Sälenmäklaren AB

Sälenmäklaren AB

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Danskvägen 22, Kläppen, Sälen, Malung-Sälens kommun

Danskvägen 22

Fritidshus
Kläppen, Sälen, Malung-Sälens kommun
Sälenmäklaren AB
4 175 000 kr
110 m²
4 rum
812 m² tomt

Välkommen till detta moderna och stilfulla fritidsboende! Ett stenkast från bostaden finner du Kläppens breda utbud av såväl utförsåkning, längdspår, skoterleder och nöjen. En perfekt familjeanläggning både sommar som vinter, med mysiga restauranger, bageri, shopping, hotell mm. Goda uthyrningsmöjligheter för dig som vill finansiera ditt fritidsboende genom uthyrning via Kläppen Ski Resort. Detta nybyggda fritidsboende med hög standard är välplanerat och passar större sällskap. Här välkomnas du in till den öppna planlösning i kök och allrum. Den höga takhöjden och de stora fönsterpartierna inger ett luftigt och härligt intryck. Det moderna köket är fullt utrustat med praktisk köksö i centrum för mer arbetsytor. Allrummet har plats för det större matbordet där hela familjen kan samlas för middag. Braskaminen är centralt placerad i rummet och kan avnjutas såväl vid middagsbordet som vid soffhörnan. Här finns även utgång till det generösa altandäcket som kan nyttjas såväl sommar som vinter i perfekt solläge!. Totalt inrymmer bostaden tre sovrum med 9-11 bäddar. Två helkaklade badrum med dusch där det större badrummet även inrymmer bastu. Separat tvättstuga med tvättmaskin, torktumlare och torkskåp ligger i direkt anslutning till entrén. Rymlig hall med slitstarkt golv och gott om förvaringsutrymme och utanför entrédörren hittar du skidförrådet. Vattenburen golvvärme i hela bostaden ger skön komfortkänsla för kalla fötter. Inventarier ingår i förevisat skick förutom inredningsdetaljer och andra personliga tillhörigheter. Tillträde enligt överenskommelse. Uthyrningsavtal finns med Kläppen Ski Resort AB. Köparen förbinder sig att ingå avtalet i säljarens ställe. Hyresintäkter om ca 100-120 000 kr/år när uthyraren dragit sin provision. Avdrag görs för egna veckor. För digital eller privat visning och intresseanmälan, vänligen kontakta ansvarig mäklare. Nu kan du även besöka bostaden genom en virtuell visning. Klicka på "Läs mer hos mäklaren" för att besöka vår 3D visning.

Gula Byn 403A, Lindvallen, Sälen, Malung-Sälens kommun
 • Budgivning pågår

Gula Byn 403A

Lägenhet
Lindvallen, Sälen, Malung-Sälens kommun
Sälenmäklaren AB
2 800 000 kr
40,8 m²
3 rum
vån 2/2
3 040 kr/mån
68 627 kr/m²

Bostaden inrymmer tre rum och kök på välplanerad boyta om ca 41 kvm med ljusa fräscha färger och materialval genomgående i hela bostaden. Här möts du av en entré med goda förvaringsmöjligheter och direkt till vänster finner du ett helkaklat badrum i vitt kakel med vackert bronsfärgat klinkergolv och fondvägg med mosaik i duschhörnan. Från hallen kliver du direkt ut i allrummet som möblerats med båda soffhörna och köksmöbel. Köket är fullt modernt utrustad med spishäll, ugn och diskmaskin samt kyl/frys. Från allrummet tar du dig direkt ut till balkongen med fin utsikt mot öster. I anslutning till allrummet finner du två sovrum med totalt 6-7 bäddar fördelat på ett större rum med två våningssängar samt i det andra rummet finns en familjesäng med bredare underslaf. Uteplats på framsidan i västerläge med utsikt mot backen. Skidförråd direkt utanför entrén. Lägenheten är belägen på övre planet i suterrängparhus mitt i backen i Lindvallen! Här får du ett liftnära boende i en obelånad bostadsrättsförening med mycket god ekonomi. Lägenheten är belägen mellan Experium och Gustavtorget bara några tiotal meter till skidbacken som leder ner till Gladans liftstation. Här bor du med närhet till allt du kan önska i fjällen och ett stort aktivitetsutbud för hela familjen både sommar som vinter. Allt från skidåkning till restauranger, shopping, bad/spa, lekland, gym, bowling, frisör mm. Bostaden belastas inte av något uthyrningsavtal men kan med fördel hyras ut med goda hyresintäkter. Inventarier ingår i förevisat skick förutom inredningsdetaljer och personliga tillhörigheter. Tillträde enligt överenskommelse. För digital eller privat visning och intresseanmälan, vänligen kontakta ansvarig mäklare. Nu kan du även besöka bostaden genom en virtuell visning. Klicka på vår 3D- länk i beskrivningen.

 • Plus
 • Balkong
 • Uteplats
Timmerby Village 11E, Lindvallen, Sälen, Malung-Sälens kommun

Timmerby Village 11E

Lägenhet
Lindvallen, Sälen, Malung-Sälens kommun
Sälenmäklaren AB
5 700 000 kr
81 m²
4 rum
vån 2/2
4 754 kr/mån
70 370 kr/m²

Exklusiv bostadsrätt mitt i pisten med gångavstånd till allt du kan önska i fjällen. Med ett oslagbart Ski in/ski out-läge kan hela familjen, oavsett ålder, med enkelhet ta sig både till och från skidbacken. Bara en kort promenad bort ligger Experium, en plats som lockar med året runt-aktiviteter för hela familjen. Med sina generösa 81 kvadratmeter är denna bostadsrätt perfekt planerad för umgänge och avkoppling. Materialvalen är noggrant utvalda med varma färgtoner som ger en genuin modern fjällkänsla. En takhöjd på nästan 7 meter som högsta punkt och stora fönsterpartier skapar tillsammans en härlig rymd och ljusinsläpp. Den imponerande stenbeklädda braskaminen har sin plats mitt i centrum av allrummet och härifrån har du även direkt utgång till balkongen i västerläge med vacker utsikt över naturen och skidbacken. Allrummet smälter samman med köksdelen och skapar en öppen yta för såväl middagar som avkoppling. Köket är fullt utrustat och har eleganta mörka skåpluckor. Vidare erbjuds här tre sovrum med plats för 6-7 bäddar samt två rymliga och smakfullt utformade badrum. Det större sovrummet har plats för dubbelsäng och de två mindre sovrummen inrymmer unikt platsbyggda våningssängar med förvaring under. De moderna badrummen är helkaklade i harmoniska grå toner. Båda badrummet inkluderar wc och dusch medan det större även har bastu och tvättmaskin/torktumlare. Praktisk hall med tillhörande torkskåp och förvaring. Bostaden belastas inte av något uthyrningsavtal. Men kan med fördel hyras ut med goda intäkter. Inventarier kan ingå enligt separat överenskommelse. För digital eller privat visning och intresseanmälan, vänligen kontakta ansvarig mäklare. Du även besöka bostaden genom en virtuell visning. Klicka på "Läs mer hos mäklaren" för att besöka vår 3D visning.

