Mäklare Anne-Mari Backjanis

Anne-Mari Backjanis

Om mig

Anne-Mari har gedigen erfarenhet av fritidshusmarknaden i Sälen och ett brett kontaktnät tack vare sin bakgrund inom stuguthyrningsbranschen. Anne-Mari arbetar på Sälenmäklaren sedan 2016 då hon blev registrerad fastighetsmäklare och hon är angelägen om att vara lyhörd och tillgänglig i sin mäklarroll. "Alla vi som jobbar på Sälenmäklaren bor på orten. Vår närhet och kunskap om området tillsammans med vårt kontaktnät gör att vi hittar lösningar och är tillgängliga."

Mäklarens försäljning på Hemnet
Norrskensstigen 11B, Stöten, Sälen, Malung-Sälens kommun
Norrskensstigen 11B, Stöten, Sälen, Malung-Sälens kommun, bild 2
Norrskensstigen 11B, Stöten, Sälen, Malung-Sälens kommun, bild 3

Norrskensstigen 11B

Lägenhet
Stöten, Sälen, Malung-Sälens kommun
Sälenmäklaren AB
3 600 000 kr
82,6 m²
5 rum
vån 1/1
5 375 kr/mån
43 584 kr/m²

Välkommen till detta charmiga parhus på Norrskensstigen i bostadsrättsföreningen Granfjällsbyn i Stöten! Bostaden är belägen några meter från Kronliften som är en populär transportlift som enkelt tar dig in i Stötens hela skidsystem. Stöten erbjuder varierad skidåkning från gröna till svarta pister samt preparerade längdskidspår, skoterleder och flera mysiga restauranger. Ett stort aktivitetsutbud för både stora och små, som äventyrsbad, SPA, bowling. Läs gärna mer på www.stoten.se I bostaden möts du av ett rymligt vardagsrum med imponerande takhöjd och hög mysfaktor i fjällatmosfär. Allrummet har öppen planlösning med köket och här har arkitekten haft utsikten i fokus med dom vackra panoramafönster med härligt ljusinsläpp. Efter en lång skiddag kan du slappna av framför braskaminen som sprider skön värme i stugan. Laga mat och umgås samtidigt med vänner och familj är enkelt och praktiskt i det generösa köket. Allrummet erbjuder plats för både soffa, relaxmöbler och matgrupp. Tre sovrum finns i bostaden fördelat på ett rum i entréplanet med våningssäng samt två rum på övre planet där ena rummet har dubbelsäng och det andra rummet två våningssängar, totalt 8 bäddar. Helkaklade badrum på båda planen och i det större badrummet i entréplanet finns både bastu och tvättmaskin. Hallen inrymmer dubbla torkskåp samt städskåp och avhängningsyta och på golvet ligger ett klinkergolv med golvvärme. Uteplatsen vid entrén erbjuder en fantastisk plats att sola och njuta på med magisk utsikt mot norska fjällkedjan. Inventarier kan diskuteras enligt separat överenskommelse. Till lägenheten hör ett utvändigt skidförråd i direkt anslutning till entrén. Lägenheten är inte kopplad till något uthyrningsavtal men kan med fördel hyras ut med goda hyresintäkter. Tillträde enligt överenskommelse! För digital eller privat visning och intresseanmälan, vänligen kontakta ansvarig mäklare. Du även besöka bostaden genom en virtuell visning. Klicka på "Läs mer hos mäklaren" för att besöka vår 3D visning.

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
Gula byn 409A, Lindvallen, Sälen, Malung-Sälens kommun
Gula byn 409A, Lindvallen, Sälen, Malung-Sälens kommun, bild 2
Gula byn 409A, Lindvallen, Sälen, Malung-Sälens kommun, bild 3

Gula byn 409A

Lägenhet
Lindvallen, Sälen, Malung-Sälens kommun
Sälenmäklaren AB
2 975 000 kr
45 m²
3 rum
vån 2/2
3 040 kr/mån
66 111 kr/m²

Nu ges möjlighet att förvärva denna moderna bostadsrätt med liften som närmsta granne. Här bor du mitt i hjärtat av Lindvallen och kan glida till och från bostaden på skidorna. Bostadsföreningen är obelånad med mycket god ekonomi. Intill bostaden ligger Experium och Gustavtorget som erbjuder allt från skidåkning till restauranger, shopping, bad/spa, lekland, gym, bowling, frisör mm. Här finns ett smörgåsbord av aktiviteter för hela familjen året om. Den välplanerade bostaden inrymmer allrum med köksdel i ljusa färger. Från allrummet finns utgång till balkongen med utsikt direkt mot liften och skidbacken. Totalt finns 6-7 bäddar fördelat på två sovrum, ett sovrum med två våningssängar och ett mindre sovrum med familjesäng (våningsäng med bredare underslaf). Helkaklat badrum med dusch, handfat och toalett, samt en toppmatad tvättmaskin. Praktisk hall med goda förvaringsmöjligheter. Uteplats vid entrén på framsidan av huset med utsikt mot skidbacken. Skidförråd i anslutning till entrén. Uthyrningsavtal finns med SkiStar. Köparen förbinder sig att överta befintliga och kommande bokningar under avtalsperioden. Hyresintäkter om ca 120 000 kr - 150 000 kr när uthyraren dragit sin provision. Avdrag görs för egna ägarveckor. Ägarveckor kommande säsong 2024/2025: Veckorna 52, 1 och 8. Inventarier ingår i förevisat skick förutom personliga tillhörigheter. Tillträde enligt överenskommelse. För digital eller privat visning och intresseanmälan, vänligen kontakta ansvarig mäklare. Nu kan du även besöka bostaden genom en virtuell visning. Klicka på vår 3D- länk i beskrivningen.

