Mäklare Emma Broman

Emma Broman

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Vemdalsskalet Ströms väg 45A, Vemdalsskalet, Härjedalens kommun

Vemdalsskalet Ströms väg 45A

Lägenhet
Vemdalsskalet, Härjedalens kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vemdalen
295 000 kr
116 m²
6 rum
1 050 kr/mån
2 543 kr/m²

Nu har du chansen att förvärva en andel i ett bekvämt fristående hus från 2009 i Vemdalsskalet. Huset rymmer hall, fyra sovrum, två allrum och två badrum varav ett med bastu. Ett av allrummen ligger i öppen planlösning tillsammans med köket som har direkt anslutning till den stora altanen. Intill huset finns en skidled som leder dig till skidbacken och serviceställen såsom mataffär, Skistar-shop, restauranger, café, inredningsbutik och friluftsbutik. Med denna andel nyttjar du följande veckor under 2024: Vecka 13, 15, 27, 36 & 48. Visning av huset kan enbart ske på bytesdagar, dvs söndagar. Varm välkommen att anmäla ditt intresse!

 • Plus
 • Uteplats
Enbärsstigen 2, Storhogna, Bergs kommun
Enbärsstigen 2, Storhogna, Bergs kommun, bild 2
Enbärsstigen 2, Storhogna, Bergs kommun, bild 3

Enbärsstigen 2

Fritidshus
Storhogna, Bergs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vemdalen
6 595 000 kr
146 m²
4 rum
1 064 m² tomt

Nu har vi fått äran att erbjuda detta exklusiva fritidshus som byggs i härlig fjällmiljö på en sydsluttning i Storhogna. Huset byggs av det mycket populära företaget "Forsgrens Timmerhus", som bygger hus med den rätta genuina timmerkänslan men i en modern tappning. Det här är verkligen ett ställe där man kan vistas och trivas året runt med vacker natur runt knuten och fantastiskt fin utsikt över fjäll och dal. Huset har en otroligt genomtänkt planlösning och byggs i en mycket tilltalande stil både exteriört och interiört. Här har man valt genomtänkta, påkostade materialval och vackra timmerpaneler på väggarna som passar mycket fint in i fjällmiljön och som ger en mycket varm, ombonad och exklusiv känsla. Den härliga storstugan är husets hjärta med hög takhöjd, stora panoramafönster och en härlig braskamin att värma sig vid efter en dag i skidbacken. Huset byggs i två plan där entréplanet kommer att ha en boarea om 132,8 kvm och övre plan boarea 13,3 kvm. På entréplan kommer att finnas både hall och en praktisk skidentré, två badrum varav det ena med härlig bastu, tre sovrum varav två kommer att ha lyxen att ha egna klädkammare. På entréplanet finns också storstugan med hög takhöjd till nock och stora panoramafönster. Det vackra köket med stilrena svarta skåpluckor kommer att levereras från Vedum med exklusiva bänkskivor i sten, fullt utrustat med vitvaror från Siemens. På övre plan kommer att finnas ett rymligt loft med gott om plats för sängar och kattvindar för förvaring. Forsgrens timmerhus är som sagt ett mycket populärt och etablerat byggföretag som verkat här i fjällen under många år och därför har god erfarenhet av att bygga hus i fjällmiljö. Deras timmerpanel är unik och har det omtalade topp och rot-utseendet. Det ger husen samma oregelbundna utseendet som man ser på gamla fulltimmerstugor med trädets naturliga avsmalning från topp till rot. Knutarna är av äkta 5 tums timmer. Från tomten har du möjlighet att åka skoter på led som tar dig upp på fjället, du har också närhet till fina längdskidspår och slalombackar. Gångavstånd till Storhogna Högfjällshotell och Spa. Huset beräknas vara inflyttningsklart till julen 2024. Låt dig inspireras av bilderna i annonsen men vissa detaljer kan skilja sig från huset som kommer att byggas. Planritningar och en utförlig materialbeskrivning finns under fliken dokument. Du som kund har i ett tidigt skede möjligheten att påverka materialvalen, varmt välkommen att kontakta oss för mer information.

 • Premium
 • Nyproduktion
Vemdalsskalet Klockarstigen Norra 41, Vemdalsskalet, Härjedalens kommun
 • Sön 3 mar

Vemdalsskalet Klockarstigen Norra 41

Lägenhet
Vemdalsskalet, Härjedalens kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vemdalen
2 495 000 kr
62 m²
3 rum
vån 1/1
2 271 kr/mån
40 242 kr/m²

På Klockarfjället, Vemdalsskalet finner du denna mycket ljusa, fina och välplanerade lägenhet i egen huskropp! Här har du goda möjligheter att få fina uthyrningsintäkter, det är flera andra i föreningen som hyr ut sina lägenheter och får mycket god intäkter och väldigt bra betyg av de som hyr, gå gärna in på tex. Airbnbs hemsida för att se vad kunder som hyrt grannlägenheter skriver om dessa boenden. Lägenheten inrymmer hall, allrum/kök med hög takhöjd till nock, badrum med bastu, två sovrum och ett stort loft med plats för flera sängplatser. Just i denna lägenhet har man valt att bygga ett extra stort loft över en del av allrummet, denna smarta lösning ger lägenheten många fler kvadratmeter att tillgå. Stora fönster och ljus skandinavisk stil i interiören skapar en mycket härlig känsla. Altan där man kan avnjuta många fina stunder efter en dag i skidbacken. Praktiskt förråd och skidförråd (kallbonade) vid entrén. På Klockarfjället har man närhet till slalombackar, längdskidspår, restaurangerna på Skalspasset samt Skistars skidhop. Välkommen att kontakta oss för att boka visning!

