Mäklare Julia Backjanis Hansson

Julia Backjanis Hansson

Om mig

Julia är uppvuxen i Sälen och har därmed mycket god lokalkännedom. I sin roll som mäklare är hon serviceinriktad och lösningsfokuserad samt ser trygghet och förtroende som en grund i alla kundrelationer. Julia är registrerad fastighetsmäklare sedan 2020. "Tack vare att Sälenmäklaren är en fristående mäklarbyå kan vi skräddarsy våra uppdrag. Att vi är Sälenspecialister och kan vara flexibla är mycket uppskattat av våra kunder."

Mäklarens försäljning på Hemnet
Taggsvampsvägen 2, Gubbmyren, Lindvallen, Sälen, Malung-Sälens kommun
Taggsvampsvägen 2, Gubbmyren, Lindvallen, Sälen, Malung-Sälens kommun, bild 2
Taggsvampsvägen 2, Gubbmyren, Lindvallen, Sälen, Malung-Sälens kommun, bild 3

Taggsvampsvägen 2

Fritidshus
Gubbmyren, Lindvallen, Sälen, Malung-Sälens kommun
Sälenmäklaren AB
5 000 000 kr
65 + 54 m²
6 rum
1 033 m² tomt

Här erbjuds en större fastighet med ett boningshus i suterrängplan, dubbelgarage, attefallare samt friggebod! I naturskön fjällmiljö finner du denna unika fasighet beläget på attraktiva området Gubbmyren. Här omges du av bär- och svampskog runt husknuten och med fina vandrings- och cykelleder som inbjuder till äventyr. Vintertid har du närhet till både skoterled och preparerade skidspår. Vill du enkelt ta dig till Lindvallens skidanläggning kan du hoppa på den populära skid- & badbussen som passerar precis utanför huset. Med bil tar det endast några minuter till Experium och Gutavtorget som erbjuder ett stort utbud av aktiviteter, bad/spa, restauranger, shopping och nöjen året runt. I det stora boningshuset är entréplan smakfullt renoverad med rustik charm och en genuin lodgekänsla som omedelbart får dig att känna dig som hemma i fjällen. Öppen planlösning mellan kök och allrum skapar perfekt yta för social samvaro och gemensamma måltider. Den inbjudande braskaminen ger en varm och mysig känsla under kyliga vinterkvällar. Här finns två rymliga sovrum och ett badrum med wc, dusch och bastu. Nere i suterrängplan finner du ytterligare två rymliga sovrum, sällskapsytor samt badrum med wc, dusch, tvättmaskin och torktumlare. Attefallshuset om 30 m² erbjuder en perfekt blandning av komfort och funktionalitet som andas samma lodgeanda som boningshuset. Med en unik platsbyggd sovalkov i tre våningar och två sovloft skapar detta upp till 7 bäddar tillsammans. Komplett välutrustat kök samt badrum med wc och dusch. På fastigheten finns även ett dubbelgarage samt en praktiskt friggebod om ca 15 m² till förvaring. Det stora boningshuset hyrs idag ut som personalboende till SkiStar som bor där till säsongens slut, 30 april 2024. Tillträde enligt överenskommelse. Inventarier kan ingå efter separat överenskommelse. För digital eller privat visning och intresseanmälan, vänligen kontakta ansvarig mäklare. Nu kan du även besöka bostaden genom en virtuell visning. Klicka på "Läs mer hos mäklaren" för att besöka vår 3D visning.

 • Premium
Tandådalen Panorama 17U, Tandådalen, Sälen, Malung-Sälens kommun
 • Sön 3 mar
Tandådalen Panorama 17U, Tandådalen, Sälen, Malung-Sälens kommun, bild 2
Tandådalen Panorama 17U, Tandådalen, Sälen, Malung-Sälens kommun, bild 3

Tandådalen Panorama 17U

Lägenhet
Tandådalen, Sälen, Malung-Sälens kommun
Sälenmäklaren AB
3 995 000 kr
75 m²
4 rum
vån 1/2
4 000 kr/mån
53 267 kr/m²

Välkommen till det ultimata boendet för skidentusiasten! Här bor du mitt i hjärtat av Tandådalen med bästa ski in / ski outläget och gångavstånd till restauranger, afterski, butiker och nöjen. Närhet till fina preparerade skidspår och andra aktiviteter. Bostaden har en välplanerade yta om 75m², vilket ger utrymme för både avkoppling och socialt umgänge. Här möts du av en rymlig hall med bra förvaring och avhängningsyta. Det öppna allrummet integrerat med köket som skapar en inbjudande atmosfär där det är lätt att trivas. Tre mysiga sovrum ger gott om plats för hela familjen, totalt 8 bäddar. De två badrummen är praktiskt utformade med dusch, handdukstork och WC, varav det större badrummet även är utrustat med en härlig bastu för avkoppling efter en dag i backen. Det större badrum renoverades under 2023. Skidförråd finns utvändigt i anslutning till entrén. Goda uthyrningsmöjligheter. Bostaden hyrs ut via Skistar och köparen förbinder sig att ingå avtalet i säljarens ställe. Hyresintäkter om ca 160 000 kr/vintersäsong. Inventarier ingår i förevisat skick förutom personliga tillhörigheter. Tillträde enligt överenskommelse. För digital eller privat visning och intresseanmälan, vänligen kontakta ansvarig mäklare. Du även besöka bostaden genom en virtuell visning. Klicka på "Läs mer hos mäklaren" för att besöka vår 3D visning.

