Mäklare Ludwig Forsberg

Ludwig Forsberg

Om mig

Ludwig har lång erfarenhet av Sälens turismnäring och är väl förtrogen med denna del av Sveriges fjällvärld. Tydlighet och öppenhet ser han som viktiga delar i mäklaruppdraget, och han är mån om dialogen med sina kunder. Ludwig är registrerad fastighetsmäklare sedan 2017. "Sälen är en levande destination året runt som erbjuder vila och aktivitet. Vi är marknadsledande när det gäller fritidshus i området och finns på plats för våra kunder."

Mäklarens försäljning på Hemnet
Vrilbacken 3B, Lindvallen, Sälen, Malung-Sälens kommun
Vrilbacken 3B, Lindvallen, Sälen, Malung-Sälens kommun, bild 2
Vrilbacken 3B, Lindvallen, Sälen, Malung-Sälens kommun, bild 3

Vrilbacken 3B

Lägenhet
Lindvallen, Sälen, Malung-Sälens kommun
Sälenmäklaren AB
2 750 000 kr
42 m²
1 rum
vån 1/2
1 787 kr/mån
65 476 kr/m²

Bostadsrätt med oslagbar Ski in/Skiout-läge i Lindvallen! Här bor du med skidbacken som granne där du med enkelhet tar dig på skidor direkt från bostadens entré vidare till pisten. Området är beläget intill Sälfjällstorget och du får gångavstånd till ett stort utbud av restauranger, butiker, aktiviteter och nöjen som Lindvallen erbjuder. Från torget avgår Skid- och badbussen som tar dig mellan skidanläggningarna och ger dig möjlighet att upptäcka flera områden i Sälen. Sommartid finns ett stort utbud av cykel- och vandringleder samt andra aktiviteter och äventyr runt om i Lindvallen för hela familjen! Den välplanerade bostaden om 42 kvm har genomgående naturnära materialval i moderna och jordnära färger. Bostaden är belägen med balkong mot innergården och en uteplats i markplan mot skidbacken. Här kan du med fördel glida direkt in till bostaden med dina skidor. Det härliga allrummet delas med en mindre köksdel som är fullt utrustat. De stora fönstren i rummet ger ett naturligt och fint ljusinsläpp. Här kan du njuta framför brasan eller på den anslutande balkongen. I den andra delen av bostaden finns ett sovrum med en dubbelsäng och en våningssäng. Här finns moderna och praktiska skjutdörrar som delar rummet till två sovdelar. I sovrummet finns förvaringslösningar och utgång till uteplatsen i markplan med utsikt över skidbacken. Totalt inrymmer bostaden fyra bäddar. Ett helkaklad badrum med dusch och bastu i anslutning till den rymlig hallen med klinkergolv som erbjuder goda möjligheter till förvaring. Bostaden har genomgående vattenburen golvvärme. Uppmärkt p-plats i garage tillhör bostaden Bostaden belastas inte av uthyrningsavtal men kan med fördel hyras ut för möjlighet till goda intäkter. Tillträde enligt överenskommelse. För digital eller privat visning och intresseanmälan, vänligen kontakta ansvarig mäklare. Nu kan du även besöka bostaden genom en virtuell visning. Klicka på vår 3D- länk i beskrivningen.

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
Trolldalen 30 A, Hundfjället, Sälen, Malung-Sälens kommun
  • Idag
Trolldalen 30 A, Hundfjället, Sälen, Malung-Sälens kommun, bild 2
Trolldalen 30 A, Hundfjället, Sälen, Malung-Sälens kommun, bild 3

Trolldalen 30 A

Lägenhet
Hundfjället, Sälen, Malung-Sälens kommun
Sälenmäklaren AB
6 700 000 kr
87 m²
4 rum
vån 1/2
2 322 kr/mån
77 011 kr/m²

Välkommen till en exklusiv bostadsrätt i attraktiva Trolldalen, Hundfjället! Här bor du i ett av Hundfjällets bästa ski in - skioutläge i en obelånad bostadsrättsförening med låg avgift. Lägenheten har en boarea om 87 kvm fördelat på fyra sovrum med totalt 8-10 bäddar. Genomgående fina materialval i tidlös stil. Härligt kök med fin köksö och öppen planlösning mot allrum med braskamin. Utgång till altan där du kan njuta av solen från tidig eftermiddag tillsammans med fin utsikt mot kalfjäll. De båda badrummen är helkaklade med dusch varav ett också har bastu. Praktisk hall med tvättmaskin, torktumlare och torkskåp. Uppvärmning via bergvärme med genomgående vattenburen golvvärme i hela lägenheten. Till bostaden tillhör två låsbara skidförråd samt uppställningsplats för bil med laddstolpe. Bostaden belastas inte med ett uthyrningsavtal. För digital eller privat visning och intresseanmälan, vänligen kontakta ansvarig mäklare. Nu kan du även besöka bostaden genom en virtuell visning. Klicka på "Läs mer hos mäklaren" för att besöka vår 3D visning.

  • Premium
  • Uteplats
Hundfjällscenter 211, Hundfjället, Sälen, Malung-Sälens kommun
  • Budgivning pågår

Hundfjällscenter 211

Lägenhet
Hundfjället, Sälen, Malung-Sälens kommun
Sälenmäklaren AB
2 195 000 kr
36 m²
2 rum
vån 2/4
2 787 kr/mån
60 972 kr/m²

Välkommen till denna bostadsrätt mitt i hjärtat av Hundfjället. Här bor du med oslagbart ski in - skioutläge och balkong med utsikt över skidbackarna. Bostaden är välplanerad på sina 36 kvm och fördelat på ett sovrum samt allrum med kökdsdel. Öppen planlösning mellan kök och allrum som ger en rymlig och härlig känsla. Utgång från allrummet till balkongen som erbjuder en fin utsikt över skidbacken i ett soligt läge. Ett större sovrum som inrymmer två våningssängar varav en med familjeslaf 4-5 bäddar. Helkaklad badrum med dusch och torkskåp. Rymlig hall med goda förvaringsmöjligheter. I källarplan finns låsbara förråd, gemensam bastu samt bokningsbar tvättstuga. I Brf Hunfjällscenter bor du på torget i Hundfjället och byggnaden är sammanlänkad med nya Skistar Logde hotell som har ett fullgott utbud av bland annat restauranger, barer, sportshop, bad, gym. Direkt utanför dörren hittar du fina längdspår, vandringsleder och cykelleder. Transportlift finns som binder samman Hundfjället med Tandådalens skidanläggning om du vill ha ytterligare variation i skidåkningen. Inventarier ingår i förevisat skick förutom personliga tillhörigheter och vissa inredningsdetaljer. Uthyrningsavtal finns med Skistar och köparen förbinder sig inträda avtalet i säljarens ställe. Möjliga intäkter ca 100 000 kr efter avdrag för uthyrarens provision. För digital eller privat visning och intresseanmälan, vänligen kontakta ansvarig mäklare. Nu kan du även besöka bostaden genom en virtuell visning. Klicka på "Läs mer hos mäklaren" för att besöka vår 3D visning.

