Mäklare Maria Englund

Maria Englund

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Lugnet 13, Lugnet, Norrtälje kommun
  • Idag kl 13:00

Lugnet 13

Villa
Lugnet, Norrtälje kommun
Mäklarhuset Norrtälje

4 595 000 kr

192 m²

7 rum

3 815 m² tomt

Välkommen till en stor familjevilla i mycket gott skick med fem sovrum och två stora sällskapsrum samt rymligt kök med modern inredning. Två badrum varav ett med ingång till bastu. Stor trädäckad altan delvis under tak i insynsskyddat läge. Vacker solbelyst trädgård och naturtomt delvis inhägnat av nytt staket. Växthus och inhägnat trädgårdsland. Stort dubbelgarage om ca 70 kvm med vind och förrådsutrymmen. Stor uppfart med plats för 4-6 bilar. Området bjuder på fina strövområden med möjlighet att plocka bär och svamp. Lugnet är ett område med villor lantligt beläget endast 4 km från Rimbo centrum med busstation och ett bra utbud på affärer och allmän samhällsservice. Busshållplats finns inom 300m från huset med bl.a buss som går direkt till Stockholm, 639:an till Tekniska Högskolan, utan byte. I Rimbo finns förskola och grundskolor samt sport och ishall. Rimbo har ett utmärkt pendlingsläge till Stockholm 55 km, Uppsala 50 km, Arlanda 35 km och Norrtälje 25 km.

  • Plus
Byängsvägen 70, Hammarskogen, Norrtälje kommun
  • Idag kl 14:45

Byängsvägen 70

Fritidshus
Hammarskogen, Norrtälje kommun
Mäklarhuset Norrtälje

1 295 000 kr

47 m²

3 rum

2 696 m² tomt

Välkommen till ett fridfullt beläget fritidshus på stor tomt med gräsytor som passar för lek och bollspel. Huset är trivsamt inrett med genomgående ljusa materialval. Mysigt allrum med plats för det stora middagssällskapet eller soffhäng framför eldstaden. Arbetskök med moderna vitvaror. Två sovrum och ett renoverat badrum med vattenwc. Från allrummet når man den trädäckade altanen varav den äldre delen är under tak och den nya delen är under bar himmel och här avnjutes sommarens vackra solnedgångar. Rymligt gästhus som är inrett med ett sovrum och ett stort allrum med plats för sängar. Här finns köksskåp och diskbänk med indraget sommarvatten. Tomten erbjuder även en redskapsbod samt ett dass. Plan gräsmatta och berg i dagen samt mormorsrabatter och bärbuskar, rabarber och nyplanterade fläder och päronträd. Fastigheten är ogenerat belägen på återvändsväg. Området har god tillgång på vildhallon, blåbär, lingon och kantareller. Hammarskogen som är ett fritidshusområde med båt och badplats är beläget ca 1 km fågelvägen från Byängsvägen 70. Det finns flera promenad- och joggingslingor i skogen och en vacker skogsväg om ca 3 km leder till badplatsen vid Hammarskogen. Gillar man att vandra längre sträckor så är det nära till Vikingaleden, som ansluter till Roslagsleden. Häverö/Hammarskogen ligger ca 5 mil norr om Norrtälje och ca 15 km från Hallstavik. Med bil tar det ca 25 minuter till Hallstavik som erbjuder ett bra serviceutbud i form av butiker och restauranger, skolor och förskolor, vårdcentral och ett superhärligt tempererat utomhusbad. Hallstavik har bra bussförbindelser till Uppsala och Norrtälje. Inom 15 minuters bilfärd finner ni mysiga Grisslehamn med fint spahotell samt populära Eckerölinjen till Åland. Om ni söker ett fritidshus med avskildhet och njutbara solnedgångar i vacker Roslagsmiljö då har ni chansen att förverkliga den drömmen, välkomna på visning av Byängsvägen 70.