 • Premium
 • Uteplats
Fjällsåsen 10B, Tandådalen, Sälen, Malung-Sälens kommun

Fjällsåsen 10B

Lägenhet
Tandådalen, Sälen, Malung-Sälens kommun
Sälenmäklaren AB
2 750 000 kr
50 + 3 m²
3 rum
vån 1/1
2 917 kr/mån
55 000 kr/m²

Välkommen till denna charmiga bostadsrätt i parhus belägen i det populära området Fjällsåsen med utsikt mot Tandådalen och Hundfjällets skidbackar! Nära till preparerade skidspår och skoterled. Skidbussen passerar precis utanför området som gör det enkelt att ta sig till skidbackarna utan bil. Bostaden har en välplanerad yta fördelat på allrum med köksdel i öppen planlösning med mysig braskamin samt utgång till altan i soligt söderläge. Två sovrum med totalt 6 bäddar, helkaklat badrum med WC, dusch och bastu samt separat gästtoalett för extra bekvämlighet. Hall med klinkers, golvvärme och torkskåp. Inventarier ingår i förevisat skick förutom: Köksbord, stolar, diverse köksutrustning, tv, dvd, sängkläder och lampor ovanför köksbord och soffbord. I föreningen finns en praktisk vallabod där du har gott om plats att fixa dina skidor. Bostaden belastas inte av något uthyrningsavtal. Tillträde kan tidigast ske v.16. För digital eller privat visning och intresseanmälan, vänligen kontakta ansvarig mäklare. Nu kan du även besöka bostaden genom en virtuell visning. Klicka på vår 3D- länk i beskrivningen.

 • Plus
 • Balkong
Pistvägen 549 B, Kläppen, Sälen, Malung-Sälens kommun

Pistvägen 549 B

Lägenhet
Kläppen, Sälen, Malung-Sälens kommun
Sälenmäklaren AB
2 400 000 kr
82 m²
3 rum
vån 1/1
3 525 kr/mån
29 268 kr/m²

Välplanerad fin parhuslägenhet med ski in- outläge i Mitt i Pistenområdet. Stugområdet är ett av Kläppens mest eftertraktade då det ligger med glidavstånd till transportliften. Liften tar dig enkelt till Kläppens hela skidsystem. Här finns även skidväg ner till Tranantorget och preparerade längdspår. Sommartid passerar Kläppens nya hinderbana i området, en löparslinga på ca 3 km med olika träningshinder längs slingan. På sommaren kan du också cykla/vandra i den vackra naturen och uppleva alla smultronställen och sommaraktiviteter som Kläppen har att erbjuda. Bostaden inrymmer mysigt allrum med braskamin och generös takhöjd samt fullt utrustad köksdel. Från allrummet tar du dig via altandörr ut till den härliga solaltanen med fin utsikt över Kläppens skidbackar. Här finns även en rymlig hall med avhängningsytor och från hallen angränsar två badrum varav ett med bastu och två sovrum där ett av sovrummen har en extrasäng att fälla ner från väggen. I allrummet finns en trapp upp till sovloftet som inrymmer fyra bäddar. Låsbart skidförråd i direkt anslutning till entrén. Inventarier ingår i förevisat skick förutom personliga tillhörigheter. Uthyrningsavtal finns med Kläppen Skiresort AB och köparen förbinder sig att ingå avtalet i säljarens ställe och ta över bokningarna för vintersäsongen. Hyresintäkter om ca 100 000 kr/vintersäsong. Avdrag görs för egna nyttjade veckor. Tillträde enligt överenskommelse. För digital eller privat visning och intresseanmälan, vänligen kontakta ansvarig mäklare. Nu kan du även besöka bostaden genom en virtuell visning. Klicka på "Läs mer hos mäklaren" för att besöka vår 3D visning.

 • Uteplats
Gusjövägen 320, Kläppen, Sälen, Malung-Sälens kommun
Gusjövägen 320, Kläppen, Sälen, Malung-Sälens kommun, bild 2
Gusjövägen 320, Kläppen, Sälen, Malung-Sälens kommun, bild 3

Gusjövägen 320

Lägenhet
Kläppen, Sälen, Malung-Sälens kommun
Sälenmäklaren AB
2 500 000 kr
55 m²
3 rum
vån 1/1
2 583 kr/mån
45 455 kr/m²

