Torseryd 7

Ljungby Se på karta

1 875 000 kr

Bostadstyp
Fritidshus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
3 rum
Boarea
70 m²
Tomtarea
2,0 ha
Byggår
2011
Driftkostnad
10 723 kr/år

Vackert beläget fritidshus intill Torserydssjön byggt 2011. Det är en stor tomt om hela 2 HA vilket även ger en bit skogsmark som försörjer kaminen och ger frihet kring huset.

Huset ligger endast ett par hundra meter från Torserydssjön vilket även ger en fin utsikt med de öppna nejder som omringar fastigheten. Läget för altanen och köket innanför ligger i helt rätt läge mot sydväst. Här ligger solen på från tidig förmiddag tills solen går ner bakom träden och sjön i väst. Tomten är stor och och innefattar 2 HA mark där en stor del är skog vilket gynnar kaminen som sitter centralt plaserad i huset och förser hela huset med värme. Detta i kombination med en luft luft värmepump och givetvis element om extra värme behövs.
I slutet av uppfarten ligger en friggebod för extra förvaring av trädgårdsredskap eller förvaring av utemöbler vintertid. Då huset är byggt 2011 så är det väl isolerat och används med fördel under vinterns kalla månader eller varför inte som ett permanentboende i väldigt behaglig miljö.

Väl inne i huvudbyggnaden möts man av öppna ytor och taket öppet till nock som även är försett med ett sovloft. Vardagsrum, matplats, kök och utgången till altanen har en öppen lösning och känns väldigt trivsam. Badrummet och sovrummet på det nedre planet ligger i gaveln mot öst vilket även sovloftet gör. Trappan upp finns direkt på höger hand från entrédörren.

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Ljungby