  • Plus
Söderby Gårdsväg 8 B, Rånäs, Norrtälje kommun
  • Idag kl 11:30

Söderby Gårdsväg 8 B

Radhus
Rånäs, Norrtälje kommun
Mäklarhuset Norrtälje

950 000 kr

112 m²

4 rum

6 250 kr/mån
8 482 kr/m²

Välkommen till ett välbeläget BRF-parhus i vackra Rånäs med nyttjanderätt till stor insynsskyddad tomt i söder med vacker vy över ängs/åkermark i soligt söderläge. Nuvarande ägare har stort intresse för odling och planerat tomten med ett växthus för tomat och gurkodling. Ett flertal odlingslådor med jordgubbar/potatis/dill/blommor/krusbärsbuske, svartvinbärsbuskar, hallonbuskar mm. Om intresse finns så kan ett hönshus med fyra höns som ger rikligt med ägg övertas. Här finns även en lekstuga, sandlåda och ett rymligt förråd med hyllplan och rejäl takhöjd. Husets entréplan är inrett med ett rymligt kök och ett trevligt vardagsrum med braskamin samt utgång till insynsskyddad uteplats med pergola. Badrum och tvättstuga med utgång till trädgården. Övre plan har tre sovrum varav ett är nyrenoverat. Klädkammare samt ett oinrett badrum. Söderby Gårdsväg är en trygg och lugn gata för barn. Rånäs är en trevlig liten by på landet med skola från förskoleklass till 6:an. Natursköna omgivningar för vandring och bär/svampplockning samt badplatsen vid Gavel-Långsjön med strand och badbrygga samt badflotte. Vackra Rånäs slott vid Skedvikens strand är ett välkänt konferenshotell mitt i byn. Avstånd till Rimbo är ca 13 km, Norrtälje ca 30 km, Uppsala ca 50 km och Stockholm ca 70 km. Det finns busskommunikationer från Rånäs till Rimbo. Bra turtäthet med buss mellan Rimbo och Stockholm och direktbussar till Uppsala från Rimbo. Missa inte chansen att förverkliga drömmen om ett lantligt bekvämt boende i vacker kulturbygd!

  • Plus
Roslagsgatan 27, Centralt Norrtälje, Norrtälje kommun

Roslagsgatan 27

Lägenhet
Centralt Norrtälje, Norrtälje kommun
Mäklarhuset Norrtälje

2 345 000 kr

66 m²

2 rum

4 237 kr/mån
35 530 kr/m²

Brf Sparven på Roslagsgatan 27 utsågs av Arkitektupproret till Sveriges vackraste nyproduktion 2018. I det unika huset på Roslagsgatan med sina spröjsade fönster, bandtäckta plåttak och det vackra tornet i hörnet är Brf Sparven som nyproduktion något utöver det vanliga. Huset är byggt i vinkel med parkeringsgarage och en lummig innergård i soligt sydvästläge. Från balkongen överblickar man såväl den angränsande trädbevuxna lummiga backen upp mot Norra berget, som den egna bostadsgården i eftermiddags - och kvällssol Lägenheten erbjuder ett stort vardagsrum med utgång till den väl tilltagna balkongen i soligt sydvästläge mot den lugna innergården. Stilsäkert Ballingslövskök med genomgående vitvaror från Siemens. Ett stort sovrum med fönster mot gården samt ingång till extra rymlig klädkammare. Entréhall med inbygd garderobslösning med skjutbara dörrar varav en med spegelglas. Helkaklat badrum med dusch och tvättbänk med TT och TM. Utanför porten finns möjligheterna för ett rikt liv, oavsett om du föredrar stadsliv eller natur. Hela Norrtälje stadskärna, med sitt utbud av handel och restauranger, ligger inom bara några minuters gångavstånd nedför Roslagsgatan. Här kan ni äta god mat, besöka butiker eller bara promenera längs smågatorna till Societetsparken. Ni når även busstationen med täta avgångar till bl.a. Stockholm, Uppsala eller ut i skärgården. I Sparven bor ni i ett lugnt och trivsamt område med närheten till vad ni än önskar.

  • Hiss
Magnoliavägen 6, Rö, Norrtälje kommun

Magnoliavägen 6

Villa
Rö, Norrtälje kommun
Mäklarhuset Norrtälje

3 295 000 kr

159 m²

5 rum

4 600 m² tomt

Välkommen till en fastighet med anor från 1800-talets slut med sjöglimt av Rösjön. Stor tomt delvis inramad av syrenhäck samt ängsmark. Huset är ursprungligen från 1890 med en tillbyggnad från 1970-talet. Huset välkomnar med en stor entréhall med vitmålad furutrappa till övervåningen. Två stora sällskapsrum som kan omdisponeras till fler sovrum om så önskas. Kök med gott om skåpförvaring och två sovrum samt stort badrum och gästwc. Huset har ett flertal vedspisar som ej är brukbart skick samt en ej inmonterad braskamin. Invändigt renoveringsbehov föreligger. Under del av huset finns källare med varmvattenberedare och hydrofor samt snickarbänk och hyllförvaring. Trädäckad uteplats invid husets entré. Tomten som omger huset är högre beläget än ängsmarken vid infart till fastigheten. Två uteboxar som nuvarande ägare har nyttjat för hästar. Fungerar även som förråd eller garage med carport. Här bor ni på landet med suveräna pendlingsmöjligheter till närliggande centralorter samt Stockholm och Uppsala inom 6 mils avstånd. Pendlarparkering vid Roslagstoppet endast 9 km från Magnoliavägen och busshållplats finns endast 100 m från fastigheten.

Visar alla 5