Trivsam och mysig bostadsrätt belägen i populära Kläppens Stugby som ligger i direkt anslutning till Kläppens liftsystem. Här bor du med ski in - outläge och närhet till skidspår. Under sommaren kan du utforska alla Kläppens aktiviteter eller den vackra naturen genom cykling och vandring. Strax nedanför Kläppens camping rinner Västerdalälven där du kan bada, fiska, paddla kanot och uppleva massor av roliga äventyr med hela familjen. Bostaden har en välplanerad boarea om ca 52 kvm fördelat på allrum med härligt ryggåstak och utgång till altan i soligt västerläge. Modern köksdel som inrymmer allt för bekväm matlagning i fjällen. Två sovrum med totalt sex bäddar och badrum med vackra gulddetaljer utrustat med WC, dusch och torkskåp. I direkt anslutning till entrén finns ett rymligt skidförråd och även ett extra förråd på altanen. Uthyrningsavtal finns med Kläppen Ski Resort AB. Köparen förbinder sig att inträde avtalet i säljarens ställe. Möjliga hyresintäkter är ca 70-80 000 kr/vintersäsong. Goda uthyrningsmöjligheter då stugan ligger i ett attraktivt området. Inventarier ingår i förevisat skick förutom personliga tillhörigheter. Tillträde enligt överenskommelse. För digital eller privat visning och intresseanmälan, vänligen kontakta ansvarig mäklare. Nu kan du även besöka bostaden genom en virtuell visning. Klicka på "Läs mer hos mäklaren" för att besöka vår 3D visning.

 • Premium
 • Uteplats
Rådjursstigen 1, Tandådalen, Sälen, Malung-Sälens kommun

Rådjursstigen 1

Fritidshus
Tandådalen, Sälen, Malung-Sälens kommun
Sälenmäklaren AB
4 600 000 kr
118 m²
5 rum
1 335 m² tomt

Mysig fjällstuga om 118 kvm belägen i det attraktiva området Orrliden i Tandådalen. Här bor du med närhet till preparerade skidspår, skoterleder och den populära skid- & badbussen som passerar bara ett par meter från fastigheten vintertid. Bussen tar dig med enkelhet till skidanläggningarna utan att du behöver ta bilen. Här kan du även promenera och cykla i den vackra naturen som du har tillgång till runt husknuten. I bostaden möts du av en rymlig hall med goda förvaringsmöjligheter. Från hallen kommer du vidare in till storstugan bestående av ett allrum med braskamin, soffgrupp och matplats. Från allrummet finns anslutande köksdel som inrymmer allt du kan tänkas behöva för bekväm matlagning. Vidare finns här två sovrum om totalt 6 bäddar med tillhörande förvaring samt badrum med dusch, tvättmaskin och bastu. I anslutning till hallen finns gästtoalett och separat dusch samt ytterligare en ingång till bastun. Den utbyggda lillstugan består av ett allrum med bäddsoffa kombinerat med sovrum och ett separat sovrum samt låsbar förrådsdel. Till fastigheten tillhör även en fristående redskaps/vallabod. Laddbox för elbil finns installerad jämte entrén till bostaden. Bostaden hyrs ut via GUMO i Sälen. Köparen förbinder sig att inträda avtalet i säljarens ställe och överta de bokningar som finns. Tillträde enligt överenskommelse. För digital eller privat visning och intresseanmälan, vänligen kontakta ansvarig mäklare. Nu kan du även besöka bostaden genom en virtuell visning. Klicka på "Läs mer hos mäklaren" för att besöka vår 3D visning.

Sjungarbacken PLUS 1085, Kläppen, Sälen, Malung-Sälens kommun

Sjungarbacken PLUS 1085

Lägenhet
Kläppen, Sälen, Malung-Sälens kommun
Sälenmäklaren AB
1 895 000 kr
44 m²
2 rum
vån 1/1
2 167 kr/mån
43 068 kr/m²

Välkommen till Sjungarbacken PLUS som ger dig tillgång till det där lilla extra; bland annat, utomhus spabad, mindre familje-spa med bubbelbadkar och bastu samt uppvärmd utomhuspool (7,5 x 3,5 m) under sommarsäsongen. Dessutom finns här gemensamt aktivitetsrum/lekrum med olika spel för barn och ungdomar samt en samling/festlokal att låna. Med gångavstånd till restauranger, matbutik, shopping och längdspår, finns här aktiviteter som passar alla åldrar i direkt anslutning till boendet. Bostaden inrymmer ett välplanerat allrum med öppen spis och utgång till altan där man kan sitta och njuta av vårsolen efter en dag i skidbacken. Fullt utrustad köksdel, ett sovrum med våningssäng, hall och nyrenoverat badrum med dusch samt sovloft med två dubbelsängar. Inventarier ingår i förevisat skick förutom personliga tillhörigheter. Uthyrningsavtal finns med Kläppen Ski Resort AB. Köparen förbinder sig att inträde avtalet i säljarens ställe och överta de bokningar som finns för kommande säsong. Möjliga hyresintäkter efter avdragen provision ca 70 000 kr. Ägarbokade veckor för säsongen 2023/24: V10: 6/3-9/3, V11: 12/3-16/3 & V12: 20/3-23/3 Tillträde enligt överenskommelse. För digital eller privat visning och intresseanmälan, vänligen kontakta ansvarig mäklare. Nu kan du även besöka bostaden genom en virtuell visning. Klicka på "Läs mer hos mäklaren" för att besöka vår 3D visning.

