HusmanHagberg Bohuslän

HusmanHagberg Bohuslän

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Björnkvinnans väg, Lokal A06, Skee, Strömstads kommun
Björnkvinnans väg, Lokal A06, Skee, Strömstads kommun, bild 2
Björnkvinnans väg, Lokal A06, Skee, Strömstads kommun, bild 3

Björnkvinnans väg, Lokal A06

Övrigt
Skee, Strömstads kommun
HusmanHagberg Bohuslän
1 099 000 kr
72 m²
1 rum

Med strategiskt läge ,med snabb anslutning till E6:an har ni möjlighet att under 2025 tillträda er alldeles egna, friköpta fastighet. Byggnaden är uppdelad i 15 st moduler med byggnadsmåtten 6×12 m. (72 m²), en modul blir något mindre och mäter ca 6x 9,6 m. (58 m²) samt två extra rymliga om 12x10 m. (120 m²). F.n är 5 av 18 lokaler bokade. Den generösa takhöjden på ca. 6 meter vid nock ger dig även en unik möjlighet att bygga ett entresolplan, vilket gör att man själv har möjlighet att anpassa sin lokal, efter de egna behoven. Varje enhet har en rambyggd vikport av hög kvalitet och med kraftig konstruktion som ger lång livslängd. Porten är extremt tålig och hela 4,5 meter hög samt försedd med fönster för bra ljusinsläpp. Lokalerna är förbereda med elkabel, BraLokaler tar servis kostnaden i samband med att de bygger projektet. Det köparen får ombesörja är en elcentral i sin lokal samt anmäla till det lokala energibolaget som placerar en elmätare i teknikrummet (oftast en kostnad om cirka 1500-2000 kr för starta abonnemang). Inkommande vatten (25 mm PEM) finns i respektive lokal, samt avloppsstick 110 mm och 75 mm. Lokalerna är även förberedda för fiber (tomrör till respektive lokal) Industriradhusen byggs med invändiga väggar av massivt trä, som är lätt att skruva och fästa i. Man kan till och med direkt fästa ev. entresolplan i väggarna. Avslutningsvis byggs dessa moderna lokaler med tålig träfasad i natur med 50 års rötskadegaranti och långt underhållsintervall. Plåtdetaljerna och fönsterpartierna i antracit/svart ger er både det mest nutida och det mest kvalitativa lokalkonceptet på marknaden. Varje fastighet/lokal är en egen brandcell och den gjutna plattan är extra förstärkt (se gärna bilagan "Byggnadsspecifikation" ) för att lokalerna skall klara även tyngre fordon. Körytorna enligt situationsplanen blir asfalterade. Området blir inte inhägnat. Det blir en fråga för den nya samfälligheten som bildas. Kostnaden för staket är cirka 10000-15000 kr/enhet Varje enhet är en friköpt fastighet som du själv äger. Som företagare eller privatperson ger en friköpt fastighet en betydligt lägre månadskostnad till skillnad från att köpa i bostadsrättsform eller hyra en liknande lokal. Det är också oftast också lättare att finansiera köpet då banken kan ta säkerhet i form av pantbrev i fastigheten, till skillnad mot liknande upplägg med bostadsrättsupplägg. Det är du själv som bestämmer hur du vill inreda och förädla lokalen – För egen verksamhet? Förvaring? Hyra ut? Sälja den vidare? Några av de kvaliteter som Bra Lokaler erbjuder är den generösa nockhöjden, hög brandklass, innerväggar av massivt trä och rambyggda vikportar. Som ägare till en eller flera Bra Lokaler bestämmer du själv användningsområde och inredning, oavsett om det är för ditt företag, din hobby eller annan verksamhet. Möjligheterna är nästan oändliga – bara utgifterna är begränsade!

 • Premium
 • Nyproduktion
Karlsgatan 86 D, Strömstad, Strömstads kommun

Karlsgatan 86 D

Lägenhet
Strömstad, Strömstads kommun
HusmanHagberg Bohuslän
1 950 000 kr
111,5 m²
4 rum
6 336 kr/mån
17 489 kr/m²

Välkommen till denna trevliga bostadsrätt belägen på omtyckta Rödshöjden och Karlsgatan 86 D i Strömstad. Med sin generösa yta om 111.5 kvadratmeter om fyra rum och kök erbjuder denna lägenhet en perfekt kombination av komfort och funktionalitet för hela familjen. Bostadsrättsföreningen är trivsam och har stabil ekonomi. Här bor människor i alla åldrar och det finns gott om gemensamma ytor där både barn och vuxna kan trivas och umgås. Läget är perfekt för den som vill ha närhet till allt. Här bor ni nämligen på bekvämt avstånd till allt ni kan önska såsom barnomsorg, idrottsanläggning, centrum med butiker och restauranger samt härliga motionsslingor. Låt detta vara ditt nya hem där du kan skapa minnen för livet. Varmt välkommen att boka in en visning och upptäck själv allt det här fantastiska boendet har att erbjuda. Välkomna på visning!

