Mäklare Anne-Mari Backjanis

Anne-Mari Backjanis

Om mig

Anne-Mari har gedigen erfarenhet av fritidshusmarknaden i Sälen och ett brett kontaktnät tack vare sin bakgrund inom stuguthyrningsbranschen. Anne-Mari arbetar på Sälenmäklaren sedan 2016 då hon blev registrerad fastighetsmäklare och hon är angelägen om att vara lyhörd och tillgänglig i sin mäklarroll. "Alla vi som jobbar på Sälenmäklaren bor på orten. Vår närhet och kunskap om området tillsammans med vårt kontaktnät gör att vi hittar lösningar och är tillgängliga."

Mäklarens försäljning på Hemnet
Lavenvägen 5A, Hundfjället, Sälen, Malung-Sälens kommun
Lavenvägen 5A, Hundfjället, Sälen, Malung-Sälens kommun, bild 2
Lavenvägen 5A, Hundfjället, Sälen, Malung-Sälens kommun, bild 3

Lavenvägen 5A

Lägenhet
Hundfjället, Sälen, Malung-Sälens kommun
Sälenmäklaren AB
5 975 000 kr
90 m²
5 rum
vån 1/2
2 131 kr/mån
66 389 kr/m²

Exklusiv bostadsrätt med bästa ski in - ski outläget i attraktiva Trolldalen i Hundfjället. Här bor du med glidavstånd direkt till och från backen med härlig utförsåkning för hela familjen i alla svårighetsgrader av backar, allt från gröna till svarta pister. Från bostaden tar du dig även direkt till fina preparerade längdspår, vandrings- och skoterleder samt barnens favorit Trollskogen. På promenadavstånd når du ett flertal restauranger, sportshop, livsmedelsbutik samt SPA och bad. Bostaden om 90 kvm är välplanerad och inredd med påkostade materialval i ljusa färger och ekparkett på golven. Allrum och kök i en öppen planlösning med braskamin och köksö för bästa komfort i köket. Köket är ett ljusgrått Vedumkök med rostfria vitvaror från Elektrolux. Bostaden inrymmer fyra sovrum, helkaklat badrum med dusch och bastu samt gästtoalett med dusch. Hallen har platsbyggd sittbänk med pjäxtorkar under samt praktisk förvaring. Här finns också tvättmaskin, torktumlare samt torkskåp och förrådsutrymme. Till lägenheten hör egen parkeringsplats med laddbox. Inventarier ingår i förevisat skick förutom inredningsdetaljer och personliga tillhörigheter. Bostaden belastas inte med något uthyrningsavtal men kan med fördel hyras ut med goda hyresintäkter. Vill du flyga till Sälen så har du endast 10 min transfer från Sälens flygplats. För digital eller privat visning och intresseanmälan, vänligen kontakta ansvarig mäklare. Du även besöka bostaden genom en virtuell visning. Klicka på "Läs mer hos mäklaren" för att besöka vår 3D visning.

 • Premium
 • Uteplats
Hundfjällscenter 411, Hundfjället, Sälen, Malung-Sälens kommun
Hundfjällscenter 411, Hundfjället, Sälen, Malung-Sälens kommun, bild 2
Hundfjällscenter 411, Hundfjället, Sälen, Malung-Sälens kommun, bild 3

Hundfjällscenter 411

Lägenhet
Hundfjället, Sälen, Malung-Sälens kommun
Sälenmäklaren AB
4 975 000 kr
89 m²
4 rum
vån 4/4
6 889 kr/mån
55 899 kr/m²

Nu ges möjlighet att förvärva denna unika lägenhet, mitt i hjärtat av Hundfjället med optimalt ski in - ski outläge. Balkong mot innergården i soligt läge med bedårande utsikt över Hundfjällets skidanläggning. Bostaden är belägen högst upp på fjärde planet. Här välkomnas du in till ett allrum med imponerande takhöjd och härligt ljusinsläpp. Rummet är rymligt och har gott om sällskapsytor och möblerat med både soffgrupp och matgrupp. Från allrummet tar du dig direkt ut till balkongen. Öppen planlösning mellan kök och allrum, där köket är fullt modernt utrustat med allt du behöver i fjällen för matlaning. Här samlas man runt den mysiga braskaminen som är en dekorativ pjäs mitt i rummet. Lägenheten har genomgående ljusa fina ytskikt och renoverades för ca 5 år sen. Bostaden har 8-9 bäddar fördelat på två sovrum och ett öppet sovloft. I det större sovrummet finns en dubbelsäng och förvaring. Det andra sovrummet har två våningssängar varav en har en bredare underslaf. Det öppna sovloftet ger plats för ytterligare bäddar och inrymmer idag en dubbelsäng. Två badrum finns bra planerade vid sovrummen och har kaklade väggar och våtrumsmatta på golven. Det ena badrummet är utrustat med toalett, handfat, handdukstork, dusch och bastu samt torkskåp. Det andra har toalett, handfat samt dusch. Kombinerat skid- och pjäxförråd finns i entréplanet. I byggnaden finns även gemensam bastu och bokningsbar tvättstuga. Stabil förening med god ekonomi. Föreningen godkänner inte juridisk person som köpare. Brf Hundfjällscenter är även sammanlänkad med det nya Skistar Lodge Hotellet där du kan njuta av en mångsidig upplevelse med restauranger, barer, sportshop, gym, matbutik och bageri. Området erbjuder inte bara fantastisk skidåkning, utan även vackra preparerade längdspår, vandrings- och cykelleder. Om du önskar varierad skidåkning har du också transportliften som tar dig till Tandådalens skidanläggning. Inventarier ingår i förevisat skick förutom personliga tillhörigheter. Uthyrningsavtal finns med Skistar och köparen förbinder sig att ingå avtalet i säljarens ställe (uthyrningsavtalet kan sägas upp enligt avtalets uppsägningsparagraf). Hyresintäkter om 138 000 kr för säsongen 2023/2024 när uthyraren dragit av sin provision. Avdrag görs för egna nyttjade veckor. Ägarbokad veckor för kommande säsong 2024/2025 är veckorna 1, 8, 9, 11 och 12. Tillträde enligt överenskommelse. För digital eller privat visning och intresseanmälan, vänligen kontakta ansvarig mäklare. Nu kan du även besöka bostaden genom en virtuell visning. Klicka på "Läs mer hos mäklaren" för att besöka vår 3D visning.

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Vrilbacken 8F, Lindvallen, Sälen, Malung-Sälens kommun
Vrilbacken 8F, Lindvallen, Sälen, Malung-Sälens kommun, bild 2
Vrilbacken 8F, Lindvallen, Sälen, Malung-Sälens kommun, bild 3

Vrilbacken 8F

Lägenhet
Lindvallen, Sälen, Malung-Sälens kommun
Sälenmäklaren AB
3 375 000 kr
60 + 9 m²
2 rum
vån 3/3
3 030 kr/mån
56 250 kr/m²

Bostadsrätt mitt i pisten vid Sälfjällstorget i Lindvallen! Här bor du i ett enastående läge med gångavstånd till ett stort utbud av restauranger, butiker, aktiviteter och nöjen. Här finns med andra ord allt du kan önska i fjällen som den mysiga skridskobanan som ligger mitt på torget eller besök gärna Hotell Bügelhof som erbjuder, restaurang, bar, gym, SPA och relax. Från torget kan du även hoppa på Skid- & badbussen som tar dig mellan skidanläggningarna när du vill lämna bilen hemma. Sommartid kan du även cykla på några av Sälens vackra leder eller åka downhill och ta liften upp med cykeln till toppen av Gustavbacken. I Lindvallen finns även höghöjdsbana, ett äventyr för hela familjen samt padel, bad, fiske och vandring och många fler sommaraktiviteter. Bostaden är välplanerad på sina 60 kvm och har en modern rustik ombonad stil med stora fönsterpartier som ger ett härligt ljusinsläpp och en trevlig braskamin. Öppen planlösning i det kombinerade kök/allrummet med utgång till balkongen. Här kan du med fördel njuta av utsikten och solen. Det moderna köket kombineras med den höga takhöjden som ger rummet en härlig rymd. I andra delen av bostaden finns ett sovrum med stora fönsterpartier likt allrummet och med balkong. Rummet är smart fördelat med moderna skjutdörrar som gör det möjligt att avskärma rummet med dubbelsängen till ett privat utrymme från övriga rummet med våningssäng. Helkaklat badrum med dusch och bastu. Rymlig hall med torkskåp och avhängningsyta. Lägenhetens loftplan har ett stort rum med öppna glaspartier ner mot allrummet. Här finns plats för både dubbelsäng och enkelsäng och möjlighet till fler sovplatser. Totalt finns 7 bäddar i lägenheten. Inventarier ingår i förevisat skick förutom privata tillhörigheter. Skidförråd finns i suterrängplanet för samtliga lägenheter i samma hus. Uthyrningsavtal finns med SkiStar. Köparen förbinder sig att inträda avtalet i säljarens ställe. Hyresintäkter om ca 136 000 kr för säsongen 2023/2024 när uthyraren dragit sin provision. Avdrag görs för egna ägarveckor. Ägarveckor kommande säsong 2024/2025: Vecka 1, 7 och 9. Inventarier ingår i förevisat skick förutom personliga tillhörigheter. Tillträde enligt överenskommelse. För digital eller privat visning och intresseanmälan, vänligen kontakta ansvarig mäklare. Nu kan du även besöka bostaden genom en virtuell visning. Klicka på vår 3D- länk i beskrivningen.

