Fastighetsbyrån Linköping

Fastighetsbyrån Linköping

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Ingvastebo Duvemåla 1, Landet Nykil, Linköpings kommun

Ingvastebo Duvemåla 1

Villa
Landet Nykil, Linköpings kommun
Fastighetsbyrån Linköping

1 995 000 kr

95 m²

4 rum

1 975 m² tomt

Om ni letar efter ett rofyllt boende har ni hittat rätt nu när detta fina boende är till salu! På fastigheten är också byggnad som fram tills nyligen har används för cateringverksamhet med ytor för bl a beredning, rökrum och kylrum. Stor härlig tomt om nästan 2 000 kvm 12 km söder om Skeda Udde. Huset har dubbla uppvärmningssystem genom värmepump eller ved så man kan välja efter behov och ekonomi. Bra och praktisk planlösning med fräsch känsla där kök ligger öppet mot matrum och intilliggande allrum alternativt sovrum som båda renoverades 2021. Centralt i huset är entrén med halvtrappa upp till helkaklat badrum och vidare vardagsrum som ger plats till soffgrupp samt en rymlig klädkammare. I husets tillbyggda del från 2008 hittar vi två större och ljusa sovrum. Vi tar trappen ner till källaren som upplevs ljus och väl underhållen. Här finner vi ett inrett gästrum/kontor, en större tvättstuga som också nyttjas som gym, flera förråd och ett nymålat pannrum. I pannrummet är installerad luft/vatten värmepump men även en vedpanna med tillhörande tre acc tankar. Vi fortsätter ut till den härliga trädgården med större gräsytor och inramad uteplats för mysigt häng vid grillen. Husets fasad målades om 2019 och fiber har installerats. Ingvastebo Kvarn från andra delen av 1800-talet ger en historisk och härlig närmiljö. I trädgården finns planteringar med växter som växlar med årstiderna och i områdena runtom finns möjlighet till fina skogspromenader.

 • Uteplats
Karlebo Granliden 2, Bankekind, Linköpings kommun

Karlebo Granliden 2

Fritidshus
Bankekind, Linköpings kommun
Fastighetsbyrån Linköping

325 000 kr

35 m²

2 rum

1 000 m² tomt

Välkommen till Karlebo Granliden 2 Detta fantastiska fritidshus är belägen i ett trivsamt och idylliskt område ca 20 min från centrala Linköping. Miljön runt om är något utöver det vanliga och erbjuder ett liv nära natur och underbar rekreation året om. Stor och lättskött tomt med underbar grönska och fina utrymmen för soliga grillkvällar på den trevliga altanen under tak. Endast 15min promenad från stugan tar ni er enkelt ner till Svinstadsjön där möjlighet för bad finns. På tomten finns ett boningshus om ca 30 kvm fördelade på kök, storstuga med eldstad samt ett sovrum. Det finns även en redskapsbod samt förbränningstoalett. Sommarvatten finns till huset via en grävd brunn som delas med grannen. Välkommen att kontakta mäklare för mer info!

Snipvägen 16, Berg, Linköpings kommun
Snipvägen 16, Berg, Linköpings kommun, bild 2
Snipvägen 16, Berg, Linköpings kommun, bild 3

Snipvägen 16

Villa
Berg, Linköpings kommun
Fastighetsbyrån Linköping

12 000 000 kr

149 m²

5 rum

1 438 m² tomt

Upptäck din egen privata oas med ett oöverträffat läge utmed Roxens glansiga vatten! Här presenteras en trivsam villa med en fantastisk strandtomt där båda erbjuder en enastående livsstil som många drömmer om. Med en perfekt blandning av komfort och naturskönhet blir detta ditt eget privata reträtt vid stranden. Här kan du vakna upp till ljudet av vågorna och njuta av hisnande solnedgångar varje kväll. Huset är smakfullt inrett och erbjuder generösa utrymmen för både avkoppling och underhållning. Med en trädgård som smälter samman med sanden och det lugnande vattnet kan du njuta av bad- och båtlivet direkt från din egen trädgård. Missa inte chansen att förvärva denna drömfastighet, där ni kan skapa oförglömliga minnen på första parkett. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för visning!

 • Premium
Svinstadsvägen 60, Bankekind, Linköpings kommun
 • Sön 11 jun kl 12:00

Svinstadsvägen 60

Lägenhet
Bankekind, Linköpings kommun
Fastighetsbyrån Linköping

1 895 000 kr

81 m²

3 rum

2 921 kr/mån

23 395 kr/m²

Nu finns möjligheten att förvärva en välplanerad och trivsam markplans bostadsrätt i Bankekind! Med hörnläge om tre rum fördelade på 82 kvm. Till bostaden finns en härlig trädgård att nyttja, som inger huskänsla samt med naturen runt knuten. Rummen disponerad med ett stort och härligt vardagsrum med utgång till uteplatsen som delvis är inbyggd under tak, ett ljust kök med separat tvättstuga, två sovrum, klädkammare samt ett badrum med badkar. Trädgården är välvårdad med rabatter samt tillhörande förråd belägen på gaveln av huset. Här får du en trivsam trädgård som vetter ut mot solsäkert läge. Bostaden är belägen i ett trivsamt och lugnt område lokaliserat i Bankekind. Här bor du med närheten till utmärkta kommunikationer via buss som tar dig vidare in till Linköping. Närhet till livsmedelsaffär via Ekholmens Centrum samt Hjulsbro, skola såväl som förskola, grönområden och golfbana. Varmt välkommen på visning!

 • Plus
 • Uteplats
Björkliden 40, Malmslätt/Björkliden, Linköpings kommun
 • Sön 11 jun kl 14:00

Björkliden 40

Lägenhet
Malmslätt/Björkliden, Linköpings kommun
Fastighetsbyrån Linköping

2 995 000 kr

114 m²

5 rum

6 206 kr/mån

26 272 kr/m²

I hjärtat av Malmslätt på skyddad gata hittar ni detta prydliga och hemtrevliga bostadsrättsparhus med tilltalande attribut så som hörntomt, två fräscha badrum och dubbla uteplatser varav ett är inglasat. Hela parhuset är i gott skick, på entréplan finns bra med umgängesytor medan övre plan är bostadens mer privata del med bland annat tre sovrum. Här välkomnas ni av en stensatt entré och grönskande trädgårdstomt som löper runt husknuten vidare bort mot baksidan av trädgården. Invändigt väntar en rymlig möblerbar hall med tvättstuga till vänster och förvaring i garderob. Lite längre in i hallen har ni access till bostadens ena badrum i delvis helkaklat utförande. Till höger finns köket som låtits renoveras 2016 med vita köksluckor, rostfri maskinell utrustning med helt ny integrerad diskmaskin och spishäll, goda arbetsytor samt god plats för matgrupp. Via hallen nås vardagsrummet med bra plats för diverse möblering och även ett sovrum som idag disponeras till kontor. Direkt access från vardagsrummet till den inglasade och insynsskyddade altanen med infravärme, en perfekt förlängning av de sociala ytorna sommarhalvåret. Här erbjuds stor och rymlig trädgård med fina odlingsmöjligheter och härliga fruktträd samt en platsbyggd pergola och grusad uteplats på gaveln. Tillhörande förråd finns även på baksidan. Garaget ingår i månadsavgiften och följer bostaden. Monterad arbetsbänk och laddbox för elbil finns även i garaget. En trappa upp finns bostadens tre bra sovrum och ett badrum med badkar och takfönster. Praktisk förvaring finns i klädkammaren. Denna bostad ligger i ett barnvänligt område med närhet till förskola, skola, vårdcentral och Kärna centrum med god närservice. Här bor ni fritt och bra med naturen inpå knutarna. Kvarteret har en fin gårdsmiljö uppbyggt kring gårdar med radhuslängor. Goda bussförbindelser till Linköping centrum. Varmt välkomna på visning eller kontakta ansvarig mäklare för mer information!

 • Plus
 • Uteplats
Hejdegatan 3, Hejdegården, Linköpings kommun

Hejdegatan 3

Villa
Hejdegården, Linköpings kommun
Fastighetsbyrån Linköping

13 500 000 kr

290 m²

10 rum

1 089 m² tomt

Det är ingen överdrift när vi säger att villan på Hejdegatan 3 är i en klass helt för sig – fastigheten uppfördes ursprungligen 1921 men byggdes om och utvidgades 1941 till dåvarande koncernchefen på Saab samt hans fru. Villan är ritat av Linköpings mest välrenommerade arkitekt genom tiderna Axel Brunskog och rymmer drygt 400 kvm. Interiören präglas av högkvalitativa detaljarbeten såsom bladguldsförgyllda nischer, takmålningar och specialsnickerier. Huset karaktäriseras av en genomgående mycket hög kvalitet. Planlösningen är väl genomtänkt och inrymmer bland annat matsal, bibliotek och tre öppna spisar. Den fantastiska terrasserade trädgården är anlagd efter italiensk förlaga men har även större rhododendronpartier som ger grönska året runt. Villan är belägen på första parkett vid Stångån utan insyn från gångstråket med endast 7 minuters cykelväg till Stora torget.

