Mäklare Majken Lundh

Majken Lundh

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Blåeldsbågen 37C , Sturefors, Linköpings kommun
 • Idag kl 15:00
Blåeldsbågen 37C , Sturefors, Linköpings kommun, bild 2
Blåeldsbågen 37C , Sturefors, Linköpings kommun, bild 3

Blåeldsbågen 37C

Lägenhet
Sturefors, Linköpings kommun
Fastighetsbyrån Linköping
1 450 000 kr
69 m²
3 rum
vån 2/2
5 166 kr/mån
21 014 kr/m²

Otroligt ljus och trevlig trea i populära Sturefors kan nu bli ditt nya hem! På andra våningen hittar ni denna trea om 69kvm med fint ljusinsläpp och genomgående fin standard. Här är kök och vardagsrum i öppen social planlösning, perfekt för familj och vänner att samlas vid för trevliga stunder tillsammans! Via vardagsrummet nås lägenhetens balkong/terrass om ca 11 kvm med plats för större sällskapsbord och för dig med gröna fingrar finns även utrymme för enklare odling. Här njuter ni som bäst i eftermiddags- och kvällssolen fritt från insyn. Vidare erbjuder ert nya hem två sovrum varav ett större med förvaring i en garderobsvägg. Båda sovrummen har ljusinsläpp från två håll. Helkaklat badrum både med tvättmaskin och torktumlare för att nå optimal vardagskomfort. God förvaring finner ni lägenhetens klädkammare och ytterligare förvaring finns i ett separat förråd i förrådslänga tillhörande bostaden. Tack vare husets läge har ditt nya hem begränsad insyn och fin utsikt över området. I anslutning till entrén finns plats för cafégrupp där du sommartid kan starta dagen med en kaffe i morgonsolen. Som boende i föreningen har du tillgång till föreningens gemensamma pergola med sittmöbler och lekpark intill, perfekt för somriga grillkvällar! Området är nybyggt och består av en blandning av både flerfamiljshus, radhus och villor. Inom promenad-/cykelavstånd finns en välsorterad ICA-butik, pizzeria och frisör. Flera förskolor finns i området, närmst är den helt nybyggda förskolan Blåeldsbågen 1 och Norrbergaskolan/förskolan med klasser upp till F1. För äldre barn finns Vist Skola med klasser upp till årskurs 6. God kollektivtrafik till och från Linköping med buss nr 10 och nr 566. Även fina cykelvägar till Linköping. Ett stenkast bort ligger elljusspåret på 1,2 km och för längre promenader är Vretarundan ett utmärkt alternativ. Sommartid kan ni njuta av bad vid Sturefors badplats alternativt vid Prästgårdskajen. För den idrottsintresserade finns den aktiva idrottsföreningen Sturefors IF samt Vist Gymix och med ca fem minuters bilfärd ligger Landeryd med dess golfbana samt Friskis och Svettis. Välkommen på visning!

 • Premium
 • Balkong
Snickaregatan 29, Centralt, Linköpings kommun

Snickaregatan 29

Lägenhet
Centralt, Linköpings kommun
Fastighetsbyrån Linköping
2 095 000 kr
54,4 m²
2 rum
vån 3/5
4 239 kr/mån
38 511 kr/m²

Fantastiskt fin lägenhet mitt i centrala Linköping kan nu bli ditt nästa hem. Här har ingenting lämnat åt slumpen, välkommen till Snickaregatan 29! Lägenheten är på 54,4 kvadratmeter fördelat på två rum och kök där vardagsrum och kök samsas i en delvis öppen planlösning. Det smakfulla köket från Epoq renoverades år 2020 med bl.a. fina grå fronter och en rostfri maskinpark som får även den icke matlagningsintresserade att vilja spendera tid här. Gott om plats finns för stort matbord där familj och vänner får plats utan problem. Via det lättmöblerade vardagsrummet nås lägenhetens balkong med kvällssol och utrymme för balkongmöbler. I andra änden av lägenheten finner ni sovrummet samt badrummet vilket renoverades i samband med föreningens gemensamma stambyte år 2021. Sist men inte minst erbjuds gott om förvaring i hallens garderobsvägg samt i separat förråd tillhörande lägenheten. Att bo här innebär omedelbar närhet till allt Linköpings citykärna har att erbjuda av restauranger, caféer, kultur och shopping. Promenaden eller springturen tar du längs Stångåns glittrande kant. Ett stenkast från porten finns bra bussförbindelser och inom promenadavstånd ligger Resecentrum där du smidigt tar dig vidare med tåg. Det centrala läget gör det även möjligt att ta sig runt i Linköping med cykel, även till många av Linköpings större arbetsplatser så som US, LiU och SAAB. Välkommen på visning!