Näsvägen 7, Sälens by, Sälen, Malung-Sälens kommun
Näsvägen 7, Sälens by, Sälen, Malung-Sälens kommun, bild 2
Näsvägen 7, Sälens by, Sälen, Malung-Sälens kommun, bild 3

Näsvägen 7

Villa
Sälens by, Sälen, Malung-Sälens kommun
Sälenmäklaren AB
5 400 000 kr
175,5 m²
5 rum
1 688 m² tomt

Unik möjlighet att förvärva detta enastående nybyggda hus där elegans och bekvämlighet står i fokus. Med ett centralt läge i Sälens by och majestätisk utsikt över Sälenfjällen är detta det perfekta boendet för dig som vill bo nära allt. Här har du promenadavstånd till förskola, skola, matbutiker, belyst skidspår, gym, restauranger och butiker. I området har du även närhet till cykel, vandrings- och skoterleder samt golfbana. Från bostaden har du endast 8 minuters bilresa till Lindvallens skidanläggning och ca 20 minuter till Hundfjällets skidanläggning. Bostaden har med sina generösa 175,5 m² en smart utformad planlösning med öppna ytor som skapar gott om plats för hela familjen att samlas på. Genomgående ljusa materialval och moderna detaljer som ger en tidlös elegans. Det stora allrummet har en mysig braskamin, ryggåstak och stora fönsterpartier upp till nock som ger ett fantastiskt ljusinsläpp och panoramautsikt över fjällen. Köket har eleganta ljusgrå skåpsluckor och är fullt utrustad med allt du kan tänkas behöva för bekväm matlagning. Vidare finns här fyra rymliga sovrum varav ett masterbedroom med skjutgarderob och eget badrum inrymmandes wc, dusch och bastu. Praktisk hall med skjutgarderob och i anslutning till hallen finner du det helkaklade badrummet i harmoniska grå toner med wc och dusch. Här finns även en tvättstuga med groventré som utrustats med tvättmaskin, torktumlare, torkskåp och tvättho. Tillträde enligt överenskommelse. Inventarier kan ingå. För digital eller privat visning och intresseanmälan, vänligen kontakta ansvarig mäklare. Nu kan du även besöka bostaden genom en virtuell visning. Klicka på "Läs mer hos mäklaren" för att besöka vår 3D visning.

 • Premium
Timmerby Village 11E, Lindvallen, Sälen, Malung-Sälens kommun

Timmerby Village 11E

Lägenhet
Lindvallen, Sälen, Malung-Sälens kommun
Sälenmäklaren AB
5 700 000 kr
81 m²
4 rum
vån 2/2
4 754 kr/mån
70 370 kr/m²

Exklusiv bostadsrätt mitt i pisten med gångavstånd till allt du kan önska i fjällen. Med ett oslagbart Ski in/ski out-läge kan hela familjen, oavsett ålder, med enkelhet ta sig både till och från skidbacken. Bara en kort promenad bort ligger Experium, en plats som lockar med året runt-aktiviteter för hela familjen. Med sina generösa 81 kvadratmeter är denna bostadsrätt perfekt planerad för umgänge och avkoppling. Materialvalen är noggrant utvalda med varma färgtoner som ger en genuin modern fjällkänsla. En takhöjd på nästan 7 meter som högsta punkt och stora fönsterpartier skapar tillsammans en härlig rymd och ljusinsläpp. Den imponerande stenbeklädda braskaminen har sin plats mitt i centrum av allrummet och härifrån har du även direkt utgång till balkongen i västerläge med vacker utsikt över naturen och skidbacken. Allrummet smälter samman med köksdelen och skapar en öppen yta för såväl middagar som avkoppling. Köket är fullt utrustat och har eleganta mörka skåpluckor. Vidare erbjuds här tre sovrum med plats för 6-7 bäddar samt två rymliga och smakfullt utformade badrum. Det större sovrummet har plats för dubbelsäng och de två mindre sovrummen inrymmer unikt platsbyggda våningssängar med förvaring under. De moderna badrummen är helkaklade i harmoniska grå toner. Båda badrummet inkluderar wc och dusch medan det större även har bastu och tvättmaskin/torktumlare. Praktisk hall med tillhörande torkskåp och förvaring. Bostaden belastas inte av något uthyrningsavtal. Men kan med fördel hyras ut med goda intäkter. Inventarier kan ingå enligt separat överenskommelse. För digital eller privat visning och intresseanmälan, vänligen kontakta ansvarig mäklare. Du även besöka bostaden genom en virtuell visning. Klicka på "Läs mer hos mäklaren" för att besöka vår 3D visning.