  • Balkong
  • Hiss
Olarsvägen 17C, Lindvallen, Sälen, Malung-Sälens kommun
Olarsvägen 17C, Lindvallen, Sälen, Malung-Sälens kommun, bild 2
Olarsvägen 17C, Lindvallen, Sälen, Malung-Sälens kommun, bild 3

Olarsvägen 17C

Lägenhet
Lindvallen, Sälen, Malung-Sälens kommun
Sälenmäklaren AB
2 695 000 kr
58 + 1,5 m²
3 rum
vån 1/2
2 708 kr/mån
46 466 kr/m²

Välkommen till en välplanerad lägenhet belägen på Sälfjällstorget vid Lindvallen. Här bor du med bekvämt gångavstånd till det mesta du kan önska av fjällen. I området passerar preparerade skidspår och en kort promenad bort kan du ansluta till skidbackarna. Lägenheten om ca 58 kvm utgörs av har ett rymligt allrum med anslutande fullutrustad köksdel. I allrummet finns en braskamin och utgång till en större altan I bostaden finns två sovrum, varav ett har en dubbelsäng och det andra har två våningssängar, vilket ger totalt 6 bäddar. Helkaklat badrum som utrustat med tvättkommod, wc, duschhörna med glasdörr och en anslutande bastu. Hallen har klinkergolv samt ett torkskåp och generösa avhängningsytor. Direkt i anslutning till entrén finns även en gästtoalett med handfat och wc. Till bostaden tillhör även ett yttre låsbart skidförråd som är delat för privat förvaring. Bostaden hyrs ut genom Skistar AB möjliga intäkter ca 130 000kr/år efter avdrag för uthyrarens provision. Köparen förbinder sig inträda avtalet i säljarens ställe. För mer information, digital eller privat visning och intresseanmälan, vänligen kontakta ansvarig mäklare. Nu kan du även besöka bostaden genom en virtuell visning. Klicka på "Läs mer hos mäklaren" för att besöka vår 3D visning.

  • Premium
Sågvägen 4, Tandådalen, Sälen, Malung-Sälens kommun
  • Budgivning pågår
Sågvägen 4, Tandådalen, Sälen, Malung-Sälens kommun, bild 2
Sågvägen 4, Tandådalen, Sälen, Malung-Sälens kommun, bild 3

Sågvägen 4

Fritidshus
Tandådalen, Sälen, Malung-Sälens kommun
Sälenmäklaren AB
5 450 000 kr
75 + 75 m²
5 rum
662 m² tomt

Välkommen till ett charmigt suterränghus med unika detaljer och en fantastisk utsikt! Huset är högt beläget i populära området Myrflodammen. Du tar dig enkelt till skidanläggningarna med Skistars skid- och badbuss som passerar ca 50 meter från bostaden. I området finns preparerade längdspår samt skoterleder. Sommartid finns mysiga vandrings- och cykelleder att ansluta till ett stenkast från bostaden. Detta suterränghus om ca 150 kvm har stora sällskapsytor och många unika detaljer. På övre plan finns ett större allrum med en imponerande takhöjd som ger ett luftigt och härligt intryck. Mitt i rummet möts du av en ståtligt murad eldstad. Öppen planlösning mellan allrum och kök. Från allrummet finns utgång till balkongen som erbjuder en fantastisk utsikt. Totalt inrymmer bostaden 10-11 bäddar fördelat på tre sovrum. På övreplan finns ett större sovrum med plats för dubbelsäng. De andra två sovrummen finns på souterrängplan och är inredda med våningssängar. Två helkaklade badrum fördelat varje plan. Badrummet på souterrängplan inrymmer badkar, bastu samt en separat wc. På övreplan finns wc och dusch. Till fastigheten tillhör ett fristående förråd/vallabod. Uthyrningsavtal finns med GUMO och köparen förbinder sig inträda avtalet i säljarens ställe. Inventarier ingår i förevisat skick förutom Mora Klocka, inre och yttre stegar, vallaställ, diverse verktyg, inredningsdetaljer och andra personliga tillhörigheter. För digital eller privat visning och intresseanmälan, vänligen kontakta ansvarig mäklare. Du även besöka bostaden genom en virtuell visning. Klicka på "Läs mer hos mäklaren" för att besöka vår 3D visning.

  • Premium
Timmerby Village 26E, Lindvallen, Sälen, Malung-Sälens kommun

Timmerby Village 26E

Lägenhet
Lindvallen, Sälen, Malung-Sälens kommun
Sälenmäklaren AB
12 200 000 kr
140 + 3 m²
6 rum
vån 2/2
4 457 kr/mån
87 143 kr/m²

Exklusiv och fin bostadsrättslägenhet med perfekt ski in – skioutläge i hjärtat av Lindvallen. Bara en kort promenad från Timmerby Village ligger Experium, en plats som lockar med åretruntaktiviteter för hela familjen. Här välkomnas du till en modern och exklusiv bostad om ca 140kvm i ett oslagbart läge invid skidbacken. Bostaden som fördelas i två plan präglas av generösa ytor och noggrant utvalda material och funktioner. I bostaden välkomnas du in i ett större allrum med generös takhöjd och gott om plats för sällskap och umgänge. Låt dig omslutas av utsikten över backen och omgivningarna från de stora fönstren som sträcker sig ända upp till nock. Till bostaden tillhör en större balkong med eftermiddagssol och ett härligt spabad. Mitt i allrummet finns en stenbeklädd eldstad, vilket bjuder in till vila, lugn och återhämtning framför brasan. I öppen planlösning ligger det gedigna köket som bjuder in till stilla frukostar eller mer livliga matlagningsprojekt. Även från köket kan du blicka ut mot backen och beskåda aktiviteten utanför. Köksinredning i grå ton med detaljer och stänkskydd i rökt ek från Kvänum Brahe. Bänkskiva i kalksten och vitvaror från Miele. För att få det lilla extra har man här gjort extra tillval i form av vinkyl och kaffemaskin. På övre plan finns bostadens andra allrum, även här med gott om plats för sällskap och umgänge, generös takhöjd och härligt ljusinsläpp. Bostaden inrymmer fyra sovrum fördelade på två plan med förvaringslösningar från Kvänum Brahe. Två badrum med kaklade väggar och klinkergolv i grå ton. I badrummet på övre plan finns anslutning till bastu. I båda badrummen finns påkostade tillval med duschblandare och takduschar av Axor, kommod i valnöt samt spegelskåp. I byggnadens entré finns ett större varmförråd med pjäxtork och utrymme för ombyte så att du med enkelhet tar dig ut i skidbacken. För mer information, digital eller privat visning och intresseanmälan, vänligen kontakta ansvarig mäklare. Nu kan du även besöka bostaden genom en virtuell visning. Klicka på "Läs mer hos mäklaren" för att besöka

  • Balkong
Timmerby Village 28F, Lindvallen, Sälen, Malung-Sälens kommun

Timmerby Village 28F

Lägenhet
Lindvallen, Sälen, Malung-Sälens kommun
Sälenmäklaren AB
8 900 000 kr
122 + 4 m²
5 rum
vån 2/2
3 884 kr/mån
72 951 kr/m²

