Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Robin Kohlmeier

Robin Kohlmeier

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
S:t Larsgatan 4, Vasastaden, Linköpings kommun
  • Imorgon kl 17:00
S:t Larsgatan 4, Vasastaden, Linköpings kommun, bild 2
S:t Larsgatan 4, Vasastaden, Linköpings kommun, bild 3

S:t Larsgatan 4

Lägenhet
Vasastaden, Linköpings kommun
Fastighetsbyrån Linköping
1 575 000 kr
48 m²
2 rum
vån 3/5
3 758 kr/mån
32 813 kr/m²

Ta chansen att bli ny ägare till denna charmiga tvårumslägenhet på S:t Larsgatan 4, i hjärtat av Vasastaden på våning 3 med hiss i huset. Här bor du optimalt med närhet till Linköpings all närservice och endast ett stenkast från Centralstationen. Lägenheten har ljusa och fräscha ytskikt som kombineras fint med äldre detaljer så som vackert parkettgolv och fönsterbänkar i sten. Perfekt för förstagångsköparen, studenten eller samboparet! Belägen på hörnläge, välkomnar lägenheten dig med generöst ljusinsläpp från fönster som sträcker sig i två väderstreck i det rymliga vardagsrummet. Här möts du av ett vackert parkettgolv och harmoniska färgval som sträcker sig genom hela rummet och skapar en varm och inbjudande atmosfär. Modernt genomgångskök med förvaring bakom vita luckor och skåp. Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum skapar en känsla av rymd och gemenskap, perfekt för de sociala tillställningarna. Vidare finner ni ett rofyllt sovrum med generös garderobsförvaring och ett helkaklat badrum med golvvärme samt förberett för tvättmaskin för extra komfort i vardagen. Välkommen att trivas! Här bor du centralt med någon minuts gångavstånd till Linköping resecentrum - en perfekt lägenhet för veckopendlaren eller studenten! Bekvämt cykelavstånd till universitetet och universitetssjukhuset. I närområdet finns matbutik, restauranger samt ett stort gym tvärs över gatan. För dig som uppskattar att komma ut i naturen finns Stångån kantad av trevliga promenadstråk endast ett stenkast bort!

  • Premium
  • Hiss
Storgården 3, Skäggetorp, Linköpings kommun
  • Idag kl 14:30
Storgården 3, Skäggetorp, Linköpings kommun, bild 2
Storgården 3, Skäggetorp, Linköpings kommun, bild 3

Storgården 3

Lägenhet
Skäggetorp, Linköpings kommun
Fastighetsbyrån Linköping
1 095 000 kr
70 m²
2 rum
vån 3/3
3 899 kr/mån
15 643 kr/m²

Välkommen två trappor upp till en hemtrevlig och socialt planerad tvårummare under snedtakens charm - här bor du ljust och fint och kan bara flytta in och njuta från första stund! Lägenheten är planerad med ett ljust och fint kök med gott om köksförvaring och tillredningsytor och vid köket finns en trevlig bardisk med social access ut mot den härliga matplatsen. Vardagsrummet är luftigt och har öppen planlösning mot matplatsen, här erbjuds fantastiskt ljusinsläpp från fönster i tre väderstreck samt fransk balkong med glaspartier ned till golv. Vidare finns ett rymligt sovrum med en härlig walk in closet, ett helkaklat och fräsch badrum med badkar samt en välkomnande hall med avhängningsyta för ytterkläder samt en integrerad garderob. Lägenheten har ett källarförråd som erbjuder goda förvaringsmöjligheter. Till lägenheten följer en inre fond om hela 12 532kr som den nya köparen kan nyttja vid ev framtida förändringar i bostaden! Som boende i denna välordnade HSB-förening kan du ta del av flertalet faciliteter som bland annat träningslokal, bastu, snickeri, tvättstuga, gemensamhetslokal och övernattningslägenhet. Området består bland annat av trevliga innergårdar och ligger med närhet till service och goda kommunikationer. Välkommen på visning!

