Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Mats Andersson

Mats Andersson

Om mig

På Fastighetsbyrån möts man av en genuin och välkomnande atmosfär, en arbetsplats med arbetskamrater som påminner om ett vardagsrum fyllt med familjemedlemmar snarare än ett kontor med kollegor. Här görs allt för kvalitén, människorna bakom varje affär och fullt fokus på service i alla moment. Min yrkesbana började 2005 i Göteborg i ett antal år innan jag tillsammans med min familj flyttade hem till barndomsstaden igen. Tveka inte att ta kontakt med mig när ni önskar påbörja en försäljning!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Annelundsbacken 9, Berg, Linköpings kommun

Annelundsbacken 9

Villa
Berg, Linköpings kommun
Fastighetsbyrån Linköping
4 495 000 kr
122 + 71 m²
7 rum
966 m² tomt

Nu har vi nöjet att presentera en större villa med fyra sovrum samt vardagsrum och matsal i öppen planlösning. Exteriört väntar en prunkande trädgård på hörntomt samt uteplats i söderläge. Här på Annelundsbacken bor man på toppenläge nära bad och promenadstråk intill Göta Kanal och Bergs slussar. Här kan man glädjas åt att bo i ett trivsamt och lugnt område med småbåtshamnen ett stenkast bort. Här bor ni dessutom nära restaurang, livsmedelsaffär och barnomsorg. Här har man också närhet till Heda Ridklubb och golf vid Vreta Kloster GK. Bakom ytterdörren väntar en hall samt ett angränsande kapprum. I hallen finns även trappan som förbinder våningsplanen med varandra. Arbetsköket känns praktiskt vilket underlättar vid matlagning och bak. Kastruller, tallrikar och glas förvaras smidigt i köksbänkens lådor och skåp. Matsal och vardagsrum förenas i öppen planlösning och får naturligt ljusinsläpp från fönster i flera väderstreck. Vidare på entréplanet är ett fräscht helkaklat duschrum. Ni förfogar över fyra sovrum varav tre av rummen är belägna på övervåningen och nås via ett trivsamt allrum. På detta plan är även ett badrum med badkar. Föräldrasovrummet har egen klädkammare och får ljusinsläpp från ett generöst fönsterparti. Allrummet har balkong med hänförande utsikt över trädgården, trädens toppar och Göta Kanal som flyter förbi. Vardagsbestyren sköter ni smidigt i tvättstugan i villans källarplan med hjälp av tvättmaskin och torktumlare. Intill tvättstugan finns ytterligare rum som kan användas som gym, kontor eller hobbyrum. Till fastigheten hör även en carport och rymlig uppfart där ni enkelt parkerar bilen och robotgräsklipparen hjälper er med gräsmattan! Fjärrvärme ger god driftsekonomi och fiber är installerat. Varmt välkommen med er intresseanmälan!

Sätra Lindhaga 3, Bestorp, Linköpings kommun

Sätra Lindhaga 3

Fritidshus
Bestorp, Linköpings kommun
Fastighetsbyrån Linköping
350 000 kr
35 m²
3 rum
1 000 m² tomt

Med lågt arrende om finns nu detta prisvärda fritidshus till salu strax utanför Bestorp nära Sätrasjön. Stugans utformning är två mindre sovrum, arbetskök, vardagsrum och ett tvättrum med separett fritidstoalett. Invid entrén är ett inglasat uterum som ger extra utrymme till sommarens festligheter. El är indraget, vatten och avlopp finns ej men markägaren tillåter egen borrad vattenkälla om så skulle önskas. Löpande renoverat med bl a nytt plåttak, invändig målning, ny fasadpanel, kittade och ommålade fönster samt nya vindskivor och hängrännor. Härlig omgivande natur som inbjuder till upptäcksfärd både i skog och mark och lite längre bort finns Rängens sjösystem. Varmt välkommen med er intresseanmälan med möjlighet till snabbt tillträde!

  • Uteplats
Törnvalls väg 2, Rystad, Linköpings kommun

Törnvalls väg 2

Villa
Rystad, Linköpings kommun
Fastighetsbyrån Linköping
4 295 000 kr
160 + 94 m²
5 rum
1 213 m² tomt

Välkommen med er intresseanmälan för tidigare del av Rystad skola som idag är ett härligt boende med högt till tak och stora fönsterpartier. Bostaden är stilrent renoverad från grunden mellan åren 2007-2011 och kompletteras idag också av ett större garage om nästan 100 kvm. Vi öppnar ena pardörren och stiger in till den rymliga hallen. Till höger finner vi ett tidlöst kök med vardagsrum i öppen planlösning och med utsikt över det vackra landskapet med sina öppna fält. Tjusig ektrappa leder upp till övre plan där vi finner tre rejäla sovrum, ett allrum med balkong samt ett generöst stort helkaklat badrum. Om ni söker ett lantligt boende med egen karaktär och stora garageytor endast 8 km från city missa då inte denna fantastiska möjlighet!

