Kustparksvägen 17 B, andelsrätt H

Kronhaga Strand, Gotlands kommun Se på karta

450 000 kr

Bostadstyp
Fritidsboende
Upplåtelseform
Andelsboende
Antal rum
5 rum
Boarea
97,5 m²
Biarea
20 m²
Uteplats
Ja
Byggår
2011

Andelen ger dig rätt till fem veckors vistelse om året i det här arkitektritade hus med hög standard i byggnation, material och inventarier. Huset har tre sovrum, ett badrum och en wc och dessutom en fin gäststuga med sovrum och badrum. Två härliga uteplatser, en vindskyddad, inramad innergård och en altan mot havet med utsikt över sundet mot Fårö. Huset har ett fantastiskt läge och smälter perfekt in i den karaktäristiska, karga gotländska naturen.

Huset ligger vid Kronhaga Strand i Fårösund, som har fin service i form av bank, restauranger, affärer, bensinstation, caféer, bibliotek, och vårdcentral. Norra Gotland och Fårösund är ett semesterparadis och oavsett om du önskar njuta av lugna dagar eller ha en mer aktiv fritid finns här många alternativ. I direkt närhet av huset finns underhållna motionsslingor, 5, 10 och 15 km. Den kortare slingan är upplyst. Närliggande tennis- och padelbana. Ett par hundra meter från huset ligger Gotlands Idrottscenter med simhall och gym.

Inom promenadavstånd ligger Fårö. Hit tar man sig till fots eller med cykel eller bil via den avgiftsfria bilfärja som regelbundet trafikerar sundet. Färjan till Fårö tar åtta minuter. På Fårö finns ett par av Sveriges finaste badplatser, exempelvis Sudersand. Andra sevärdheter är bland annat flera områden med raukar. Bland sevärdheterna i Fårösundsområdet märks bland annat; Bungeviken, gamla KA3-området, Fårösunds fästning, Bunge kyrka, Bungenäs, Väderkvarnen i Fårösund, Bunge museum, Norra Gattet, Ar och Kalkbrottet i Ar, samt Lergravs Fiskeläge och ön Furillen. En fin golfbana finns i närbelägna Slite.

Tillgängliga veckor för köparen
2023: 13, 14, 33, 46 och 50.
2024: 5, 11, 15, 28 och 34.
I oktober 2023 får köparen själv vara med och välja veckor för år 2025.
Upplåtelseform är andelsrätt (ej bostadsrätt) och går ej att belåna.

Läs mer hos mäklaren
Home by Dean fastighetsförmedling

Kontakta mäklaren

Sofia Erlandsdotter Dinneny

Home by Dean fastighetsförmedling
Mäklare Sofia Erlandsdotter Dinneny, Home by Dean fastighetsförmedling
+46702819059