Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Robin Kohlmeier

Robin Kohlmeier

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Kullagatan 4A, Innerstaden, Linköpings kommun
  • Sön 5 maj kl 11:15
Kullagatan 4A, Innerstaden, Linköpings kommun, bild 2
Kullagatan 4A, Innerstaden, Linköpings kommun, bild 3

Kullagatan 4A

Lägenhet
Innerstaden, Linköpings kommun
Fastighetsbyrån Linköping
1 695 000 kr
55 m²
2 rum
vån 3/4
4 848 kr/mån
30 818 kr/m²

I hjärtat av Linköpings innerstad finner du denna charmiga lägenhet som bjuder på både komfort och stil. Med en yta på 55 kvadratmeter och en smart planlösning erbjuder denna 2 rum och kök en perfekt oas för det moderna stadsboendet. På Kullagatan 4A välkomnas du in i detta hem där genomgående renoveringar har förvandlat varje hörn till en elegant och funktionell plats att bo på, med stilfulla detaljer och materialval. Golven pryds av vacker enstavsparkett som ger en tidlös känsla och enhetlighet till hela lägenheten. I vardagsrummet öppnar stora fönster upp för generöst ljusinsläpp och en härlig atmosfär som strömmar in från balkongen i söderläge. Här kan du njuta av soliga dagar och lugna kvällar. Köket från 2023 bjuder in till en luftigt atmosfär med genomtänkta färgval och moderna vitvaror. Vidare finner ni ett badrum från 2022 som inger en lyxig känsla, utrustat med kombimaskin för extra komfort i vardagen samt ett rofyllt sovrum med gott om plats för dubbelsängen. I hallen finns gott om förvaring i separat klädkammare. Här är det bara att flytta in! På Kullgatan 4A kan ni njuta av alla fördelar med att bo centralt, närheten till service, shoppingmöjligheter och restauranger. Dessutom finns Stångån alldeles i närheten med dess fina promenadstråk. Härifrån tar ni er smidigt på cykel till US, universitetsområdet, SAAB eller övriga delar av Linköping och busshållplatsen finns ett stenkast från porten. Välkommen att anmäla dig till visning!

  • Premium
  • Balkong
Bronsåldersgatan 49, Ullstämma, Linköpings kommun
  • Sön 5 maj kl 12:15
Bronsåldersgatan 49, Ullstämma, Linköpings kommun, bild 2
Bronsåldersgatan 49, Ullstämma, Linköpings kommun, bild 3

Bronsåldersgatan 49

Radhus
Ullstämma, Linköpings kommun
Fastighetsbyrån Linköping
2 595 000 kr
115,5 m²
5 rum
6 538 kr/mån
22 468 kr/m²

På idylliska Bronsåldersgatan 49 i Ullstämma välkomnas du av detta charmiga tvåplans parhus som utstrålar både bekvämlighet och stil. Med sina fem rum och kök fördelade över 115 kvadratmeter erbjuder detta hem gott om plats för både familj och sociala tillställningar. När du kliver in genom den välkomnande entrén möts du av en ljus och öppen atmosfär. Köket, som renoverades 2018, är en smakfull blandning av moderna bekvämligheter och stilrena detaljer. Här finns gott om förvaringsutrymme och arbetsytor för matlagning och plats för matsalsbord. På nedre våningen finner du även det rymliga vardagsrummet med härligt naturlig ljusinsläpp. Från vardagsrummet nås även baksidans uteplats med både trall och gräsyta, en fridfull oas där du kan njuta av långa grillkvällar eller avkoppling i solen. På entréplan hittas även ett rofyllt sovrum, ett badrum med dusch samt en separat tvättstuga för extra bekvämlighet i vardagen. På övre våningen hittar du ytterligare tre sovrum med gott om plats för diverse möblering. Här finns även badrum med badkar. Framsidan av huset erbjuder en stensatt uteplats vid entrén, perfekt för att avnjuta en kopp kaffe på soliga morgnar eller för att välkomna gäster på ett stilfullt sätt. Bostaden är belägen i ett omtyckt område med många grönytor mellan fastigheterna. Området består utav blandad bebyggelse med flerbostadshus samt radhus. Här har ni ett utomordentligt bra läge intill Vidingsjöskogen med sin friskvårdsanläggning och motionsspår - här kan man följa naturens växlingar för varje årstid på nära håll. Väl fungerande kommunikationer till city, Garnisonen och Ekholmen med buss och bra cykelleder. Från bostaden är det ett stenkast till närmaste busshållsplats, varifrån ni med buss kommer till Linköpings resecentrum på cirka 20 min. Förskolor och skolor samt god närservice finns i närheten, bl.a. Coop Nära som ligger ca 250 meter bort från bostaden. Möjlighet med god omvårdnad och service i närliggande Ullstämma servicehus. De erbjuder hemtjänst samt har en trevlig restaurang och övriga fritidslokaler.