 • Balkong
Pistvägen 545A, Kläppen, Sälen, Malung-Sälens kommun

Pistvägen 545A

Lägenhet
Kläppen, Sälen, Malung-Sälens kommun
Sälenmäklaren AB
2 550 000 kr
79 m²
3 rum
3 481 kr/mån
32 278 kr/m²

Välplanerad parhuslägenhet med loft belägen ett stenkast från transportlift i Mitt i Pisten-området, som är ett av Kläppens populäraste stugområden. Här finns även skidväg ner till Tranantorget och preparerade längdspår knappt 100 meter från husknuten, vilka man också når via skidvägen som går bakom huset, bästa ski in/outläget! Bakom huset passerar också Kläppens nya hinderbana, en löparslinga på ca 3 km med olika träningshinder längs slingan. Under sommaren kan du utforska den vackra naturen genom cykling eller vandring och uppleva alla fantastiska platser och sommaraktiviteter som Kläppen har att erbjuda. Strax nedanför Kläppens camping rinner Västerdalälven där du kan bada, fiska, paddla kanot och uppleva massor av roliga äventyr med hela familjen. Bostaden har ett trivsamt allrum med generös takhöjd, fullt utrustad köksdel och en mysig braskamin för kyliga kvällar. Från allrummet har du direktutgång via altandörren till den underbara solaltanen med en fantastisk utsikt över fjällnaturen och Kläppens skidbackar. På entréplan finner du också en rymlig hall med gott om plats för avhängning och från hallen angränsar två badrum samt 2 sovrum där ett av sovrummen har en extrasäng att fälla ner från väggen. Totalt upp till 10 bäddar. Låsbart skidförråd i direkt anslutning till entrén samt ett förråd på baksidan av huset. Inventarier ingår i förevisat skick förutom personliga saker. Uthyrningsavtal finns med Kläppen Skiresort AB och köparen förbinder sig att ingå avtalet i säljarens ställe och ta över bokningarna för kommande vintersäsong. Hyresintäkter om ca 100 000 kr/år när uthyraren dragit sin provision. Avdrag görs för egna nyttjade veckor. Ägarbokade veckor för säsongen 2023/24: V.48, 49, 50, 51, 52, 1, 3, tors-sön v.6, tors-sön v.13 & 14. Tillträde enligt överenskommelse. För digital eller privat visning och intresseanmälan, vänligen kontakta ansvarig mäklare. Nu kan du även besöka bostaden genom en virtuell visning. Klicka på "Läs mer hos mäklaren" för att besöka vår 3D visning.

 • Uteplats
Kallsjösätervägen 452, Kläppen, Sälen, Malung-Sälens kommun
Kallsjösätervägen 452, Kläppen, Sälen, Malung-Sälens kommun, bild 2
Kallsjösätervägen 452, Kläppen, Sälen, Malung-Sälens kommun, bild 3

Kallsjösätervägen 452

Fritidshus
Kläppen, Sälen, Malung-Sälens kommun
Sälenmäklaren AB
3 800 000 kr
62 + 62 m²
6 rum
1 316 m² tomt

Trevligt fritidshus med suterrängvåning belägen på Horrmundberget i Kläppen. Här ges du möjligheten att bo i harmoni med naturen runt husknuten och vacker utsikt över Kläppens skidbackar. Med närhet till transportlift, skidspår, skoter- och vandringsleder är detta ett tillfälle du inte vill missa. Kläppen erbjuder inte bara fantastisk skidåkning vintertid utan även flertalet olika aktiviteter årets runt för alla åldrar. Strax nedanför Kläppens camping rinner Västerdalälven där du kan bada, fiska, paddla kanot, äta glass på Iris glasskafé och uppleva massor av roliga äventyr med hela familjen. I bostaden möts du av en rymlig hall som leder dig vidare in i husets öppna planlösning. Allrummet tillsammans med köket skapar generösa utrymmen för familj och vänner att samlas på. Köket är utrustat med alla bekvämligheter du kan önska dig. Från köket tar du dig ut på balkongen i soligt söderläge med utsikt mot Kläppens toppstuga. Här finns även två sovrum och ett badrum med wc, bubbelbadkar, kommod, tvättmaskin och torktumlare. Suterrängplan är nyligen renoverad under 2023 med genomgående mysig grå färgsättning. Värmande vattenburengolvvärme för kalla fötter på hela våningen. Här finner du allrum avsett för umgänge och avkoppling med utgång till uteplats, två sovrum, gästtoalett och separat duschrum med bastu. På fastigheten finns även ett skoterförråd och en oisolerad friggebod. Bostaden belastas inte av något uthyrningsavtal. Inventarier ingår i förevisat skick förutom personliga tillhörigheter. Tillträde enligt överenskommelse. För digital eller privat visning och intresseanmälan, vänligen kontakta ansvarig mäklare. Nu kan du även besöka bostaden genom en virtuell visning. Klicka på "Läs mer hos mäklaren" för att besöka vår 3D visning.