  • Premium
Östsvängen 1B, Gottfridsberg, Linköpings kommun
  • Imorgon kl 16:00
Östsvängen 1B, Gottfridsberg, Linköpings kommun, bild 2
Östsvängen 1B, Gottfridsberg, Linköpings kommun, bild 3

Östsvängen 1B

Lägenhet
Gottfridsberg, Linköpings kommun
Fastighetsbyrån Linköping
1 910 000 kr
44 m²
2 rum
vån 1/6
2 856 kr/mån
43 409 kr/m²

Välkommen till Östsvängen 1B! Denna fantastiska bostad erbjuder 2 rum och kök på 44 kvadratmeter, perfekt för den som vill bo bekvämt mellan Linköping city och universitetet. Lägenheten har en rymlig hall med gott om plats för både förvaring och ett skrivbord, vilket gör den idealisk för studier eller hemarbete. Allrummet har en öppen planlösning med ett modernt kök, där det finns utrymme för ett mindre matbord och en soffgrupp. Den östervända balkongen bjuder på härliga morgnar med soluppgången. Sovrummet är utrustat med en garderobsvägg som erbjuder generöst med förvaringsutrymme. Genomgående parkettgolv och modern standard från 2021 ger en fräsch känsla till hela bostaden. Vidare finner du ett luftigt badrum med kombinerad tvättmaskin/torktumlare och duschhörna bakom vikbara duschväggar. Denna lägenhet är det perfekta valet för studenten som söker ett funktionellt och stilrent boende i ett attraktivt område. Brf Stjärnhuset Linköping Centrum ligger beläget med närhet till grönområden och skog, samtidigt som du enkelt tar dig till både city och universitetsområdet med cykel på bara några minuter. Närområdet erbjuder matbutik och restauranger samt Gamla Linköping med dess utbud av museer, café och restaurang.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Linnégatan 7, Centralt, Linköpings kommun
  • Imorgon kl 13:15
Linnégatan 7, Centralt, Linköpings kommun, bild 2
Linnégatan 7, Centralt, Linköpings kommun, bild 3

Linnégatan 7

Lägenhet
Centralt, Linköpings kommun
Fastighetsbyrån Linköping
2 195 000 kr
66 m²
3 rum
vån 6/8
4 763 kr/mån
33 258 kr/m²

Varmt välkommen till Linnégatan 7 och till denna trea med härlig utsikt från 6: e våningen! Nu finns chansen att förvärva denna bostad om 66 välplanerade kvadratmeter. Lägenheten som är belägen högt upp i huset har flera trevliga attribut med bland annat ett renoverat kök (2020) med fint ljusinsläpp och plats för matbord intill fönsterparti, ett luftigt och öppet vardagsrum med access till balkongen med fin utsikt över takåsar och trädtoppar i skönt söderläge. Vidare finner ni två bra sovrum i varierande storlekar samt ett helkaklat duschrum från 2020. Du som söker en central och välplanerad lägenhet med fint ljusinsläpp samt uppskattar goda förvaringsmöjligheter har hittat rätt! På Linnégatan kan ni njuta av alla fördelar med att bo centralt, närhet till service, shopping, restauranger och kultur. Dessutom finns härliga Trädgårdsföreningen intill och ni har bekvämt gångavstånd till Stångån med dess fina promenadstråk. Sporthallen och Simhallen ligger ett stenkast bort från bostaden. Resecentrum och Saab Arena nås med en kort promenad. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Västra Vägen 18, Gottfridsberg, Linköpings kommun
  • Budgivning pågår
Västra Vägen 18, Gottfridsberg, Linköpings kommun, bild 2
Västra Vägen 18, Gottfridsberg, Linköpings kommun, bild 3

Västra Vägen 18

Lägenhet
Gottfridsberg, Linköpings kommun
Fastighetsbyrån Linköping
1 695 000 kr
35 m²
1 rum
vån 4/4
2 821 kr/mån
48 429 kr/m²

På västra vägen 18 Gottfridsberg, med ett svårslaget läge mellan Universitetet och centrum, hittar du denna charmiga vindsvåning med låg månadsavgift. Här erbjuds en härlig blandning av moderna och stilrena materialval i kombination med en rustik känsla och charmiga detaljer. Lägenheten är belägen högst upp i huset, fördelat på 35kvm, öppna sociala ytor och en praktiskt sovalkov. Ihop med ett modernt renoverat badrum är denna lägenhet enkel att trivas i för exempelvis studenten eller förstagångsköparen. Välkommen på visning! I populära Gottfridsberg har du promenadavstånd till citypulsen, praktiskt cykelavstånd till universitetet, US, och Linköpings Golfklubb. Närhet till Rydsskogen och valla med trevliga promenadstråk och grönområden. I närområdet finns bland annat dagligvarubutik, restauranger, pizzerior och bageri.