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
Sjungarbacken PLUS 1046, Kläppen, Sälen, Malung-Sälens kommun
Sjungarbacken PLUS 1046, Kläppen, Sälen, Malung-Sälens kommun, bild 2
Sjungarbacken PLUS 1046, Kläppen, Sälen, Malung-Sälens kommun, bild 3

Sjungarbacken PLUS 1046

Lägenhet
Kläppen, Sälen, Malung-Sälens kommun
Sälenmäklaren AB
1 750 000 kr
44 m²
2 rum
vån 1/1
3 584 kr/mån
39 773 kr/m²

Nu ges möjlighet att förvärva denna charmiga bostadsrätt i Sjungarbacken i Kläppen! Här bor du ett stenkast från skidbackarna och kabinbanan med skidvägen till kabinens liftstation precis utanför altandäcket. Bekvämt gångavstånd till butiker, restauranger, nya ICA-affären samt fina preparerade längdspår. Kläppen erbjuder fantastisk skidåkning i alla väderstreck för både nybörjare och mer avancerad skidåkare. Välplanerad bostadsrätt på 44 kvm med loft, smakfullt inredd med moderna materialval som ger härlig fjällkänsla. Öppen planlösning mellan kök och allrum med fantastiskt ljusinsläpp från de stora fönstren. Här finns utgång till uteplats med utsikt över skidvägen som passerar intill bostaden. Allrummet är inrett med liggande träpanel på väggarna och braskamin. Det moderna köket är praktiskt utrustat med spishäll, ugn, diskmaskin och kombinerad kyl/frys. Bostaden inrymmer ett sovrum med två bäddar i våningssäng. Sovloft med praktisk förvaring och inrett med 4-5 bäddar fördelat på en dubbelsäng samt familjesäng (våningssäng med bredare underlslaf). Badrum med våtrumsmatta på väggar och golv samt utrustat med dusch, toalett, handfat och handdukstork. Rymlig hall med gott om yta för avhängning och förvaring samt torkskåp. Lägenheten ingår i PLUS-konceptet som ger tillgång till det lilla extra; bland annat, ett mindre familje-spa med bubbelbadkar, bastu samt utomhus-jacuzzi. Dessutom finns det gemensamt aktivitetsrum/lekrum samt ett spelrum. Det finns med andra ord olika aktiviteter som passar alla åldrar i direkt anslutning till boendet. Uthyrningsavtal via Kläppen Ski Resort AB. Köparen förbinder sig att överta befintliga och kommande bokningar under avtalsperioden. Hyresintäkter om ca 65 000 - 80 000 kr när uthyraren dragit sin provision. Avdrag görs för egna ägarveckor. Ägarveckor kommande säsong 2024/2025: Veckorna 52, 8, 9 och 16. Inventarier ingår i förevisat skick förutom personliga tillhörigheter. För digital eller privat visning och intresseanmälan, vänligen kontakta ansvarig mäklare. Nu kan du även besöka bostaden genom en virtuell visning. Klicka på "Läs mer hos mäklaren" för att besöka vår 3D visning.

  • Premium
  • Balkong
Röda Byn 13:1, Tandådalen, Sälen, Malung-Sälens kommun
Röda Byn 13:1, Tandådalen, Sälen, Malung-Sälens kommun, bild 2
Röda Byn 13:1, Tandådalen, Sälen, Malung-Sälens kommun, bild 3

Röda Byn 13:1

Lägenhet
Tandådalen, Sälen, Malung-Sälens kommun
Sälenmäklaren AB
3 200 000 kr
50 m²
3 rum
vån 2/2
2 620 kr/mån
64 000 kr/m²

Bostadsrätt belägen i attraktiva Röda byn i obelånad förening. Här bor du ca 50 meter från Solliften i Tandådalen och erbjuds ett perfekt perfekt ski in - skioutläge och med härlig utsikt mot Hundfjället. Mellan Tandådalen och Hundfjället finns en transportlift som enkelt tar dig mellan skidanläggningarna och intill Röda Byn löper Tandådalens belysta längskidspår. I både Tandådalen och Hundfjället finns restauranger, butiker, caféer - perfekt för dig som vill ha nära till allt! Vill du lämna bilen hemma men ändå besöka övriga Skistars anläggningar i Sälen, avgår skidbussen från torget i Tandådalen. Här välkomnas du in till en trevlig bostad med ryggåstak och härligt ljusinsläpp. Den välplanerade bostaden på 50 kvm har ett allrum med öppen planlösning mot köksdelen. Från allrummet finns utgång till balkongen i soligt läge och med utsikt över Hundfjället. Bostaden inrymmer två sovrum med totalt 7 bäddar. Ett av sovrummen är utrustat med en våningssäng med bredare underslaf s.k familjesäng samt förvaring. I det andra sovrummet finns två våningssängar och förvaringsmöjligheter. Separat wc med våtrumsmatta, handfat och toalett. Helkaklat badrum utrustat med dusch och bastu samt varmvattenberedare. Rymlig hall med generösa förvaringsmöjligheter och torkskåp. Till lägenheten finns ett utvändigt skidförråd i direkt anslutning till entrén. Via bostadsrättsföreningen finns tillgång till gemensam tvättstuga, vallabod och cykeltvätt. Uthyrningsavtal finns med Skistar och köparen förbinder sig att ingå avtalet i säljarens ställe. Hyresintäkter om ca 100 000 kr/år när uthyraren dragit sin provision och beroende på vilka veckor man själv disponerar. Inventarier ingår i förevisat skick förutom TV, köksbord, köksstolar (kan diskuteras). Tillträde enligt överenskommelse! För digital eller privat visning och intresseanmälan, vänligen kontakta ansvarig mäklare. Du även besöka bostaden genom en virtuell visning. Klicka på "Läs mer hos mäklaren" för att besöka vår 3D visning.

