Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vemdalen

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vemdalen

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Brunkullavägen 1, Storhogna, Bergs kommun
Brunkullavägen 1, Storhogna, Bergs kommun, bild 2
Brunkullavägen 1, Storhogna, Bergs kommun, bild 3

Brunkullavägen 1

Fritidshus
Storhogna, Bergs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vemdalen
4 995 000 kr
99 + 18 m²
5 rum
1 708 m² tomt

Inte allt för långt från pisten med fantastisk utsikt mot Storhognafjället ligger denna stuga med garage! I området Dalvallen har du soligt läge, nära till längdspår och skoterled. Huset är känns rymligt med fyra sovrum, teknik/tvättstuga, badrum och allrum/kök i öppen planlösning vilket skapar fina förutsättningar för mysiga kvällar med matlagning och umgänge framför en sprakande brasa. På tomten finns också ett praktiskt garage med plats för alla tänkbara leksaker som man kan tänkas behöva på fjället. Stugan är byggd med genomgående fina ytskikt och bra kvalité. Besiktning är utförd och du hittar dokumentet under fliken dokument på vår hemsida. Välkommen att boka in dig på visning för att kika på huset och läget.

  • Premium
Frubacken 20, Vemdalen, Härjedalens kommun

Frubacken 20

Tomt
Vemdalen, Härjedalens kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vemdalen
850 000 kr
1 066 m² tomt

Här finns en fin tomt till salu i Vemdalen by. Denna tomt passar lika bra för dig som vill uppfylla drömmen om att bygga och bo i Vemdalen permanent som för dig som drömmer om fritidshus i Vemdalen. Tomten har ett centralt läge nära till skola, förskola, affärer och restauranger. Här har man även närhet till fotbollsplanerna och fina strövområden. I priset ingår anslutningsavgiften gällande kommunalt vatten och avlopp för en lägenhet och anslutningsavgift gällande el 25A. Anslutningarna levereras vid tomtgräns. Det går även att ansluta fastigheten till fiber via Härjeåns Nät, gällande taxa för 2024 är 25 900kr. På tomten får man bygga bostäder, 200 kvm som största byggnadsarea. Spekulanter uppmanas prata med Härjedalens kommun vid frågor om byggrätten tel vxl 0680-16100. Se fliken dokument för detaljplan. Välkommen att kontakta oss för mer information eller varför inte låta oss guida dig på tomten? Vi finns endast ett telefonsamtal bort!

Björnrike Björnvägen 102, Björnrike, Härjedalens kommun
Björnrike Björnvägen 102, Björnrike, Härjedalens kommun, bild 2
Björnrike Björnvägen 102, Björnrike, Härjedalens kommun, bild 3

Björnrike Björnvägen 102

Lägenhet
Björnrike, Härjedalens kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vemdalen
850 000 kr
22 m²
1 rum
vån 3/3
2 414 kr/mån
38 636 kr/m²

Nu finns en unik chans att köpa en mycket fint renoverad lägenhet med härlig känsla i Björnrike Centrat med alla dess bekvämligheter. På få kvadratmeter har man här ett fint fullt utrustat kök, sällskapsdel, matplats, badrum och hall. Här bor man bredvid slalombacken, så knäpp på dig skidorna och kliv rätt ut i backen. Förutom ski-in ski-out läget så har man här även närhet till mataffär, gym, skidshop och en solig vårvinterdag kan du sitta och njuta på föreningens härliga uteplats närmast skidbacken.Tvättstuga/övernattningsrum finns till föreningens medlemmar. Lägenheten säljs med de flesta möbler. Idag har lägenheten inte någon uthyrning via Skistar men goda intäktsmöjligheter finns. Välkommen att kontakta oss för att boka visning!

