Mäklare Elin Bergman

Elin Bergman

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljningar
Salterivägen 6D, Smögen, Sotenäs kommun

Salterivägen 6D

Lägenhet
Smögen, Sotenäs kommun
HusmanHagberg Bohuslän

3 050 000 kr

67,5 m²

3 rum

3 316 kr/mån

45 185 kr/m²

Letar ni efter er nya drömbostad? Då finns möjligheten att förvärva denna trevliga trerummare på Salterivägen 6 D på Kleven, Smögen. På våning två av tre finner ni denna tilltalande bostad med bra planlösning och mysig balkong. Lägenheten stod klar under 2018 och har varit i samma ägares händer sedan dess. Här bor ni i ett trevligt område som utvecklats under senare år med närhet till allt vad Smögen och Västkusten har att erbjuda. Ett fantastiskt trevligt boende för er som söker åretruntbostad likväl som fritidsbostad. Tillgång till egen p-plats med elbilsladdare finner ni i husets bottenplan, ni tar er dit via trappa eller hiss. Ni erbjuds här ett mycket bekvämt och lättskött boende med oerhört vacker miljö i närområdet där ni har närheten till salta klippbad, sandstrand och vackra promenadstråk. För den golfintresserade ligger Sotenäs golfklubb ca 20-25 minuter med bil från Smögen. På promenadavstånd nås också den omåttligt populära Smögenbryggan som om sommaren har ett gott utbud av butiker och restauranger. Sommartid tar ni er bekvämt över till både Smögenbryggan och Kungshamn med Zitabåten som har hållplats i närheten av lägenheten. För den som önskar hålla sig runt husknuten finns Musselbaren som erbjuder en härlig meny! Varmt välkommen att kontakta mäklaren för att boka Er visning!

  • Balkong
  • Hiss
Norra Kyrkogatan 15A, Strömstad, Strömstads kommun

Norra Kyrkogatan 15A

Lägenhet
Strömstad, Strömstads kommun
HusmanHagberg Bohuslän

1 895 000 kr

79,5 m²

4 rum

7 043 kr/mån

23 836 kr/m²

Nu finns möjligheten att förvärva en av BRF Slottebergets två 4- rumslägenheter på Norra Kyrkogatan 15 A. Bostaden om 79,5 kvm är belägen på våning 1 och inrymmer hall med klädkammare, kök, vardagsrum med utgång till balkong samt tre sovrum och badrum. Ett perfekt hem för dig som söker rymlig bostadsrätt i centrala Strömstad! Här bor ni nära det mesta, på några minuters promenad når ni centrum med allmän service, restauranger och butiker. I närheten finns även utegym och Strömstad bjuder på härliga promenadstråk längs havet och i natur. Varmt välkommen med Din intresseanmälan!

  • Balkong
Odenvägen 22, Munkedal, Munkedals kommun
  • Budgivning pågår

Odenvägen 22

Villa
Munkedal, Munkedals kommun
HusmanHagberg Bohuslän

2 195 000 kr

112 m²

5 rum

810 m² tomt

Nu finns möjlighet att förvärva denna rymliga villa med härlig insynsskyddad trädgård på Odenvägen 22! Bostaden om 112 kvm boarea + 158 kvm bia uppfördes 1978 av nuvarande ägares föräldrar och det mesta är i originalutförande, värmesystemet är uppdaterat till bergvärme! Här bor ni rymligt i barnvänligt område och på tomten finns gott om plats för barnens lek och sommaraktivitet, robotgräsklipparen följer köpet! Här finns även garage och uterum. På nära avstånd finns förskola/skola, centrum och Munkeland med matbutiker, pizzerior, frisörer, apotek, vårdcentral mm. Med kommunikationer såsom tåg och buss tar du dig lätt vidare till närliggande orter. Fiber finns installerat! Bostadshuset är besiktat av Anticimex och säljaren avser att teckna en dolda- fel- försäkring i samband med överlåtelsen. Varmt välkommen att boka tid för visning!

Hensbacka 30, Munkedal, Munkedals kommun

Hensbacka 30

Villa
Munkedal, Munkedals kommun
HusmanHagberg Bohuslän

3 650 000 kr

149 m²

6 rum

3 357 m² tomt

Nu finns möjligheten att förvärva denna trevliga villa med naturskönt läge på Hensbacka 30, strax utanför centrala Munkedal. Bostaden uppfördes 1990 och har i dagsläget fyra sovrum, två vardagsrum, två badrum och ett kök renoverat 2018 med goda ytor! Utvändigt bjuds ni på uteplatser utöver det vanliga med plats för flera sittgrupper. Tomten är generös och här omgärdas ni av vackra gamla träd, hassel, kaprifol blandat med fruktträd såsom plommon, körsbär och äppleträd. Gott om plats för bilar på uppfarten samt carport för en bil. Fiber finns installerat! På ca 10-15 minuter med cykel kan Du ta ett morgondopp på Saltkällans badplats, där det även finns en kiosk, lättare matservering och minigolfbana. Gillar Du båtlivet finns här även Saltkällans båthamn. För dig som pendlar når ni snabbt E6 och till Torp köpcentrum tar det ca 12 minuter med bil. Fastighetens bostadshus är inför försäljningen besiktigat via Anticimex och säljaren avser att teckna en dolda- fel- försäkring i samband med överlåtelsen. Varmt välkommen att boka er visningstid!