 • Balkong
Fjällbäcken 5D, Lindvallen, Sälen, Malung-Sälens kommun

Fjällbäcken 5D

Lägenhet
Lindvallen, Sälen, Malung-Sälens kommun
Sälenmäklaren AB
3 295 000 kr
61,2 m²
5 rum
vån 2/2
2 468 kr/mån
53 840 kr/m²

Här finns möjlighet att förvärva en nyproducerad bostadsrätt i Lindvallen. Bostaden färdigställs nu i december 2023 och kan tillträdas före jul enligt plan. Välplanerad bostadsrätt om fem rum och kök. Bostadens entréplan inrymmer allrum med braskamin och köksdel, två sovrum samt helkaklat badrum med bastu. Loftet inrymmer allrum samt ett sovrum. Terrass i anslutning till entrén med skidförråd. Utsikt från terrassen mot öster och dalgången. Bostaden säljs omöblerad. Detta nybyggda område Fjällbäcken är beläget i anslutning till Söderåstorget i Lindvallen. Vid Söderåstorget finns skidbackar, liftar, restauranger och du når hela Lindvallens skidområde utan att behöva ta bilen. Gångavstånd till Experium och alla aktiviteter i Lindvallen. Här finns ett brett utbud av skidåkning, cykling, restauranger, shopping, bad/spa, lekland, gym, bowling, frisör och mycket mer. Vill du veta mer om Lindvallen och Sälenfjällen, läs mer på www.skistar.com För mer information och intresseanmälan, vänligen kontakta ansvarig fastighetsmäklare.

 • Plus
 • Uteplats
Pistvägen 545A, Kläppen, Sälenfjällen, Malung-Sälens kommun

Pistvägen 545A

Lägenhet
Kläppen, Sälenfjällen, Malung-Sälens kommun
Sälenmäklaren AB
2 550 000 kr
79 m²
3 rum
3 481 kr/mån
32 278 kr/m²

Välplanerad parhuslägenhet med loft belägen ett stenkast från transportlift i Mitt i Pisten-området, som är ett av Kläppens populäraste stugområden. Här finns även skidväg ner till Tranantorget och preparerade längdspår knappt 100 meter från husknuten, vilka man också når via skidvägen som går bakom huset, bästa ski in/outläget! Bakom huset passerar också Kläppens nya hinderbana, en löparslinga på ca 3 km med olika träningshinder längs slingan. Under sommaren kan du utforska den vackra naturen genom cykling eller vandring och uppleva alla fantastiska platser och sommaraktiviteter som Kläppen har att erbjuda. Strax nedanför Kläppens camping rinner Västerdalälven där du kan bada, fiska, paddla kanot och uppleva massor av roliga äventyr med hela familjen. Bostaden har ett trivsamt allrum med generös takhöjd, fullt utrustad köksdel och en mysig braskamin för kyliga kvällar. Från allrummet har du direktutgång via altandörren till den underbara solaltanen med en fantastisk utsikt över fjällnaturen och Kläppens skidbackar. På entréplan finner du också en rymlig hall med gott om plats för avhängning och från hallen angränsar två badrum samt 2 sovrum där ett av sovrummen har en extrasäng att fälla ner från väggen. Totalt upp till 10 bäddar. Låsbart skidförråd i direkt anslutning till entrén samt ett förråd på baksidan av huset. Inventarier ingår i förevisat skick förutom personliga saker. Uthyrningsavtal finns med Kläppen Skiresort AB och köparen förbinder sig att ingå avtalet i säljarens ställe och ta över bokningarna för kommande vintersäsong. Hyresintäkter om ca 100-120 000 kr/år när uthyraren dragit sin provision. Avdrag görs för egna nyttjade veckor. Ägarbokade veckor för säsongen 2023/24: V.48, 49, 50, 51, 52, 1, 3, tors-sön v.6, tors-sön v.13 & 14. Tillträde enligt överenskommelse. För digital eller privat visning och intresseanmälan, vänligen kontakta ansvarig mäklare. Nu kan du även besöka bostaden genom en virtuell visning. Klicka på "Läs mer hos mäklaren" för att besöka vår 3D visning.

 • Uteplats
Fingersvampsvägen 36, Lindvallen, Sälen, Malung-Sälens kommun

Fingersvampsvägen 36

Fritidshus
Lindvallen, Sälen, Malung-Sälens kommun
Sälenmäklaren AB
3 950 000 kr
104 m²
6 rum
1 322 m² tomt

Parhus belägen i naturskön fjällmiljö på attraktiva Gubbmyren i Lindvallen. Här omges du av bär- och svampskog runt husknuten och med fina vandrings- och cykelleder som inbjuder till äventyr. Vintertid har du närhet till både skoterled och preparerade skidspår. Vill du enkelt ta dig till Lindvallens skidanläggning kan du hoppa på den populära skid- & badbussen som passerar i området. Med bil tar det endast några minuter till Experium och Gutavtorget som erbjuder ett stort utbud av sommaraktiviteter, bad/spa, restauranger, shopping och nöjen. Bostaden består av två enheter, A+B, där båda delarna inrymmer allrum och köksdel i öppen planlösning med generösa ytor för umgänge. Mysig braskamin och utgång till altan i soligt västerläge. Två sovrum, badrum med dusch och bastu, separat toalett med WC & tvättmaskin samt ett öppet sovloft. Köksdelen är fullt utrustad med allt du kan tänkas behöva för bekväm matlagning. Utvändigt skidförråd finns på A-delen. B-delen hyrs ut vi GUMO i Sälen. Köparen förbinder sig att inträda avtalet i säljarens ställe. Möjliga hyresintäkter om ca 70 000 kr efter uthyraren dragit sin provision. Fastigheten är förbesiktad. Kontakta ansvarig mäklare för att ta del av protokollet. Inventarier ingår i förevisat skick förutom personliga tillhörigheter. Tillträde enligt överenskommelse. För digital eller privat visning och intresseanmälan, vänligen kontakta ansvarig mäklare. Nu kan du även besöka bostaden genom en virtuell visning. Klicka på "Läs mer hos mäklaren" för att besöka vår 3D visning.

Stöten Mitt 115, Stöten, Sälen, Malung-Sälens kommun

Stöten Mitt 115

Lägenhet
Stöten, Sälen, Malung-Sälens kommun
Sälenmäklaren AB
995 000 kr
35 m²
2 rum
vån 1/3
4 667 kr/mån
28 429 kr/m²

Bostadsrätt med oslagbart ski in - skioutläge i centrala Stöten! Ett stenkast från lägenheten finns Stötens utbud av restauranger och nöjen, allt från spabad till bowling och skotersafari. I området hittar du även längdskidspår och skoterleder. Lägenheten inrymmer allrum med kökdsdel där allrummet är inrett med soffa, TV samt köksmöbel. Sovrum med två separata sovalkover med skjutdörrar till båda. Helkaklat badrum med dusch och torkskåp. Rymlig hall med gott om förvaringsmöjligheter. Föreningen erbjuder gemensamma ytor i trapphusen med bastu och relax som får nyttjas av både gäster som hyr och lägenhetsinnehavare. Bostaden hyrs ut via Stöten i Sälen. Köparen förbinder sig att inträda avtalet i säljarens ställe. Ägarbokade veckor: ??? Hyresintäkter om ca 71 000kr per vintersäsong efter att Stöten dragit sin provision enligt säljarens uppgifter. Möbler och inventarier ägs av föreningen och byts ut efterhand vid behov. Skidförråd finns på balkongen samt i entrén. Tillträde enligt överenskommelse För digital eller privat visning och intresseanmälan, vänligen kontakta ansvarig mäklare. Du kan även besöka bostaden genom en virtuell visning. Klicka på "Läs mer hos mäklaren" för att besöka vår 3D visning.