  • Premium
  • Balkong
Vrilbacken 8F, Lindvallen, Sälen, Malung-Sälens kommun
  • Budgivning pågår
Vrilbacken 8F, Lindvallen, Sälen, Malung-Sälens kommun, bild 2
Vrilbacken 8F, Lindvallen, Sälen, Malung-Sälens kommun, bild 3

Vrilbacken 8F

Lägenhet
Lindvallen, Sälen, Malung-Sälens kommun
Sälenmäklaren AB
3 375 000 kr
60 + 9 m²
2 rum
vån 3/3
3 030 kr/mån
56 250 kr/m²

Bostadsrätt mitt i pisten vid Sälfjällstorget i Lindvallen! Här bor du i ett enastående läge med gångavstånd till ett stort utbud av restauranger, butiker, aktiviteter och nöjen. Här finns med andra ord allt du kan önska i fjällen som den mysiga skridskobanan som ligger mitt på torget eller besök gärna Hotell Bügelhof som erbjuder, restaurang, bar, gym, SPA och relax. Från torget kan du även hoppa på Skid- & badbussen som tar dig mellan skidanläggningarna när du vill lämna bilen hemma. Sommartid kan du även cykla på några av Sälens vackra leder eller åka downhill och ta liften upp med cykeln till toppen av Gustavbacken. I Lindvallen finns även höghöjdsbana, ett äventyr för hela familjen samt padel, bad, fiske och vandring och många fler sommaraktiviteter. Bostaden är välplanerad på sina 60 kvm och har en modern rustik ombonad stil med stora fönsterpartier som ger ett härligt ljusinsläpp och en trevlig braskamin. Öppen planlösning i det kombinerade kök/allrummet med utgång till balkongen. Här kan du med fördel njuta av utsikten och solen. Det moderna köket kombineras med den höga takhöjden som ger rummet en härlig rymd. I andra delen av bostaden finns ett sovrum med stora fönsterpartier likt allrummet och med balkong. Rummet är smart fördelat med moderna skjutdörrar som gör det möjligt att avskärma rummet med dubbelsängen till ett privat utrymme från övriga rummet med våningssäng. Helkaklat badrum med dusch och bastu. Rymlig hall med torkskåp och avhängningsyta. Lägenhetens loftplan har ett stort rum med öppna glaspartier ner mot allrummet. Här finns plats för både dubbelsäng och enkelsäng och möjlighet till fler sovplatser. Totalt finns 7 bäddar i lägenheten. Inventarier ingår i förevisat skick förutom privata tillhörigheter. Skidförråd finns i suterrängplanet för samtliga lägenheter i samma hus. Uthyrningsavtal finns med SkiStar. Köparen förbinder sig att inträda avtalet i säljarens ställe. Hyresintäkter om ca 136 000 kr för säsongen 2023/2024 när uthyraren dragit sin provision. Avdrag görs för egna ägarveckor. Ägarveckor kommande säsong 2024/2025: Vecka 1, 7 och 9. Inventarier ingår i förevisat skick förutom personliga tillhörigheter. Tillträde enligt överenskommelse. För digital eller privat visning och intresseanmälan, vänligen kontakta ansvarig mäklare. Nu kan du även besöka bostaden genom en virtuell visning. Klicka på vår 3D- länk i beskrivningen.

  • Premium
  • Balkong
Pistvägen 517, Kläppen, Sälen, Malung-Sälens kommun

Pistvägen 517

Fritidshus
Kläppen, Sälen, Malung-Sälens kommun
Sälenmäklaren AB
4 000 000 kr
114 m²
6 rum
1 168 m² tomt

Välkommen till detta välplanerade parhus i det attraktiva stugområdet Mitt i pisten i Kläppen! I området finns möjlighet att ta transportliften som ligger några hundra meter från bostaden och även ansluta till längdspår och skoterled. På bekvämt promenadavstånd finns restauranger, bageri och alla övriga nöjes- och aktivitetsutbud som KIäppen erbjuder hela familjen året runt. Bostaden är fördelad på två separata spegelvända lägenheter, där varje del inrymmer allrum med köksdel, braskamin samt utgång till det gemensamma altanen med vidunderlig utsikt mot dalgången och fjällkammen. Allrummet är ljust och trevligt med fina fönsterpartier som ger bra ljusinsläpp och den generösa takhöjden gör att lägenheten känns luftig och rymlig. Köksdelen är modernt och bekvämt utrustad med allt du behöver för matlagning i fjällen. Totalt finns 16 bäddar i hela bostaden och dessa är fördelade på 8 bäddar i varje lägenhet i de två sovrummen i entréplanet samt på sovloftet. I det större sovrummet finns en dubbelsäng samt förvaring och i det mindre rummet två enkelsängar samt förvaring. Loftet inrymmer två enkelsängar samt två utdragbara underslafar, vilket gör plats för fyra sängar samt bra förvaringsmöjligheter. Entréhallen är rymlig och har klinker med golvvärme och här finns både städskåp och torkskåp. Badrum med wc, dusch och bastu. I anslutning till entrén finns två utvändiga skidförråd. Säljaren hyr ut bostaden via Kläppen Ski Resort och köparen förbinder sig att inträda avtalet i säljarens ställe. Våren 2024 är följande perioder för närvarande ägarbokade, vilket betyder att dessa perioder är spärrade för uthyrning och kan därmed nyttjas av en köpare för egen del. 517A: Vecka 9 sön-sön samt vecka 10 (sön-sön). Möjliga hyresintäkter om ca 203 000 kr efter avdrag för uthyrarens provision. Inventarier ingår i förevisat skick förutom personliga tillhörigheter. Tillträde enligt överenskommelse. För digital eller privat visning och intresseanmälan, vänligen kontakta ansvarig mäklare. Nu kan du även besöka bostaden genom en virtuell visning. Klicka på "Läs mer hos mäklaren" för att besöka vår 3D visning.

