Gripagården 2

Grolanda, Falköping Se på karta

650 000 kr

Visa bud
Budgivning pågår
Bostadstyp
Gård utan jordbruk
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
3 rum
Boarea
49 m²
Tomtarea
1,4 ha
Byggår
1912
Driftkostnad
8 152 kr/år

Välkomna till Gripagården, den lilla gården med stor potential.

Ett vackert grindpar leder er upp till villan som har en ljus entréhall. Intill entréhallen finner ni köket i vinkel som har ett rikt ljusinsläpp och trevlig planlösning med den äldre vedspisen bevarad som skänker villan en mysig och varm känsla. På väggarna finns bröstpanel samt tapet. Köket har plats för matgrupp och har utrustats med kyl/frys, spis samt vedspis. Vidare i entréplan finns vardagsrum och sovrum med ljusa väggar samt helkaklad toalett/dusch med golvvärme. Utrustning: tvättställ, dusch och toalett. En trappa upp finner ni en inredningsbar generös vind samt ytterligare ett sovrum.

Gripagården har en trevlig gårdsbild med flera garagebyggnader (fem garageplatser) och uthus med bland annat tvättstuga med tvättmaskin och vattenpump/hydrofor. 2001 uppfördes isolerad verkstad med två portar. Här finns en äldre tilltalande trädgård med äppleträd, syren och vildvin att njuta av likaså en stor jordkällare som inbjuder till egen odling av tillhörande åkermark. För den som önskar finns möjligheten att köpa till ytterligare mark.

Floby nås inom 10 minuter från Gripagården och där finns både mataffär och tågstation, med tåg nås Göteborg inom 1 h och Falköping på endast 10 min.

Välkomna med er anmälan till visning!

Läs mer hos mäklaren
Mäklarhuset Falköping