Frubolsvägen 14

Norrtälje Se på karta

795 000 kr

Bostadstyp
Fritidshus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
2 rum
Boarea
45 m²
Tomtarea
2 073 m²
Byggår
1962
Driftkostnad
12 100 kr/år

Välkommen till ett lugnt och naturskönt fritidshusområde med fin badsjö i närområdet. Plan lättskött natur och trädgårdstomt med gräsmatta. Fastigheten har två hus i gott skick med en totalyta om 77 kvm.
Hus 1 om 44 kvm är inrett med storstuga och kök i öppen planlösning. Köket har moderna vitvaror bra arbetsytor/barhäng. Centralt placerad gjutgärnskamin sprider behaglig värme i huset. Ett sovrum med plats för två sängar. Stor altan i soligt söderläge. Hus 2 om 32 kvm är inrett med ett gästrum samt stort förråd och ett badrum med duschhörna och toppmatad tvättmaskin samt ingång till förrådsdel. På hörnet av huset finns ingång till torrwc med separett. På tomten finns även två förrådsbodar för trädgårdsredskap.

I närområdet har du Gottröra macken där du kan tanka och handla basvaror. Inom 25 mins bilfärd finns bra närservice i Almunge och Rimbo. Till Uppsala är det ca 4 mil och till Stockholm är det ca 7 mil. För den golfintresserade finns Johannesbergs Golfkubb samt Grönlunds Golfklubb inom ca 15 minuters bilfärd.

Välkommen till ett litet smultronställe i vackra Roslagen!

Läs mer hos mäklaren
Mäklarhuset Norrtälje