Trudavägen 154-94

Näsum, Bromölla Boosta bostaden
Karta & restider

1 425 000 kr
FritidshusFritidshus

Det är förståeligt om du känner en viss tvekan att fortsätta följa vägen som leder genom grannens gård. Men du är faktiskt helt rätt. För att komma till sommarhuset med egen brygga ska du passera gården och fortsätta ner på den kuperade lilla grusvägen. När du väl är framme kommer du känna igen stugan som ligger alldeles nere vid sjöns strandkant. Det är lugnt och tyst här. Avskärmat från världen men trots lugnet går det utmärkt att pendla runtom i Skåne. Kristianstad når du på ca 45 minuter. Från Kristianstad kan du ta dig vidare med flyg eller tåg. Antingen inrikes eller utrikes. Brofästet utanför Malmö når du på mindre än 2 timmar. Köpenhamn och Helsingör ligger ca 2,5 timmar från sommarhuset.

Vi erbjuder ett skånskt sommarhus på gränsen till Blekinge i rofylld och harmonisk miljö. Här finns en ljus och bekväm bostad med plats för både familj och gäster. Ett skolboksexempel på skånsk 1960-tals tradition och byggnadskonst med harmonisk symmetri och väl balanserade proportioner. Ägarna har under sin långa tid här underhållit bostaden väl. Nu är det upp till nästa ägare att kanske modernisera och förvalta detta unika läge. Kanske lägga till en egen byggsten i husets historia - eller luta sig tillbaka i den trygga vetskapen att livet här kan vara precis så kravlöst som man själv önskar. Man får dessutom vara ifred så mycket man själv vill. Läget är avskilt och ostört utan att vara ödsligt. Det finns grannar just utom synhåll.

Den lättillgängliga naturen har varit en ynnest. Det går att bada i sjön men de nuvarande ägarna har mest njutit på bryggan och då och då tagit en roddtur i sjön. Roddbåten äger man tillsammans med grannen och säljarna överlåter mer än gärna sin halva till den nya köparen. Friluftsmänniskor och fågelskådare trivs i dessa omgivningar, liksom bär- och svampplockare.

Läs mer hos mäklaren
Bostadstyp
Fritidshus
Boarea
65 m²
Tomtarea
1 667 m² tomt
Antal rum
2 rum
Driftkostnad
9 114 kr/år
Byggår
1968
Räkna på boendet
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Bromölla

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Trudavägen 154-94 och skaffa lånelöfte nu.

Pris
1 425 000 kr
Driftkostnad
9 114 kr/år

NYHET: Som säljare kan du få bättre koll på din försäljning!

Gå till Säljkollen för att få mer information om hur det går för din annons.

Statistik

12 174
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 109 dagar sedan, den 6 juli 2018. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.
illustration_step9
Jämför själv med slutpriser på andra fritidshus som sålts.

Liknande bostäder till salu

Guider & Tips