 • Balkong
 • Uteplats
Storgården 19, Skäggetorp, Linköpings kommun

Storgården 19

Lägenhet
Skäggetorp, Linköpings kommun
Fastighetsbyrån Linköping

1 195 000 kr

101 m²

4 rum

5 760 kr/mån

11 832 kr/m²

Välkommen till en välplanerad och luftig 4:a med ett ljust hörnläge på Storgården 19! Här erbjuds en lägenhet disponerad på 101kvm på gavel med fönster i tre väderstreck, stora sociala ytor och inglasad balkong. Här välkomnas du in i en öppen entréhall med plats för avhängning och access till klädkammaren med bra förvaring. Köket har goda arbetsytor och förvaring bakom träfärgade luckor och skåp, plats för matbord intill fönsterparti. Idag disponeras ett av sovrummen som matsalsrum vilket enkelt går att återställa till det 3e sovrummet. Stort vardagsrum med bra ljusinsläpp och utgång till den inglasade balkongen med förmiddagssol. Vidare finner ni två rofyllda sovrum, badrum med duschkabin, förvaringsskåp och tvättmöjligheter samt en separat gäst-wc. Föreningen tillhandahåller en månatlig avsättning till reparationsfond. Till denna lägenhet följer en aktuell fond om ca 14.000kr att nyttja för ägaren. Välkommen på visning! Här bor du i en mycket välskött HSB förening med flertalet faciliteter till medlemmarnas förfogande. Här finns bland annat gemensamhetslokal, snickeri, träningslokal, bastu, övernattningsrum samt en biltvätthall för föreningens medlemmar att nyttja. Föreningen har tecknat ett gemensamt elavtal för alla boende i föreningen och producerar även egen el genom solceller på taket. Din egen elförbrukning debiteras i samband med din månadsavgift. För mer information, kontakta ansvarig mäklare!

 • Balkong
Sarvstigen 8, null, Linköpings kommun

Sarvstigen 8

Radhus
Linköpings kommun
Fastighetsbyrån Linköping

2 695 000 kr

86 m²

4 rum

318 m² tomt

Välplanerat funkisradhus för dem med visioner! Vardagsrum med öppen planlösning, upp till 3 meter i takhöjd, öppen spis, stora fönsterpartier ut mot baksidans uteplats i västerläge. Med ytterligare tre sovrum, kök med matplats samt wc/bad/tvätt finner ni här ett väldisponerat enplansboende nära till det mesta!

Ullstämmavägen 210, Ullstämma, Linköpings kommun

Ullstämmavägen 210

Radhus
Ullstämma, Linköpings kommun
Fastighetsbyrån Linköping

2 495 000 kr

126 m²

4 rum

7 328 kr/mån

19 802 kr/m²

Nu presenteras detta charmiga parhus i idylliska Ullstämma! I fyra rum och kök i barnvänliga kvarter bor du bra med närhet till god social service och med naturen runt knuten. Grått och smakfullt inrett kök, två badrum varav det ena med badkar samt tre rofyllda sovrum fördelade på bostadens andra våningsplan. Vardagsrummet är öppet och socialt med direkt access till den trevliga trädgården. Med två uteplatser i olika väderstreck finns möjlighet att njuta av solens strålar både morgon och kväll. Till bostaden finns gott om förrådsutrymmen, både inne i lägenheten samt i direkt anslutning utomhus! Ullstämma som område är lugnt och trivsamt med många grönytor och lekplatser. Närservice med bland annat Ekholmens centrum, vårdcentral, apotek, affärer, bibliotek, pizzeria, skolor och förskola på nära avstånd. Lokmilen och Östgötaleden finns nära, och inte långt ifrån har du även Vidingsjö motionscentrum med löpspår och utegym. Närhet till Hjulsbrobadet med badplats och någon kilometer bort finns också den attraktiva golfbanan Landeryds GK. Dessutom finns belysta cykelbanor samt goda bussförbindelser till centrum och övriga delar av Linköping. Varmt välkommen på visning!

 • Uteplats
Gransbovägen 38, Ljungsbro, Linköpings kommun
 • Sön 11 jun kl 12:30

Gransbovägen 38

Villa
Ljungsbro, Linköpings kommun
Fastighetsbyrån Linköping

3 695 000 kr

117 m²

5 rum

1 261 m² tomt

Trevlig och välskött villa i populära Ljungsbro med bra läge vid kanalen. Med sina totalt 234 kvm finns generösa sällskapsytor och fler sovrum optimalt för den stora familjen. Bra planlösning, öppen spis, rymligt garage och stort trädäck i bra solläge där man sommartid kan skymta båtarna på kanalen.

 • Plus
 • Uteplats
Skogslyckegatan 1F, Johannelund, Linköpings kommun
 • Sön 11 jun kl 13:30

Skogslyckegatan 1F

Lägenhet
Johannelund, Linköpings kommun
Fastighetsbyrån Linköping

1 695 000 kr

73,8 m²

3 rum

3 430 kr/mån

22 967 kr/m²

Välkommen hem till Skogslyckegatan 1F och denna trea om 73,8 kvadratmeter på tredje våningen i hus med hiss. Här blir du en del av den otroligt välskötta bostadsrättsföreningen Munkgården med grönskande innergård, gemensamma grillkvällar och möjlighet till odling i föreningens odlingslotter. Detta är ett hem du inte vill missa! Lägenheten har en trevlig planlösning med genomgående ljusinsläpp och ljusa ytskikt. Via köket nås den inglasade balkongen med utsikt över föreningens lugna innergård. Vardagsrummet är rymligt och bjuder på utsikt över Stångån och grönskan intill. Två sovrum finns, varav det ena har goda förvaringsmöjligheter i en klädkammare. Utöver detta har lägenheten en praktisk hall med kappavhängning samt ett rymligt badrum med dusch och toppmatad tvättmaskin. Här på Skogslyckegatan 1F bor du bekvämt i omtyckta Johannelund. I Johannelunds centrum finns en Ica Supermarketbutik, apotek, bageri, vårdcentral och annan service. Härifrån går det även flera busslinjer som tar dig in till Linköping city med omnejd. Föreningen har utöver en god gemenskap, två tvättstugor, övernattningslägenhet och en gemensamhetslokal. På gården finns även separata gårdshus med förråd varav ett förråd hör till lägenheten. Föreningen har en god ekonomi och lät år 2021 installera solceller på taken, som medlem behöver du därför endast betala för hushållselen. Sammanfattningsvis är detta ett bra och billigt boende för dig som vill bo i en gemytlig förening med bra närservice! Varmt välkommen på visning!

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Plöjaregatan 105, Lilla Mjärdevi, Linköpings kommun
 • Mån 12 jun kl 17:00

Plöjaregatan 105

Lägenhet
Lilla Mjärdevi, Linköpings kommun
Fastighetsbyrån Linköping

1 295 000 kr

77,5 m²

2 rum

4 129 kr/mån

16 710 kr/m²

Varmt välkommen till Plöjaregatan 105 och denna trerummare på markplan i familjära Lambohov. Här disponeras bostaden på hela 77,5 kvm och är belägen på markplan med härlig uteplats där du kan njuta av eftermiddags/kvällssolen. Bostaden är i äldre skick och för dig som vill renovera finns en reparationsfond på ca 11.000kr som följer med bostaden. Interiört möts ni av en öppen entréhall med garderober och avhängningsyta, ett rymligt genomgångskök med bra arbetsytor och naturlig plats för matbord intill fönsterparti. Det rymliga vardagsrummet har fint ljusinsläpp och generösa sällskapsytor med plats för soffgrupp, mediamöbel och matsalsmöbel och dessutom access ut till uteplatsen, både stensatt under tak och stor gräsmatta. Vidare finner ni ett rofyllt sovrum, en separat klädkammare samt ett stort badrum med tvättmöjligheter. Välkommen på visning! Här bor du i en stabil HSB-förening med närhet till flertalet arbetsplatser i Mjärdevi, US och Linköpings universitet. I föreningen finns flertalet föreningsgemensamma faciliteter så som tvättstugor, två gästrum, motionsrum med bastu, ett hobbyrum samt samlingslokal/festlokal där medlemmarna kan ha mindre privata fester. Garage i länga och parkeringsplats finns med separat kö. Bra närservice finns att tillgå i området med bland annat affär, pizzeria, bibliotek, fritidsgård mm. Nära till goda bussförbindelser till både centrum och Universitetssjukhuset. Välkommen på visning eller kontakta ansvarig mäklare för mer information!

