Ögårdsvägen 17

Hamburgö, Tanums kommun Se på karta

15 000 000 kr

21 995 000 kr -32 %
Bostadstyp
Fritidshus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
7 rum
Boarea
180 m²
Tomtarea
1 477 m²
Byggår
2013
Driftkostnad
23 500 kr/år

Centralt läge längs havets E6:a och med kort avstånd till kustpärlorna; Hamburgsund, Bovallstrand, Fjällbacka, Hunnebostrand, Grebbestad och Smögen.

Husen är 180 kvm, i modernt utförande med alla bekvämligheter man önska sig. Här finns en öppen planlösning med stora fönster som erbjuder utsikt över västerhavet. Fyra sovrum, helkaklade badrum, tvättstuga där bergvärmepumpen är placerad och en altan med vidunderlig utsikt. Från altanen når man också gäststugan med plats för övernattande gäster.

Hamburgö når man via en kort tur med linfärjan (3-5 minuter) På ca 1 timme och en kvart når man Göteborg och ca 45 minuter åt andra hållet når vi Riksgränsen och Svinesund.

Väl framme på fastigheten finns flera parkeringsplatser.

På kort avstånd från bostaden promenerar vi till stranden på Boviken (ca. 2 min) , berget som vandrar ut i havet erbjuder flera fina badplatser och för våghalsarna finns här också hopptorn.
Vill man uppleva resten av ön så finns här många fina stigar att ta sig runt på. Vill man uppleva mer av den Bohuslänska arkipelagen går det båtturer bl. a. till Väderöarna.

Detta är ett perfekt boende för er som söker ett lättskött boende med alla bekvämligheter mitt i paradiset, på Hamburgö.

Kontakta mäklaren för att boka privat visning.

Läs mer hos mäklaren
HusmanHagberg Bohuslän

Kontakta mäklaren

Ludvig Jakobsson

HusmanHagberg Bohuslän
Mäklare Ludvig Jakobsson, HusmanHagberg Bohuslän
073- 961 92 93