Mäklare Sofia Erlandsdotter Dinneny

Sofia Erlandsdotter Dinneny

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Ardre Kaupungs 838, Östra Gotland, Gotlands kommun
  • Tor 16 maj

Ardre Kaupungs 838

Lägenhet
Östra Gotland, Gotlands kommun
Home by Dean fastighetsförmedling
275 000 kr
85 + 20 m²
4 rum
1 300 kr/mån
3 235 kr/m²

Hemtrevligt andelshus som ger dig fem härliga veckor om året med närhet till inte bara havet och den vackra Gotländska naturen, utan även det fina samhället Ljugarn med ett rikt utbud av mat, kultur och golfbana. Huset ger plats för många, med tre sovrum med totalt sex bäddar plus två extrasängar, och trädgården erbjuder många solchanser. Fiber ger dig möjlighet att jobba på distans. Läget är lugn och avkopplande i ett mysigt litet område med skogen närvarande i Ardre socken på sydöstra Gotland. Varmt välkommen!

  • Plus
S:ta Katarinagatan 4, Visbyinnerstad, Gotlands kommun
  • Borttagen före visning
S:ta Katarinagatan 4, Visbyinnerstad, Gotlands kommun, bild 2
S:ta Katarinagatan 4, Visbyinnerstad, Gotlands kommun, bild 3

S:ta Katarinagatan 4

Lägenhet
Visbyinnerstad, Gotlands kommun
Home by Dean fastighetsförmedling
4 000 000 kr
69 m²
3 rum
vån 3/3
3 624 kr/mån
57 971 kr/m²

Kontakta mäklaren för mer information.

  • Premium
  • Hiss
Stenkyrka Lilla Bjärs 423, Nordvästra Gotland, Gotlands kommun
  • Sön 28 apr
Stenkyrka Lilla Bjärs 423, Nordvästra Gotland, Gotlands kommun, bild 2
Stenkyrka Lilla Bjärs 423, Nordvästra Gotland, Gotlands kommun, bild 3

Stenkyrka Lilla Bjärs 423

Villa
Nordvästra Gotland, Gotlands kommun
Home by Dean fastighetsförmedling
6 000 000 kr
114 + 28 m²
6 rum
2,9 ha tomt

Som namnet antyder är fastigheten fantastiskt belägen högst upp i socknen, med vid utsikt över åkerfälten. Idyllen är påtaglig i den underbara trädgården, med hallon, vindruvor, vinbär, körsbär, päron och Stenkyrkaäpple. Här växer Gotlandsros och syrén och med god hjälp av den vackra stentunen ombonar askarna ägorna. Området bjuder på lugn och ro samtidigt som man har nära till allt man behöver. Det oerhört charmiga och varsamt renoverade boningshuset välkomnar med sin vackra glasveranda, uppvärmd med golvvärme under det gotländska kalkstensgolvet. I huset finns stora sällskapsytor, kakelugn, trägolv och fiskbensparkett. Här finns fyra sovrum och ett härligt badrum i det f.d. telefonrummet, med både badkar och dusch. Möjlighet finns att åter sätta in en eldstad i den vackra murstocken. I köket finns en vedeldad spis intill det moderna kökets alla bekvämligheter och det charmiga skafferiet. Från matplatsen med den hemtrevliga platsbyggda sittdelen kan du njuta av den fantastiska utsikten utanför altandörren, liksom från altanen som i sig är en riktig pärla. Här, intill den lilla dammen, kan man njuta från morgon till kväll av solen och omgivningarn . Populära Stenkyrka ligger på nära pendlingsavstånd från Visby, längs kusten på nordvästra Gotland. Närmsta badplats, härliga Lickershamn, ligger på cykelavstånd. I närområdet finns livsmedelsbutik som har öppet alla veckans dagar, creperie, restaurang, hantverk, café. Stenkyrka har också både förskola och skola. Skogen som nyligen gallrats ur påminner nu om ett änge, och vill man behålla öppenheten återkommer förmodligen gärna lammen som gått där på bete några veckor varje sommar de senaste åren. Gårdsbilden är romantisk och här finns så mycket plats och så många möjligheter! Det enormt charmiga gamla utedasset har nyligen byggts om till en superfin bastu och drängstugan får både långväga gäster och kölnu plats. Vidare finns här en vacker, äldre ladugård med hästboxar för alla slags hästar, med möjlighet till hage på den egna marken precis bakom. Här finns även en carport av äldre modell, i vilken möjlighet till fest ges. Man kan även nyttja det underbara höloftet som har nytt golv och ny balkong med trappa upp. Trädgården bjuder till lek och odling, här blandas klätterträd med tryffel och här stormtrivs guldfiskarna i den lilla anlagda dammen med brygga. Det gamla hönshuset har funnits planer på att omvandla till orangeri, kanske vill nästa ägare låta drömmen gå i uppfyllelse. Här står nu den gamla snickarbänken, på vilken en gång i tiden traktens skolbänkar byggts. Vedboden har ett vedupplag som säljarna med varm hand överlämnar och önskar välkommen med!

