Mäklare Sebastian Karlsson

Sebastian Karlsson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Fårhjordsvägen 57, Malmslätt, Linköpings kommun

Fårhjordsvägen 57

Villa
Malmslätt, Linköpings kommun
Fastighetsbyrån Linköping
3 995 000 kr
149 m²
6 rum
338 m² tomt

I barnvänligt och attraktivt område väntar detta trevliga hus på ny familj. Behagligt solläge, generösa kvadratmeter och hög standard karaktäriserar detta trevliga boende. Perfekt för familjen som söker ett renoverat hus med smakfull standard inne, öppen planlösning och underhållsfri exteriör. De stora sällskapsytorna och den luftiga planlösningen bidrar tillsammans till härlig rymd som genomsyrar hela huset. Här bor ni i ett lugnt område nära barnomsorg och samtliga vardagsbestyr. Välkomna!

 • Plus
Löjstigen 13, Åleryd, Linköpings kommun
Löjstigen 13, Åleryd, Linköpings kommun, bild 2
Löjstigen 13, Åleryd, Linköpings kommun, bild 3

Löjstigen 13

Radhus
Åleryd, Linköpings kommun
Fastighetsbyrån Linköping
5 495 000 kr
122 + 17 m²
5 rum
381 m² tomt

På en lugn återvändsgata precis invid ett lummigt parkområde ges nu chansen att förverkliga husdrömmen. Här väntar ett påkostat och totalrenoverat hus med ett utomordentligt läge på en lättskött hörntomt. Njut av lyxiga attribut som Portugisisk kalksten, fasad i värmebehandlad furu och fiskbensparkett. Interiören är stilsäker och representerar dagens moderna ideal. Samtliga vardagsbestyr finns inom bekvämt gångavstånd från bostaden. Välkomna att kontakta ansvarig mäklare!

 • Premium
Sätra Björkliden 1, Bestorp, Linköpings kommun

Sätra Björkliden 1

Villa
Bestorp, Linköpings kommun
Fastighetsbyrån Linköping
2 175 000 kr
85 + 60 m²
5 rum
1 329 m² tomt

Nu erbjuds ni ett välskött hus och ett liv på landet med fridfullt läge men endast ca 25 minuters bilväg till Centrum och gångavstånd till förskola och skola. Här väntar en bekväm bostad på totalt 145 kvm med välutnyttjade kvadratmeter, social planlösning samt inredd källare. Exteriören präglas av rymlig trädgård med stora gräsytor, garage samt altan vilket bidrar till hög trivselfaktor för samtliga i familjen. Perfekt boende för familjen eller paret som söker ett bekvämt boende på landet i en underbar miljö!

 • Plus
Hejdegatan 3, Hejdegården, Linköpings kommun
Hejdegatan 3, Hejdegården, Linköpings kommun, bild 2
Hejdegatan 3, Hejdegården, Linköpings kommun, bild 3

Hejdegatan 3

Villa
Hejdegården, Linköpings kommun
Fastighetsbyrån Linköping
12 500 000 kr
290 + 142 m²
10 rum
1 089 m² tomt

Det är ingen överdrift när vi säger att villan på Hejdegatan 3 är i en klass helt för sig – fastigheten uppfördes ursprungligen 1921 men byggdes om och utvidgades 1941 till dåvarande koncernchefen på Saab samt hans fru. Villan är ritat av Linköpings mest välrenommerade arkitekt genom tiderna Axel Brunskog och rymmer drygt 400 kvm. Interiören präglas av högkvalitativa detaljarbeten såsom bladguldsförgyllda nischer, takmålningar och specialsnickerier. Huset karaktäriseras av en genomgående mycket hög kvalitet. Planlösningen är väl genomtänkt och inrymmer bland annat matsal, bibliotek och tre öppna spisar. Den fantastiska terrasserade trädgården är anlagd efter italiensk förlaga men har även större rhododendronpartier som ger grönska året runt. Villan är belägen på första parkett vid Stångån utan insyn från gångstråket med endast 7 minuters cykelväg till Stora torget.