 • Premium
 • Balkong
Gula Byn 411 B, Lindvallen, Sälen, Malung-Sälens kommun
Gula Byn 411 B, Lindvallen, Sälen, Malung-Sälens kommun, bild 2
Gula Byn 411 B, Lindvallen, Sälen, Malung-Sälens kommun, bild 3

Gula Byn 411 B

Lägenhet
Lindvallen, Sälen, Malung-Sälens kommun
Sälenmäklaren AB
2 975 000 kr
40,8 m²
3 rum
vån 2/2
3 040 kr/mån
72 917 kr/m²

Välkommen till denna bostadsrätt belägen mitt i hjärtat av Lindvallen! Här får du ett liftnära boende med ski in - ski outläge i en obelånad bostadsrättsförening med mycket god ekonomi. Bostaden är belägen på övre planet i ett parhus med souterrängvåning och har en välplanerad boyta om ca 41 kvm fördelat på tre rum och kök. På några minuters promenad når du Experium och Gustavtorget som erbjuder allt från skidåkning till restauranger, shopping, bad/spa, lekland, gym, bowling, frisör mm. Här bor du med närhet till allt du kan önska i fjällen och ett stort aktivitetsutbud för hela familjen både sommar som vinter. Här välkomnas du in till en öppen planlösning mellan kök och allrum som möblerat med hörnsoffa och köksmöbel. Modernt kök i vitt som är fullt utrustat med allt du behöver för matlagning i fjällen. Från allrummet finns utgång till balkongen med härlig utsikt. Bostaden inrymmer i övrigt två sovrum med 6-7 bäddar. Ett större sovrum med två våningssängar och ett mindre med familjesäng (våningsäng med bredare underslaf). Helkaklat badrum med vitt kakel och mörkare klinkergolv med golvvärme. Badrummet inrymmer dusch, wc, handfat, handdukstork och torkskåp. Rymlig hall med goda förvaringsmöjligheter och klinker med golvvärme. Uteplats på framsidan med utsikt mot skidbacken. Skidförråd direkt utanför entrén. Uthyrningsavtal finns med SkiStar. Köparen förbinder sig att inträda avtalet i säljarens ställe (uthyrningsavtalet kan sägas upp enligt avtalets uppsägningsparagraf). Hyresintäkter om ca 120 000 kr - 150 000 kr när uthyraren dragit sin provision. Avdrag görs för egna ägarveckor. Ägarveckor kommande säsong 2024/2025: Veckorna 48-51, V52 jul, V8, V9 samt V17. Inventarier ingår i förevisat skick förutom personliga tillhörigheter. Tillträde enligt överenskommelse. För digital eller privat visning och intresseanmälan, vänligen kontakta ansvarig mäklare. Nu kan du även besöka bostaden genom en virtuell visning. Klicka på vår 3D- länk i beskrivningen.

 • Premium
 • Balkong
 • Uteplats
Kläppgatan 1212E, Kläppen, Sälen, Malung-Sälens kommun
Kläppgatan 1212E, Kläppen, Sälen, Malung-Sälens kommun, bild 2
Kläppgatan 1212E, Kläppen, Sälen, Malung-Sälens kommun, bild 3

Kläppgatan 1212E

Lägenhet
Kläppen, Sälen, Malung-Sälens kommun
Sälenmäklaren AB
3 295 000 kr
66 m²
3 rum
vån 1/2
2 415 kr/mån
49 924 kr/m²

Bostadsrätt i obelånad förening i attraktiva området Gullbrändan i Kläppen. Här får du ett av Kläppens bästa ski in - skioutläge och kan glida på skidorna till och från backen. För den som vill njuta från balkongen erbjuds utsikt över skidbacken och den attraktiva Snowparken. Hotell Kurbits och Tranantorget når du på några minuters promenad från lägenheten. Här finner du skidskola, sportshop, café, bageri och några av Kläppens bästa restauranger. Njut av både luncher och gourmétmiddagar samt härliga bakverk. Vid Tranantorget kan du kliva på gondolliften som tar dig upp till Kläppens mysiga toppstuga, med vy över hela dalgången och fjällkammen. Här väljer du vilket väderstreck och pist du vill ta dig nerför på skidorna. Bostaden är välplanerad med tre rum och kök på 66 kvm. Belägen i markplan med balkong ut mot skidbacken i bästa söderläget. Kök och vardagsrum i öppen planlösning med braskamin och utgång till balkongen. Köket är fullt modernt utrustat med allt vad du behöver för matlagning i fjällen. Bostaden har genomgående fräscha och robusta material och ljusa färger. Ett större sovrum med dubbelsäng och ett mindre med familjesäng (våningssäng med bredare underslaf). Allrummet bjuder även på två extrabäddar i den bäddbara hörnsoffan. Generös hall med klinkergolv och gott om förvaring. Här finns även torkskåp och gästtoalett. Från hallen angränsar även det större helkaklade badrummet med dusch, bastu samt tvättmaskin. Inventarier ingår i förevisat skick förutom personliga tillhörigheter. Lägenheten är kopplad till uthyrningsavtal med Kläppen Ski Resort. Köparen förbinder sig att inträda avtalet i säljarens ställe. Hyresintäkter för säsongen 2023/2024, ca 115 000 kr när uthyraren dragit av sin provision (avdrag görs för egna veckor). Ägarbokade veckor till kommande säsong 2024/2025: Vecka 52, 1, 7, 8 och 9. Till lägenheten hör ett utvändigt skidförråd. Uppvärmning sker med bergvärmesystem och vattenburen golvvärme, vilket ger låga driftskostnader. Uppmärkt parkeringsplats i direkt anslutning till byggnaden med elbilsladdare. Tillträde enligt överenskommelse. För digital eller privat visning och intresseanmälan, vänligen kontakta ansvarig mäklare. Nu kan du även besöka bostaden genom en virtuell visning. Klicka på "Läs mer hos mäklaren" för att besöka vår 3D visning.

 • Premium
 • Balkong
Pistvägen 517, Kläppen, Sälen, Malung-Sälens kommun

Pistvägen 517

Fritidshus
Kläppen, Sälen, Malung-Sälens kommun
Sälenmäklaren AB
4 000 000 kr
114 m²
6 rum
1 168 m² tomt

Välkommen till detta välplanerade parhus i det attraktiva stugområdet Mitt i pisten i Kläppen! I området finns möjlighet att ta transportliften som ligger några hundra meter från bostaden och även ansluta till längdspår och skoterled. På bekvämt promenadavstånd finns restauranger, bageri och alla övriga nöjes- och aktivitetsutbud som KIäppen erbjuder hela familjen året runt. Bostaden är fördelad på två separata spegelvända lägenheter, där varje del inrymmer allrum med köksdel, braskamin samt utgång till det gemensamma altanen med vidunderlig utsikt mot dalgången och fjällkammen. Allrummet är ljust och trevligt med fina fönsterpartier som ger bra ljusinsläpp och den generösa takhöjden gör att lägenheten känns luftig och rymlig. Köksdelen är modernt och bekvämt utrustad med allt du behöver för matlagning i fjällen. Totalt finns 16 bäddar i hela bostaden och dessa är fördelade på 8 bäddar i varje lägenhet i de två sovrummen i entréplanet samt på sovloftet. I det större sovrummet finns en dubbelsäng samt förvaring och i det mindre rummet två enkelsängar samt förvaring. Loftet inrymmer två enkelsängar samt två utdragbara underslafar, vilket gör plats för fyra sängar samt bra förvaringsmöjligheter. Entréhallen är rymlig och har klinker med golvvärme och här finns både städskåp och torkskåp. Badrum med wc, dusch och bastu. I anslutning till entrén finns två utvändiga skidförråd. Säljaren hyr ut bostaden via Kläppen Ski Resort och köparen förbinder sig att inträda avtalet i säljarens ställe. Våren 2024 är följande perioder för närvarande ägarbokade, vilket betyder att dessa perioder är spärrade för uthyrning och kan därmed nyttjas av en köpare för egen del. 517A: Vecka 9 sön-sön samt vecka 10 (sön-sön). Möjliga hyresintäkter om ca 203 000 kr efter avdrag för uthyrarens provision. Inventarier ingår i förevisat skick förutom personliga tillhörigheter. Tillträde enligt överenskommelse. För digital eller privat visning och intresseanmälan, vänligen kontakta ansvarig mäklare. Nu kan du även besöka bostaden genom en virtuell visning. Klicka på "Läs mer hos mäklaren" för att besöka vår 3D visning.

