatan 20, Centrum, Hallstahammars kommun

Norra Hantverkaregatan 20

Villa
Centrum, Hallstahammars kommun
2 795 000 kr
140 + 76 m²
5 rum
1 295 m² tomt

Välkomna till denna charmiga och centralt belägna 1,5-plansvilla med källare och gårdshus, friköpt tomt! Välplanerad villa med kök, vardagsrum, badrum, sovrum på entréplan. På ovanvåningen finns allrum med öppen spis (insatskamin), 2 st sovrum och stort badrum. Källarplan inrymmer matkällare, gammalt badrum, pannrum med pelletspanna, tvättstuga och torkrum. Vattenburet system så här finns möjligheten att sätta in exempelvis bergvärme- eller luft-vatten pump, för att få ner värmekostnaderna. Här finns möjligheter att utnyttja det lilla gårdshuset till tonårslya, butik, kontor eller någon slags verksamhet. Med bara några steg så är man på gågatan i Hallstahammar där det finns restauranger, bank, matvaruaffärer och butiker. Vill man pendla till andra orter så går det bra att åka tåg till bland annat Västerås, Eskilstuna, Örebro, Stockholm.

Ängesta 14B, null, Västerås kommun
 • Idag

Ängesta 14B

Villa
Västerås kommun
5 375 000 kr
122,7 m²
4 rum
2 041 m² tomt

NYBYGGT HUS MED LÅGA DRIFTSKOSTNADER! Välkomna till denna nybyggda, välplanerade och energisnåla 1-plansvilla på friköpt tomt med lantligt läge bara en kvart från Västerås! Villan är högt belägen med vacker utsikt mot det öppna landskapet. Ypperligt tillfälle för den som har tänkt sig att bygga sig ett nytt hus och slipper då hela byggprocessen. Villan har påkostade tillval såsom extra isolerade väggar, aluminiumbeklädda lågenergifönster med träkärna och U:värde 1,0 vilket ger låga driftskostnader och skönt inomhusklimat både sommar som vinter. Dessutom finns en installerad täljstenskamin för mysiga höst- och vinterkvällar. 2 badrum med storformat på klinkergolv och kakel, fönster, toalett, handfat i kommod och duschplatser (förberett för badkar i ena badrummet). Stor ljus sällskapsyta i vardagsrummet med högt i taket ca 3,8 m i nock och med stora fönsterpartier samt helglasad dörr ut mot trädgården och den vackra vyn. Alla övriga rum med luftig 2,5 m innertakshöjd. Tomten är grovplanerad och här får man göra det till sitt eget. Carport med vidbyggt isolerat förråd ca 8 kvm. Här bor du bekvämt med kommunalt vatten och avlopp, fiber och låga driftskostnader.

 • Plus
 • Nyproduktion
Herrfallet 1, Herrfallet, Eskilstuna kommun

Herrfallet 1

Gård/Skog
Herrfallet, Eskilstuna kommun
Mäklarhuset Arboga
Pris saknas
127 + 55 m²
9 rum
12,4 ha tomt