  • Plus
Fålåsa 2:5 tomt i Vikingstad, Vikingstad, Linköpings kommun
  • Budgivning med BankID pågår
Fålåsa 2:5 tomt i Vikingstad, Vikingstad, Linköpings kommun, bild 2
Fålåsa 2:5 tomt i Vikingstad, Vikingstad, Linköpings kommun, bild 3

Fålåsa 2:5 tomt i Vikingstad

Tomt
Vikingstad, Linköpings kommun
Fastighetsbyrån Linköping
995 000 kr
2 508 m² tomt

I lantliga och populära Vikingstad erbjuder vi nu en större friköpt villatomt om 2 508 kvm med trevligt läge! Av fyra tomter är denna den sista som är till salu! Bygg nytt och skapa ert drömboende strax utanför Linköping där tomten ej är bunden till någon husleverantör. Alla anslutningsavgifter är redan betalda och kommunalt vatten/avlopp, el och fiber är framgrävt till tomtgräns! Vikingstad är av Linköpings kommun ett prioriterat område. Här byggs nu även en ny grundskola med tillhörande idrottshall i fullstorlek. Sommartid går de badsugna gärna till utomhusbadet Valkebo, där även fyra nya padelbanor har invigts sommaren 2021. Föreningslivet inom exempelvis fotboll är aktivt. I närområdet finns Nannas förskola och strövområden. Centralt i samhället finns nyrenoverade Vikingstad skola med årskurser F-6. Dessutom finns en välsorterad ICA Supermarket samt pizzeria. Tågstationen i Vikingstad är 3 km bort och med Östgötapendeln tar det exempelvis endast 7 minuter till Linköpings Resecentrum. En upplyst cykelbana finns till Malmslätt, där skola år 7-9 och olika arbetsplatser finns. Sammantaget finns här en bra möjlighet skapa sitt egna drömboende genom att bygga nytt i populära Vikingstad. Varmt välkommen att kontakta mäklaren för mer information. Om man önskar se tomten på egen hand skriv då in stamfastighetens adress Fålåsa Kohagen i er GPS.

  • Premium
Vitsippevägen 21, Hjulsbro, Linköpings kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Vitsippevägen 21

Villa
Hjulsbro, Linköpings kommun
Fastighetsbyrån Linköping
3 800 000 kr
149 + 98 m²
5 rum
389 m² tomt

På en lugn och omtyckt adress, ett stenkast från Stångån, ges nu chansen att förverkliga husdrömmen. Här väntar en väldisponerad familjevilla med en totalyta om nästan 250 kvm och ett trevligt läge perfekt för barnfamiljen. Njut av härliga attribut som vinterisolerat uterum samt generösa ytor för umgänge, hobby och lek. Låg driftskostnad med fjärrvärme och fiber är installerad. Sammantaget ett rymligt hus med fint läge på en populär adress!

  • Uteplats
  • Energieffektiv
Kvickstorp 1:22, Åtvidaberg, Åtvidabergs kommun

Kvickstorp 1:22

Tomt
Åtvidaberg, Åtvidabergs kommun
Fastighetsbyrån Linköping
500 000 kr
1 574 m² tomt

Med lantligt läge och utsikt mot Fallsjön finns nu denna tomt till salu som också erbjuder möjlighet till ett rikt friluftsliv t ex Åtvidsnäs naturreservat. Från Kvickstorp till centrala Åtvidaberg är fyra kilometer där man har all tänkbar service som skolor, vårdscentral, matbutiker och busshållplats är endast 50 meter från tomten. Byggrätt högst 250 kvm bruttoarea i ett eller två plan. Komplementbyggnad tillåts upp till 70 kvm byggnadsyta, anslutningsavgifter tillkommer. Kontakta ansvarig mäklare för mer information! El: Förberett till tomtgränsen (Eon) Vatten: Kommunalt vatten framdraget till tomtgränsen Avlopp: Kommunalt avlopp framdraget till tomtgränsen Fiber: Förberett fram till tomtgränsen. Varmt välkommen med er intresseanmälan!

Bygg nytt  i Nykil/Hästhagen!, Landet Nykil, Linköpings kommun

Bygg nytt i Nykil/Hästhagen!

Tomt
Landet Nykil, Linköpings kommun
Fastighetsbyrån Linköping
395 000 kr
2 683 m² tomt

Nu finns möjligheten att förvärva villatomt om 2 683 kvm med ett lantligt och trevligt läge! Tomten är redo för nybyggnation med uppförande av villa från valfri husleverantör eller i egen regi. Här på cirka 25 minuters avstånd till Linköping har du möjlighet att skapa dig ett attraktivt drömboende i en unik miljö omgiven av vacker natur, levande landsbygd och fina rekreationsmöjligheter. Varmt välkommen att anmäla ert intresse!

Visar alla 7