 • Plus
 • Uteplats
Kungsbro 22, Berg/vreta Kloster, Linköpings kommun
 • Sön 11 jun kl 11:30

Kungsbro 22

Fritidshus
Berg/vreta Kloster, Linköpings kommun
Fastighetsbyrån Linköping

500 000 kr

35 m²

2 rum

Välkommen till Kungsbro 22 Detta fantastiska fritidshus är belägen i ett trivsamt och idylliskt område ca 20 min från centrala Linköping. Miljön runt om är något utöver det vanliga och erbjuder ett liv nära natur och underbar rekreation året om. Stor och lättskött tomt med underbar grönska och fina utrymmen för soliga grillkvällar på den trevliga altanen. Endast kort promenad från stugan tar ni er enkelt ner till Roxen eller Berg där möjlighet för bad finns. På tomten finns ett boningshus om ca 35 kvm fördelade på kök, storstuga med eldstad samt ett sovrum. Det finns även redskapsbod som går att göra om till extra sovplatser vid behov samt förbränningstoalett. Sommarvatten finns till huset via en borrad brunn. Avloppsanläggning för BDT-vatten. Arrendeavgiften ligger på ca 5750kr per år. Varmt välkommen på visning!

 • Plus
Knivingegatan 28, Ljungsbro, Linköpings kommun

Knivingegatan 28

Radhus
Ljungsbro, Linköpings kommun
Fastighetsbyrån Linköping

3 500 000 kr

125 m²

5 rum

180 m² tomt

I lugnt kvarter finner ni detta barnfamiljära boende på bilfri gata nära Göta kanal! Trevligt boende där bostaden har total renoverats genom kaklade badrum, utbytta fönster, nytt kök. Fin stensättning på entrésidan och altan på baksidan. . Vidbyggt förråd, garage i länga och p-plats. Nära skola, ICA, kommunikation och badbrygga. Er nya adress är belägen i ett trivsamt och omtyckt område 20min utanför Linköping. De lummiga och kuperade miljöerna erbjuder gott om plats för fotbollssparkande och lek. Med gångavstånd till både förskola och skola är detta område perfekt till exempel för barnfamiljen. Vardagens bestyr sköts bekvämt i Ljungsbro centrum, vilket ligger en kort promenad från er nya adress. Boningshuset har en väl genomtänkt planlösning likt skräddarsydd för barnfamiljen. Med tomt samt uteplatser både vid entrén och på bakgården förstärks familjeprofilen. Radhuset har två plan där ytorna är strategiskt fördelade över de olika våningarna med sociala ytor på entréplanet och sovrum på övervåningen. De sociala ytorna är effektivt planerade för såväl vardag som fest genom en tilltänkt planlösning. Den genomgående utformningen skapar ett behagligt flöde med fina ljusinsläpp från två soliga väderstreck. Huset erbjuder goda förvaringsmöjligheter i form av klädkammare samt rymlig groventré. Knivingegatan 28 är ett utmärkt val för familjen som söker ett lugnt område där både radhuset och adressen bjuder på flera plusvärden. Lekplats i området samt garage och flera parkeringsplatser. Här bor ni lummigt och tryggt nära allt som behövs i vardagen. Välkommen att kontakta mäklare för mer info!

Nya Tanneforsvägen 24A, Tannefors/centralt, Linköpings kommun

Nya Tanneforsvägen 24A

Lägenhet
Tannefors/centralt, Linköpings kommun
Fastighetsbyrån Linköping

2 450 000 kr

55,5 m²

2 rum

3 432 kr/mån

44 144 kr/m²

Nu hart du chansen att förvärva en riktigt charmig och fin bostad! Välkommen till Nya Tanneforsvägen 24 A och denna pärla om på två rum och kök fördelat på 55 välplanerade kvm. Topprenoverad bostad i attraktivt och populärt område strax intill strandpromenaden utmed Stångån vilken ringlar sig genom Linköpings stad. Bostaden har flertalet tilltalande kvalitéer och attribut som den rymliga balkongen där du avnjuter eftermiddagssolen, genomgående vacker 3-stavs parkett, den delvis öppna planlösningen mellan köket och vardagsrummet, en väl tilltagen takhöjd, fönsterbänkar i sten, en fantastiskt vacker kakelugn i vardagsrummet som tillsammans med tegelväggen sätter karaktär och fin prägel på bostaden. Lägenheten erbjuder ett rymligt och fint renoverat kök som ligger i delvis öppen planlösning mot vardagsrummet. Utrymme för matgrupp intill fönsterpartiet och access till den mysiga balkongen med eftermiddagssol. Vidare finns ett helkaklat duschrum samt ett stort sovrum med plats för dubbelsäng och sängmöbel. Goda förvaringsmöjligheter i klädkammare. Till lägenheten följer tre förråd, ett vindsförråd samt två källarförråd. I källaren finns även föreningens gemensamma tvättstuga praktiskt belägen. Här bor du i en stabil HSB-förening med god ekonomi och ett centralt och fint läge nära såväl naturområden, strandpromenaden längs med Stångån samt Linköpings rika serviceutbud i centrum. Varmt välkommen på visning eller kontakta ansvarig mäklare för mer information!

 • Balkong
Grindgatan 11, Blästad, Linköpings kommun

Grindgatan 11

Radhus
Blästad, Linköpings kommun
Fastighetsbyrån Linköping

3 495 000 kr

115 m²

4 rum

259 m² tomt

Tveka inte med er intresseanmälan till detta trevliga boende i omtyckt och barnvänligt område! Med bra läge väntar detta välplanerade radhus på en ny familj. Solig trädgård med inglasad altan samt ett stort vardagsrum som ger gott om sociala ytor såväl inne som ute. Nytt kök och två fräscha helkaklade badrum samt möjlighet att skräddarsy planlösningen efter egen smak med flera sovrum eller med stora, öppna ytor. Bekvämt avstånd till förskolor, skolor och samtliga vardagsbestyr. Fiber och fjärrvärme.

 • Uteplats
Fårbetesvägen 147A MARKPLAN , Malmslätt, Linköpings kommun
 • Sön 11 jun kl 13:15

Fårbetesvägen 147A MARKPLAN

Lägenhet
Malmslätt, Linköpings kommun
Fastighetsbyrån Linköping

1 895 000 kr

75 m²

3 rum

3 787 kr/mån

25 267 kr/m²

Varmt välkommen till Fårbetesvägen 147A! Här hittar ni detta välskötta och trevliga markplansbostad om tre rum och kök fördelat på 75 kvm. Välkomnande framsida med plattbelagd uteplats. På baksidan finns en trädgård samt en härlig altan delvis under tak. Härlig trädgård med möjligheter för hopp och lek, grilla med vänner och familj eller odla växter och grönsaker för dig med gröna fingrar! Entréhall med plats för avhängning av ytterkläder intill ytterdörren. I direkt anslutning från hallen nås ett riktigt tjusigt och stilrent kök som har allt att önska för den matlagningsintresserade. Bostaden erbjuder ett stort vardagsrum med bra ljusinsläpp från stora fönsterpartier samt utgång till altanen och trädgården. Två bra sovrum i olika storlekar som ger plats till hela familjen. Goda förvaringsmöjligheter i klädkammare, utomhusförråd och flertalet garderober. Stort och rymligt badrum med badkar och egna tvättmöjligheter för extra vardagskomfort. Här bor ni i populär förening och med låg månadsavgift där garage medföljer bostaden och ingår i avgiften! Föreningen har även en spa/relaxavdelning med bastu och bubbelpool som bokas utan extra kostnad. Välskött bostadsrättsförening uppbyggd kring radhusgårdar och utan direkt genomfartstrafik, perfekt för barnfamiljen! Malmslätt är ett omtyckt område nära förskola och skola, god närservice med både mataffär, restaurang och vårdcentral i Kärna Centrum. Även gott om trevliga utomhusmiljöer, skogspartier, ett gym i Kärna centrum, idrottsanläggning och motionsspår. Fin cykelled in till Linköping samt goda bussförbindelser med endast 15 min till Linköpings stadskärna. Välkommen på visning eller kontakta ansvarig mäklare för mer information!

 • Plus
 • Uteplats
Fjälla sjöväg 13, Fjälla, Linköpings kommun
 • Sön 11 jun kl 16:30

Fjälla sjöväg 13

Fritidshus
Fjälla, Linköpings kommun
Fastighetsbyrån Linköping

3 295 000 kr

79 m²

6 rum

1 063 m² tomt

Idylliskt sommarnöje för er som drömmer om ert egna paradis med storslagen sjöutsikt! Dessa två välunderhållna hus omfattas av totalt 6 rum och kök är belägna endast 20 minuter från centrala Linköping. Utöver de två husen erbjuds även en gäststuga med badrum. Detta smultronställe är perfekt för den stora familjen eller de som gillar att ha många vänner på besök alternativt som generationsboende. Med fastigheten följer även båtplats, strand samt brygga som tillhör den solida samfälligheten. Välkomna att kontakta ansvarig mäklare för visning!