 • Uteplats
Tunnbindarvägen 1, Smögen, Sotenäs kommun

Tunnbindarvägen 1

Lägenhet
Smögen, Sotenäs kommun
HusmanHagberg Bohuslän
3 500 000 kr
72 m²
3 rum
vån 1/3
4 446 kr/mån
48 611 kr/m²

Varmt välkomna till denna tilltalande bostadsrätt på Tunnbindarvägen 1, om tre rum och kök fördelat på 72 kvm! Ni erbjuds här ett mycket bekvämt och lättskött boende i markplan med oerhört vacker miljö i närområdet där ni har närheten till salta klippbad, sandstrand och vackra promenadstråk. För den golfintresserade ligger Sotenäs golfklubb ca 20-25 minuter med bil från Smögen. P-plats finner ni bekvämt i husets bottenplan, ni tar er dit via trappa eller hiss. På promenadavstånd nås också den omåttligt populära Smögenbryggan som om sommaren har ett gott utbud av butiker och restauranger. Sommartid tar ni er bekvämt över till både Smögenbryggan och Kungshamn med Zitabåten som har hållplats i närheten av lägenheten. För den som önskar hålla sig runt husknuten finns Musselbaren som erbjuder en härlig meny stora delar av året! Välkommen att boka Er visning med mäklaren!

 • Uteplats
Lönndal 1:233, Grundsund, Lysekils kommun

Lönndal 1:233

Tomt
Grundsund, Lysekils kommun
HusmanHagberg Bohuslän
1 450 000 kr
596 m² tomt

Nu ges möjligheten att förvärva en fastighet med generös byggrätt mitt i Grundsund. Bygg ert nya drömboende och få ett boende med låg drift och underhållskostnad. Fastigheten har en byggrätt som innebär att ett bostadshus får uppföras i 2 våningar eller 1 våning samt suterrängvåning. Totalt 150 m2 i byggnadsarea för bostadshus + 30 m2 för komplementbyggnad. Här kommer ni kunna skapa er ett boende precis efter era behov, med närhet till affär, skola, bad och rekreation. För mer information kontakta ansvarig mäklare Robert Blom , 070 425 62 02 , [email protected]

Kraghevägen 2, null, Strömstads kommun

Kraghevägen 2

Villa
Strömstads kommun
HusmanHagberg Bohuslän
1 950 000 kr
159 m²
5 rum
1 257 m² tomt

Välkommen till Kraghevägen 2 i Flöghult. Lantligt belägen fastighet om 1257 kvm med ca 20 min till centrala Strömstad. Bostadshus med generösa ytor och bra planlösning, fördelat på fem rum och kök. I direkt anslutning finns även ett garage och tillbyggd carport. Passande för åretruntboende likväl som för fritidsbostad! Entréplan bestående av en rymlig hall, kök, tvättstuga, vardagsrum med kamin, två sovrum och ett helkaklat badrum. En trappa upp finner ni ett större sovrum, rymligt allrum och en mindre WC. Villan har en trevlig trädgård där ni kan njuta av utomhusaktiviteter och koppla av under soliga dagar. Dessutom finns det gott om utrymme för att odla grönsaker eller plantera blommor, för den som tycker om trädgårdsarbete. Flöghult är känt för sin lugna och fridfulla miljö, med närhet till naturen och sitt vackra landskap. I området finns det gott om möjligheter till promenader och cykelturer, samt närhet till skolor och dagliga bekvämligheter. Bostadshuset är besiktigat via Anticimex och säljaren avser att teckna en dolda- felförsäkring i samband med överlåtelse. Kontakta mäklaren för att ta del av protokollet. Fiber finns! Varmt välkomna att boka er på visning!

