Gläntastigen 1

Ronneby kommun Se på karta

990 000 kr

Bostadstyp
Fritidshus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
92 m²
Biarea
12 m²
Tomtarea
2 428 m²
Byggår
1909
Driftkostnad
15 441 kr/år

Nu finns tillfälle att förvärva ett klassiskt svenskt torpställe för er som drömmer om ett eget semesterparadis! Via grusvägen når vi en glänta med avskilt läge, vackert omgiven av lövskog och stenmurar. Vi välkomnas av en inbjudande veranda med sittbänkar och vacker snickarglädje. Här finns boningshus på 92 kvm fördelat på 5 rum (varav 2-3 sovrum), garage, liten källare och fristående vedbod. Fastigheten har löpande underhållits och har under senaste åren fått nya fönster och braskamin installerad. Passar både som fritidshus och permenentboende.

Trädgården på 2428 kvm lämpar sig både för lek, avkoppling eller odling. En rofylld miljö där man gärna spenderar fritiden med vänner på den soliga altanen eller finner skugga under trädkronorna med en bra bok.
Med närhet till traktens svampskogar, badsjöar, blåbärsriken och fina cykelvägar finns många möjligheter till att samla ny kraft och energi med naturen som källa!

Här finns möjlighet att flytta in direkt och njuta av sommaren! Fastigheten säljs inklusive flera möbler och inventarier. Trädgårdsmöblerna i rotting ingår ej. Säljaren tar med sig personliga tillhörigheter. Fastigheten är förbesiktigad, protokoll finns hos mäklaren.

Hjärtligt välkomna att boka er tid för visning!

Läs mer hos mäklaren

Kontakta mäklaren

Martin Florén

Egendomsbyrån AB
Mäklare Martin Florén, Egendomsbyrån AB
+46 70 727 09 40

Visningstider

  • 16
    aug
    Tis 16 aug kl. 16:30–17:00
    Anmälan krävs. Klicka på "Läs mer hos mäklaren" för att komma till “Boka tid för visning"
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.