Högt belägen exklusiv bostadsrätt med fantastisk utsikt i attraktiva Timmerby Village, Lindvallen! Området är beläget med ett perfekt ski in – skiout och du tar dig enkelt till och från backen på skidor. Och vid Söderåstorget som ligger intill finns den nya liften Söderåsen Express, vilken tar dig ända upp till toppen av Lindvallen. Bara en kort promenad från Timmerby Village ligger Experium, en plats som lockar med åretruntaktiviteter för hela familjen. Lägenheten om 122 kvm är fördelad på två plan med moderna inslag och exklusiva materialval. På övre plan välkomnas du in i ett större allrum med ryggåstak och fönster upp till nock. Här får du ett härligt ljusinsläpp och vidunderlig utsikt mot dalgången. Öppen planlösning mellan kök och allrum. Köksinredning i grå ton med detaljer och stänkskydd i rökt ek från Kvänum Brahe. Köket är fullt utrustat med vitvaror från Miele samt bänkskiva av kalksten. Övre plan inrymmer två av fyra sovrum. Rummen har målade väggar i grå ton samt tillhörande praktisk förvaring. På övre plan finns även ett helkaklat badrum med vägghängd toalett, dusch med duschväggar i rökfärgat glas, tvättmaskin och torktumlare samt förvaring. På entréplan välkomnas du in i en större hall med högt till tak och utgång till en balkong. Två sovrum med målade väggar samt förvaring. De stora fönstren i sovrummen ger ett härligt ljusinsläpp och fenomenal utsikt. På entréplan finns även ett helkaklat badrum i grå ton som inrymmer vägghängd toalett, handfat i kommod samt dusch och bastu. Bostaden säljs omöblerad. Samtliga interiörbilder ska ses som inspirationsbilder då dessa är tagna från en spegelvänd exempellägenhet i området. Bilderna skiljer sig därför mot den aktuella lägenheten som försäljningen avser. För mer information, digital eller privat visning och intresseanmälan, vänligen kontakta ansvarig mäklare. Nu kan du även besöka bostaden genom en virtuell visning. Klicka på "Läs mer hos mäklaren" för att besöka vår 3D visning.

Timmerby Village 10B, Lindvallen, Sälen, Malung-Sälens kommun

Timmerby Village 10B

Lägenhet
Lindvallen, Sälen, Malung-Sälens kommun
Sälenmäklaren AB
5 050 000 kr
64 + 3 m²
3 rum
vån 1/2
2 037 kr/mån
78 906 kr/m²

Nu ges möjlighet att förvärva ett fjällboende med perfekt ski in – skioutläge i attraktiva Timmerby Village, Lindvallen! Området, som är beläget mitt i backen, gör det enkelt för dig att ta dig till och från ditt boende på skidor. Och vid Söderåstorget som ligger intill finns den nya liften Söderåsen Express, vilken tar dig ända upp till toppen av Lindvallen. Bara en kort promenad från Timmerby Village ligger Experium, en plats som lockar med åretruntaktiviteter för hela familjen. Lägenheten om 64 kvm genomsyras av moderna inslag och exklusiva materialval. Den välplanerade bostaden inrymmer allrum med öppen planlösning mot köket. Köksinredning i grå ton med detaljer i rökt ek från Kvänum Brahe samt vitvaror från Miele. Målade väggar i grått, laserat trätak med infällda spotlights samt en centralt placerad murad eldstad ger en mysig känsla. De stora fönstren ger ett härligt ljusinsläpp i kök och allrum och från allrummet finns utgång till en gemensam uteplats. Två sovrum och en rymlig hall med förvaringslösningar. Två badrum med kaklade väggar och klinkergolv i grått. Ett av badrummen inrymmer utöver dusch även bastu, tvättmaskin och torktumlare. Bostaden belastas inte av något uthyrningsavtal men har mycket goda uthyrningsmöjligheter. Möjliga hyresintäkter enligt Skistar ca 270 000 kr/år. Detta efter avdrag för uthyrarens provision. Bostaden säljs omöblerad. Samtliga interiörbilder ska ses som inspirationsbilder då dessa är tagna från en spegelvänd exempellägenhet i området. Bilderna skiljer sig därför mot den aktuella lägenheten som försäljningen avser. För mer information, digital eller privat visning och intresseanmälan, vänligen kontakta ansvarig mäklare. Nu kan du även besöka bostaden genom en virtuell visning. Klicka på "Läs mer hos mäklaren" för att besöka vår 3D visning.

  • Uteplats
Fjällvråkstigen 12, Högfjället, Sälen, Malung-Sälens kommun
  • Budgivning pågår

Fjällvråkstigen 12

Fritidshus
Högfjället, Sälen, Malung-Sälens kommun
Sälenmäklaren AB
4 950 000 kr
120 + 10 m²
4 rum
1 349 m² tomt

Nu ges möjlighet att förvärva ett välbyggt hus högt beläget i attraktiva Köarskärområdet! Byggnaden om ca 120 kvm är upprättad år 2019 och är tillverkad av Larsson-hus med timmerpanel. Här möts du av välplanerade ytor med större allrum och kök, tre sovrum och ett badrum. Området är lugnt och naturnära med en genuin fjällmiljö. Här får du vacker utsikt i ett läge som inbjuder till sol större delen av dagen. Sommartid finns trevliga vandrings- och cykelleder att ansluta till. I närhet till området finns preparerade längdspår och skoterleder. Här välkomnas du in till ett större allrum med direkt anslutning till köket. Allrummet är rymligt och utgörs av trevliga sällskapsytor. Det anslutande köket har väl tilltagna ytor med plats för köksbord och detaljer så som vedspis med kåpa och rökgasfläkt i gammal stil. Köket är fullt utrustat med skåpluckor i grå ton. Bostaden inrymmer tre sovrum varav ett utgörs som primärsovrum med dubbelsäng och direkt anslutning till badrummet. De andra två sovrummen är perfekta som gästrum med våningssängar och tillhörande förvaring. Totalt 6 bäddar i bostaden. Badrum med klinker som inrymmer tvättkommod, toalett, dusch. I badrummet finns även tvättmaskin och torktumlare. Rymlig hall med praktiskt klinkergolv, torkskåp och goda förvaringsmöjligheter. Till fastigheten finns ett varmbonat skotergarage/förråd. Inventarier ingår i förevisat skick förutom personliga tillhörigheter och konst enligt separat inventarielista. För digital eller privat visning och intresseanmälan, vänligen kontakta ansvarig mäklare. Du kan även besöka bostaden genom en virtuell visning. Klicka på "Läs mer hos mäklaren" för att besöka vår 3D visning.