Björnkvinnans väg, Lokal A05, Skee, Strömstads kommun
Björnkvinnans väg, Lokal A05, Skee, Strömstads kommun, bild 2
Björnkvinnans väg, Lokal A05, Skee, Strömstads kommun, bild 3

Björnkvinnans väg, Lokal A05

Övrigt
Skee, Strömstads kommun
HusmanHagberg Bohuslän
1 099 000 kr
72 m²
1 rum

Med strategiskt läge ,med snabb anslutning till E6:an har ni möjlighet att under 2025 tillträda er alldeles egna, friköpta fastighet. Byggnaden är uppdelad i 15 st moduler med byggnadsmåtten 6×12 m. (72 m²), en modul blir något mindre och mäter ca 6x 9,6 m. (58 m²) samt två extra rymliga om 12x10 m. (120 m²). F.n är 5 av 18 lokaler bokade. Den generösa takhöjden på ca. 6 meter vid nock ger dig även en unik möjlighet att bygga ett entresolplan, vilket gör att man själv har möjlighet att anpassa sin lokal, efter de egna behoven. Varje enhet har en rambyggd vikport av hög kvalitet och med kraftig konstruktion som ger lång livslängd. Porten är extremt tålig och hela 4,5 meter hög samt försedd med fönster för bra ljusinsläpp. Lokalerna är förbereda med elkabel, BraLokaler tar servis kostnaden i samband med att de bygger projektet. Det köparen får ombesörja är en elcentral i sin lokal samt anmäla till det lokala energibolaget som placerar en elmätare i teknikrummet (oftast en kostnad om cirka 1500-2000 kr för starta abonnemang). Inkommande vatten (25 mm PEM) finns i respektive lokal, samt avloppsstick 110 mm och 75 mm. Lokalerna är även förberedda för fiber (tomrör till respektive lokal) Industriradhusen byggs med invändiga väggar av massivt trä, som är lätt att skruva och fästa i. Man kan till och med direkt fästa ev. entresolplan i väggarna. Avslutningsvis byggs dessa moderna lokaler med tålig träfasad i natur med 50 års rötskadegaranti och långt underhållsintervall. Plåtdetaljerna och fönsterpartierna i antracit/svart ger er både det mest nutida och det mest kvalitativa lokalkonceptet på marknaden. Varje fastighet/lokal är en egen brandcell och den gjutna plattan är extra förstärkt (se gärna bilagan "Byggnadsspecifikation" ) för att lokalerna skall klara även tyngre fordon. Körytorna enligt situationsplanen blir asfalterade. Området blir inte inhägnat. Det blir en fråga för den nya samfälligheten som bildas. Kostnaden för staket är cirka 10000-15000 kr/enhet Varje enhet är en friköpt fastighet som du själv äger. Som företagare eller privatperson ger en friköpt fastighet en betydligt lägre månadskostnad till skillnad från att köpa i bostadsrättsform eller hyra en liknande lokal. Det är också oftast också lättare att finansiera köpet då banken kan ta säkerhet i form av pantbrev i fastigheten, till skillnad mot liknande upplägg med bostadsrättsupplägg. Det är du själv som bestämmer hur du vill inreda och förädla lokalen – För egen verksamhet? Förvaring? Hyra ut? Sälja den vidare? Några av de kvaliteter som Bra Lokaler erbjuder är den generösa nockhöjden, hög brandklass, innerväggar av massivt trä och rambyggda vikportar. Som ägare till en eller flera Bra Lokaler bestämmer du själv användningsområde och inredning, oavsett om det är för ditt företag, din hobby eller annan verksamhet. Möjligheterna är nästan oändliga – bara utgifterna är begränsade!

 • Premium
 • Nyproduktion
Lilla Korpåsvägen 15, Munkedal, Munkedals kommun
Lilla Korpåsvägen 15, Munkedal, Munkedals kommun, bild 2
Lilla Korpåsvägen 15, Munkedal, Munkedals kommun, bild 3

Lilla Korpåsvägen 15

Tomt
Munkedal, Munkedals kommun
HusmanHagberg Bohuslän
3 750 000 kr
1 440 m² tomt

