Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Lovisa Strömberg

Lovisa Strömberg

Om mig

Jag tror på att varje affär är unik och att vi tillsammans jobbar fram en plan som fungerar för er. Att ha den stora förmånen att få jobba med människor samt att ingen dag är den andra lik är något som passar mig väldigt väl! Målet är att både säljare och köpare ska känna sig trygga hos oss och tillsammans skapa de bästa förutsättningarna inför just din bostadsaffär. Varmt välkommen att kontakta mig för värdering eller frågor som rör din boendesituation!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Djurgårdsgatan 30A, Centralt, Linköpings kommun
  • Sön 5 maj kl 12:00
Djurgårdsgatan 30A, Centralt, Linköpings kommun, bild 2
Djurgårdsgatan 30A, Centralt, Linköpings kommun, bild 3

Djurgårdsgatan 30A

Lägenhet
Centralt, Linköpings kommun
Fastighetsbyrån Linköping
1 425 000 kr
25 m²
1 rum
vån 3/3
1 859 kr/mån
57 000 kr/m²

Välkommen till denna trevliga etta med sekelskifteskaraktär och ett utmärkt läge mellan city och Universitetet! Ljus etta med anor från sent tjugotal, välkommen hem till Djurgårdsgatan 30A. Ett mycket kvalitativt boende, etta med sovloft samt fantastiskt ljusinsläpp från stora fönster. Lägenheten har generös takhöjd, trägolv och vackra takbalkar. Tack vare genomtänkt planlösning bjuder detta boende på yteffektiva kvadratmeter där de sociala umgängesytorna kommer i fokus. Vitt stilrent kök med gott om plats. Helkaklad badrum med dusch. Helt klart ett hem att trivas i. Ytterligare förvaringsmöjligheter finns i rymligt förråd i källarplan där även föreningens fräscha tvättstuga finns bekvämt placerad. Här finns föreningsgemensam grillplats och p-platser strax utanför byggnadens framsida. Här är bara att flytta in och trivas från första stund! Denna bostad är belägen i en vacker och välskött fastighet anno 1929, ett stenkast från Trädgårdsföreningen och dess avkopplande miljö i hjärtat av Linköping. Här bor du även i ett strategiskt läge med omedelbar närhet till citykärnan, restauranger och shoppingmöjligheter. För dig som studerar har du cykelavstånd till universitetsområdet och US är endast en kort promenad bort. Kort och gott är detta ett område att trivas i, för dig som vill bo med närhet till det mesta Linköping har att erbjuda. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
Bjälbogatan 3A, Valla, Linköpings kommun
  • Sön 5 maj kl 13:00

Bjälbogatan 3A

Lägenhet
Valla, Linköpings kommun
Fastighetsbyrån Linköping
2 195 000 kr
75 m²
3 rum
vån 1/4
5 103 kr/mån
29 267 kr/m²

Välkomna till Bjälbogatan och trivsamma Valla. Den välplanerade lägenheten erbjuder ett stort och ljust vardagsrum. Härifrån nås den trevliga balkongen. Rymligt och funktionellt kök som erbjuder goda förvaringsmöjligheter samt matplats. Två välplanerade sovrum samt en möblerbar och välkomnande hall. Stort badrum med tvättmaskin, vilket resulterar i hög vardagskomfort. Till lägenheten hör ett källarförråd. HSB Fortet är en välskött och stabil förening med god ekonomi. Gemensamhetsytor som tillhandahålls av föreningen är gym, bastu, övernattningslägenhet, samlingslokal, hobbyrum och tvättstuga. Här bor ni med närhet till Vallaskogen med sina fina promenadstråk och charmiga Gamla Linköping. Direkt intill bostaden finns den soliga parken med lekplats och ytor för grillning eller en trevlig picknick. I området finns också mataffär, vårdcentral, apotek, hembageri samt flera pizzerior. Med en kortare cykeltur nås såväl city som universitetet, Mjärdevi science park och Universitetssjukhuset. I Valla har du nära till allt. Varmt välkommen på visning!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Åbylundsgatan 72, ÅBYLUND, Linköpings kommun
  • Sön 28 apr kl 12:00
Åbylundsgatan 72, ÅBYLUND, Linköpings kommun, bild 2
Åbylundsgatan 72, ÅBYLUND, Linköpings kommun, bild 3

Åbylundsgatan 72

Lägenhet
ÅBYLUND, Linköpings kommun
Fastighetsbyrån Linköping
1 395 000 kr
36 m²
1 rum
vån 4/4
1 866 kr/mån
38 750 kr/m²