 • Balkong
 • Hiss
Fjällvillevägen 42, Tandådalen, Sälen, Malung-Sälens kommun

Fjällvillevägen 42

Lägenhet
Tandådalen, Sälen, Malung-Sälens kommun
Sälenmäklaren AB
4 400 000 kr
55 m²
3 rum
vån 1/1
2 500 kr/mån
80 000 kr/m²

Välkommen till denna mysiga bostadsrätt i obelånad förening. Här bor du med utsikt över Hundfjället, med närhet till längdspåren och transportliften mellan Tandådalen och Hundfjället. Bostaden inrymmer ett allrum med ett imponerande fönsterparti med ett härligt ljusinsläpp och fin utsikt. Öppen planlösning mellan kök och allrum med ryggåstak. Här finns gott om sällskapsytor för hela familjen. Två sovrum med våningssängar, totalt 8 bäddar. WC med golv- och väggmatta, samt ett separat duschrum med bastu. Rymlig hall med gott om förvaring och torkskåp. Tandådalen erbjuder aktiviteter och nöjen för hela familjen, en fördel med denna del av fjället är förbindelsen med lift eller gångväg till Hundfjället. Här får du ta del av två skidanläggningar med både utförsåkning, längdspår och skoterleder. Utvändigt förråd i anslutning till entrén, parkering utanför dörren. Möjlighet till utbyggnad finns. Inventarier ingår i förevisat skick förutom inredningsdetaljer och andra personliga tillhörigheter. Bostaden hyrs ut via Skistar. Köparen förbinder sig att inträda avtalet i säljarens ställe. Möjliga intäkter ca 158 000kr kr före avdrag för uthyrarens provision. Ägarbokade veckor för säsongen 23/24 är: V.8, 13 & 14 För digital eller privat visning och intresseanmälan, vänligen kontakta ansvarig mäklare. Nu kan du även besöka bostaden genom en virtuell visning. Klicka på "Läs mer hos mäklaren" för att besöka vår 3D visning.

 • Uteplats
Röda Byn 21:1, Tandådalen, Sälen, Malung-Sälens kommun

Röda Byn 21:1

Lägenhet
Tandådalen, Sälen, Malung-Sälens kommun
Sälenmäklaren AB
3 300 000 kr
50 m²
3 rum
vån 2/2
2 620 kr/mån
66 000 kr/m²

Välkommen till en bostadsrätt i obelånad förening med en fantastisk utsikt i Röda Byn, Tandådalen. Ski in/ski outläge med Solliften runt hörnet och längdspåren utanför dörren. Inom gångavstånd finns även matbutiker, caféer, barer, butiker och restauranger. För den som vill utforska mer av skidområdet finns transportliften som tar dig mellan Tandådalen och Hundfjället. Du har enkel tillgång till båda skidanläggningarna vilket ger dig oändliga möjligheter att upptäcka nya backar och spännande terräng. Bostaden om ca 50 kvm är omsorgsfullt inredd och har allt du behöver för en bekväm vistelse. Det välutrustade köket och allrummet blir hjärtat av bostaden där hela familjen får plats att umgås. Här får du ett härligt ljusinsläpp och en hänförande utsikt över fjället. Utgång till balkongen med Tandådalens bästa solläge! Två mysiga sovrum varav ett har dubbelsäng och det andra två våningssängar, totalt på 6 bäddar. Efter en aktiv dag utomhus kan du med fördel koppla av i bastun, eller njuta av en varm dusch. Separat wc med handfat och toalett. Rymlig hall med torkskåp och förvaringsmöjligheter. Bostaden hyrs ut via GUMO. Beräknade intäkter enligt säljaren ca 100 000 kr. Inventarier ingår i förevisat skick förutom personliga tillhörigheter. För digital eller privat visning och intresseanmälan, vänligen kontakta ansvarig mäklare. Du även besöka bostaden genom en virtuell visning. Klicka på "Läs mer hos mäklaren" för att besöka vår 3D visning.

 • Uteplats
Rörbäcksnäs 604, Rörbäcksnäs, Sälen, Malung-Sälens kommun

Rörbäcksnäs 604

Villa
Rörbäcksnäs, Sälen, Malung-Sälens kommun
Sälenmäklaren AB
980 000 kr
64 + 64 m²
3 rum
1 317 m² tomt

Charmig villa med stor potential, perfekt för både permanent- eller fritidsboende belägen i centrala Rörbäcksnäs. Här bor du endast ett stenkast från Rörbäcksnäs Vildmarksskola, fina preparerade skidspår och cykelleder på sommaren samt bekvämt promenadavstånd till den lokala ICA-butiken. Rörbäcksnäs ligger endast 5 min från Scandinavian Mountains Airport, 10 min till Hundfjällets skidanläggning och 40 min till Trysil. Här finns några av Sveriges bästa cross country-cykelbanor, totalt 118 km av actionfyllt cyklande för såväl erfarna åkare som nybörjare. När du kliver in i bostaden möts du av en rymlig hall med bra avhängsningsytor och gott om förvaringsutrymme. Det äldre köket har bevarat sin charm med många originella detaljer, som den vedeldade kokspisen. Spisen har dubbelugn som passar perfekt vid bakning eller matlagning där fler rätter ska tillagas samtidigt. Här finns utrymme som skapar plats för familj och vänner att samlas på. Vidare i bostaden finns två rejäla sovrum, båda med plats för två våningssängar varav en familjesäng. Badrum med WC och duschkabin. På källarplan finner du gott om plats för förvaring, vallamöjligheter och tvättstuga med torkskåp samt värmepannan. Dessutom finns ett garage med egen ingång från utsidan. Det finns även en oinredd vind där endast fantasin sätter gränserna för vidare inredning. På fastigheten står förrådsbyggnader med bra plats för förvaring. Inventarier kan ingå vid separat överenskommelse. För digital eller privat visning och intresseanmälan, vänligen kontakta ansvarig mäklare. Nu kan du även besöka bostaden genom en virtuell visning. Klicka på "Läs mer hos mäklaren" för att besöka vår 3D visning.

