Mäklare Carina Silén

Carina Silén

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Bergshyddevägen 7, Bammarboda, Österåkers kommun
  • Ons 1 maj
Bergshyddevägen 7, Bammarboda, Österåkers kommun, bild 2
Bergshyddevägen 7, Bammarboda, Österåkers kommun, bild 3

Bergshyddevägen 7

Villa
Bammarboda, Österåkers kommun
Svensk Fastighetsförmedling Åkersberga
6 795 000 kr
154 + 15 m²
5 rum
2 002 m² tomt

Välkommen till detta gedigna arkitekt-ritade kvalitetshus med vacker sjöutsikt! Här bor du nära sjö, bad och havet, på ca 400 meter bort når du Trälhavet och samfällighetens bryggor samt havsbad och där din tilldelade båtplats är belägen. Härifrån tar du dig snabbt ut i Stockholms skärgård med alla dess pittoreska öar med naturhamnar och de många gästbryggor som finns i närheten. Huset har en härlig rymd med sina synliga limträbalkar och ryggåstak. Stora fönsterpartier med skjutdörrar som vetter med utsikt ner mot sjön, här flödar ljuset in. Bostaden skänker ett varmt lugn med naturen in på knuten. En magnifik Wasaugn är placerad centralt i huset för att kunna njutas av från alla håll, den upplevs även som ett vackert smycke i huset och inger en lantlig känsla. Ett trädäck löper runt hela översta våningen och det finns gott om plats för att både duka upp långbord och göra en lounge-hörna, här finner du också ett spabad, Sommartid kan du njuta på altanen av solnedgången över sjön. Tomten är av naturslag och sluttar ner mot sjön, här finns många äppelträd och blommande buskar. I Kvarnsjön nedanför huset tar du ett morgondopp från bryggan, här finns också fiskerätt och du kan ro ut på spegelblank sjö i kvällssolen för att se om det nappar. Naturen bjuder på ett rikt fågelliv med olika arter som svanar, hägrar och tranor. Bostaden är välplanerad med gott om plats i två plan. På övre plan har du kök, stort allrum, två sovrum och badrum med bastu. Nedre plan finner du ett allrum med utgång till trädgården ner mot sjön här finns även en till eldstad samt sovrum, tvättstuga, toalett och gott om förvaringsutrymmen. Huset har vattenburen uppvärmning i nästan alla golv och detta ger en behaglig och jämn känsla. Välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
Grundviksvägen 2A, Ljusterö Linanäs, Österåkers kommun
  • Lör 4 maj kl 12:00
Grundviksvägen 2A, Ljusterö Linanäs, Österåkers kommun, bild 2
Grundviksvägen 2A, Ljusterö Linanäs, Österåkers kommun, bild 3

Grundviksvägen 2A

Radhus
Ljusterö Linanäs, Österåkers kommun
Svensk Fastighetsförmedling Åkersberga
2 995 000 kr
85 m²
4 rum
5 899 kr/mån
35 235 kr/m²

Nu finns ett unikt tillfälle att flytta in i ett havsnära modernt och boende med skön villakänsla! Välkommen in i detta moderna luftiga radhus med fantastiska ljusinsläpp. Högt i tak och öppen planlösning mellan kök och allrum. Två mysiga väl tilltagna altaner med olika sollägen från morgon till kvällen, här finns plats för både matbord och loungemöbler att koppla av i med vänner och familj varma sommarkvällar. På nedre plan finner du kök, allrum och badrum. Köket är stilrent med äkta carrara marmor som bänkskiva. På plan 2 ligger två sovrum där en dubbelsäng väl får plats. Här finns också en toalett. Golven har genomgående ekparkett och vattenburen golvvärme. Vinden är nyligen inredd med vita väggar, laminatgolv och fin trappa upp finns, bilder kommer! Alternativ planlösning finns redan där möjlighet att göra ett sovrum till på plan 2 och/eller inreda hela vinden. Möjlighet finns även att installera en braskamin på entréplanet. Vid ingången finns ett rymligt förråd som bara tillhör detta hus. På gångavstånd ligger Linanäs by här finns flera restauranger med god mat och färskt bröd samt en gårdsbutik som håller öppen året om. Här ligger även Linanäs gästhamn. Från kajen går Waxholmsbåtar både in till Stockholms stad och ut till skärgårdens många pittoreska öar. För den aktiva hittar du på denna härliga skärgårds ö allt från paddelbanor ,18-håls golfbana och kajak rodd. Du har även närhet till havsbadet med liten strand och klippor. Bilfärjan är kostnadsfri och går regelbundet hela året. Busstation finns på kort gångavstånd från bostaden.