OBS! Säljes via anbudsförfarande. Välkomna till Herrfallets Gård fantastiskt belägen vid sjön Hjälmaren med postnummer Arboga (Eskilstuna kommun)med stora möjligheter! Fastigheten består av totalt 12,43 ha fördelat på ca 5 ha åkermark och ca 6 ha skog, enligt taxeringsinformationen. Fiskeareal är ca 22,57 ha där man får fiska på eget vatten med mycket gös, abborre och kräftor. Resterande mark är övrig mark. Dessutom ingår ett flertal öar, kobbar och skär till fastigheten. Jakten och åkermark är inte utarrenderad. Går att köpa fastigheten i delar. Lantmäterikostnader står köparen för exempelvis Sjöstugan inklusive tomt. Möjligheter finns för den som vill ha hästar, får eller getter och höns som nuvarande ägare har haft. Andra möjligheter är Bed & Breakfast, loppis, café, generationsboende mm. Bostadshus med 6 rum och kök (65 kvm boarea och 40 kvm biarea enligt taxeringsinformationen) Finns även ett vinterbonat fritidshus, Sjöstugan, med sjöläge, ca 42 kvm (enligt försäkringsuppgifter) fördelat på 2-3 rum och kök med inglasad veranda, ca 20 kvm och kallgarage. Väg till sjöstugan bakom stall/loge. Mellan bostadshuset och sjöstugan finns ekologiska svarta vinbärsbuskar (ca 350 st). Drängstuga/pannrum. Drängstugan är vinterisolerad med vattenburen värme. I samma byggnad finns pannrummet med vedpanna och ackumulatortank som värmer till drängstugan samt bostadshuset. Övriga byggnader enligt nedan. Stall med med plats för 2-3 boxar och höloft, samt loge inrett som ett konstgalleri och café (2003). Magasinsbyggnad med ovanvåning med isolerat innertak ,väggar och el är uppdraget. Under magasinet finns en vacker vinkällare. Hönshus och vedbod samt ett vidbyggt skärmtak. Herrfallet som är beläget utanför Arboga i området finns vackra naturvårdsområden med vandringsleder. I närheten finns även en välskött camping med en liten livsmedelsbutik på somrarna, uthyrning av båtar, minigolfbana, stuguthyrning, hotell, lekplats, bastu och restaurang mm. Herrfallet som är beläget i Sörmland tar med bil ca 40 minuter till Eskilstuna, Västerås, Örebro och till Arboga (Västmanlands län) tar det ca 15 minuter samt till Stockholm ca 1,5 timmar. Bekvämt är att ta tåget från Arboga till Stockholm. Kommunal buss/skolbuss finns ca 200 m från bostaden. Sökord: Sjönära, sjö, Hjälmaren, öar, ö,

"Torpvägen 8", Torp, Köpings kommun

"Torpvägen 8"

Villa
Torp, Köpings kommun
4 900 000 kr
193 m²
7 rum

Ca 8 km från Köping säljes ett exempel på nyproducerat VM Plusenergihus G 150 TP på 193 kvm boyta fördelat på 5 rum och kök med 3 badrum plus 39 kvm isolerad förråd. Husets unika konstruktion med ett U-Värde på 0,11 levereras med komplett solcellspaket som producerar ca 15,000 kWh, hushållet förbrukar ca 7,000 kWh och överskottet på ca 8,000 kWh räcker ledigt att ladda / driva den nya VW ID.3 Elbil som följer med i husköpet. Denna tomt ligger naturnära med härlig utsikt mot åker och Hedströmmen. Tomten är friköpt och här har du byggrätt för 250 kvm bostadsbyggnad och 100 kvm uthusbyggnad samt tillgång till gemensamhetsanläggning med vatten och avlopp betalt till tomtgränsen. Här i Köping/Kolsvas vackraste landsbygdsområde är det alltid nära till skogens lugn och utsikt över åkrar. Torp är verkligen helt rätt område för dig som uppskattar landsbygden men ändå kan ta dig på några minuter till både Kolsva och Köping. I Kolsva finns förskola, skola (årskurs 1-9), matvaruaffär, badhus och restauranger.

 • Nyproduktion
"Torpvägen 7", Torp, Köpings kommun

"Torpvägen 7"