 • Plus
Vemdalsskalet Björnstigen 30, Vemdalsskalet, Härjedalens kommun

Vemdalsskalet Björnstigen 30

Fritidshus
Vemdalsskalet, Härjedalens kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vemdalen
2 495 000 kr
72 m²
4 rum
1 351 m² tomt

Nu har vi glädjen att presentera denna fjällpärla på attraktiva Björnstigen! Denna välplanerade fjällstuga erbjuder tre sovrum, allrum och kök i öppen social planlösning samt ett badrum med vedeldad bastu. Självklart finns här en braskamin att mysa vid efter en dag till fjälls. Här finns gott om plats för hela familjen eller vännerna. De flesta inventarier ingår i köpet. På Björnstigen har man ett riktigt bra läge med närheten till skoterleder, längdskidspår och skidleder som tar dig upp på fjället. Sommartid kan man plocka både blåbär och hjortron nära intill och njuta av friska vandringsturer på fjället. Här har man också nära till Vemdalsskalets hela utbud av slalombackar, affärer och restauranger och pulsen som det medför men om du hellre vill ta en lugn dag och bara vara för dig själv kan du även dra dig tillbaka till stugan och njuta av den rogivande omgivningen. På tomten finns också en gäststuga med toalett, ett isolerat förråd, skotergarage samt en carport. Titta gärna in på VR-visningen för att få en känsla av hur det är att gå runt i stugan. Välkommen att kontakta oss för att boka visning!

Björnrike Mosippevägen 7C, Björnrike, Härjedalens kommun
 • Imorgon kl 13:00
Björnrike Mosippevägen 7C, Björnrike, Härjedalens kommun, bild 2
Björnrike Mosippevägen 7C, Björnrike, Härjedalens kommun, bild 3

Björnrike Mosippevägen 7C

Fritidshus
Björnrike, Härjedalens kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vemdalen
1 250 000 kr
25 m²
2 rum
vån 1/1
618 kr/mån

I Björnrike ligger denna fina lägenhet i egen huskropp i modern fjälldesign med ladustil, med mycket trä och mycket glas. Här får du mycket på en mindre yta, i denna kvadratsmarta lägenhet om 25 kvm inrymmer man hall, allrum/kök, sovrum, loft och badrum. Hög takhöjd i allrummet/köket och stora fönster som ger en härlig känsla av att vara nära naturen. Fina träpaneler på väggar. I anslutning till entrén finns en praktisk skidbox. Här har man en fantastisk utsikt över fjällvidderna och det magiska Sonfjället. Ungefär en kilometer bort finns det nya centrumet Blästervallen i Björnrike med slalombackar, längdskidspår, restauranger och Skistar shop & skiduthyrning. Tillträde kan ske omgående, välkommen att kontakta oss för att boka visning!

 • Premium
Björnrike Mosippevägen 5A, Björnrike, Härjedalens kommun
 • Imorgon kl 13:00
Björnrike Mosippevägen 5A, Björnrike, Härjedalens kommun, bild 2
Björnrike Mosippevägen 5A, Björnrike, Härjedalens kommun, bild 3

Björnrike Mosippevägen 5A

Fritidshus
Björnrike, Härjedalens kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vemdalen
2 995 000 kr
73 m²
4 rum
vån 1/1
1 803 kr/mån

Här finns chansen att köpa en nybyggd lägenhet i en obelånad bostadsrättsförening i Björnrike! Mycket fin lägenhet i modern fjälldesign med ladustil, med mycket trä och mycket glas. Lägenheten har stora fönsterpartier och hög takhöjd i allrummet till nock vilket ger lägenheten en härlig känsla. Lägenhetens 73 kvm har man utnyttjat till fullo med en riktigt bra planlösning. Två sovrum, stort loft, helkaklat badrum, hall och allrum/kök. Fina träpaneler på väggarna i vitt och fondvägg i brun bets. Fullt utrustat kök från IKEA med kyl/frys, diskmaskin, kolfilterfläkt, induktionshäll och inbyggd ugn. Rustik trappa i trä och rostfritt stål. Lägenheten ligger på Mosippevägen i Björnrike, här har man en fantastisk utsikt över fjällvidderna och det magiska Sonfjället. Ungefär en kilometer bort finns det nya centrumet Blästervallen i Björnrike med slalombackar, längdskidspår, restauranger och Skistar shop & skiduthyrning. Bilderna är fotade i en likvärdig lägenhet, braskaminen ingår inte i köpet. Tillträde kan ske omgående. Välkommen att kontakta oss för att boka visning!