Kläppgatan 1207A, Kläppen, Sälen, Malung-Sälens kommun

Kläppgatan 1207A

Lägenhet
Kläppen, Sälen, Malung-Sälens kommun
Sälenmäklaren AB
3 900 000 kr
68,7 m²
4 rum
vån 1/2
1 876 kr/mån
56 769 kr/m²

Välkommen till Gullbrändan - Kläppens mest eftertraktade område! Bostadsrätten inrymmer fyra rum och kök i exklusiv tappning med fina ljusa materialval samt välutrustat kök. Allrummet har öppen planlösning med köket och stora fönsterpartier ger härligt ljusinläpp. Här går du direkt ut från allrummet till altandäcket i perfekt solläge. Mitt i allrummet är braskaminen placerad som du njuter av både från matbordet och från soffgruppen. Lägenheten inrymmer tre sovrum där ett av rummen är ett masterbedroom med dubbelsäng och de övriga två har var sin våningssäng s.k. familjesäng med bredare underslaf. Helkaklat badrum med dusch och bastu samt separat gästtoalett. Den generösa hallen erbjuder rejäla förvaringsmöjligheter och inrymmer, städskåp, tvättmaskin, torktumlare samt torkskåp och under sittbänken finns möjlighet att installera pjäxtorkar. Bergvärme med vattenburen golvvärme i hela lägenheten ger skön komfortvärme och låga driftskostnader. Till lägenheten hör ett utvändigt skidförråd. Välmående obelånad förening med låga avgifter. Vid den avsedda parkeringsplatsen finns laddstolpe för elbilar. Uthyrnings sker via Kläppen Ski Resort AB, köparen förbinder sig att ingå avtalet i säljarens ställe. Hyresintäkter om ca 90 000 kr/år när uthyraren dragit sin provision. Intäkten kan variera beroende på hur många egna veckor som nyttjas. Inventarier kan diskuteras. Tillträde enligt överenskommelse. För digital eller privat visning och intresseanmälan, vänligen kontakta ansvarig mäklare. Nu kan du även besöka bostaden genom en virtuell visning. Klicka på "Läs mer hos mäklaren" för att besöka vår 3D visning.

  • Plus
  • Uteplats
Stöten Mitt 115, Stöten, Sälen, Malung-Sälens kommun
  • Budgivning pågår

Stöten Mitt 115

Lägenhet
Stöten, Sälen, Malung-Sälens kommun
Sälenmäklaren AB
995 000 kr
35 m²
2 rum
vån 1/3
6 334 kr/mån
28 429 kr/m²

Bostadsrätt med oslagbart ski in - skioutläge i centrala Stöten! Ett stenkast från lägenheten finns Stötens utbud av restauranger och nöjen, allt från spabad till bowling och skotersafari. I området hittar du även längdskidspår och skoterleder. Lägenheten inrymmer allrum med kökdsdel där allrummet är inrett med soffa, TV samt köksmöbel. Sovrum med två separata sovalkover med skjutdörrar till båda. Helkaklat badrum med dusch och torkskåp. Rymlig hall med gott om förvaringsmöjligheter. Föreningen erbjuder gemensamma ytor i trapphusen med bastu och relax som får nyttjas av både gäster som hyr och lägenhetsinnehavare. Bostaden hyrs ut via Stöten i Sälen. Köparen förbinder sig att inträda avtalet i säljarens ställe. Hyresintäkter om ca 65 000 -75 000 kr per vintersäsong efter att Stöten dragit sin provision enligt säljarens uppgifter. Möbler och inventarier ägs av föreningen och byts ut efterhand vid behov. Skidförråd finns på balkongen samt i entrén. Tillträde enligt överenskommelse För digital eller privat visning och intresseanmälan, vänligen kontakta ansvarig mäklare. Du kan även besöka bostaden genom en virtuell visning. Klicka på "Läs mer hos mäklaren" för att besöka vår 3D visning.

  • Balkong
  • Hiss
Iskristallen 1, Lindvallen, Sälen, Malung-Sälens kommun
Iskristallen 1, Lindvallen, Sälen, Malung-Sälens kommun, bild 2
Iskristallen 1, Lindvallen, Sälen, Malung-Sälens kommun, bild 3

Iskristallen 1

Tomt
Lindvallen, Sälen, Malung-Sälens kommun
Sälenmäklaren AB
11 700 000 kr
1 063 m² tomt