 • Plus
Varglyan 92 (Frostvägen), Stöten, Sälen, Malung-Sälens kommun

Varglyan 92 (Frostvägen)

Lägenhet
Stöten, Sälen, Malung-Sälens kommun
Sälenmäklaren AB
2 995 000 kr
80 m²
5 rum
vån 2/2
2 375 kr/mån
37 438 kr/m²

Välkommen till denna fräscha välplanerad bostadsrätt med fem rum och kök, belägen en trappa upp i ett flerfamiljshus. Låg månadsavgift där det mesta av kostnaderna ingår. Här bor du med ski in & outläge och tar på skidorna direkt vid husknuten och glider ner längs den nyanlagda pistvägen till skidbacken, liften och längdspåren. Kvällstid kan du ta en kort promenad och avnjuta en god middag vid någon av Stötens mysiga restauranger. Stötens skidanläggning erbjuder ett brett utbud av aktiviteter för hela familjen. Bostaden inrymmer allrum med köksdel, fyra sovrum och badrum med dusch och bastu samt gästtoalett, hall med avhängningsytor och förvaringsmöjligheter. Hallen har klinker med golvvärme för bästa komfort, här hittar du även torkskåp och städskåp. Allrummet bjuder på generösa umgängesytor i både soffhörna och runt matbord, perfekt för den stora familjen eller sällskapet. Köket är fullt utrustat med allt du behöver för matlagning i fjällen. Utgång via altandörr från allrummet till den trevliga balkongen som ligger i söderläge och som går runt knuten till västerläge, vilket gör att du kan fånga solen hela dagen. Sommartid kan du sitta på balkongen och lyssna till fågelkvitter och den rogivande, porlande bäcken, som ringlar sig en bit från huset. Lägenheten inrymmer totalt 10 bäddar. Två av sovrummen har dubbelsängar varav i det större sovrummet finns även en våningssäng och de övriga två sovrummen inrymmer varsin våningssäng. Detta boende passar perfekt för två familjer eller för den större familjen. Badrummet har kakel och klinker samt golvvärme och här kryper du enkelt in i bastun efter en kall skiddag i spåret eller i backarna. Två mindre skidförråd finns i direkt anslutning till entrén samt ett större varmbonat förråd är beläget i separat gårdsbyggnad, precis vid foten av entrétrappan. Bostaden belastas inte med något uthyrningsavtal men kan med fördel hyras ut med goda hyresintäkter. Säljaren hyr ut några veckor privat till vänner och bekanta. Föreningen har låg belåningsgrad på ca 70 000 kr per lägenhet. Tillträde enligt överenskommelse. Inventarier ingår i förevisat skick förutom personliga tillhörigheter. För digital eller privat visning och intresseanmälan, vänligen kontakta ansvarig mäklare. Nu kan du även besöka bostaden genom en virtuell visning. Klicka på "Läs mer hos mäklaren" för att besöka vår 3D visning.

 • Plus
 • Balkong
Kallsjösätervägen 452, Kläppen, Sälen, Malung-Sälens kommun
Kallsjösätervägen 452, Kläppen, Sälen, Malung-Sälens kommun, bild 2
Kallsjösätervägen 452, Kläppen, Sälen, Malung-Sälens kommun, bild 3

Kallsjösätervägen 452

Fritidshus
Kläppen, Sälen, Malung-Sälens kommun
Sälenmäklaren AB
4 000 000 kr
62 + 62 m²
6 rum
1 316 m² tomt

Trevligt fritidshus med suterrängvåning belägen på Horrmundberget i Kläppen. Här ges du möjligheten att bo i harmoni med naturen runt husknuten och vacker utsikt över Kläppens skidbackar. Med närhet till transportlift, skidspår, skoter- och vandringsleder är detta ett tillfälle du inte vill missa. Kläppen erbjuder inte bara fantastisk skidåkning vintertid utan även flertalet olika aktiviteter årets runt för alla åldrar. Strax nedanför Kläppens camping rinner Västerdalälven där du kan bada, fiska, paddla kanot, äta glass på Iris glasskafé och uppleva massor av roliga äventyr med hela familjen. I bostaden möts du av en rymlig hall som leder dig vidare in i husets öppna planlösning. Allrummet tillsammans med köket skapar generösa utrymmen för familj och vänner att samlas på. Köket är utrustat med alla bekvämligheter du kan önska dig. Från köket tar du dig ut på balkongen i soligt söderläge med utsikt mot Kläppens toppstuga. Här finns även två sovrum och ett badrum med wc, bubbelbadkar, kommod, tvättmaskin och torktumlare. Suterrängplan är nyligen renoverad under 2023 med genomgående mysig grå färgsättning. Värmande vattenburengolvvärme för kalla fötter på hela våningen. Här finner du allrum avsett för umgänge och avkoppling med utgång till uteplats, två sovrum, gästtoalett och separat duschrum med bastu. På fastigheten finns även ett skoterförråd och en oisolerad friggebod. Bostaden belastas inte av något uthyrningsavtal. Inventarier ingår i förevisat skick förutom personliga tillhörigheter. Tillträde enligt överenskommelse. För digital eller privat visning och intresseanmälan, vänligen kontakta ansvarig mäklare. Nu kan du även besöka bostaden genom en virtuell visning. Klicka på "Läs mer hos mäklaren" för att besöka vår 3D visning.

 • Premium
Grå Byn 16B, Tandådalen, Sälen, Malung-Sälens kommun
 • Budgivning pågår

Grå Byn 16B

Lägenhet
Tandådalen, Sälen, Malung-Sälens kommun
Sälenmäklaren AB
1 950 000 kr
31 m²
2 rum
vån 2/2
2 186 kr/mån
62 903 kr/m²

Här välkomnas du möjligheten att bli ägare till en modernt rustad Ski In-Ski Out lägenhet i Grå byn, med direkt anslutning till stora backen och barnbacken i Tandådalen. Vill man åka längdskidor är det omkring 3 minuters promenad till spåret Kalven runt som sen förgrenar sig i ett brett utbud av olika spår. På bekvämt gångavstånd kan man hyra skoter, eller på sommarhalvåret cykel, och enkelt nå skidskola, sportshop, fjällkyrka, mataffärer och restauranger/nöjen. Med bil ligger Internationella Scandinavian Mountain Airport ca 15 minuter härifrån. Lägenheten på övre plan, fri från insyn, är 31 kvm och granne med husets gemensamma bastu och duschar. I trapphuset finner du ett låsbart skidskåp tillhörande lägenheten samt gemensam vallabänk. I lägenheten möts du av en hall med praktisk, smakfull och funktionell inredning med fokus på bra förvaring för hjälmar, pjäxor m.m. I anslutning till hallen finns ett upprustat rymligt badrum med torkskåp, varmvattenberedare, gott om krokar/hängare, tvättställskommod med lådor för bra förvaring samt nyare WC-stol. När man passerat hallen möts man av en öppen ljus sällskapsyta med kök och vardagsrum. Här erbjuds ett fullutrustat modernt kök för trivsamt umgänge, med nyare husgeråd, diskmaskin, spis, kyl- och frys kombiskåp samt micro. Tv:n erbjuder 17 kanaler och det finns wi-fi med fiber. Bäddsoffa med två sängplatser, vilket gör att lägenheten har 4+2 bäddar totalt. Från vardagsrummet kommer du till en sovavdelning som är utrustat med en rymlig garderob vilken fungerar som avskiljare mellan två våningssängar med tapetserade sänghimlar. Från sovrumsfönstren har du utsikt mot skidbacken. En parkeringsplats strax utanför huset ingår per lägenhet, 8 st platser med laddstolpe för elbilar finns att tillgå vid den nedre parkeringen. Ägare erbjuds tillgång till föreningens bokningsbara tvättstuga. Uthyrningsavtal via Bengt-Martins kan generera ca: 139 000kr vid full beläggning när uthyraren dragit sin provision/säsong. Avdrag görs för egna veckor. Avtalet löper till 31/5 2024, om det inte sägs upp kommer det då automatiskt att förnyas och löper ett år i taget med ömsesidig uppsägningsrätt för stugförmedlaren och stugägaren. Inventarier och inredningsdetaljer ingår i köpeskillingen förutom personliga tillhörigheter.

