Strömstiernagatan 10

Strömstad, Strömstads kommun Se på karta

2 175 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
62,5 m²
Balkong
Ja
Våning
2 av 2, hiss finns ej
Förening
BRF Magistern 3
Om föreningen
Avgift
4 522 kr/mån
Driftkostnad
3 540 kr/år
Pris/m²
34 800 kr/m²

Högst upp i huset på Strömstiernagatan 10, finner ni denna trevligt planerade trea med balkong! Det höga läget ger en härlig vy över omgivning och takåsar. Bostaden om 62,5 kvm disponeras på två sovrum, varav ett väl tilltaget, helkaklat badrum med egen tvättmaskin samt vardagsrum och kök i social öppen planlösning och balkong. Den öppna planlösningen förenar kök med matplats och vardagsrum i fin harmoni. Från köket nås den mysiga balkongen med trevlig vy mot stadshuset. Som medlem i BRF Magistern 3 har man möjlighet att nyttja föreningens fina grönytor och uteplatser.

Ett perfekt boende för den ensamstående likväl som för paret eller den mindre familjen! Uppvärmning ingår i månadsavgiften. Kostnad för p- plats på bakgården är inkluderad i månadsavgiften.
Här bor ni på bekvämt avstånd till allt vad centrala Strömstad har att erbjuda såsom matbutiker, restauranger, shopping, apotek, frisörsalonger, systembolag, caféer, badhus med träningsanläggning mm. Även barnomsorg såsom Strömstiernaskolan för de äldre barnen och Odelsbergsskolan för de mindre och idrottsanläggning nås på kort avstånd.
Årsredovisning och stadgar finner ni under "viktiga dokument och länkar".

Varmt välkomna att boka Er visning!

Läs mer hos mäklaren
HusmanHagberg Bohuslän

Kontakta mäklaren

Elin Bergman

HusmanHagberg Bohuslän
Mäklare Elin Bergman, HusmanHagberg Bohuslän
073-961 92 92