Hjortstigen 4A, Tandådalen, Sälen, Malung-Sälens kommun
  • Idag
Hjortstigen 4A, Tandådalen, Sälen, Malung-Sälens kommun, bild 2
Hjortstigen 4A, Tandådalen, Sälen, Malung-Sälens kommun, bild 3

Hjortstigen 4A

Lägenhet
Tandådalen, Sälen, Malung-Sälens kommun
Sälenmäklaren AB
1 650 000 kr
19 + 5 m²
1 rum
vån 1/1
940 kr/mån
86 842 kr/m²

Nu ges möjlighet att förvärva en mysig stuga i attraktiva Orrliden vid Tandådalen/Hundfjället! Här passerar preparerade längdspår utanför dörren. En bit ned på vägen passerar Skistars Skid- och badbuss som med enkelhet tar dig till skidanläggningarna. För den som föredrar skoteråkning finns det möjlighet att ansluta till leder från området. Attefallshuset om 19 kvm är välplanerat med praktiska lösningar för det mindre boendet. Bostaden inrymmer köksdel som är fullt utrustat med bland annat diskmaskin. Här finns utrymme för matplats samt utgång till en större uteplats med spabad. Här kan du med fördel bjuda över vänner och bekanta för umgänge. Vintertid är bostaden mycket insynsskyddad av snövallarna. Bostaden inrymmer en allrumsdel med plats för soffa och tv. Trappstege finns till loftet med plats för en dubbelsäng. Bostaden är inredd med bra förvaring i form av garderober, byråer i passage samt i bäddsoffan. Helkaklat badrum med dusch. I hallen finns kombinerad tvättmaskin och torktumlare. Isolerat förråd med gott om förvaring, skotork, micro och oljefyllda element. Bostaden belastas inte av uthyrningsavtal. Goda uthyrningsmöjligheter finns. Inventarier ingår i förevisat skick förutom inredningsdetaljer, visst husgeråd och andra personliga tillhörigheter. För mer information, digital eller privat visning och intresseanmälan, vänligen kontakta ansvarig mäklare. Nu kan du även besöka bostaden genom en virtuell visning. Klicka på "Läs mer hos mäklaren" för att besöka

  • Premium
  • Uteplats
Polarstigen 9, Stöten, Sälen, Malung-Sälens kommun

Polarstigen 9

Fritidshus
Stöten, Sälen, Malung-Sälens kommun
Sälenmäklaren AB
2 900 000 kr
1 071 m² tomt

Nu ges möjlighet att förvärva denna tomt med fenomenalt läge i Stöten! Denna tomt passar perfekt för dig som vill uppfylla drömmen om en fjällstuga. Här får en tomt i naturskönt läge med oslagbar utsikt över Stöten. Fenomenalt ski in/skioutläge med närhet till skidlift, preparerade längdspår och skoterleder. Här bor du ett stenkast från kvarterskrogen Bulldog Lodge och en kortare promenad bort finns skidanläggningens utbud med bad, bowling, spa, butiker, nöjen och flertalet restauranger. Här får du med ord allt du kan önska i Fjällen! Byggrätt enligt planbestämmelser: - Största bruttoarea per tomt är 160 kvm. - Största byggnadsarea per tomt är 120 kvm - Utöver angivna areor får skärmtak och balkonger uppföras med sammanlagt högst 25 kvm byggnadsarea per tomt - Högst en huvudbyggnad och ett uthus per tomt får uppföras - Endast friliggande hus får uppföras - Boningsrum får inte inredas i uthus - Högsta byggnadshöjd är för huvudbyggnad 4,5 m - Högsta byggnadshöjd för uthus är 3,0 m - Högsta taklutning är 30 grader - Fasadmaterial ska vara av trä - Takmaterial ska vara gräs/torv/sedum eller likvärdigt För fullständiga planbestämmelser, se dokument Detaljplan och Planbeskrivning i annonsen. Anslutningsavgifter: Del av anläggningsavgiften är debiterad och betald i samband med Vamas ABs övertagande av VA-anläggningen i området Stöten. Vid sökt bygglov tillkommer anslutningsavgift/bostadsenhet enligt gällande VA-taxa, som för år 2024 är 40 590 kr/bostadsanhet. Alla anslutningsavgifter betalas av köparen. Elanslutningsavgift tillkommer och betalas av köparen. Malungs El: 16-25A enligt 2024 års taxa 50 000 kr inkl. moms. För mer information, digital eller privat visning och intresseanmälan, vänligen kontakta ansvarig mäklare.

  • Plus
Hökstigen 12, Köarskär, Högfjället, Sälen, Malung-Sälens kommun

Hökstigen 12

Fritidshus
Köarskär, Högfjället, Sälen, Malung-Sälens kommun
Sälenmäklaren AB
6 300 000 kr
97 + 97 m²
6 rum
1 896 m² tomt

Välkommen till Hökstigen 12 som bjuder på ett större och fint renoverat fritidshus om totalt 194 kvm (97+97 kvm). Här möts du av genomgående generösa utrymmen som skapar utrymme för både umgänge och egentid för den stora familjen. Denna fastighet är belägen precis nedanför trädgränsen på Köarskär som är ett lugnt och naturnära område med härlig genuin fjällmiljö. Här bor du med soligt läge, underbar utsikt och med närhet till fina vandrings- och cykelleder, preparerade längdspår, skidliftar och restauranger. Huset inrymmer totalt 6 rum varav 4 sovrum. På övre plan finner du ett stort kök med öppen planlösning, matplats, bra förvaring och härliga beredningsytor. Köket är utrustat med integrerad ugn och micro, integrerad diskmaskin, vinkyl och induktionshäll. Det stora anslutande allrummet bjuder på magnifik utsikt mot fjällvärlden, trevlig sällskapsyta och en fin murad öppen spis som är klädd med äkta natursten från området. Från allrummet har du utgång till balkongen som ligger i söderläge vilket inbjuder till sol under större delen av dagen. Övre plan har totalt tre sovrum varav ett utgör ett master bedroom med anslutning till badrum med wc, tvättkommod och duschhörna. Ett av gästrummen på detta plan har direkt utgång till altan med vedeldad badtunna. I suterrängplan möts du av en rymlig entré med bra förvaring, avhängningsytor och praktiska ombytesutrymmen. Här finns även en separat tvättstuga/torkrum utrustad med torkskåp, tvättmaskin och torktumlare . Här finns även plats för extra kyl - och frysskåp. På entréplan återfinns ytterligare ett sovrum samt ett större sällskapsrum med murad spis med insats. Den inbjudande relaxdelen inrymmer bastu och dusch samt anslutande toalett med handfat och wc. Tillträde enligt överenskommelse. Kontakta ansvarig mäklare för intresseanmälan.

  • Plus
Nedre Nordklint 30, Stöten, Sälen, Malung-Sälens kommun
  • Budgivning pågår
Nedre Nordklint 30, Stöten, Sälen, Malung-Sälens kommun, bild 2
Nedre Nordklint 30, Stöten, Sälen, Malung-Sälens kommun, bild 3

Nedre Nordklint 30

Lägenhet
Stöten, Sälen, Malung-Sälens kommun
Sälenmäklaren AB
4 900 000 kr
95 m²
4 rum
vån 1/1
3 871 kr/mån
51 579 kr/m²