  • Premium
  • Hiss
Rönnvägen 13 B, Storhogna, Bergs kommun
Rönnvägen 13 B, Storhogna, Bergs kommun, bild 2
Rönnvägen 13 B, Storhogna, Bergs kommun, bild 3

Rönnvägen 13 B

Lägenhet
Storhogna, Bergs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vemdalen
2 975 000 kr
87 m²
4 rum
vån 1/1
3 159 kr/mån
34 195 kr/m²

Nu har du chansen att köpa en lägenhet i Storhogna! Lägenheten om 87 kvm är byggd i en mycket tilltalande stil både exteriört och interiört. Stora fönster och grå träpaneler med svarta detaljer skapar en mycket härlig fjällkänsla i lägenheten. Den välplanerade lägenheten är byggd i ett plan plus loft med ett praktiskt förråd vid entrén. På entréplan finns en välkomnande hall, två sovrum, ett lyxigt helkaklat badrum med bastu, ett separat wc-rum och ett härligt allrum och kök i öppen planlösning med hög takhöjd till nock, braskamin och stora fönster. På övervåningen finns ett rymligt masterbedroom och ett stort loft med gott om plats för umgänge. Altan med utgång från köket där man kan avnjuta många fina stunder efter en dag i skidbacken. Vattenburen golvvärme på entréplan, elradiator i sovrummet på övervåningen. Tillträde kan ske omgående. Välkommen att kontakta oss för att boka visning!

  • Premium
Börtnan 815, Börtnan, Bergs kommun
  • Budgivning pågår

Börtnan 815

Fritidshus
Börtnan, Bergs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vemdalen
750 000 kr
50 + 30 m²
2 rum
2 381 m² tomt

Nu ska denna pärla i Börtnan säljas. Här erbjuds ett nybyggt fritidshus som inte är som alla andra, i denna stora fina röda byggnad finns en boendedel och i den andra delen finns en stor carport med portar och en container inbyggt. Utvändigt har man en härlig altan och läget är otroligt fint med den vackra naturen på tallbacken runt omkring. Här bor man dessutom nära vattnet så endast en promenad bort finns Ljungan, perfekt för bad och fiske! Ursprungligen var tanken att detta hus skulle vara gäststuga så huset är placerat så att det finns gott om tomt kvar om man skulle vilja bygga något mer på fastigheten. Där nuvarande ägare tänkte bygga ett hus till finns framdraget vatten och avlopp så här finns möjlighet att förädla om man så vill det. I den vänstra sidan av huset finns boendedelen med allrum och kök i öppen planlösning och en härlig rymd med hög takhöjd till nock och stora fönster mot den vackra naturen. I huset finns också ett fint badrum med dusch, toalett och tvättställ. Till höger om allrummet finns trapp upp till sovloftet som förutom sängplatser även erbjuder plats för soffgrupp. Med egen ingång utifrån finns en praktisk tvättstuga/teknikrum. De två portarna finns på gaveln och leder oss in till en rymlig carport med en inbyggd container och en travers i taket som nuvarande ägare använt för att lyfta upp sina skotrar på en avsats ovanför carporten. Ja detta ställe måste besökas, varmt välkommen att kontakta oss för att boka visning!

  • Plus
Snösparvsvägen 11, Storhogna, Bergs kommun

Snösparvsvägen 11

Fritidshus
Storhogna, Bergs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vemdalen
5 495 000 kr
113 m²
4 rum
1 318 m² tomt

Huset har en väldigt härlig ljus och luftig känsla med stora öppna umgängesytor och hög takhöjd. Här har man byggt i en modern stil med stilrena materialval, stora fönster och glasdörrar som binder ihop naturen ute och miljön inne. De stora fönsterpartierna släpper in rikligt med dagsljus och ger en fantastisk vy över fjället utanför. I huset finns ett rymligt kök som är öppet mot det härliga allrummet med braskamin, tre sovrum, hall, ett härligt badrum med bastu och tvättstuga/groventré. En mycket generös veranda i söderläge med plats för stort umgänge. Här finns även ett garage med goda förvaringsmöjligheter och vedförvaring på utsidan. Fastigheten är belägen i området Dalvallen med makalösa vyer över skidbackarna i Storhogna och naturområden omkring. Här kan du njuta av alla årstider och se hur landskapet förändras i takt med väder och vind. Du kan åka skoter direkt från tomten och inte långt borta finns längdskidspår som går snett igenom hela Dalvallen för hela området att nyttja som tar dig vidare ut på rösade leder på fjället. Utförsåkning hittas uppe vid Storhogna Högfjällshotell och spa samt vid populära M-huset där du även har en transportlift som tar dig över till Klövsjös skidområde för lite varierande åkning. Titta gärna in på "VR-visningen" under fliken dokument för att få en känsla av hur huset är invändigt. De flesta inventarier/köksgeråd ingår så packa väskan och flytta in i detta trevliga boende. Varmt välkommen att kontakta oss för att boka visning!