  • Premium
Kunskapslänken 54, Vallastaden, Linköpings kommun
  • Idag kl 13:45
Kunskapslänken 54, Vallastaden, Linköpings kommun, bild 2
Kunskapslänken 54, Vallastaden, Linköpings kommun, bild 3

Kunskapslänken 54

Lägenhet
Vallastaden, Linköpings kommun
Fastighetsbyrån Linköping
1 995 000 kr
63 m²
2 rum
vån 5/5
4 977 kr/mån
31 667 kr/m²

Nu finns möjligheten att förvärva en unik bostad med storslaget läge. På femte våningen högst upp i fastigheten på Kunskapslänken 54 presenteras en tvåa från 2017 med balkong i söderläge och med LiU ett stenkast från huset. Bostaden är i mycket gott skick och har en välplanerad boyta med ett sovrum och sociala ytor i öppen planlösning. Välkomna till Kunskapslänken 54 och trivsamma Vallastaden. Lägenheten är belägen på våning fem i hus med hiss, genomgående moderna materialval så som ljusa väggytskikt, genomgående parkettgolv och helkaklat badrum. Köket och vardagsrummet förenas i en öppen planlösning och härligt naturligt ljusinflöde. Här ges gott om plats för diverse möblemang och sociala tillställningar. Här nås även den väl tilltagna balkongen i soligt söderläge med plats för utemöbler. Vidare finner du ett rofyllt sovrum med garderobsförvaring, helkaklat badrum med både tvättmaskin och torktumlare för extra komfort i vardagen. Separat klädkammare/kontor nås direkt från hallen. Vallastaden är en stadsdel i utveckling där olika arkitekter har fått ge uttryck i färg och form och tillsammans skapat ett område där varje fastighet är unik. Området präglas av trevliga kvarterskrogar och smarta Automatkiosker att kunna inhandla det nödvändigaste. I det intilliggande området Djurgården finns även gott om närservice som matbutik, gym, fler restauranger och apotek. Genom Vallastaden rinner Smedstadsbäcken med intilliggande promenadstråk och runt omkring hittar du flera grönområden, eklandskapet med fina promenadstråk och Vallaskogen med vacker natur. Rakt över gatan ligger också idrottsplatsen som vintertid blir skridskobana. Det går snabbt och smidigt att ta sig från Vallastaden till centrum, med cykel cirka 15 minuter och med buss cirka 10 minuter. Busshållplatsen ligger precis utanför dörren. Linköping har ett brett utbud och med det mesta man behöver och vill ha. För dig som cyklar finns flera cykelställ både på gården och vid gaveln på huset. Miljöstation i komplementbyggnad i området. Gästlägenhet i felleshus/ gemensamhetshus. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Kullagatan 6, Centralt, Linköpings kommun
  • Imorgon kl 14:00
Kullagatan 6, Centralt, Linköpings kommun, bild 2
Kullagatan 6, Centralt, Linköpings kommun, bild 3

Kullagatan 6

Lägenhet
Centralt, Linköpings kommun
Fastighetsbyrån Linköping
1 650 000 kr
55 m²
2 rum
vån 2/4
4 848 kr/mån
30 000 kr/m²

Välkommen till en väldisponerad och trivsam bostad i hjärtat av Linköping. På Kullagatan 6 har du chansen att förvärva denna ombyggda tvårumslägenhet utrustad med stilrena detaljer och genomgående smakfulla färg -och materialval. Här välkomnas du in i en bostad med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum vilket skapar en optimal luftig och social yta med gott om plats för diverse möblering. Fullutrustat kök med mässingdetaljer och infälld belysning. Från vardagsrummet nås lägenhetens balkong mot innergård i härligt västerläge, utrustad med fjärrstyrd markis. Vidare finner ni ett rofyllt sovrum med ljusinsläpp via vardagsrummet samt ett badrum med badkar. Här bor du avskilt på innergård mitt i centrala Linköping. Välkommen att anmäla intresse hos ansvarig mäklare! På Kullgatan 6 kan ni njuta av alla fördelar med att bo centralt, närheten till service, shoppingmöjligheter och restauranger. Dessutom finns Stångån alldeles i närheten med dess fina promenadstråk. Härifrån tar ni er smidigt på cykel till US, universitetsområdet, SAAB eller övriga delar av Linköping och busshållplatsen finns ett stenkast från porten.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Söderleden 3, Johannelund, Linköpings kommun
  • Idag kl 13:00
Söderleden 3, Johannelund, Linköpings kommun, bild 2
Söderleden 3, Johannelund, Linköpings kommun, bild 3

