Väsbystrandsvägen 69

Ljusterö - Väsbystrand, Österåkers kommun Se på karta

2 995 000 kr

Bostadstyp
Fritidshus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
102 m²
Tomtarea
2 090 m²
Uteplats
Ja
Byggår
1968
Driftkostnad
10 888 kr/år

På en lättskött och rogivande trädgårdstomt med högt läge ligger detta charmiga fritidshus.
Ta med frukostbrickan ut på altanen och möts av solens första strålar, låt fåglarnas kvitter sakta väcka dig till liv. Har du inte redan tagit morgondoppet kan det vara dags nu att med cykeln rulla ner på endast ett par minuter till stranden för ett dopp, här ligger även de boendes i föreningen båtar förtöjda.
I gäststugan kommer dina gäster att trivas gott. Bredvid ligger snickarboa för den pysslige - hyllor, skåp och arbetsbänk finns, bara att fylla på med maskiner, verktyg och annat ”bra-att-ha”. Självklart finns här också ett rymligt garage!

Samfälligheten är överlägset den trevligaste och mest välskötta på hela Ljusterö, och här finns en härlig gemenskap. Tillsammans arrangeras bla midsommarfirande, kräftskiva, och till kvällen bjuds det upp till dans i föreningslokalen. Lokalen går även att boka för privata festligheter.

I Väsbystrand är du omgiven av vackra och lättillgängliga grönområden och fina skogspartier, bad från brygga, klippor eller sandstrand, golfbana och paddelbana inom gångavstånd. Borta vid bryggan, ca 5 minuters promenad har du din båt förtöjd, får du besök sjövägen finns det även gästplatser att tillgå vid bryggan. Genom området slingrar sig grusade vägar där man kör med omsorg.
Väsbystrand brygga ligger endast 5 minuter bort med cykel där Waxholmsbolaget angör samt där turer till och från Stockholm utgår.
Ljusterö torg ligger inom en kort bilresa från bostaden samt den mycket populära 18-håls golfbanan i Väsby.

Låter detta som drömmen för dig? Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för visning

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Åkersberga

Kontakta mäklaren

Carina Silén

Svensk Fastighetsförmedling Åkersberga
Mäklare Carina Silén, Svensk Fastighetsförmedling Åkersberga
0706052562

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.