Välkommen till denna charmiga 1:a med ett perfekt läge mellan citykärnan och Universitetet! Lägenheten som är på 36 kvadratmeter ligger högst upp i huset och präglas av ljusinsläpp från bl.a. takfönster. Det stora allrummet går utmärkt att inreda med både soffgrupp, matplats och säng. Fin kokvrå med det du kan tänkas behöva samt bra förvaring i hallen och i den separata klädkammaren. Ytterligare förvaring finns i det tillhörande förrådet i anslutning till lägenheten. Omtyckt Riksbyggenförening där föreningens medlemmar har tillgång till bl.a. bastu, träningslokal och övernattningslägenhet. Området är lugnt och trivsamt och du har bekvämt cykelavstånd till det mesta i Linköping. Även bra bussförbindelser i anslutning till bostaden. Handla mat gör du bäst antingen i Tornbyområdet eller i den mysiga butiken Handlarn i Åbylund. Rydskogen bjuder på bra motionsspår och fina rekreationsområden. Detta är ett utmärkt boende för dig som ska studera, flytta hemifrån eller som önskar en bra och billig bostad i Linköping. Välkommen på visning!

  • Premium
Tegskiftesgatan 97, Lambohov, Linköpings kommun
  • Sön 28 apr kl 13:00

Tegskiftesgatan 97

Radhus
Lambohov, Linköpings kommun
Fastighetsbyrån Linköping
1 995 000 kr
116,5 m²
4 rum
8 555 kr/mån
17 124 kr/m²

Välkommen till detta fina parhus i två plan med ett ypperligt läge i området. Här finns goda utrymmen för både den lilla och stora familjen! Parhuset är fördelat på fyra rum och kök och har bra förvaringsutrymmen samt helkaklade badrum - ett på respektive våningsplan. Sällskapsytorna ligger samlade på entréplan och samtliga sovrum samt ett allrum är belägna en trappa upp. Den lummiga trädgården med altan och plattbelagd uteplats bjuder in till trevligt umgänge. Intill altanen finns ett praktiskt förråd som är lämpligt för trädgårdsredskap. Till bostaden hör ytterligare ett förråd på cirka 6 kvm, beläget i anslutning till garagen. Uppvuxen och lummig trädgård med fina växter och soldäck. Insynsskyddad baksida med skön uteplats under tak. Trädgården gränsar mot föreningens gemensamma gårdsytor med bland annat lekplats. Det finns även en plattbelagd uteplats vid entrén, här värmer förmiddagssolen skönt. Bostaden ligger i ett barnvänligt område med närhet till förskola, skola, vårdcentral och Lambohov Centrum med god närservice. Bekvämt cykelavstånd till företagen i Mjärdevi och Universitetet - i övrigt goda kommunikationer med buss till såväl centrum som Universitetssjukhuset. Här bor ni med närhet till fina ängar och motionsspår samt med naturen in på knutarna. Varmt välkommen på visning!

  • Plus
  • Uteplats
Klostergatan 6, Centrum/Vasastaden, Linköpings kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Klostergatan 6

Lägenhet
Centrum/Vasastaden, Linköpings kommun
Fastighetsbyrån Linköping
1 695 000 kr
83 m²
3 rum
vån 2/4
5 160 kr/mån
20 422 kr/m²

Tag chansen att förvärva en central trerummare på andra våningen med högsta möjliga potential att förädla till ditt nästa drömboende! Här bor du i en populär stadsdel på 83 välplanerade kvm i en stabil bostadsrättsförening med ett utmärkt läge mellan Linköping city och Resecentrum. Lägenheten har högt till tak, trevliga äldre detaljer i form av fönsterbräden i sten samt parkettgolv. Balkongen vetter mot den trevliga innergården med både växtlighet och fina äldre kringliggande byggnader som skapar en trevlig atmosfär. Till lägenheten följer två externa förråd. Stabil HSB-förening med låg skuldsättning och låga månadsavgifter. Fin innergård med flera sittgrupper finns för medlemmarna att nyttja och gemensam tvättstuga finns belägen i källaren. Från bostaden är det endast ca 250 meter till centralstationen och inom gångavstånd väntar allt från butiker, gym och skola till restauranger och bageri. Stora torget nås med blott några minuters promenad. Varmt välkommen på visning!

