Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Srdjan Vejnovic

Srdjan Vejnovic

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Ekholmsvägen 38C, Ekholmen, Linköpings kommun
  • Idag kl 18:15
Ekholmsvägen 38C, Ekholmen, Linköpings kommun, bild 2
Ekholmsvägen 38C, Ekholmen, Linköpings kommun, bild 3

Ekholmsvägen 38C

Lägenhet
Ekholmen, Linköpings kommun
Fastighetsbyrån Linköping
1 395 000 kr
71,5 m²
3 rum
vån 2/3
3 830 kr/mån
19 510 kr/m²

På andra våningen finner ni denna hörn trea om 71,5kvm med låg avgift där även hushållselen är inkluderad! Lägenheten har bra planlösning samt generöst ljusinsläpp från fönster i tre väderstreck . Vardagsrummet är en naturlig samlingsplats där den stora soffmöbeln får plats tillsammans med annan inredning för ett trivsamt hem. Ditt nya hem har två sovrum varav ett med utgång till lägenhetens balkong samt god möjlighet till förvaring i hel garderobsvägg. Otroligt trivsam lägenhet att flytta in i och trivas för lång tid framöver. Välskött förening med låg belåning och låg månadsavgift där det mesta ingår. Området är lugnt och trivsamt med flera grönytor och lekplatser inpå knuten. God närservice av både skola, förskola, vårdcentral och Ekholmen centrum med dess utbud av dagligvaruhandel och annan närservice. Fina cykelvägar in till city med omnejd samt bra bussförbindelser strax utanför porten. Välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
Slåttergatan 4B, Tannefors, Linköpings kommun
  • Idag kl 17:15
Slåttergatan 4B, Tannefors, Linköpings kommun, bild 2
Slåttergatan 4B, Tannefors, Linköpings kommun, bild 3

Slåttergatan 4B

Lägenhet
Tannefors, Linköpings kommun
Fastighetsbyrån Linköping
995 000 kr
46 m²
2 rum
vån 2/2
4 329 kr/mån
21 630 kr/m²

Nu har ni möjlighet att förvärva denna fina tvårumslägenhet i populära Tannefors. Trevlig interiör med charmiga trägolv, rejäl takhöjd, och genomgående planlösning. Detta är ett boende perfekt för studenten, som förstaboende eller det unga paret! Huset är fint beläget i hjärtat av Tannefors med omgivande grönområde för fina kvällar med grill och uteaktiviteter. De engelska radhusen i kvarteret ger området charm och karaktär. I grönskande och stadsnära Tannefors bor ni med närhet till såväl centrum som vackra promenadstråk längs Stångån. Cykelavstånd till Universitetet, sjukhuset och medicinska fakulteten. På gångavstånd i Tannefors finns mataffärer, vårdcentral, bagerier och gym. Snabbt tillträde är möjligt, välkommen på visning!

  • Premium
Garnisonsvägen 10, Ekkällan/Garnisonen/södra Ekkällan/hagaberg, Linköpings kommun
Garnisonsvägen 10, Ekkällan/Garnisonen/södra Ekkällan/hagaberg, Linköpings kommun, bild 2
Garnisonsvägen 10, Ekkällan/Garnisonen/södra Ekkällan/hagaberg, Linköpings kommun, bild 3

Garnisonsvägen 10

Lägenhet
Ekkällan/Garnisonen/södra Ekkällan/hagaberg, Linköpings kommun
Fastighetsbyrån Linköping
1 895 000 kr
59 m²
2 rum
vån 1/3
2 828 kr/mån
32 119 kr/m²

Bekvämt på först plan och fritt läge med utsikt över grönska finner ni denna stilfulla lägenhet med fönster i två väderstreck. En fantastiskt trevlig lägenhet om två rok fördelat på 59 kvm. Lägenheten är moderna och väldisponerad med både generösa ytor och har genomgående fint ljusinsläpp. Att bo här är en perfekt mix av stadsliv och naturkänsla med balkong som vetter mot föreningens lummiga innergård. Invändigt erbjuds ett välplanerat och fullt utrustat kök och goda förvaringsmöjligheter. Vardagsrummet är öppet och rymmer matplats, soffgrupp eller kontorshörna. Badrummet är fint och helkaklat utrustat med dusch. Därutöver finner ni ett rymligt sovrum samt en praktisk hall. Här på Garnisonsvägen 10 bor ni nära fantastisk natur i naturreservatet Tinnerö Eklandskap och på 8 minuter tar ni er smidigt på cykel in till citykärnan i Linköping. En kort promenad bort ligger även en välsorterad matbutik samt busshållplats som tar er till större delen av Linköping. I området finns även skola, förskola samt gym. Direkt närhet till en av Linköpings större arbetsplatser, US. Varmt välkommen på visning eller kontakta ansvarig mäklare för mer information!