Söderleden 3

Lägenhet
Johannelund, Linköpings kommun
Fastighetsbyrån Linköping
1 595 000 kr
77 m²
3 rum
vån 3/3
4 336 kr/mån
20 714 kr/m²

Generös trerumslägenhet i modern trivsam standard med balkong i väster i omtyckta Johannelund. Välkommen hem till Söderleden 3! Här välkomnas du in i hallen med gott om plats för kappavhängning samt förvaring i klädkammaren. Köket är ljust och hemtrevligt och har en fullt utrustad maskinpark samt plats för matgrupp om 4-5 personer. Lägenhetens mittpunkt är vardagsrummet med härligt ljusinsläpp från stora fönster samt utgång till balkongen med plats för balkongmöbel. Fortsätter vi in i lägenheten finner du två sovrum i bra storlek samt ett badrum med fönster och bekvämligheter så som tvättmaskin. Utöver detta finns även en helkaklad toalett i anslutning till hallen. På Söderleden 3 bor du i den välordnade HSB-föreningen Tibasten. Föreningen erbjuder flertalet föreningsgemensamma faciliteter så som bastu, hobbyrum och tvättstugor. God närservice finns i närliggande Johannelunds centrum med bland annat välsorterad matbutik, pizzeria, bibliotek, apotek samt vårdcentral. En av Linköpings större arbetsplatser SAAB ligger endast en kort promenad bort. Nära även till busshållplats med täta bussförbindelser till och från centrum. I närheten finns även det populära Johannelundsbadet med mysig badplats och volleybollplaner. De trevliga stråken längs Stångån bjuder även in till löprundor och mysiga promenader. Fina cykelvägar till centrala Linköping och till övriga delar av Linköping. Välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
Munkhagsgatan 48, Johannelund, Linköpings kommun
Munkhagsgatan 48, Johannelund, Linköpings kommun, bild 2
Munkhagsgatan 48, Johannelund, Linköpings kommun, bild 3

Munkhagsgatan 48

Lägenhet
Johannelund, Linköpings kommun
Fastighetsbyrån Linköping
995 000 kr
41 m²
1 rum
vån 2/3
2 313 kr/mån
24 268 kr/m²

Stig in i denna charmiga och välplanerade 1 ROK-lägenhet belägen på fridfulla Munkhagsgatan 48. Med en yta på 41 kvadratmeter erbjuder denna bostad ett perfekt utrymme för den som söker en harmonisk livsstil med närhet till det mesta. När du kliver in möts du av ett ljust och rymligt vardagsrum med gott om plats för både soffgrupp, matbord och säng. En plats för både avkoppling och underhållning. Vackert parkettgolv och härligt ljusinflöde från fönstren och den franska balkongen. Kökets kokvrå är smakfullt arrangerad och ligger separat från allrummet, vilket skapar en avskild och funktionell arbetsyta. Vidare finner du ett rymligt badrum med duschhörna och i lägenheten finns flertalet garderober samt en separat klädkammare för god förvaring. Med bekvämt avstånd till service, restauranger och grönområden finns här något för alla smaker och behov. Välkommen att trivas! Här bor du i en stabil Riksbyggenförening med låga månadsavgifter. God närservice finns i närliggande Johannelunds Centrum med bland annat Ica-affär, pizzeria, bibliotek, apotek samt vårdcentral. Nära till busshållplats med täta bussförbindelser till och från centrum. Här bor du även alldeles intill Stångån med dess fina promenadstråk. Ett stenkast bort finns det populära Johannelundsbadet med mysig badplats och volleybollplaner. Fina cykelvägar till centrala Linköping och till övriga delar av stan.

  • Premium
Thorells Gata 2, Vasastaden, Linköpings kommun
Thorells Gata 2, Vasastaden, Linköpings kommun, bild 2
Thorells Gata 2, Vasastaden, Linköpings kommun, bild 3

Thorells Gata 2

Lägenhet
Vasastaden, Linköpings kommun
Fastighetsbyrån Linköping
1 995 000 kr
40,5 m²
2 rum
vån 4/5
3 714 kr/mån
49 259 kr/m²

