Bohult Bunnerön 1

Gränna, Jönköpings kommun Se på karta

4 175 000 kr

5 000 000 kr -17 %
Bostadstyp
Fritidshus
Upplåtelseform
Äganderätt
Tomtarea
6,3 ha
Uteplats
Ja
Byggår
1940

Om du skulle fråga tio personer om var de helst skulle vilja ha sitt drömställe är det inte helt troligt att du skulle få svaret: På en egen ö! Kanske för att det är svårt att relatera till. Vem känner ens någon som har en egen ö?
Nu har du chansen att förvärva denna idyll. Vackra sjön Bunn med trolska miljöer som inspirerar och inbjuder till rekreation och avkoppling. Att dessutom kunna koppla av på sin alldeles egna ö känns extra priviligierat. Med fiskerätt och eget vatten på ca 6 hektar, vilket inkluderar både fiske och kräftfiske.
Från ön tar du dig till land, med båt ca 5-10 min och närheten till både Gränna och Jönköping gör att du också med lätthet kan välja både lugnet och stadslivet.

Detta är en plats där du kan njuta av när de fösta vårblommorna sticker upp, till löven färgas brandgula i naturen. Den delvis bergsbeklädda naturtomten kräver minimalt med skötsel så du kan ägna all din fritid åt att njuta av tystnaden och den omgivande naturen från någon av uteplatserna eller altanerna.
Det är lätt att förstå att John Bauer hämtat mycket av sin inspiration till sina mästerverk från denna vackra trakt.

Tre små charmiga stugor finns här på ön. En plats för både familj och vänner att träffas och trivas.
Magiska solnedgångar, ja du väljer själv om du vill sitta på din altan, eller kanske på egna berghällen på bortesta ön Måseskär eller på någon av standremsorna runt ön och njuta av de alltid föränderliga skådespelen. Den delvis bergiga naturtomten kräver minimalt med skötsel så du kan ägna all din fritid åt båt, fiske och sköna bad.

Fastigheten består av ca 1370 kvm mark och ca 61130 kvm vatten.

Välkomna till ditt eget paradis!

Läs mer hos mäklaren
Fastighetsbyrån Jönköping

Kontakta mäklaren

Anders Lagerquist

Fastighetsbyrån Jönköping
Mäklare Anders Lagerquist, Fastighetsbyrån Jönköping
070-816 18 64