Snösparvsvägen 9, Storhogna, Bergs kommun

Snösparvsvägen 9

Fritidshus
Storhogna, Bergs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vemdalen
5 895 000 kr
90 + 40 m²
5 rum
1 398 m² tomt

Med ett otroligt vackert läge i populära Storhogna ligger detta fina fritidshus med garage och ett separat attefallshus. Fastigheten är belägen i området Dalvallen med makalösa vyer över skidbackarna i Storhogna och naturområden omkring. Här kan du njuta av alla årstider och se hur landskapet förändras i takt med väder och vind. Du kan åka skoter direkt från tomten och inte långt borta finns längdskidspår som går snett igenom hela Dalvallen för hela området att nyttja som tar dig vidare ut på rösade leder på fjället. Utförsåkning hittas uppe vid Storhogna Högfjällshotell och spa samt vid populära M-huset där du även har en transportlift som tar dig över till Klövsjös skidområde för lite varierande åkning. På entréplanet finns en rymlig hall, tvättstuga/teknikrum, sovrum, ett rum som inretts som walk in closet, badrum med bastu samt allrum och kök i öppen planlösning med en takhöjd om ca 5.5 meter och stora fönsterpartier som vetter mot en otrolig naturbild. Du har direkt anslutning till en stor altan utanför med samma makalösa vy och i mitten av rummet finns en mysig kamin. På loftet finns sällskapsytor, två spegelvända sovrum, badrum och ett förråd. På tomten finns ett mycket praktiskt attefallshus med allrum/kök, sovrum och badrum. En härlig altan och vedeldat badkar utanför attefallaren. Det isolerade skotergaraget med plats för skotrar m.m. Ta gärna en titt på vår VR-Visning av huset för att få en bild av hur det är att gå runt i huset. De flesta inventarier/köksgeråd ingår så packa väskan och flytta in i detta trevliga boende. Varmt välkommen att kontakta oss för att boka visning!

Snösparvsvägen 7, Storhogna, Bergs kommun

Snösparvsvägen 7

Tomt
Storhogna, Bergs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vemdalen
1 195 000 kr
1 252 m² tomt

Här har du möjlighet att att bygga ditt eget drömboende på en plats där du kan du uppleva årstiderna spegla sig i naturens skiftande färger runtomkring. Du kan åka skoter direkt från tomten och inte långt borta finns längdskidspår som går snett igenom hela Dalvallen för hela området att nyttja som tar dig vidare ut på rösade leder på fjället. Utförsåkning hittas uppe vid Storhogna Högfjällshotell och spa samt vid populära M-huset där du även har en transportlift som tar dig över till Klövsjös skidområde för lite varierande åkning. Storhognas egen utförsåkning har pister som går i blått och rött och är mjukt böljande skidåkning för hela familjen. Vill man ha lite mer utmaning tar man transportliften över till Klövsjö. En bilfärd på ca 15 min tar dig enkelt till Klövsjö eller Vemdalsskalet och du har ca 25 min till Björnrike. Här finns aktiviteter sommar som vinter. Anslutningsavgift gällande kommunalt vatten/avlopp (en lägenhet) och el är betalt och ingår i köpet. Samtliga anslutningar levereras vid tomtgräns. Största tillåtna byggnadsarea är 175 m². Inom areabegränsningen 175 m² får uthus, garage eller annan byggnad, utan boningsrum, maximalt 40 m², uppföras. Minsta fastighetsstorlek är 1200 m². Utöver angivet antal våningar ska suterrängvåning anordnas om befintlig marknivå lutar mer än 25%. Vind får inredas om suterräng inte anordnas. Byggnader skall utgå från lokal byggtradition i sin utformning. Byggnader skall ha sadeltak med en lutning mellan 25 – 35 grader. Takmaterial ska vara av icke reflekterande material. Fasadmaterial huvudsakligen av trä i dova mättade kulörer. Byggnader ska placeras 4,5 meter från fastighetsgräns Se detaljplanen under fliken "dokument". Välkommen att kontakta oss för mer information eller varför inte låta oss guida dig på tomten? Vi finns endast ett telefonsamtal bort!