Kläppgatan 1207A, Kläppen, Sälen, Malung-Sälens kommun

Kläppgatan 1207A

Lägenhet
Kläppen, Sälen, Malung-Sälens kommun
Sälenmäklaren AB
3 900 000 kr
68 m²
4 rum
vån 1/2
1 876 kr/mån
57 353 kr/m²

Välkommen till Gullbrändan - Kläppens mest eftertraktade område! Bostadsrätten inrymmer fyra rum och kök i exklusiv tappning med fina ljusa materialval samt välutrustat kök. Allrummet har öppen planlösning med köket och stora fönsterpartier ger härligt ljusinläpp. Här går du direkt ut från allrummet till altandäcket i perfekt solläge. Mitt i allrummet är braskaminen placerad som du njuter av både från matbordet och från soffgruppen. Lägenheten inrymmer tre sovrum där ett av rummen är ett masterbedroom med dubbelsäng och de övriga två har var sin våningssäng s.k. familjesäng med bredare underslaf. Helkaklat badrum med dusch och bastu samt separat gästtoalett. Den generösa hallen erbjuder rejäla förvaringsmöjligheter och inrymmer, städskåp, tvättmaskin, torktumlare samt torkskåp och under sittbänken finns möjlighet att installera pjäxtorkar. Bergvärme med vattenburen golvvärme i hela lägenheten ger skön komfortvärme och låga driftskostnader. Till lägenheten hör ett utvändigt skidförråd. Välmående obelånad förening med låga avgifter. Vid den avsedda parkeringsplatsen finns laddstolpe för elbilar. Uthyrnings sker via Kläppen Ski Resort AB, köparen förbinder sig att ingå avtalet i säljarens ställe. Hyresintäkter om ca 90 000 kr/år när uthyraren dragit sin provision. Intäkten kan variera beroende på hur många egna veckor som nyttjas. Inventarier kan diskuteras. Tillträde enligt överenskommelse. För digital eller privat visning och intresseanmälan, vänligen kontakta ansvarig mäklare. Nu kan du även besöka bostaden genom en virtuell visning. Klicka på "Läs mer hos mäklaren" för att besöka vår 3D visning.

 • Plus
 • Uteplats
Tallmyrslingan 2B, Högfjället, Sälen, Malung-Sälens kommun

Tallmyrslingan 2B

Lägenhet
Högfjället, Sälen, Malung-Sälens kommun
Sälenmäklaren AB
4 650 000 kr
84,3 m²
4 rum
vån 1/1
3 494 kr/mån
55 160 kr/m²

Välkommen till denna fina bostadsrätt med härlig fjällkänsla och närhet till naturen! Den imponerande takhöjden och de timrade väggarna skapar mysig trivsam miljö som är genomgående i bostaden. Bostaden är en del i ett parhus, byggt i ett plan med loft och inrymmer tre sovrum, två badrum och allrum med kök på en välplanerad boarea om 84 kvm. Öppen planlösning mellan kök och allrum med härligt ljusinsläpp och mycket känsla i de naturnära materialvalen. De timrade väggarna skapar tillsammans med de mörka nyanserna i köket en optimal lodgekänsla. Här finns gott om ytor för sällskap och en härlig braskamin pryder rummet med dess vackra stenbeklädnad. Från allrummet leder en altandörr ut till den trevliga uteplatsen med utsikt över Östra Kalven. Entréplanet inrymmer ett sovrum med dubbelsäng och förvaring. Helkaklat badrum med tvättmaskin och torktumlare samt bastu. Rymlig hall med smarta avhängningsmöjligheter. Längst in i allrummet vid trappan upp till loftet finns ett större förråd för extra förvaringsmöjligheter. Loftet inrymmer två mysiga sovrum med snedtak och synliga timmerväggar samt badrum med dusch och wc. I anslutning till entrén finns två utvändiga skidförråd och till vänster om entrédörren sitter en laddbox för elbilar. Tallmyrslingan är ett naturskönt område med mindre bebyggelse och närhet till fjällmiljön. I området finns anslutningslift till Högfjällets skidområde där du enkelt kan ansluta vidare till Lindvallens skidområde via förbindelseliftar. För den som föredrar längdskidåkning passerar fina preparerade spår i området som tar dig antingen mot Högfjället eller Tandådalen. Sommartid har du tillgång till några av Sälenfjällens finaste vandrings- och cykelleder. Härifrån tar du dig till Kungsleden som ger dig en trevlig utflykt med härliga kalfjällsvyer. Inventarier ingår i förevisat skick förutom inredningsdetaljer, vissa husegård, tavlor, lampa och personliga tillhörigheter. Bostaden belastas inte med något uthyrningsavtal men kan med fördelar hyras ut med goda hyresintäkter. Säljaren hyr ut vissa veckor i privat regi. Tillträde tidigast vecka 12 För digital eller privat visning och intresseanmälan, vänligen kontakta ansvarig mäklare. Du kan även besöka bostaden genom en virtuell visning. Klicka på "Läs mer hos mäklaren" för att besöka vår 3D visning.

 • Plus
 • Uteplats
Stöten Mitt 115, Stöten, Sälen, Malung-Sälens kommun
 • Budgivning pågår

Stöten Mitt 115

Lägenhet
Stöten, Sälen, Malung-Sälens kommun
Sälenmäklaren AB
995 000 kr
35 m²
2 rum
vån 1/3
5 083 kr/mån
28 429 kr/m²

Bostadsrätt med oslagbart ski in - skioutläge i centrala Stöten! Ett stenkast från lägenheten finns Stötens utbud av restauranger och nöjen, allt från spabad till bowling och skotersafari. I området hittar du även längdskidspår och skoterleder. Lägenheten inrymmer allrum med kökdsdel där allrummet är inrett med soffa, TV samt köksmöbel. Sovrum med två separata sovalkover med skjutdörrar till båda. Helkaklat badrum med dusch och torkskåp. Rymlig hall med gott om förvaringsmöjligheter. Föreningen erbjuder gemensamma ytor i trapphusen med bastu och relax som får nyttjas av både gäster som hyr och lägenhetsinnehavare. Bostaden hyrs ut via Stöten i Sälen. Köparen förbinder sig att inträda avtalet i säljarens ställe. Hyresintäkter om ca 60 000 -70 000kr per vintersäsong efter att Stöten dragit sin provision enligt säljarens uppgifter. Möbler och inventarier ägs av föreningen och byts ut efterhand vid behov. Skidförråd finns på balkongen samt i entrén. Tillträde enligt överenskommelse För digital eller privat visning och intresseanmälan, vänligen kontakta ansvarig mäklare. Du kan även besöka bostaden genom en virtuell visning. Klicka på "Läs mer hos mäklaren" för att besöka vår 3D visning.