Villa
Torp, Köpings kommun
4 900 000 kr
172 m²
7 rum

Ca 8 km från Köping säljes ett förslag på nyproducerat VM Plusenergihus G 120 TP på 172 kvm boyta fördelat på 7 rum och kök med 2 badrum plus 23 kvm isolerat förråd och 34 kvm balkong och altan. Husets unika konstruktion med ett U-Värde på 0,11 levereras med komplett solcellspaket som producerar ca 15,000 kWh, hushållet förbrukar ca 7,000 kWh och överskottet på ca 8,000 kWh räcker ledigt att ladda / driva den nya VW ID.3 Elbil som följer med i husköpet. Denna tomt ligger naturnära med härlig utsikt mot åker och Hedströmmen. Tomten är friköpt och här har du byggrätt för 250 kvm bostadsbyggnad och 100 kvm uthusbyggnad samt tillgång till gemensamhetsanläggning med vatten och avlopp betalt till tomtgränsen. Här i Köping/Kolsvas vackraste landsbygdsområde är det alltid nära till skogens lugn och utsikt över åkrar. Torp är verkligen helt rätt område för dig som uppskattar landsbygden men ändå kan ta dig på några minuter till både Kolsva och Köping. I Kolsva finns förskola, skola (årskurs 1-9), matvaruaffär, badhus och restauranger.

 • Nyproduktion
"Torpvägen 6", Torp, Köpings kommun

"Torpvägen 6"

Villa
Torp, Köpings kommun
4 200 000 kr
135 + 88 m²
5 rum

Ca 8 km från Köping säljes ett exempel på nyproducerat Plusenergihus G 150 S på 135 kvm boyta fördelat på 5 rum och kök med 2 badrum plus 88 kvm isolerad vind som kan inredas till ca 35 kvm boyta, husets unika konstruktion med ett U-Värde på 0,11 levereras med komplett solcellspaket som producerar ca 15,000 kWh, hushållet förbrukar ca 7,000 kWh och överskottet på ca 8,000 kWh räcker ledigt att ladda / driva den nya VW ID.3 Elbil som följer med i husköpet. Denna tomt ligger naturnära med härlig utsikt mot åker och Hedströmmen. Tomten är friköpt och här har du byggrätt för 250 kvm bostadsbyggnad och 100 kvm uthusbyggnad samt tillgång till gemensamhetsanläggning med vatten och avlopp betalt till tomtgränsen. Här i Köping/Kolsvas vackraste landsbygdsområde är det alltid nära till skogens lugn och utsikt över åkrar. Torp är verkligen helt rätt område för dig som uppskattar landsbygden men ändå kan ta dig på några minuter till både Kolsva och Köping. I Kolsva finns förskola, skola (årskurs 1-9), matvaruaffär, badhus och restauranger.

 • Nyproduktion
Ullersätter 175, null, Lindesbergs kommun

Ullersätter 175

Villa
Lindesbergs kommun
Mäklarhuset Arboga
2 250 000 kr
130 m²
5 rum
1 269 m² tomt

Välkommen till denna rymliga nyproduktion på landet med stor friköp tomt! I Ullersätter en charmig lantlig by ca 4 kilometer söder om Frövi ligger denna fastighet. Här kan du flytta in och njuta av stora sällskapsytor och en stor altan i sydväst. Genomgående vattenburen golvvärme som ger härlig komfort på bägge planen som drivs med NIBES frånluft värmepump som ger mycket god värme och ekonomi. Vatten och avlopp är kommunalt. Övrig byggnad förråd. Tomten får man själv iordningsställa till sitt. Närmaste tätort är Frövi med matvaruaffär, förskola, skola, restauranger, vårdcentral mm. Närmsta större ort är i Lindesberg där det finns matvaruaffärer, butiker, vårdcentraler, lasarett, skolor mm.