Bo i Lindvallens mest exklusiva område! Vid foten av Gustavsbacken ligger Iskristallen, ett avstyckat område som består av tre unika tomter. Tomterna bildar ett eget område på en separat väg och blir en del av Lindvallens mest exklusiva område. På Iskristallen njuter du av ett ostört läge, som du har nära till med ski-in och ski-out. En del av backarna är upplysta vilket skapar ett magiskt skimmer och passar dig som gillar kvällsåkning. Samtidigt som du får avskildhet och lugn har du också nära till händelsernas centrum med äventyrsbad, spa, restauranger och butiker. Du får helt enkelt lyxen av att kunna välja mellan snö, vila och upplevelser i ett och samma läge. Förverkliga drömmen - eller skapa något eget Tomt nr.1 säljs som en separat tomt där du har möjlighet att bygga arkitektfirman Fjällforms specialritade hus, eller skapa något eget från grunden. Beviljat bygglov och kontakter med byggbranschen finns så att byggprocessen snabbt kan komma igång. Arkitekt Björn Lindell på Fjällform Arkitektur har ritat ett hus med generösa ljusinsläpp i sydväst, som bjuder in dig i värmen genom den engelskt röda entrédörren. Den rejäla storstugan med sin gedigna eldstad blir husets naturliga hjärta. I köket väntar skafferi, vinkyl och plats för stora middagssällskap. Loungedelen lockar med sitt fantastiska gavelfönster, som korsas av en massiv stenbänk med inbyggd eldstad. Låt dig hänföras av naturen - och vila blicken i lågornas lekfulla dans. Den silvergrå okantade panelen och sockeln i natursten ger denna vackra byggnad en rotad fjällkaraktär. Arkitekturen anpassar sig till tomtens naturliga fall, och låter dig se skidbackarna och fjällen. Det finns utrymme för användbara gårdsytor och de väderskyddade markterrasserna skapar avskilda platser. Arkitekten berättar mer om sina tankar med huset Området präglas av liv och rörelse samtidigt som tomten ligger i ett eget område. Huset är skapat i samma anda för att spegla platsens energi och valmöjligheter. Det finns utrymme för middagar och fest, och för lugna kvällar framför brasan. Stora sällskapsytor varvas med bekväma och avskilda sviter, och heta bastubad svalkas med ett dopp i kallpoolen. Arkitekturen andas modern bekvämlighet med en stark koppling till den traditionella fjällmiljön. Allt trä får gråna naturligt vilket gör att vädrets makter varsamt formar husets uttryck och karaktär. För att fördjupa paletten målas fönstren i engelskt rött som förstärker intrycket. Vi arbetar med naturmaterial som handbilat timmer från skogarna i närheten, och nordiskt murskiffer i stensättningarna. Ett tydligt särdrag är det traditionella trätaket i kyrkspån och entréns brädtak. Fjället visar sig i husets materialval och genom den rotade och självklara känsla som arkitekturen förmedlar. Om du vill veta mer om Iskristallens möjligheter kontakta Anne-Mari Backjanis Hansson +46 (0)70 665 49 55 [email protected] Ludwig Forsberg +46 (0)702 89 66 83 [email protected]

  • Premium
Gula Byn 401D, Lindvallen, Sälen, Malung-Sälens kommun
  • Budgivning pågår

Gula Byn 401D

Lägenhet
Lindvallen, Sälen, Malung-Sälens kommun
Sälenmäklaren AB
2 700 000 kr
40,8 m²
3 rum
vån 1/2
3 040 kr/mån
66 176 kr/m²

Bostadsrätt belägen mitt i backen mitt i hjärtat av Lindvallen! Här får du ett liftnära boende i obelånad bostadsrättsförening med mycket god ekonomi. Lägenheten är belägen mellan Experium och Gustavtorget i Lindvallen bara några tiotal meter från till Gladans liftstation. Här bor du med närhet till allt du kan önska i fjällen och ett stort aktivitetsutbud för hela familjen både sommar som vinter. Allt från skidåkning till restauranger, shopping, bad/spa, lekland, gym, bowling, frisör mm. I bostaden finner du 3 rum och kök på en väldisponerad boyta om ca 41 kvm, fördelat på hall/entré med goda förvaringsmöjligheter, allrum med köksdel, två sovrum och badrum. Totalt 6-7 bäddar. Ljusa och fräscha färger genomgående i hela bostaden. Den välplanerade köksdelen är fullt modernt utrustad. De två sovrummen är fördelade på ett större med två våningssängar och det mindre sovrummet har en våningssäng där underslafen är bredare sk. familjesäng. Badrummet är rymligt och har golv- och väggmatta i gråa nyanser och inrymmer wc, dusch samt torkskåp och städskåp. Uteplats på framsidan samt ett isolerat varmförråd i anslutning till entrédörren. Uthyrningsavtal finns kopplat till SkiStar och köparen förbinder sig att överta befintliga och kommande bokningar under avtalstiden. Uthyrningsintäkter om ca 100 000-120 000 kr när uthyraren dragit sin provision. Avdrag görs för egna ägarveckor. Inventarier ingår i förevisat skick förutom personliga tillhörigheter. Tillträde enligt överenskommelse. För digital eller privat visning och intresseanmälan, vänligen kontakta ansvarig mäklare. Nu kan du även besöka bostaden genom en virtuell visning. Klicka på vår 3D- länk i beskrivningen.