 • Balkong
 • Hiss
Varglyan 92 (Frostvägen), Stöten, Sälen, Malung-Sälens kommun
 • Budgivning pågår

Varglyan 92 (Frostvägen)

Lägenhet
Stöten, Sälen, Malung-Sälens kommun
Sälenmäklaren AB
2 995 000 kr
80 m²
5 rum
vån 2/2
2 375 kr/mån
37 438 kr/m²

Välkommen till denna fräscha välplanerad bostadsrätt med fem rum och kök, belägen en trappa upp i ett flerfamiljshus. Låg månadsavgift där det mesta av kostnaderna ingår. Här bor du med ski in & outläge och tar på skidorna direkt vid husknuten och glider ner längs den nyanlagda pistvägen till skidbacken, liften och längdspåren. Kvällstid kan du ta en kort promenad och avnjuta en god middag vid någon av Stötens mysiga restauranger. Stötens skidanläggning erbjuder ett brett utbud av aktiviteter för hela familjen. Bostaden inrymmer allrum med köksdel, fyra sovrum och badrum med dusch och bastu samt gästtoalett, hall med avhängningsytor och förvaringsmöjligheter. Hallen har klinker med golvvärme för bästa komfort, här hittar du även torkskåp och städskåp. Allrummet bjuder på generösa umgängesytor i både soffhörna och runt matbord, perfekt för den stora familjen eller sällskapet. Köket är fullt utrustat med allt du behöver för matlagning i fjällen. Utgång via altandörr från allrummet till den trevliga balkongen som ligger i söderläge och som går runt knuten till västerläge, vilket gör att du kan fånga solen hela dagen. Sommartid kan du sitta på balkongen och lyssna till fågelkvitter och den rogivande, porlande bäcken, som ringlar sig en bit från huset. Lägenheten inrymmer totalt 10 bäddar. Två av sovrummen har dubbelsängar varav i det större sovrummet finns även en våningssäng och de övriga två sovrummen inrymmer varsin våningssäng. Detta boende passar perfekt för två familjer eller för den större familjen. Badrummet har kakel och klinker samt golvvärme och här kryper du enkelt in i bastun efter en kall skiddag i spåret eller i backarna. Två mindre skidförråd finns i direkt anslutning till entrén samt ett större varmbonat förråd är beläget i separat gårdsbyggnad, precis vid foten av entrétrappan. Bostaden belastas inte med något uthyrningsavtal men kan med fördel hyras ut med goda hyresintäkter. Säljaren hyr ut några veckor privat till vänner och bekanta. Föreningen har låg belåningsgrad på ca 70 000 kr per lägenhet. Tillträde enligt överenskommelse. Inventarier ingår i förevisat skick förutom personliga tillhörigheter. För digital eller privat visning och intresseanmälan, vänligen kontakta ansvarig mäklare. Nu kan du även besöka bostaden genom en virtuell visning. Klicka på "Läs mer hos mäklaren" för att besöka vår 3D visning.

 • Plus
 • Balkong
Långtorpet 2L, Lindvallen, Sälen, Malung-Sälens kommun

Långtorpet 2L

Lägenhet
Lindvallen, Sälen, Malung-Sälens kommun
Sälenmäklaren AB
2 675 000 kr
45 m²
2 rum
vån 1/1
2 867 kr/mån
59 444 kr/m²

Välkommen till denna mysiga välplanerade bostadsrätt på 45 m² mitt i Lindvallen! Bostaden har öppen planlösning mellan kök och allrum. Det moderna köket med svarta skåpluckor är fullt utrustat och har gott om bänkytor. Allrummet är rymligt och har plats för matbord och soffa. Vitmålad träpanel är genomgående i bostaden. Helkaklat badrum med dusch och wc. Hall med praktisk förvaring i skjutdörrsgarderob. Rymligt loft med plats för både dubbelsäng och våningssäng med familjeslaf. Här bor du med gångavstånd till liftar, skidspår och flertalet av Sälens bästa restauranger och faciliteter i Lindvallens område. Besök gärna den mysiga skridskobanan som ligger mitt på torget eller Hotell Bügelhof som erbjuder, restaurang, bar, gym, SPA- och relaxavdelning. Från torget kan du även hoppa på Skid- & badbussen som tar dig mellan de olika skidanläggningarna när du vill lämna bilen hemma. Sommartid kan du cykla på några av Sälens vackra leder eller åka downhill och ta liften upp med cykeln, till toppen av Gustavbacken. Här finns även höghöjdsbana, ett äventyr för hela familjen samt padel, bad, fiske och vandring och många fler sommaraktiviteter. I direkt anslutning till entrén finns skidförråd. Inventarier ingår i förevisat skick förutom personliga tillhörigheter och inredningsdetaljer. Bostaden belastas inte med något uthyrningsavtal hos uthyrningsföretag. Säljaren hyr ut i privat regi och köparen tar över ansvaret för eventuella bokningar för säsongen 2023/2024. Hyresintäkter om ca 70 000 kr /säsong enligt säljarens upplysning från tidigare uthyrningsår. Tillträde enligt överenskommelse. För digital eller privat visning och intresseanmälan, vänligen kontakta ansvarig mäklare. Nu kan du även besöka bostaden genom en virtuell visning. Klicka på "Läs mer hos mäklaren" för att besöka vår 3D visning.

Iskristallen 3, Lindvallen, Sälen, Malung-Sälens kommun
Iskristallen 3, Lindvallen, Sälen, Malung-Sälens kommun, bild 2
Iskristallen 3, Lindvallen, Sälen, Malung-Sälens kommun, bild 3

Iskristallen 3

Tomt
Lindvallen, Sälen, Malung-Sälens kommun
Sälenmäklaren AB
11 700 000 kr
1 335 m² tomt

Bo i Lindvallens mest exklusiva område. Vid foten av Gustavsbacken ligger Iskristallen, ett avstyckat område som består av tre unika tomter. Tomterna bildar ett eget område på en separat väg och blir en del av Lindvallens mest exklusiva område. På Iskristallen njuter du av du av ett ostört läge, som du har nära till med ski-in och ski-out. En del av backarna är upplysta vilket skapar ett magiskt skimmer och passar dig som gillar kvällsåkning. Samtidigt som du får avskildhet och lugn har du också nära till händelsernas centrum med äventyrsbad, spa, restauranger och butiker. Du får helt enkelt lyxen av att kunna välja mellan snö, vila och upplevelser i ett och samma läge. Förverkliga drömmen - eller skapa något eget Tomt nr. 3 säljs som en separat tomt där du har möjlighet att bygga arkitektfirman Fjällforms specialritade hus, eller skapa något eget från grunden. Beviljat bygglov och kontakter med byggbranschen finns så att byggprocessen snabbt kan komma igång. Arkitekt Björn Lindell på Fjällform Arkitektur har ritat ett hus med imponerande takhöjd och stort ljusinsläpp som välkomnar dig redan i entrén och gör dig sällskap genom huset. Synliga takbjälkar skapar karaktär i det rymliga köket som har plats för skafferi och skratt runt matbordet. Värmen hittar du i storstugans ståtliga eldstad, och ett burspråk med inbyggd dagbädd lockar till läsning i sällskap av brasans sprakande. Avskildheten och vilan finner du i någon av husets bekväma sviter och sovrum. Utsökt söderläge, ljus och utsikt präglar denna generösa tomt, där husets terrasser och uteplatser ramar in de fina vyerna. Du njuter av lugnet längst in på Iskristallens mest privata och rofyllda läge. Tomten har en naturlig sluttning och huset följer fjällnaturens förutsättningar på ett harmoniskt sätt. Arkitekten berättar mer om sina tankar med huset Tomten är frikostig med mycket yta vilket avspeglar sig i husets karaktär. Arkitekturen uppmuntrar till aktiviteter och i husets suterrängdel finns en ombonad loungeyta nära relaxavdelningen. Bastun är väl tilltagen och får sällskap av en kallpool, och det är enkelt att ta sig ut i det fria. Där kan den modige rulla sig i snön medan njutaren sjunker ner i spabadet. Hemmabio och vinkällare är också utmärkande för husets energi. Vi arbetar med okantad panel som ger fasaden ett levande och själfullt uttryck. Känslan fördjupas med hjälp av en mörk tjära som bryter vackert mot snön. För att få en gyllene kontrast till det dova, målas fönster och entrédörr med glimmande guldockra. Det handbilade timret kommer från skogarna i närområdet, och vi arbetar bara med nordiskt murskiffer i stensättningarna. Taket blir en kombination av klassiskt brädtak och traditionellt torvtak som förstärker husets naturliga fjällkaraktär. Om du vill veta mer om Iskristallens möjligheter kontakta Anne-Mari Backjanis Hansson +46 (0)70 665 49 55 [email protected] Ludwig Forsberg +46 (0)702 89 66 83 [email protected]

 • Premium
Iskristallen 1, Lindvallen, Sälen, Malung-Sälens kommun
Iskristallen 1, Lindvallen, Sälen, Malung-Sälens kommun, bild 2
Iskristallen 1, Lindvallen, Sälen, Malung-Sälens kommun, bild 3

Iskristallen 1

Tomt
Lindvallen, Sälen, Malung-Sälens kommun
Sälenmäklaren AB
11 700 000 kr
1 063 m² tomt

