Mäklare Anna Stolpe

Anna Stolpe

Om mig

Anna har jobbat inom mäklaryrket sedan 2006 och hon är mån om att vara noggrann och produktiv i sitt arbete. Hennes tidigare erfarenheter inom branschen är till stor fördel i hennes nuvarande roll. Anna arbetar som registrerad fastighetsmäklare och kontorschef på Sälenmäklaren. "Vi på Sälenmäklaren är måna om våra kunder och erbjuder genomtänkta tjänster samt välbeprövade rutiner för bostadsaffärer på distans. Det gör det tryggt att vara kund hos oss."

Mäklarens försäljning på Hemnet
Nedre Ranchen Lodge 403, Stöten, Sälen, Malung-Sälens kommun

Nedre Ranchen Lodge 403

Tomt
Stöten, Sälen, Malung-Sälens kommun
Sälenmäklaren AB
1 975 000 kr
559 m² tomt

Nu ges möjligheten att förvärva denna tomt och bygga en egen fjällstuga. Tomten är vackert och naturskönt belägen i Nedre Ranchen Lodge-området, endast ett stenkast från längdspåren. Gångavstånd till Ranchenplatån där transportliften (Ranchliften) tar dig upp till Stötentorget. Härifrån kan du sedan ta dig vidare inom anläggningen för härlig skidåkning i pister med olika svårhetsgrader. Stöten erbjuder även ett utbud av restauranger och nöjen – allt ifrån spabad till bowling och skotersafari. Sommartid kan man vandra, cykla, fiska och paddla kanot i den fina fjällmiljön. Detaljplan i området antagen år 2015, reviderad 2016, genomförandetid 2025-12-31 Planbestämmelserna anger bland annat följande: Största tillåtna byggnadsyta (BYA): 114 kvm Högsta byggnadshöjd: 3,5 meter Största taklutning 30 grader För fullständiga planbestämmelser och planbeskrivning, se under dokument. Det kommunala bolaget VAMAS uppger: Del av anslutningsavgiften till kommunalt vatten och avlopp är betald. Vid bygglov debiteras en avgift/bostadsenhet enligt gällande VA-taxa, f.n. 40 590 kr för år 2024. Köparen bekostar elanslutning till fastigheten. Kontakta Malungs Elnät för mer information och priser. malungselnat.se

Gullbrändsgatan 1213 C, Kläppen, Sälen, Malung-Sälens kommun

Gullbrändsgatan 1213 C

Lägenhet
Kläppen, Sälen, Malung-Sälens kommun
Sälenmäklaren AB
3 495 000 kr
64 m²
4 rum
vån 1/2
3 197 kr/mån
54 609 kr/m²

Välkommen till denna exklusiva och moderna lägenhet belägen i hjärtat av Gullbrändan! Området är beläget med ett fantastiskt ski in - ski outläge till utförsåkning i toppklass. Härifrån är det bekvämt gångavstånd till Tranantorget där du finner restauranger, afterski, bageri, skidskola, hotell och nöjen. Sommarsäsongen i Kläppen erbjuder härliga och naturnära aktiviteter för hela familjen. Nytt för i år är Trollsterleden, där du fredagar och lördagar kan ta gondolen upp till toppen där den nya cykel- och vandringsleden startar. Under sommaren kan du även paddla kanot eller SUP i Västerdalälven, spela discgolf, äventyrsgolf och minigolf samt besöka Iris Glasscafé på Kläppens Camping. Läs gärna mer på: klappen.se/sommar/ Lägenheten har genomgående hög standard och de bekvämligheter som behövs för en trivsam fjällsemester. Lägenheten inrymmer 4 rum och kök, har en boarea om 64 kvm samt utgång till altan i söderläge. I lägenheten finns ett modernt kök i grå ton med rostfria vitvaror och öppen planlösning mot vardagsrummet. Tre sovrum där ett har en dubbelsäng och de två andra har våningssängar med bredare underslaf, totalt 6-8 bäddar. Två helkaklade badrum med dusch, wc, handfat. Det större badrummet har även tvättmaskin, torktumlare samt anslutande bastu. Generös entréhall med klinkergolv, avhängningsyta, städskåp och garderob. Genomgående ekparkett i alla rum. Hall samt kök/vardagsrum har liggande grå träpanel på väggarna. Sovrummen har ljust målade väggar. Båda badrummen har kakel och klinker i grå ton. Förråd i markplan ingår. Säljaren har informerat om att uthyrningsavtal med Kläppen Ski Resort finns och köparen förbinder sig att inträda avtalet i säljarens ställe. Möjliga hyresintäkter på ca 110 000 kr/ år vid maximal uthyrning. Samtliga lägenheter i föreningen har genomgående vattenburen golvvärme via bergvärme, som ger låga driftskostnader. Fastigheten är ansluten till fibernät och köparen tecknar och bekostar eget abonnemang. Till lägenheten ingår en parkeringsplats med laddstolpe. Tillträde kan ske snart, enligt sedvanligt beslut om medlemskap. Inventarier i förevisat skick ingår. För digital eller privat visning och intresseanmälan, vänligen kontakta ansvarig mäklare. Besök bostaden genom en virtuell visning. Klicka på "Läs mer hos mäklaren" för att besöka vår 3D-visning.

  • Plus

Visar alla 2