Fundeskärr 615

Henån, Orust Karta & restider

1 995 000 kr
Fritidshusicon_fritidshus_inactive

Som taget ur en av Astrid Lindgrens böcker ligger denna vackra fastighet från tidigt 1900-tal mitt i den lantliga idyllen. Här känns himlen lite högre när du sitter på husets stora altan i det soliga söderläget med blicken mot de böljande ängarna och njuter av stillheten.

Från morgon till kväll badar du i solens strålar där du med fördel avnjuter kvällskoppen på verandan. Huset har genomgått renoveringar i smakfull still där den gamla charmen bevarats. De munblåsta glasen i fönsterna, golv, tak och mycket mer är detaljer i original som sparats. På fastigheten ligger ytterligare en stuga där renovering påbörjats och den nya ägaren kan här ta vid och sätta sin egen prägel. En perfekt stuga för gäster med goda möjligheter till uthyrning.

Den stora tomten har många härliga platser för lek och uteliv mellan de gamla träden och den skyddande syrenbersån. Uppfarten har plats för flera bilar och i det rymliga garaget får du in både bilen, båten och verktygen. Tomten ligger en kort cykeltur från Kungsviken med den fina badplatsen och hamnen som erbjuder båtplats. Närheten till både havet och skogen ger denna plats oändliga möjligheter för hur man väljer att spendera dagarna. På bekvämt bilavstånd finns samhället Henån med ett utbud av mataffärer, systembolag, skola och vårdcentral. Morlanda golfbana ligger i närheten för den golfintresserade och hela Orusts utbud av aktiviteter är bara en biltur bort. Denna fastigheten måste upplevas på plats! Välkommen på visning. Vi ser fram emot er intresseanmälan.

Läs mer om bostaden hos mäklaren
Bostadstyp
Fritidshus
Boarea
90 m²
Biarea
12 m²
Tomtarea
2 125 m² tomt
Antal rum
4 rum
Driftkostnad
33 951 kr/år
Byggår
1909
Räkna på boendet
  • Söndag 29 okt kl 11:30-12:30 Spara
    Föranmälan krävs
Visningsinformation

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Fundeskärr 615 och skaffa lånelöfte nu.

Pris
1 995 000 kr
Driftkostnad
33 951 kr/år

Statistik

4 785
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 8 dagar sedan, den 13 oktober 2017. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.

Få fler besök till din annons

illustration_step9
Jämför själv med slutpriser på andra fritidshus som sålts.

Liknande bostäder till salu

Guider & Tips