Nyproduktion

Blåbärsstigen 12

Storhogna, Bergs kommun Se på karta

8 995 000 kr

9 975 000 kr -10 %
Bostadstyp
Fritidshus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
7 rum
Boarea
200 m²
Tomtarea
1 050 m²
Byggår
2022
Driftkostnad
35 700 kr/år
Nyproduktion

Söker du ett fritidsboende i hög klass med det där lilla extra som verkligen sticker ut i mängden?

Längst in på Blåbärsstigen i Storhogna kan vi nu med glädje presentera detta färdigställda exklusiva fritidshus. Bostaden om 200 kvm erbjuder en genomtänkt planlösning, påkostade materialval och en optimal funktion med sina 7 rum och kök varav 5 sovrum. I huset finns ett rymligt master bedroom där du har tillgång till ett eget helkaklat badrum med dusch. Utöver detta erbjuder huset en separat relaxavdelning med dusch och bastu samt en öppen och social planlösning mellan kök, matplats och vardagsrum. Ögonen faller direkt på husets stora stensatta öppna spis som också blir den självklara samlingspunkten där alla i sällskapet samlas efter en härlig vinterdag utomhus.

Huset har en hög standard med ett rejält enstavigt parkettgolv från Kährs, vitvaror från Bosch Serie-8, detaljer från Buster and Punch och appstyrd belysning via Plejd. Kök, garderober och badrumsmöbler är finsnickeri från Residensbygg och all inredning är från Residenshem. Detta tillsammans skapar en röd tråd och inger en känsla av ett trivsamt och ombonat fritidsboende i hög klass. Bostaden har också en stor altan i sydväst läge som du når från både köket och relaxavdelningen. Utanför huset vid entrén finns ett utvändigt förråd där det är perfekt att förvara skidor och all vinterutrustning som man kan tänkas ha.

Storhogna är ett attraktivt och expansivt område som erbjuder fantastisk utförsåkning tack vare det gemensamma liftsystemet mellan Storhogna och Klövsjö. Det erbjuds också skoteråkning, längdskidåkning på fjället, hundspann och isklättring. Du hittar också Storhogna Högfjällshotell & Spa som erbjuder hotell, spa, restaurang och en rad olika aktiviteter för både stora som små.

Bostaden kommer att säljas möblerad utifrån separat inventarielista.

Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för frågor eller visningsanmälan.

Detta hus måste upplevas på plats!

Läs mer om bostaden
Bjurfors Vemdalen