Spovvägen 4, Björkudden/Lunger, Arboga kommun

Spovvägen 4

Villa
Björkudden/Lunger, Arboga kommun
Mäklarhuset Arboga
2 695 000 kr
122 m²
5 rum
1 686 m² tomt

Bygg ditt drömboende i detta exempel VM Passivhus Serie FH G 90 TP. Välkommen ut till harmoniska Björkudden i Lunger alldeles intill Hjälmaren! Här finns alla möjligheter för avkoppling och återhämtning från en stressig vardag. I området finns en fin och välskött badplats med mindre sandstrand samt badbrygga. Vid badplatsen finns det även grillplats samt träbord med fasta bänkar för fikastunden. Finns även båtbrygga i området där det finns möjlighet att ha sin egen båt. Gillar du skog och natur så ligger naturreservatet Kuggenäs granne med Björkudden. I naturreservatet finns det fina promenadstigar med flera rastplatser. Runt om hela området finns det flera grönskande skogsområden med möjlighet till både svamp- och bärplockning. Just nu finns det närmare 30 olika tomter till salu där alla har olika former och storlekar, här kan du välja vilken tomt som skulle passa just dig bäst och sedan välja en hustyp som du gillar. Det finns sju stycken olika husvarianter att kunna välja på, dock finns även möjlighet att skräddarsy dessa villor så att du får ditt absoluta drömboende. De villorna som är tänkta är i materialet sandwich element, med putsfasad och PVC 3-glas fönster, vilket gör huset väldigt underhållsfritt under många år framöver. Stilrena och bra materialval med 3 stavs ekparkett och målade väggar i alla rum, klinker i hallen samt klinker och helkaklade väggar i badrum. De olika husen som finns att välja på är för både permanent- och fritidsboende. Möjlighet till olika tillval som exempelvis köksändringar, kamin, garage och altan går att göra. Priser inklusive tomt och hus från straxt under 2 miljoner. Anslutningsavgift till kommunalt V/A till föreningen tillkommer med max 15 000 kr och el tillkommer utöver priset.

 • Nyproduktion
Ejdervägen 4, Björkudden/Lunger, Arboga kommun

Ejdervägen 4

Villa
Björkudden/Lunger, Arboga kommun
Mäklarhuset Arboga
1 995 000 kr
75 m²
4 rum
1 596 m² tomt

Bygg ditt fritidsboende med åretruntstandard i detta exempel VM Passivhus Serie FH G 76 SL. Välkommen ut till harmoniska Björkudden i Lunger alldeles intill Hjälmaren! Här finns alla möjligheter för avkoppling och återhämtning från en stressig vardag. I området finns en fin och välskött badplats med mindre sandstrand samt badbrygga. Vid badplatsen finns det även grillplats samt träbord med fasta bänkar för fikastunden. Finns även båtbrygga i området där det finns möjlighet att ha sin egen båt. Gillar du skog och natur så ligger naturreservatet Kuggenäs granne med Björkudden. I naturreservatet finns det fina promenadstigar med flera rastplatser. Runt om hela området finns det flera grönskande skogsområden med möjlighet till både svamp- och bärplockning. Just nu finns det närmare 30 olika tomter till salu där alla har olika former och storlekar, här kan du välja vilken tomt som skulle passa just dig bäst och sedan välja en hustyp som du gillar. Det finns flera olika husvarianter att kunna välja på, dock finns även möjlighet att skräddarsy dessa fritidshus/villor så att du får ditt absoluta drömboende. Stilrena och bra materialval med 3 stavs ekparkett och målade väggar i alla rum, klinker i hallen samt klinker och FIBO våtrumssystem i badrum. De olika husen som finns att välja på är för både permanent- och fritidsboende. Möjlighet till olika tillval som exempelvis köksändringar, kamin, garage och altan går att göra. Priser inklusive tomt och hus från straxt under 2 miljoner. Anslutningsavgift till kommunalt V/A till föreningen tillkommer med max 15 000 kr och el tillkommer utöver priset.

