Spruthusvägen 13

Lofsdalen, Härjedalens kommun Se på karta

5 500 000 kr

Bostadstyp
Fritidshus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
170 m²
Tomtarea
1 035 m²
Byggår
2021
Driftkostnad
10 428 kr/år

Kom på visning v. 44.
Nybyggt hus med perfekt läge! Från detta hus är det gångavstånd till allt vad Lofsdalen har att erbjuda. Centralt i byn, men ändå avskilt. En kort promenad till Lofssjöns badstrand. Fina längdspår och skoterspår några hundra meter bort. Ett fantastiskt hus med stora ytor så du behöver ej fundera på hur alla ska rymmas på julafton. Från altanen är det fin utsikt mot Hovärksfjället och skidbackarna men också Sömlingshågna som ligger på andra sidan Lofssjön. Skolan och förskola ligger alldeles i närheten och gångavstånd till ICA, restauranger, badplats och bensinmack.

Huset har rymliga och luftiga rum, varav fyra sovrum, som är lättmöblerade och lätt huserar en familj men även ett antal gäster. Här finns plats för garderober i sovrummen och inte minst i badrummet på nedre plan som rymmer hela 4 linneskåp. Allrummet är stort och ljust med fönster på tre sidor och givetvis finns en kaminen vackert centrerat i rummet. Här finns utgång till altanen som har fin utsikt och stor plats för sommarens grillkvällar och vinterns afterski. Köket är stort och luftigt och inrymmer större matgrupp.

Huset fungerar så klart lika bra som fritidshus för den som uppskattar den bofasta standarden och ge generösa ytorna. Altanen som löper längs tre sidor av huset kommer att bli väl utnyttjad av en ny ägare då den har plats för både sittgrupp och matmöbel. Tomten är till största delen en naturtomt men för den som önskar en mer planerad tomt finns möjlighet till det. Boka en tid med oss för visning på plats eller digitalt om ni hellre föredrar det. Vi är flexibla!

I annonsen på mäklarens sida (gå vidare från Hemnet) så finns video filmad inne i huset. Vi kallar det digital rundvandring.

Läs mer hos mäklaren
HusmanHagberg Härjedalen

Kontakta mäklaren

Maria Sondell

HusmanHagberg Härjedalen
Mäklare Maria Sondell, HusmanHagberg Härjedalen