Tallmyrslingan 11B, Högfjället, Sälen, Malung-Sälens kommun

Tallmyrslingan 11B

Lägenhet
Högfjället, Sälen, Malung-Sälens kommun
Sälenmäklaren AB
3 975 000 kr
87 m²
4 rum
vån 1/1
4 037 kr/mån
45 690 kr/m²

Underbar bostadsrätt i fulltimmer belägen ett stenkast från Högfjället. Här bor ni i ett mysigt område med ett fåtal bostäder och med närhet till naturen och fjällen. I området finns en anslutningslift som tar dig direkt till Högfjällets skidområde där du även kan ansluta till Lindvallen med förbindelselift. För den som föredrar längdskidorna passerar de många spåren området, här finns möjlighet att ansluta direkt till spåren som tar dig mot Högfjället eller Tandådalen. Skoterled passerar en liten bit bort. Sommartid har du tillgång till några av Sälenfjällens finaste vandrings- och cykelleder. Härifrån kan du ansluta direkt till Kungsleden som ger dig en trevlig utflykt med härliga vyer! Bostaden är välplanerad på 87 kvm. Här välkomnas du till ett imponerade allrum med ryggåstak och fönster upp till nock som ger ett fantastiskt ljusinsläpp. Genomgående i bostaden ger de rustika fulltimmerstockarna en varm och ombonad känsla. Öppen planlösning mellan kök och allrum vilket ger gott om ytor för att umgås med familj och vänner. Altan i perfekt solläge med fenomenal utsikt och spabad. Entréplan inrymmer två sovrum med varsin familjesäng. En separat wc och ett helkaklat badrum med dusch, bastu och tvättmaskin. Hall med torkskåp och goda avhängningsytor. Loftet inrymmer ett mindre allrum och ett sovrum med dubbelsäng och förvaring. Här finns ett takfönster som ger extra härligt ljus i rummet. I anslutning till entrén finns ett yttre skidförråd. Bostaden hyrs ut genom Gumo Ab. Möjliga intäkter ca 173 000kr efter avdrag för uthyrarens provision. Inventarier ingår i förevisat skick förutom inredningsdetaljer och andra personliga tillhörigheter. Tillträde enligt överenskommelse. För digital eller privat visning och intresseanmälan, vänligen kontakta ansvarig mäklare. Du kan även besöka bostaden genom en virtuell visning. Klicka på "Läs mer hos mäklaren" för att besöka vår 3D visning.

 • Uteplats
Sjungarbacken 1014, Kläppen, Sälen, Malung-Sälens kommun
 • Budgivning pågår

Sjungarbacken 1014

Lägenhet
Kläppen, Sälen, Malung-Sälens kommun
Sälenmäklaren AB
1 950 000 kr
44 m²
vån 1/1
3 000 kr/mån
44 318 kr/m²

Charmig och unik gavellägenhet i obelånad förening belägen i det populära området Sjungarbacken i Kläppen. Här bor du med bästa ski in - skioutläget och utsikt mot Gondol-liften i söderläge. Du har också bekvämt gångavstånd till fina preparerade längdspår, restauranger, matbutik och ett flertal aktiviteter året runt. Lägenheten är smakfullt renoverad och utger en mysig och värmande lodgekänsla. Den smarta planlösningen är uppdelat på ett välplanerat allrum med öppen spis och utgång till altan där du kan sitta och njuta av solen efter en dag i skidbacken. Fullt utrustad köksdel, ett sovrum på entréplan med våningssäng, hall och badrum med wc och dusch. Det unika sovloft är uppdelat i två sovalkover med en vägg mellan. Skidförråd finns i direkt anslutning till entrén på utsidan. Här har du även tillgång till fräsch servicebyggnad som är belägen på samma gård. Där finns bokningsbar bastu, dusch och tvättmöjligheter. Uthyrningsavtal finns med Kläppen Ski Resort AB. Köparen förbinder sig att inträda avtalet i säljarens ställe. Möjliga hyresintäkter ca 60-80 000 kr när uthyraren dragit sin provision. Avdrag görs för egna veckor. Ägarbokade veckor för kommande säsong: Julveckan (22/12-29/12), v.7 (11/2-18/2) och tors-sön v.13 (28/3 - 31/3) Inventarier ingår i förevisat skick förutom personliga tillhörigheter. Tillträde enligt överenskommelse. För digital eller privat visning och intresseanmälan, vänligen kontakta ansvarig mäklare. Nu kan du även besöka bostaden genom en virtuell visning. Klicka på "Läs mer hos mäklaren" för att besöka vår 3D visning.

 • Uteplats
Vargstigen 8B, Tandådalen, Sälen, Malung-Sälens kommun

Vargstigen 8B

Lägenhet
Tandådalen, Sälen, Malung-Sälens kommun
Sälenmäklaren AB
3 595 000 kr
83 m²
5 rum
vån 1/1
2 000 kr/mån
43 313 kr/m²

Bostadsrätt i parhus med loft i obelånad förening, utsikt över Hundfjället. I området passerar Skid- och badbuss som tar dig till skidanläggningarna. Runt husknuten finns Orrlidens längd- och skoterspår samt under sommartid vandrings- och cykelleder. Bostaden om totalt 83 kvadratmeter utgörs av 5 rum varav tre sovrum. Här möts du av ett större luftigt allrum i entréplan med ryggåstak. Anslutande köksdel och utgång till altan i soligt läge. Från allrummet har du perfekt utsikt över skidbackar och fjäll. Badrum med bastu dusch och separat wc. I loftplan finns ytterligare ett allrum samt ett sovrum och anslutande badrum med wc och dusch. Även från loftets allrum finns utgång till en mindre balkong. Möjlighet att installera braskamin kan finnas i samråd med styrelsen. Förråd finns i anslutning till entrén. Bostaden hyrs ut via Sälens Fritidshus. Enligt säljarens uppgift har intäkterna under vinter 22/23 varit 140 000kr och sommar 25 000 kr. Inventarier ingår i förevisat skick förutom vissa inredningsdetaljer och andra personliga tillhörigheter. För digital eller privat visning och intresseanmälan, vänligen kontakta ansvarig mäklare. Nu kan du även besöka bostaden genom en virtuell visning. Klicka på "Läs mer hos mäklaren" för att besöka vår 3D visning.