 • Plus
 • Balkong
 • Uteplats
Drabantgatan 37, T1, Linköpings kommun

Drabantgatan 37

Lägenhet
T1, Linköpings kommun
Fastighetsbyrån Linköping

1 995 000 kr

72 m²

2 rum

3 950 kr/mån

27 708 kr/m²

Varmt välkommen till Drabantgatan 37 och denna rymliga och insynsskyddad tvårumslägenhet högst upp i hus med hiss. Lägenheten har ett attraktivt läge mellan Universitetet och city i populära T1! Bostaden har bland annat trevliga attribut som inglasad balkong i sydost, ett stilrent kök från HTH och ett rymligt sovrum med klädkammare! Förening med flertalet faciliteter där du bland annat får ta del av bastu, pool, övernattningsrum och gemensamhetslokal. God närservice med bland annat matvarubutik, pizzeria och vårdcentral. Härliga omgivningar med närhet till Vallaskogen och Tinnerö Eklandskap. Bekvämt med hiss i huset! Varmt välkommen på visning eller kontakta ansvarig mäklare!

 • Balkong
 • Hiss
Konsistoriegatan 21B, Vasastaden, Linköpings kommun

Konsistoriegatan 21B

Lägenhet
Vasastaden, Linköpings kommun
Fastighetsbyrån Linköping

4 895 000 kr

110,2 m²

4 rum

5 413 kr/mån

44 419 kr/m²

Varmt välkommen till Konsistoriegatan 21B - På en av Linköpings mest omtalade adresser finner ni denna pampiga våning om fyra rum fördelat på 110, 2 kvm i två våningsplan med dubbla entréer och badrum, ett på vardera plan. Här bor du i förening med låga avgifter i en sober, ljust putsad fastighet anno 1928! På denna gata omges ni av de äldre, bevarade och karaktäristiska husens gedigna atmosfär i ett absolut toppläge med centralt läge i Linköping & Vasastaden! Väl inne i bostaden möts ni av härliga och bevarade detaljer som spröjsade fönster, vacker fiskbensparkett, plankgolv, takrosetter, fina snickerier och imponerande takhöjd vilket ger karaktär som genomsyras i hela våningen. Bostaden erbjuder ett modernt kök i stilren grå nyans. Här erbjuds goda möjligheter för matlagning i gott sällskap tack vare den härligt öppna planlösningen mot matsalen, där en större matgrupp inryms. God förvaring bakom flertalet skåpsluckor och lådor samt väl tilltagen bänkskiva i trä. På övre plan erbjuds även ett ljust och härligt vardagsrum, ett helkaklat badrum utrustat med badkar. Från vardagsrummet finner ni trappan som tar er ner till bostadens nedre plan, med egen entré till trapphuset. Här finns tre rum som idag disponeras som sovrum. På nedre plan finns även ett kaklat duschrum utrustad med bla wc, dusch bakom glasdörrar och skön golvvärme för extra vardagskomfort! Denna våning ligger belägen på en otroligt vacker gata som grönskar fint under vår och sommarhalvåret. Under lövträdsallén längst ned på gatan finner du denna våning och flertalet andra vackra byggnader i likvärdig karaktär. Upplev den lummiga och härliga uteplatsen som nås via föreningens baksida, året om. I trappuppgången finns även en gemensam balkong samt en gemensam tvättstuga att nyttja (21A). Fördelarna är många i BR Vasa- låg avgift som inkluderar värme, vatten & en parkeringsplats på innergården. Två entréer och totalt 6 förråd fördelat på vinden och i källaren. Föreningen har god ekonomi med låg belåning! Ta chansen att uppleva denna våning på plats - tillträde är enligt överenskommelse! På några få minuters promenad når ni Stora Torget med butiker, mataffärer, restauranger, kaféer, gym och service. Dessutom bor ni på promenadavstånd den lummiga Trädgårdsföreningen, den ståtliga Domkyrkan och den trivsamma Sankt Larsparken. Läget ger er närhet till Linköpings rika nöjes- och kulturliv såsom biograf, teater och de sommaröppna uteserveringarna. SAAB arena ligger inom cykelavstånd och här väntar allt från idrottsevenemang till konserter. Linköping centralstation ligger inom ca 600 meter. Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information!

Mariedalsgatan 62, Malmslätt, Linköpings kommun

Mariedalsgatan 62

Radhus
Malmslätt, Linköpings kommun
Fastighetsbyrån Linköping

3 295 000 kr

122 m²

4 rum

185 m² tomt

Med ett av områdets bättre lägen, i utkanten av området, nära skog och natur finner ni detta trevliga hus. Ett ombonat hem med tre stora sovrum och trevliga sällskapsytor inne som ute. Härlig oas på baksidan med härlig altan mot den grönskande allmänningen. Bra kommunikationer, mataffär, barnomsorg och fina rekreationsområden - allt på bekvämt avstånd från bostaden. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för bokning av visning!

Björkliden i Kränge, Kränge, Linköpings kommun
 • 5 lediga bostäder

Björkliden i Kränge

Tomt
Kränge, Linköpings kommun
Fastighetsbyrån Linköping

fr. 4 298 000 kr

1 931 m² tomt

I Björkliden erbjuder vi nu attraktiva tomter i naturskönt område. Björkliden innefattar 6 tomter som kommer ge plats för hela familjen, A-hus bygger långsiktiga hem med den lilla extra i den lantliga miljön. Området omges av underbara åkrar, skog och ängar. Här kan ni njuta av härliga grillkvällar på altanen, med denna idylliska miljö kommer få alla att trivas. Vilket hus passar din kriterier och vilket tomt tilltalar dig bäst? Utbudet är stort! För dessa tomter är det fritt husval vilket innebär att du får bygga vilket hus du önskar, förutsatt att det följer planbestämmelserna såklart. Vad tror du om en 1,5-plan eller 2-plan där ni kan slutföra övervåningen själva vid ett senare tillfälle? Växavillor är bra både för plånboken och familjesituationen. Läs mer om växavillor under "Dokument och länkar". Tomterna säljs av fastighetsbyrån med ett tillhörde hus från A-hus sortiment. Lämna en intresseanmälan så återkommer med mer information!

 • Nybyggnadsprojekt
Ådala koloniområde Rosenvägen 121, Johannelund, Linköpings kommun

Ådala koloniområde Rosenvägen 121

Fritidshus
Johannelund, Linköpings kommun
Fastighetsbyrån Linköping

550 000 kr

18 m²

1 rum

300 m² tomt

Välkommen till Rosenvägen 121 och denna rofyllda oas. Här möts man av en vacker entré som leder in till trädgården, små slingrande gångar leder runt i trädgården. Vackra blommor, och planteringar pryder trädgården såsom rosenbuskar, syrener, pioner och många olika perenna växter. På tomten finner ni även fem äppleträd ett bigarråträd samt ett körsbärsträd. Kolonistugan har genomgått en hel del renoveringar under åren och har ett ypperligt läge i ett av Linköpings mest omtyckta koloniområden. Sommarvatten finns på tomten från april-oktober. Kort väg till gemensam WC och dusch samt nära till parkeringsplats. Låg arrendeavgift och för att köpa måste man enligt stadgarna ha en fast bostadsadress i Linköping.

Storgården 35, Skäggetorp, Linköpings kommun
 • Idag kl 12:00
Storgården 35, Skäggetorp, Linköpings kommun, bild 2
Storgården 35, Skäggetorp, Linköpings kommun, bild 3

Storgården 35

Lägenhet
Skäggetorp, Linköpings kommun
Fastighetsbyrån Linköping

950 000 kr

62 m²

2 rum

3 466 kr/mån

15 323 kr/m²

Välkommen till denna trevliga och ljusa tvårummare om 62 kvm med ett ostört läge högst upp i huset med inglasad balkong i ett härligt västerläge! Lägenheten erbjuder ett ljust och hemtrevligt kök som till stor del uppdaterats under 2021 med nya köksluckor- och lådor, ny bänkskiva samt nytt golv och målade väggytor. Även vardagsrum och hall har uppdaterats med nytt golv- och väggytskikt under 2021. Vardagsrummet är luftigt med plats för både soffgrupp och matsalsmöbel och hallen erbjuder avhängningsyta för ytterkläder och förvaringsmöjligheter strax innanför ytterdörren i trevlig Elfa-garderob. Vidare finns ett rymligt sovrum som renoverades under 2018 med goda förvaringsmöjligheter i garderobsvägg samt ett helkaklat badrum (2012) med bekväma tvättmöjligheter i tvättmaskin samt torkskåp (2021). Till lägenheten följer ett vindsförråd. Här bor du i en mycket välskött HSB förening med låga månadsavgifter och flertalet faciliteter till medlemmarnas förfogande. Här finns bland annat gemensamhetslokal, snickeri, träningslokal, bastu, övernattningsrum samt en biltvätthall för föreningens medlemmar att nyttja. Föreningen har tecknat ett gemensamt elavtal för alla boende i föreningen och producerar även egen el genom solceller på taket. Din egen elförbrukning debiteras i samband med din månadsavgift. Varmt välkommen att boka in dig på visning!