 • Premium
Björnrike Björnvägen 78C, Björnrike, Härjedalens kommun
 • Budgivning pågår

Björnrike Björnvägen 78C

Lägenhet
Björnrike, Härjedalens kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vemdalen
2 350 000 kr
85 m²
4 rum
vån 2/2
3 594 kr/mån
27 647 kr/m²

Här har du chansen att köpa en rymlig etagelägenhet med ett riktigt bra läge i Björnrike. Här behöver du inte ta bilen till slalombacken utan en stig leder dig till Björnrikes hela utbud av backar. Jättefin lägenhet som inrymmer hall, allrum, kök, tre sovrum, två badrum varav ett med bastu. Allrum och kök i öppen planlösning med hög takhöjd i allrummet och härlig balkong i soligt läge. Två rymliga helkaklade badrum och bastu. Tre sovrum där sovrummet på övervåningen är väldigt stort och inrymmer förutom dubbelsäng även soffgrupp. Här har man förutom närheten till slalombackarna även nära till restaurang, mataffär och gym. Lägenheten hyrs ut via Skistar AB med goda uthyrningsintäkter, ny ägare övertar uthyrningsavtalet. De flesta inventarier ingår. Föreningen har precis låtit installera elbilsladdstolpar utanför lägenheterna, en till varje lägenhet. Välkommen att kontakta oss för att boka visning!

 • Balkong
Vemdalsskalet Jägarstigen 15, Vemdalsskalet, Härjedalens kommun
Vemdalsskalet Jägarstigen 15, Vemdalsskalet, Härjedalens kommun, bild 2
Vemdalsskalet Jägarstigen 15, Vemdalsskalet, Härjedalens kommun, bild 3

Vemdalsskalet Jägarstigen 15

Fritidshus
Vemdalsskalet, Härjedalens kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vemdalen
4 850 000 kr
90 m²
5 rum
574 m² tomt

Fastighet med ett perfekt läge på Vemdalsskalet! Söderläge i vacker fjällmiljö precis vid längdskidspåren och ungefär en kilometer från slalombackarna och Vemdalsskalets hela utbud av affärer och restauranger. På fastigheten finns både ett fritidshus om 90 kvm som byggdes 2019 och ett praktiskt attefallshus om 25 kvm med loft för självhushåll som byggdes 2020. Här finns plats för den stora familjen eller gästerna då huvudhuset är på 90 kvm samt loftvåning om ca 40 kvm och inrymmer fyra sovrum, allrum/kök, loft, hall, badrum med bastu och ett separat wc-rum. Här har man en fantastisk utsikt och fint solläge på verandan där det även finns ett härligt vedeldad badtunna. Attefallshuset har en egen härlig liten veranda och inrymmer allrum/kök, badrum, sovrum och sovloft. Möbler och delvis köksgeråd ingår i köpet. Titta gärna på VR-visningen för att få en känsla av hur det är att gå runt i husen. Attefallshuset ligger på säsongsuthyrning från 1 december till 30 april 2024. Köparen förbinder sig att överta avtalet. Välkommen att kontakta oss för att boka tid för visning!

 • Premium
Harrströmsvägen 16 A, Sångbäcksvallen, Bergs kommun
Harrströmsvägen 16 A, Sångbäcksvallen, Bergs kommun, bild 2
Harrströmsvägen 16 A, Sångbäcksvallen, Bergs kommun, bild 3

Harrströmsvägen 16 A

Lägenhet
Sångbäcksvallen, Bergs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vemdalen
2 350 000 kr
71 m²
4 rum
vån 1/1
3 010 kr/mån
33 099 kr/m²

...På en solig syd/sydvästsluttning med milsvid utsikt över vår vackra fjällvärld ligger denna pärla, redo att ta emot sina nya ägare. Här har du naturen runt knuten med möjlighet att åka skoter direkt från lägenheten. Utsikten från altanen är bedårande med fjällets vidder som sträcker sig så långt ögat kan nå. Här kan du njuta av fjällivet i en tyst och rogivande miljö och uppleva hur årstiderna förändras i takt med väder och vind. Mycket ljus och fin lägenhet som inrymmer hall, allrum/kök, tre sovrum och badrum med bastu. Som en av få lägenheter i föreningen har denna en källarvåning. Den är dessutom lika stor som övervåningen, vilket ger gott om utrymme för både skoter och övrig förvaring. Till höger om entrén finns ett praktiskt förråd/teknik/tvättstuga. Välkommen att kontakta oss för att boka visning!

