Vemdalsskalet Ravinslingan 6

Vemdalsskalet, Härjedalen Se på karta

5 995 000 kr

Bostadstyp
Fritidshus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
8 rum
Boarea
90 m²
Biarea
40 m²
Tomtarea
237 m²
Byggår
1997
Driftkostnad
83 143 kr/år
Antal besök
2 323
Dagar på Hemnet
15

Nu har du en chans att förvärva ett fristående hus i souterräng, med två lägenheter på attraktiv adress i populära Vemdalsskalet! Huset har ett sällsynt bra läge med mycket vacker utsikt mot områdets skidbackar. Tack vare kort gångavstånd till Skalets torg kan du enkelt nå ICA, Ski Star skiduthyrning, Concept store, restauranger, café, gym och butiker. Nära huset ligger Hildings backe och du kan på skidor snabbt ta dig ut i liftsystemet och hem igen.

Med husets två lägenheter och fördelaktiga läge finns det väldigt goda intäktsmöjligheter för den som vill hyra ut. De nuvarande ägarna har delvis hyrt ut via BokaVemdalen och avtalet löper ut efter denna säsong.

Huset är inflyttningsklart och säljs fullt möblerat för den som vill (med undantag från några tavlor, lite husgeråd och enstaka lampor). Fiber finns redan indraget.

Den övre lägenheten har en balkong och i den undre lägenheten har man en rymlig altan till sitt förfogande. Båda i söder/västerläge. Här kan du avnjuta den fantastiska utsikten med solsken i ansiktet efter en heldag i skidbacken. Båda lägenheterna är ljust och fräscht inredda. Båda inrymmer hall, badrum med bastu samt ytterligare separat wc, tre sovrum. Allrum, kök och matplats i öppen planlösning med stora fönsterpartier som vetter mot fjället. Varje lägenhet har ett separat förråd precis vid respektive entrédörr.

Titta gärna på vår VR-visning och helikoptervy för att få en bättre bild av hur det är att gå runt i huset och för att få en bild av läget.

Välkommen att kontakta ansvarig mäklare om du är intresserad av att få veta mer!

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vemdalen