 • Premium
Hundfjällscenter 412, Hundfjället, Sälen, Malung-Sälens kommun
Hundfjällscenter 412, Hundfjället, Sälen, Malung-Sälens kommun, bild 2
Hundfjällscenter 412, Hundfjället, Sälen, Malung-Sälens kommun, bild 3

Hundfjällscenter 412

Lägenhet
Hundfjället, Sälen, Malung-Sälens kommun
Sälenmäklaren AB
3 495 000 kr
53,8 m²
3 rum
vån 4/4
4 183 kr/mån
64 963 kr/m²

Välkommen till denna bostadsrätt mitt i hjärtat av Hundfjället! Här bor du i ett optimalt ski in - ski outläge med balkong och utsikt mot Tandådalens skidbackar. Brf Hundfjällscenter är även sammanlänkad med det nya Skistar Lodge Hotellet där du kan njuta av en mångsidig upplevelse med restauranger, barer, sportshop, gym, matbutik och bageri. Området erbjuder inte bara fantastisk skidåkning, utan även vackra preparerade längdspår, vandrings- och cykelleder. Om du önskar varierad skidåkning har du också en transportlift som binder samman Hundfjället med Tandådalens skidanläggning. Bostaden ligger högst upp på plan 4 och inrymmer ett allrum med imponerande takhöjd och stora fönsterpartier med bra ljusinsläpp. Härifrån har du direkt utgång till balkongen med gott om plats för utemöblerna och trevlig utsikt mot Tandådalens skidanläggning. Allrummet har även en mysig braskamin att värma sig framför under kalla vinterkvällar. Köksdelen ligger i öppen planlösning med allrummet och är fullt utrustat med allt du kan tänkas behöva. Vidare finns här ett badrum med wc och dusch samt två sovrum på övre plan med totalt 6 bäddar. Kombinerat skid- och pjäxförråd finns på entréplan. I byggnaden finns även gemensam bastu och bokningsbar tvättstuga. Stabil förening med god ekonomi. Föreningen godkänner inte juridisk person som köpare. Inventarier ingår i förevisat skick förutom personliga tillhörigheter. Uthyrningsavtal finns med Skistar och köparen förbinder sig att ingå avtalet i säljarens ställe. Möjliga hyresintäkter ca 115 000 kr/år när uthyraren dragit av sin provision. Avdrag görs för egna nyttjade veckor. Ägarbokad veckor säsongen 23/24: V2 Weekend , V6, V11, V13 & V14. Tillträde enligt överenskommelse. För digital eller privat visning och intresseanmälan, vänligen kontakta ansvarig mäklare. Nu kan du även besöka bostaden genom en virtuell visning. Klicka på "Läs mer hos mäklaren" för att besöka vår 3D visning.

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Nedre Nordklint 6F, Stöten, Sälen, Malung-Sälens kommun

Nedre Nordklint 6F

Lägenhet
Stöten, Sälen, Malung-Sälens kommun
Sälenmäklaren AB
2 995 000 kr
59 m²
4 rum
vån 2/3
3 243 kr/mån
50 763 kr/m²

Här bor du i ett av Stötens bästa ski-in ski-outläge med modern och hög standard där lyx möter enastående fjällnatur. Bekvämt gångavstånd till skidspår, skoterled och Stötens fina utbud av restauranger, aktiviteter och matvaru- och sportaffärer. Stötens aktiviteter är anpassat till alla åldrar liten som stor. Under sommaren har du möjlighet att vandra, cykla, fiska och paddla kanot i den vackra fjällmiljön. Vintertid kan du njuta av utförsåkning med Sälens längsta fallhöjdsmeter, antingen i gröna barnpister eller i mer avancerade pister. Du kan också ta en tur på längden i de välpreparerade skidspåren och rösade leder i olika längder. Denna härliga lägenhet har en enhetlig färgsättning som harmoniserar med naturen, hög standard och med fina materialval. Kök och allrum i öppen planlösning med stora fönsterpartier för bästa ljusinsläppet och utgång till balkong i söderläge med vacker utsikt mot Stötens skidbackar. Lägenheten har tre bekväma sovrum, varav två har våningssängar och det tredje dubbelsäng. Helkaklat badrum med dusch, tvättmaskin och bastu samt separat gästtoalett. Praktisk hall med varmt och skönt klinkergolv, bra förvaring och plats för ytterkläder. Fristående skidförråd finns i anslutning till bostaden. Lägenheten säljs möblerad förutom skidor på väggen och personliga tillhörigheter. Tillträde enligt överenskommelse. Uthyrningsavtal finns med Stöten AB. Köparen förbinder sig att inträda avtalet i säljarens ställe. För digital eller privat visning och intresseanmälan, vänligen kontakta ansvarig mäklare. Nu kan du även besöka bostaden genom en virtuell visning. Klicka på "Läs mer hos mäklaren" för att besöka vår 3D visning.