  • Balkong
Storskiftesgatan 49, Lambohov, Linköpings kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Storskiftesgatan 49

Lägenhet
Lambohov, Linköpings kommun
Fastighetsbyrån Linköping
1 695 000 kr
72,5 m²
2 rum
5 360 kr/mån
23 379 kr/m²

Hjärtligt välkomna till denna tilltalande 2,5 rumsbostad på två plan med egen entré, trädgård och balkong! Med ett utmärkt fritt läge kan du på första parkett följa naturens färgväxlingar utanför. Här välkomnas ni till en stensatt entré och trädgård som tack vare hörnläget sträcker sig runt knuten och vidare till baksidan där kan ni njuta av lugnet och solen. För den med gröna fingrar finns det gott om plats för odling. Bostaden som är om 72,5 kvm har genomgående ljusinsläpp från fönster i tre väderstreck, vilket ger ett härligt flöde av dagsljus i hela hemmet. Bakom ytterdörren väntar hallen med gott om plats för kappavhängning och förvaring. Trappen upp tar dig till rakt in i vardagsrum och kök vilket samsas i en delvis öppen planlösning. Här finns gott om utrymme för både soffgrupp och större matbord. Via vardagsrummet nås bostadens balkong med härlig sol från lunch fram till kvällen. Det moderna köket har en maskinpark bestående av rostfria vitvaror samt gott om förvaring i både skåp och lådor. Vidare har ditt nya hem ett sovrum med förvaring i garderobsvägg, en rymlig klädkammare vilket idag nyttjas som extra sovrum samt ett stort badrum med tvättmöjligheter. Detta är en bostad fylld av hemtrevnad! Här i Lambohov är trivselfaktorn hög och området präglas av blandad bebyggelse och människor i olika åldrar. Läget gör det möjligt att njuta av naturen inom gångavstånd. Lambohovs centrum har god närservice och inom cykelavstånd finns även handelsområdet Djurgården. Bra kommunikationer med buss till city med omnejd samt cykelavstånd till bl.a. Mjärdevi Science Park, universitetet och US. Varmt välkommen på visning!

  • Balkong
Kungsberget 3, Tannefors, Linköpings kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Kungsberget 3

Lägenhet
Tannefors, Linköpings kommun
Fastighetsbyrån Linköping
1 295 000 kr
44 m²
2 rum
vån 5/5
2 927 kr/mån
29 432 kr/m²

Välkommen till denna charmiga bostadsrätt högst upp i hjärtat av Tannefors! Här erbjuds en trivsam och välplanerad 2-rumslägenhet med en boyta på 44 kvadratmeter. Det unika läget högst upp i huset ger inte bara en fantastisk utsikt över Linköping utan även möjligheten till fritt ljusinsläpp genom fönster i två väderstreck. På femte våningen kan du njuta av lugnet och avskildheten samtidigt som du har närheten till stadens puls. Här bor du i en välskött bostadsrättsförening med mataffärer, vårdcentral, bagerier och gym på gångavstånd. Cykelavstånd till Universitetet, sjukhuset och medicinska fakulteten. Denna lägenhet passar utmärkt för den som söker en bekväm och praktisk boendelösning med enkelt pendlingsavstånd till bland annat universitetet och centrala Linköping. Varmt välkommen att boka in dig på visning!

  • Balkong
  • Hiss
Vretagatan 19, Gottfridsberg, Linköpings kommun

Vretagatan 19

Lägenhet
Gottfridsberg, Linköpings kommun
Fastighetsbyrån Linköping
2 095 000 kr
72 m²
3 rum
vån 1
3 352 kr/mån
29 097 kr/m²

I populära kvarter, endast en halv trappa upp i huset finner ni denna trivsamma trea om 72 kvm. Stilrent, klassiskt och genomgående ljusa ytskikt där stora delar av lägenheten har renoverats under de senaste åren. Lägenheten har balkong i härligt västerläge där man kan njuta av den sköna eftermiddags- och kvällssolen. Välplanerad bostad med fullt utrustat kök, badrum, rymligt vardagsrum med plats för både soffgrupp, tv-möbel samt matbord samt två bra sovrum. Förutom de flertalet integrerade garderoberna finns också förvaringsmöjligheter i lägenhetens två externa förråd. I Gottfridsberg bor du med närhet till vacker natur och promenadstråk till Valla och Gamla Linköping samt motionsslingor. Lugnt och uppvuxet område med gång/cykelavstånd till centrum, universitet liksom till många arbetsplatser i Tornbyområdet och Mjärderviområdet. Stabil Riksbyggenförening med mycket god ekonomi. I föreningen finns diverse faciliteter och här erbjuds bland annat övernattningsrum, gym, bastu och samlingslokal. Föreningens grönskande innergårdar präglas av fina grönytor, blomster, flera sittplatser samt lekplats - allt mycket välskött! Varmt välkommen på visning!