 • Balkong
 • Hiss
Ödegårdsgatan 10, Johannelund, Linköpings kommun
 • Budgivning pågår
 • Idag kl 14:00

Ödegårdsgatan 10

Lägenhet
Johannelund, Linköpings kommun
Fastighetsbyrån Linköping
2 195 000 kr
107 m²
5 rum
vån 2/4
5 390 kr/mån
20 514 kr/m²

Varmt välkommen hem till Ödegårdsgatan 10 och denna femrummare om 107 kvm som idag disponeras som en rymlig fyra med öppna sociala ytor och en modern inredningsstandard. Denna välplanerade bostad erbjuder ett stort kök och vardagsrum i modern stil där hela familjen får plats. Lägenheten är bekvämt belägen en trappa upp i huset och präglas av ljusinsläpp från flera stora fönster i två väderstreck. Utöver de stora sällskapsytorna har ert nya hem tre sovrum, en generös klädkammare samt ett helkaklat badrum och gästtoalett. Samtliga ytskikt är uppdaterade de senaste åren och håller en röd tråd i både färg och materialval. Via vardagsrummet nås balkongen som vetter mot föreningens innergård som sommartid blir en grönskande oas. Välordnade HSB-föreningen med flera gemensamma faciliteter så som bastu, hobbyrum och tvättstugor. God närservice finns i närliggande Johannelunds centrum med bland annat välsorterad matbutik, pizzeria, bibliotek, apotek samt vårdcentral. En av Linköpings större arbetsplatser SAAB ligger endast en kort promenad bort. Nära även till busshållplats med täta bussförbindelser till och från centrum. I närheten finns även det populära Johannelundsbadet med mysig badplats och volleybollplaner. Fina cykelvägar längs Stångån till centrala Linköping och till övriga delar av Linköping. Välkommen på visning!

 • Plus
 • Balkong
Ågatan 1A, Centralt, Linköpings kommun
 • Idag kl 13:00
Ågatan 1A, Centralt, Linköpings kommun, bild 2
Ågatan 1A, Centralt, Linköpings kommun, bild 3

Ågatan 1A

Lägenhet
Centralt, Linköpings kommun
Fastighetsbyrån Linköping
2 495 000 kr
69,5 m²
3 rum
vån 3
4 681 kr/mån
35 899 kr/m²

Hemtrevlig trea i centrala Linköping kan nu bli ditt nästa hem! Här på Ågatan 1A bor du i ett lugnt cityläge alldeles i närheten av Farbror Melins torg med sitt rika utbud av bl.a. restauranger, pulsen vid det nybyggda kvarteret Gamla Brandstationen likväl som Stångåns rofyllda promenadstråk tvärs över gatan. Lägenheten på tre rum och kök fördelat på 69,5 kvadrat i genomgående fint skick och standard. Eldstad och fönsterbläck i sten ger lägenheten karaktär. Köket i vitt har goda förvaringsmöjligheter och utrymme för mindre köksbord. Vardagsrummet vilket är lägenhetens mittpunkt, har fönster och fransk balkong i sydväst med utblick över advokatvillan och dess prunkande trädgård. Här finns även den dekorativa öppna spisen samt utrymme för både soffgrupp och större matbord. Vidare disponeras lägenheten med två sovrum, båda med förvaring i garderober samt det ena med utgång till lägenhetens balkong i insynsskyddat läge. Utöver detta har ditt nya hem även ett helkaklat badrum samt en praktisk hall med gott om förvaringsutrymmen. Att bo här innebär omedelbar närhet till allt Linköpings citykärna har att erbjuda av restauranger, caféer, kultur och shopping. Promenaden eller springturen tar du längs Stångåns glittrande kant. Inom gångavstånd ligger Linköpings resecentrum, därifrån tar du dig smidigt runt i Linköping eller till andra orter med buss eller tåg. Det centrala läget gör det även möjligt att smidigt ta sig runt i Linköping med cykel, även till många av Linköpings större arbetsplatser så som US, universitetet och SAAB. Här på Ågatan 1A blir du en del av den väletablerade HSB-föreningen Bajonetten där du som medlem får ta del av flertalet föreningsgemensamma utrymmen så som bastu med relax, övernattningsrum samt gemensamhetslokal med kökspentry. Föreningen har även en trevlig utomhusmiljö med trädgård, pergola och grillplats. Välkommen att boka dig för visning!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Järdalavägen 60B, Ekholmen, Linköpings kommun