I hjärtat av den betagande naturen och upphöjd på en kulle, planerar vi nu för 13 exklusiva villor i Eklyckan, nu finns möjligheten på 11 av dessa. Med vitsippor och höstlöv som närmaste grannar erbjuder Eklyckan en harmonisk symbios mellan modern bekvämlighet och naturlig skönhet, där du kan andas ut, finna ro och bara vara. Villaområdet gränsar till magiska ekskogar, som erbjuder både vandring i skogslandskap och mysiga platser för picknick i skuggan av de urgamla ekarna. Här finns möjligheter att uppleva naturens alla skiftningar, från grön sommar till vit vinter, från morgonens första strålar till kvällens sista ljus. På den andra sidan, öppnar sig böljande ängar, som utstrålar en känsla av frihet och rymd. För dig som drömmer om lantliga promenader eller vill njuta av solnedgången över de gyllene fälten, kommer Eklyckan att uppfylla dina förväntningar och mer därtill. De tretton villorna i Eklyckan kommer att skapas med hänsyn till omgivningen och erbjuder ett brett utbud av planlösningar för att passa olika livsstilar. Varje villa kommer att ha en egen unik karaktär, men alla kommer att vara försedda med moderna bekvämligheter och designade för att maximera utsikten över det omgivande landskapet. Enplanshuset vi föreslår för just Lilla Korpåsvägen 15 är Calcium. Eftersom tomtstorleken varierar mellan 850 m² och 2000 m². Byggrätterna på huvudbyggnad är 150 m² i byggnadsarea. Samt 60 m² i byggnadsarea för garage/komplementbyggnad. Viktigt att tillägga är också att det gäller max 2 byggnader per tomt med en sammanlagd byggnadsarea på högst 210 m². Priset avser tomten på 1 440 kvm, bostadshuset "Calcium" om 111 kvm, markjobb, kvalitetsansvarig, bygglovsritningar, på-koppling till kommunalt vatten och avlopp samt el-anslutning och fiber i priset. (Se bilder samt bifogade dokument för mer information) Leva, drömma och växa - i Eklyckan får du chansen att skapa ditt drömhem i ett sammanhang där natur och arkitektur samverkar i perfekt harmoni. Eklyckan är mer än bara ett bostadsområde, det är en plats där livet firas i alla dess färger och nyanser. Det är dags att kliva in i ditt nya liv. Välkommen till Eklyckan, där dina drömmar blir verklighet. Läs mer om de andra tomterna här: https://www.husmanhagberg.se/objekt/korpasvagen-munkedal/OBJ23732_1998262378/. Hör av er till oss för mer information om vilket hus vi rekommenderar för de resterande tomterna som är kvar till försäljning. Vi ser fram emot att träffa er på området och visar gärna på förfrågan!

 • Premium
Strömstadsvägen 28, Dingle, Munkedals kommun

Strömstadsvägen 28

Villa
Dingle, Munkedals kommun
HusmanHagberg Bohuslän
1 395 000 kr
115 + 70 m²
7 rum
1 509 m² tomt

På Strömstadsvägen bor man rymligt i hela 7 rum med ytterligare möjligheter att utveckla källaren. Bostadshuset vilket är uppfört 1938, erbjuder bl.a. vacker fiskbensparkett, generös takhöjd och hela 4-5 sovrum, här får hela familjen plats! Tomten om 1509 kvm ger utrymme för odling och spring i benen och i det lilla uthuset har man möjlighet till förvaring. Bostadshuset är nyligen dränerat. Se gärna bilagt besiktningsprotokoll. På kort avstånd finner man skola och barnomsorg, tågstation och matbutik. Välkomna att boka visning av denna trevliga bostad!

Gamla Holmsbacksvägen 10, Resö/Galtö/Kragenäs, Tanums kommun
 • Budgivning pågår

Gamla Holmsbacksvägen 10

Övrigt
Resö/Galtö/Kragenäs, Tanums kommun
HusmanHagberg Bohuslän
4 395 000 kr
270 m²
8 rum
1 194 m² tomt

På den vackra ön Resö i Tanums norra Arkipelag, där havet och tallarna delar på landskapet, finns nu möjligheten att förvärva Sjöstjärneskolan. Nuvarande verksamhet avvecklas och fastigheten söker ny ägare för att antingen driva vidare som skola men detaljplanen medger även att fastigheten används för boende. Bostadshuset om ett plan är uppfört i omgångar, senaste tillbyggnationen gjordes 2017. De 270 kvadratmetrarna fördelar sig på hela 8 rum, 6 toaletter samt fullutrustat kök. Fastigheten om 1194 kvm inrymmer även ett mindre hus med klassrum. Delar av skolgården ligger utanför fastigheten, (skolgårdstillbehör ingår inte i köpet). På kort avstånd finner vi restauranger, småbåtshamn och mataffär och flera fina badmöjligheter. Välkomna att kontakta oss för att boka er visning.