 • Balkong
 • Uteplats
Glaciärvägen 4, Stöten, Sälen, Malung-Sälens kommun

Glaciärvägen 4

Tomt
Stöten, Sälen, Malung-Sälens kommun
Sälenmäklaren AB
3 300 000 kr
1 165 m² tomt

Nu ges möjlighet att förvärva denna tomt högt belägen med fenomenal utsikt över Stöten. Här får du Ski in/Ski outläge med direkt anslutning till backar och skidliften som tar dig vidare till anläggningen. Skoterleder samt preparerade längdspår passerar en liten bit bort. Området passar hela familjen där du med enkelhet tar dig på skidor till bland annat restauranger, matbutiker, badhus och caféer. Från fastigheten är det endast en kort promenad till kvarterskrogen Bulldog Lodge. Byggrätt enligt planbestämmelser: - Största bruttoarea per tomt är 160 kvm. - Största byggnadsarea per tomt är 120 kvm - Utöver angivna areor får skärmtak och balkonger uppföras med sammanlagt högst 25 kvm byggnadsarea per tomt. - Högsta byggnadshöjd är för huvudbyggnad 4,5 m - Högsta byggnadshöjd för uthus är 3,0 m - Högsta taklutning är 30 grader - Fasadmaterial ska vara av trä - Takmaterial ska vara gräs/torv/sedum eller likvärdigt - Högst en huvudbyggnad och ett uthus får uppföras - Endast friliggande hus får uppföras - Boningsrum får inte inredas i uthus Anslutningsavgifter tillkommer för vatten/avlopp och debiteras. Betalas av köparen. Elanslutningsavgift tillkommer. Betalas av köparen. Anslutningsavgifter: Malungs El: 16-25A enligt 2023 års taxa 44 375 kr inkl. moms. Vamas: enligt 2023 års taxa 33 825kr/bostadsenhet. Del av anläggningsavgiften är debiterad och betald i samband med Vamas övertagande av VA-anläggningen i området Stöten. Vid bygglov debiteras en avgift/bostadsenhet enligt gällande VA-taxa.

Hundfjällscenter 412, Hundfjället, Sälen, Malung-Sälens kommun
Hundfjällscenter 412, Hundfjället, Sälen, Malung-Sälens kommun, bild 2
Hundfjällscenter 412, Hundfjället, Sälen, Malung-Sälens kommun, bild 3

Hundfjällscenter 412

Lägenhet
Hundfjället, Sälen, Malung-Sälens kommun
Sälenmäklaren AB
3 495 000 kr
53,8 m²
3 rum
vån 4/4
4 183 kr/mån
64 963 kr/m²

Välkommen till denna bostadsrätt mitt i hjärtat av Hundfjället! Här bor du i ett optimalt ski in - ski outläge med balkong och utsikt mot Tandådalens skidbackar. Brf Hundfjällscenter är även sammanlänkad med det nya Skistar Lodge Hotellet där du kan njuta av en mångsidig upplevelse med restauranger, barer, sportshop, gym, matbutik och bageri. Området erbjuder inte bara fantastisk skidåkning, utan även vackra preparerade längdspår, vandrings- och cykelleder. Om du önskar varierad skidåkning har du också en transportlift som binder samman Hundfjället med Tandådalens skidanläggning. Bostaden ligger högst upp på plan 4 och inrymmer ett allrum med imponerande takhöjd och stora fönsterpartier med bra ljusinsläpp. Härifrån har du direkt utgång till balkongen med gott om plats för utemöblerna och trevlig utsikt mot Tandådalens skidanläggning. Allrummet har även en mysig braskamin att värma sig framför under kalla vinterkvällar. Köksdelen ligger i öppen planlösning med allrummet och är fullt utrustat med allt du kan tänkas behöva. Vidare finns här ett badrum med wc och dusch samt två sovrum på övre plan med totalt 6 bäddar. Kombinerat skid- och pjäxförråd finns på entréplan. I byggnaden finns även gemensam bastu och bokningsbar tvättstuga. Stabil förening med god ekonomi. Föreningen godkänner inte juridisk person som köpare. Inventarier ingår i förevisat skick förutom personliga tillhörigheter. Uthyrningsavtal finns med Skistar och köparen förbinder sig att ingå avtalet i säljarens ställe. Möjliga hyresintäkter ca 115 000 kr/år när uthyraren dragit av sin provision. Avdrag görs för egna nyttjade veckor. Ägarbokad veckor säsongen 23/24: V2 Weekend , V6, V11, V13 & V14. Tillträde enligt överenskommelse. För digital eller privat visning och intresseanmälan, vänligen kontakta ansvarig mäklare. Nu kan du även besöka bostaden genom en virtuell visning. Klicka på "Läs mer hos mäklaren" för att besöka vår 3D visning.

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Hjortstigen 44C, Tandådalen, Sälen, Malung-Sälens kommun

Hjortstigen 44C

Lägenhet
Tandådalen, Sälen, Malung-Sälens kommun
Sälenmäklaren AB
3 490 000 kr
85 + 24 m²
5 rum
vån 1/1
4 438 kr/mån
41 059 kr/m²

Välkommen till en enastående bostadsrätt i parhus med fenomenal utsikt. Här kan du njuta av naturen som din närmsta granne och spendera avkopplande stunder på den soliga och härliga uteplatsen. På sommaren kan du utforska vandringsleder och på vintern kan du ta dig an längd- och skoterspår i området. Med bekväm tillgång till Skistars skid- och badbuss kan du enkelt nå de närmsta anläggningarna i Tandådalen och Hundfjället, som inte bara erbjuder enastående utförsåkning utan även flertalet restauranger och övrigt serviceutbud. Denna välplanerade bostad har moderna inslag av naturmaterial och ljusa färger, vilket ger en fräsch och inbjudande atmosfär. Här välkomnas du av ett ljust och rymligt allrum med fantastiskt ljusinsläpp från de stora fönstren. Allrummet ansluter till en fullt utrustad köksdel. På det nedre planet hittar du ett helkaklat badrum med dusch, bastu, tvättmaskin och torktumlare. Totalt erbjuder bostaden plats för 9 - 11 personer fördelat på fyra sovrum. På nedre planet finns två av dessa sovrum, ett med en dubbelsäng och ett med en våningssäng. Rymlig hall med goda förvaringsmöjligheter. På övre planet väntar ytterligare ett allrum med bäddsoffa. Här finner du även två sovrum med bekväma dubbelsängar samt ännu ett helkaklat badrum med dusch för extra bekvämlighet. Inventarier ingår i förevisat skick förutom personliga tillhörigheter och vissa inredningsdetaljer. Bostaden hyrs ut genom Air bnb Goda uthyrningsmöjligheter. Tillträde enligt överenskommelse. För digital eller privat visning och intresseanmälan, vänligen kontakta ansvarig mäklare. Du även besöka bostaden genom en virtuell visning. Klicka på "Läs mer hos mäklaren" för att besöka vår 3D visning.