 • Premium
Pålvägen 6, Vemdalen, Härjedalens kommun
 • Idag kl 15:00

Pålvägen 6

Villa
Vemdalen, Härjedalens kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vemdalen
4 500 000 kr
148,5 m²
5 rum
1 065 m² tomt

Denna smakfulla och rymliga villa stod färdig 2022 och har ett lugnt och centralt läge i Vemdalen by. För barnfamiljen är huset helt optimalt då det ligger i ett mycket barnvänligt område med närhet till både skola och förskola. Alldeles intill villagatan finns skog med leder för motion och äventyr. Huset är byggt i ett plan med fyra sovrum, allrum, vardagsrum och kök i öppen planlösning med ryggåstak, två badrum, klädkammare, hall och groventré/tvättstuga. På tomten finns även ett rymligt förråd, stor grusad uppfart och en härlig altan för soliga sensommarkvällar. Ihopbyggt med förrådet finns en gästlägenhet inrett med ett enklare kök och badrum. Här har du gångavstånd till mataffär, restauranger, skoter- och skidspår. Sen till skidområdena Vemdalsskalet och Björnrike är det endast 10 minuter med bil åt respektive håll. Välkommen att kontakta oss för att boka visning!

 • Plus
Rönnvägen 13 B, Storhogna, Bergs kommun
 • Idag kl 10:00
Rönnvägen 13 B, Storhogna, Bergs kommun, bild 2
Rönnvägen 13 B, Storhogna, Bergs kommun, bild 3

Rönnvägen 13 B

Lägenhet
Storhogna, Bergs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vemdalen
3 195 000 kr
87 m²
4 rum
vån 1/1
3 159 kr/mån
36 724 kr/m²

Nu har du chansen att köpa en lägenhet i Storhogna! Lägenheten om 87 kvm är byggd i en mycket tilltalande stil både exteriört och interiört. Stora fönster och grå träpaneler med svarta detaljer skapar en mycket härlig fjällkänsla i lägenheten. Den välplanerade lägenheten är byggd i ett plan plus loft med ett praktiskt förråd vid entrén. På entréplan finns en välkomnande hall, två sovrum, ett lyxigt helkaklat badrum med bastu, ett separat wc-rum och ett härligt allrum och kök i öppen planlösning med hög takhöjd till nock, braskamin och stora fönster. På övervåningen finns ett rymligt masterbedroom och ett stort loft med gott om plats för umgänge. Altan med utgång från köket där man kan avnjuta många fina stunder efter en dag i skidbacken. Vattenburen golvvärme på entréplan, elradiator i sovrummet på övervåningen. Tillträde kan ske omgående så att du kan hinna njuta av vintersäsongen. Möbler och köksgeråd ingår i priset! Bilderna är fotade i en likvärdig lägenhet så avvikelser avseende inventarierna kan förekomma. Välkommen att kontakta oss för att boka visning.

 • Premium
Blåbärsvägen 1A, Sångbäcksvallen, Bergs kommun
Blåbärsvägen 1A, Sångbäcksvallen, Bergs kommun, bild 2
Blåbärsvägen 1A, Sångbäcksvallen, Bergs kommun, bild 3

Blåbärsvägen 1A

Lägenhet
Sångbäcksvallen, Bergs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vemdalen
3 695 000 kr
103 m²
5 rum
1 477 kr/mån
35 874 kr/m²

I detta nya fantastiska område i Sångbäcksvallen har du nu möjlighet att köpa en bostadsrätt i den obelånade föreningen BRF Lillbäcksvallen 22 med en låg månadsavgift. Här har man uppfört elva stycken parhus med totalt tjugotvå mycket attraktiva lägenheter. Husen stod färdiga hösten 2023 och väntar nu på sina nya ägare där de fem första blir bjudna på ett möbelpaket! Dessa mycket påkostade lägenheter är byggda i en tilltalande stil både exteriört och interiört och boytan på 103 kvm är fördelade på två plan. Lägenheterna är väldigt välplanerade med fyra rejäla sovrum, två lyxiga helkaklade badrum varav ett med bastu, ett härligt kök och allrum i öppen planlösning med braskamin, stora fönsterpartier och hög takhöjd till nock, en rymlig hall med ingång till ett praktiskt teknikrum/förrådsrum och på loftet hittar vi ytterligare ett allrum. På Blåbärsvägen i Sångbäcksvallen har du naturen som granne och en fantastisk utsikt mot fjällen. Sångbäcksvallen erbjuder både skoter och längdskidåkning i vacker natur och det finns även förbindelser till Storhogna högst upp i området. Bilderna är fotade i lägenhet 9B och möbler varierar mellan lägenheterna. Vänta inte utan välkommen att kontakta oss för att boka visning, din fjällldröm väntar på dig!