 • Premium
 • Balkong
 • Uteplats
Nybrovägen 19, Harvestad, Linköpings kommun
 • Mån 2 okt kl 17:30

Nybrovägen 19

Radhus
Harvestad, Linköpings kommun
Fastighetsbyrån Linköping
6 495 000 kr
153 m²
5 rum
342 m² tomt

Smakfullt hus som uppfördes 2015 där hela bostaden karakteriseras av hög standard och komfort. Här har inget lämnats åt slumpen vad gäller utformning, kvalité och design. Vattenburen golvvärme på entréplan, öppen planlösning och solsäkert läge är bara några av attributen som väntar här. Fastigheten, som pryds av en lättskött trädgård med flera uteplatser, är belägen i omtyckt och nybyggt område. Ett perfekt boende för familjen som söker ett bekvämt hus i nyskick där det bara är att flytta in!

 • Plus
Spärringe Södergård 1, Västerlösa, Linköpings kommun

Spärringe Södergård 1

Villa
Västerlösa, Linköpings kommun
Fastighetsbyrån Linköping
6 995 000 kr
230 m²
7 rum
4 ha tomt

Låt oss presentera Spärringe Södergård! Här erbjuds ni en ståtlig mangårdsbyggnad och ytterligare ett fristående bostadshus som uppfördes 2010 och som använts till Bed and Breakfast. Interiört möter ni kakelugn, ljuvliga sekelskiftesdetaljer och fullständig charm. Fastigheten är belägen mitt på den vackra Östgötaslätten, helt utan grannar. Här bor ni i äkta gårdskänsla med stor ekonomibyggnad, flyglar och garage. Både huvudbyggnad och flygel värms upp med jordvärme och fiber finns indraget.

 • Plus
Murgrönevägen 26/28, Rimforsa, Kinda kommun

Murgrönevägen 26/28

Fritidshus
Rimforsa, Kinda kommun
Fastighetsbyrån Linköping
3 495 000 kr
54 m²
3 rum
4 178 m² tomt

Ombonat och idylliskt sommarnöje för er som drömmer om nytt! Ca 30 min från Linköping är detta smultronställe, beläget i underbar naturmiljö, med tillgång till bad- och båtplats i omtyckta Åsunden. Här bor ni i ett välskött hus på härlig trädgård och flera gästhus och uthus som följer fastigheterna. Försäljningen avser fastighet 1:63 och 1:64 vilket bäddar för flera möjligheter. Varmt välkomna på visning!

Hammarkindsgatan 15, Gottfridsberg, Linköpings kommun

Hammarkindsgatan 15

Radhus
Gottfridsberg, Linköpings kommun
Fastighetsbyrån Linköping
4 995 000 kr
100 + 14 m²
5 rum
541 m² tomt

Söker ni ett välskött och centralt hus med bra standard och attraktiv adress har ni här hittat rätt. Njut av ett bekvämt boende med lättskött hörntomt i insynsskyddat söderläge, genomtänkt planlösning, stilfull interiör och bergvärme. Som extra vardagslyx bor ni här granne med både natur och en kort promenad till hela stadens utbud. Här bor ni i ett lugnt och barnvänligt område nära barnomsorg och samtliga vardagsbestyr. Välkomna!

Tunngatan 21, Vidingsjö, Linköpings kommun
 • Tis 3 okt kl 17:00

Tunngatan 21

Villa
Vidingsjö, Linköpings kommun
Fastighetsbyrån Linköping
4 395 000 kr
148 + 148 m²
6 rum
602 m² tomt

I populärt och barnvänligt område väntar detta unika hus på ny familj. Perfekt boende för familjen som söker ett rymligt boende med lättskötta gräsytor på insynsskyddad trädgård. Huset präglas av enorm potential där nästa ägare kan skräddarsy sin egna planlösning. Här möjliggörs uthyrning, generationsboende, kontor för egenföretagaren eller bostad för barnen som snart ska lämna boet eftersom villan har en egen lägenhet som byggdes till 1971. Både adressen och huset bjuder på flera plusvärden; som barnvänligt villaområde, utbytt tak och utbytta fönster under senaste åren. Varmt välkomna!