 • Uteplats
Långtorpet 2L, Lindvallen, Sälen, Malung-Sälens kommun

Långtorpet 2L

Lägenhet
Lindvallen, Sälen, Malung-Sälens kommun
Sälenmäklaren AB
2 675 000 kr
45 m²
2 rum
vån 1/1
2 867 kr/mån
59 444 kr/m²

Välkommen till denna mysiga välplanerade bostadsrätt på 45 m² mitt i Lindvallen! Bostaden har öppen planlösning mellan kök och allrum. Det moderna köket med svarta skåpluckor är fullt utrustat och har gott om bänkytor. Allrummet är rymligt och har plats för matbord och soffa. Vitmålad träpanel är genomgående i bostaden. Helkaklat badrum med dusch och wc. Hall med praktisk förvaring i skjutdörrsgarderob. Rymligt loft med plats för både dubbelsäng och våningssäng med familjeslaf. Här bor du med gångavstånd till liftar, skidspår och flertalet av Sälens bästa restauranger och faciliteter i Lindvallens område. Besök gärna den mysiga skridskobanan som ligger mitt på torget eller Hotell Bügelhof som erbjuder, restaurang, bar, gym, SPA- och relaxavdelning. Från torget kan du även hoppa på Skid- & badbussen som tar dig mellan de olika skidanläggningarna när du vill lämna bilen hemma. Sommartid kan du cykla på några av Sälens vackra leder eller åka downhill och ta liften upp med cykeln, till toppen av Gustavbacken. Här finns även höghöjdsbana, ett äventyr för hela familjen samt padel, bad, fiske och vandring och många fler sommaraktiviteter. I direkt anslutning till entrén finns skidförråd. Inventarier ingår i förevisat skick förutom personliga tillhörigheter och inredningsdetaljer. Bostaden belastas inte med något uthyrningsavtal hos uthyrningsföretag. Säljaren hyr ut i privat regi och köparen tar över ansvaret för eventuella bokningar för säsongen 2023/2024. Hyresintäkter om ca 70 000 kr /säsong enligt säljarens upplysning från tidigare uthyrningsår. Tillträde enligt överenskommelse. För digital eller privat visning och intresseanmälan, vänligen kontakta ansvarig mäklare. Nu kan du även besöka bostaden genom en virtuell visning. Klicka på "Läs mer hos mäklaren" för att besöka vår 3D visning.

Granbyn 13, Stöten, Sälen, Malung-Sälens kommun
 • Budgivning pågår

Granbyn 13

Fritidshus
Stöten, Sälen, Malung-Sälens kommun
Sälenmäklaren AB
8 500 000 kr
113 + 30 m²
6 rum
1 155 m² tomt

Fulltimmerdröm i Stöten! Välkommen till genuin timmerstuga fint belägen intill liftar och skidspår. Här erbjuds en fin utsikt över stötens skidbackar i ett soligt läge, i närheten finner du förbindelseliften som tar dig vidare till Stötens skidanläggning. Ett stenkast från bostaden finns preparerade längdspår och i området finns möjlighet att ansluta till skoterleder. Stötens skidanläggning erbjuder många aktiviteter under vintersäsongen för hela familjen, allt från utförsåkning till bad, bowling och trevliga restauranger. Flygplatsen Scandinavian Mountains Airport ligger ca 15 minuter med bil från Stöten. Huvudbyggnaden utgörs av 5 rum varav 4 sovrum med 10+2 bäddar, som skapar utrymme för både umgänge och egentid. Här möts du av ett allrum med unika detaljer i timmer som förhöjer fjällkänslan. Den höga takhöjden och de stora fönstren ger rummet en ljus och rymlig känsla. Öppen planlösning mellan kök och allrum, här kan du med fördel umgås vid braskaminen likväl som i köket. Köket är fullt utrustat i modern och tidlös stil med köksluckor blågrå ton. Från allrummet finns utgång till bostadens solaltan som erbjuder god utsikt och sol större delen av dagen. I entréplan hittar du två av bostadens sovrum. Det ena rummet utgörs av en dubbelsäng och det andra med familjesäng om 2+2 bäddar. Nedre plan inrymmer bostadens två badrum med timmerväggar samt golv och socklar i skiffer. Där det ena badrummet är lite större och utgörs av en bastu och utgång till altan. Rymlig hall med klinker och goda förvaringsmöjligheter. I anslutning till entrén finns ett yttre varmbonat förråd/teknikrum . Bostadens loft erbjuder ytterligare ett allrum med soffgrupp och två enkelsängar. Även här finns två separata sovrum med dubbelsäng och tillhörande förvaring. Till fastigheten tillhör även en gäststuga om 25m2+ loft som inrymmer allrum och köksdel med plats för matbord. Helkaklat badrum med dusch. Loft med 4 bäddar. Vattenburen golvvärme. Huvudbyggnaden hyrs ut via Stöten AB, intäkter enligt säljarens uppgift avseende säsongen 22/23 är 209 000 kr efter avdrag för uthyrarens provision. Ägarbokade veckor för säsongen 23/24 är: För digital eller privat visning och intresseanmälan, vänligen kontakta ansvarig mäklare. Nu kan du även besöka bostaden genom en virtuell visning. Klicka på "Läs mer hos mäklaren" för att besöka vår 3D visning.

Vrilbacken 4A, Lindvallen, Sälen, Malung-Sälens kommun
Vrilbacken 4A, Lindvallen, Sälen, Malung-Sälens kommun, bild 2
Vrilbacken 4A, Lindvallen, Sälen, Malung-Sälens kommun, bild 3

Vrilbacken 4A

Lägenhet
Lindvallen, Sälen, Malung-Sälens kommun
Sälenmäklaren AB
2 975 000 kr
62 m²
2 rum
2 212 kr/mån
47 984 kr/m²

Perfekt boende mitt i pisten vid Sälfjällstorget, Lindvallen. Här kan du njuta av en modern och bekväm boendemiljö med närhet till allt. Upptäck några av Sälens bästa restauranger och övrigt serviceutbud bara några steg från dörren. Här parkerar du smidigt i garaget och tar trapporna direkt upp till lägenheten. När det är dags att ge sig ut i backen, tar du enkelt din skidutrustning från ett av dina två skidförråd precis utanför lägenheten, med andra ord ett optimalt Ski in - Ski out-läge. Om du vill lämna bilen hemma och utforska andra anläggningar i Sälen, finns det Skid- & Badbuss från Sälfjällstorget. Sälfjällstorget erbjuder även ett brett utbud av aktiviteter under både sommar- och vintersäsongen. Lägenheten har en total yta om ca 62 m² och ger en modern, varm och mysig atmosfär. Den välkomnande hallen har klinkergolv och ett praktisk torkskåp. Stort kök med skåpluckor i varmgrå nyanser och en öppen planlösning mot vardagsrummet. Här finner du även en braskamin och stora fönster som släpper in naturligt ljus. Det rymliga vardagsrummet angränsar till sovrumsdelen, som är avskärmad med en vägg mellan dubbelsängen och våningssängen. Här kan med fördel planlösningen anpassas efter dina behov. Till exempel genom att montera glaspartier som skiljeväggar för att skapa separata sovrum med modern stil och ljusinsläpp. Både allrummet och köket har utgång till varsitt avsnitt på altanen. Badrummet är helkaklat och utrustat med dusch, toalett, handfat med kommod och bastu. Bostaden hyrs ut via Bengt Martins AB för säsongen 23/24. Möjliga intäkter uppskattas till cirka 70 000 kr per år efter avdrag för uthyrarens provision. Detta med 4 ägarbokade veckor. Inventarier ingår i förevisat skick förutom personliga tillhörigheter. För digital eller privat visning och intresseanmälan, vänligen kontakta ansvarig mäklare. Du även besöka bostaden genom en virtuell visning. Klicka på "Läs mer hos mäklaren" för att besöka vår 3D visning.