Kungbäck 1:13, Lökholmen, Strömstads kommun

Kungbäck 1:13

Gård/Skog
Lökholmen, Strömstads kommun
HusmanHagberg Bohuslän
2 995 000 kr
107 m²
33,6 ha tomt

Mitt på det vackra Lökholmen med närhet till expansiva bostadsområden vacker natur och havet så finns här möjligheten att investera i 33,6 hektar fördelat på 21,8 ha skogsmark, 9,8 ha impediment, 0,9 ha betesmark. Skogsmarken innehåller ca 2350 m³sk där primär huggningsklass är G1 och dominanta trädslag är tall och löv. Bonitet om 5,2 m³sk. Med sin höga andel ungskog är detta en riktig tillväxtfastighet! Nuvarande ägare har skapat fyra tomter från fastigheten och sålt, möjligheten för att fortsätta med detta i viss utsträckning anses goda. Delar av fastigheten är detaljplanerad och där är det ej möjligt att skapa fler tomter. Fastigheten säljs via budgivning och köparens förvärvstillstånd kan komma att krävas då fastigheten ligger i glesbygdsområde. Jakten är fri köparen tillträdesdagen. Varmt välkomna att kontakta oss för er intresseanmälan.

Solhöjdsvägen 37, Rabbalshede, Tanums kommun
 • Budgivning pågår

Solhöjdsvägen 37

Lägenhet
Rabbalshede, Tanums kommun
HusmanHagberg Bohuslän
1 095 000 kr
95 m²
4 rum
vån 1/1
4 355 kr/mån
11 526 kr/m²

På Solhöjdsvägen 37 ligger denna praktiska bostadsrätt med nytt fräscht badrum och kök. Här man bor man bekvämt på hela 95 m² i ett plan och har insynsskyddad uteplats med sol mitt på dagen och på kvällen. Rabbalshede är ett lugnt samhälle där människor i varierande ålder bor. Här finns barnomsorg som såväl tågstation på gångavstånd från lägenheten. Vill man ut och åka når man Torp Köpcentrum på ca 25 minuter och den norska gränsen vid Svinesund på 35 min. Varmt välkomna till detta lättskötta boende med friliggande garage som följer lägenheten.

Nygatan 4B, Dingle, Munkedals kommun

Nygatan 4B

Lägenhet
Dingle, Munkedals kommun
HusmanHagberg Bohuslän
350 000 kr
36,5 m²
1 rum
2 807 kr/mån
9 589 kr/m²

Varmt välkomna till Nygatan 4B och denna mysiga takvåning om 36kvm belägen i centrala Dingle! Lägenheten erbjuder en god planlösning fördelat på en rymlig hall, badrum, ett kök med plats för matbord och öppet vardagsrum med plats för såväl soffgrupp och säng. Här bor ni centralt med närhet till matbutik, skola samt bra kommunikationsförbindelser som buss och tåg. Ett perfekt första boende, eller en bostad för dig som pendlar då E6:an nås med bil inom bara några minuter. Varmt välkommen att kontakta mäklaren för att boka Er visning!

Hogen Fridhem 1, Strömstad, Strömstads kommun

Hogen Fridhem 1

Gård/Skog
Strömstad, Strömstads kommun
HusmanHagberg Bohuslän
1 995 000 kr
94 + 45 m²
5 rum
9,3 ha tomt

Välkomna till Hogen Fridhem! Denna lantbruksfastighet om ca 9,5 hektar passar er som söker lugnet på landet, ni som vill ha djur i mindre skala eller gillar att vara i skogen. På fastigheten finns bostadsbyggnad uppförd 1 ½-plan, delvis med källare, Ladugård under tegeltak, enklare garage med vidbyggd carport samt gäststuga. Bostadshuset har de senaste åren genomgått en hel del förbättringar invändigt. Här finns bl.a. ett nytt kök samt delvis nya ytskikt. Skogsmarken uppgår till ca 8,3 hektar produktiv skogsmark med betoning på HKL K, samt G2 innehållande ca 676 m³sk enligt laserscanning. Jakten är fri köparen tillträdesdagen, älgjakt har ej bedrivits i lag.