 • Premium
Smedstugevägen 1, Brokind, Linköpings kommun
Smedstugevägen 1, Brokind, Linköpings kommun, bild 2
Smedstugevägen 1, Brokind, Linköpings kommun, bild 3

Smedstugevägen 1

Villa
Brokind, Linköpings kommun
Fastighetsbyrån Linköping

4 995 000 kr

181 m²

6 rum

1 145 m² tomt

Generös familjevilla i omtyckt område med stor och härlig trädgård! Ett perfekt boende för dig som söker stora ytor för representation eller för att samla familj och vänner, både inomhus och utomhus. Ett mycket trivsamt hem där både hus och trädgård varsamt omhändertagits under åren. Dessutom vetter trädgården mot obebyggt grönområde vilket bidrar till en helt insynsskyddad miljö att vistas på. De stora sällskapsytorna och den öppna planlösningen bidrar tillsammans till härlig rymd och luftighet som genomsyrar hela huset. Här bor ni i ett barnvänligt område nära fina grönområden, badplats, skola och förskola.

 • Premium
Odrygsbacken 12, Björkfors, Kinda kommun
 • Idag kl 13:30
Odrygsbacken 12, Björkfors, Kinda kommun, bild 2
Odrygsbacken 12, Björkfors, Kinda kommun, bild 3

Odrygsbacken 12

Fritidshus
Björkfors, Kinda kommun
Fastighetsbyrån Linköping

995 000 kr

50 m²

2 rum

9 592 m² tomt

I Vackra Björkfors Söder om Rimforsa, knappa timmen från Linköping, ligger detta torp i härligt lantlig miljö. Nära till vacker natur, sjöarna Björken och Åsunden och bär- och svampmarker alldeles runt knuten! På Odrygsbacken 12 presenteras ett torp med stor och härlig trädgård. Marken är på knappt en hektar och förutom den stora trädgården med fruktträd så är en stor del av marken skog. Detta fristående fritidshus är den perfekta platsen för dig som älskar stillhet och lugn, och är beläget vackert nära vatten. I huset finns både stor köksspis och kakelugn och även el finns indraget. En stor jordkällare ligger i anslutning till huset, perfekt förvaring under varma sommardagar och för att förvara dina egenodlade grönsaker och inläggningar. Under sommarens varma dagar kan ni ta ett svalkande dopp i sjön som ligger en kort promenad bort, där väntar även möjlighet till båtplats i Björkfors båtklubb som har lediga platser. Oppeby bastuförening erbjuder även möjligheten till att kunna nyttja bastu och badbrygga. Med sin avskilda placering och sägenomspunna omgivning är detta fritidshus ett perfekt ställe för familjesemestrar och för att komma bort från stadens stress. Här har köparen en möjlighet att skapa sitt eget lilla paradis. Omgivet av skog utgör miljön något utöver det vanliga och erbjuder ett liv nära natur och underbar rekreation året om. Välkommen att kontakta mäklare för mer info!

 • Premium
Fågelbärsvägen 2A , Sturefors, Linköpings kommun
 • Idag kl 14:00

Fågelbärsvägen 2A

Lägenhet
Sturefors, Linköpings kommun
Fastighetsbyrån Linköping

1 395 000 kr

56 m²

2 rum

3 175 kr/mån

24 911 kr/m²

Denna välplanerade lägenhet erbjuder kök i toppskick med högkvalitativa vitvaror för högsta vardagskomfort. Vardagsrummet genomsyras av ljus och rymd tack vare de härliga fönsterpartierna. Från denna delen av bostaden nås den väl tilltagna inglasade balkongen. Balkongen är rymlig och här finns gott om plats för balkongmöbler. Vidare erbjuder bostaden ett stort badrum med stilrena och snygga val av material, golvytan i badrummet är generös och för bekvämlighetens skull finns både tork- och tvättmaskin. Lägenhetens sovrum är väl tilltaget med gott om plats för förvaring. Detta är en lägenhet för dig om önskar det lilla extra! På Fågelbärsvägen bor ni på promenadavstånd till ICA, två olika förskolor och till Vist skola cyklar ni på 5 minuter. Närmaste busshållplats nås med en kort promenad. Buss 10 tar er till Linköping city på ca 17 minuter. Ett stenkast bort ligger ett motionsspår. Elljusspåret är 1,2 kilometer långt och sköts av Linköpings kommun. Vid Sjön Ärlången njuter ni på sommaren av badplats med kiosk, toaletter och omklädningsmöjligheter. För den idrottsintresserade finns den aktiva idrottsföreningen Sturefors IF. Varmt välkommen på visning!

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Kvinnebyvägen 75, markplan, Kvinneby, Linköpings kommun
 • Borttagen före visning

Kvinnebyvägen 75, markplan

Lägenhet
Kvinneby, Linköpings kommun
Fastighetsbyrån Linköping

1 895 000 kr

85,5 m²

3 rum

4 132 kr/mån

22 164 kr/m²

Kontakta mäklaren för mer information.

 • Plus
 • Uteplats
Tegskiftesgatan 155, Lilla Mjärdevi, Linköpings kommun

Tegskiftesgatan 155

Lägenhet
Lilla Mjärdevi, Linköpings kommun
Fastighetsbyrån Linköping

1 395 000 kr

101 m²

4 rum

6 216 kr/mån

13 812 kr/m²

Ta chansen att förvärva en yteffektiv och rymligt 4 ROK i grönskande Lambohov! Här ges chansen att renovera och skapa sitt eget drömboende i familjära områden. Lägenheten ligger på gavel med fönster i tre väderstreck och dubbla balkonger där du kan fånga soltimmarna under stora delar av dagen. Här erbjuds ett bra kök med goda förvaringsmöjligheter och plats för matbord, rymligt vardagsrum med ljusinflöde via stora fönsterparti och balkongdörr. Vidare finner ni tre väldisponerade sovrum samt dubbla badrum. Dessutom finns en separat tvättstuga för extra komfort i vardagen samt en klädkammare som nås från hallen. I avgiften ingår även garage. Välkommen på visning! Bostaden är belägen i ett mycket barnvänligt område med närhet till förskola, skola, vårdcentral och Lambohovs Centrum med god närservice. Bekvämt cykelavstånd till Mjärdevi och Universitetet - i övrigt utmärkta kommunikationer med buss till såväl centrum som Universitetssjukhuset. Här bor man i naturskönt läge med närhet till fina ängar och motionsspår.

 • Balkong
Strågatan 5, Vidingsjö, Linköpings kommun

Strågatan 5

Lägenhet
Vidingsjö, Linköpings kommun
Fastighetsbyrån Linköping

1 595 000 kr

83 m²

3 rum

4 426 kr/mån

19 217 kr/m²

Välkommen till en trevlig och välplanerad 3 rok i populära Vidingsjö! Lägenheten som ligger belägen i naturskönt område erbjuder bland annat två balkonger, ett rymligt och fräscht badrum, praktiskt kök med plats för matgrupp, ett rymligt vardagsrum, två bra sovrum samt en praktisk klädkammardel. Bostaden är belägen i ett omtyckt och barnvänligt område med många grönytor och väl underhållna lekplatser mellan fastigheterna. Området består av flerbostadshus och har ett utomordentligt bra läge intill Vidingsjöskogen med sin friskvårdsanläggning och motionsspår - här kan man följa naturens växlingar för varje årstid på nära håll. Väl fungerande kommunikationer till city, Garnisonen och Ekholmen med buss och bra cykelleder. Förskolor och skolor finns i närheten. Varmt välkommen på visning!

