Kvickstorp Stugby 5

Åtvidaberg Karta & restider

1 295 000 kr
FritidshusFritidshus

Ombonat och charmigt hus för er som söker ett boende med permanent standard eller som sommarnöje. Ca 30 min från Linköping är denna idyll belägen i underbar naturmiljö med möjlighet till bad- och båtbrygga i Fallsjön. Från bostaden som uppfördes 2007 har man vackra vyer över såväl sjö som ängsmarker. Här bor ni i ett välskött hus på härlig trädgård om ca 1000 kvm med ett generöst altandäck i vinkel som följer solens alla timmar. Takbelagd altan med nybyggt trädäck, fin utsikt över sjön.

Detta fantastiska boende är beläget i ett trivsamt och idylliskt område ca 5 km söder om Åtvidaberg. Bostaden ramas in av underbara omgivningar som slättlandskap och omtyckta Fallsjön. Med fastigheten följer bad- och båtbrygga och för den som är intresserad av fiske ges möjligheten att fiska gös, gädda och abborre mm. Miljön runt om är något utöver det vanliga och erbjuder ett liv nära natur och underbar rekreation året om. Stor och lättskött tomt med fina utrymmen för soliga grillkvällar genom den generösa altanen som sträcker sig runt halva huset. Vidare finner ni ett uterum med fin utsikt över sjön där man gärna förlänger den varma årstiden och skådar de vackra solnedgångarna. Utöver detta en redskapsbod (ca 15 kvm) som även kan nyttjas som gäststuga. Här bor ni ca 5 minuter från samtliga nödvändigheter i Åtvidaberg såsom välsorterade matbutiker och annan tänkbar service.

Boningshuset är väl genomtänkt med stora sociala sällskapsytor, två bra sovrum, badrum och kök. Den genomgående utformningen skapar ett behagligt flöde med fina ljusinsläpp från två soliga väderstreck. Rymd och luftighet kännetecknas av den öppna planlösningen från kök till vardagsrum.

Kvickstorp stugby är ett utmärkt val för lilla barnfamiljen som söker ett eget och bekvämt fritidsboende eller för familjen som söker ett rogivande boende året om.

Läs mer hos mäklaren
Bostadstyp
Fritidshus
Upplåtelseform
Äganderätt
Boarea
50 m²
Tomtarea
1 182 m² tomt
Antal rum
3 rum
Driftkostnad
13 000 kr/år
Byggår
2007
Räkna på boendet

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Kvickstorp Stugby 5 och skaffa lånelöfte nu.

Pris
1 295 000 kr
Driftkostnad
13 000 kr/år

Billigare och bättre boende

NYHET: Som säljare kan du få bättre koll på din försäljning!

Gå till Säljkollen för att få mer information om hur det går för din annons.

Statistik

3 708
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 13 dagar sedan, den 11 maj 2019. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.
illustration_step9
Jämför själv med slutpriser på andra fritidshus som sålts.

Guider & Tips