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Lindvallen Sälfjällstorget 2102, Sälfjällstorget, Lindvallen, Sälen, Malung-Sälens kommun

Lindvallen Sälfjällstorget 2102

Lägenhet
Sälfjällstorget, Lindvallen, Sälen, Malung-Sälens kommun
Sälenmäklaren AB
5 250 000 kr
76 m²
4 rum
vån 2/2
1 951 kr/mån
69 079 kr/m²

Upptäck det perfekta boendet vid Sälfjällstorget i obelånad förening - ett centralt läge med modern och stilren standard, bara ett stenkast från skidliftarna! Här möts du av en smakfull kombination av vit träpanel och elegant vinylgolv som ger en varm och bekväm atmosfär med en fantastisk utsikt över Sälfjällstorget. Njut av bekvämligheten med att ha skidliften bara ett stenkast bort, vilket tar dig smidigt upp mot Lindvallens skidsystem. Dessutom har du gångavstånd till ett rikt utbud av sommaraktiviteter, restauranger, shopping, underhållning och serviceutbud samt busshållplats till både skidbussen och landsvägsbuss. I lägenheten möts du av en rymlig hall med klinkergolv och praktiska bekvämligheter som torkskåp, tvättmaskin och torktumlaren. Allrummet och köksdelen ligger i öppen planlösning som skapar perfekta ytor för socialt umgänge. Köket från HTH imponerar med sina mörkbetsade köksluckor och är fullt utrustat med allt du kan tänkas behöva för smidig och bekväm matlagning. Vidare finns tre sovrum, varav ett med dubbelsäng och de andra två har smarta platsbyggda våningssängar. Dessutom finns två eleganta helkaklade badrum med dusch, och det större har även en rogivande bastu. Till lägenheten hör ett rymligt förråd vid entrén. Inventarier ingår i förevisat skick förutom personliga tillhörigheter. Bostaden belastas inte med något hyresförmedlingsavtal. Tillträde enligt överenskommelse. För digital eller privat visning och intresseanmälan, vänligen kontakta ansvarig mäklare. Nu kan du även besöka bostaden genom en virtuell visning. Klicka på "Läs mer hos mäklaren" för att besöka vår 3D visning.

 • Balkong
Blå byn 331 U, Lindvallen, Sälen, Malung-Sälens kommun
 • Budgivning pågår

Blå byn 331 U

Lägenhet
Lindvallen, Sälen, Malung-Sälens kommun
Sälenmäklaren AB
2 695 000 kr
58,9 m²
3 rum
vån 1/2
4 775 kr/mån
45 756 kr/m²

I obelånad förening kan du nu förvärva denna ljusa och mysiga undervåning i attraktiva Blå byn. Här bor du med bekvämt gångavstånd till både Experium och Gustavtorget i Lindvallen som erbjuder ett brett utbud av sommaraktiviteter, restauranger, bad/spa, shopping och nöjen. Till närmsta skidlift är det ca 150 m. I bostaden finner du en välplanerad boyta om ca 59 kvm fördelat på allrum med köksdel i öppen planlösning, två sovrum där ena sovrummet har dubbelsäng och praktisk skjutdörr och det andra har två våningssängar, totalt 6 bäddar. Fräscht helkaklat badrum med WC, kommod, dusch och bastu samt torkskåp. Hall med klinkergolv och golvvärme. Utvändigt kan du njuta av solen på altandäcket i söderläge. Låsbart skidförråd finns i anslutning till entrén. Helt enkelt ett fantastiskt liftnära boende för hela familjen med goda uthyrningsmöjligheter. Uthyrningsavtal finns med Skistar. Köparen förbinder sig att inträda avtalet i säljarens ställe. Uthyrningsintäkter om ca 120 000 - 147 000 kr/år när uthyraren dragit sin provision. Avdrag görs för egna veckor. Inventarier ingår i förevisat skick förutom personliga tillhörigheter. Tillträde enligt överenskommelse. För digital eller privat visning och intresseanmälan, vänligen kontakta ansvarig mäklare. Nu kan du även besöka bostaden genom en virtuell visning. Klicka på vår 3D- länk i beskrivningen.

Regnbågsvägen 767, Kläppen, Sälen, Malung-Sälens kommun

Regnbågsvägen 767

Fritidshus
Kläppen, Sälen, Malung-Sälens kommun
Sälenmäklaren AB
6 300 000 kr
111,6 + 1,7 m²
5 rum
1 208 m² tomt

Unikt tillfälle att förvärva detta vackra fritidshus på hörntomt med toppläge högst upp på Horrmundberget i Kläppen. Här bor du i ett attraktivt och lugnt område med naturen runt husknuten och fantastisk utsikt över skidbackarna och toppstugan. Med gångavstånd till liften Tjädern tar du dig enkelt till och från stugan på skidorna och längdspåren passerar precis bakom huset. Närhet till även skoter- och vandringsleder. Bostaden färdigställdes 2019 och är byggd i 1,5 plan och inrymmer trivsamt allrum med högt i tak och stora fönsterpartier för bästa ljusinsläpp med hänförande vy mot skidbackarna. Här finns generösa sällskapsytor för hela sällskapet och en mysig braskamin för kyliga kvällar. Vidare i bostaden finns ett rymligt och elegant kök utrustat med allt du behöver, ett större sovrum med två familjesängar samt ett badrum med bastu, dusch, tvättmaskin, torktumlare och vackra mässingsdetaljer. På övre plan finner du ytterligare tre sovrum med totalt 6 bäddar och badrum med dusch och WC som även detta är inrett med de vackra mässingsdetaljerna. Längst husets södra sida sträcker sig en väl tilltagen solaltan med jacuzzi/spabad och grilluteplats. På fastigheten finns även ett fristående skoterförråd. Elbilsladdare finns i anslutning till entrén. Uthyrningsavtal finns med Kläppen Ski Resort AB, köparen förbinder sig att ingå avtalet i säljarens ställe och överta befintliga bokningar. Man väljer inför varje säsong hur många och vilka veckor som ska hyras ut. Avtalet löper på med 1 år i taget om det inte sägs upp senast 4 månader före avtalsperiodens utgång (30 april). Möjliga intäkter om ca 190 000 - 220 000 kr/år efter avdrag för uthyrarens provision under fullbelagd vintersäsong enligt Kläppens kalkyl. Endast dessa veckor ligger ute för uthyrning: V.52,1, 4, 7-10. Resterande veckor ligger ägarbokade. Inventarier ingår i förevisat skick förutom personliga tillhörigheter. Tillträde efter överenskommelse. För digital eller privat visning och intresseanmälan, vänligen kontakta ansvarig mäklare. Nu kan du även besöka bostaden genom en virtuell visning. Klicka på "Läs mer hos mäklaren" för att besöka vår 3D visning.