  • Balkong
Drabantgatan 31, Valla, Linköpings kommun
  • Sön 28 apr kl 15:00

Drabantgatan 31

Lägenhet
Valla, Linköpings kommun
Fastighetsbyrån Linköping
1 895 000 kr
64,5 m²
2 rum
vån 4/4
3 494 kr/mån
29 380 kr/m²

Välkommen till denna rymliga tvårummare om 60 kvadratmeter beläget i ett fint läge högst upp i huset med hiss! Bostaden präglas av ett fint ljusinsläpp från stora fönster och öppna umgängesytor. Stort och renoverat kök med plats för matbord. Luftigt vardagsrum med gott om plats för socialt umgänge samt utgång till den härliga balkongen. Stort sovrum med goda förvaringsmöjligheter samt ett stilrent helkaklat badrum med egen tvättmaskin. Här bor ni i ett mycket attraktivt område med perfekt placering mellan centrum, universitetet och US. Området erbjuder också matbutik, restauranger samt goda busskommunikationer rätt runt knuten. Förening med flertalet faciliteter där du bland annat får ta del av bastu, pool, övernattningsrum och gemensamhetslokal. God närservice med bland annat matvarubutik, pizzeria och vårdcentral. Härliga omgivningar med närhet till Vallaskogen och Tinnerö Eklandskap. Bekvämt med hiss i huset! Varmt välkommen på visning!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Skäggetorps Centrum 54, Skäggetorp, Linköpings kommun
  • Sön 28 apr kl 16:00

Skäggetorps Centrum 54

Lägenhet
Skäggetorp, Linköpings kommun
Fastighetsbyrån Linköping
995 000 kr
82 m²
3 rum
5 583 kr/mån
12 134 kr/m²

Välkommen till denna fina trerummare om 82 kvadratmeter. Fräsch ljus interiör och genomgående planlösning med balkong i söderläge. Väldigt ljus och modern bostadsrätt med genomgående ljus interiör. Den genomgående planlösningen och fönsterpartierna ger ljus och rymd. Två sovrum varav ett större sovrum med goda förvaringsmöjligheter. Helkaklat och rymligt badrum med stort badkar. På balkongen finns det gott om plats för möbler och annan inredning. Här är det bara att flytta in. Som boende i föreningen har du möjlighet att nyttja föreningens gemensamma föreningslokal där även en bastu finns samt en gemensam innergård med planteringar. Omedelbar närhet till servicen i Skäggetorps centrum såsom vårdcentral, skola samt handelsområdet Tornby. För dig som pendlar kommer du snabbt och smidigt ut på motorvägen och Linköpings resecentrum ligger inom cykelavstånd. Bra kommunikationer med buss till Linköping city samt övriga delar av Linköping. Varmt välkommen på visning!

  • Plus
  • Balkong
Linggatan 7B, Övre Vasastaden, Linköpings kommun
  • Sön 28 apr kl 11:00

Linggatan 7B

Lägenhet
Övre Vasastaden, Linköpings kommun
Fastighetsbyrån Linköping
1 550 000 kr
42,9 m²
2 rum
vån 3/3
2 982 kr/mån
36 131 kr/m²

Välplanerad tvårummare i populära Vasastaden högst upp i huset med balkong i sydvästläge och låg månadsavgift! Varmt välkommen till en trevlig tvåa där lägenhetens yta är perfekt fördelad på kök med matplats, väl tilltaget vardagsrum med utgång till balkong, rymligt sovrum, helkaklat badrum och i övrigt en hall med mycket goda förvaringsmöjligheter. Med sin placering i huset - högst upp får ni ett härligt ljusinsläpp. Vill ni ta tillvara på solen under större delen av dagen? Kliv då ut på lägenhetens balkong i sydvästläge. Stabil välskött Riksbyggenförening med låg belåning och låga avgifter. I Vasastaden lever och bor ni i en stadsdel där ni har nära till grönområden samtidigt som ni har citylivet; teater, caféer, uteserveringar och shoppingstråk bara några minuters promenad bort. Bekvämt cykelavstånd till Universitetet och Hälsouniversitetet. Även god närhet till Resecentrum. Vasastaden är ett grönt och lummigt område, alldeles intill bostaden finner ni en lugn och trevlig park för skön rekreation. Varmt välkommen på visning!

  • Plus
  • Balkong

Visar alla 11