Home by Dean fastighetsförmedling

Home by Dean fastighetsförmedling

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Vibble Tvinnaregatan 108, Vibble, Gotlands kommun
  • Budgivning pågår

Vibble Tvinnaregatan 108

Lägenhet
Vibble, Gotlands kommun
Home by Dean fastighetsförmedling
1 850 000 kr
63 m²
2 rum
vån 2/2
2 764 kr/mån
29 365 kr/m²

Med det bästa läget i området, med balkongen vänd mot solnedgången över åkervidden, har den här lägenheten så mycket att bjuda på! Välkommen till Tvinnaregatan 108 -en ljus och härlig tvåa på andra våningen med egen ingång och ett lugnt och attraktivt läge. Hallen är rymlig och välkomnande, intill det ljuvliga badrummet med badkar och tvättmaskin. Rymligt sovrum med stor garderobslösning, och stort och luftigt vardagsrum med öppen planlösning mot det ljusa och praktiska köket. Här finns också en klädkammare och en härlig balkong med fin utsikt utan insyn. Dessutom bjuder bostadsrätten på egen parkering under tak och ett fristående förråd! Närområdet är mycket populärt och ligger på kort gångavstånd från livsmedelsbutik och matställen i trevliga och omtyckta Vibble, med bra bussförbindelser och fin cykelväg till Visby. Den vackra naturen vid Högklint, Ygne och södra hällarna ligger nära till hands och havet når du genom en kort cykeltur eller löprunda. Välkommen att boka din visningstid redan idag!

S:t Göransgatan 31, Visby norr, Gotlands kommun

S:t Göransgatan 31

Fritidshus
Visby norr, Gotlands kommun
Home by Dean fastighetsförmedling
1 995 000 kr
32,5 m²
1 rum
3 205 kr/mån

Njut av närheten till havet och det lättsamma boendet på resorten, med pool, gym och restaurang runt knuten. Här bor du i din egen lägenhet med hotellstandard och service om du önskar, med Visbys stadsliv och innerstaden en kort strandpromenad bort. Utforska Visbys kullerstensgränder och mysiga kaféer och ta del av den unika atmosfären Gotland erbjuder året om. Resorten ligger lugnt belägen i norra Visby, nära vackra strövområden för dig som vill njuta av naturen. Närmsta granne är Norderstrands fina badplats, med sandstrand och brygga, utegym och populära strandrestaurangen NOVI Beach Club. Närområdet erbjuder ett stort utbud av restauranger både norr- och söderut, golfbana och natursköna strövområden. Restid med bil från Visby flygplats är bara ca tio minuter. När du själv inte nyttjar ditt boende har du goda möjligheter till intäkter genom uthyrningsavtal som kan tecknas med hotelloperatören som bedriver hotell och restaurangverksamhet i fastigheten. Ett perfekt semesterboende där du själv kan njuta av att bo som på hotell och erbjuds all service som önskas. Varmt välkommen till BRF Resort Visby!

Klosterbrunnsgatan 1b, Visby innerstad, Gotlands kommun

Klosterbrunnsgatan 1b

Lägenhet
Visby innerstad, Gotlands kommun
Home by Dean fastighetsförmedling
6 975 000 kr
139 m²
6 rum
vån 1/2
6 695 kr/mån
50 180 kr/m²

Varmt välkomna till den här fantastiska lägenheten med eget hus-känsla i och med den egna ingången, den härliga planlösningen där du varken har någon lägenhet under eller över, och den mysiga, privata uteplatsen. Här möter gammalt nytt, delar av den oerhört charmiga byggnaden är från 1225 och köket renoverades stilrent så sent som 2023. Redan i hallen slås man av de ljusa och vackra materialvalen och den härliga planlösningen. Charmen är påtaglig med de två trappstegen som leder vidare till lägenhetens sociala del på bottenplanet med en vacker nisch till det underbara köket som är öppet mot sällskapsrum och uteplats. Här finns dessutom ett wc/duschrum och ett sovrum samt praktiskt förvaringsutrymme. På det övre, mer privata planet finns idag fyra sovrum (varav två enkelt kan göras om till vardagsrum resp. walk in closet enligt tidigare planlösning) och ett ljust och fräsch badrum. Från ett av sovrummen nås ett mysigt utrymme ovanpå det egna taket som av tidigare ägare använts som privat liten uteplats. De nuvarande fem sovrummen kan göras om till tre, och istället ge plast för ytterligare ett sällskapsrum, walk in closet eller hemmakontor! Föreningen tillåter juridisk person som bostadsrättsägare. Till de gemensamma utrymmena hör förutom tvättstuga en mysig samlingslokal i den medeltida källaren, perfekt för barnskalas eller annat firande! Caféer, restauranger, shopping, karamellbod(!), skola, förskola, ica och botaniska trädgården ligger allt inom bara några minuters promenadavstånd, liksom Almedalen, strandpromenaden och havet. En alldeles underbar lägenhet med ett underbart läge mitt i underbara Visby innerstad. Varmt välkomna!