Vemdalsskalet Adolf Hallgrens väg N 48, Vemdalsskalet, Härjedalens kommun
  • Budgivning pågår

Vemdalsskalet Adolf Hallgrens väg N 48

Fritidshus
Vemdalsskalet, Härjedalens kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vemdalen
1 850 000 kr
37 m²
2 rum
vån 1/1
1 695 kr/mån

Funderar du på att skaffa dig ett boende i fjällen men inte riktigt är redo för en egen fastighet? Då är detta perfekt för dig! Denna stuglägenhet på 37 kvm är smart planerad med hall, kök/allrum, badrum, sovrum och loft. Stuglägenheten ingår i en förening om 20 lägenheter och som dessutom har två bastuhus till föreningens medlemmar. Här har man naturen runt knuten och närhet till slalombackarna och längdspår. Säljs med de flesta inventarier/delvis köksgeråd (sängarna på loftet ingår inte). Varmt välkommen att boka tid för visning!

Hjortronvägen 3, Sångbäcksvallen, Bergs kommun
Hjortronvägen 3, Sångbäcksvallen, Bergs kommun, bild 2
Hjortronvägen 3, Sångbäcksvallen, Bergs kommun, bild 3

Hjortronvägen 3

Fritidshus
Sångbäcksvallen, Bergs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vemdalen
4 385 000 kr
131 m²
5 rum
1 422 m² tomt

På Hjortronvägen 3 i Sångbäcken ska man bygga ett riktigt smakfullt fritidshus i ladstil. Hus med den rätta fjällkaraktären med funkis svart träpanel på fasaden, känslan av fjällstuga men i en lyxig och modern tappning. Huset har en bra planlösning med sina 131 kvm boarea fördelat på, markplan 101 kvm och loft 30 kvm. På entréplan kommer det att bli hall, tvättstuga/teknik, kök med högt i tak och braskamin, från köket har man utgång till husets altan. Man kommer vidare att ha två sovrum, badrum/relax med bastu och ett vardagsrum. På loftvåningen blir det ett lyxigt stort sovrum, ett mindre sovrum och ett badrum med badkar. Huset ska byggas på Hjortronvägen i det populära området Sångbäcken. Här har man vackra fjällvyer och här kan du uppleva årets olika perioder spegla sig i naturens skiftande färger runtomkring. Här har du möjlighet att åka skoter från din tomt på led som tar dig upp på fjället, du har också närhet till Klövsjö och Storhognas slalombackar. Storhognas utförsåkning har pister som går i blått och rött och är mjukt böljande skidåkning för hela familjen. Vill man ha lite mer utmaning åker man till Klövsjö. En bilfärd på ca 15 min tar dig enkelt till Klövsjö eller Vemdalsskalet och du har ca 25 min till Björnrike. Här finns aktiviteter sommar som vinter. Försäljningen gäller tomt med entreprenadavtal om enbostadshus enligt beskrivning. Under dokument finner du planritning och rumsbeskrivning mm. Bilderna i annonsen är renderingar, avvikelse kan förekomma.

  • Premium
  • Nyproduktion
Läkargatan 5, Hede, Härjedalens kommun

Läkargatan 5

Villa
Hede, Härjedalens kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vemdalen
795 000 kr
85 + 85 m²
5 rum
880 m² tomt

Denna villa ligger i ett mycket populärt och barnvänligt område i Hede med närhet till hälsocentral och Hedes centrum med bland annat skola, förskola och mataffär. Villan inrymmer på entréplan hall, tre sovrum, allrum, kök och ett badrum. En trappa ner finns ett sovrum, hobbyrum, gott om förrådsmöjligheter, tvättstuga/torkrum och en matkällare. Stor härlig trädgård med odlingsmöjligheter. När man kör in bilen på infarten har man ett praktisk garage rakt fram och huset direkt på vänster sida. Varmt välkommen att ringa oss för att boka in dig på en visning! (Besiktning och energideklaration är beställd och kommer utföras den 28 juni 2024)

Slalomvägen 790, Rätan, Bergs kommun

Slalomvägen 790

Fritidshus
Rätan, Bergs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vemdalen
650 000 kr
99 m²
1 400 m² tomt