Välkommen till en välplanerad bostad i toppskick med perfekt Ski in/outläge och hänförande utsikt över kalfjäll. Här bor du med skidbacken som närmsta granne och har gångavstånd till restauranger, livsmedelsbutiker och övrigt serviceutbud. I området kan du ansluta till både längdspår och skoterled. Under sommaren har du möjlighet att vandra, cykla, fiska och paddla kanot i den vackra fjällmiljön. Här får du ett fjällhem, designat av Trigueiros Arkitekter med smarta lösningar, fina detaljer och en varm och inbjudande atmosfär med en fantastisk utsikt mot både svenska och norska kalfjällen. Med en yta på hela 95 kvadratmeter och 9+1 bäddar har du gott om utrymme för att umgås med hela familjen. Den rymliga entrén har en integrerad sittplats och praktisk förvaring, skräddarsydda garderober, inbyggda pjäxvärmare och torkskåp. Allrummet, med dubbel takhöjd och synliga takbjälkar ger en rymlig och ombonad atmosfär. Den moderna färgsättningen skapar tillsammans med en sprakande braskamin och stora fönster en härlig känsla av trivsel. Det öppna och fullutrustade köket har en generös matplats som leder ut till en stor markterrass med spabad. På entréplan finns två sovrum med platsbyggda våningssängar varav det ena sovrummet utgörs av 3+1 bäddar med 160cm underslaf och 120cm överslaf. Badrummet är helkaklat och utrustat med dusch, wc, tvättställ och bastu. Utgång från bastun för den som vill snöbada. På övre plan finns ytterligare ett allrum med utgång till balkong med utsikt mot Sötens fjälltoppar. Här finns även ett master bedroom med imponerande takhöjd, platsbyggda garderober och med en hänförande utsikt mot Faxfjället. Delvis kaklat badrum i behagliga färger som inrymmer wc, tvättställ och dusch. Till bostad tillhör ett yttre skidförråd samt laddstolpe för elbil. Bostaden belastas inte av uthyrningsavtal och har aldrig hyrts ut. Goda möjligheter till uthyrning och intäkter. Tillträde enligt överenskommelse. För digital eller privat visning och intresseanmälan, vänligen kontakta ansvarig mäklare. Nu kan du även besöka bostaden genom en virtuell visning. Klicka på "Läs mer hos mäklaren" för att besöka vår 3D visning.

  • Premium
Hjortstigen 44C, Tandådalen, Sälen, Malung-Sälens kommun

Hjortstigen 44C

Lägenhet
Tandådalen, Sälen, Malung-Sälens kommun
Sälenmäklaren AB
3 190 000 kr
85 + 24 m²
5 rum
vån 1/1
4 438 kr/mån
37 529 kr/m²

Välkommen till en välplanerad bostadsrätt med fenomenal utsikt! Här kan du koppla av och njuta av solen på den härliga uteplatsen med naturen som närmsta granne. Sommartid hittar du vandringsleder som tar dig direkt upp på fjället. Vintertid finns möjlighet att ansluta till längdspåren som passerar precis utanför dörren. Preparerade skoterleder finns i området. Med bekväm tillgång till Skistars skid- och badbuss kan du enkelt nå de närmsta anläggningarna i Tandådalen och Hundfjället, som inte bara erbjuder enastående utförsåkning utan även flertalet restauranger och övrigt serviceutbud. Bostaden är en del i ett parhus, byggt i två plan och inrymmer fyra sovrum med 9-11 och två badrum. Genomtänkt planlösning med öppen planlösning mellan kök och allrum på entréplan. Genomgående i bostaden är inslagen av naturnära materialval i ljusa och moderna färger. Allrummet har ett härligt ljusinsläpp tack vare det stora fönsterpartiet som erbjuder en härlig utsikt. Här finns utgång till uteplatsen i ostört läge. Entréplan inrymmer två sovrum, ett med dubbelsäng och ett med en våningssäng. Helkaklat badrum med dusch, bastu, tvättmaskin och torktumlare. Rymlig hall med gott om plats. På övre plan finns ytterligare ett allrum med bäddsoffa, samt två sovrum med dubbelsängar. Helkaklat badrum med dusch. Inventarier ingår i förevisat skick med undantag för personliga tillhörigheter och vissa inredningsdetaljer. Bostaden belastas inte med ett hyresförmedlingsavtal. Tillträde enligt överenskommelse. För digital eller privat visning och intresseanmälan, vänligen kontakta ansvarig mäklare. Du även besöka bostaden genom en virtuell visning. Klicka på "Läs mer hos mäklaren" för att besöka vår 3D visning.

  • Uteplats
Hjortstigen 34B, Hundfjället, Sälen, Malung-Sälens kommun
  • Idag

Hjortstigen 34B

Lägenhet
Hundfjället, Sälen, Malung-Sälens kommun
Sälenmäklaren AB
3 300 000 kr
74 + 10 m²
4 rum
vån 1/1
2 545 kr/mån
44 595 kr/m²

Välplanerad bostadsrätt fördelad på två plan med fenomenal utsikt i soligt läge. Här bor du granne med preparerade längdspår och bekväm tillgång till Skistars skid- och badbuss så att du enkelt når de närmaste anläggningarna vid Tandådalen och Hundfjället, som inte bara erbjuder enastående utförsåkning utan även flertalet restauranger och övrigt serviceutbud. Under sommartid finns både fina cykel- och vandringsleder i området. Bostaden präglas av genomgående modern och god standard i toppskick. Här välkomnas du in till ett allrum med öppen planlösning till köket. Välvalda material med ett fullt utrustat kök. Högt i tak och träpanel på väggarna som skapar en ombonad känsla. Utgång till en större uteplats med utsikt över längdspåret som passerar nedanför bostaden. I allrummet finns braskamin. Entréplanet inrymmer två sovrum, varav ett med våningssäng samt ett större sovrum med en dubbelsäng och väl tilltagen förvaring. Helkaklat badrum med dusch och bastu, tvättmaskin och torktumlare. Rymlig hall med goda avhängningsmöjlighter. På övreplan finns ett större utrymme med plats för ytterligare bäddplatser och sällskapsyta. Här finns en våningssäng. Helkaklat badrum med dusch. Bostaden inrymmer totalt 6-8 bäddar och innehar genomgående vattenburen golvvärme i entréplan. I anslutning till entrén finns ett större låsbart varmbonat förråd med klinker. Bostaden belastas inte av uthyrningsavtal. Goda uthyrningsmöjligheter finns. För digital eller privat visning och intresseanmälan, vänligen kontakta ansvarig mäklare. Du kan även besöka bostaden genom en virtuell visning. Klicka på "Läs mer hos mäklaren" för att besöka vår 3D visning.

  • Plus
  • Uteplats
Gusjövägen 327, Kläppen, Sälen, Malung-Sälens kommun

Gusjövägen 327

Fritidshus
Kläppen, Sälen, Malung-Sälens kommun
Sälenmäklaren AB
2 650 000 kr
55 + 5 m²
4 rum
560 m² tomt

