Flockstigen 6

Tandådalen, Sälen, Malung-Sälens kommun Se på karta

5 500 000 kr

Bostadstyp
Fritidshus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
64 m²
Biarea
28 m²
Tomtarea
1 734 m²
Byggår
1969
Driftkostnad
80 526 kr/år

Underbar fjällstuga med härlig utsikt över Tandådalen. Här bor du stenkast från Tandådalen Östra med närhet till såväl längdspår som skoterleder i området. Under sommarmånaderna erbjuds både fina vandrings- och cykelleder.

Flockstigen 6 består av ett suterränghus samt gäststuga om totalt 68+28 kvm och 8 bäddar. I huvudbyggnaden möts du av en praktisk entré med gott om förvaring. Stort allrum med braskamin och plats för hela familjen. Anslutande fullutrustat kök och utgång till solaltan i västerläge med god utsikt mot kalfjäll. Två sovrum varav ett med dubbelsäng och ett med våningssäng. I entréplan återfinns även en wc.

Souterrängplanet utgörs av relaxavdelning med golvvärme, dusch, wc, bastu, spabad, tvättmaskin och torkskåp. I Är finns även ett rum med plats för familjesäng samt utgång direkt på tomten.

Gäststugan på gården inrymmer ett rum med en platsbyggd våningssäng och ett helkaklat badrum med dusch och golvvärme. Två fristående förråd finns att tillgå på tomten. På fastigheten finns parkering för flera bilar och laddstolpe för elbil.

Bostaden hyrs ut via Skistar AB. Köparen förbinder sig att inträda avtalet i säljarens ställe. Hyresintäkter enligt säljarens uppgifter säsongen (2022/2023) 97 395 kr/år netto.

Inventarier ingår i förevisat skick förutom inredningsdetaljer och andra personliga tillhörigheter.

För digital eller privat visning och intresseanmälan, vänligen kontakta ansvarig mäklare.

Läs mer hos mäklaren
Sälenmäklaren AB

Kontakta mäklaren

Ludwig Forsberg

Sälenmäklaren AB
Mäklare Ludwig Forsberg, Sälenmäklaren AB
0702-896 683