Nu finns möjlighet att köpa ett fint hus i Rätan med en mycket trevlig gårdsbild! Vi välkomnas av en mycket fin gammaldags farstukvist som leder in till huset som är byggt i två plan. På entréplanet finns hall, kök, vardagsrum, rum/sovrum samt ett wc-rum. På övervåningen finns två rum med praktiska kattvindar på sidorna. I vardagsrummet finns en mycket fin kakelugn och i köket en vedspis. Mysig och lummig tomt där det förutom bostadshuset finns en förrådsbyggnad och en fin jordkällare. Huset säljs med inventarier! Här har du närhet till längdspår och möjlighet att åka skoter direkt från tomten då skoterled och längdskidspår finns bredvid fastigheten. I Rätan finns mataffär, restaurang, skola, förskola och ett mycket fint utomhusbad. Rätanssjön erbjuder dessutom många fina badplatser och möjlighet till fiske. Endast en bilfärd på ungefär 30 minuter bort ligger skiddestinationerna Storhogna/Klövsjö & Vemdalsskalet. I Klövsjö hittar man även en fin golfbana för den som är sugen på att spela golf i fjällterräng. Välkommen att kontakta oss för att boka visning!

Kämpavägen 25, Storhogna, Bergs kommun

Kämpavägen 25

Fritidshus
Storhogna, Bergs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vemdalen
3 395 000 kr
68 m²
4 rum
1 289 m² tomt

På populär adress i Storhogna ligger detta fritidshus med ett högt och fint läge, en fantastisk utsikt och närhet till slalombackarna, längdskidspåren och Storhogna Hotell och Spa. Stugan inrymmer ett härligt allrum och kök i öppen planlösning med mycket fönster mot den vackra utsikten och timmerpanel på väggarna, tre sovrum, duschrum, wc-rum och bastu. Altan med fri utsikt över fjäll och dal. Kika gärna in på VR visningen som ligger under fliken "dokument" för att få en känsla hur det är att gå runt i stugan. Välkommen att kontakta oss för att boka tid för visning!

Sörgårdsgatan 24, Sveg, Härjedalens kommun
  • Budgivning pågår

Sörgårdsgatan 24

Villa
Sveg, Härjedalens kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vemdalen
450 000 kr
90 + 90 m²
4 rum
1 090 m² tomt

Villan har på entréplan två sovrum, kök, matrum, badrum, vardagsrum, förutsättning att bli det perfekta hemmet för den mindre familjen. Källaren inrymmer matkällare, förråd, groventré, hobbyrum, pannrum och tvättstuga. Här bor du i utkanten av Sveg i lugnt område med närhet till ortens hela serviceutbud! På tomten finns en lummig trädgård, ett mindre förråd och en stenlagd uteplats. Ta en titt under fliken dokument, där hittar du VR-visningen så kan du gå runt i huset digitalt! Välkommen att kontakta oss för att boka visning!

Lars stig 5, Klövsjö, Bergs kommun

Lars stig 5

Tomt
Klövsjö, Bergs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vemdalen
895 000 kr
1 500 m² tomt

I detta fina område på Lars stig i Klövsjö skidområde finns denna tomt nu att köpa. Tomten ligger precis bredvid elljusspåret och har även närhet till skoterlederna och till skidbackarna är det ca 350 meter. Generös byggrätt om 150m² med betald anslutning till vatten/avlopp (en lägenhet) och el. Varmt välkommen att ringa och boka tid för en visning på tomten så guidar vi er!

Lars stig 7, Klövsjö, Bergs kommun

Lars stig 7

Tomt
Klövsjö, Bergs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vemdalen
995 000 kr
1 480 m² tomt

I detta fina område på Lars stig i Klövsjö skidområde finns denna hörntomt nu att köpa. Tomten ligger precis bredvid elljusspåret och har även närhet till skoterlederna och till skidbackarna är det ca 350 meter. Generös byggrätt om 150m² med betald anslutning till vatten/avlopp (en lägenhet) och el. Varmt välkommen att ringa och boka tid för en visning på tomten så guidar vi er!

Vemdalsskalet Nedre Kullstigen 13 D, Vemdalsskalet, Härjedalens kommun

Vemdalsskalet Nedre Kullstigen 13 D

Lägenhet
Vemdalsskalet, Härjedalens kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vemdalen
2 995 000 kr
75 m²
4 rum
vån 2/2
3 569 kr/mån
39 933 kr/m²