 • Premium
 • Uteplats
Wasavägen 12, Lindvallen, Sälen, Malung-Sälens kommun
 • Budgivning pågår
Wasavägen 12, Lindvallen, Sälen, Malung-Sälens kommun, bild 2
Wasavägen 12, Lindvallen, Sälen, Malung-Sälens kommun, bild 3

Wasavägen 12

Fritidshus
Lindvallen, Sälen, Malung-Sälens kommun
Sälenmäklaren AB
18 000 000 kr
250 + 20 m²
9 rum
1 166 m² tomt

Är du en skidälskare som vill ha nära till nöjen? Letar du efter ett fritidshus med gott om plats för nära och kära? Då ska du titta närmare på exklusiva Wasavägen 12 med utsikt över Lindvallens backar och gångavstånd till Experium. Fastigheten är byggd 2009 och har en boyta på 250 kvadratmeter fördelat på två våningar. Du möts av ståtliga panoramafönster som släpper in ljuset och framhäver den generösa takhöjden. Arkitekturen låter dig njuta av naturens skiftningar medan du håller värmen framför den murade eldstaden. Om du vill unna dig något alldeles extra finns relaxavdelning med badtunna, bastu och dusch – perfekt efter en dag i snön. Ett hus för livsnjutare Sol och snö är lika med sant! Längs husets framsida sträcker sig en väl tilltagen solaltan i söderläge med utsikt mot backarna. Köket och matplatsen är husets naturliga samlingspunkt där planlösningen bjuder in till stilla frukostar och mer livliga matlagningsprojekt. Den som vill krypa upp i soffan med en bok hittar sin fristad i sällskapsrummet alldeles intill. Huset har flera handtillverkade inventarier och genomsyras av vackra materialval. Det här är ett hus för livsnjutare som inte vill kompromissa. Utrymme för vila och ny energi Vila och återhämtning är nödvändigt för att göra det mesta av aktiva dagar. Fastigheten har hela sex sovrum som låter alla hitta sin energi igen. Det något avskilda master bedroom finns i entréplanet med dubbelsäng och garderober, medan resterande sovrum är en trappa upp. Även övervåningen präglas av ljus och rymd eftersom det är öppet ner mot matplatsen och eldstaden. Sovrummen är väl tilltagna med garderober för bra förvaring, och samtliga av rummen har dubbelsängar. Ett av sovrummen har stora fönster med balkong och vilsam utsikt mot skidbackarna - allt för en bra start på dagen. Välplanerat och genomtänkt Hjärterum för många betyder också att du behöver praktiska funktioner som tvättstuga, välplanerade förråd och skidförråd. Det finns även flera badrum för bekvämlighetens skull och det första ligger på entréplan och har toalett samt handfat. Även relaxavdelningen har toalett med handfat i nära anslutning till bastun och spabadet. På övervåningen hittar du husets mest eleganta badrum med toalett, handfat, dusch, linneskåp och sminkbord. En ljuvlig kombination av funktion och flärd. Varmt välkommen till Wasavägen 12 som verkligen ger dig allt. Du får skidäventyr i både backar och längdspår, samtidigt som du kan promenera till äventyrsbad, restauranger och shopping.

 • Premium
Dalbyn 622B, Lindvallen, Sälen, Malung-Sälens kommun

Dalbyn 622B

Lägenhet
Lindvallen, Sälen, Malung-Sälens kommun
Sälenmäklaren AB
3 800 000 kr
100 m²
3 rum
vån 1/1
2 590 kr/mån
38 000 kr/m²

Unikt tillfälle att förvärva en större bostadsrätt om ca 100m2 i obelånad förening. Här bor du med bekvämt gångavstånd till Lindvallens skidliftar, preparerade längdspår och Experium med sitt äventyrsbad, spa, bowling, gym, butiker och ett flertal restauranger. Lindvallen bjuder på ett stort utbud av olika aktiviteter för barn och vuxna både sommar som vinter. Välkommen till denna bostadsrätt i suterräng med loft. Bostaden inrymmer allrum med härligt ljusinsläpp och högt i tak. En separat köksdel med utgång till uteplatsen. Här kan du njuta av utsikten över Lindvallen och sol större delen av dagen. Entréplan inrymmer ett sovrum och badrum med golv- och väggmatta samt dusch. Loft med plats för två separata sovdelar. Nedre plan inrymmer ett allrum samt en relaxdel. Här finns bastu, badkar, tvättmaskin och torkskåp. Separat wc. Fristående förråd med vallabod tillhör för närvarande bostadsrätten. Lägenheten belastas inte med uthyrningsavtal och tillträde kan ske enligt överenskommelse. För digital eller privat visning och intresseanmälan, vänligen kontakta ansvarig mäklare. Nu kan du även besöka bostaden genom en virtuell visning. Klicka på "Läs mer hos mäklaren" för att besöka vår 3D visning.

 • Uteplats
Hjortstigen 47c, Orrliden, Tandådalen, Sälen, Malung-Sälens kommun
Hjortstigen 47c, Orrliden, Tandådalen, Sälen, Malung-Sälens kommun, bild 2
Hjortstigen 47c, Orrliden, Tandådalen, Sälen, Malung-Sälens kommun, bild 3

Hjortstigen 47c

Lägenhet
Orrliden, Tandådalen, Sälen, Malung-Sälens kommun
Sälenmäklaren AB
3 300 000 kr
85 + 24 m²
5 rum
vån 1/1
4 438 kr/mån
38 824 kr/m²

Välkommen till en ny och modern bostadsrätt belägen i vackra Orrliden! Här bor du granne med längdskidspår och skistars skid och badbuss. Skoterleder passerar en liten bit bort. Under barmarksperioden så finns både fina vandringsleder och cykelleder. Bostaden utgör en del av ett parhus och skapar en inbjudande atmosfär genom generösa fönster som släpper in naturligt ljus från golv till tak. Från uteplatsen erbjuds ett optimalt solläge och underbar utsikt över både Tandådalen och Hundfjället. Bostaden är smart utformad med moderna inslag med en öppen planlösning för vardagsrum och kök. Köket är välplanerat och fullt utrustat. Vardagsrummet är inbjudande med sina ljusa färger och naturmaterial som skapar en trivsam atmosfär. Här finns även en braskamin och gott om plats för sociala stunder med hela familjen, oavsett om det är vid matbordet eller i soffan. På det nedre planet återfinns även två sovrum, varav det ena är utrustat med en dubbelsäng och smarta förvaringslösningar. Det andra sovrummet har en praktisk familjesäng. Vadrummet är helkaklat och erbjuder en dusch, tvättmaskin, torktumlare och bastu. På det övre planet finner du ett mindre vardagsrum som även fungerar som gästrum med bäddsoffa. Här finns även två sovrum med charmiga snedtak som ger möjlighet till flera sovplatser. Det andra helkaklade badrummet inkluderar en dusch. Praktiskt hall med golvvärme, luftvärmepump och möjlighet att installera torkskåp. Inventarier ingår i förevisat skick förutom personliga tillhörigheter och vissa inredningsdetaljer. Tillträde enligt överenskommelse. För digital eller privat visning och intresseanmälan, vänligen kontakta ansvarig mäklare. Du även besöka bostaden genom en virtuell visning. Klicka på "Läs mer hos mäklaren" för att besöka vår 3D visning.

 • Premium
 • Uteplats

Visar 1 - 25 av 83