Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Ljungby

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Ljungby

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Hagatorpsvägen 13, Ljungby, Ljungby kommun

Hagatorpsvägen 13

Villa
Ljungby, Ljungby kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Ljungby
3 695 000 kr
162 m²
7 rum
1 250 m² tomt

Välplanerad 1 1/2plansvilla från 2007 som erbjuder allt vad familjen behöver på lugna Hagatorpsvägen. Här finns upp till 5 sovrum, 2 allrum, 2 badrum, vardagsrum, tvättstuga, nyrenoverat kök samt en härlig inglasad altan. Stor trädgård med fina lek och odlingsmöjligheter. Carport och isolerat förråd. Välkomna!

Hölmingevägen 6, Hölminge, Ljungby kommun

Hölmingevägen 6

Fritidshus
Hölminge, Ljungby kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Ljungby
1 650 000 kr
75 + 16 m²
4 rum
1 768 m² tomt

Välkommen till detta charmiga fritidshus/permanetboende beläget vid vackra sjön Bolmen i ett lugnt område ca 17km från Ljungby. Med båtplats och närhet till badplatsen kan du njuta av naturen och den sjönära livsstilen. Här erbjuds ett smidigt boende på ett plan med en generös tomt som bjuder på möjligheter till odling och en härlig utemiljö att koppla av i. Detta boende har en boyta på 75 kvadratmeter plus uterum och erbjuder 3 sovrum, badrum, vardagsrum med eldstad samt källardel med tvättmöjligheter. På tomten finns dessutom förrådshus/carport. Med närheten till Ljungby har du bekvämt tillgång till alla bekvämligheter och tjänster du behöver. Här kan du kombinera det bästa av två världar - en privat och naturskön tillvaro, samtidigt som du har Ljungby inom nära räckhåll. Detta är en unik möjlighet att förvärva ett trivsamt boende med härlig natur- och sjöupplevelser, båtplats och närhet till bad. Missa inte chansen att skapa minnen för livet i denna fina miljö. Välkommen!

Fabriksgatan 3, Lidhult, Ljungby kommun

Fabriksgatan 3

Villa
Lidhult, Ljungby kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Ljungby
1 075 000 kr
164 + 50 m²
7 rum
1 303 m² tomt

Familjevilla i 1 1/2 plan med källare och flerbilsgarage på lugn gata i Lidhult. En kort promenad från Ica och skola. Huset passar väl till familjen då första plan erbjuder entré, badrum, kök, sovrum och rymligt vardagsrum. Övervåning erbjuder rymligt allrum, toalett samt fyra sovrum. Vattenburen värme med luft/vattenvärmepump. Nytt yttertak. Välkomna!

Apelstigen 6, Ljungby, Ljungby kommun

Apelstigen 6

Villa
Ljungby, Ljungby kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Ljungby
2 795 000 kr
180 + 6 m²
6 rum
1 593 m² tomt

Välkommen till Apelstigen 6! Här finner du en omsorgsfullt underhållen villa som är redo att välkomna dig och din familj till ett bekvämt och trivsamt boende. Denna villa är den perfekta för barnfamiljen som söker ett lugnt läge och en ombonad atmosfär. Fastigheten är omgiven av en stor trädgård perfekt för odling och där barnen kan leka fritt. Fastigheten ligger högt belägen och trädgården är delvis i lite västersluttning. Huset har genomgått flera renoveringar som ger det ett modernt och fräscht utseende. Det nya taket och den renoverade fasaden ger underhållsfrihet många år framöver. Treglasfönster och vattenburen värme med fjärrvärme garanterar en behaglig inomhusmiljö året om, med lägre driftskostnader. För den som behöver vara uppkopplad finns även fiberanslutning tillgänglig, vilket gör det enkelt att arbeta eller studera hemifrån. Köket är hjärtat av detta hem och bjuder in till gemenskap och matlagning. Här finns gott om utrymme för många att arbeta i köket. Det rymliga matrummet och vardagsrummet ligger perfekt placerat intill köket. När det är dags att koppla av och njuta av friska luften finns en inglasad altan samt ett träddäck mot väster med smidig access från köket. Här kan du också avsluta dagen med ett dopp i jacuzzin och bara njuta av lugnet som det är på denna tomt. Med 3-4 sovrum finns det gott om plats för hela familjen att ha sina egna utrymmen och privatliv. Även badrum och toalett är renoverade. Sammanfattningsvis är Apelstigen 6 en villa som erbjuder ett fint alternativ för dig. Här kan du skapa minnen, växa och känna dig hemma. Välkomna!