 • Balkong
Gullebo Björklunden , Åtvidaberg, Åtvidabergs kommun

Gullebo Björklunden

Villa
Åtvidaberg, Åtvidabergs kommun
Fastighetsbyrån Linköping

695 000 kr

125 m²

5 rum

2 686 m² tomt

Om ni letar efter en bekväm enplansvilla har ni hittat rätt nu när detta rymliga boende med bra potential saluförs! Vidbyggt garage och på stor härlig tomt om dryga 2 600 kvm endast 8 km söder om centrala Åtvidaberg. Genom installation av luftvärmepump kan man ges en bekväm uppvärmning. Häftig och praktisk planlösning med välhållen 60-tals känsla som har ett större kök med olivgröna luckor och intilliggande vardagsrum som däremellan har en värmande braskamin. Centralt i huset är entrén med separat toalett och ett allrum som ger plats till soffgrupp samt utgång till trädgården. I husets andra del hittar vi först ett större badrum och vidare tre bra sovrum. I hallkorridoren är gott om förvaring i garderober. Vid groventrén är husets tvättstuga som också ger plats till dusch, varmvattenberedare och hydrofor. Trädgården domineras av generösa gräsytor och ett stort vackert körsbärsträd. Huset blev ommålat 2018 och nytt avlopp installerades 2021. Underbar trädgård i bra solläge där man kan välja om man vill sitta vid den takade altanen eller på någon av de öppna uteplatserna. I trädgården finns planteringar med växter som växlar med årstiderna och intill finns möjlighet till fina skogspromenader. Fiber finns vid tomtgräns.

Ekholmsvägen 50B, Ekholmen, Linköpings kommun

Ekholmsvägen 50B

Lägenhet
Ekholmen, Linköpings kommun
Fastighetsbyrån Linköping

1 995 000 kr

89,5 m²

4 rum

4 274 kr/mån

22 291 kr/m²

Den perfekta fyrarummaren för dig som önskar det lilla extra! En fantastisk möjlighet att förvärva denna överraskande bostad på Ekholmsvägen med genomgående självklara färg - och stilrena materialval. Hela bostaden har omsorgsfullt renoverats år 2020 och är idag otroligt välplanerad med kök och vardagsrum som samsas i en öppen planlösning. Rummen binds samman med en stor köksö. Ytorna är väl tilltagna och bjuder in till socialt umgänge med familj och vänner. Här kan matlagning ske samtidigt som du kan delta i samtalen. Detta hem är på 89,5 kvadratmeter och inrymmer även tre sovrum i bra storlek samt två helkaklade badrum. Det ena badrummet har en dusch och i det andra finns ett häftigt spa-badkar, japansk toalett samt bekvämligheter så som tvätt-och torkmaskiner. Båda badrummen har även skön elektrisk golvvärme. Hela lägenheten totalrenoverades år 2020 och håller en hög standard som passar även den kräsne. Adressen har ett utmärkt läge i området med balkong som vetter ut mot grönyta och är fri från insyn. Föreningen är mycket solid och jobbar ständigt med förbättringar på föreningens hus och för medlemmarna. De senaste åren har föreningen investerat i både solceller och nya fönster vilket gör detta till en förening i framkant. Extra plus är att hushållselen ingår i avgiften. Att bo här innebär god närliggande service i Ekholmen centrum med shopping, matbutiker, restauranger, apotek m.m. Tvärs över gatan finns Ekholmens vårdcentral, utöver det finns även flera förskolor och skolor i området. Om du vill ta dig till Linköping city med omnejd är närmsta busshållplats ett stenkast från porten. Om du hellre vill ta cykeln går det lika bra på de fina cykelvägarna. Detta är en lägenhet som har allt att önska, välkommen på visning!

 • Balkong
Särstadsvägen 14, GISTAD, Linköpings kommun

Särstadsvägen 14

Villa
GISTAD, Linköpings kommun
Fastighetsbyrån Linköping

3 695 000 kr

177 m²

7 rum

1 070 m² tomt

Välkommen till detta moderna boende med lantligt läge, strax utanför samhället Gistad. Kort avstånd till Linköpings centrala delar samt goda kommunikationer till Norrköping. Fem rymliga sovrum varav ett större "master bedroom", ytskikt i jordnära och neutrala kulörer. Två våtrum, kakel och klinkers i modernt och stilrent utförande. Tvättstuga med gott om utrymme samt modern utrustning. Allt modernt och praktiskt planerat, bekvämt i ett plan. Varmt välkommen att kontakta mäklaren för mer information.

 • Uteplats
Grengatan 123, Vidingsjö, Linköpings kommun
 • Imorgon kl 17:30

Grengatan 123

Radhus
Vidingsjö, Linköpings kommun
Fastighetsbyrån Linköping

4 195 000 kr

130 m²

5 rum

360 m² tomt

Söker ni ett yteffektivt och välskött boende med bra adress har ni här hittat rätt. Med bekvämt läge från stan väntar detta välplanerade hus på en ny familj. Härlig trädgård, trevligt uterum och ett spatiöst vardagsrum ger gott om sociala ytor såväl inne som ute. Ett trevligt boende optimalt för barnfamiljen med flera sovrum och garage ett stenkast från huset. På bekvämt gångavstånd väntar även förskola, skola och välsorterade livsmedelsaffärer samt natur.

 • Plus
Kompanigatan 16, Hagaberg, Linköpings kommun
 • Idag kl 12:30

Kompanigatan 16

Lägenhet
Hagaberg, Linköpings kommun
Fastighetsbyrån Linköping

1 195 000 kr

25 m²

1 rum

1 721 kr/mån

47 800 kr/m²

Välkommen till Kompanigatan 16 och denna tilltalande lägenhet i populära Hagaberg. Lägenheten ligger bekvämt på markplan och erbjuder genomgående hög standard. Vackert ek-kök, ett allrum, goda förvaringsmöjligheter i skjutdörrsgarderob, ett helkaklat badrum med separat tvättavdelning för extra vardagskomfort. Från allrummet tas du vidare till bostadens väl tilltagna uteplats i härligt västligt läge! I trevliga Hagaberg bor ni med närhet till det mesta! Många av stadens stora arbetsplatser som Universitetssjukhuset, Mjärdevi företagspark, Universitetet med flera ligger inom kort avstånd. För trivsamma promenader i vackra Tinnerö Eklandskap behöver ni bara gå bron över Haningeleden. Närområdet erbjuder också en mycket god närservice med flera småbutiker, bageri, blomsteraffär, frisör, restaurang, bensinmack och välsorterade matvaruaffärer. I närområdet finns en aktivitetspark med bland annat fotbollsplan och klätterställningar. Närhet till flera förskolor, skolor samt flera träningsanläggningar. Varmt välkommen på visning!

 • Plus
 • Uteplats
 • Hiss
Örminge Åkestorp 1, Bankekind, Linköpings kommun

Örminge Åkestorp 1

Villa
Bankekind, Linköpings kommun
Fastighetsbyrån Linköping

2 795 000 kr

94 m²

4 rum

1 328 m² tomt

Nu erbjuds ni en välskött villa och ett liv på landet med insynsskyddat läge men endast ca 15 minuters bilväg till Centrum. Här väntar en bekväm bostad på totalt 208 kvm med fina materialval, social planlösning samt vinterbonat uterum med ryggåstak. Exteriören präglas av rymlig trädgård med fantastiskt utekök som bidrar till hög trivselfaktor för samtliga i familjen. Perfekt för familjen som önskar bo på landet i en underbar miljö!

 • Plus
Tränggatan 2, Kanberget, Linköpings kommun
 • Idag kl 12:00

Tränggatan 2

Lägenhet
Kanberget, Linköpings kommun
Fastighetsbyrån Linköping

3 795 000 kr

104 m²

4 rum

6 864 kr/mån

36 490 kr/m²

Ta chansen och förvärva denna unika lägenhet på 4 rok som disponeras på 104 välplanerade kvadratmeter. Här finner ni bevarade och återskapade detaljer från sekelskiftet i form av spegeldörrar, vackra trägolv, skafferi och serveringsgång! Välkommen till Tränggatan 2 och denna sällsynta bostad som är belägen två trappor upp i ett otroligt vackert hus. Här återfinns många genuina sekelskiftes-attribut och lägenheten är i genomgående gott skick med nya ytskikt i vackra och harmoniska färger. Bostaden erbjuder bland annat två sovrum, matsal och stort vardagsrum i fil med härligt ljusinsläpp från två väderstreck, ljust och fräscht kök samt ett smakfullt renoverat badrum med både dusch och badkar samt tvättmaskin och torktumlare. Området Kanberget är ett av Linköpings mysigaste och mest populära område. Härifrån har ni promenadavstånd till det pulserande stadslivet som Linköping har att erbjuda men även Universitetssjukhuset och den fantastiska Trädgårdsföreningen. Nära finns också tillgång till kommunikation, barnomsorg, flera restauranger och en välsorterad ICA butik längs med Djurgårdsgatan. Varmt välkommen på visning!