Välkommen till en välplanerad fjällstuga i Kläppen med härlig utsikt över fjällen i ett soligt läge! Här bor du med ski in/ski out läge med skidvägen utanför dörren. Fastigheten är friköpt med en generös byggrätt om 120m2. Skidvägen ansluter direkt till Kläppens populära barnområde och skidanläggning som gör det enkelt att ta sig vidare ut i pisten! Gångavstånd till Kläppens restauranger, bageri och övrigt serviceutbud. Både längdspår och cykelleder passerar i området och skoterleder en liten bit bort. Bostaden om 55 kvm är fördelad på ett allrum med köksdel, tre sovrum samt ett badrum. Allrummet är rymligt med ryggåstak, ett härligt ljusinsläpp och fantastisk utsikt över Sälenfjällen. Öppen planlösning mot köksdel och matplats. Utgång till altanen som erbjuder en fantastisk utsikt över fjället. Totalt inrymmer bostaden 6 bäddar fördelat på tre sovrum. I det större sovrummet finns en dubbelsäng samt förvaring och i de två mindre sovrummen finns en våningssäng samt förvaring. Badrum med golv- och väggmatta samt dusch och torkskåp. Praktisk hall med goda förvaringsmöjligheter och i anslutning till entrén finns ett tvådelat förråd med gott om förvaring. Inventarier ingår i förevisat skick förutom inredningsdetaljer och andra personliga tillhörigheter. Generös byggrätt och goda möjligheter finns till till/utbyggnad. För byggrätt se under övrigt och detaljplan. Uthyrningsavtal finns med Kläppen Ski Resort AB och köparen förbinder sig att inträda avtalet i säljarens ställe och överta bokningar för kommande säsong. Ägarbokade veckor är för närvarande v. 7 samt över jul och nyår 2024. Hyresintäkt för 2021/2022: 84 251 kr, 2022/2023: 66 832 kr. Tillträde enligt överenskommelse. För digital eller privat visning och intresseanmälan, vänligen kontakta ansvarig mäklare. Nu kan du även besöka bostaden genom en virtuell visning. Klicka på "Läs mer hos mäklaren" för att besöka vår 3D visning.

Vesselstigen 11, Tandådalen, Sälen, Malung-Sälens kommun
Vesselstigen 11, Tandådalen, Sälen, Malung-Sälens kommun, bild 2
Vesselstigen 11, Tandådalen, Sälen, Malung-Sälens kommun, bild 3

Vesselstigen 11

Fritidshus
Tandådalen, Sälen, Malung-Sälens kommun
Sälenmäklaren AB
12 500 000 kr
129 + 107 m²
9 rum
1 227 m² tomt

Stort och välplanerat Larssonhus i timmerpanel högt beläget på attraktiva Orrliden i Tandådalen. Bostaden sträcker sig över tre plan i souterräng, med en total yta omkring 236 kvm, fördelat på 10 rum varav 6 sovrum. Här erbjuds också en charmig gäststuga och ett praktiskt skotergarage. Genomgående vattenburen golvvärme genom bergvärme. Välkommen till ett välbyggt och välplanerat boende med enastående läge och fin utsikt över fjäll i ett soligt läge. Området erbjuder längd- och skoterspår vintertid samt vandrings- och cykelleder under sommarmånaderna. Skistars skid- och badbuss stannar bekvämt i området, vilket gör det enkelt att nå skidanläggningarna utan att använda bilen. Här bor man i ett ostört naturnära läge med absolut närhet till allt man kan önska sig av fjällen. Bostaden passar perfekt till den stora familjen som prioriterar både umgänge och egentid. På entréplanet möts du av ett stort allrum med imponerande takhöjd och fönster som sträcker sig upp till nock. Det generösa ljusflödet och fina utsikten över fjällen gör detta utrymme till en perfekt plats att koppla av på. Allrummet inkluderar en värmande braskamin samt en altandörr som leder ut till en härlig uteplats. Köket är fullt utrustat samt rymligt med gott om arbetsytor. Köket har en öppen planlösning mot bostadens matplats. På entréplanet finns två av bostadens sex sovrum med tillhörande förvaring. Det ena sovrummet används för närvarande som kontor men kan med fördel omvandlas till ett sovrum. Rymlig hall med separat gästwc samt ett större fullutrustat badrum. På bostadens övre plan/loft finns ytterligare ett allrum, två sovrum, extra förvaringsmöjligheter samt ett stilrent helkaklat badrum med dusch. Från allrummet är det utgång till en balkong. Souterrängplan med genomgående klinker inrymmer en praktisk groventré med gott om förvaringsmöjligheter, ett mysigt allrum med braskamin samt en relaxavdelning med bastu. Här finns även ett badrum med dusch samt två sovrum med tillhörande förvaring. Tvättstuga med tvättmaskin, torktumlare och torkskåp gör vardagen bekväm. Förutom huvudbyggnaden finns ett fristående skotergarage/vallabod med carport samt en gäststuga. Gäststugan är omsorgsfullt inredd med kokvrå, sovalkov med tre bäddar samt ett helkaklat badrum med dusch. För digital eller privat visning och intresseanmälan, vänligen kontakta ansvarig mäklare. Nu kan du även besöka bostaden genom en virtuell visning. Klicka på "Läs mer hos mäklaren" för att besöka vår 3D visning.

  • Premium
Fjällvillevägen 42, Tandådalen, Sälen, Malung-Sälens kommun

Fjällvillevägen 42

Lägenhet
Tandådalen, Sälen, Malung-Sälens kommun
Sälenmäklaren AB
4 400 000 kr
55 m²
3 rum
vån 1/1
2 500 kr/mån
80 000 kr/m²

Välkommen till denna mysiga bostadsrätt i obelånad förening. Här bor du med utsikt över Hundfjället, med närhet till längdspåren och transportliften mellan Tandådalen och Hundfjället. Bostaden inrymmer ett allrum med ett imponerande fönsterparti med ett härligt ljusinsläpp och fin utsikt. Öppen planlösning mellan kök och allrum med ryggåstak. Här finns gott om sällskapsytor för hela familjen. Två sovrum med våningssängar, totalt 8 bäddar. WC med golv- och väggmatta, samt ett separat duschrum med bastu. Rymlig hall med gott om förvaring och torkskåp. Tandådalen erbjuder aktiviteter och nöjen för hela familjen, en fördel med denna del av fjället är förbindelsen med lift eller gångväg till Hundfjället. Här får du ta del av två skidanläggningar med både utförsåkning, längdspår och skoterleder. Utvändigt förråd i anslutning till entrén, parkering utanför dörren. Möjlighet till utbyggnad finns. Inventarier ingår i förevisat skick förutom inredningsdetaljer och andra personliga tillhörigheter. Bostaden hyrs ut via Skistar. Köparen förbinder sig att inträda avtalet i säljarens ställe. Möjliga intäkter ca 158 000kr kr före avdrag för uthyrarens provision. Ägarbokade veckor för säsongen 23/24 är: V.8, 13 & 14 För digital eller privat visning och intresseanmälan, vänligen kontakta ansvarig mäklare. Nu kan du även besöka bostaden genom en virtuell visning. Klicka på "Läs mer hos mäklaren" för att besöka vår 3D visning.

