Mäklare Elin Bergman

Elin Bergman

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Gräsholmsgatan 54, Väjern, Sotenäs kommun
  • Lör 4 maj

Gräsholmsgatan 54

Radhus
Väjern, Sotenäs kommun
HusmanHagberg Bohuslän
3 795 000 kr
121 m²
5 rum
152 m² tomt

Varmt välkomna till detta trivsamma parhus med genomgående fräscha ytskikt beläget i omtyckta Väjern! Ett perfekt boende för dig som vill bo i ett lugnt, trevligt och barnvänligt område samtidigt som ni söker närheten till havet och salta bad. Huset i 1½ plan disponerar tre sovrum, två vardagsrum, kök, badrum, tvättstuga samt gästtoalett. Ni erbjuds även härliga uteplatser, en belägen vid entrén, samt en i västerläge som nås via vardagsrum och det inglasade uterummet. I entréplanets vardagsrum finns braskamin som ger både mysfaktor och värme, från vardagsrummet på övre plan, via takfönstren kikar ni ut mot havet! För övernattande gäster finns möjlighet att hyra en gemensam gästlägenhet via samfälligheten. Till fastigheten, via samfälligheten finns även garage samt förråd i gemensam sjöbod. På en kort promenad når ni motionsspår, Tumlaren bad och rehab, salta bad och pizzeria. Till Kungshamn och Smögen tar du dig enkelt och här finns något för alla åldrar. Kungshamn har ett bra utbud av service med matbutiker, apotek, systembolag, caféer, butiker samt skola från åk 0-9. Pittoreska Smögen och dess populära Smögenbrygga med restauranger och butiker lockar många turister sommartid. På ön finns även matbutik, restauranger som håller öppet året runt och populära populära Smögens Havsbad. För den golfintresserade nås Sotenäs golfklubb nås på ca 15 minuter. Bostadshuset är inför överlåtelsen besiktigat via Anticimex och säljaren avser att teckna en dolda- fel försäkring i samband med överlåtelsen. Fiber finns installerat!

  • Plus
Norra Kyrkogatan 15E, Strömstad, Strömstads kommun

Norra Kyrkogatan 15E

Lägenhet
Strömstad, Strömstads kommun
HusmanHagberg Bohuslän
695 000 kr
29 m²
1 rum
vån 1/3
3 445 kr/mån
23 966 kr/m²

Nu finns möjligheten att förvärva denna mysiga och citynära etta med praktisk planerad layout på Slotteberget! Lägenheten är belägen på våning ett av tre och här har nuvarande ägare tagit vara på varje kvadrat och byggt en sovalkov i allrummet vilket gör att ni här får separata rumsdelar. Bostaden erbjuder en välkomnande hall med avhängningsmöjligheter och garderob bakom skjutdörrar. Köket är ljust och fint, utrustat med allt man behöver samt ljusinsläpp och härlig vy mot Strömsån. Sällskapsrummet ger plats för soffgrupp och den mysiga, avskilda sovalkoven, garderobsutrymmen som kan användas som kontor samt ett helkaklat badrum med dusch och egen tvättmaskin. Här bor ni i ett lättskött, prisvärt boende med granne till allt man kan önska! På bara några minuters promenad når ni centrum med allmän service, restauranger och butiker. I närheten finns även utegym och Strömstad bjuder på härliga promenadstråk längs havet och i natur. Varmt välkommen att boka visning på Er framtida bostad!

Tunnbindarvägen 7a, Smögen, Sotenäs kommun

Tunnbindarvägen 7a

Lägenhet
Smögen, Sotenäs kommun
HusmanHagberg Bohuslän
5 000 000 kr
74,5 m²
3 rum
vån 3/4
5 125 kr/mån
67 114 kr/m²

Nu erbjuds ett unikt boende om tre rum och kök med exklusiva materialval i hjärtat av Smögens nyaste bostadsdel, på Klevens Udde! Bostaden har tilltalande planlösning, påkostade materialval samt två rymliga balkonger där ni kan följa soltimmarna och njuta av havsutsikten och pulsen som denna omåttligt omtycka ö bjuder på! Sommartid blir balkongerna en förlängningen av bostadens sociala ytor och här finns plats för loungegrupp och matplats där man gärna njuter av middag i goda vänners lag! Här bor ni i ett naturskönt område med närhet till både Smögens puls och havets salta bris, något för dig som vill ha det bästa av två världar. Sommartid finns ett brett utbud av restauranger, butiker och nöjesaktiviteter som gör vardagen både enkel och underhållande. Missa inte chansen att bli ägare till denna pärla vid havet! Varmt välkommen att boka er visning på denna bostad som definitivt bör upplevas på plats!

  • Balkong
  • Hiss
Tunnbindarvägen 1, Smögen, Sotenäs kommun

Tunnbindarvägen 1

Lägenhet
Smögen, Sotenäs kommun
HusmanHagberg Bohuslän
3 500 000 kr
72 m²
3 rum
vån 1/3
4 446 kr/mån
48 611 kr/m²

Varmt välkomna till denna tilltalande bostadsrätt på Tunnbindarvägen 1, om tre rum och kök fördelat på 72 kvm! Ni erbjuds här ett mycket bekvämt och lättskött boende i markplan med oerhört vacker miljö i närområdet där ni har närheten till salta klippbad, sandstrand och vackra promenadstråk. För den golfintresserade ligger Sotenäs golfklubb ca 20-25 minuter med bil från Smögen. P-plats finner ni bekvämt i husets bottenplan, ni tar er dit via trappa eller hiss. På promenadavstånd nås också den omåttligt populära Smögenbryggan som om sommaren har ett gott utbud av butiker och restauranger. Sommartid tar ni er bekvämt över till både Smögenbryggan och Kungshamn med Zitabåten som har hållplats i närheten av lägenheten. För den som önskar hålla sig runt husknuten finns Musselbaren som erbjuder en härlig meny stora delar av året! Välkommen att boka Er visning med mäklaren!

  • Uteplats
  • Hiss
Norra Kyrkogatan 15D, Strömstad, Strömstads kommun

Norra Kyrkogatan 15D

Lägenhet
Strömstad, Strömstads kommun
HusmanHagberg Bohuslän
685 000 kr
34,5 m²
1 rum
3 401 kr/mån
19 855 kr/m²

Välkomna till denna mysiga etta på populära Slotteberget och Norra Kyrkogatan 15 D! Lägenheten är belägen på bottenplan och utgörs av hall, allrum, kök samt badrum. Kök och allrum har trevlig vy över Strömsvattnet. Låt fantasin flöda för att utnyttja dess dryga 34 kvadratmeter på bästa sätt! I månadsavgiften ingår både uppvärmning och hushållsel. Här bor ni nära allt man kan önska. På några minuters promenad når ni centrum med allmän service, restauranger och butiker. I närheten finns även utegym och Strömstad bjuder på härliga promenadstråk längs havet och i naturen. Ett perfekt förstaboende!

Visar alla 5