Gräsholmsgatan 54, Väjern, Sotenäs kommun

Gräsholmsgatan 54

Radhus
Väjern, Sotenäs kommun
HusmanHagberg Bohuslän

4 195 000 kr

121 m²

5 rum

152 m² tomt

Mysigt och trivsamt radhus med genomgående fräscha ytskikt beläget i omtyckta Väjern! Detta är verkligen ett boende för dig som vill bo i ett lugnt, trevligt och barnvänligt område samtidigt som ni söker närheten till havet och salta bad. Huset i 1½ plan disponeras med tre sovrum, två vardagsrum, kök, badrum, tvättstuga samt gästtoalett. Ni erbjuds även härliga uteplatser, en belägen vid entrén, samt en i västerläge som nås via vardagsrum och det inglasade uterummet. I entréplanets vardagsrum finns braskamin som ger hög mysfaktor och från vardagsrummet på övre plan, via takfönstren kikar ni ut mot havet! Fiber finns installerat! För övernattande gäster finns möjlighet att hyra en gemensam gästlägenhet via samfälligheten. Till fastigheten, via samfälligheten finns även garage samt förråd i gemensam sjöbod. På en kort promenad når ni motionsspår, Tumlaren bad och rehab, salta bad och pizzeria. Till Kungshamn och Smögen tar du dig enkelt och här finns något för alla åldrar. Kungshamn har ett bra utbud av service med matbutiker, apotek, systembolag, caféer, butiker samt skola från åk 0-9. Pittoreska Smögen och dess populära Smögenbrygga med restauranger och butiker lockar många turister sommartid. På ön finns även matbutik, restauranger som håller öppet året runt och populära populära Smögens Havsbad. Sotenäs golfklubb nås på ca 15 minuter. Bostadshuset är inför överlåtelsen besiktigat via Anticimex och säljaren avser att teckna en dolda- fel försäkring i samband med överlåtelsen. Hjärtligt välkommen att boka er visning!

  • Plus
Ekgatan 4B, Lysekil, Lysekils kommun

Ekgatan 4B

Lägenhet
Lysekil, Lysekils kommun
HusmanHagberg Bohuslän

1 300 000 kr

77,5 m²

3 rum

3 673 kr/mån

16 774 kr/m²

Välkommen till BRF Gullmaren Lysekil 1! Nu finns möjlighet att förvärva en lättskött och trevlig fritidsbostad på andra våningen på Ekgatan 4B. Med promenadavstånd till strand och salta bad och med Lysekils centrum och stadens shoppinggator med dess utbud av butiker, restauranger och caféer inom 5 minuters bilfärd bor man bra! Bostadsrätten om 3 r o k fördelas på 77,5 kvm och inrymmer kök, allrum, två sovrum, klädkammare och badrum. Från det större av de båda sovrummen nås balkongen där du kan avnjuta morgonkaffet! I byggnaden finns även möjlighet att hyra ett gästrum för lägenhetsinnehavarnas besökare. Varmt välkommen att kontakta mäklaren för att boka Er visning!

  • Balkong
Norra Kyrkogatan 15D, Strömstad, Strömstads kommun

Norra Kyrkogatan 15D

Lägenhet
Strömstad, Strömstads kommun
HusmanHagberg Bohuslän

685 000 kr

34,5 m²

1 rum

3 401 kr/mån

19 855 kr/m²

Välkomna till denna mysiga etta på populära Slotteberget och Norra Kyrkogatan 15 D! Lägenheten är belägen på bottenplan och utgörs av hall, allrum, kök samt badrum. Kök och allrum har trevlig vy över Strömsvattnet. Låt fantasin flöda för att utnyttja dess dryga 34 kvadratmeter på bästa sätt! I månadsavgiften ingår både uppvärmning och hushållsel. Här bor ni nära allt man kan önska. På några minuters promenad når ni centrum med allmän service, restauranger och butiker. I närheten finns även utegym och Strömstad bjuder på härliga promenadstråk längs havet och i naturen. Ett perfekt förstaboende!

Strömstiernagatan 10, Strömstad, Strömstads kommun

Strömstiernagatan 10

Lägenhet
Strömstad, Strömstads kommun
HusmanHagberg Bohuslän

2 175 000 kr

62,5 m²

3 rum

4 522 kr/mån

34 800 kr/m²

Högst upp i huset på Strömstiernagatan 10, finner ni denna trevligt planerade trea med balkong! Det höga läget ger en härlig vy över omgivning och takåsar. Bostaden om 62,5 kvm disponeras på två sovrum, varav ett väl tilltaget, helkaklat badrum med egen tvättmaskin samt vardagsrum och kök i social öppen planlösning och balkong. Den öppna planlösningen förenar kök med matplats och vardagsrum i fin harmoni. Från köket nås den mysiga balkongen med trevlig vy mot stadshuset. Som medlem i BRF Magistern 3 har man möjlighet att nyttja föreningens fina grönytor och uteplatser. Ett perfekt boende för den ensamstående likväl som för paret eller den mindre familjen! Uppvärmning ingår i månadsavgiften. Kostnad för p- plats på bakgården är inkluderad i månadsavgiften. Här bor ni på bekvämt avstånd till allt vad centrala Strömstad har att erbjuda såsom matbutiker, restauranger, shopping, apotek, frisörsalonger, systembolag, caféer, badhus med träningsanläggning mm. Även barnomsorg såsom Strömstiernaskolan för de äldre barnen och Odelsbergsskolan för de mindre och idrottsanläggning nås på kort avstånd. Årsredovisning och stadgar finner ni under "viktiga dokument och länkar". Varmt välkomna att boka Er visning!

  • Balkong

Visar alla 8