  • Uteplats
Röda Byn 21:1, Tandådalen, Sälen, Malung-Sälens kommun

Röda Byn 21:1

Lägenhet
Tandådalen, Sälen, Malung-Sälens kommun
Sälenmäklaren AB
3 300 000 kr
50 m²
3 rum
vån 2/2
2 620 kr/mån
66 000 kr/m²

Välkommen till en bostadsrätt i obelånad förening med en fantastisk utsikt i Röda Byn, Tandådalen. Ski in/ski outläge med Solliften runt hörnet och längdspåren utanför dörren. Inom gångavstånd finns även matbutiker, caféer, barer, butiker och restauranger. För den som vill utforska mer av skidområdet finns transportliften som tar dig mellan Tandådalen och Hundfjället. Du har enkel tillgång till båda skidanläggningarna vilket ger dig oändliga möjligheter att upptäcka nya backar och spännande terräng. Bostaden om ca 50 kvm är omsorgsfullt inredd och har allt du behöver för en bekväm vistelse. Det välutrustade köket och allrummet blir hjärtat av bostaden där hela familjen får plats att umgås. Här får du ett härligt ljusinsläpp och en hänförande utsikt över fjället. Utgång till balkongen med Tandådalens bästa solläge! Två mysiga sovrum varav ett har dubbelsäng och det andra två våningssängar, totalt på 6 bäddar. Efter en aktiv dag utomhus kan du med fördel koppla av i bastun, eller njuta av en varm dusch. Separat wc med handfat och toalett. Rymlig hall med torkskåp och förvaringsmöjligheter. Bostaden hyrs ut via GUMO. Beräknade intäkter enligt säljaren ca 100 000 kr. Inventarier ingår i förevisat skick förutom personliga tillhörigheter. För digital eller privat visning och intresseanmälan, vänligen kontakta ansvarig mäklare. Du även besöka bostaden genom en virtuell visning. Klicka på "Läs mer hos mäklaren" för att besöka vår 3D visning.

  • Uteplats
Tallmyrslingan 11B, Högfjället, Sälen, Malung-Sälens kommun
  • Budgivning pågår

Tallmyrslingan 11B

Lägenhet
Högfjället, Sälen, Malung-Sälens kommun
Sälenmäklaren AB
3 975 000 kr
87 m²
4 rum
vån 1/1
4 037 kr/mån
45 690 kr/m²

Underbar bostadsrätt i fulltimmer belägen ett stenkast från Högfjället. Här bor ni i ett mysigt område med ett fåtal bostäder och med närhet till naturen och fjällen. I området finns en anslutningslift som tar dig direkt till Högfjällets skidområde där du även kan ansluta till Lindvallen med förbindelselift. För den som föredrar längdskidorna passerar de många spåren området, här finns möjlighet att ansluta direkt till spåren som tar dig mot Högfjället eller Tandådalen. Skoterled passerar en liten bit bort. Sommartid har du tillgång till några av Sälenfjällens finaste vandrings- och cykelleder. Härifrån kan du ansluta direkt till Kungsleden som ger dig en trevlig utflykt med härliga vyer! Bostaden är välplanerad på 87 kvm. Här välkomnas du till ett imponerade allrum med ryggåstak och fönster upp till nock som ger ett fantastiskt ljusinsläpp. Genomgående i bostaden ger de rustika fulltimmerstockarna en varm och ombonad känsla. Öppen planlösning mellan kök och allrum vilket ger gott om ytor för att umgås med familj och vänner. Altan i perfekt solläge med fenomenal utsikt och spabad. Entréplan inrymmer två sovrum med varsin familjesäng. En separat wc och ett helkaklat badrum med dusch, bastu och tvättmaskin. Hall med torkskåp och goda avhängningsytor. Loftet inrymmer ett mindre allrum och ett sovrum med dubbelsäng och förvaring. Här finns ett takfönster som ger extra härligt ljus i rummet. I anslutning till entrén finns ett yttre skidförråd. Bostaden hyrs ut genom Gumo Ab. Möjliga intäkter ca 173 000kr efter avdrag för uthyrarens provision. Inventarier ingår i förevisat skick förutom inredningsdetaljer och andra personliga tillhörigheter. Tillträde enligt överenskommelse. För digital eller privat visning och intresseanmälan, vänligen kontakta ansvarig mäklare. Du kan även besöka bostaden genom en virtuell visning. Klicka på "Läs mer hos mäklaren" för att besöka vår 3D visning.

  • Uteplats
Vargstigen 8B, Tandådalen, Sälen, Malung-Sälens kommun

Vargstigen 8B

Lägenhet
Tandådalen, Sälen, Malung-Sälens kommun
Sälenmäklaren AB
3 595 000 kr
83 m²
5 rum
vån 1/1
2 200 kr/mån
43 313 kr/m²

Bostadsrätt i parhus med loft i obelånad förening, utsikt över Hundfjället. I området passerar Skid- och badbuss som tar dig till skidanläggningarna. Runt husknuten finns Orrlidens längd- och skoterspår samt under sommartid vandrings- och cykelleder. Bostaden om totalt 83 kvadratmeter utgörs av 5 rum varav tre sovrum. Här möts du av ett större luftigt allrum i entréplan med ryggåstak. Anslutande köksdel och utgång till altan i soligt läge. Från allrummet har du perfekt utsikt över skidbackar och fjäll. Badrum med bastu dusch och separat wc. I loftplan finns ytterligare ett allrum samt ett sovrum och anslutande badrum med wc och dusch. Även från loftets allrum finns utgång till en mindre balkong. Möjlighet att installera braskamin kan finnas i samråd med styrelsen. Förråd finns i anslutning till entrén. Bostaden hyrs ut via Sälens Fritidshus. Enligt säljarens uppgift har intäkterna under vinter 22/23 varit 140 000kr och sommar 25 000 kr. Inventarier ingår i förevisat skick förutom vissa inredningsdetaljer och andra personliga tillhörigheter. För digital eller privat visning och intresseanmälan, vänligen kontakta ansvarig mäklare. Nu kan du även besöka bostaden genom en virtuell visning. Klicka på "Läs mer hos mäklaren" för att besöka vår 3D visning.

  • Balkong
  • Uteplats
Granbyn 13, Stöten, Sälen, Malung-Sälens kommun
  • Budgivning pågår

Granbyn 13

Fritidshus
Stöten, Sälen, Malung-Sälens kommun
Sälenmäklaren AB
8 500 000 kr
113 + 30 m²
6 rum
1 155 m² tomt

Fulltimmerdröm i Stöten! Välkommen till genuin timmerstuga fint belägen intill liftar och skidspår. Här erbjuds en fin utsikt över stötens skidbackar i ett soligt läge, i närheten finner du förbindelseliften som tar dig vidare till Stötens skidanläggning. Ett stenkast från bostaden finns preparerade längdspår och i området finns möjlighet att ansluta till skoterleder. Stötens skidanläggning erbjuder många aktiviteter under vintersäsongen för hela familjen, allt från utförsåkning till bad, bowling och trevliga restauranger. Flygplatsen Scandinavian Mountains Airport ligger ca 15 minuter med bil från Stöten. Huvudbyggnaden utgörs av 5 rum varav 4 sovrum med 10+2 bäddar, som skapar utrymme för både umgänge och egentid. Här möts du av ett allrum med unika detaljer i timmer som förhöjer fjällkänslan. Den höga takhöjden och de stora fönstren ger rummet en ljus och rymlig känsla. Öppen planlösning mellan kök och allrum, här kan du med fördel umgås vid braskaminen likväl som i köket. Köket är fullt utrustat i modern och tidlös stil med köksluckor blågrå ton. Från allrummet finns utgång till bostadens solaltan som erbjuder god utsikt och sol större delen av dagen. I entréplan hittar du två av bostadens sovrum. Det ena rummet utgörs av en dubbelsäng och det andra med familjesäng om 2+2 bäddar. Nedre plan inrymmer bostadens två badrum med timmerväggar samt golv och socklar i skiffer. Där det ena badrummet är lite större och utgörs av en bastu och utgång till altan. Rymlig hall med klinker och goda förvaringsmöjligheter. I anslutning till entrén finns ett yttre varmbonat förråd/teknikrum . Bostadens loft erbjuder ytterligare ett allrum med soffgrupp och två enkelsängar. Även här finns två separata sovrum med dubbelsäng och tillhörande förvaring. Till fastigheten tillhör även en gäststuga om 25m2+ loft som inrymmer allrum och köksdel med plats för matbord. Helkaklat badrum med dusch. Loft med 4 bäddar. Vattenburen golvvärme. Huvudbyggnaden hyrs ut via Stöten AB, intäkter enligt säljarens uppgift avseende säsongen 22/23 är 209 000 kr efter avdrag för uthyrarens provision. Ägarbokade veckor för säsongen 23/24 är: För digital eller privat visning och intresseanmälan, vänligen kontakta ansvarig mäklare. Nu kan du även besöka bostaden genom en virtuell visning. Klicka på "Läs mer hos mäklaren" för att besöka vår 3D visning.