Bo i Lindvallens mest exklusiva område! Vid foten av Gustavsbacken ligger Iskristallen, ett avstyckat område som består av tre unika tomter. Tomterna bildar ett eget område på en separat väg och blir en del av Lindvallens mest exklusiva område. På Iskristallen njuter du av ett ostört läge, som du har nära till med ski-in och ski-out. En del av backarna är upplysta vilket skapar ett magiskt skimmer och passar dig som gillar kvällsåkning. Samtidigt som du får avskildhet och lugn har du också nära till händelsernas centrum med äventyrsbad, spa, restauranger och butiker. Du får helt enkelt lyxen av att kunna välja mellan snö, vila och upplevelser i ett och samma läge. Förverkliga drömmen - eller skapa något eget Tomt nr.1 säljs som en separat tomt där du har möjlighet att bygga arkitektfirman Fjällforms specialritade hus, eller skapa något eget från grunden. Beviljat bygglov och kontakter med byggbranschen finns så att byggprocessen snabbt kan komma igång. Arkitekt Björn Lindell på Fjällform Arkitektur har ritat ett hus med generösa ljusinsläpp i sydväst, som bjuder in dig i värmen genom den engelskt röda entrédörren. Den rejäla storstugan med sin gedigna eldstad blir husets naturliga hjärta. I köket väntar skafferi, vinkyl och plats för stora middagssällskap. Loungedelen lockar med sitt fantastiska gavelfönster, som korsas av en massiv stenbänk med inbyggd eldstad. Låt dig hänföras av naturen - och vila blicken i lågornas lekfulla dans. Den silvergrå okantade panelen och sockeln i natursten ger denna vackra byggnad en rotad fjällkaraktär. Arkitekturen anpassar sig till tomtens naturliga fall, och låter dig se skidbackarna och fjällen. Det finns utrymme för användbara gårdsytor och de väderskyddade markterrasserna skapar avskilda platser. Arkitekten berättar mer om sina tankar med huset Området präglas av liv och rörelse samtidigt som tomten ligger i ett eget område. Huset är skapat i samma anda för att spegla platsens energi och valmöjligheter. Det finns utrymme för middagar och fest, och för lugna kvällar framför brasan. Stora sällskapsytor varvas med bekväma och avskilda sviter, och heta bastubad svalkas med ett dopp i kallpoolen. Arkitekturen andas modern bekvämlighet med en stark koppling till den traditionella fjällmiljön. Allt trä får gråna naturligt vilket gör att vädrets makter varsamt formar husets uttryck och karaktär. För att fördjupa paletten målas fönstren i engelskt rött som förstärker intrycket. Vi arbetar med naturmaterial som handbilat timmer från skogarna i närheten, och nordiskt murskiffer i stensättningarna. Ett tydligt särdrag är det traditionella trätaket i kyrkspån och entréns brädtak. Fjället visar sig i husets materialval och genom den rotade och självklara känsla som arkitekturen förmedlar. Om du vill veta mer om Iskristallens möjligheter kontakta Anne-Mari Backjanis Hansson +46 (0)70 665 49 55 [email protected] Ludwig Forsberg +46 (0)702 89 66 83 [email protected]

 • Premium
Tranantorget 52, Kläppen, Sälen, Malung-Sälens kommun
 • Budgivning pågår

Tranantorget 52

Lägenhet
Kläppen, Sälen, Malung-Sälens kommun
Sälenmäklaren AB
3 395 000 kr
78,6 m²
4 rum
vån 1/3
4 949 kr/mån
43 193 kr/m²

På första parkett i populära Tranangårdarna finner du denna toppfräscha och fina lägenhet! Ett riktigt ski in - skioutläge där du från altanen endast kan ta ett kliv ut i snön och du befinner dig invid skidområdet och backarna. Från lägenheten tar du dig enkelt till liftar, restauranger, shop och nöjen. Bostaden som ligger i markplanet har en boarea om ca 79 kvm, är fördelad på fyra rum och köksdel. Kök och vardagsrum i öppen planlösning med utgång till den härliga altanen i markplan. Köket är toppmodernt utrustat med spishäll, ugn, fläkt, inbyggnadsmicro, kyl och frys samt diskmaskin. Generösa sällskapsytor både runt matbord och soffhörnan gör det bekvämt för den större familjen. Lägenheten inrymmer tre sovrum med totalt 8-9 bäddar. Ett masterbedroom med dubbelsäng, ett sovrum med två våningssängar samt ett sovrum med familjesäng (våningssäng med bredare underslaf). Rejäl hall med väggmonterad pjäxtork, torkskåp, förvaringsmöjligheter och avhängningsyta. Klinkergolv med elektrisk komfortvärme i badrummen. Här erbjuds två bekväma helkaklade badrum med dusch och wc samt bastu och tvättmöjligheter i det större av badrummen. Möbler, utrustning och inventarier ingår i förevisat skick. Till lägenheten hör ett utvändigt skidförråd. Hiss finns till de övriga två våningsplanen. Tillträde enligt överenskommelse. Uppvärmning sker med bergvärmesystem vilket ger låga driftskostnader. Uthyrningsavtal finns med Kläppen Ski Resort AB. Köparen förbinder sig att inträda avtalet i säljarens ställe och överta bokningar för kommande säsong. Hyresintäkter om ca 160 000 kr när uthyraren dragit av sin provision. Avdrag görs för egna veckor. För digital eller privat visning och intresseanmälan, vänligen kontakta ansvarig mäklare.

 • Plus
 • Uteplats
 • Hiss
Trollbäcken 29, Hundfjället, Sälen, Malung-Sälens kommun

Trollbäcken 29

Lägenhet
Hundfjället, Sälen, Malung-Sälens kommun
Sälenmäklaren AB
3 500 000 kr
70 m²
5 rum
vån 1/2
2 532 kr/mån
50 000 kr/m²

Välplanerad lägenhet i Trollbäcken! Här bor du centralt i Hundfjället med ski in - skioutläge och fina preparerade längdspår runt knuten. Boendet passar för den större familjen eller sällskapet som vill ha nära till allt! Gångavstånd till barnens favorit Trollskogen, restauranger, bad och butiker samt det nybyggda Lodgehotellet. Lägenheten har en boarea om 70 kvm och inrymmer fem rum och kök. I den välkomnande entrén möts du av ett skönt värmegolv med klinker och generösa förvarings- och avhängningsytor. Här finns ett praktiskt torkskåp samt skotorkar under sittbänken som avfuktar pjäxorna. Från hallen kommer du ut i det härliga allrummet i öppen planlösning med köksdelen. Här finns sociala umgängesytor både runt matbord och soffhörna. Köket inrymmer spishäll med ugn, diskmaskin, kyl/frys samt inbyggnadsmicro. Från allrummet angränsar alla fyra sovrummen smart placerade. Sovrummen är fördelade med en dubbelsäng i ett av rummen och de övriga är utrustade med familjesäng (våningssäng med bred underslaf) totalt finns 8-11 bäddar. Från allrummet angränsar även de två helkaklade badrummen med dusch, wc, handfat och handdukstorkar. Två parkeringsplatser samt ett utvändigt låsbart skidförråd tillhör varje lägenhet. Inventarier ingår i förevisat skick förutom personliga tillhörigheter. Tillträde enligt överenskommelse. Uthyrningsavtal finns med Skistar och köparen förbinder sig att ingå avtalet i säljarens ställe. Hyresintäkter om ca 100 000 kr/år när uthyraren dragit sin provision. Avdrag görs för egna nyttjade veckor. Ägarbokade veckor kommande vintersäsong är följande: Nyårsveckan ( 28/12 - 4/1), V8 (sön-sön) samt V14 (sön-sön). Välmående, obelånad bostadsrättsförening med låga avgifter. För digital eller privat visning och intresseanmälan, vänligen kontakta ansvarig mäklare. Nu kan du även besöka bostaden genom en virtuell visning. Klicka på "Läs mer hos mäklaren" för att besöka vår 3D visning.