 • Nyproduktion
Spovvägen 5, Björkudden/Lunger, Arboga kommun

Spovvägen 5

Villa
Björkudden/Lunger, Arboga kommun
Mäklarhuset Arboga
2 395 000 kr
108 + 12 m²
4 rum
1 644 m² tomt

Bygg ditt drömboende i detta exempel villa VM Passivhus serie FH G 72 TP. Välkommen ut till harmoniska Björkudden i Lunger. Här finns alla möjligheter för avkoppling och återhämtning från en stressig vardag. I området finns en fin och välskött badplats med mindre sandstrand samt badbrygga. Vid badplatsen finns det även grillplats samt träbord med fasta bänkar för fikastunden. Finns även båtbrygga i området där det finns möjlighet att ha sin egen båt. Gillar du skog och natur så ligger naturreservatet Kuggenäs granne med Björkudden. I naturreservatet finns det fina promenadstigar med flera rastplatser. Runt om hela området finns det flera grönskande skogsområden med möjlighet till både svamp- och bärplockning finns. Just nu finns det närmare 30 olika tomter till salu där alla har olika former och storlekar, här kan du välja vilken tomt som skulle passa just dig bäst och sedan välja en hustyp som du gillar. Det finns sju stycken olika husvarianter att kunna välja på, dock finns även möjlighet att skräddarsy dessa villor så att du får ditt absoluta drömboende. De villorna som är tänkta är i sandwich element, med putsad fasad och PVC 3-glas fönster, vilket gör huset väldigt underhållsfritt under många år framöver. Stilrena och bra materialval med 3 stavs ekparkett och målade väggar i alla rum, klinker i hallen samt klinker och helkaklade väggar i badrum. De olika husen som finns att välja på är för både permanent- och fritidsboende. Möjlighet till olika tillval som exempelvis köksändringar, kamin, garage och altan går att göra. Priser inklusive tomt och hus från straxt under 2 miljoner. Anslutningsavgift till kommunalt V/A till föreningen tillkommer med max 15 000 kr och el tillkommer utöver priset.

 • Nyproduktion
Torpvägen 10, Torp, Köpings kommun

Torpvägen 10

Villa
Torp, Köpings kommun
6 400 000 kr
237 m²
9 rum

Denna hörntomt ligger naturnära med härlig utsikt mot åker och Hedströmmen. Tomten är friköpt och här har du byggrätt för 250 kvm bostadsbyggnad och 100 kvm uthusbyggnad samt tillgång till gemensamhetsanläggning med vatten och avlopp betalt till tomtgränsen. I detta exempel säljes ett nyproducerat VM Plusenergihus på 237 kvm boyta fördelat på 9 rum och kök med 3 badrum, 7 sovrum plus 33 kvm altan samt 17 kvm fördelat på 2 balkonger, husets unika konstruktion med ett U-Värde på 0,11 levereras med komplett solcellspaket som producerar ca 15,000 kWh, hushållet förbrukar ca 7,000 kWh och överskottet på ca 8,000 kWh räcker ledigt att ladda / driva den nya VW ID.3 Elbil som följer med i husköpet. Här i Köping/Kolsvas vackraste landsbygdsområde är det alltid nära till skogens lugn och utsikt över åkrar. Torp är verkligen helt rätt område för dig som uppskattar landsbygden men ändå kan ta dig på några minuter till både Kolsva och Köping. I Kolsva finns förskola, skola (årskurs 1-9), matvaruaffär, badhus och restauranger.

 • Nyproduktion
Projekt 2020-12-05 19:07, Friliggande villor, Köpings kommun

Projekt 2020-12-05 19:07

Villa
Friliggande villor, Köpings kommun
Mäklarhuset Arboga
fr. 4 200 000 kr
135-193 m²
5-7 rum

Här finns unikt tillfälle att förvärva ett plusenergihus med komplett solcellspaket och nya VW ID.3 Elbil! Förslag på nyproducerade Plusenergihus på 107 kvm - 195 kvm boyta fördelat på 4-7 rum och kök. Husens unika konstruktion med ett U-Värde på 0,11 levereras med komplett solcellspaket som producerar ca 12,000 kWh/år - 15,000 kWh/år, hushållet förbrukar ca 7,000 kWh/år och överskottet på ca 5,000 kWh/år - 8,000 kWh/år räcker ledigt att ladda/driva den nya VW ID.3 Elbil som följer med i fastighetsköpet. Ca 8 km från Köping ligger detta område på 6 st tomter med lantligt läge och inte långt från Kolsva. I Kolsva finns förskola, skola (årskurs 1-9), matvaruaffär, badhus och restauranger.