Nu har du chansen att förvärva en riktigt fin lägenhet på Klockarfjället. På Klockarfjället, Vemdalsskalet ligger detta boende som har allt du kan önska dig av ditt fjällboende, härlig fjällkänsla med träpaneler på väggarna i grå kulör, kök och allrum i öppen planlösning med braskamin, hög takhöjd, stora fönster samt balkong med fantastisk utsikt och där man har möjlighet att avnjuta fina dagar i vårsolen. Kök från Marbodal med vackra grå skåpluckor och fullt utrustat med vitvaror från Cylinda. I lägenheten finns även tre sovrum, badrum med bastu, separat wc-rum och hall. Lägenheten säljs möblerad inklusive fullt utrustat kök. Här bor man ungefär 200 meter från pisten och expressliften Väst Express men man har också närhet till längdskidspåret som finns i området. Endast en promenad bort ligger Skalspasset med restauranger och Skistars gästservice och skidshop. Boendet ligger i nära anslutning till Vemdalens expansion, Klyftberget ett helt nytt skidområde i direkt anslutning till Skalspasset samt utökningen med nya liftar och backar i Hovde syd. Titta gärna in på VR-visningen för att få en känsla av hur det är att gå runt i boendet. Den finner du under dokument och länkar på vår hemsida. Välkommen att kontakta oss för att boka visning!

  • Plus
  • Balkong
Enbärsstigen 2, Storhogna, Bergs kommun
Enbärsstigen 2, Storhogna, Bergs kommun, bild 2
Enbärsstigen 2, Storhogna, Bergs kommun, bild 3

Enbärsstigen 2

Fritidshus
Storhogna, Bergs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vemdalen
6 595 000 kr
146 m²
4 rum
1 064 m² tomt

Nu har vi fått äran att erbjuda detta exklusiva fritidshus som byggs i härlig fjällmiljö på en sydsluttning i Storhogna. Huset byggs av det mycket populära företaget "Forsgrens Timmerhus", som bygger hus med den rätta genuina timmerkänslan men i en modern tappning. Det här är verkligen ett ställe där man kan vistas och trivas året runt med vacker natur runt knuten och fantastiskt fin utsikt över fjäll och dal. Huset har en otroligt genomtänkt planlösning och byggs i en mycket tilltalande stil både exteriört och interiört. Här har man valt genomtänkta, påkostade materialval och vackra timmerpaneler på väggarna som passar mycket fint in i fjällmiljön och som ger en mycket varm, ombonad och exklusiv känsla. Den härliga storstugan är husets hjärta med hög takhöjd, stora panoramafönster och en härlig braskamin att värma sig vid efter en dag i skidbacken. Huset byggs i två plan där entréplanet kommer att ha en boarea om 132,8 kvm och övre plan boarea 13,3 kvm. På entréplan kommer att finnas både hall och en praktisk skidentré, två badrum varav det ena med härlig bastu, tre sovrum varav två kommer att ha lyxen att ha egna klädkammare. På entréplanet finns också storstugan med hög takhöjd till nock och stora panoramafönster. Det vackra köket med stilrena svarta skåpluckor kommer att levereras från Vedum med exklusiva bänkskivor i sten, fullt utrustat med vitvaror från Siemens. På övre plan kommer att finnas ett rymligt loft med gott om plats för sängar och kattvindar för förvaring. Forsgrens timmerhus är som sagt ett mycket populärt och etablerat byggföretag som verkat här i fjällen under många år och därför har god erfarenhet av att bygga hus i fjällmiljö. Deras timmerpanel är unik och har det omtalade topp och rot-utseendet. Det ger husen samma oregelbundna utseendet som man ser på gamla fulltimmerstugor med trädets naturliga avsmalning från topp till rot. Knutarna är av äkta 5 tums timmer. Från tomten har du möjlighet att åka skoter på led som tar dig upp på fjället, du har också närhet till fina längdskidspår och slalombackar. Gångavstånd till Storhogna Högfjällshotell och Spa. Huset beräknas vara inflyttningsklart till julen 2024. Låt dig inspireras av bilderna i annonsen men vissa detaljer kan skilja sig från huset som kommer att byggas. Planritningar och en utförlig materialbeskrivning finns under fliken dokument. Du som kund har i ett tidigt skede möjligheten att påverka materialvalen, varmt välkommen att kontakta oss för mer information.