  • Premium
  • Balkong
Bataljonsgatan 25, Södra Ekkällan, Linköpings kommun
Bataljonsgatan 25, Södra Ekkällan, Linköpings kommun, bild 2
Bataljonsgatan 25, Södra Ekkällan, Linköpings kommun, bild 3

Bataljonsgatan 25

Lägenhet
Södra Ekkällan, Linköpings kommun
Fastighetsbyrån Linköping
1 795 000 kr
54 m²
2 rum
vån 2
4 016 kr/mån
33 241 kr/m²

Att trivas här är inte svårt! Mycket välplanerad och hemtrevlig lägenhet där fokus ligger på de sociala ytorna. Bostadens hjärta är köket som är snyggt, stilrent och med all maskinell utrustning du kan tänkas behöva. Köket är öppet åt två håll, som ger dig sociala möjligheter till både matplats och till vardagsrum. Vardagsrummet är luftigt och har härligt ljusinsläpp från stora fönster. Vidare bjuder lägenheten på ett sovrum med garderober och plats för dubbelsäng , ett helkaklat badrum med både tvättmaskin och torktumlare samt en praktisk klädkammare. Genomgående ljusa ytor, parkettgolv och stora fönsterpartier. Till medlemmarnas förfogande finns en mycket trevlig takterrass att nyttja med både möblerat uterum samt öppen terrass med konstgräs. I BRF Arenan 2 finns dessutom bl.a ett övernattningsrum att hyra, utegym och cykelrum på innergården. På bekvämt avstånd finns välsorterad mataffär och bara ett stenkast från bostaden ligger närmaste busshållplats, härifrån går bussen till resecentrum på ca 11 minuter. Med en kort cykeltur nås både universitetsområdet, US eller city. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Hiss
S:t Larsgatan 6B, Centralt, Linköpings kommun
S:t Larsgatan 6B, Centralt, Linköpings kommun, bild 2
S:t Larsgatan 6B, Centralt, Linköpings kommun, bild 3

S:t Larsgatan 6B

Lägenhet
Centralt, Linköpings kommun
Fastighetsbyrån Linköping
1 095 000 kr
26 m²
1 rum
vån 2
2 118 kr/mån
42 115 kr/m²

Välkommen till denna väldisponerade och fräscha 1:a trevligt belägen på andra våningen i hus med hiss! Lägenheten har ljusa och fräscha ytskikt som kombineras fint med äldre detaljer så som fiskbensparkett, äldre beslag och fönsterbänkar av sten. Charmig kokvrå, kaklad dusch/ wc samt ett rymligt allrum. Hall med förvaringsmöjligheter i garderob. Här bor du centralt med någon minuts gångavstånd till Linköping resecentrum - en perfekt lägenhet för veckopendlaren eller studenten! Bekvämt cykelavstånd till universitetet och universitetssjukhuset. I närområdet finns matbutik, restauranger samt ett stort gym tvärs över gatan. För dig som uppskattar att komma ut i naturen finns Stångån kantad av trevliga promenadstråk endast ett stenkast bort! Kontakta ansvarig mäklare för mer information!

  • Premium
  • Hiss
Tränggatan 2, Centralt, Linköpings kommun

Tränggatan 2

Lägenhet
Centralt, Linköpings kommun
Fastighetsbyrån Linköping
895 000 kr
32 + 21 m²
1 rum
vån 1
2 857 kr/mån
27 969 kr/m²

Ta chansen och sätt din egen prägel från början! Lägenheten är belägen i markplan med egen ingång. Bostaden disponeras på 32 kvm boarea & 21 kvm biarea. Bostaden har tidigare disponeras som en 2 rok. Området Kanberget är ett av Linköpings mysigaste och mest populära område. Härifrån har ni promenadavstånd till det pulserande stadslivet som Linköping har att erbjuda men även Universitetssjukhuset och den fantastiska Trädgårdsföreningen. Nära finns också tillgång till kommunikation, barnomsorg, flera restauranger och en välsorterad ICA butik längs med Djurgårdsgatan. Varmt välkommen på visning!