S:t Göransgatan 31, lgh 21, Visby norr, Gotlands kommun

S:t Göransgatan 31, lgh 21

Fritidshus
Visby norr, Gotlands kommun
Home by Dean fastighetsförmedling
3 275 000 kr
54 m²
3 rum
vån 1
5 325 kr/mån

Ljus och välplanerad bungalow med stora öppningsbara glaspartier och tre rum och kök med härlig hotellkänsla i modern design. Två privata uteplatser, den ena med inbygd utedusch. Fint läge med utsikt mot havet, nära badstranden, utegymmet och strandpromenaden. Rymligt exteriört förråd alldeles intill entrén. Njut av närheten till havet och det lättsamma boendet på resorten, med pool, gym och restaurang runt knuten. Här bor du i din egen lägenhet med hotellstandard och service om du önskar, med Visbys stadsliv och innerstaden en kort strandpromenad bort. Utforska Visbys kullerstensgränder och mysiga kaféer och ta del av den unika atmosfären Gotland erbjuder året om. Resorten ligger lugnt belägen i norra Visby, nära vackra strövområden för dig som vill njuta av naturen. Närmsta granne är Norderstrands fina badplats, med sandstrand och brygga, utegym och populära strandrestaurangen NOVI Beach Club. Närområdet erbjuder ett stort utbud av restauranger både norr- och söderut, golfbana och natursköna strövområden. Restid med bil från Visby flygplats är bara ca tio minuter. När du själv inte nyttjar ditt boende har du goda möjligheter till intäkter genom uthyrningsavtal som kan tecknas med hotelloperatören som bedriver hotell och restaurangverksamhet i fastigheten. Ett perfekt semesterboende där du själv kan njuta av att bo som på hotell och erbjuds all service som önskas. Varmt välkommen till BRF Resort Visby!

S:t Göransgatan 31, lgh 23, Visby norr, Gotlands kommun

S:t Göransgatan 31, lgh 23

Fritidshus
Visby norr, Gotlands kommun
Home by Dean fastighetsförmedling
2 995 000 kr
56 m²
3 rum
5 523 kr/mån

Exklusivt fritidsboende i form av en bungalow med två uteplatser i olika väderstreck med både morgonsol, kvällssol och havsutsikt. Belägen precis intill havet i norra Visby med gångavstånd till stadslivet och Visby innerstads vackra gränder. Som boende i Brf Resort Visby har du tillgång till pool, restaurang, gym och hotellservice. När du själv inte nyttjar ditt boende har du goda möjligheter till intäkter via hotellets uthyrningsverksamhet. Närmsta granne är Norderstrands fina badplats och populära strandrestaurangen NOVI Beach Club. Närområdet erbjuder ett stort utbud av restauranger, butiker, golfbana och natursköna strövområden. Restid med bil från Visby flygplats är bara ca tio minuter. Välkommen till norra Visby och Brf Besort Visby!

S:t Göransgatan 31, lgh 209, Visby norr, Gotlands kommun

S:t Göransgatan 31, lgh 209

Fritidshus
Visby norr, Gotlands kommun
Home by Dean fastighetsförmedling
2 700 000 kr
67,5 m²
3 rum
vån 2/5
6 657 kr/mån

Ljus och välplanerad lägenhet i etage med hela tre balkonger med havsutsikt! Två sovrum och två badrum, ett med dusch och ett med badkar. Kök och sällskapsrum med härlig hotellkänsla i modern design och stora öppningsbara glaspartier mot havet. Lägenheten har ett fint läge i hotellet och ett tillhörande förråd i källaren. Njut av närheten till havet och det lättsamma boendet på resorten, med pool, gym och restaurang runt knuten. Här bor du i din egen lägenhet med hotellstandard och service om du önskar, med Visbys stadsliv och innerstaden en kort strandpromenad bort. Utforska Visbys kullerstensgränder och mysiga kaféer och ta del av den unika atmosfären Gotland erbjuder året om. Resorten ligger lugnt belägen i norra Visby, nära vackra strövområden för dig som vill njuta av naturen. Närmsta granne är Norderstrands fina badplats, med sandstrand och brygga, utegym och populära strandrestaurangen NOVI Beach Club. Närområdet erbjuder ett stort utbud av restauranger både norr- och söderut, golfbana och natursköna strövområden. Restid med bil från Visby flygplats är bara ca tio minuter. När du själv inte nyttjar ditt boende har du goda möjligheter till intäkter genom uthyrningsavtal som kan tecknas med hotelloperatören som bedriver hotell och restaurangverksamhet i fastigheten. Ett perfekt semesterboende där du själv kan njuta av att bo som på hotell och erbjuds all service som önskas. Varmt välkommen till BRF Resort Visby!

  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 6