 • Plus
Hallonvägen 1 Lägenhet 15, Högfjället, Sälen, Malung-Sälens kommun

Hallonvägen 1 Lägenhet 15

Lägenhet
Högfjället, Sälen, Malung-Sälens kommun
Sälenmäklaren AB
4 150 000 kr
72 m²
4 rum
vån 2/2
4 150 kr/mån
57 639 kr/m²

Välkommen till denna fräscha bostadsrätt belägen vid Gammelgården på Högfjället med förtrollande utsikt över de majestätiska fjällen! För den som älskar vinteraktiviteter erbjuder Högfjällets område härliga längdspår och vandringsleder till fina smultronställen i vacker fjällmiljö. Kalfjället når du enkelt med några minuters promenad på någon av de rösade lederna. Här kan du uppleva den milsvida utsikten som är helt magisk i alla väderstreck. Anslutningslift finner du ett stenkast från bostaden som tar dig direkt upp till fjälltopparna för spännande skidåkning. Läget är enastående med närhet till den anrika gourmetrestaurangen på Gammelgården som kommer att tillfredsställa dina smaklökar på högsta nivå. Här finner du en bostad som erbjuder en rofylld plats att njuta på! Bostadsrätten om fyra rum och kök på 72 kvm är välplanerad med generöst allrum och kök med modern utrustning. Från allrummet finns utgång till balkongen med plats för relaxstolar i soligt läge med fantastisk utsikt. Bostaden inrymmer även tre sovrum där ett sovrum har dubbelsäng och det andra har två våningssängar samt ett mindre rum med plats för enkelsäng. Helkaklat badrum med bastu och dusch samt gästtoalett i anslutning till hallen. Den rymliga hallen erbjuder torkskåp samt gott om förvaringsmöjligheter. Gemensamt skid- och cykelförråd i mitten av huslängan som inrymmer egna förvaringsutrymmen och tillgång till fyra vallabänkar. På övre planet ovanför skidförrådet finns tvättmöjligheter och träningsutrustning samt gemensamt social rum. Bostaden belastas inte med något uthyrningsavtal men kan med fördel hyras ut genom Gammelgården/Högfjällshotellet med goda hyresintäkter. Högfjällshotellet erbjuder olika förmåner för BRF Gammelgårdens lägenhetsinnehavare som t ex. gym och bastu samt rabatter i restaurangerna på Högfjällshotellet. Inventarier ingår i förevisat skick förutom inredningsdetaljer och personliga tillhörigheter. Tillträde enligt överenskommelse För digital eller privat visning och intresseanmälan, vänligen kontakta ansvarig mäklare. Nu kan du även besöka bostaden genom en virtuell visning. Klicka på "Läs mer hos mäklaren" för att besöka vår 3D visning.

 • Plus
 • Balkong
Blå byn 323 U, Lindvallen, Sälen, Malung-Sälens kommun
 • Budgivning pågår

Blå byn 323 U

Lägenhet
Lindvallen, Sälen, Malung-Sälens kommun
Sälenmäklaren AB
2 950 000 kr
58,6 m²
3 rum
vån 1/2
4 775 kr/mån
50 341 kr/m²

Nyrenoverad lägenhet med lodgekänsla i obelånad förening. Lägenheten ligger i suterrängplanet i soligt söderläge. Nära till liftar, skidspår och hela Lindvallens utbud med bekvämt gångavstånd till både Experium, Gustavtorget och Sälfjällstorget. Här möts du av en hall med härlig komfortvärme på klinkergolvet, allrummet bjuder på generösa sällskapsytor med sittgrupp, matgrupp och en mysig braskamin att samlas runt under kalla vinterkvällar. Köksdelen i öppen planlösning med allrummet är modernt utrustad med, spishäll, inbyggnadsugn och micro, diskmaskin samt kombinerad kyl/frys i rostfritt. Två sovrum med två våningssängar och förvaring i båda rummen, totalt 8 bäddar. Helkaklat badrum med wc, dusch och bastu samt tvättmaskin och torkskåp. Till höger om entrédörren finns låsbart skidförråd. Inventarier ingår i förevisat skick, förutom skidor på väggenutemöblerna i förrådet samt personliga tillhörigheter. Tillträde enligt överenskommelse. Uthyrningsavtal finns med SkiStar. Köparen förbinder sig att inträda avtalet i säljarens ställe. Uthyrningsintäkter om ca 135 000 kr när uthyraren dragit sin provision. Avdrag görs för egna ägarveckor. Kommande vintersäsong (2023/2024) är följande perioder för närvarande ägarbokade, vilket betyder att dessa perioder är spärrade för uthyrning och kan därmed nyttjas av en köpare för egen del: vecka 2 (tor-sön) vecka 10 (tor-sön), vecka 15 (tor-sön). Lindvallens skidanläggning har ett stort aktivitetsutbud för både vuxna och barn både sommar som vinter. Allt från skidåkning, cykling, restauranger, shopping, bad/spa, lekland, gym, bowling, frisör mm. Läs mer på www.skistar.com För digital eller privat visning och intresseanmälan, vänligen kontakta ansvarig mäklare. Nu kan du även besöka bostaden genom en virtuell visning. Klicka på "Läs mer hos mäklaren" för att besöka vår 3D visning.

 • Plus
Pistvägen 548 A, Kläppen, Sälen, Malung-Sälens kommun
 • Budgivning pågår

Pistvägen 548 A

Lägenhet
Kläppen, Sälen, Malung-Sälens kommun
Sälenmäklaren AB
2 550 000 kr
79 m²
4 rum
vån 1/1
3 745 kr/mån
32 278 kr/m²

Fräsch välplanerad lägenhet med fantastiskt ski in - ski outläge i Mitt i Pistenområdet som är ett av Kläppens populäraste område! Härifrån kan du enkelt glida ut till Hökens lift och ta dig upp i backarna eller via en av skidvägarna ner till Tranantorget. Vill du gå på tur och åka längdskidor finns preparerade skidspår direkt utanför knuten och sommartid passerar Kläppens nya hinderbana alldeles intill, en löparslinga på ca 3 km med olika träningshinder längs slingan. På sommaren kan du även cykla och vandra i den vackra naturen och uppleva alla smultronställen och sommaraktiviteter som Kläppen har att erbjuda. Bostaden inrymmer mysigt allrum med generös takhöjd och braskamin samt fullt utrustad köksdel. Från allrummet tar du dig via altandörr ut till den härliga solaltanen med utsikt över fjällnaturen och Kläppens skidbackar. I allrummet finns en trappa upp till det inbyggda sovloftet som inrymmer fyra bäddar. Från den rymliga entréhallen angränsar två badrum samt två sovrum där ett av sovrummen har en extrasäng att fälla ner från väggen. Totalt upp till 10 bäddar. Båda badrummen är utrustade med dusch, wc och i det större badrummet finns även bastu. Låsbart skidförråd finns direkt utanför entrén. Inventarier ingår i förevisat skick förutom personliga tillhörigheter. Uthyrningsavtal finns med Kläppen Ski Resort AB och köparen förbinder sig att ingå avtalet i säljarens ställe. Hyresintäkter om ca 100-120 000 kr/år när uthyraren dragit sin provision. Avdrag görs för egna veckor. Ägarbokade veckor säsong 2023/2024 är vecka 14 (30/3-6/4). Tillträde enligt överenskommelse. För digital eller privat visning och intresseanmälan, vänligen kontakta ansvarig mäklare. Nu kan du även besöka bostaden genom en virtuell visning. Klicka på "Läs mer hos mäklaren" för att besöka vår 3D visning.

 • Uteplats
Nedre Gårdsvägen 8, Sälfjällstorget, Lindvallen, Sälen, Malung-Sälens kommun

Nedre Gårdsvägen 8

Lägenhet
Sälfjällstorget, Lindvallen, Sälen, Malung-Sälens kommun
Sälenmäklaren AB
2 975 000 kr
60 + 1 m²
3 rum
0 kr/mån
49 583 kr/m²

I den trevliga bostadsrättsföreningen Grandgårdarna på Nedre Gårdsvägen ligger denna fina mysiga stuga. Här bor du ett stenkast från Sälfjällstorget i Lindvallen med liftar och fina restauranger samt shopping på promenadavstånd. Fristående stuga med loft från 2010 med en boarea om ca 60 m². Bostaden inrymmer allrum med köksdel i öppen planlösning och härligt högt ryggåstak vilket gör en ljus och luftig känsla. Två sovrum samt badrum med wc, dusch och bastu. Öppet sovloft med plats för dubbelsäng. Här kan hela familjen samlas i allrummet framför braskaminen under kyliga vinterkvällar och umgås på de öppna sällskapsytorna. Det praktiska köket är utrustat med spishäll, ugn, köksfläkt, kombinerad kyl/frys, diskmaskin och micro. Låsbart skidförråd finns i direkt anslutning till entrén samt bilparkering med plats för två bilar och uttag för två motorvärmare. Inventarier ingår i förevisat skick. Säljaren har informerat köparen om att uthyrningsavtal finns med SkiStar via föreningens huvudavtal. Köparen förbinder sig att inträda avtalet i säljarens ställe och ta över bokningar för kommande säsong. Uthyrningsintäkterna för denna bostad ligger på ca 140 000kr/år när uthyraren har dragit sin provision. Intäkten från uthyrning kvittas mot föreningens avgifter och överskottet betalas ut till bostadsrättsinnehavaren. Tidigare år har överskottet efter kvittning mot föreningens avgift varit ca 40 000 kr – 60 000 kr/år för denna lägenhet. (Observera att beräknade intäkter och avgifter till föreningen kan komma att ändras i framtiden, och således kan det antagna överskottet också påverkas. Överskottet påverkas även av egna nyttjade ägarveckor). För mer information om Grandgårdarna, besök deras egen hemsida www.grandgardarna.se Tillträde enligt överenskommelse. Lindvallen erbjuder ett stort aktivitetsutbud för både vuxna och barn både sommar som vinter. Ett litet axplock från utbudet utöver skidåkningen finns cykel- och vandringsleder, restauranger, shopping, bad/spa, lekland, gym, bowling, frisör mm. Läs mer på www.skistar.com För digital eller privat visning och intresseanmälan, vänligen kontakta ansvarig mäklare. Nu kan du även besöka bostaden genom en virtuell visning. Klicka på "Läs mer hos mäklaren" för att besöka vår 3D visning.