  • Plus
  • Uteplats
Stafettvägen 13, Hundfjället, Sälen, Malung-Sälens kommun

Stafettvägen 13

Fritidshus
Hundfjället, Sälen, Malung-Sälens kommun
Sälenmäklaren AB
8 675 000 kr
249,8 m²
14 rum
1 196 m² tomt

Välkommen till detta unika boende intill Hundfjället, bestående av tre lägenheter i ett parhus! Här får du ett toppmodernt boende med närhet till skidanläggningen samt till skoter- och längdskidspår. Boendet passar utmärkt som generationsboende för den stora familjen, och erbjuder även goda uthyrningsmöjligheter. Hela fastigheten är fördelad på tre separata bostadsenheter och inrymmer totalt 24 bäddar fördelat på 11 sovrum. Lägenhet A - är belägen i entréplan och inrymmer modernt fullt utrustat kök i naturnära färger och robusta materialval med liggande träpaneler på väggarna. Här finns plats för matbord och utgång till uteplatsen. Ett mindre allrum med braskamin och 3 sovrum samt två badrum. De tre sovrummen inrymmer totalt 6 bäddar fördelat på ett rum med dubbelsäng och övriga med en våningssäng i varje. I Samtliga sovrum finns förvaringsmöjligheter. Bostaden har två helkalkade badrum med dusch där det större badrummet även har bastu, tvättmaskin och torkskåp samt arbetsbänk. I bastun kan du avnjuta utsikten genom glasdörren eller varför inte svalka dig i snön! Den rymliga hallen är mycket bra planerad med goda avhängningsmöjligheter. Lägenhet B - är belägen på övre plan ovanför lägenhet A. Denna lägenhet erbjuder ett större allrum med goda sällskapsytor, även här finns braskamin. Köksdelen är fullt utrustad och smart planerad med moderna och smakfulla detaljer och färger. Här finns plats för matbord och utgång till balkongen. De totalt 6 bäddarna är fördelade på tre sovrum. Innanför köket finner du ett större sovrum med dubbelsäng, förvaring samt större fönster som ger ett härligt ljusinsläpp. I ett av de övriga sovrummen finner du två enkelsängar samt det tredje sovrummet har en våningssäng. Även i denna lägenhet finns två helkalkade badrum med dusch varav det större badrummet även erbjuder bastu. Den välplanerade hallen har bra ytor för avhängning. Lägenhet C - är fördelad i två plan. Entréplanet inrymmer ett stort kök med fantastiskt ljusinsläpp och utgång från köket till uteplats i syd/väst. Ett stilrent fullt utrustat kök med bra förvaring och plats för den större matgruppen. Entréplanet inrymmer också två helkaklade badrum med dusch varav ett med badkar, tvättmaskin, torkskåp och bastu. Även i denna bastu finns en glasdörr som ger möjlighet till härlig utsikt och chansen till att svalka sig i snön. Ett sovrum med dubbelsäng samt förvaring. På övre planet finner du ett stort allrum med ryggåstak och mycket goda sällskapsytor, mysig braskamin samt utgång till balkongen i syd/väst. Här finns 10 bäddar fördelade på fyra sovrum. Det större sovrummet inrymmer dubbelsäng och har ett härligt ljusinsläpp från det stora fönstret. De övriga sovrummen erbjuder två enkelsängar varav ett har två våningssängar. Lägenhet 13A och 13C belastas av uthyrningsavtal via Skistar. Köparen förbinder sig att inträda avtalet i säljarens ställe. Lägenhet 13B belastas av uthyrningsavtal via GUMO. Köparen förbinder sig att inträda avtalet i säljarens ställe. Möjliga hyresintäkter vid 80% beläggningsgrad vintersäsong och efter att uthyrarna dragit sina provisioner är ca 475 000 kr. Ett skotergarage/förråd finns till varje lägenhet, beläget på tomten bakom huset. När snön kommer och skoterspåren håller, finns en genväg från förråden som leder bort mot riksvägen och över den mot Trolldalens område. Där kan du ta Lavenliften upp i Hundfjällets skidområde. Inventarier ingår i förevisat skick förutom inredningsdetaljer, personliga tillhör

Kläppgatan 1222D, Kläppen, Sälen, Malung-Sälens kommun

Kläppgatan 1222D

Lägenhet
Kläppen, Sälen, Malung-Sälens kommun
Sälenmäklaren AB
3 900 000 kr
75 m²
4 rum
vån 2/3
3 200 kr/mån
52 000 kr/m²

Välkommen till denna toppfräscha välplanerade bostadsrätt med bästa Ski-in/Ski-outläget i Kläppen! Här bor du mitt i skidbacken och med gångavstånd till Kläppens fina aktivitetsutbud, restauranger, matbutik, café och shopping. Nära till välpreparerade ländskidspår och vandringsleder. Bostadsrätten har en boarea om 75 kvm och inrymmer rymligt allrum med köksdel, braskamin samt utgång till balkong. Här möts du redan i hallen av ett härligt ljusinsläpp från de stora fönstren i allrummet. Bostaden har genomgående moderna och stilfulla färg- och materialval. Här är det bara att flytta in! Köket är fullt modernt utrustat med allt du behöver för matlagning som spishäll med inbyggnadsugn och micro, diskmaskin samt fullstor kyl och frys. Allrummet har plats för ett större matbord och i andra delen av rummet ryms soffgrupp framför brasan. Totalt inrymmer bostaden tre sovrum varav ett med dubbelsäng och ett med våningssäng samt ett med s.k. familjesäng med bredare underslaf. Helkaklat badrum med dusch och bastu samt arbetsbänk med tvättmaskin och torktumlare. I den rymliga hallen finns torkskåp och smarta förvaringslösningar samt helkaklad gästtoalett. Vattenburen golvvärme i hela lägenheten. I anslutning till entrén på loftgången finns ett utvändigt skidförråd tillhörande bostaden. Bostaden är kopplad till uthyrningsavtal via Kläppen Ski Resort AB. Köparen förbinder sig att inträda avtalet i säljarens ställe. Hyresintäkter om ca 135 000 kr efter att uthyraren dragit sin provision vid full vinterbeläggning mellan jul och till säsongens slut i april. Avdrag görs för egna veckor. Ägarbokade veckor kommande säsong 2023/2024 är vecka 14. Inventarier ingår i förevisat skick förutom inredningsdetaljer, sittpallar, 2 svarta stolar med dalahästtyg, 2 rotting fåtöljer samt personliga tillhörigheter. Tillträde enligt överenskommelse. För digital eller privat visning och intresseanmälan, vänligen kontakta ansvarig mäklare. Nu kan du även besöka bostaden genom en virtuell visning. Klicka på "Läs mer hos mäklaren" för att besöka vår 3D visning.