  • Premium
Silte Bjärges 743, Silte, Gotlands kommun

Silte Bjärges 743

Tomt
Silte, Gotlands kommun
Home by Dean fastighetsförmedling
750 000 kr
4 352 m² tomt

Silte Bjärges 743 är en vacker tomt, väl tilltagen i storlek, med ett härligt lugnt och fridfullt läge i strandsocknen Silte på södra Gotland. Fastigheten är fint uppvuxen på karaktäristiskt gotländskt vis med både tallar och fält inpå knuten. Här har du även har möjlighet att köpa den intilliggande tomten, som även den erbjuder generösa ytor. Bygglov för ett vackert arkitektritat fritidshus har beviljats, se dokument. Tomten ligger inte inom detaljplanerat område. El finns framdraget till fastigheten och anslutningskostnaden är betald. VA anläggning har godkänts i bygglovet men ej anlagts. Väg och parkeringsyta är redan färdigställda. I närområdet finns det sommartid en restaurang nere vid stranden, ett lokalt bryggeri och pub och ett creperi i grannsocknen Hablingbo. Det finns en sockenbastu och en islandshästgård med turridning på promenadavstånd. Hemse är det närmsta samhället, ca 10 minuter bort med bil, och där finns ett stort utbud av service och bekvämligheter. Välkommen att besöka platsen själv när helst det passar dig, för närmare presentation och frågor är du varmt välkommen att kontakta oss!

Silte Bjärges 741, Silte, Gotlands kommun

Silte Bjärges 741

Tomt
Silte, Gotlands kommun
Home by Dean fastighetsförmedling
750 000 kr
5 164 m² tomt

Silte Bjärges 741 är en vacker tomt, väl tilltagen i storlek, med ett härligt lugnt och fridfullt läge i strandsocknen Silte på södra Gotland. Fastigheten är fint uppvuxen på karaktäristiskt gotländskt vis med både tallar och fält inpå knuten. Här har du även har möjlighet att köpa den intilliggande tomten, som även den erbjuder generösa ytor. Bygglov för ett vackert arkitektritat fritidshus har beviljats, se dokument. Tomten ligger inte inom detaljplanerat område. El finns framdraget till fastigheten och anslutningskostnaden är betald. VA anläggning har godkänts i bygglovet men ej anlagts. Väg och parkeringsyta är redan färdigställda. I närområdet finns det sommartid en restaurang nere vid stranden, ett lokalt bryggeri och pub och ett creperi i grannsocknen Hablingbo. Det finns en sockenbastu och en islandshästgård med turridning på promenadavstånd. Hemse är det närmsta samhället, ca 10 minuter bort med bil, och där finns ett stort utbud av service och bekvämligheter. Välkommen att besöka platsen själv när helst det passar dig, för närmare presentation och frågor är du varmt välkommen att kontakta oss!

Eskelhem Unghanse 329, Mellersta Gotland, Gotlands kommun

Eskelhem Unghanse 329

Villa
Mellersta Gotland, Gotlands kommun
Home by Dean fastighetsförmedling
4 850 000 kr
135 + 80 m²
4 rum
9 557 m² tomt

Välkommen till Eskelhem Unghanse 329, ett enormt charmigt, nyligen renoverat kalkstenshus från 1900-talets början. På den vackert uppvuxna tomten med syrénhäck och fruktträd ligger en charmig lada och stall i kalksten, perfekt för den som vill ha höns eller andra djur, då det intill ladan finns en hage. Här finns också ett litet trädgårdsland, växthus och en större redskapsbod. Framsidan pryds av en vacker veranda med snickarglädje och huset bjuder på tre rymliga sovrum, två badrum och gott om plats för både förvaring och härliga sociala ytor. Många originaldetaljer har bevarats och känslan är varm, vacker och välkomnande. Materialen trä och kalksten är genomgående och charmen slående. På baksidan finns en stor altan, delvis under tak -den perfekta platsen för sommarens solnedgångar. Taket är nyligen omlagt och invändigt har huset tagits omhand med känsla för stil och detaljer. Läget är fint, på behagligt pendlingsavstånd från Visby, i omtyckta Eskelhem med skola och förskola på nära håll och med Gnisvärd som närmsta badplats, dit det tar 20 minuter att cykla. Varmt välkommen!

Västergarn Ammor 196, Västra Gotland, Gotlands kommun

Västergarn Ammor 196

Villa
Västra Gotland, Gotlands kommun
Home by Dean fastighetsförmedling
8 500 000 kr
107 + 10 m²
5 rum
2 217 m² tomt

Vid Västergarn Ammor 196 är havet närvarande och charmen slående. I bostadshuset från 1870, tillbyggt 2006, är det havsutsikt från de flesta fönster och ytskikten har till stor del renoverats under det senaste året. Härlig planlösning och fina sociala utrymmen med hela tre sällskapsrum, två badrum och tre sovrum. Det ljusa och rymliga köket har vackra glaspartier och utgång till altanen med bästa sol-läge mot havet, med utsikt mot de mest magiska solnedgångar! På den fint uppvuxna trädgårdstomten finns både äpplen och päronträd och en lada som bjuder på många möjligheter! Den är delvis isolerad och används idag som förråd, snickarbod, carport och gym. Intill ladan mot havet ligger ett fantastiskt växthus där man kan njuta av havet även under regniga dagar. Här finns också ett fristående gästrum där el finns indraget. Läget är underbart, precis intill sandstranden i populära Västergarn, med gångavstånd till café, butik och hamn. I närheten ligger även golfbanan Kronholmen, känd för att vara en av Sveriges vackraste. Förutom bra bussförbindelser finns fin cykelväg hela vägen till Tofta strand, Visby och Klintehamn, ett härligt samhälle med livsmedelsbutik, service och restauranger. Sommartid erbjuds ett rikt kulturliv, ofta med spelningar med framträdande artister, allt inom nära cykelavstånd!

Visar alla 7