 • Premium
 • Uteplats
Björnrike Övre Nallevägen 16D, Björnrike, Härjedalens kommun

Björnrike Övre Nallevägen 16D

Lägenhet
Björnrike, Härjedalens kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vemdalen
2 495 000 kr
55 m²
3 rum
vån 2/2
2 687 kr/mån
45 364 kr/m²

Då har du hittat hem…Med perfekt läge i Björnrike kan vi här erbjuda en mycket ljus, fin och välplanerad lägenhet. Här är det bara att packa väskan och komma och njuta. Läget nedanför expressliften Grizzlyexpress och åkbandet som tar oss upp till backen gör detta till ett mycket populärt boende. Här har man dessutom gångavstånd till både restaurang och skiduthyrning. Elbelysta längdspår alldeles kring husknuten. Sommartid når du Vemdalsskalet på ca 15 minuter med mycket roliga sommaraktiviteter som nya satsningen med höghöjdsbana. Här finns även gott om cykelleder. Lägenheten ligger på övervåningen med härlig balkong i söderläge med utsikt mot Sonfjället. Boarean är 55 kvm som fördelas på hall, två rejäla sovrum, badrum med bastu och ett härligt ljust allrum och kök i öppen planlösning med ett fullt utrustat kök, stora fönster med mycket ljusinsläpp och utgång till balkongen. Uppvärmning sker med bergvärme, vattenburen golvvärmen. Lägenheten hyrs ut via Skistar AB och ny ägare övertar uthyrningsavtalet och då intäkterna efter tillträdet. Bokningsläget för säsongen 2023/2024 är väldigt bra, ta kontakt med fastighetsmäklaren för att ta del av dom. Välkommen att kontakta oss för att boka visning!

Vemdalsskalet Skalspassvägen 15B, Vemdalsskalet, Härjedalens kommun

Vemdalsskalet Skalspassvägen 15B

Lägenhet
Vemdalsskalet, Härjedalens kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vemdalen
395 000 kr
110 m²
5 rum
1 500 kr/mån
3 591 kr/m²

Högt beläget andelshus på Vemdalsskalets ”solsidan” Skalshöjden, finns nu detta moderna andelshus till salu. Här serveras du ett ostört läge utan hus framför, makalös utsikt mot Sonfjället och hela Vemdalens dalgång under dina fötter. På vintern har du ski in-ski out intill Pers Backe och Skalspassets stolslift som tar dig upp till hela Vemdalsskalets skidsystem. Restaurang, bar och skiduthyrning finns på kort promenadavstånd. Sommartid njuter du av fantastiska kvällar på träaltanen utanför, kanske hälsar en ren på. Huset badar i ljus och natur via de stora panoramafönstren mot fjäll och dal, och är i mycket fräscht välhållet skick. Passar den stora familjen eller umgänget då det finns gott om bäddar. Djur är ej tillåtna i detta hus. Visningar av andelen kan ske söndagar mellan 12.00 och 14.00. 2024 veckorna 9, 21, 33, 48, och 51 2025 veckorna 2, 19, 31, 46 och 52

Östbackvägen 13, Klövsjö, Bergs kommun

Östbackvägen 13

Tomt
Klövsjö, Bergs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vemdalen
650 000 kr
2 440 m² tomt

Med ett centralt och fint läge i Klövsjö har du nu möjlighet att bygga ditt drömhus med utsikt mot Klövsjö skidområde. Tomten är granne med Klövsjös vackra Hembygdsgård och har nära till skola och mataffär. Från Klövsjö by har du endast en kilometer till Klövsjö skidområde, där erbjuds skidåkning i pistade backar och dragna slingor. Ansökan om förhandsbesked har skickats in gällande nybyggnation av enbostadshus och garage med byggnads-och bruttoarea på 144 kvm respektive 208 kvm. Förhandsbeskedet beviljades 2022-07-04. Vatten, avlopp och el finns ej framdraget till tomtgräns och kostnad för detta tillkommer. Varmt välkommen med din intresseanmälan!

 • Plus
Björnrike Lostigen 14 A, Björnrike, Härjedalens kommun
Björnrike Lostigen 14 A, Björnrike, Härjedalens kommun, bild 2
Björnrike Lostigen 14 A, Björnrike, Härjedalens kommun, bild 3

Björnrike Lostigen 14 A

Lägenhet
Björnrike, Härjedalens kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vemdalen
2 195 000 kr
60 m²
4 rum
vån 1/2
3 156 kr/mån
36 583 kr/m²

Här har du chansen att köpa en fint renoverad lägenhet i populära Björnbyn i Björnrike! Perfekt läge nära både slalombackarna, restaurang och Björnrikecentrat med ICA, skidshop och gym. Lägenheten ligger på första våningen och har en mycket väl genomtänkt planlösning med kök och allrum i öppen planlösning, tre sovrum, badrum med bastu och ett separat wc-rum. Parkering med laddning för el-bil vid entrén, tvättmaskin och tillgång till fin vallabod i föreningen. De flesta inventarier ingår så det är bara att ta med sig väskan med sina personliga saker och komma hit. Titta gärna in på VR-visningen för att få en känsla av hur det är att gå runt i lägenheten. Välkommen att kontakta oss för att boka visning!