 • Plus
Kvarnudden 1, Rimforsa, Kinda kommun
 • Idag kl 14:45
Kvarnudden 1, Rimforsa, Kinda kommun, bild 2
Kvarnudden 1, Rimforsa, Kinda kommun, bild 3

Kvarnudden 1

Fritidshus
Rimforsa, Kinda kommun
Fastighetsbyrån Linköping

4 995 000 kr

100 m²

5 rum

10 410 m² tomt

Med ytterst vackert läge finner ni denna vackra sjötomt om 10 410 kvm med egen brygga ca 35min från Rimforsa. Fastigheten är en sjötomt placerad i en lugn och fridfull idyll i vackra Kindabygden. På fastigheten finns ett charmigt hus från 1975 som total renoverades 2021 och erbjuder en storslagen utsikt över vattnet. Här finns även en gammal knektstuga som idag används som gästhus. Detta unika smultronställe har stor potential och erbjuder alla de rätta tillbehören. Här kan ni utan problem skapa er egna idyll och nyttja året runt. Detta är ett unikt tillfälle som inte får missas! Varmt välkommen att kontakta mäklaren för mer information

 • Premium
Skvadronsgatan 8, Södra Ekkällan, Linköpings kommun

Skvadronsgatan 8

Lägenhet
Södra Ekkällan, Linköpings kommun
Fastighetsbyrån Linköping

1 595 000 kr

32 m²

1 rum

2 995 kr/mån

49 844 kr/m²

Modern lägenhet om ett rum och kök med genomgående ljusinsläpp och stilrena materialval. Välkommen upp till våning 5/5 på Skvadronsgatan 8, ett perfekt boende för studenten eller pendlaren! Lägenheten nås via loftgång och har därmed en loftgångsbalkong i härligt söderläge. Invändigt väntar ett stilrent kök från Marbodal fullt utrustat med allt du kan tänkas behöva. Köket har även gott om plats för matgrupp intill fönstret. I allrummet finns utrymme att möblera både med säng och soffa, därtill har du ett helkaklat badrum med bl.a. kombinerad tvätt- och torkmaskin för en extra bekväm vardag. Här bor du i den trevliga föreningen Arenan med gemensamma faciliteter så som inglasat uterum på taket samt en stor terrass med trädäck och konstgräs. Utöver det finns en övernattningslägenhet som du kan nyttja om du har långväga gäster. På innergården finns ett utegym och i anslutning till innergården finner du cykelförråd och miljörum. Området erbjuder god närservice i form av stor matbutik, flera restauranger och gym. Inom gångavstånd nås Eklandskapet med dess natur och strövområden. Närhet till flera av Linköpings större arbetsplatser och för dig som ska studera är det endast en kort cykeltur till Universitetet. Bra bussförbindelser till övriga delar av Linköping. Välkommen på visning!

 • Hiss
Västerby Västergård 1 och 2, BJÖRKEBERG, Linköpings kommun

Västerby Västergård 1 och 2

Villa
BJÖRKEBERG, Linköpings kommun
Fastighetsbyrån Linköping

8 995 000 kr

267 m²

7 rum

1,6 ha tomt

Nu ges unik chans att förvärva en lantlig idyll med ett underbart och enskilt läge, ca 15 min bilväg till centrala Linköping. Här erbjuds ni en vacker mangårdsbyggnad omgivet av lyxigt poolområde, vacker natur och slättlandskap som tillsammans bidrar till en extraordinär omgivning kring fastigheten. Samtliga byggnader på fastigheten är i gott skick och här erbjuds ni en äkta gårdskänsla med stor ekonomibyggnad, två flyglar varav en används som dubbelgarage, magasin, traktorgarage och smedja/hönshus. På tomten finns därutöver ett fristående hus som möjliggör uthyrning, generationsboende, kontor för egenföretagaren eller bostad för barnen som snart ska lämna boet. Den stora ekonomibyggnaden på 900 m2 innehållande stalldel med 3 boxar, ladugårdsdel och stort utrymme med gjuten platta, som exempelvis kan användas som förvaring eller festlokal. Välkomna att kontakta ansvarig mäklare för visning!

 • Plus
Norrsättersgatan 11A, Malmslätt, Linköpings kommun

Norrsättersgatan 11A

Lägenhet
Malmslätt, Linköpings kommun
Fastighetsbyrån Linköping

1 095 000 kr

60 m²

2 rum

4 263 kr/mån

18 250 kr/m²

I populära Malmslätt och närmare bestämt Norrsättersgatan 11A erbjuds nu möjligheten att förvärva en välplanerad 2:a med balkong i trevligt västerläge. Bostaden disponeras med en hall där du har avhängningsmöjligheter till vänster samt plats för hallmöbel. Vidare finner du köket med förvaring både i under- och överskåp bakom ljusa luckor. Intill fönsterpartiet finns en naturlig plats för matbord om 4-5 personer. Vardagsrummet är rymligt och har ljusinsläpp från två håll samt utgång till lägenhetens balkong med behaglig kvällssol. Därtill erbjuds förvaringsmöjligheter i klädkammare, samt ett helkaklat badrum från 2013 med bl.a. dusch och tvättmaskin för extra vardagskomfort. I Malmslätt bor du bekvämt med god närservice i form av både förskolor, skolor, vårdcentral, mataffär och pizzeria. Området präglas av flera grönområden och trevliga promenadstråk. Från Malmslätt har du bra cykelvägar in till universitetet, Mjärdevi och till innerstaden. Du kan även med buss ta dig smidigt in till Linköpings centrum. Stabil förening med fina grönytor mellan husen. Välkommen på visning!

 • Balkong
Tallholmsvägen 56, Hjulsbro, Linköpings kommun

Tallholmsvägen 56

Radhus
Hjulsbro, Linköpings kommun
Fastighetsbyrån Linköping

4 995 000 kr

137 m²

5 rum

301 m² tomt

I attraktivt villaområde med bekvämt cykelavstånd från stan väntar detta trevliga hus på ny familj. Här erbjuds ni en bekväm bostad med genomgående smakfulla materialval, vattenburen golvvärme och lättskött trädgård. Njut av lyxiga attribut som stort uterum, gästrum och eldstad. Ett bekvämt boende med nybyggnadskänsla vilket underlättar för kommande ägare. Här bor ni dessutom granne med både skog och fina rekreationsområden utmed Stångån. Omtyckt och barnvänligt område nära barnomsorg och samtliga vardagsbestyr. Ett aktivt närområde med bekvämt avstånd till UCS arena samt Landeryds GK.

Malvavägen 82, Valla koloniområde, Valla, Linköpings kommun

Malvavägen 82, Valla koloniområde

Fritidshus
Valla, Linköpings kommun
Fastighetsbyrån Linköping

225 000 kr

12 m²

1 rum

255 m² tomt

Välkommen att kontakta mäklaren för visning av Malvavägen 82 och denna rofyllda oas! Från den grusade gången möts man av trädgården med utrymme för mysiga uteplatser och en solig gräsyta. Ge dig själv en chans att odla egna ekologiska grönsaker eller bara ta det lugnt. I trädgården hittar vi bl a tre äppleträd, hallonbuskar, björnbär och rabarber. Stugan har indragen el, har en yttre veranda och interiört ges plats för stolar med ett mindre matbord och även säng vid övernattning. Sommarvatten finns vid utekök på framsida huset och är tillgänglig från april-oktober. Kort väg till gemensam WC och dusch samt nära till parkeringsplats och extra nöjen såsom minigolfbana med kiosk och Valla friluftsgård. AutoMat Colonia, en dygnet-runt öppen livsmedelsbutik ligger bekvämt ett stenkast bort. Kolonistugan har ett ypperligt och lugnt läge i ett av Linköpings mest omtyckta koloniområden och lämnas med lösöre. Låg arrendeavgift och för att köpa måste man enligt stadgarna ha en fast bostadsadress i Linköping.

Hamra Ekliden 1, Hamra, Linköpings kommun
Hamra Ekliden 1, Hamra, Linköpings kommun, bild 2
Hamra Ekliden 1, Hamra, Linköpings kommun, bild 3

Hamra Ekliden 1

Villa
Hamra, Linköpings kommun
Fastighetsbyrån Linköping

13 000 000 kr

182 m²

5 rum

8 830 m² tomt

På Hamra Ekliden väntar en spektakulär fastighet med helt unikt läge utmed Järnlunden. Denna avskilda oas åtnjuter fantastisk panoramavy över vattnet samtidigt som lugna skogspromenader startar utanför husknuten. Praktfull terrass, egen strand, bastuhus, gäststuga samt båt- och badbrygga är bara några av de enastående attribut som följer med denna ståtliga villa. Välkomna att kontakta ansvarig mäklare för visning!

 • Premium
 • Uteplats
Enhagsvägen 7, Hjulsbro, Linköpings kommun

Enhagsvägen 7

Villa
Hjulsbro, Linköpings kommun
Fastighetsbyrån Linköping

4 995 000 kr

165 m²

6 rum

478 m² tomt

I attraktivt och lugnt område finner ni detta trevliga hus. Med stadsnära läge, solig trädgård och välplanerade kvadratmeter är bostaden perfekt för den som söker det lilla extra. Ett moderniserat hem med härlig hörntomt som vetter mot grönyta. Smakfulla materialval, helkaklade badrum och behändig trädgård präglar detta boende och bäddar för en härlig tillvaro för nästkommande ägare. Vill man förlänga sommarsäsongen gör man det i det angränsande uterummet. Här bor ni i barnvänligt område med samtliga vardagsbestyr, skola och förskola på bekvämt gångavstånd. Välkomna!