Engelbrektsgatan 27, Övre Vasastaden, Linköpings kommun

Engelbrektsgatan 27

Lägenhet
Övre Vasastaden, Linköpings kommun
Fastighetsbyrån Linköping
1 795 000 kr
56,5 m²
2 rum
vån 1
4 292 kr/mån
31 770 kr/m²

Här finner du en bostad i gott skick som har något för de allra flesta. På Engelbrektsgatan 27 ligger detta boende om 2 rum och kök vars utmärkta planlösning skapar ypperliga förutsättningar att bo bra och bekvämt. Här disponerar du en yta om 56,5 effektivt utnyttjade kvadratmeter som fördelar sig på två rum och kök. Till det finns även en stor uteplats som ligger insynsskyddad från gatan. Söker du ett unikt hem fullt av karaktär är den här lägenheten definitivt värd en närmare titt. Här bor du i en stabil förening där både lägenhetens förråd, föreningsgemensam tvättstuga och garage nås bekvämt med hissen direkt från trapphuset. På Engelbrektsgatan 27 bor du med ett centralt läge ett stenkast från resecentrum med bra kommunikationsmöjligheter till buss och tåg, cykelavstånd till Linköpings universitet och med gångavstånd till stadens nöjesliv och restaurangutbud. Med närhet till vackra Stångån och dess fina promenadstråk och gröna omgivningar bor du med en perfekt balans mellan stad och natur. Här är bara att flytta in och trivas från första stund! Varmt välkommen på visning!

  • Uteplats
  • Hiss
Järdalavägen 60B, Ekholmen, Linköpings kommun

Järdalavägen 60B

Lägenhet
Ekholmen, Linköpings kommun
Fastighetsbyrån Linköping
1 750 000 kr
86,5 m²
3 rum
vån 3/3
4 345 kr/mån
20 231 kr/m²

Välkommen till en mycket stilren och hemtrevlig trerummare om hela 86,5 kvm högst upp i huset! Lägenheten är väl omhändertagen och har ett genomgående enhetligt intryck. Du välkomnas in i dem möblerbara hallen med möjlighet till förvaring. Intill hallen finns ett stort förråd vilket idag nyttjas som sovrum. Det ljusa köket har bänkskiva och stänkskydd i mörkgrå laminat/kakel. Intill de stora fönstren finns plats för matgrupp. Vardagsrummet är lägenhetens mittpunkt, här ryms både den större soffgruppen samt matsalsbord. Även detta rum präglas av härligt ljusinsläpp från stora fönster. Lägenheten har två sovrum varav ett master bedroom med utgång till balkongen fri från insyn. Utöver detta har ditt nya hem ett helkaklat badrum med bl.a bubbelbad samt tvätt-och tork. Detta är ett bekvämt boende att flytta in och trivas i från första stund. Här i Ekholmen finns det mesta. I närliggande Ekholmen centrum finner du bra dagligvaruservice så som två stora matbutiker, shopping, restauranger, apotek m.m. Även vårdcentral, förskolor och skola finns likväl som naturskön omgivning. Välskött förening med fina gårdar mellan husen och löpande underhåll på fastigheterna. Välkommen med din intresseanmälan!

  • Balkong
Engelbrektsgatan 31, Centrum/Vasastaden, Linköpings kommun

Engelbrektsgatan 31

Lägenhet
Centrum/Vasastaden, Linköpings kommun
Fastighetsbyrån Linköping
2 995 000 kr
78 m²
3 rum
vån 5/9
5 314 kr/mån
38 397 kr/m²

På femte våningen på Engelbrektsgatan 31 har du nu chansen att förvärva en bostad som profilerar sig med en hög standard. Bostaden har allt du kan önska och är belägen på en av Linköpings bästa adresser i stadskärnan! Bostaden är disponerad på 3 rum och kök om 78 kvm. Genomgående exklusiva materialval, stora fönsterpartier som ger ordentligt med ljusinsläpp, en eftertraktad planlösning samt dubbla balkonger gör denna bostad otroligt tilltalande. Här ges möjligheten att bara flytta in och stortrivas! På Engelbrektsgatan 31 bor man i ett populärt och modernt kvarter med ett stenkast från rikstäckande kommunikationer med buss och tåg samt med ett kort promenadavstånd till city. I närheten finns ett stort utbud av restauranger, gym, matbutiker, bagerier samt parkmiljöer. Här bor ni lugnt och avskilt men samtidigt centralt med stort utbud av både nöje och kultur! Kontakta ansvarig mäklare för med information.