 • Premium
Humlestigen 5, Storhogna, Bergs kommun

Humlestigen 5

Fritidshus
Storhogna, Bergs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vemdalen
3 195 000 kr
47 m²
3 rum
1 633 m² tomt

Här har du möjlighet att köpa en otroligt fin stuga med äkta fjällkänsla i det populära området Storhogna. Förutom huvudstugan så finns här även ett nybyggt attefallshus. Här i området södra Storhogna har du fortfarande kvar den anrika känslan av fjället och samtidigt nära till skidbackar och puls om så önskas. Du kan åka skoter från tomten och inte långt bort finner du även längdskidspår. Här har du enastående naturområden omkring och mysiga vandringsstråk att upptäcka. Stugan inrymmer hall, två sovrum, allrum/kök samt ett badrum/bastu. Stugan har även en härlig altan där du kan tillbringa många fina eftermiddagar efter en heldag i skidbacken. Tillhörande stugan finns också ett förråd vid entrén och ett fristående förråd med gott om förvaringsmöjligheter. Attefallshuset inrymmer ett härligt allrum med hög takhöjd till nock, ett badrum, sovrum och loft. Så här fint beskriver säljarna själva detta smultronställe: Storhogna är perfekt blandning med närheten till kalfjället för fantastiska turer på längdskidor till barnanpassad utförsåkning. Skidturer som sedan kan göras mer och mer avancerade i takt med att barnen blir äldre och då framför allt med närheten till Klövsjö och övriga Vemdalens skidsystem. Alla våra tre barn har lärt sig åka skidor i Storhogna och det har funnits en naturlig närhet hela tiden till nästa steg i den utvecklingen för oss tillsammans som familj. Den jämtländska naturen är magisk i samband med alla våra årstiders växlingar och vi har som familj uppskattat avkopplande stunder här oavsett om skidåkning på vintern, bär- och svampplockning på hösten eller vandring på sommaren stått på schemat. Storhogna har också utvecklats mycket under de dryga 10 år som vi spenderat här. Idag kan de naturliga utomhusaktiviteterna kombineras med att stanna inomhus om kylan och vinden känns mindre trevliga. I Storhogna ges det möjlighet till avkoppling i hotellets simbassäng eller njuta av spatjänster, spela bowling, träna på gymmet, shoppa eller besöka biografen för en dag med mindre ansträngande aktiviteter. Utbudet av restauranger blir bara bättre och bättre och det lokala samhällets vilja att erbjuda fantastiska lediga stunder med familj och vänner som sällskap har alltid känts genuint och välkomnande. Vi kommer för alltid bära med oss våra stunder i Storhogna, men nu är det dags för nästa familj att förädla och vidareutveckla vårt fritidsboende på Humlestigen 5.

Björnrike Kantarellstigen 2, Björnrike, Härjedalens kommun

Björnrike Kantarellstigen 2

Fritidshus
Björnrike, Härjedalens kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vemdalen
395 000 kr
110 m²
6 rum
730 m² tomt

...på en attraktiv plats i Björnrike ligger denna ideella andel att förvärva. Med endast en årskostnad om 5500:- per år nyttjar man 5 veckor under andelsperiod som omfattar tiden from v40 - v39. 2023/2024: 52, 6, & 30. Närhet till skidbacken för smidighetens skull. Stor härlig altan med en makalös utsikt mot Sonfjället. Visning kan ske söndagar mellan byterna. Varmt välkommen att höra av er med era frågor eller boka in en visning för ert kommande boende i härliga Björnrike.

Björnrike Blästervallsvägen 40A, Björnrike, Härjedalens kommun

Björnrike Blästervallsvägen 40A

Lägenhet
Björnrike, Härjedalens kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vemdalen
2 600 000 kr
70 m²
3 rum
vån 1/3
3 897 kr/mån
37 143 kr/m²

Här har du chansen att köpa en lägenhet med otroligt bra läge precis nedanför populära Björnvallen i Björnrike! Härifrån behöver du inte ta bilen till skidbacken, slalombackarna har du alldeles runt knuten. Riktigt smakfullt och praktiskt inredd lägenhet med många fina detaljer som ger en härlig fjällkänsla. Allrum och kök i öppen planlösning med vacker grå träpanel på väggarna och snyggt kök från Ballingslöv i mörkt grå kulör. Fina golv i ekparkett och trevligt ljusinsläpp. Rymlig altan under tak där du kan njuta i vårsolen efter en dag i pisten. I lägenheten finns även två sovrum, hall, badrum med bastu och ett separat wc-rum. Utanför lägenheten finns ett praktiskt skidförråd. Huset har en mycket snygg exteriör design, limträpanel med svart och grå kulör. Uppvärmning sker med bergvärme, vattenburen golvvärme. Från lägenheten har man både närheten till barnfamiljernas paradis Björnvallen med barnvänliga liftar och backar samt till Grizzly express som är en sittlift som tar dig ända till toppen där du sedan kan välja på flera pister i varierade svårhetsgrader. Björnrike torg och Björnvallen erbjuder dessutom restauranger och Skistars Conceptstore. Här planeras det dessutom för fler butiker och cafeér. Lägenheten är snyggt inredd och inventarier/köksgeråd ingår i köpet. Lägenheten hyrs ut via Skistar. Kontakta oss gärna för att boka visning!