  • Premium
  • Uteplats
Ödegårdsgatan 10, Johannelund, Linköpings kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Ödegårdsgatan 10

Lägenhet
Johannelund, Linköpings kommun
Fastighetsbyrån Linköping
595 000 kr
29,5 m²
1 rum
vån 1/3
1 914 kr/mån
20 169 kr/m²

Välkommen till Ödegårdsgatan och denna 1 ROK lägenhet med sovalkov. Här ges chansen att förvärva ett renoveringsobjekt för att skapa ett bra och billigt boende för förstagångsköparen, studenten eller pendlaren. I HSB Tibasten bor du i en obelånad förening med låga avgifter och närhet till centrum, LiU, badplatser och närservice. Lägenheten, som är belägen på markplan, fördelas på 29,5kvm med ett allrum med härligt ljusinflöde från fönster mot innergården, praktisk sovalkov för optimal fördelning av diverse möblemang, intilliggande kokvrå samt ett helkaklat badrum från stambytet 2001 med badkar. I hallen finns förvaringsmöjligheter i två garderober. Välordnade HSB-föreningen med flera gemensamma faciliteter så som bastu, hobbyrum och tvättstugor. God närservice finns i närliggande Johannelunds centrum med bland annat välsorterad matbutik, pizzeria, bibliotek, apotek samt vårdcentral. En av Linköpings större arbetsplatser SAAB ligger endast en kort promenad bort. Nära även till busshållplats med täta bussförbindelser till och från centrum. I närheten finns även det populära Johannelundsbadet med mysig badplats och volleybollplaner. Fina cykelvägar längs Stångån till centrala Linköping och till övriga delar av Linköping. Välkommen på visning!

Söderleden 3, Johannelund, Linköpings kommun
  • Imorgon kl 12:30
Söderleden 3, Johannelund, Linköpings kommun, bild 2
Söderleden 3, Johannelund, Linköpings kommun, bild 3

Söderleden 3

Lägenhet
Johannelund, Linköpings kommun
Fastighetsbyrån Linköping
1 650 000 kr
77 m²
3 rum
vån 3/3
4 336 kr/mån
21 429 kr/m²

Generös trerumslägenhet i modern trivsam standard med balkong i väster i omtyckta Johannelund. Välkommen hem till Söderleden 3! Här välkomnas du in i hallen med gott om plats för kappavhängning samt förvaring i klädkammaren. Köket är ljust och hemtrevligt och har en fullt utrustad maskinpark samt plats för matgrupp om 4-5 personer. Lägenhetens mittpunkt är vardagsrummet med härligt ljusinsläpp från stora fönster samt utgång till balkongen med plats för balkongmöbel. Fortsätter vi in i lägenheten finner du två sovrum i bra storlek samt ett badrum med fönster och bekvämligheter så som tvättmaskin. Utöver detta finns även en helkaklad toalett i anslutning till hallen. På Söderleden 3 bor du i den välordnade HSB-föreningen Tibasten. Föreningen erbjuder flertalet föreningsgemensamma faciliteter så som bastu, hobbyrum och tvättstugor. God närservice finns i närliggande Johannelunds centrum med bland annat välsorterad matbutik, pizzeria, bibliotek, apotek samt vårdcentral. En av Linköpings större arbetsplatser SAAB ligger endast en kort promenad bort. Nära även till busshållplats med täta bussförbindelser till och från centrum. I närheten finns även det populära Johannelundsbadet med mysig badplats och volleybollplaner. De trevliga stråken längs Stångån bjuder även in till löprundor och mysiga promenader. Fina cykelvägar till centrala Linköping och till övriga delar av Linköping. Välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
Norrsättersgatan 9B, Malmslätt, Linköpings kommun
  • Imorgon kl 11:30
Norrsättersgatan 9B, Malmslätt, Linköpings kommun, bild 2
Norrsättersgatan 9B, Malmslätt, Linköpings kommun, bild 3

Norrsättersgatan 9B

Lägenhet
Malmslätt, Linköpings kommun
Fastighetsbyrån Linköping
1 495 000 kr
74 m²
3 rum
vån 2/3
5 110 kr/mån
20 203 kr/m²