Järdalavägen 60B

Lägenhet
Ekholmen, Linköpings kommun
Fastighetsbyrån Linköping
1 795 000 kr
86,5 m²
3 rum
vån 3/3
4 345 kr/mån
20 751 kr/m²

Välkommen till en mycket stilren och hemtrevlig trerummare om hela 86,5 kvm högst upp i huset! Lägenheten är väl omhändertagen och har ett genomgående enhetligt intryck. Du välkomnas in i dem möblerbara hallen med möjlighet till förvaring. Intill hallen finns ett stort förråd vilket idag nyttjas som sovrum. Det ljusa köket har bänkskiva och stänkskydd i mörkgrå laminat/kakel. Intill de stora fönstren finns plats för matgrupp. Vardagsrummet är lägenhetens mittpunkt, här ryms både den större soffgruppen samt matsalsbord. Även detta rum präglas av härligt ljusinsläpp från stora fönster. Lägenheten har två sovrum varav ett master bedroom med utgång till balkongen fri från insyn. Utöver detta har ditt nya hem ett helkaklat badrum med bl.a bubbelbad samt tvätt-och tork. Detta är ett bekvämt boende att flytta in och trivas i från första stund. Här i Ekholmen finns det mesta. I närliggande Ekholmen centrum finner du bra dagligvaruservice så som två stora matbutiker, shopping, restauranger, apotek m.m. Även vårdcentral, förskolor och skola finns likväl som naturskön omgivning. Välskött förening med fina gårdar mellan husen och löpande underhåll på fastigheterna. Välkommen med din intresseanmälan!

 • Balkong
Munkhagsgatan 64, Johannelund, Linköpings kommun

Munkhagsgatan 64

Lägenhet
Johannelund, Linköpings kommun
Fastighetsbyrån Linköping
1 495 000 kr
76 m²
3 rum
vån 3/3
4 100 kr/mån
19 671 kr/m²

Välkommen till Munkhagsgatan 64 och denna trevliga bostad om tre rum och kök fördelat på 76 kvadratmeter. Bostaden erbjuder en välkomnande hall med gott om förvaring i intilliggande klädkammare, stort vardagsrum med utgång till balkongen med eftermiddagssol och utsikt över föreningens innergård. Ditt nya hem har även två sovrum, ett badrum samt ett stilrent kök i vitt med gott om plats för matgrupp. Trevlig Riksbyggenförening belägen i omtyckta Johannelund där det mesta av närservice finns att tillgå. Föreningen tillhandahåller sina medlemmar bl.a. en övernattningslägenhet, flera tvättstugor, relaxavdelning med bastu, gym, hobbyrum samt flera lekplatser och välskötta innergårdar. Bra kommunikation med buss till Linköping citykärna med omnejd samt fins promenadstråk och cykelvägar. Välkommen på visning!

 • Balkong
Lillgårdsgatan 4, Berga, Linköpings kommun

Lillgårdsgatan 4

Lägenhet
Berga, Linköpings kommun
Fastighetsbyrån Linköping
1 240 000 kr
75,5 m²
3 rum
vån 3/3
3 865 kr/mån
16 424 kr/m²

Kontakta ansvarig mäklare för tidsbokning av visning! Nu finns möjlighet att förvärva denna välplanerade trerumslägenhet om 75,5 kvadratmeter på trevliga Lillgårdsgatan 4! Lägenheten är högst upp i huset och har ett genomgående ljusinsläpp från stora fönster. Här finns stor potential för dig som önskar skapa dig ett hemtrevligt hem att trivas länge i! Bostaden disponeras med ett praktiskt kök där plats finns för matgrupp intill fönsterpartiet. Köket bjuder även på bra arbetsytor samt god förvaring i både skåp och lådor. Vardagsrummet har utrymme för såväl soffgrupp som annat möblemang och stora fönster med vy över föreningens innergård. Vidare finns två sovrum varav ett master bedroom med gott om plats för dubbelsängen, en WC intill hallen samt ett badrum intill köket. Bra förvaring finner du i lägenhetens klädkammare samt i ett separat källarförråd och matkällarförråd. Omtyckt förening nära naturen och bra närservice i området. Bra bussförbindelser till Linköping city med omnejd samt direktbuss till Mjärdevi och Norrköping. Bekvämt cykelavstånd till flera av Linköpings större arbetsplatser så som SAAB, US och universitetet. Trevliga omgivningar för både jogging och promenader utmed närbelägna Tinnerbäcken samt i Tinnerö naturreservat. Välkommen att boka in dig på visning!

 • Balkong

Visar alla 7