Smeberg 14, null, Tanums kommun

Smeberg 14

Villa
Tanums kommun
HusmanHagberg Bohuslän
1 395 000 kr
62 + 84 m²
6 rum
2 991 m² tomt

I den böljande Bullarebygden finner vi på en kulle denna fastighet om hela 2991 m² med adress Smeberg 14. Här byggde man år 1940 en villa i 1½-plan med källare. Senare tillkom uthus och uppe på berget med utsikt över den närliggande norra Bullaresjön placerades en snickarverkstad. Bostadshuset har de senaste åren fått nytt tak samt takkonstruktion och bergvärme installerat. Här har man också fräscha fina ytskikt samt badrum. Bostaden innehåller fyra rum varav två sovrum. På bara några minuters promenad längs grusvägen är man nere vid den vackra stranden och sjön. Varmt välkomna med er intresseanmälan och att boka visning!

Liveröd 5, Fjällbacka, Tanums kommun
Liveröd 5, Fjällbacka, Tanums kommun, bild 2
Liveröd 5, Fjällbacka, Tanums kommun, bild 3

Liveröd 5

Villa
Fjällbacka, Tanums kommun
HusmanHagberg Bohuslän
3 995 000 kr
187 + 33 m²
7 rum
2 426 m² tomt

Nu har vi glädjen att erbjuda denna lantliga pärla vackert placerad i landskapet med goda sol-förhållanden! De 2426 kvm ingärdas av lummig grönska och vacker stengärdsgård, stensatta gångar mellan fruktträden vilka leder oss till dubbelgarage, pool om 5x10 m, och uterummet men även såklart, bostadshuset! Bostadshuset ger gott om plats med sina 187 + 33 kvm vilka är fördelade på 7 rum varav 4 sovrum. Här bor man i lugna omgivningar med naturen runt knuten, med gott om plats för hela familjen. Varmt välkomna!

 • Premium
Norra Kyrkogatan 15A, Strömstad, Strömstads kommun

Norra Kyrkogatan 15A

Lägenhet
Strömstad, Strömstads kommun
HusmanHagberg Bohuslän
595 000 kr
27 m²
1 rum
vån 1/3
2 609 kr/mån
22 037 kr/m²

Välkomna till en välplanerad lägenhet på Norra Kyrkogatan belägen i centrala Strömstad. Bostadsrätten om 27 kvm fördelas på ett helkaklat badrum med duschzon, wc och handfat med kommod. Köket är minimalistiskt men innehåller bland annat; ugn, spis & fläkt, kyl & frys samt gott om plats för matbord med fantastisk utsikt över Strömsvattnet. Vardagsrummet har plats för både soffa och säng, här finns varenda kvadratmeter till förfogande. Kontakta ansvarig mäklare för mer information!

Nordby Hagelid 1, null, Strömstads kommun

Nordby Hagelid 1

Villa
Strömstads kommun
HusmanHagberg Bohuslän
1 995 000 kr
85 m²
4 rum
2 524 m² tomt

Nu kan vi presentera denna 1½-plansvilla på rymlig tomt och soligt läge med kort avstånd till Nordby och norska gränsen. Här bor man på 85 m² ( golvyta enligt planskiss) fördelat på tre sovrum och allrum i öppen lösning mot det fräscha ljusa köket. Den stora tomten om 2524 m² inrymmer härlig uteplats, samt enklare uthus för förvaring. På gångavstånd finner vi Nordby Shoppingcenter med flera restauranger och butiker.

Mardal Norgård 1, Skee, Strömstads kommun
Mardal Norgård 1, Skee, Strömstads kommun, bild 2
Mardal Norgård 1, Skee, Strömstads kommun, bild 3

Mardal Norgård 1

Gård/Skog
Skee, Strömstads kommun
HusmanHagberg Bohuslän
Pris saknas
133 + 80 m²
6 rum
23 ha tomt

Välkomna till Mardal och Nordgård 1och denna fastighet med hästanläggning i toppklass. Under årens lopp har nuvarande ägare lagt sin själ i att transformera den gamla bondgården till dess nuvarande form. Här finns Stall med 15 boxar och nyinstallerad solcellsanläggning, två lösdrifter varav en även innehåller ytterligare fem boxar, ridhus med 21x63 m, ridbana om 30x 67, terrängbana, trav och galopp-spår om 1450 m (varav ca 480 m rakbana) samt skrittmaskin. På fastigheten finns också ladugård, maskinhall med isolerad verkstad samt bostadshus, även här är standarden mycket god! De 23 hektaren fördelar sig på ca 3,1 ha väldränerad betesmark i anslutning till gårdscentrat, 8,6 ha åker samt ca 6,1 ha skogsmark vilken till stor del utgörs av ungskog och innehåller ca 900 m³sk. Nuvarande ägare har också arrenderat ca 6 ha betesmark av närmsta grannen. Sammantaget en mångfacetterad hästfastighet med en imponerande välskött byggnadsmassa, såväl på verksamhetsnivå som privatbostad. Bostadshuset är besiktigat av Anticimex och överlåtes med dolda-fel försäkring. Prisidé är 10 800 000 kr. Kontakta oss gärna vid frågor.