 • Plus
Vemdalsskalet Hovdestigen 9, Vemdalsskalet, Härjedalens kommun

Vemdalsskalet Hovdestigen 9

Lägenhet
Vemdalsskalet, Härjedalens kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vemdalen
2 950 000 kr
54 m²
4 rum
vån 1/2
1 917 kr/mån
54 630 kr/m²

Välkommen till denna lägenhet med ski in - ski outläge bredvid slalombacken Hovde på Vemdalsskalet. Här har man förutom närheten till pisten också gångavstånd till Vemdalsskalets hela utbud av affärer, restauranger och längdskidspår. Boendet inrymmer allrum/kök med stora fönsterpartier, tre sovrum, hall och badrum. Här har man egen parkering och med den närhet som du har till allt så kan du låta bilen stå där under hela din vistelse. Lägenheten säljs med inventarier/köksgeråd. Brf Hovdebyn är en välkänd bostadsrättsförening där många har bott under sin vistelse på Vemdalsskalet. Det fina läget och praktiska planlösningen gör detta till ett mycket attraktivt boende. Lägenheten hyrs ut via Skistar AB under säsongen 23/24, ny ägare övertar uthyrningsavtalet under denna tid och därmed uthyrningsintäkterna efter tillträdet. Kika gärna på vår VR-visning av lägenheten för att få en bild av hur det är att gå runt i rummen och helikoptervyn för att se det fantastiska läget. Varmt välkommen att boka in en visning av lägenheten med oss!

 • Uteplats
Blåhakevägen 1A, Storhogna, Bergs kommun

Blåhakevägen 1A

Lägenhet
Storhogna, Bergs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vemdalen
2 695 000 kr
95,6 m²
5 rum
2 800 kr/mån
28 190 kr/m²

Nu har du möjligheten att förvärva en helt nybyggd lägenhet med stugkänsla i populära Storhogna. I föreningen finns 22 stycken lägenheter fördelat på 11 stycken parhus i söderläge. Lägenheterna består av ett entréplan samt loft. Till respektive lägenhet finns dessutom ett skidförråd och en uteplats, perfekt för soliga vårvinterdagar. Uppvärmning sker genom en frånluftsvärmepump samt vattenburen golvvärme på entréplanet och vattenradiatorer på loftet. På entréplanet möts du av en välkomnande hall med garderober för klädförvaring. Intill hallen finns lägenhetens större badrum som även inkluderar en bastu. Vidare från hallen leds du in till lägenhetens hjärta, storstugan. Här finns alla förutsättningar för umgänge i form av mysiga spelkvällar framför brasan. Köket i storstugan är ett fullt utrustat kök från Marbodal. Taket i allrummet är öppet upp till nock vilket ger en känsla av rymd. På entréplanet finns även tre av lägenhetens fyra sovrum. Rakt fram från hallen leder trappen upp till loftvåningen. På loftet finns ett allrum med utsikt ner till storstugan. Här finns även lägenhetens andra badrum med toalett, tvättställ och dusch. Lägenhetens fjärde sovrum finns här på loftet och rymmer en dubbelsäng om så önskas. Här har du närhet till fina längdskidspår och slalombackar. Storhognas egen utförsåkning har pister som går i blått och rött och är mjukt böljande skidåkning för hela familjen. Vill man ha lite mer utmaning tar man transportliften över till Klövsjö. En bilfärd på ca 15 min tar dig enkelt till Klövsjö eller Vemdalsskalet och du har ca 25 min till Björnrike. Här finns aktiviteter sommar som vinter. Välkommen att kontakta oss för att boka visning! Obs! Interiörbilderna i annonsen är fotade i likvärdig lägenhet men som är spegelvänd.

 • Plus
 • Uteplats
Björnrike Rönnstigen 1, Björnrike, Härjedalens kommun

Björnrike Rönnstigen 1

Lägenhet
Björnrike, Härjedalens kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vemdalen
125 000 kr
57 m²
4 rum
567 kr/mån
2 193 kr/m²

Denna pärla hittar du högt beläget i Björnrikes skidområde med ca 150 m till backen med utsikt mot fjäll och närliggande natur. Du betalar en årsavgift på 6800kr (för år 2023). Andelshuset har väldigt förmånligt vecka 5 + 43 som fasta veckor varje år samt två rullande veckor varje år och för 2024 är det vecka 41 + 42. Stugan inrymmer hall, tre sovrum, badrum med bastu samt allrum och kök i öppen planlösning med direkt anslutning till en altan. Vid ingången finns även ett praktiskt förråd. Du har närhet till skidspår och diverse service ställen, såsom ICA, Skistarshop och restauranger. Till Vemdalsskalet har du en ca 20 min bilfärd och till Storhogna och Klövsjö ca 40 min.