 • Plus
Arnebo Landstorp 1, Sundsmåla, Linköpings kommun

Arnebo Landstorp 1

Villa
Sundsmåla, Linköpings kommun
Fastighetsbyrån Linköping
4 995 000 kr
210 m²
6 rum
2 835 m² tomt

Nu erbjuds ni en idyllisk familjevilla och ett liv på landet med lugnt och enskilt läge men endast 10 minuters bilväg till Mjärdevi. Här väntar ett smakfullt boende med bra standard och optimal planlösning som bidrar till hög trivselfaktor för samtliga i familjen. Generös tomt som vetter mot mindre skogsparti, perfekt för barnens äventyr. Här erbjuds ni allt och lite till med trevliga attribut som fina vyer, gångavstånd till Lilla Rängen och cykelavstånd till Västerby Golfklubb. Perfekt för familjen som längtar efter livet på landet och ett storslaget hus där hela den stora familjen ryms. Varmt välkomna!

Hamra Ekliden 1, Hamra, Linköpings kommun
Hamra Ekliden 1, Hamra, Linköpings kommun, bild 2
Hamra Ekliden 1, Hamra, Linköpings kommun, bild 3

Hamra Ekliden 1

Villa
Hamra, Linköpings kommun
Fastighetsbyrån Linköping
13 000 000 kr
182 + 115 m²
5 rum
8 830 m² tomt

På Hamra Ekliden väntar en spektakulär fastighet med helt unikt läge utmed Järnlunden. Denna avskilda oas åtnjuter fantastisk panoramavy över vattnet samtidigt som lugna skogspromenader startar utanför husknuten. Praktfull terrass, egen strand, bastuhus, gäststuga samt båt- och badbrygga är bara några av de enastående attribut som följer med denna ståtliga villa. Välkomna att kontakta ansvarig mäklare för visning!

 • Premium
 • Balkong
 • Uteplats
Tomt, Kinda Rothult 4:8, Kisa, Kinda kommun

Tomt, Kinda Rothult 4:8

Tomt
Kisa, Kinda kommun
Fastighetsbyrån Linköping
250 000 kr
1 448 m² tomt

Drömmer ni om ett naturskönt beläget boende kan ni nu avsluta ert letande. Fastigheten Rothult Rotlyckan är fridfullt belägen – omgiven av lummig skog, grönskande fält och vackra naturlandskap. Här kan ni se fram emot en lugn tillvaro, där utflykter och promenader i naturen blir ett beständigt inslag i vardagen. Väl tilltagen tomt om nästan 1 500 kvm med goda odlingsmöjligheter. Fastigheten är ej ansluten till el eller vatten/avlopp. Elanslutning finns i närheten av tomtgräns. Servitut för anläggning av trekammarbrunn samt vattenkälla finns inskrivet på fastigheten. Goda kommunikationer då centrala Kisa nås med bil på endast 5 minuter, medan bilturen in till centrala Linköping tar ca 45 minuter. Varmt välkommen att kontakta mäklaren för mer information.

Björkliden i Kränge, Kränge, Linköpings kommun
 • 5 lediga bostäder

Björkliden i Kränge

Tomt
Kränge, Linköpings kommun
Fastighetsbyrån Linköping
fr. 4 298 000 kr
1 931 m² tomt

I Björkliden erbjuder vi nu attraktiva tomter i naturskönt område. Björkliden innefattar 6 tomter som kommer ge plats för hela familjen, A-hus bygger långsiktiga hem med den lilla extra i den lantliga miljön. Området omges av underbara åkrar, skog och ängar. Här kan ni njuta av härliga grillkvällar på altanen, med denna idylliska miljö kommer få alla att trivas. Vilket hus passar din kriterier och vilket tomt tilltalar dig bäst? Utbudet är stort! För dessa tomter är det fritt husval vilket innebär att du får bygga vilket hus du önskar, förutsatt att det följer planbestämmelserna såklart. Vad tror du om en 1,5-plan eller 2-plan där ni kan slutföra övervåningen själva vid ett senare tillfälle? Växavillor är bra både för plånboken och familjesituationen. Läs mer om växavillor under "Dokument och länkar". Tomterna säljs av fastighetsbyrån med ett tillhörde hus från A-hus sortiment. Lämna en intresseanmälan så återkommer med mer information!

