Skultuna Gocksta 3

Västerås Karta & restider

Gård/SkogGård/Skog

Välkomna till denna fantastiska hästgård belägen i Mälardalen. Fastigheten med sina 3,6 ha vackra, öppna landskap har utmärkta förutsättningar för dig som vill bedriva verksamhet men även dig som privatperson. Gården har ett vackert teglat stall med 10 boxplatser, genomtänkta detaljer såsom gott om förvaringsutrymmen, hänganordningar och 6 stycken uppställningsplatser. Boxarna är rymliga med praktiska skjutdörrar och stor sadelkammare med dubbelgarderob till varje boxplats. Stor ljus spolspilta, loge och luftigt höloft. Ytterligare ett stall med 5 boxplatser finns i anslutning till det stora stallet och utrymme för utbyggnad är inte omöjligt. Stort härligt ridhus med internationella mått, fibersand och sprinklersystem. Fina stora rasthagar, underbar natur och små gårdshus som går att renovera till mysiga bostäder att hyra ut alternativt till någon verksamhet. Det finns även ett äldre dubbelgarage.

På andra sidan vägen ligger bostadshuset, det stora sekelskifteshuset med rymliga ljusa rum, gedigna gamla fönster och fina materialval. I bostadens hjärta finns en stor ljus och välkomnande entré/hall som leder dig vidare till det lantliga bond-köket samt ett gammaldags härligt hörnskafferi. I allrummet möts man av den vackra kakelugnen, samt utgången till baksidans stora altan med vy över det vackra öppna landskapet. Det finns alla möjligheter till stora middagar i den stora, ljusa salongen med såpskurat furugolv, vitmålat trätak och hög dekorativ golvsockel. Boningshuset har 5 stycken rymliga sovrum och toalett med dusch både på entréplanet och övre plan, stor walk-in-closet och inredd kattvind finns i anslutning till två av sovrummen. Stora delar av huset är renoverat under de senare åren.

Trädgården är stor och härlig med gammaldags perenner, fruktträd samt bär- och prydnadsbuskar. Här finns potential för den som vill bygga pool, garage eller förråd.
Drömmer du om att bo på landet och ändå ha nära till stan, då är det här något för dig!

Välkomna att tag kontakt för visning.
Titta gärna på filmen om Gocksta gård via länken: https://vimeo.com/290159731
www.ferettimakleri.com

Läs mer hos mäklaren
Bostadstyp
Gård
Boarea
225 m²
Biarea
70 m²
Tomtarea
3,7 ha tomt
Byggår
1909
Räkna på boendet

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Skultuna Gocksta 3 och skaffa lånelöfte nu.

Pris
10 500 000 kr

Billigare och bättre boende

NYHET: Som säljare kan du få bättre koll på din försäljning!

Gå till Säljkollen för att få mer information om hur det går för din annons.

Statistik

16 801
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 61 dagar sedan, den 21 december 2018. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.
illustration_step9
Jämför själv med slutpriser på andra gårdar/skog som sålts.

Liknande bostäder till salu

Guider & Tips