Gula Byn 401D, Lindvallen, Sälen, Malung-Sälens kommun

Gula Byn 401D

Lägenhet
Lindvallen, Sälen, Malung-Sälens kommun
Sälenmäklaren AB
2 700 000 kr
40,8 m²
3 rum
vån 1/2
3 040 kr/mån
66 176 kr/m²

Bostadsrätt belägen mitt i backen mitt i hjärtat av Lindvallen! Här får du ett liftnära boende i obelånad bostadsrättsförening med mycket god ekonomi. Lägenheten är belägen mellan Experium och Gustavtorget i Lindvallen bara några tiotal meter från till Gladans liftstation. Här bor du med närhet till allt du kan önska i fjällen och ett stort aktivitetsutbud för hela familjen både sommar som vinter. Allt från skidåkning till restauranger, shopping, bad/spa, lekland, gym, bowling, frisör mm. I bostaden finner du 3 rum och kök på en väldisponerad boyta om ca 41 kvm, fördelat på hall/entré med goda förvaringsmöjligheter, allrum med köksdel, två sovrum och badrum. Totalt 6-8 bäddar. Ljusa och fräscha färger genomgående i hela bostaden. Den välplanerade köksdelen är fullt modernt utrustad. De två sovrummen är fördelade på ett större med två våningssängar där en av sängarna har en bredare underslaf s.k. familjesäng och det mindre sovrummet har en våningssäng där underslafen också är bredare. Badrummet har golv- och väggmatta i gråa nyanser och inrymmer wc, dusch och torkskåp. Uteplats på framsidan samt ett förråd i anslutning till ytterdörren. Bostaden belastas inte av något uthyrningsavtal men kan med fördel hyras ut med mycket goda uthyrningsintäkter. Inventarier ingår i förevisat skick förutom inredningsdetaljer och personliga tillhörigheter. Tillträde enligt överenskommelse. För digital eller privat visning och intresseanmälan, vänligen kontakta ansvarig mäklare. Nu kan du även besöka bostaden genom en virtuell visning. Klicka på vår 3D- länk i beskrivningen.

 • Plus
 • Uteplats
Stafettvägen 13, Hundfjället, Sälen, Malung-Sälens kommun

Stafettvägen 13

Fritidshus
Hundfjället, Sälen, Malung-Sälens kommun
Sälenmäklaren AB
9 975 000 kr
249,8 m²
14 rum
1 196 m² tomt

Välkommen till detta unika boende intill Hundfjället, bestående av tre lägenheter i ett parhus! Här får du ett toppmodernt boende med närhet till skidanläggningen samt till skoter- och längdskidspår. Boendet passar utmärkt som generationsboende för den stora familjen, och erbjuder även goda uthyrningsmöjligheter. Hela fastigheten är fördelad på tre separata bostadsenheter och inrymmer totalt 24 bäddar fördelat på 11 sovrum. Lägenhet A - är belägen i entréplan och inrymmer modernt fullt utrustat kök i naturnära färger och robusta materialval med liggande träpaneler på väggarna. Här finns plats för matbord och utgång till uteplatsen. Ett mindre allrum med braskamin och 3 sovrum samt två badrum. De tre sovrummen inrymmer totalt 6 bäddar fördelat på ett rum med dubbelsäng och övriga med en våningssäng i varje. I Samtliga sovrum finns förvaringsmöjligheter. Bostaden har två helkalkade badrum med dusch där det större badrummet även har bastu, tvättmaskin och torkskåp samt arbetsbänk. I bastun kan du avnjuta utsikten genom glasdörren eller varför inte svalka dig i snön! Den rymliga hallen är mycket bra planerad med goda avhängningsmöjligheter. Lägenhet B - är belägen på övre plan ovanför lägenhet A. Denna lägenhet erbjuder ett större allrum med goda sällskapsytor, även här finns braskamin. Köksdelen är fullt utrustad och smart planerad med moderna och smakfulla detaljer och färger. Här finns plats för matbord och utgång till balkongen. De totalt 6 bäddarna är fördelade på tre sovrum. Innanför köket finner du ett större sovrum med dubbelsäng, förvaring samt större fönster som ger ett härligt ljusinsläpp. I ett av de övriga sovrummen finner du två enkelsängar samt det tredje sovrummet har en våningssäng. Även i denna lägenhet finns två helkalkade badrum med dusch varav det större badrummet även erbjuder bastu. Den välplanerade hallen har bra ytor för avhängning. Lägenhet C - är fördelad i två plan. Entréplanet inrymmer ett stort kök med fantastiskt ljusinsläpp och utgång från köket till uteplats i syd/väst. Ett stilrent fullt utrustat kök med bra förvaring och plats för den större matgruppen. Entréplanet inrymmer också två helkaklade badrum med dusch varav ett med badkar, tvättmaskin, torkskåp och bastu. Även i denna bastu finns en glasdörr som ger möjlighet till härlig utsikt och chansen till att svalka sig i snön. Ett sovrum med dubbelsäng samt förvaring. På övre planet finner du ett stort allrum med ryggåstak och mycket goda sällskapsytor, mysig braskamin samt utgång till balkongen i syd/väst. Här finns 10 bäddar fördelade på fyra sovrum. Det större sovrummet inrymmer dubbelsäng och har ett härligt ljusinsläpp från det stora fönstret. De övriga sovrummen erbjuder två enkelsängar varav ett har två våningssängar. Lägenhet 13A och 13C belastas av uthyrningsavtal via Skistar. Köparen förbinder sig att inträda avtalet i säljarens ställe. Lägenhet 13B belastas av uthyrningsavtal via GUMO. Köparen förbinder sig att inträda avtalet i säljarens ställe. Möjliga hyresintäkter vid 80% beläggningsgrad vintersäsong och efter att uthyrarna dragit sina provisioner är ca 475 000 kr. Ett skotergarage/förråd finns till varje lägenhet, beläget på tomten bakom huset. När snön kommer och skoterspåren håller, finns en genväg från förråden som leder bort mot riksvägen och över den mot Trolldalens område. Där kan du ta Lavenliften upp i Hundfjällets skidområde. Inventarier ingår i förevisat skick förutom inredningsdetaljer, personliga tillhör

Kläppgatan 1222D, Kläppen, Sälen, Malung-Sälens kommun

Kläppgatan 1222D

Lägenhet
Kläppen, Sälen, Malung-Sälens kommun
Sälenmäklaren AB
4 000 000 kr
75 m²
4 rum
vån 2/3
3 800 kr/mån
53 333 kr/m²