  • Premium
  • Nyproduktion
Vemdalsskalet Karl XI:s väg 151, Vemdalsskalet, Härjedalens kommun

Vemdalsskalet Karl XI:s väg 151

Tomt
Vemdalsskalet, Härjedalens kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vemdalen
1 500 000 kr
1 404 m² tomt

Efter Karl XI:s väg finns nu chansen att förvärva en alldeles egen tomt där du kan förverkliga ditt drömboende. På Vemdalsskalet har du all tänkbar service så som flera olika restauranger och butiker. Men framförallt fin skidåkning, både alpin sådan och på längden. Fastigheten har en byggrätt om 140 kvm byggnadsarea i en våning, samt 30 kvm för annan byggnad utan bostadsrum. Suterrängvåning får anordnas alternativt vind inredas. Den tillåter högst 2 lägenheter och en högsta byggnadshöjd om 4,5 m. Tveka inte att höra av dig om du har några frågor eller vill komma och ta en titt. Planbestämmelserna finns att läsa under fliken dokument.

Vemdalsskalet Klockarstigen Södra 7, Vemdalsskalet, Härjedalens kommun

Vemdalsskalet Klockarstigen Södra 7

Tomt
Vemdalsskalet, Härjedalens kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vemdalen
1 095 000 kr
1 291 m² tomt

Nu finns möjligheten att förverkliga drömmen att bygga ditt fjällboende på populära Klockarfjället. I tomtpriset ingår anslutningsavgift för kommunalt vatten/avlopp (en lägenhet och elanslutningsavgift max 63A. Samtliga anslutningar levereras vid tomtgräns. Största byggnadsarea per fastighet är 170m². Utöver största byggnadsarea får tomt bebyggas med högst 25m² uthus/balkong. Högst två lägenheter per tomt. Högst två våningar - högsta byggnadshöjd 7,5 m - högsta nockhöjd 9,5m. (se vidare i bifogad detaljplan under fliken dokument/länkar). Köparna bör stämma av byggrätten med Härjedalens kommun vxl 0680-161 00. Välkommen att kontakta oss för mer information eller varför inte låta oss guida dig på tomten? Vi finns endast ett telefonsamtal bort!

  • Plus
Vemdalsskalet Ströms väg 45A, Vemdalsskalet, Härjedalens kommun

Vemdalsskalet Ströms väg 45A

Lägenhet
Vemdalsskalet, Härjedalens kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vemdalen
295 000 kr
116 m²
6 rum
1 300 kr/mån
2 543 kr/m²

Nu har du chansen att förvärva en andel i ett bekvämt fristående hus från 2009 i Vemdalsskalet. Huset rymmer hall, fyra sovrum, två allrum och två badrum varav ett med bastu. Ett av allrummen ligger i öppen planlösning tillsammans med köket som har direkt anslutning till den stora altanen. Intill huset finns en skidled som leder dig till skidbacken och serviceställen såsom mataffär, Skistar-shop, restauranger, café, inredningsbutik och friluftsbutik. Med denna andel nyttjar du följande veckor under 2024: Vecka 13, 15, 27, 36 & 48. Visning av huset kan enbart ske på bytesdagar, dvs söndagar. Varm välkommen att anmäla ditt intresse!

  • Plus
  • Uteplats
Östbackvägen 13, Klövsjö, Bergs kommun

Östbackvägen 13

Tomt
Klövsjö, Bergs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vemdalen
650 000 kr
2 440 m² tomt

Med ett centralt och fint läge i Klövsjö har du nu möjlighet att bygga ditt drömhus med utsikt mot Klövsjö skidområde. Tomten är granne med Klövsjös vackra Hembygdsgård och har nära till skola och mataffär. Från Klövsjö by har du endast en kilometer till Klövsjö skidområde, där erbjuds skidåkning i pistade backar och dragna slingor. Ansökan om förhandsbesked har skickats in gällande nybyggnation av enbostadshus och garage med byggnads-och bruttoarea på 144 kvm respektive 208 kvm. Förhandsbeskedet beviljades 2022-07-04. Vatten, avlopp och el finns ej framdraget till tomtgräns och kostnad för detta tillkommer. Varmt välkommen med din intresseanmälan!

  • Plus
Björnrike Kantarellstigen 2, Björnrike, Härjedalens kommun

Björnrike Kantarellstigen 2

Fritidshus
Björnrike, Härjedalens kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vemdalen
395 000 kr
110 m²
6 rum
730 m² tomt

...på en attraktiv plats i Björnrike ligger denna ideella andel att förvärva. Med endast en årskostnad om 5500:- per år nyttjar man 5 veckor under andelsperiod som omfattar tiden from v40 - v39. 2023/2024: 52, 6, & 30. Närhet till skidbacken för smidighetens skull. Stor härlig altan med en makalös utsikt mot Sonfjället. Visning kan ske söndagar mellan byterna. Varmt välkommen att höra av er med era frågor eller boka in en visning för ert kommande boende i härliga Björnrike.

