Renspåret 15

Nyköping Se på karta

875 000 kr

Visa bud Budgivning pågår
Bostadstyp
Fritidshus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
2 rum
Boarea
20 m²
Biarea
20 m²
Tomtarea
2 131 m²
Driftkostnad
15 783 kr/år

Ta chansen och planera för framtida somrar, ett mysigt sommarboende finns nu till salu.
Välkommen till detta mysiga fritidshus i trevliga området Kisäng utanför Stigtomta. Stor och grönskande tomt och tillgång till båtplats och bad. Huvudbyggnaden innehåller allrum och ett nytt snyggt kök samt ett mysigt sovrum. Den fina friggeboden på tomten är fint ordnad med extra sovplatser. Uthus med mulltoa och förrådsbodar finns också. Kommunalt sommarvatten och en egen önskebrunn för trädgårdsbevattning sommartid.

I Kisäng bor du ett stenkast ifrån sjön Långhalsen där det finns gott om gös samt kräftor. I skogen, som ligger alldeles intill tomten frodas både svamp och bär.

Kisäng ligger dessutom endast 1,5 mil från Nyköping med uteliv, restauranger och shopping. Från huset har du ett stenkast till sjön Långhalsen med utmärkt bad, båtplats och fiske, där både förtur till båtplats vid brygga och fiskerätt ingår i den välskötta samfälligheten. Samfälligheten ansvarar även för vägar, grönområden och vatten. Kostnad för båtplats är 400 kr/år. Bastu finns att hyra intill sjön för samfällighetens medlemmar.

Nästa sommar är vi i stugan.

Välkommen hem!

Läs mer hos mäklaren
SkandiaMäklarna Nyköping/Oxelösund