  • Premium
  • Uteplats
  • Energieffektiv
Grundviksvägen 6J, Linanäs, Österåkers kommun
  • Lör 4 maj kl 12:35
Grundviksvägen 6J, Linanäs, Österåkers kommun, bild 2
Grundviksvägen 6J, Linanäs, Österåkers kommun, bild 3

Grundviksvägen 6J

Radhus
Linanäs, Österåkers kommun
Svensk Fastighetsförmedling Åkersberga
3 150 000 kr
105 + 29 m²
5 rum
5 899 kr/mån
30 000 kr/m²

Här finner du ett havsnära, enkelt och härligt skärgårdsboende! Detta moderna radhus har högt i tak och inger en lyxig, stilfull känsla. Med sina två altaner har du bästa solläge hela dagen. Kvällssol och solnedgången hittar du på den uteplats som vetter mot baksidan som du bekvämt når från kökets del av huset. Här i Linanäs bor du på bekvämt promenadavstånd ner till gästhamnen där restauranger, barer och lanthandeln ligger. Här finner du även kajen för Waholmsbåtarna. Härifrån går båtarna både in till Strömkajen och ut till öarna i Stockholms vackra skärgård. På kort avstånd hittar du även Linanäs havsbad med sandstrand, klippor och brygga. Detta radhus har gott om plats, ett extra sovrum har inretts på plan två och på plan tre han man låtit inreda vinden med sällskapsrum och ett till extra sovrum. Vattenburen golvvärme på entréplan och våning två, allt för en extra komfort. I detta radhus passar det utmärkt att bo som i en lättskött havsnära sommarbostad eller som permanentbostad året om. I nuläget bor det ca 2000 personer permanent på Ljusterö. På Ljusterö finns allt man kan önska sig som skärgårdsbo. Allt ifrån ljuvlig natur med skog och hav till idrottsaktiviteter som paddel och golf samt god mat och färskt bröd. Har du egen båt kommer du snabbt upptäcka närheten till andra mysiga skärgårdsöar som Grinda, Svartsö, Ingmarsö och Nässlingen är bara några att nämna. Ett eget förråd finns i anslutning till varje bostad.

  • Premium
  • Uteplats
  • Energieffektiv
Norra Gårdslötsvägen 9, Åkersberga, Österåkers kommun

Norra Gårdslötsvägen 9

Fritidshus
Åkersberga, Österåkers kommun
Svensk Fastighetsförmedling Åkersberga
2 995 000 kr
35 m²
1 rum
4 664 m² tomt

Varmt välkommen till Norra Gårdslötsvägen 9 och detta mysiga fritidshus byggt 1962 med stor tomt och ett fint läge. Letar du efter den perfekta tomten där du kan bygga vidare på det befintliga huset, eller om du vill bygga nytt. Här bor man ostört med lantligt och naturskönt läge med gång- och cykelavstånd till sjö och hav och fina promenadstråk i naturen med endast 10 minuter till centrala Åkersberga. Goda bussförbindelser till Åkersberga centrum, skolor och förskolor. Ett hus att verkligen trivas i. Varmt välkommen på visning!

  • Uteplats

Visar alla 4