Ulvabäcksgatan 27, Ljungby, Ljungby kommun

Ulvabäcksgatan 27

Radhus
Ljungby, Ljungby kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Ljungby
2 295 000 kr
139 m²
6 rum
735 m² tomt

Ulvabäcksgatan 27 i Ljungby är ett charmigt 1 1/2 plans hus som erbjuder 139 välplanerade kvadratmeter boendeyta. Huset har en generös 6 rum och kök-layout (6 rok), vilket inkluderar hela 4 sovrum. Det är ett hem som passar både den stora familjen och de som värdesätter extra utrymme. Huset präglas av en välskött och omsorgsfullt underhållen atmosfär. Med de nya fönsterna, de två renoverade badrummen kan du njuta av modern komfort och bekvämlighet. Köket utgör en central punkt i huset och har en utgång till det stora och rymliga uterummet. Detta uterum erbjuder en plats för avkoppling och sociala sammankomster med en härlig utsikt över trädgården och omgivningen. Ulvabäcksgatan 27 är med sitt utmärkta skick och de generösa ytorna ett drömboende för den som söker ett hem med gott om utrymme och moderna bekvämligheter i en trivsam och lugn familjemiljö i Ljungby. Välkomna höra av er för visning!

Herkulesgatan 20, Stensberg/Rönnäs, Ljungby kommun
Herkulesgatan 20, Stensberg/Rönnäs, Ljungby kommun, bild 2
Herkulesgatan 20, Stensberg/Rönnäs, Ljungby kommun, bild 3

Herkulesgatan 20

Villa
Stensberg/Rönnäs, Ljungby kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Ljungby
2 200 000 kr
175 + 116 m²
7 rum
990 m² tomt

Upptäck lugnet och charmen i denna 30-talsvilla i populära Stensbergsområdet i Ljungby. Med en perfekt belägen baksida som fångar kvällssolen och omges av grönområden, är detta ett hem som lockar med en avslappnad atmosfär. Minimalt underhåll krävs tack vare ett nyligen omlagt tak, hållbar eternitfasad och effektiva treglasfönster. Huset är praktiskt taget underhållsfritt utvändigt, vilket låter dig njuta av din tid hemma. Det nedre planet erbjuder sociala utrymmen, inklusive kök, matrum, vardagsrum, sovrum, allrum och badrum. Det övre planet rymmer tre sovrum och ytterligare ett badrum. Källaren sträcker sig under hela huset och erbjuder förråd, matkällare, tvättstuga och ett arbetsrum. För din bekvämlighet är huset uppvärmt med fjärrvärme och fiberanslutet för att hålla dig uppkopplad. En enkel och charmig tillflyktsort i ett eftertraktat område nära centrum, lasarettet, förskola och skola. Välkommen till ditt nya hem!

  • Premium
Össlövsgatan 20, Lagan, Ljungby kommun

Össlövsgatan 20

Villa
Lagan, Ljungby kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Ljungby
1 275 000 kr
96 + 96 m²
4 rum
915 m² tomt

Välkommen till denna charmiga 60-talsvilla belägen i utkanten av Lagan, med naturen som granne och en idyllisk omgivning som bjuder på lugn och ro. Villan är perfekt för den som söker harmoni och avskildhet samtidigt som man har omedelbar närhet till elljusspår, bad och idrottsplats. Med sin tidstypiska tegelfasad, omlagda yttertak och treglasfönster borgar för minimalt yttre underhåll. Här erbjuds 96 kvm boyta och 96 kvm biyta. Övervåning med 2-3 sovrum, toalett, badrum, kök och vardagsrum med både öppen spis och utgång till den trevliga trädgården. Huvudsovrummet har dessutom utgång till inbyggd altan. Källarplan med gillestuga/gästrum, förrådsutrymmen, tvättstuga, verkstad och garage i anslutning till carport. När vi pratar om låga driftskostnader blir uppvärmningen med bergvärme ett självklart plus. Inte bara ger bergvärme en miljövänlig och hållbar uppvärmningslösning, det resulterar också i betydligt lägre energiförbrukning och lägre elkostnader. Här kan du njuta av komforten i ett varmt hem. Invändigt är huset i stort i original och det finns goda möjligheter att själv sätta sin prägel hur din framtida bostad ska se ut. Sammanfattningsvis erbjuder denna 60-talsvilla allt som behövs för att skapa ett harmoniskt och bekvämt hemliv i utkanten av Lagan. Med sin lättskötta tegelfasad, treglasfönster och bergvärme får du inte bara ett hållbart och energieffektivt hus, utan även en tidlös och attraktiv bostad. Välkommen till Össlövsgatan 20!

Visar alla 7