  • Balkong
  • Hiss
Grå Byn 13 E, Tandådalen, Sälen, Malung-Sälens kommun

Grå Byn 13 E

Lägenhet
Tandådalen, Sälen, Malung-Sälens kommun
Sälenmäklaren AB
1 850 000 kr
31 m²
2 rum
vån 1/2
2 361 kr/mån
59 677 kr/m²

Bostadsrättslägenhet i Grå Byn, Tandådalen med ski in - skioutläge och gångavstånd till längdspår, butiker, restauranger, matvaruaffär och nöjen. Lägenheten ligger i entréplanet och inrymmer hall, allrum med köksdel, sovrum med två våningssängar där en skiljevägg med garderober delar sängarna i två sovalkover, totalt 4 bäddar. Köksdelen har vita köksluckor och vitt kakel och är utrustat med spis, ugn, diskmaskin samt kombinerad kyl/frys. I badrummet finns dusch, wc, varmvattenberedare och torkskåp. Elen är delvis utbytt under 2021 och i samband med det byttes torkskåpet och varmvattenberedaren. I trapphusets övre plan finns en gemensam bastu med dubbla duschar som delas med övriga lägenheter i samma byggnad. Utrymmet kan bokas privat. Entréplanet bjuder på ett låsbart skidskåp till varje lägenhet samt gemensam vallabänk. Möjlighet finns även att boka bostadsrättsföreningens gemensamma tvättstuga nere vid parkeringen i samma hus som läkarstationen i Tandådalen. Uthyrningsavtal är tecknat med Skistar, köparen förbinder sig att ingå avtalet i säljarens ställe. Hyresintäkter om ca 70-85 000 kr/år när uthyraren dragit sin provision. Avdrag görs för egna nyttjade veckor. Inventarier i förevisat skick ingår, förutom personliga tillhörigheter. Tillträde enligt överenskommelse. För digital eller privat visning och intresseanmälan, vänligen kontakta ansvarig mäklare. Nu kan du även besöka bostaden genom en virtuell visning. Klicka på "Läs mer hos mäklaren" för att besöka vår 3D visning.

Tranantorget 62, Kläppen, Sälen, Malung-Sälens kommun

Tranantorget 62

Lägenhet
Kläppen, Sälen, Malung-Sälens kommun
Sälenmäklaren AB
3 695 000 kr
78,6 m²
4 rum
vån 3/3
4 949 kr/mån
47 010 kr/m²

Nu erbjuds möjligheten att förvärva denna fina hörnlägenhet i nybyggda Tranangårdarna i Kläppen. Lägenheten är belägen på tredje våningen med balkong och fin utsikt över Kläppens pister. Bostaden har en boarea om ca 79 kvm, fördelat på fyra rum och köksdel. Ett masterbedroom med dubbelsäng, ett sovrum med två våningssängar samt ett sovrum med familjesäng (våningssäng med bredare underslaf). Rejäl hall med väggmonterad pjäxtork, torkskåp, förvaringsmöjligheter och avhängningsyta. Klinkergolv med elektrisk komfortvärme i badrummen. Här erbjuds två bekväma helkaklade badrum med dusch och wc samt bastu och tvättmöjligheter i det större av badrummen. Kök och vardagsrum i öppen planlösning med utgång till den härliga balkongen. Här kan du sitta och njuta av utsikten mot pisterna och se ner mot Tranantorgets aktiviteter utanför hotell Kurbits. Köket är toppmodernt utrustat med spishäll, ugn, fläkt, inbyggnadsmicro, kyl och frys samt diskmaskin. Generösa sällskapsytor både runt matbord och soffhörnan gör det bekvämt för hela familjen. Möbler, utrustning och inventarier ingår i förevisat skick. Till lägenheten hör ett utvändigt skidförråd. Hiss finns till varje våningsplan Tillträde enligt överenskommelse. Uppvärmning sker med bergvärmesystem vilket ger låga driftskostnader. Uthyrningsavtal finns med Kläppen Ski Resort AB. Köparen förbinder sig att inträda avtalet i säljarens ställe och överta bokningar för kommande säsong. Hyresintäkter om ca 160 000 kr när uthyraren dragit av sin provision. Avdrag görs för egna veckor. För digital eller privat visning och intresseanmälan, vänligen kontakta ansvarig mäklare.