 • Nybyggnadsprojekt
Ejdervägen 6, Björkudden/Lunger, Arboga kommun

Ejdervägen 6

Villa
Björkudden/Lunger, Arboga kommun
Mäklarhuset Arboga
3 600 000 kr
107 + 60 m²
4 rum
1 629 m² tomt

Bygg ditt drömboende tillsammans med VM Plusenergihus i detta exempel villa G 120 S. VM Plusenergihus levereras med komplett solpanelsystem som kan leverera upp till 12 000 kWh, ca 7 000 kWh till hushållet energiöverskottet som ledigt räcker till att driva/ladda den elbil som följer med köpet, VW ID.3. Välkommen ut till harmoniska Björkudden i Lunger. Här finns alla möjligheter för avkoppling och återhämtning från en stressig vardag. I området finns en fin och välskött badplats med mindre sandstrand samt badbrygga. Vid badplatsen finns det även grillplats samt träbord med fasta bänkar för fikastunden. Finns även båtbrygga i området där det finns möjlighet att ha sin egen båt. Gillar du skog och natur så ligger naturreservatet Kuggenäs granne med Björkudden. I naturreservatet finns det fina promenadstigar med flera rastplatser. Runt om hela området finns det flera grönskande skogsområden med möjlighet till både svamp- och bärplockning finns. Just nu finns det närmare 30 olika tomter till salu där alla har olika former och storlekar, här kan du välja vilken tomt som skulle passa just dig bäst och sedan välja en hustyp som du gillar. Det finns sju stycken olika husvarianter att kunna välja på, dock finns även möjlighet att skräddarsy dessa villor så att du får ditt absoluta drömboende. De villorna som är tänkta är i materialet, sandwich element med putsfasad och PVC 3-glas fönster, vilket gör huset väldigt underhållsfritt under många år framöver. Stilrena och bra materialval med 3 stavs ekparkett och målade väggar i alla rum, klinker i hallen samt klinker och helkaklade väggar i badrum. De olika husen som finns att välja på är för både permanent- och fritidsboende. Möjlighet till olika tillval som exempelvis köksändringar, kamin, garage och altan går att göra. Priser inklusive tomt och hus från 2.2 miljoner. Anslutningsavgift till kommunalt V/A till föreningen tillkommer med max 15 000 kr och el tillkommer utöver priset.

 • Nyproduktion
Spovvägen 6, Björkudden/Lunger, Arboga kommun

Spovvägen 6

Villa
Björkudden/Lunger, Arboga kommun
Mäklarhuset Arboga
3 900 000 kr
135 + 88 m²
5 rum
1 530 m² tomt

