Mäklare Anders Lagerquist

Anders Lagerquist

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Ängsgatan 30, Mullsjö, Mullsjö kommun
  • Budgivning med BankID pågår
Ängsgatan 30, Mullsjö, Mullsjö kommun, bild 2
Ängsgatan 30, Mullsjö, Mullsjö kommun, bild 3

Ängsgatan 30

Villa
Mullsjö, Mullsjö kommun
Fastighetsbyrån Habo

2 095 000 kr

130 m²

5 rum

1 172 m² tomt

Härligt hus med ett öppet läge i lugnt villa område. I huset samsas 5 rok varav 4 sovrum tillsammans med ett badrum, wc och en hel källare. Bekvämt boende med allt fördelat i två plan som karakteriseras av en varmt känsla. Ett boende som ger gott om plats för familjen med trivsamma ytor i genomgående bra skick. Den öppna sällskapsytan fungerar som "hjärtat" i huset med både kök och vardagsrum i öppen lösning. Här finns också en eldstad att njuta av året runt. Genomtänkt planlösning med smakfulla materialval och smarta lösningar som gör det lätt att trivas. Härlig och välskött trädgård runt huset med staket. Skyddad baksida med soligt läge och en stor gräsmatta för bollspel eller studsmatta. Här finns också en oas med stort trädäck där du kan njuta av underbara kvällar med gott om plats för både släkt och vänner. När det lite svalare kan du krypa in det rymliga och ljusa uterummet. För den med gröna fingrar finns det en härlig trädgård med allt som du kan önska och med ett "orangeri" som pricken över i´et. På tomten finns också ett garage med biluppställningsplats framför. Välkommen på visning!

  • Premium
  • Uteplats
Järnvägsgatan 30, Mullsjö, Mullsjö kommun

Järnvägsgatan 30

Övrigt
Mullsjö, Mullsjö kommun
Fastighetsbyrån Habo

1 400 000 kr

321 m²

1 610 m² tomt

Med ett centralt läge i Mullsjö finns nu chansen att förvärva denna industrienhet med stora lagerytor, kontorsdel och uthyrbar lägenhet. Perfekt för den mindre verksamheten eller de som söker stora förvaringsutrymmen. Bra kommunikationsmöjligheter både till Habo, Jönköping och även Falköping. Fastighetsägaren avser sälja fastigheten med tillhörande inventarier och lager. Mer information kommer, skicka gärna in en intresseanmälan redan nu!

Del av Jära 1:4, Bottnaryd, Jönköpings kommun

Del av Jära 1:4

Tomt
Bottnaryd, Jönköpings kommun
Fastighetsbyrån Jönköping

500 000 kr

Äntligen! Vill du bygga nytt med lantligt läge läge nära Jönköping? Då har du hittat rätt! Här finns en tomt med många möjligheter att bygga ditt eget drömhus. Fint läge på plan tomt i naturskönt område med ca 20 min till Jönköping. Förhandsbesked angående bygglov gäller tom augusti 2023.

Tinghalla 5, Mullsjö, Mullsjö kommun
  • Budgivning med BankID pågår
Tinghalla 5, Mullsjö, Mullsjö kommun, bild 2
Tinghalla 5, Mullsjö, Mullsjö kommun, bild 3

Tinghalla 5

Fritidshus
Mullsjö, Mullsjö kommun
Fastighetsbyrån Habo

1 495 000 kr

150 m²

4 rum

2 705 m² tomt

Nu finns chansen att förvärva en naturnära och charmig sommarstuga belägen strax utanför Mullsjö. Huset erbjuder 150 kvm uppdelat på två plan och används i dagsläget som sommarstuga men går också att göra om till permanentbostad. På övre plan finns dubbla vardagsrum samt kök med generös takhöjd, öppet till nock. Samt ett sovrum och en stor balkong med vackra vyer. På nedre plan finns två rum och ett badrum med dusch. En stor och lummig trädgård om hela 2705 kvadratmeter omringar huset.

  • Premium
  • Balkong
Gärdesgatan 20, Norrahammar , Jönköpings kommun

Gärdesgatan 20

Villa
Norrahammar , Jönköpings kommun
Fastighetsbyrån Jönköping

3 250 000 kr

146 m²

6 rum

1 060 m² tomt

Välkommen till denna rymliga villa med sitt soliga läge i Norrahammar. Huset är gediget, charmigt och har stor potential. Planlösningen på entréplan erbjuder hall, wc, sovrum, vardagsrum samt utbyggnad. Den sociala delen består av vardagsrum samt kök med utrymme för matplats och har en öppning för matsal i fil. Tillbyggnaden har ett fint arbetsrum samt wc och tvättstuga. Ifrån tillbyggnaden finns en utgång till den soldränkta terrassen. Ta med en kaffe ut i solen och njut av dagarna i lugnet. Tillsammans med härlig ostörd trädgård på baksidan och många möjligheter att sätta sin egen stil på insidan är detta en villa värd att satsa på. Tomten grönskar fint under sommarhalvåret och är lättskött med överlag plan gräsyta och träd. Asfalterad uppfart leder till garage med extra förrådsutrymme. Här finns även gott om lagringsplats i källaren. Villan har en underbar atmosfär och ger en harmonisk känsla. Här blandas äldre charm i harmoni med dina egna lösningar. Lite extra kärlek till huset kommer ge ett modernt stabilt hus att leva och bo i många år. Läget är det bästa tänkbara, och här erbjuds ett lugnt och avskilt boende mitt emellan innerstadens puls och Norrahammars harmoni. Kvarteret är barnvänligt, och på kort gångavstånd finns både butiker, mark, sjö och skolor. Här bor du fantastiskt utan störningar tack vare den inhägnade trädgården som gör omgivningen fridfull och harmonisk. Välkommen hem!

  • Balkong
  • Uteplats
Tunnerstad Solängen 5, Visingsö, Jönköpings kommun

Tunnerstad Solängen 5

Tomt
Visingsö, Jönköpings kommun
Fastighetsbyrån Jönköping

700 000 kr

1 618 m² tomt

Nu saluförs 2 två tomter bredvid varann på denna charmiga plats i dubbel bemärkelse. Både Visingsö i sig är ju en pärla i Vättern och läget på ön är även det en fantastiskt läge med utsikt över Vättern och dess magiska solnedgångar i västerläge. Nu är det dags att förverkliga din dröm om att bo på en ö omgiven av vatten och vacker miljö. Kanske vill du bo permanent eller är det en sommarstuga som du kan nyttja när du vill året om? Då har du möjlighet här! Positivt förhandsbesked på bygglov finns. För mer information och visning kontakta mäklaren.

Björkängsvägen 39, Mullsjö, Mullsjö kommun

Björkängsvägen 39

Tomt
Mullsjö, Mullsjö kommun
Fastighetsbyrån Habo

695 000 kr

2 414 m² tomt

Som vi har väntat! Nu finns chansen att förvärva en mycket centralt belägen tomt på Björkängsvägen i Mullsjö. Möjlighet att bygga ert egna drömhus och forma det precis som ni vill. I dagsläget är tomten lummig med flertalet vackra träd. Här kan man såklart själv välja vilka träd man vill behålla och vilka man vill göra papper utav. Tomten ligger lite på höjden och sluttar mot söder vilket erbjuder fina vyer och perfekt solläge! Här finns alla möjligheter för en trivsam tomt i ett trevligt och lugnt villaområde med närhet till natur, Mullsjö centrum och kommunikationer. Smidigt att ansluta kommunalt vatten och avlopp, el och fiber. (Kostnaden står köparen för).

  • Plus

Visar alla 7