Ta chansen att förvärva denna omåttligt stilfulla tvårummare i populära Övre Vasastaden. Här erbjuds en lägenhet med genomgående tidlösa material och färgval samt inglasad balkong med närhet till allt vad centrala Linköping har att erbjuda. I modern byggnad uppförd 2017 erbjuds här en härlig kombination av stil och komfort. Genomgående parkettgolv smyckar hela bostaden och ger den en tidlös elegans. Öppet vardagsrum och kök skapar en social planlösning med härligt ljusinsläpp via stora fönsterparti. På den stora balkongen finns möjlighet för möblering och härliga stunder. Vidare finner ni ett rofyllt sovrum med goda förvaringsmöjligheter i stor skjutdörrsgarderob samt ett stort badrum med bekväma tvättmöjligheter för extra vardagskomfort. Brf Vasaporten är en stabil förening med god ekonomi och låga avgifter. Här bor ni i populära kvarter med en kort promenad till city, resecentrum och med cykelavstånd till universitetsområdet. Närhet till matbutik, gym, restauranger, bageri och pizzerior. Lägenheten erbjuder någonting för alla. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
KLOCKAREGÅRDEN 14, Skäggetorp, Linköpings kommun
  • Idag kl 15:00
KLOCKAREGÅRDEN 14, Skäggetorp, Linköpings kommun, bild 2
KLOCKAREGÅRDEN 14, Skäggetorp, Linköpings kommun, bild 3

KLOCKAREGÅRDEN 14

Lägenhet
Skäggetorp, Linköpings kommun
Fastighetsbyrån Linköping
995 000 kr
67 m²
2 rum
vån 2/2
3 544 kr/mån
14 851 kr/m²

Välkommen till Klockaregården 14, en fantastisk bostad på andra våningen av två, där modern bekvämlighet möter klassisk charm. Denna rymliga 2 ROK, med en yta på 67 kvadratmeter, erbjuder en unik boendeupplevelse i form av en inbjudande vindsvåning med karakteristiska snedtak som ger hemmet en särskild karaktär. Vid första anblicken möts du av en öppen planlösning som harmoniskt förenar kök och vardagsrum. Det moderna köket, utrustat med en stilfull köksö i barstolshöjd, blir en naturlig samlingspunkt för matlagning och umgänge. Köksön underlättar både vardagsbestyren och de sociala stunderna. Lägenheten badar i ljus tack vare fönster i två väderstreck samt takfönster, vilket skapar en ljus och luftig atmosfär i alla rum. Genom hela bostaden sträcker sig eleganta parkettgolv som ger en sammanhållen och sofistikerad känsla. Vidare finner ni ett rofyllt sovrum med egen garderobsvägg samt ett helkaklat badrum. Här bor du nära centrum med all dess service och endast ca 10 minuter med cykel till Universitetet. Här hittar du det optimala boendet för singelhushållet, studenten eller samboparet. Brf Gasellen en välskött förening med gott om gemensamma ytor såsom gym, samlingslokal, övernattningsrum och hobbyrum. Bostaden befinner sig nära Skäggetorp centrum med sitt utbud av butiker, restauranger och service. Du har även nära till Tornby där Ica maxi, systembolag, IKEA och massvis med andra butiker finns inom gångavstånd. Det är goda bussförbindelser till stadskärnan och bra cykelvägar till både centrum och universitetet. I omgivningarna ligger dagis, skola och Rydskogen med härliga strövområden och motionsspår. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
Ryddalsgatan 2, Gottfridsberg, Linköpings kommun
  • Imorgon kl 15:15
Ryddalsgatan 2, Gottfridsberg, Linköpings kommun, bild 2
Ryddalsgatan 2, Gottfridsberg, Linköpings kommun, bild 3

Ryddalsgatan 2

Lägenhet
Gottfridsberg, Linköpings kommun
Fastighetsbyrån Linköping
1 795 000 kr
43,5 m²
1.5 rum
vån 2/3
3 567 kr/mån
41 264 kr/m²

Välkommen till Ryddalsgatan 2 i Linköping, en perfekt belägen lägenhet mellan Linköpings universitet och stadens centrum. Här bor du i en charmig byggnad från 1935 som andas historia och karaktär. Denna trivsamma 1,5 ROK-lägenhet erbjuder 43,5 kvm välplanerat utrymme som är idealiskt för både studenter och yrkesverksamma. När du kliver in genom dörren möts du av en rymlig hall med generösa ytor för möblering, vilket skapar en inbjudande atmosfär. Här finns gott om plats för plugghörnan eller hemmakontoret. Till höger finner du ett fräscht kök i modern grå kulör, utrustat med alla nödvändiga vitvaror och med plats för ett matbord där du kan njuta av dina måltider. Det luftiga allrummet har charmigt trägolv som ger en hemtrevlig och stilren känsla. Rummet kan lätt möbleras efter dina behov och fungerar både som vardagsrum och sovrum. Dessutom god förvaring i separat klädkammare som nås härifrån. Badrummet är helkaklat och erbjuder en lyxig duschhörna samt golvvärme, vilket ger en extra känsla av komfort och välmående. Sammanfattningsvis är detta en lägenhet som kombinerar gammaldags charm med moderna bekvämligheter, allt på en mycket eftertraktad adress. Föreningens innergård erbjuder en härlig grönskande oas med gemensam grillplats att nyttja. I närområdet finns mataffär, vårdcentral, apotek, hembageri samt flera pizzerior. En kortare cykeltur leder till såväl city, universitetet, Mjärdevi science park och Universitetssjukhuset. I Valla har du nära till allt.