  • Energieffektiv
Dalbyn 622B, Lindvallen, Sälen, Malung-Sälens kommun

Dalbyn 622B

Lägenhet
Lindvallen, Sälen, Malung-Sälens kommun
Sälenmäklaren AB
3 800 000 kr
100 m²
3 rum
vån 1/1
3 851 kr/mån
38 000 kr/m²

Unikt tillfälle att förvärva en större bostadsrätt om ca 100m2 i obelånad förening. Här bor du med bekvämt gångavstånd till Lindvallens skidliftar, preparerade längdspår och Experium med sitt äventyrsbad, spa, bowling, gym, butiker och ett flertal restauranger. Lindvallen bjuder på ett stort utbud av olika aktiviteter för barn och vuxna både sommar som vinter. Välkommen till denna bostadsrätt i suterräng med loft. Bostaden inrymmer allrum med härligt ljusinsläpp och högt i tak. En separat köksdel med utgång till uteplatsen. Här kan du njuta av utsikten över Lindvallen och sol större delen av dagen. Entréplan inrymmer ett sovrum och badrum med golv- och väggmatta samt dusch. Loft med plats för två separata sovdelar. Nedre plan inrymmer ett allrum samt en relaxdel. Här finns bastu, badkar, tvättmaskin och torkskåp. Separat wc. Fristående förråd med vallabod tillhör för närvarande bostadsrätten. Lägenheten belastas inte med uthyrningsavtal och tillträde kan ske enligt överenskommelse. För digital eller privat visning och intresseanmälan, vänligen kontakta ansvarig mäklare. Nu kan du även besöka bostaden genom en virtuell visning. Klicka på "Läs mer hos mäklaren" för att besöka vår 3D visning.

  • Uteplats
Hjortstigen 47c, Orrliden, Tandådalen, Sälen, Malung-Sälens kommun
Hjortstigen 47c, Orrliden, Tandådalen, Sälen, Malung-Sälens kommun, bild 2
Hjortstigen 47c, Orrliden, Tandådalen, Sälen, Malung-Sälens kommun, bild 3

Hjortstigen 47c

Lägenhet
Orrliden, Tandådalen, Sälen, Malung-Sälens kommun
Sälenmäklaren AB
3 300 000 kr
85 + 24 m²
5 rum
vån 1/1
4 438 kr/mån
38 824 kr/m²

Välkommen till en ny och modern bostadsrätt belägen i vackra Orrliden! Här bor du granne med längdskidspår och skistars skid och badbuss. Skoterleder passerar en liten bit bort. Under barmarksperioden så finns både fina vandringsleder och cykelleder. Bostaden utgör en del av ett parhus och skapar en inbjudande atmosfär genom generösa fönster som släpper in naturligt ljus från golv till tak. Från uteplatsen erbjuds ett optimalt solläge och underbar utsikt över både Tandådalen och Hundfjället. Bostaden är smart utformad med moderna inslag med en öppen planlösning för vardagsrum och kök. Köket är välplanerat och fullt utrustat. Vardagsrummet är inbjudande med sina ljusa färger och naturmaterial som skapar en trivsam atmosfär. Här finns även en braskamin och gott om plats för sociala stunder med hela familjen, oavsett om det är vid matbordet eller i soffan. På det nedre planet återfinns även två sovrum, varav det ena är utrustat med en dubbelsäng och smarta förvaringslösningar. Det andra sovrummet har en praktisk familjesäng. Vadrummet är helkaklat och erbjuder en dusch, tvättmaskin, torktumlare och bastu. På det övre planet finner du ett mindre vardagsrum som även fungerar som gästrum med bäddsoffa. Här finns även två sovrum med charmiga snedtak som ger möjlighet till flera sovplatser. Det andra helkaklade badrummet inkluderar en dusch. Praktiskt hall med golvvärme, luftvärmepump och möjlighet att installera torkskåp. Inventarier ingår i förevisat skick förutom personliga tillhörigheter och vissa inredningsdetaljer. Tillträde enligt överenskommelse. För digital eller privat visning och intresseanmälan, vänligen kontakta ansvarig mäklare. Du även besöka bostaden genom en virtuell visning. Klicka på "Läs mer hos mäklaren" för att besöka vår 3D visning.

  • Premium
  • Uteplats
Vrilbacken 2E, Lindvallen, Sälen, Malung-Sälens kommun
  • Budgivning pågår

Vrilbacken 2E

Lägenhet
Lindvallen, Sälen, Malung-Sälens kommun
Sälenmäklaren AB
3 300 000 kr
60 + 9 m²
2 rum
vån 2/2
2 553 kr/mån
55 000 kr/m²

Fantastisk lägenhet belägen mitt i skidbackarna vid Sälfjällstorget i Lindvallen. Boendet är perfekt för dig som söker en modern och bekväm bostad med närhet till allt du kan önska i fjällen. Här har du ett bekvämt gångavstånd till några av Sälens bästa restauranger, galleria, hotell, barer, skidspår mm. Bostaden har en total yta på 69 kvadratmeter (60 boa+ 9 bia) och skapar en genomgående modern och ombonad atmosfär. Balkonger i flera riktningar ger möjlighet till soliga stunder under större delen av dagen. När du kliver in i bostaden möts du av en välkomnande hall med klinkergolv och torkskåp. Ett mysigt allrum med fullt utrustat kök, braskamin och stora fönster som fyller rummet med naturligt ljus. Den öppna planlösningen inkluderar ett sovrum med plats för en dubbelsäng samt en sovalkov med en platsbyggd våningssäng. De stora, öppningsbara glaspartierna och den franska balkongen erbjuder en härlig utsikt över skidbacken. Från hallen kan du även nå en sovloft som ger plats för flera sovplatser och gott om förvaringsutrymme. Badrummet är helkaklat och utrustat med dusch, toalett, handfat med förvaring och en bastu. Inventarier ingår i förevisat skick förutom personliga tillhörigheter. Bostaden belastas inte av ett uthyrningsavtal. För digital eller privat visning och intresseanmälan, vänligen kontakta ansvarig mäklare. Nu kan du även besöka bostaden genom en virtuell visning. Klicka på "Läs mer hos mäklaren" för att besöka vår 3D visning.

  • Balkong

Visar 1 - 25 av 39