Välkommen till denna toppfräscha välplanerade bostadsrätt med bästa Ski-in/Ski-outläget i Kläppen! Här bor du mitt i skidbacken och med gångavstånd till Kläppens fina aktivitetsutbud, restauranger, matbutik, café och shopping. Nära till välpreparerade ländskidspår och vandringsleder. Bostadsrätten har en boarea om 75 kvm och inrymmer rymligt allrum med köksdel, braskamin samt utgång till balkong. Här möts du redan i hallen av ett härligt ljusinsläpp från de stora fönstren i allrummet. Bostaden har genomgående moderna och stilfulla färg- och materialval. Här är det bara att flytta in! Köket är fullt modernt utrustat med allt du behöver för matlagning som spishäll med inbyggnadsugn och micro, diskmaskin samt fullstor kyl och frys. Allrummet har plats för ett större matbord och i andra delen av rummet ryms soffgrupp framför brasan. Totalt inrymmer bostaden tre sovrum varav ett med dubbelsäng och ett med våningssäng samt ett med s.k. familjesäng med bredare underslaf. Helkaklat badrum med dusch och bastu samt arbetsbänk med tvättmaskin och torktumlare. I den rymliga hallen finns torkskåp och smarta förvaringslösningar samt helkaklad gästtoalett. Vattenburen golvvärme i hela lägenheten. I anslutning till entrén på loftgången finns ett utvändigt skidförråd tillhörande bostaden. Bostaden är kopplad till uthyrningsavtal via Kläppen Ski Resort AB. Köparen förbinder sig att inträda avtalet i säljarens ställe. Hyresintäkter om ca 135 000 kr efter att uthyraren dragit sin provision vid full vinterbeläggning mellan jul och till säsongens slut i april. Avdrag görs för egna veckor. Ägarbokade veckor kommande säsong 2023/2024 är vecka 14. Inventarier ingår i förevisat skick förutom inredningsdetaljer, sittpallar, 2 svarta stolar med dalahästtyg, 2 rotting fåtöljer samt personliga tillhörigheter. Tillträde enligt överenskommelse. För digital eller privat visning och intresseanmälan, vänligen kontakta ansvarig mäklare. Nu kan du även besöka bostaden genom en virtuell visning. Klicka på "Läs mer hos mäklaren" för att besöka vår 3D visning.

 • Balkong
 • Hiss
Grå Byn 13 E, Tandådalen, Sälen, Malung-Sälens kommun

Grå Byn 13 E

Lägenhet
Tandådalen, Sälen, Malung-Sälens kommun
Sälenmäklaren AB
1 850 000 kr
31 m²
2 rum
vån 1/2
2 361 kr/mån
59 677 kr/m²

Bostadsrättslägenhet i Grå Byn, Tandådalen med ski in - skioutläge och gångavstånd till längdspår, butiker, restauranger, matvaruaffär och nöjen. Lägenheten ligger i entréplanet och inrymmer hall, allrum med köksdel, sovrum med två våningssängar där en skiljevägg med garderober delar sängarna i två sovalkover, totalt 4 bäddar. Köksdelen har vita köksluckor och vitt kakel och är utrustat med spis, ugn, diskmaskin samt kombinerad kyl/frys. I badrummet finns dusch, wc, varmvattenberedare och torkskåp. Elen är delvis utbytt under 2021 och i samband med det byttes torkskåpet och varmvattenberedaren. I trapphusets övre plan finns en gemensam bastu med dubbla duschar som delas med övriga lägenheter i samma byggnad. Utrymmet kan bokas privat. Entréplanet bjuder på ett låsbart skidskåp till varje lägenhet samt gemensam vallabänk. Möjlighet finns även att boka bostadsrättsföreningens gemensamma tvättstuga nere vid parkeringen i samma hus som läkarstationen i Tandådalen. Uthyrningsavtal är tecknat med Skistar, köparen förbinder sig att ingå avtalet i säljarens ställe. Hyresintäkter om ca 70-85 000 kr/år när uthyraren dragit sin provision. Avdrag görs för egna nyttjade veckor. Inventarier i förevisat skick ingår, förutom personliga tillhörigheter. Tillträde enligt överenskommelse. För digital eller privat visning och intresseanmälan, vänligen kontakta ansvarig mäklare. Nu kan du även besöka bostaden genom en virtuell visning. Klicka på "Läs mer hos mäklaren" för att besöka vår 3D visning.

Tranantorget 62, Kläppen, Sälen, Malung-Sälens kommun

Tranantorget 62

Lägenhet
Kläppen, Sälen, Malung-Sälens kommun
Sälenmäklaren AB
3 900 000 kr
78,6 m²
4 rum
vån 3/3
4 949 kr/mån
49 618 kr/m²

Nu erbjuds möjligheten att förvärva denna fina hörnlägenhet i nybyggda Tranangårdarna i Kläppen. Lägenheten är belägen på tredje våningen med balkong och fin utsikt över Kläppens pister. Bostaden har en boarea om ca 79 kvm, fördelat på fyra rum och köksdel. Ett masterbedroom med dubbelsäng, ett sovrum med två våningssängar samt ett sovrum med familjesäng (våningssäng med bredare underslaf). Rejäl hall med väggmonterad pjäxtork, torkskåp, förvaringsmöjligheter och avhängningsyta. Klinkergolv med elektrisk komfortvärme i badrummen. Här erbjuds två bekväma helkaklade badrum med dusch och wc samt bastu och tvättmöjligheter i det större av badrummen. Kök och vardagsrum i öppen planlösning med utgång till den härliga balkongen. Här kan du sitta och njuta av utsikten mot pisterna och se ner mot Tranantorgets aktiviteter utanför hotell Kurbits. Köket är toppmodernt utrustat med spishäll, ugn, fläkt, inbyggnadsmicro, kyl och frys samt diskmaskin. Generösa sällskapsytor både runt matbord och soffhörnan gör det bekvämt för hela familjen. Möbler, utrustning och inventarier ingår i förevisat skick. Till lägenheten hör ett utvändigt skidförråd. Hiss finns till varje våningsplan Tillträde enligt överenskommelse. Uppvärmning sker med bergvärmesystem vilket ger låga driftskostnader. Uthyrningsavtal finns med Kläppen Ski Resort AB. Köparen förbinder sig att inträda avtalet i säljarens ställe och överta bokningar för kommande säsong. Hyresintäkter om ca 160 000 kr när uthyraren dragit av sin provision. Avdrag görs för egna veckor. För digital eller privat visning och intresseanmälan, vänligen kontakta ansvarig mäklare.

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Pistvägen 518, Kläppen, Sälenfjällen, Malung-Sälens kommun

Pistvägen 518

Fritidshus
Kläppen, Sälenfjällen, Malung-Sälens kommun
Sälenmäklaren AB
4 795 000 kr
124 m²
8 rum
1 440 m² tomt

Välkommen till detta välskötta parhus i Mitt i Pistenområdet på Kläppen. Här bor du med närhet till Kläppens fina utbud och faciliteter! I området finns transportliftar och transportsträckor som tar dig till hela Kläppens skidsystem. Preparerade längdskidspår och skoterleder är nära till hands för dig som vill njuta av Kläppbergets fjällmiljö. Sommartid finns hinderbana, motionsspår, paddling, cykling och vandring i den vackra naturen. En perfekt familjeanläggning både sommar som vinter med mysiga restauranger, bageri, shopping, hotell mm. Goda uthyrningsmöjligheter för dig som vill finansiera ditt fritidsboende genom uthyrning via Kläppen Ski Resort. Parhuset är delat i två spegelvända lägenheter där varje lägenhet har allrum med köksdel och baskamin, två sovrum och sovloft samt två badrum med dusch och wc, där det större badrummet även har bastu. Sovrummen är fördelade på ett rum med dubbelsäng samt vägghängd utfällbar extrasäng och det mindre sovrummet har två enkelsängar. Sovloftet har en skiljevägg mellan de två dubbelsängarna, totalt finns 8-9 bäddar i varje lägenhet. Allrummet har ljusa naturnära färger med högt ryggåstak, vilket ger en härlig känsla av rymlighet. Köket är fullt modernt utrustat med allt du behöver för matlagning i fjällen. Utgång från allrummet till den gemensamma altanen i västerläge. Här bor du på hörntomt i änden av gatan och omges av den fina naturen, perfekt för dig som har småbarn då det inte är någon genomfartstrafik. På tomten finns en förrådsbyggnad/skotergarage tillhörande bostaden. Bostaden är kopplad till uthyrningsavtal med Kläppen Ski Resort som löper över säsongen 23/24. Köparen förbinder sig att inträda avtalet i säljarens ställe. Ägarbokade veckor för säsongen 23/24: Lägenhet 518A Vecka 2 och vecka 10. Inga ägarveckor i 518B. Möjliga hyresintäkter ca 200 000 - 220 000 kr/år när uthyraren dragit sin provision (avdrag görs för egna veckor). Inventarierna ingår i förevisat skicka förutom personliga tillhörigheter. Tillträde enligt överenskommelse. Säljaren har beställt laddbox för elbilar som kommer att installeras under hösten 2023. För digital eller privat visning och intresseanmälan, vänligen kontakta ansvarig mäklare. Nu kan du även besöka bostaden genom en virtuell visning. Klicka på "Läs mer hos mäklaren" för att besöka vår 3D visning.

Visar 1 - 25 av 27