Björnrike Blästervallsvägen 40A, Björnrike, Härjedalens kommun

Björnrike Blästervallsvägen 40A

Lägenhet
Björnrike, Härjedalens kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vemdalen
2 600 000 kr
70 m²
3 rum
vån 1/3
4 598 kr/mån
37 143 kr/m²

Här har du chansen att köpa en lägenhet med otroligt bra läge precis nedanför populära Björnvallen i Björnrike! Härifrån behöver du inte ta bilen till skidbacken, slalombackarna har du alldeles runt knuten. Riktigt smakfullt och praktiskt inredd lägenhet med många fina detaljer som ger en härlig fjällkänsla. Allrum och kök i öppen planlösning med vacker grå träpanel på väggarna och snyggt kök från Ballingslöv i mörkt grå kulör. Fina golv i ekparkett och trevligt ljusinsläpp. Rymlig altan under tak där du kan njuta i vårsolen efter en dag i pisten. I lägenheten finns även två sovrum, hall, badrum med bastu och ett separat wc-rum. Utanför lägenheten finns ett praktiskt skidförråd. Huset har en mycket snygg exteriör design, limträpanel med svart och grå kulör. Uppvärmning sker med bergvärme, vattenburen golvvärme. Från lägenheten har man både närheten till barnfamiljernas paradis Björnvallen med barnvänliga liftar och backar samt till Grizzly express som är en sittlift som tar dig ända till toppen där du sedan kan välja på flera pister i varierade svårhetsgrader. Björnrike torg och Björnvallen erbjuder dessutom restauranger och Skistars Conceptstore. Här planeras det dessutom för fler butiker och cafeér. Lägenheten är snyggt inredd och inventarier/köksgeråd ingår i köpet. Lägenheten hyrs ut via Skistar. Kontakta oss gärna för att boka visning!

  • Plus
Blåhakevägen 1A, Storhogna, Bergs kommun

Blåhakevägen 1A

Lägenhet
Storhogna, Bergs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vemdalen
2 695 000 kr
95,6 m²
5 rum
2 800 kr/mån
28 190 kr/m²

Nu har du möjligheten att förvärva en helt nybyggd lägenhet med stugkänsla i populära Storhogna. I föreningen finns 22 stycken lägenheter fördelat på 11 stycken parhus i söderläge. Lägenheterna består av ett entréplan samt loft. Till respektive lägenhet finns dessutom ett skidförråd och en uteplats, perfekt för soliga vårvinterdagar. Uppvärmning sker genom en frånluftsvärmepump samt vattenburen golvvärme på entréplanet och vattenradiatorer på loftet. På entréplanet möts du av en välkomnande hall med garderober för klädförvaring. Intill hallen finns lägenhetens större badrum som även inkluderar en bastu. Vidare från hallen leds du in till lägenhetens hjärta, storstugan. Här finns alla förutsättningar för umgänge i form av mysiga spelkvällar framför brasan. Köket i storstugan är ett fullt utrustat kök från Marbodal. Taket i allrummet är öppet upp till nock vilket ger en känsla av rymd. På entréplanet finns även tre av lägenhetens fyra sovrum. Rakt fram från hallen leder trappen upp till loftvåningen. På loftet finns ett allrum med utsikt ner till storstugan. Här finns även lägenhetens andra badrum med toalett, tvättställ och dusch. Lägenhetens fjärde sovrum finns här på loftet och rymmer en dubbelsäng om så önskas. Här har du närhet till fina längdskidspår och slalombackar. Storhognas egen utförsåkning har pister som går i blått och rött och är mjukt böljande skidåkning för hela familjen. Vill man ha lite mer utmaning tar man transportliften över till Klövsjö. En bilfärd på ca 15 min tar dig enkelt till Klövsjö eller Vemdalsskalet och du har ca 25 min till Björnrike. Här finns aktiviteter sommar som vinter. Välkommen att kontakta oss för att boka visning! Obs! Interiörbilderna i annonsen är fotade i likvärdig lägenhet men som är spegelvänd.

  • Plus
  • Uteplats

Visar 1 - 25 av 28