 • Nybyggnadsprojekt
Västerbränninge 1:72, Kränge, Linköpings kommun
Västerbränninge 1:72, Kränge, Linköpings kommun, bild 2
Västerbränninge 1:72, Kränge, Linköpings kommun, bild 3

Västerbränninge 1:72

Tomt
Kränge, Linköpings kommun
Fastighetsbyrån Linköping
1 200 000 kr
1 703 m² tomt

Nu utbjudes en härlig tomt, av totalt tre, med fina vyer ut över Mjölorpesjön. Fastigheten är trevligt belägen och ligger i solsäkert läge med naturen som närmsta granne. Här finns möjligheten att uppföra ert framtida drömhus med riktigt bra läge, sjöutsikt och endast 10 minuter från centrala Linköping. Skola, förskola och nödvändiga vardagsbestyr finns inne i Malmslätt.

 • Premium
Krängegatan 2, Kränge, Linköpings kommun

Krängegatan 2

Tomt
Kränge, Linköpings kommun
Fastighetsbyrån Linköping
6 288 600 kr
1 917 m² tomt

Tomt 2 - 1917 kvm Området Björkliden innefattar 6 tomter och kommer skapa en gata med fristående villor som har genomtänkta planlösningar och plats för hela familjen. På denna tomt visualiserar vi ett Villa Tyresö, men valet är såklart ditt!

 • Nyproduktion
Krängegatan 5, Kränge, Linköpings kommun

Krängegatan 5

Tomt
Kränge, Linköpings kommun
Fastighetsbyrån Linköping
4 298 000 kr
1 860 m² tomt

Tomt 5 - 1860 kvm Området Björkliden innefattar 6 tomter och kommer skapa en gata med fristående villor som har genomtänkta planlösningar och plats för hela familjen. På tomt 4 visualiserar vi ett Villa Nolvik, men valet är såklart ditt, utbudet är stort på val av husmodeller. Vilket hus passar din kriterier och vilket tomt tilltalar dig bäst? Villa Nolvik är ett klassiskt 1-planshus på 97 ljusa och välplanerade kvadrat. I Villa Nolvik möts du direkt av ljuset från trädgården genom den helglasade altandörren. Här blir uteplatsen en naturlig del av ert vardagsrum och från köket har du alltid nära ut, oavsett om du har morgonkaffet eller grilltillbehören i handen. Det här är ett hus som känns större än det är, tack vare ljusinsläppet och den genomtänkta planlösningen. Du har gott om plats i såväl sovrum som badrum och klädvårdsrum. Behöver ni ännu mer förvaring? Byt ut ett av sovrummen mot en lyxig walk-in closet. Duka upp en härlig frukostbuffé på köksön.

 • Nyproduktion
Krängegatan 4, Kränge, Linköpings kommun

Krängegatan 4

Tomt
Kränge, Linköpings kommun
Fastighetsbyrån Linköping
4 298 000 kr
1 832 m² tomt

Välkommen till tomt 4 på hela 1832 kvm. Området Björkliden innefattar 6 tomter och kommer skapa en gata med fristående villor som har genomtänkta planlösningar och plats för hela familjen. På tomt 4 visualiserar vi ett Villa Nolvik, men valet är såklart ditt, utbudet är stort på val av husmodeller. Vilket hus passar din kriterier och vilket tomt tilltalar dig bäst? Villa Nolvik är ett klassiskt 1-planshus på 97 ljusa och välplanerade kvadrat. I Villa Nolvik möts du direkt av ljuset från trädgården genom den helglasade altandörren. Här blir uteplatsen en naturlig del av ert vardagsrum och från köket har du alltid nära ut, oavsett om du har morgonkaffet eller grilltillbehören i handen. Det här är ett hus som känns större än det är, tack vare ljusinsläppet och den genomtänkta planlösningen. Du har gott om plats i såväl sovrum som badrum och klädvårdsrum. Behöver ni ännu mer förvaring? Byt ut ett av sovrummen mot en lyxig walk-in closet. Duka upp en härlig frukostbuffé på köksön.

 • Nyproduktion
 • Uteplats

Visar alla 17