Nyproduktion

Olarsängen 16

Sälenfjällen, Malung Se på karta

3 700 000 kr

Bostadstyp
Fritidshus
Upplåtelseform
Äganderätt
Boarea
60 m²
Biarea
10 m²
Tomtarea
528 m²
Driftkostnad
37 000 kr/år
Nyproduktion

Nu finns det ett guldläge att investera i underbara Sälen. Sommaren 2020 beräknas tre friköpta parhus i bästa läge nära Sälfjällstorget och Lindvallen att börja byggas. Varje parhus rymmer två enheter är ca 75 kvm vardera och rymmer 6-8 bäddar var. Bostäderna har alla bekvämligheter ni kan tänka er såsom braskamin, bastu och fullt utrustade kök. Att äga dessa hus utgör väldigt goda möjligheter till bra avkastning på sitt kapital då det råder brist på bäddar i Sälen vilket medför att uthyrning både sommar- och vintertid med hög beläggning är möjlig.

Entré
Generös entré som ger ett varmt välkomnande till vad bostaden har att erbjuda, ljusa väggar och trevligt ljusinsläpp. För att det ska kännas praktiskt att komma in i fjällstugan är det stora gråa klinkerplattor på golvet och rymligt med avhängningsmöjligheter. För att öka trivsel är det golvvärme i hallen.

Kök
Trevligt kök som ger en härlig känsla av en modern fjällstuga med högt i tak och en braskamin för att öka myshetsfaktorn. I detta kök kan ni låta inspirationen sjuda för att laga trevliga middagar efter en härlig dag i skidbacken, köket rymmer ett större matbord. Klassiskt vitt kök med god förvaring i både över- och underskåp samt bra avlastnings- och arbetsytor i form av en stor arbetsbänk. Vackert stänkskydd i form av tegelfärgat klinker. Utöver det är köket utrustat med kyl och frys, ugn, spis, diskho och diskmaskin.

Vardagsrum
I öppen planlösning till köket finner ni bostadens vardagsrum som fortsätter i samma stil med parkettgolv och vacker träpanel som sedan följs av vita väggar. Härligt ljusinsläpp till köket och vardagsrummet. Här finns det plats för en större soffgrupp med tillhörande möblemang.

Badrum med bastu
Sobert badrum i toppskick med alla bekvämligheter ni kan tänka er. Vitt kakel på väggarna och brunt klinker på golvet. Badrummet är utrustat med ett stort handfat med brun kommod, spegelskåp, WC, dusch och bastu för att öka lyxighetskänslan.

Sovrum 1 & 2
De två sovrummen som finns på bottenplan har gott om plats för en dubbelsäng, kärlekssäng alternativt två enkelsängar om så önskas. Vita väggar och paket på golvet samt gott om plats för garderober.

WC
I anslutning till hallen finns en gäst WC som är utrustad med handfat, spegelskåp och WC. Bra ljusinsläpp från ett fönster.

Loft med sovrum
Från den inre hallen tar ni er upp till ett generöst loft som har gott om plats för både dubbelsäng med tillhörande sängbord, förvaring och en trevlig fåtöljgrupp.

ÖVRIGT
- Bruksarea entréplan ca 60 kvm och bruksarea loft ca 10 kvm.
- Bilderna ska ses som referensbilder på ett redan byggt liknande hus i direkt anslutning.
- Till huset tillhör en stor altan.
- I direkt anslutning till entrén finns också ett förvaringsrum för skidor, fiskeutrustning etc.
- Välrenommerade Olarsgården Hotell & Restaurang ligger på någon minuts promenadavstånd. Här finns möjlighet att avnjuta goda måltider från morgon till kväll året om.
- Servitut som belastar fastigheten: Gemensamhetsanläggning: Malung-Sälen Västra Sälen GA:61, Gemensamhetsanläggning: Malung-Sälen Västra Sälen GA:62.
- VA: Enskilt vatten året om. Kommunalt avlopp.
- Priset på 3.700.000 kr avser en enhet/lägenhet.

OMRÅDE
Underbara Sälen är en barnvänlig skidort som endast ligger 400 km från Stockholm. Till Sälen kan ni ta er med bil, tåg och snart även flyg då Sälen Scandinavian Mountains Airport beräknas att öppna den 22 december 2019. Olarsängen tillhör området Lindvallen i Säle

Läs mer om bostaden
Edward & Partners Fastighetsmäklare AB