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Pistvägen 518, Kläppen, Sälen, Malung-Sälens kommun

Pistvägen 518

Fritidshus
Kläppen, Sälen, Malung-Sälens kommun
Sälenmäklaren AB
4 500 000 kr
124 m²
8 rum
1 440 m² tomt

Välkommen till detta välskötta parhus i Mitt i Pistenområdet på Kläppen. Här bor du med närhet till Kläppens fina utbud och faciliteter! I området finns transportliftar och transportsträckor som tar dig till hela Kläppens skidsystem. Preparerade längdskidspår och skoterleder är nära till hands för dig som vill njuta av Kläppbergets fjällmiljö. Sommartid finns hinderbana, motionsspår, paddling, cykling och vandring i den vackra naturen. En perfekt familjeanläggning både sommar som vinter med mysiga restauranger, bageri, shopping, hotell mm. Goda uthyrningsmöjligheter för dig som vill finansiera ditt fritidsboende genom uthyrning via Kläppen Ski Resort. Parhuset är delat i två spegelvända lägenheter där varje lägenhet har allrum med köksdel och baskamin, två sovrum och sovloft samt två badrum med dusch och wc, där det större badrummet även har bastu. Sovrummen är fördelade på ett rum med dubbelsäng samt vägghängd utfällbar extrasäng och det mindre sovrummet har två enkelsängar. Sovloftet har en skiljevägg mellan de två dubbelsängarna, totalt finns 8-9 bäddar i varje lägenhet. Allrummet har ljusa naturnära färger med högt ryggåstak, vilket ger en härlig känsla av rymlighet. Köket är fullt modernt utrustat med allt du behöver för matlagning i fjällen. Utgång från allrummet till den gemensamma altanen i västerläge. Här bor du på hörntomt i änden av gatan och omges av den fina naturen, perfekt för dig som har småbarn då det inte är någon genomfartstrafik. På tomten finns en förrådsbyggnad/skotergarage tillhörande bostaden. Bostaden är kopplad till uthyrningsavtal med Kläppen Ski Resort som löper över säsongen 23/24. Köparen förbinder sig att inträda avtalet i säljarens ställe. Ägarbokade veckor för säsongen 23/24: Lägenhet 518A Vecka 2 och vecka 10. Inga ägarveckor i 518B. Möjliga hyresintäkter ca 200 000 - 220 000 kr/år när uthyraren dragit sin provision (avdrag görs för egna veckor). Inventarierna ingår i förevisat skicka förutom personliga tillhörigheter. Tillträde enligt överenskommelse. Säljaren har beställt laddbox för elbilar som kommer att installeras under hösten 2023. För digital eller privat visning och intresseanmälan, vänligen kontakta ansvarig mäklare. Nu kan du även besöka bostaden genom en virtuell visning. Klicka på "Läs mer hos mäklaren" för att besöka vår 3D visning.

Solbacken 6, Tandådalen, Sälen, Malung-Sälens kommun
  • Budgivning pågår

Solbacken 6

Lägenhet
Tandådalen, Sälen, Malung-Sälens kommun
Sälenmäklaren AB
3 495 000 kr
61,3 m²
3 rum
vån 1/1
3 889 kr/mån
57 015 kr/m²

Välkommen till denna fina välplanerade lägenhet med liften direkt utanför dörren och utsikt mot Hundfjällets branter och skidbackar! Här får du känslan av att du bor i en stuga då lägenheten ligger i markplan med egen ingång och dessutom på hörntomt. Föreningen diskuterar nu eventuellt att man ska få bygga altandäck utanför dörren i bästa solläget. Tänk dig att sitta i relaxfåtöljen på den altanen, en fin vårdag, med gnistrande snö och takdropp samt solen i zenit! Här knäpper du på dig skidorna och glider några meter till liften som tar dig till hela skidområdet och vill du utöka din skidåkning kan du ta transportliften bort till Hundfjällets skidanläggning. Området passar dig som vill bo med gångavstånd till alla faciliteter, som restauranger, matbutiker, shopping och caféer. Här finns fina preparerade längdspår, promenadstråk och andra roliga aktiviteter som skoterturer och hundspann för den som tröttnat på skidåkningen. Sommartid finns härliga cykelleder som tar dig ut i den vackra naturen och du kan även promenera genom Trollskogen i Hundfjället och avsluta med en frasig våffla vid Joängets Fjällgård som har öppet året runt. Bostadens generösa allrum i öppen planlösning med köket skapar gott om plats för socialt umgänge i soffhörnan. Här är mysfaktorn hög med det härliga ryggåstaket och det fina ljusinsläppet från panoramafönstren. Här kan du sitta på vinterkvällarna och blicka bort mot de belysta skidbackarna i Hundfjället. Köksdelen är fullt modernt utrustad med allt du behöver för matlagning i fjällen och här finns plats för matbord för hela sällskapet. Bostaden inrymmer även två sovrum samt badrum med bastu. Det ena sovrummet utgörs av ett master bedroom med gott om förvaring och plats för dubbelsäng och det andra sovrummet är utrustat med s.k. familjesäng med bredare underslaf och tillhörande förvaring. Badrummet är helkaklat med wc, dusch, handdukstork samt tvättmaskin och bastu. Hallen är generöst tilltagen med städskåp, torkskåp, hatthyllor och sittbänk med pjäxtorkar under. I direkt anslutning till entrén finns ett utvändigt skidförråd. Inventarier ingår i förevisat skick förutom personliga tillhörigheter. Tillträde enligt överenskommelse. Bostaden hyrs ut via SkiStar, köparen förbinder sig att inträda avtalet i säljarens ställe. Vintersäsongen 2023/2024 är följande perioder för närvarande ägarbokade, vilket betyder att dessa perioder är spärrade för uthyrning och kan därmed nyttjas av en köpare för egen del: Vecka 5 (lör-lör), vecka 7 (lör-lör) vecka 14 (lör-lör). Möjliga hyresintäkter om ca 120 000 kr efter avdrag för uthyrarens provision. För digital eller privat visning och intresseanmälan, vänligen kontakta ansvarig mäklare. Nu kan du även besöka bostaden genom en virtuell visning. Klicka på "Läs mer hos mäklaren" för att besöka vår 3D visning.

Visar alla 16