 • Plus
Ranchen Lodge 307C, Stöten, Sälen, Malung-Sälens kommun

Ranchen Lodge 307C

Lägenhet
Stöten, Sälen, Malung-Sälens kommun
Sälenmäklaren AB
3 195 000 kr
66,2 m²
4 rum
vån 2/2
3 835 kr/mån
48 263 kr/m²

Stilren och modern bostadsrätt vackert belägen i fjällnatur med närhet till transportlift (ca 200m), längdspår och skoterled. Här bor du med gångavstånd till Stötens fina utbud av restauranger, aktiviteter och matvaru- och sportaffärer. Stötens aktiviteter är anpassat till alla åldrar liten som stor. Sommartid kan man vandra, cykla, fiska och paddla kanot i den fina fjällmiljön. Vintertid åker du utför med Sälens längsta fallhöjdsmeter i gröna barnpister och i mer avancerade pister eller varför inte en tur på längden i de perfekt preparerade skidspåren och rösade leder i olika längder. Bostaden är smart planerad och ligger i ett av föreningens bästa lägen med balkong i soligt söderläge och hänförande utsikt mot Stötens skidanläggning. Med kök och allrum i öppen planlösning ger det er den perfekta ytan för socialt umgänge. Tre sovrum med totalt 8 bäddar och två badrum utrustade med dusch och wc samt det ena med även bastu och tvättmaskin. Nere på markplan finns tillgång till ett rymligt skidförråd. Ska du bara snabbt hem till lägenheten på lunch kan du ställa skidorna i det praktiska skidstället som finns precis nedanför entrén. Lägenheten säljes med inventarier förutom personliga tillhörigheter och viss inredning. Tillträde enligt överenskommelse. Säljaren har privat uthyrning under vintersäsong. För digital eller privat visning och intresseanmälan, vänligen kontakta ansvarig mäklare. Nu kan du även besöka bostaden genom en virtuell visning. Klicka på "Läs mer hos mäklaren" för att besöka vår 3D visning.

 • Balkong
Pistvägen 528 A, Kläppen, Sälen, Malung-Sälens kommun
 • Budgivning pågår

Pistvägen 528 A

Lägenhet
Kläppen, Sälen, Malung-Sälens kommun
Sälenmäklaren AB
2 595 000 kr
77 m²
3 rum
3 000 kr/mån
33 701 kr/m²

Toppenläge i attraktiva området Mitt i Pisten med milslång utsikt från altan i soligt västerläge! Nu finns chansen att förvärva denna välplanerade lägenhet med ski in - ski outläget samt gångavstånd till preparerade skidspår i Kläppen! I lägenheten möts du av en rymlig hall med klinkergolv, torkskåp samt bra avhängningsytor. Större allrum med generös takhöjd och fint ljusinsläpp med öppen planlösning mot köksdelen gör att det finns gott om plats för det stora sällskapet. Här kan du njuta av den milslånga utsikten från både soffan och köksbordet eller varför inte göra en värmande brasa i den murade braskaminen. På entréplan finns även två sovrum samt ett helkaklat badrum med WC, dusch och bastu. Sovloftet har gott om plats för flera bäddar. Utvändigt finns ett låsbart skidförråd i anslutning till entrén. Elbilsladdare installerades 2022 utanför entrén och genererat laddningsåterbäring för stugägaren vid gästladdning. Uthyrningsavtal finns med Kläppen Ski Resort AB, köparen förbinder sig att ingå avtalet i säljarens ställe och överta befintliga bokningar. Hyresintäkter om ca 110 000 kr under vintersäsong efter att uthyraren dragit sin provision. Avdrag görs för egna nyttjade veckor. Finns ett fåtal ägarbokade veckor för säsongen 2023/2024. Inventarier ingår i förevisat skick förutom personliga tillhörigheter. Tillträde enligt överenskommelse. För digital eller privat visning och intresseanmälan, vänligen kontakta ansvarig mäklare. Nu kan du även besöka bostaden genom en virtuell visning. Klicka på "Läs mer hos mäklaren" för att besöka vår 3D visning.

 • Uteplats

Visar alla 18