Välkommen till denna härliga bostadsrätt belägen i Malmslätt, Linköping. Här erbjuds en trivsam bostadsyta om 74 kvm fördelat på 3 rum och kök på andra av tre våningar. Lägenheten genomsyras av harmoniska färgval, charmiga detaljer och härligt ljusinsläpp via fönster i två väderstreck. Interiört möts du av ett luftigt vardagsrum med parkettgolv och stora fönsterparti. Från vardagsrummet nås lägenhetens balkong som vetter mot väst och där du avnjuter kvällssolen och blickar ut över grönskande omgivning. Köket som går ljust beige kulör ger plats ger god förvaring och plats för matsalsbord, Vidare finner du två rofyllda sovrum med respektive garderobsförvaring samt ett badrum med duschhörna, wc och bekväma tvättmöjligheter. Med närhet till grönområden och promenadstråk kan du njuta av naturen samtidigt som du har stadens puls inom bekvämt avstånd. I Malmslätt finns det gott om service och bekvämligheter såsom matbutiker, caféer och restauranger. För den sportintresserade finns möjligheter till diverse aktiviteter i närområdet. Centrum av Linköping är inte långt borta, så här har du nära till både stadsliv och natursköna omgivningar. Här bor du i en stabil och lågt belånad bostadsrättsförening vilket återspeglas i dess låga månadsavgifter och mellan föreningens hus finns fina grönytor med grönskande syrénbersåer och trevliga sittgrupper som möjliggör ett säkert utomhusumgänge. I anslutning till husen, endast ca 30 meter från din port finns gratis parkeringsplatser för de boende att nyttja. Denna bostad passar perfekt för dig som söker en trevlig och lättskött tillvaro i en trivsam miljö. Samla dina nära och kära för härliga stunder på den soliga balkongen eller utforska allt som Malmslätt har att erbjuda.

  • Premium
  • Balkong
Kompanigatan 64, Hagaberg, Linköpings kommun
  • Budgivning med BankID pågår
Kompanigatan 64, Hagaberg, Linköpings kommun, bild 2
Kompanigatan 64, Hagaberg, Linköpings kommun, bild 3

Kompanigatan 64

Lägenhet
Hagaberg, Linköpings kommun
Fastighetsbyrån Linköping
2 695 000 kr
100 m²
4 rum
vån 2/5
6 365 kr/mån
26 950 kr/m²

I det eftertraktade området Hagaberg i Linköping finner du denna fantastiska lägenhet som erbjuder både komfort och stil. Belägen i ett modernt bostadshus uppfört år 2007, presenterar denna 4 rum och kök lägenhet en perfekt balans mellan smart planlösning och praktisk funktionalitet. Med en boyta på generösa 100 kvadratmeter välkomnar denna hemtrevliga bostad dig med en känsla av rymd och ljus. Planlösningen bjuder in till social samvaro och ett härligt inflöde av naturlig ljus via fönster i två väderstreck. De genomgående parkettgolven förstärker känslan av elegans och skapar en enhetlig atmosfär i hela lägenheten. Utöver tre sovrum och två badrum erbjuds du även dubbla balkonger, en inglasad samt en öppen mot innergården i soligt söderläge. Badrummen är rymliga och utrustade med badkar respektive tvättavdelning med både tvättmaskin och torktumlare för optimal komfort i vardagen, köket väl utrustat och gott om förvaring bakom vita luckor och skåp samt en naturlig plats för matbord intill fönsterparti och vardagsrummet är luftigt och ljust med gott om plats för diverse möblemang. Goda förvaringsmöjligheter i klädkammare som finns belägna i två av de tre sovrummen. Sammanfattningsvis är denna lägenhet i Hagaberg en dröm för den som söker bekvämlighet och en optimal boendemiljö. Med sina välplanerade ytor och genomtänkta detaljer erbjuder den en perfekt plats att kalla hemma. I trevliga Hagaberg bor ni med närhet till det mesta. Många av stadens stora arbetsplatser finns i närheten så som Universitetssjukhuset, Mjärdevi företagspark och Linköping city. För trivsamma promenader i vackra Tinnerö Eklandskap behöver ni bara gå bron över Haningeleden. Ett lugnt och trevligt område med gång/cykelavstånd till Linköpings stadskärna. Närområdet erbjuder också en mycket god närservice med flera småbutiker, bageri, blomsteraffär, frisör, restaurang och välsorterade matvaruaffärer. Närhet till flera förskolor, skolor samt flera träningsanläggningar.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Kullagatan 6, Centralt, Linköpings kommun
Kullagatan 6, Centralt, Linköpings kommun, bild 2
Kullagatan 6, Centralt, Linköpings kommun, bild 3