 • Plus
 • Balkong
 • Uteplats
Skogslyckegatan 56, Övre Johannelund, Linköpings kommun

Skogslyckegatan 56

Lägenhet
Övre Johannelund, Linköpings kommun
Fastighetsbyrån Linköping

2 195 000 kr

90,5 m²

4 rum

4 471 kr/mån

24 254 kr/m²

Sällan erbjuds möjligheten till en fyra i populära HSB Takpannan, men nu kan denna hemtrevliga lägenhet bli din! Bostaden har tilltalande attribut så som fönster i tre väderstreck, burspråk, eldningsbar eldstad och balkong mot grönska. Bakom ytterdörren väntar ett hem om 90,5 kvadratmeter där större delen av bostaden har renoverats år 2017 med nydragen el, ytskikt och nytt kök från Ballingslöv. Via pardörren tar du dig in i vardagsrummet vilket utgör lägenhetens mittpunkt präglat av ljusinsläpp från två håll. Rummet är stort och du kan därför enkelt möblera både med matsalsmöbel och soffgrupp med plats för hela familjen. Den kallare delen av året värmer eldstaden skönt och skapar en otrolig mysfaktor till hela hemmet. Vidare finns tre sovrum varav ett master bedroom med förvaring i skjutdörrsgarderob med bakomliggande god förvaring. I ett av sovrummen finns även ytterligare en skjutdörrsgarderob. Via hallen nås det helkaklade badrummet med bekvämligheter så som tvätt- och tork samt en gäst-wc. Mycket stabil förening med låg belåning och löpande underhåll på föreningens hus. Föreningen har bl.a. låtit installera solceller samt laddstolpar för elbil. Som boende i föreningen kan du även nyttja föreningens gemensamma utrymmen så som enklare gym, hobbyrum med möjlighet till målning och snickeriverksamhet, gemensamhetslokal, övernattningslägenhet samt flertalet tvättstugor är några att nämna. Området kring din nya bostad har omedelbar närhet till natur likväl som god närservice i Johannelunds centrum. Där finner du bl.a. en matbutik, vårdcentral och pizzeria. Ett stenkast från ytterdörren ligger närmsta busshållplats som smidigt tar dig till Linköpings city med omnejd på några minuter. För dig med barn finns flera förskolor och skolor i området. Fin cykelväg in till centrum samt promenadstråk längs Stångån. Välkommen på visning!

 • Plus
 • Balkong
Krokusvägen 21, Linghem, Linköpings kommun
 • Tis 13 jun kl 17:30

Krokusvägen 21

Villa
Linghem, Linköpings kommun
Fastighetsbyrån Linköping

5 195 000 kr

130 m²

6 rum

995 m² tomt

På en lugn återvändsgata precis invid lummigt grönområde ges nu chansen att förverkliga husdrömmen. Här väntar allt från en rymlig familjevilla till en helt insynsskyddad trädgård med en härlig pool och vyer utöver det vanliga. Trevliga attribut som separat barnavdelning, stora fönsterpartier och vattenburen golvvärme är endast några av de kännetecken som karaktäriserar detta hus. Här väntar kort och gott ett bekvämt boende där det bara är att flytta in och där all service samt pendel finns inom behagligt promenadavstånd!

 • Plus
Kallmursvägen 22, Ljungsbro, Linköpings kommun

Kallmursvägen 22

Radhus
Ljungsbro, Linköpings kommun
Fastighetsbyrån Linköping

2 595 000 kr

120 m²

5 rum

7 251 kr/mån

21 625 kr/m²

Nu finns chansen att förvärva detta radhus i bostadsrättsform som disponeras på hela 120 kvm fördelat på 5 rum och kök. Bostaden har byggts med modernt stuk och genomsyras av bland annat de generösa fönsterpartierna, den öppna planlösningen på entréplan samt dem högkvalitativa materialvalen. I badrummet på entréplan finns tvättmaskin och torktumlare. En trappa upp finner ni fyra sovrum som binds samman av ett allrum. I badrummet på övre plan hittar ni bostadens badkar. Bostaden ligger i ett attraktivt läge med endast ca 15 minuters bilfärd från Linköping och precis utanför Ljungsbro centrum. Bo med närhet till förskolor, skola, matbutik och restauranger. Ljungsbro är en mycket attraktivt område med promenadavstånd till Göta Kanal med badmöjligheter och underbara promenadstråk längs kanalen. I samma område ligger också Ljungsbro Fritidscenter med simhall, ishall, gym och relaxavdelning. Kontakta ansvarig mäklare för mer information.

 • Uteplats
Gustav Adolfsgatan 22, Centrum/Vasastaden, Linköpings kommun
 • Idag kl 12:00

Gustav Adolfsgatan 22

Lägenhet
Centrum/Vasastaden, Linköpings kommun
Fastighetsbyrån Linköping

2 395 000 kr

70 m²

2 rum

4 266 kr/mån

34 214 kr/m²

Fantastiskt ljus och trivsam tvårumslägenhet på central adress i gemytliga Vasastaden. Välkommen till Gustav Adolfsgatan 22, ett boende att trivas i från första stund! Lägenheten som är på 70 kvadrat har en generös takhöjd på 2,70m samt fint ljusinsläpp från två väderstreck. Bostaden är disponerad med ett modernt och rymligt kök där det stora matbordet för mellan 6-8 personer har sin naturliga plats. Köket har en fullt utrustad maskinpark i rostfritt utförande samt bra arbetsyta för dig med matlagningsintresse. Fortsätter vi in i lägenheten är vardagsrummet placerat med generöst ljusflöde från fönster i två väderstreck samt utgång till lägenhetens balkong med plats för cafégrupp. Vidare har ditt nya hem ett rofyllt sovrum med utrymme för dubbelsäng och förvaringsmöjligheter i skjutdörrsgarderob samt ett helkaklat badrum med duschhörna bakom glasdörrar. Hallen rymmer enklare hallmöbel samt erbjuder med förvaring i separat klädkammare. Stabil förening där varje hushåll har möjlighet till parkeringsplats i ett av Linköpings mest trivsamma kvarter, Vasastaden. Endast en kort promenad bort är du mitt i citykärnan, även promenadavstånd till resecentrum med dess kollektivtrafik. Cykelavstånd till universitetet samt till flera stora arbetsplatser. I nära anslutning till din nya adress finns ICA Nära butik samt Hemköp Priso, bageri, pizzerior, sushirestaurang mm. Välkommen på visning!

 • Plus
 • Balkong
Aftongatan 128, Vidingsjö/Haninge, Linköpings kommun

Aftongatan 128

Radhus
Vidingsjö/Haninge, Linköpings kommun
Fastighetsbyrån Linköping

2 550 000 kr

105 m²

4 rum

6 354 kr/mån

24 286 kr/m²

Fantastiskt välskött parhus i två plan i populära Vidingsjö kan bli ditt nästa hem. I detta familjära kvarter finns naturen inpå knuten och lekkamrater på gatan. Ett perfekt boende för familjen! Bostaden har en tydlig känsla av hemtrevnad, här har nuvarande trivts och vårdat sin bostad vilket blir påtagligt så snart du kliver innanför ytterdörren. Här välkomnas du till en stensatt entré som ramas in av grönska. Här på framsidan finns utrymme för utegrupp och växter. Invändigt väntar kök och vardagsrum i entréplan, tillsammans med ett sovrum samt bostadens ena badrum och tvättstuga. Allt i välvårdat skick. En trappa upp finns ytterligare två sovrum, ett badrum samt en möblerbar hall. Under trappen finns även ett utmärkt förrådsutrymme. Från vardagsrummet nås bostadens stensatta uteplats och trädgård i härligt västerläge. En trivsam oas med utrymme för stor trädgårdsmöbel i insynsskyddat läge. I trädgården odlas både ätbara grönsaker och vackra blommor. På tomten finns också ett förråd. Utöver detta har du som boende i föreningen möjlighet att nyttja föreningens gemensamma faciliteter som bland annat består av "Ladan" med en stor gymnastiksal, perfekt för t.ex. barnkalas. Intill salen finns ett fullt utrustat kök. Föreningen har även ett gym samt en övernattningslägenhet till medlemmarnas förfogande. Området präglas av uppvuxet kvarter med närhet till Vidingsjöskogen och dess strövområden och motionsspår. Förskolor och skolor finns i närheten likväl som matbutiker. Fina cykelvägar in till city, US och Mjärdevi. Även goda bussförbindelser till stora delar av Linköping. Välkommen på visning!

 • Plus
 • Uteplats

Visar 1 - 50 av 88