 • Premium
Venusgatan 4, Dingle, Munkedals kommun

Venusgatan 4

Villa
Dingle, Munkedals kommun
HusmanHagberg Bohuslän
1 895 000 kr
93 + 93 m²
5 rum
973 m² tomt

Nu finns möjlighet att förvärva en mycket välskött villa med 3 sovrum med gott om sociala utrymmen, inglasad altan och garage på Venusgatan 4 i populära och familjevänliga Dingle! Villan är belägen på en lugn gata med gångavstånd till allt man kan önska såsom skola, tågstation, den omtyckta ICA-butiken samt Dingles välkända pizzerior. I Dingle bor man mitt i Bohuslän med närhet till det mesta. E6:an nås bekvämt på ca 5 minuter för dig som pendlar och 20-25 minuters bilresa nås flera trevliga kustsamhällen med fina badplatser och vandringsleder. Här bor man tryggt i en familjevänlig miljö med närhet till allt som behövs i vardagen.

 • Plus
Långevik Torpet väjern 1, Väjern, Sotenäs kommun

Långevik Torpet väjern 1

Villa
Väjern, Sotenäs kommun
HusmanHagberg Bohuslän
10 500 000 kr
344 m²
9 rum
1,6 ha tomt

Med gångavstånd till salta bad och Smögenbryggans vimmel, men ändå väl undangömd i det vackra landskapet från vardagens stress, här erbjuds något högst unikt! Välkommen till den här bedårande fastigheten om hela 15966 m² med majestätiskt bostadshus uppfört 1½-plan om hela 344 m² med generös takhöjd och stora rum, detta ger en fantastisk känsla av rymd och plats för hela familjen. Stallet innehåller bl.a. fyra godkända boxar, foderrum samt förrådsutrymme- I anslutning till stallet hör en paddock vilken mäter ca 20x40m. På fastigheten finns också rymligt garage om ca 200 m² med plats för både bil och båt! Övre plan av denna byggnad inrymmer lägenhet om ca 100 m². Detta är något för som söker en storslagen fastighet, med goda uthyrningsmöjligheter för den som önskar. Varmt välkomna att kontakta oss för er intresseanmälan!

Kollekindsvägen 7A, Skee, Strömstads kommun
 • Budgivning pågår

Kollekindsvägen 7A

Övrigt
Skee, Strömstads kommun
HusmanHagberg Bohuslän
4 495 000 kr
385 m²
2 318 m² tomt

Nu kan vi äntligen presentera en fastighet med sju lägenheter där några av lägenheterna är nyligen renoverade med fräscha ytskikt, lägenheterna inbringar en total hyresintäkt på närmare 700 000 kr per år. Driftnettot hamnar på runt 600 000 kr, vilket medför goda investeringsmöjligheter med en bra avkastning. Byggnaden är uppförd 1945 har en golvyta på ca 385 kvm vilka fördelas på tre plan och 7 lägenheter. Första plan inrymmer 3 lägenheter, en 1:a om ca 30 kvm, en 2:a om ca 50 kvm och en 3:a om ca 55 kvm. Andra våningen består av två lägenheter om ca 55 kvm med tre rum vardera. Tredje och sista våningen inrymmer en 3:a om ca 65 kvm och en 4:a om ca 75 kvm. Idag är samtliga lägenheter uthyrda och historiskt så har det varit noll vakans. Den rejäla fastigheten om 2318 kvm, är utanför detaljplan men med kort avstånd till både centrala Skee och Strömstad. Från Skee man sig både söderut mot Göteborg och norrut mot Oslo bekvämt med hjälp av E6 som går precis utanför området. Tågstation och busshållplats finns på gångavstånd. Den rejäla tomten erbjuder gott om utrymme och odlingsmöjligheter. Kontakta mäklare för mer information eller för att boka en visning!