Vemdalsskalet Ravinslingan 8, Vemdalsskalet, Härjedalens kommun

Vemdalsskalet Ravinslingan 8

Fritidshus
Vemdalsskalet, Härjedalens kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vemdalen
350 000 kr
90 + 40 m²
4 rum
246 m² tomt

På ett av Vemdalsskalets attraktiva lägen finner du denna ideella andel i en nedervåning som väntar på en ny ägare. Du kan smidigt ta dig till liftsystemet i området och spårcentralen för längdskidåkning ligger på gångavstånd. Med endast en årskostnad om 6 000:- per period nyttjar man 5 veckor under andelsperioden som omfattar tiden from v40 - v39. Veckor för denna period är 46 (år 2023), 3, 13, 21 & 36. Det finns möjlighet att hyra ut andelen när ni ej nyttjar den själv. Från fastigheten har du både närhet till skidbacken som Skalets centrum som erbjuder restauranger, café, inredningsbutik, skidshop, gym, ICA & frisör. Stadgar och valomgångsschema hittar du i denna annons för att enkelt ladda ner hem till din egen dator eller padda under fliken dokument. Denna andel har nummer 5 och valschemat utläser du från vänster till höger. Vemdalsskalet tillhör en av Sveriges äldsta skidområden. Med de senaste vintrarnas satsningar är det nu en toppmodern och supereffektiv skidcirkus med totalt fyra expressliftar på två fjäll. Barnen har sin egen skid- och lekcirkus vid foten av fjället. Med snälla backar, rullband och lätthanterliga knappliftar. Där finns också Skalets torg med lägenheter, hotell, skidshop med uthyrning, restauranger, gästservice, läkarmottagning, naprapat, gym, café frisör, inrednings- och friluftsbutik. Strax intill ligger spårcentralen som tar dig ut i maskinpreparerade spår för klassiskt och skate (2.5, 5, 7.5, 10 km) samt förbindelsespår till både Björnrike, Storhogna och Klövsjö. Härifrån utgår också rösade leder och vesselturer upp på fjället till våffelserveringen Jaktstugan. Någon kilometer bort, med fjället som granne, ligger Vargen, Strömfjällsdalen och Ripfjället. Och längst ner i skidsystemet, i söderläge, finns Skalspasset med lägenhetshotell, restauranger och skiduthyrning. Här har också allt boende ski in/ski out. Mittemot Passet ligger stugområdet Klockarfjället.

Fjällvägen 10, Vemdalen, Härjedalens kommun
 • Fre 1 mar kl 13:00

Fjällvägen 10

Villa
Vemdalen, Härjedalens kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vemdalen
4 150 000 kr
178 + 101 m²
6 rum
2 140 m² tomt

Unikt tillfälle att förvärva detta otroligt vackra timmerhus i Vemdalen. Det rymliga huset har en otroligt härlig känsla även interiört med bland annat fyra eldstäder varav en otroligt vacker kakelugn, rustika trägolv, hög takhöjd och stora höga fönster i gammaldags stil. I huset finns vardagsrum, kök, matsal, fyra sovrum, två badrum, en lyxig relaxavdelning, tvättstuga och gott om plats för förvaring i den stora källaren. Ett härligt inglasat uterum och altan pryder husets ena sida. På tomten finns även en nybyggd carport med praktiskt förråd bakom. Centralt läge med närhet till skola, mataffär, restaurang, längdskidspår, gym mm. Besiktning och energideklaration ligger under dokument på vår hemsida. Välkommen att kontakta oss för att boka tid för visning!

 • Plus
Adolf Hallgrens väg södra 2A, Vemdalsskalet, Härjedalens kommun

Adolf Hallgrens väg södra 2A

Fritidshus
Vemdalsskalet, Härjedalens kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vemdalen
3 190 000 kr
100 m²
6 rum
2 700 kr/mån

Nu har du möjlighet att förverkliga din stugdröm fast i bostadsrättsformat på Klockarfjället, Vemdalsskalet. Bostaden erbjuder många bekvämligheter såsom bastu, öppen spis, generösa sällskapsytor, stor altan i sydväst med milsvid utsikt, skidförråd och stor parkering med plats för 3-4 bilar. Blivande köpare blir en del av bostadsrättsföreningen Klockarfjällets Fritidsby som består av 9 stycken stuglägenheter. Föreningen är lågt belånad och har därmed en låg månadsavgift. Denna stuglägenhet är fördelad på 2 plan och inrymmer hela 4 sovrum, badrum, toalett, 2 allrum och kök. På Klockarfjället har du nära till skidåkning både utförs och på längden. Från bostaden har du gångavstånd till slalombacke och längdspår med skidväg tillbaka. Skoterled finns också i anslutning till bostaden och det är möjligt att åka skoter direkt från uppfarten. Klockarfjället tillhör Vemdalsskalet där både mataffär och restauranger finns. Vemdalsskalet erbjuder dessutom fina längdspår och milsvis av magisk skoteråkning. Stugan ligger för närvarande under uthyrningsavtal med Skistar. Varmt välkommen att kontakta oss för att boka din visning!

 • Uteplats

Visar 1 - 25 av 30