Kullagatan 6

Lägenhet
Centralt, Linköpings kommun
Fastighetsbyrån Linköping
1 695 000 kr
55 m²
2 rum
vån 2/4
4 848 kr/mån
30 818 kr/m²

Välkommen till en väldisponerad och trivsam bostad i hjärtat av Linköping. På Kullagatan 6 har du chansen att förvärva denna ombyggda tvårumslägenhet utrustad med stilrena detaljer och genomgående smakfulla färg -och materialval. Här välkomnas du in i en bostad med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum vilket skapar en optimal luftig och social yta med gott om plats för diverse möblering. Fullutrustat kök med mässingdetaljer och infälld belysning. Från vardagsrummet nås lägenhetens balkong mot innergård i härligt västerläge, utrustad med fjärrstyrd markis. Vidare finner ni ett rofyllt sovrum med ljusinsläpp via vardagsrummet samt ett badrum med badkar. Här bor du avskilt på innergård mitt i centrala Linköping. Välkommen att anmäla intresse hos ansvarig mäklare! På Kullgatan 6 kan ni njuta av alla fördelar med att bo centralt, närheten till service, shoppingmöjligheter och restauranger. Dessutom finns Stångån alldeles i närheten med dess fina promenadstråk. Härifrån tar ni er smidigt på cykel till US, universitetsområdet, SAAB eller övriga delar av Linköping och busshållplatsen finns ett stenkast från porten.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Herrgårdsgatan 6, Berga, Linköpings kommun
Herrgårdsgatan 6, Berga, Linköpings kommun, bild 2
Herrgårdsgatan 6, Berga, Linköpings kommun, bild 3

Herrgårdsgatan 6

Lägenhet
Berga, Linköpings kommun
Fastighetsbyrån Linköping
775 000 kr
38,5 m²
1 rum
vån 1/4
2 198 kr/mån
20 130 kr/m²

Välkommen till Herrgårdsgatan 6, en välplanerad enrumslägenhet i stabil förening med låg avgift. Med en yta på 38,5 kvadratmeter erbjuder denna bostad en bekväm och praktisk livsstil, perfekt för studenten, övernattaren eller förstagångsköparen. Ytan fördelas på ett stort och luftigt allrum med gott om plats för både säng, soffgrupp och ytterligare möblering för de sociala tillställningarna samt härligt ljusinsläpp via de stora fönsterpartierna, ljust och funktionellt kök med naturlig plats för matbordet samt ett badrum med badkar. Från hallen nås dessutom en separat klädkammare med goda förvaringsmöjligheter. Här bor du i den omtyckta föreningen Vitsippan med löpande underhåll på föreningens hus. Bekvämt cykelavstånd till både city och andra delar av Linköping. Även närhet till bra serviceutbud med bland annat livsmedelsaffär, apotek, pizzeria och vårdcentral. Goda kommunikationer med buss samt fina omgivningar för promenader. Föreningens grönskande innergårdar präglas av fina grönytor, flera sittplatser samt lekplats - allt mycket välskött!

  • Premium
Östsvängen 1A, Gottfridsberg, Linköpings kommun

Östsvängen 1A

Lägenhet
Gottfridsberg, Linköpings kommun
Fastighetsbyrån Linköping
1 235 000 kr
23 m²
1 rum
vån 2/6
1 698 kr/mån
53 696 kr/m²

Välkommen till denna enrummare om 23kvm belägen på första våningen i modern byggnad uppförd 2021. På Östsvängen 1A saluförs nu denna ljusa etta i nyskick och tidlösa materialval. Bland annat genomgående parkettgolv och helkaklat badrum med bekväma tvättmöjligheter. Här bor du välplanerat med god förvaring och praktisk kokvrå. Dessutom balkong i soligt sydvästläge. Välkommen att trivas! Brf Stjärnhuset Linköping Centrum ligger beläget med närhet till grönområden och skog, samtidigt som du enkelt tar dig till både city och universitetsområdet med cykel på bara några minuter. Närområdet erbjuder matbutik och restauranger samt Gamla Linköping med dess utbud av museer, café och restaurang. Välkommen på visning!

  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 9