Bygg ditt drömboende tillsammans med Plusenergihus i detta exempel villa G 150 S. VM Plusenergihus levereras med komplett solpanelsystem som kan leverera upp till 15 000 kWh, ca 7 000 kWh till hushållet energiöverskottet som ledigt räcker till att driva/ladda den elbil som följer med köpet, VW ID.3. Välkommen ut till harmoniska Björkudden i Lunger. Här finns alla möjligheter för avkoppling och återhämtning från en stressig vardag. I området finns en fin och välskött badplats med mindre sandstrand samt badbrygga. Vid badplatsen finns det även grillplats samt träbord med fasta bänkar för fikastunden. Finns även båtbrygga i området där det finns möjlighet att ha sin egen båt. Gillar du skog och natur så ligger naturreservatet Kuggenäs granne med Björkudden. I naturreservatet finns det fina promenadstigar med flera rastplatser. Runt om hela området finns det flera grönskande skogsområden med möjlighet till både svamp- och bärplockning finns. Just nu finns det närmare 30 olika tomter till salu där alla har olika former och storlekar, här kan du välja vilken tomt som skulle passa just dig bäst och sedan välja en hustyp som du gillar. Det finns sju stycken olika husvarianter att kunna välja på, dock finns även möjlighet att skräddarsy dessa villor så att du får ditt absoluta drömboende. De villorna som är tänkta är i materialet sandwich element med putsad fasad och PVC 3-glas fönster, vilket gör huset väldigt underhållsfritt under många år framöver. Stilrena och bra materialval med 3 stavs ekparkett och målade väggar i alla rum, klinker i hallen samt klinker och helkaklade väggar i badrum. De olika husen som finns att välja på är för både permanent- och fritidsboende. Möjlighet till olika tillval som exempelvis köksändringar, kamin, garage och altan går att göra. Priser inklusive tomt och hus från 2,2 miljoner. Anslutningsavgift till kommunalt V/A till föreningen tillkommer med max 15 000 kr och el tillkommer utöver priset.

 • Nyproduktion
Björkudden - Lunger, Äganderätt, Arboga kommun

Björkudden - Lunger

Villa
Äganderätt, Arboga kommun
Mäklarhuset Arboga
fr. 2 200 000 kr
70-133 m²
3-6 rum
1 744 m² tomt

Lugnt, barnvänligt och växande område med möjlighet till både permanent- och fritidsboende. Bad-, båt- samt fiskemöjligheter finns i området samt närhet till skog och natur. Välkommen ut till harmoniska Björkudden i Lunger. Här finns alla möjligheter för avkoppling och återhämtning från en stressig vardag. I området finns en fin och välskött badplats med mindre sandstrand samt badbrygga. Vid badplatsen finns det även grillplats samt träbord med fasta bänkar för fikastunden. Finns även båtbrygga i området där det finns möjlighet att ha sin egen båt. Gillar du skog och natur så ligger naturreservatet Kuggenäs granne med Björkudden. I naturreservatet finns det fina promenadstigar med flera rastplatser. Runt om hela området finns det flera grönskande skogsområden med möjlighet till både svamp- och bärplockning finns. Just nu finns det närmare 30 olika tomter till salu där alla har olika former och storlekar, här kan du välja vilken tomt som skulle passa just dig bäst och sedan välja en hustyp som du gillar. Det finns sju stycken olika husvarianter att kunna välja på, dock finns även möjlighet att skräddarsy dessa villor så att du får ditt absoluta drömboende. De villorna som är tänkta är i materialet Ytong, med putsad fasad och PVC 3-glas fönster, vilket gör huset väldigt underhållsfritt under många år framöver. Stilrena och bra materialval med 3 stavs ekparkett och målade väggar i alla rum, klinker i hallen samt klinker och helkaklade väggar i badrum. De olika husen som finns att välja på är för både permanent- och fritidsboende. Möjlighet till olika tillval som exempelvis köksändringar, kamin, garage och altan går att göra. Priser inklusive tomt och hus från 2.2 miljoner. Anslutningsavgift till kommunalt V/A till föreningen tillkommer med max 15 000 kr och el tillkommer utöver priset.

 • Nybyggnadsprojekt
Arboga Norra Skogen, Säbylund, Arboga kommun

Arboga Norra Skogen

Tomt
Säbylund, Arboga kommun
Mäklarhuset Arboga
1 200 000 kr
6 151 m² tomt

Stor tomt vid Säbylund norr om Arboga med närhet till E18 och närhet till matvaruaffär och nybyggt bostadsområde. Här finns möjlighet att bygga ditt drömboende på en stor tomt. Möjlighet finns också om man vill bygga fler hus och stycka av. Byggrätt på 20 % av tomtytan högst 250 kvm. Man måste koppla på sig på det kommunala vatten och avlopp.

Visar alla 19