Lasarettsgatan 1, Strömstad, Strömstads kommun

Lasarettsgatan 1

Villa
Strömstad, Strömstads kommun
HusmanHagberg Bohuslän
6 900 000 kr
164 + 6 m²
6 rum
714,3 m² tomt

Nu kan vi presentera ett unikt läge i centrala Strömstad med fantastiskt utsikt över norra hamnen! Här har man perfekt uppsikt över båtlivet och den vackra arkipelagen. Bostadshuset har tidigare nyttjats med två lägenheter, här finns möjlighet att efter lite anpassning fortsätta med en uthyrnings-del eller ställa om till en-familjs bostad med tämligen unikt läge! Området Udden, är ett av Strömstads bäst bevarade då det aldrig har härjats av brand. Delar av området är därför kulturminnes-skyddat, denna fastighet är det dock ej.

Korpegatan 6, Strömstad, Strömstads kommun

Korpegatan 6

Villa
Strömstad, Strömstads kommun
HusmanHagberg Bohuslän
5 900 000 kr
120 m²
5 rum
970 m² tomt

Välkomna till Korpegatan 6 i Strömstad där vi hittar den här familjära villafastigheten. Utsikten från balkongen sträcker sig över Strömstads härliga skärgård med en vacker blick över havet. Vid anblick över fastigheten får man ett propert och gediget intryck. Med det centrala läget så har du närhet till centrum genom promenad men fortsatt bibehållet lugn från villaområdet vilket kan vara gott på sommaren. Balkongen som är väldigt rymlig och välplacerad har både en utomhusdel för de soliga och fläktande dagarna men även ett inglasat parti där man gärna vill umgås - från hela balkongen är det givetvis havsutsikt och med sitt söderläge har vi fina förutsättningar att njuta av solen! Vidbyggt garage med plats för parkering finns också på fastigheten. Bostadshuset från 1949 är uppfört i två plan om 120 m² och fördelat på fem rum, varav tre sovrum samt två badrum. Här har vi en ljus interiör med flera klassiska drag. Entréplan består av två sovrum, badrum samt tvättstuga med access till uteplatsen och den härliga trädgården. På övre plan har vi köket med bra plats till förvaring och arbetsyta. Vidare med öppen planlösning ligger vardagsrummet och matsalen med fönster mot balkongen. Detta är en härlig sällskapsplats som även fullbordas med den öppna spisen mellan rummen. Även på övre plan finns badrum och extra sovrum. Trädgården är en härlig plats med väletablerad växtlighet och struktur där de märks att odlingsintresse funnits hos nuvarande ägare. Tomten som består av två etage, vilket ger en känsla av rum. Något man verkligen upplever på plats är hur insynsskyddad man är, lugnt och skönt m.a.o. Varmt välkomna att kontakta oss för mer info, se gärna bifogat besiktningsprotokoll under dokument.

Flöghult 13, null, Strömstads kommun

Flöghult 13

Villa
Strömstads kommun
HusmanHagberg Bohuslän
2 995 000 kr
254,5 m²
7 rum
2 470 m² tomt

Nu kan vi erbjuda denna välskötta flerfamiljsbostad i Flöghult, ca 20 min öster om Strömstad. Ursprungligen så var detta samhällets mataffär men i nuvarande form finns tre lägenheter vilka fördelas på två st tvåor (85 m², 65 m²) samt en rymlig trea om 103 m² med härligt uterum om ca 30 m². Denna lägenhet har nuvarande ägare själv bott i. Här finns möjligheter att vidareutveckla fastigheten bl.a. med den ytterligare byggnaden. Till varje lägenhet hör carport med tillhörande förråd. På kort avstånd når vi både badsjö och barnomsorg. Kontakta oss gärna för mer info.

Ytten Bäckelid 2, null, Strömstads kommun

Ytten Bäckelid 2

Tomt
Strömstads kommun
HusmanHagberg Bohuslän
995 000 kr
3 651 m² tomt

Med sitt natursköna läge och goda sol-förhållande är detta en perfekt plats för er som vill skapa något unikt. Den rymliga tomten med den bedårande sjöutsikten ger fina förutsätt medan man hör vindens sus i tallarna. Förhandsbesked behöver sökas på nytt innan man söker bygglov, vatten, avlopp och el får man själv som köpare ombesörja. Båtplats kan ordnas vid intresse.

Visar 1 - 25 av 54