  • Premium
Kullagatan 4A, Innerstaden, Linköpings kommun

Kullagatan 4A

Lägenhet
Innerstaden, Linköpings kommun
Fastighetsbyrån Linköping
1 295 000 kr
39 m²
1 rum
vån 1/4
3 582 kr/mån
33 205 kr/m²

Stig in i denna charmiga lägenhet belägen på Kullagatan 4A, mitt i hjärtat av Linköpings innerstad. Med en yta på 39 kvadratmeter erbjuder denna 1 ROK-lägenhet en perfekt balans mellan funktion och komfort. Beläget på en lummig innergård bor du avskilt samtidigt som du har innerstadens puls med all dess närservice runt knuten. I allrummet möts du av en ljus och luftig atmosfär. Här finns gott om plats för både sängen, vardagsrumsmöbler och personliga prylar för att skapa din alldeles egna oas. Härligt ljusinsläpp via fönster som vetter mot söder och fransk balkong som ger rummet ett extra mått av charm och möjlighet till frisk luft. Köket, vars renovering gjordes 2019/2020, är modernt och stilrent med alla nödvändiga bekvämligheter för att göra matlagningen till en fröjd, samt naturlig plats för matbordet. Vidare finner ni ett badrum, utrustat med badkar samt generöst med garderobsförvaring i entréhallen. Denna lägenhet på Kullagatan 4A en fantastisk mix av bekvämlighet, stil och plats för personlig prägel. Här kan ni njuta av alla fördelar med att bo centralt, närheten till service, shoppingmöjligheter och restauranger. Dessutom finns Stångån alldeles i närheten med dess fina promenadstråk. Härifrån tar ni er smidigt på cykel till US, universitetsområdet, SAAB eller övriga delar av Linköping och busshållplatsen finns ett stenkast från porten.

Storgården 35, Skäggetorp, Linköpings kommun
  • Mån 29 jul kl 17:00
Storgården 35, Skäggetorp, Linköpings kommun, bild 2
Storgården 35, Skäggetorp, Linköpings kommun, bild 3

Storgården 35

Lägenhet
Skäggetorp, Linköpings kommun
Fastighetsbyrån Linköping
910 000 kr
62 m²
2 rum
vån 3/3
3 639 kr/mån
14 677 kr/m²

Välkommen till denna trevliga och ljusa tvårummare om 62 kvm med ett ostört läge högst upp i huset med inglasad balkong i ett härligt västerläge! Lägenheten erbjuder ett ljust och hemtrevligt kök som till stor del uppdaterats under 2021 med nya köksluckor- och lådor, ny bänkskiva samt nytt golv och målade väggytor. Även vardagsrum och hall har uppdaterats med nytt golv- och väggytskikt under 2021. Vardagsrummet är luftigt med plats för både soffgrupp och matsalsmöbel och hallen erbjuder avhängningsyta för ytterkläder och förvaringsmöjligheter strax innanför ytterdörren i trevlig Elfa-garderob. Vidare finns ett rymligt sovrum som renoverades under 2018 med goda förvaringsmöjligheter i garderobsvägg samt ett helkaklat badrum (2012) med bekväma tvättmöjligheter i tvättmaskin samt torkskåp (2021). Till lägenheten följer ett vindsförråd. Här bor du i en mycket välskött HSB förening med låga månadsavgifter och flertalet faciliteter till medlemmarnas förfogande. Här finns bland annat gemensamhetslokal, snickeri, träningslokal, bastu, övernattningsrum samt en biltvätthall för föreningens medlemmar att nyttja. Föreningen har tecknat ett gemensamt elavtal för alla boende i föreningen och producerar även egen el genom solceller på taket. Din egen elförbrukning debiteras i samband med din månadsavgift. Varmt välkommen att boka in dig på visning!

  • Premium

Visar alla 14