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Arbetaregatan 10, Tannefors/centralt, Linköpings kommun

Arbetaregatan 10

Lägenhet
Tannefors/centralt, Linköpings kommun
Fastighetsbyrån Linköping
1 495 000 kr
38 m²
2 rum
vån 3/3
3 093 kr/mån
39 342 kr/m²

Modernt, yteffektivt och citynära, ett okomplicerat boende i populära Tannefors! Denna rymliga etta har tilltalande attribut så som generös takhöjd, balkong och helkaklat badrum. Ett perfekt förstaboende i absoluta toppskick! Lägenheten är om 38 väldisponerade kvadratmeter högst upp i fastighet byggd 2019/2020. Bostaden präglas av generöst ljusflöde från både fönsterparti och två takfönster. Här står de sociala ytorna i fokus medan sängen smidigt göms undan på sovloftet. Hela lägenheten genomsyras av högkvalitativ standard och inrymmer ett stilfullt kök i vitt med rostfria vitvaror och svart stenbänkskiva. Helkaklat badrum i vitt och grått och genomgående för lägenheten är parkettgolv och vitmålade väggar. Goda förvaringsmöjligheter finns både i lägenheten och i separat förråd. På Arbetaregatan 10 och trivsamma Tannefors bor du i ett lugnt område nära såväl naturområden som centrum. Linköpings rika serviceutbud nås smidigast med en kort promenad. Ett stenkast från bostaden hittar du även Tannefors utbud av restauranger, bageri och matbutik m.m. Dessutom finns Stångån alldeles i närheten med dess fina promenadstråk. Ta dig smidigt på cykel eller med buss till universitetsområdet, US eller övriga delar av Linköping. Varmt välkommen på visning!

  • Balkong
  • Hiss
Klockaregården 16, Skäggetorp, Linköpings kommun

Klockaregården 16

Lägenhet
Skäggetorp, Linköpings kommun
Fastighetsbyrån Linköping
850 000 kr
67 m²
2 rum
vån 3/3
3 375 kr/mån
12 687 kr/m²

Välkommen tre trappor upp till en hemtrevlig och smart planerad tvårummare under snedtakens charm - här har varje kvadratmeter nyttjats på ett optimalt sätt och lägenheten har inretts med ytterligare ett sovrum, alltså två sovrum totalt! Detta gör denna lägenhet både trivsam och unik. Dessutom finns en inre fond om 15 734 kr att nyttja som köpare för eventuella renoveringar i lägenheten! Lägenheten är planerad med ett fint kök med gott om köksförvaring och tillredningsytor. Vidare finns två bra sovrum samt ett vardagsrum med plats för soffgrupp och tv-möbel. För dig som önskar öppna upp mellan vardagsrum och sovrum är detta fullt möjligt. Lägenheten har ett källarförråd som erbjuder goda förvaringsmöjligheter. Som boende i denna välordnade HSB-förening kan du ta del av flertalet faciliteter som bland annat träningslokal, bastu, snickeri, tvättstuga, gemensamhetslokal och övernattningslägenhet. Området består bland annat av trevliga innergårdar och ligger med närhet till service och goda kommunikationer. Kontakta ansvarig mäklare för mer information.

Linnégatan 10, Centralt, Linköpings kommun

Linnégatan 10

Lägenhet
Centralt, Linköpings kommun
Fastighetsbyrån Linköping
1 195 000 kr
22 m²
1 rum
vån 3
1 848 kr/mån
54 318 kr/m²

Nu finns chansen att förvärva denna kvadratsmarta 1 rok som disponeras på 22 kvm. Bostaden lämpar sig perfekt för studenten eller pendlaren med härlig access till Linköpings utbud av restauranger och kultur samt den ljuvliga stadsparken Trädgårdsföreningen. Lägenheten erbjuder nyrenoverade ytskikt, ett fulltrustat kök, smakfullt badrum och en enkelmöblerad planlösning. Parkettgolv samt målade vita väggar ger ett fräscht och tidlöst intryck. Hiss finns i huset, förråd i källarplan samt även en gemensam tvättstuga. Härifrån når ni allt som Linköpings city har att erbjuda. På bara någon minuts gång når ni torgets utbud av butiker, affärer, restauranger, sommaröppna uteserveringar samt caféer. Runt hörnet finner ni även kultur och nöje, såsom SAAB Arena, konserthallar, träningscenter och biosalonger. Gillar ni vackra parker finner ni den underbara Trädgårdsföreningen och Sankt Larsparken. Under ljuvliga sommardagar finner ni det härliga Tinnerbäcksbadet i anslutning till stadskärnan. Varmt välkommen på visning!

  • Hiss

Visar alla 12